>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.04.2020 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 23. Kwietnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analiszzy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Nikaragua
Godzina: 01:00
Spotkanie: Diriangen - Juventus Managua
Typ: Diriangen liczba goli: 1-2
Kurs: 1.59
Bukmacher: BetClic
Analiza:

1 września 2019 roku. Dość odległa data. Niektórzy z nas z ledwością przypomną sobie, co robili 2-3 miesiące temu, a co dopiero mówić o okresie przeszło siedmiu miesięcy. Nieprzypadkowo jednak poruszam tę kwestię, bowiem tego dnia po raz przedostatni piłkarze Diriangen... zakończyli mecz na własnym boisku bez zdobytej bramki. Czerwona kartka zdobyta wówczas w 66. minucie z całą pewnością tego im nie ułatwiła. Po tym spotkaniu rozegrali szesnaście spotkań i w trakcie ich przebiegu tylko raz, w zakończonym bezbramkowo remisowym spotkaniu z Art Municipal Jalapa, opuścili swój stadion bez zdobyczy bramkowej. W znakomitej większości pozostałych przypadków strzelali rywalom po dwa gole.

Goście w dzisiejszej rywalizacji na Estadio Cacique Diriangen, której wygranie oznacza bezpośredni awans do półfinału, nie są faworytem. Zakończyli rywalizację Clausura na szóstym miejscu, choć można było to uznać za cud, bowiem nie wygrali żadnego spośród dziesięciu wyjazdowych spotkań. Awans do play off'ów zapewnili sobie w ostatniej kolejce dzięki cennemu wyjazdowemu remisowi z Sabanas. Stracili w sumie na wyjazdach 16 bramek, co daje średnią 1,78 na mecz.

Diriangen u siebie w ramach rywalizacji Clausura wygrał siedem na dziewięć spotkań kończąc ją na drugim miejscu. W tym czasie strzelili 16 bramek, tracąc cztery. Średnia strzelonych bramek 1,78 na mecz nie jest wysoka, ale jednocześnie pokazuje, że jest to liga nad wyraz underowa i nawet takie współczynniki gwarantują sukces.

Nie spodziewam się, aby dzisiaj miało dojść do pogromu gości. Z całą pewnością gospodarze zadowolą się jednym bądź dwoma golami w regulaminowym czasie gry, oczywiście pod warunkiem że nie stracą żadnej bramki bądź tylko jedną. Nic nie wskazuje na to, aby nagle miało dojść do jakiegoś przebudzenia po stronie Juventusu Managua, choć z całą pewnością rywalizacji nie odpuszczą. Przed dwoma miesiącami doszło do spotkania pomiędzy dzisiejszymi przeciwnikami na Estadio Cacique Diriangen, i wówczas gospodarze wygrali 1:0. Cztery miesiące wcześniej analogiczna rywalizacja zakończyła się wynikiem 2:1.

59

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +4
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - Tajwan, SBL
Godzina: 11:00
Spotkanie: Yulon Luxgen Dinos - Taiwan Beer
Typ: poniżej 170,5 pkt
Kurs:
1,76
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam, jutrzejszego dnia zostanie rozegrany 2gi mecz finałowy w rozgrywkach SBL w Tajwanie. W pierwszym meczu doszło do sporej niespodzianki gdzie drużyna zdecydowanie faworyzowana przegrała u siebie znacząco bo prowadzili w sumie tylko przez 7 minut 1 kwarty, pozostały czas już wyraźnie przegrywali a finalnie doznali porażki 83:88 i w poprzednim meczu under wskazany przeze mnie nie wszedł by o 1 punkt.
Jutro myślę, że mecz będzie nieco bardziej underowy, zresztą gdyby nie 3 kwarta gdzie obie ekipy mocno się rozrzucały również i w tamtym meczu byłby under.
Taiwan musi się bardziej skupić przede wszystkim na agresywniejszej obronie aby nie dopuszczać przeciwnika do zbyt łatwych pozycji jak to miało miejsce w poprzednim meczu i wierzę, że im się to uda. Są drużyną mimo wszystko nadal lepszą tylko muszą to udowodnić na parkiecie.

100

M 13K

michael1910

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis stołowy - WIN CUP
Godzina: 1:40
Spotkanie: Vitaliy Gusev-Yuriy Rybakov
Typ: Yuriy Rybakov
Kurs: 2.01
Bukmacher: STS
Analiza:

Na nockę kolejna propozycja z tenisa stołowego. Tym razem WIN Cup z Ukrainy. Wg bukmacherów faworytem jest Gusev. Obejrzałem dziś mecz z jego udziałem i prezentował się fatalnie Z resztą potwierdzają to jego wyniki. Przegrał wszystkie 5 dzisiejszych spotkań,a ugrał w nich zaledwie 3 sety. Ostatni mecz niedawno się skończył i przegrał w nim 0-3 właśnie z Rybakovem. W całym meczu zdobył zaledwie 14 punktów! Z kolei Rybakov rozegrał dziś 2 spotkania. Przed spotkaniem z Gusev pokonał swojego rywala 3-2. Liczę,że dziś podtrzyma swoją passę i po raz kolejny pokona Guseva.

100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - Nikaragua
Godzina: 1:00
Spotkanie: Diriangen - Juventus Managua
Typ: Juventus Managua powyżej 1,5 gola w meczu
Kurs: 5,50
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Kurs na gości wzrósł, podobnie jak na inne typy w ich stronę i teraz kurs na over 1,5 gola dla gości jest dla mnie niezły do gry. Juventus Managua to jest dość nieobliczalna drużyna, która potrafi zagrać bardzo źle, ale też bardzo dobrze. Jednym z tych spotkań, które im wyszło to jest spotkanie z Diriangen. Mecz ten odbył się piątego kwietnia, więc stosunkowo niedawno. Wtedy to po bezbramkowej pierwszej połowie w drugiej części meczu Juventus Managua zdemolował Diriangen strzelając im trzy gole. Całe spotkanie zakończyło się wynikiem 3:0 dla Juventusu. Juventus wówczas grał u siebie, ale mimo wszystko w takiej słabej lidze jak ta taka wysoka porażka może jeszcze siedzieć w głowach Diriangen. Jeventus u siebie a Juventus na wyjazdach to jest duża różnica, ale liczę na to, że na wyjeździe też mogą rozegrać dobry mecz przeciwko Diriangen i strzelić im dwa gole.

100

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis stołowy - Rosja, Liga Pro
Godzina: 0:00
Spotkanie: Vadim Krokhin - Danila Andreev
Typ:
Vadim Krokhin
Kurs: 2.05
Bukmacher:
Etoto
Analiza: Dwa dni z rzędu pechowo, porażki typowanych przeze mnie graczy 2-3. Nocne mecze jednak mi się spodobały, bo jak obserwuję to częściej chyba można złapać jakieś wyższe kursy w ofercie po godzinie 22 czasu polskiego, choć statystycznie w żaden sposób tego nie sprawdzałem. Spróbuję więc ponownie i tym razem liczę na plusik.
Dziś liczę na przeczucie czysto sportowe. Uważam, że Krokhin to lepszy zawodnik niż Andreev. Patrząc na grę obu Panów nawet laik, taki jak ja zauważy, że Vadim posiada większe umiejętności niż jego oponent. Różnorodna zagrywka, dobre obie strony rakiety, trudny do zaskoczenia to główne atuty mojego faworyta. Danila ma świetny forhand, jednak każde jego zagranie zewnętrzną stroną rakiety to potencjalny atak dla rywala i myślę, że tu Krokhin będzie szukał swojej szansy. Kurs trochę dziwi, jednak jest to chyba spowodowane dzisiejszym słabym bilansem Vadima. Wygrał on tylko dwa mecze, przegrał aż czterokrotnie. Był to dla niego najgorszy dzień od tygodnia. Jedno jest pewne. Gorzej być nie może i gracz którego typuję musi dobrze zacząć nową dobę. Po ostatniej tak słabej serii zawodnik, który według bukmacherów nie jest faworytem tego starcia zaliczył bilans 4-2, więc już dużo lepiej. Patrząc na jego umiejętności spokojnie powinien to powtórzyć, a rywale tacy, jak Andreev powinni odchodzić od stołu pokonani.
H2H na korzyść Vadima 3-1 i jest to całkiem zrozumiałe patrząc na potencjał rywali. Wydaje mi się, że ta statystyka powinna się jeszcze bardziej po tym meczu "rozjechać".

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom