>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 23.01.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 23. Stycznia

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

tombas222 47

tombas222

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Australian Open
Spotkanie: Radwańska - Cibulkova
Typ: 2-0 w setach
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Po fantastycznym zwycięstwie nad Viktorią Azarenką przyszedł czas na półfinał i pojedynek ze Słowaczką, Dominiką Cibulkovą. Tym razem to nasza zawodniczka jest faworytką, jednak jak podkreślałem poprzednio, na tym etapie nie ma już słabych zawodniczek. Jednak to co pokazała Isia w poprzednim meczu, a szczególnie ostatnim secie pojedynku z Białorusinką, może powodować drżenie rąk Słowaczki. Wygrać 6-0 na tym etapie w takim turnieju to wydarzenie niesamowite. Cibulkova w wywiadach podkreślała, że jest już zmęczona co także zwiększa szanse Polki na zwycięstwo w tym meczu. Radwańska jest zapewne niesamowicie zmotywowana do tego aby w końcu odnieść wielkoszlemowe zwycięstwo więc nie odpuści żadnej piłki, tak jak ma to w zwyczaju. W poprzednich pojedynkach górą zazwyczaj była Polka i zakładam, że i tym razem potwierdzi swoją wyższość nad Słowaczką. Myślę, że tym razem będzie 2-setowy mecz i pewne zwycięstwo Polki, choćby z tego względu, że Radwańska będzie niesamowicie zmotywowana, a Słowaczka, jak sama podkreślała, zmęczona turniejem. Mój typ: 2-0
⛔100

zaq-108220 18

zaq-108220

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS - WTA - SINGIEL: Australian Open
Spotkanie: Cibulkova D. - Radwanska A.
Typ: Cibulkova D.
Kurs: 3,00
Bukmacher: Bet365

Rozstawiona z numerem piątym Agnieszka Radwańska pokonała broniącą tytułu Białorusinkę Wiktorię Azarenkę 6:1, 5:7, 6:0. Informacja ta wstrząsnęła &#39;całą tenisową Polską&#39;. Po raz pierwszy Agnieszka powalczy o finał. Bardzo cieszą mnie osiągnięcia naszej rakiety numer 1, jednak uważam, że w finale Agnieszki nie zobaczymy. Ćwierćfinał mamy już za sobą. Wiem, że Aga grała rewelacyjnie, ale to nie był dzień Wiktorii i każdy się chyba z tym zgodzi. Co do pojedynku, Dominika Cibulkova to bardzo mocna fizycznie zawodniczka. Widziałem jak pokonała Sharapovą, przegrywając pierwszego seta. Z Rumunką w półfinale, bez większych problemów. Wiadomo zapewne wszystkim, że na tym szczeblu rozgrywek nie ma słabych graczy, jednak jak patrze na kurs 3,00, gdzie w moim odczuciu szanse oceniam bliżej 50/50 to grzechem byłoby nie zagrać paru złotówek. Oczywiście z całego serca kibicuje dobrze grającej Agnieszce, jednak stawiam na zwycięstwo Słowaczki, zachęcił mnie do tego wysoki kurs, który cały czas spada. ... a jak przegram ja to i tak zadowolenie jakieś będzie widząc Polkę w finale.
✅200

Otrzymane punkty reputacji: +17
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Australian Open
???? Berdych T. - Wawrinka S.
Wawrinka S. ::: 1,76 ::: Pinnacle ::: 4/10

Berdych nie ma tego czego ma Wawrinka, a chodzi tutaj o charakter/mentalność. Tak jak wiele ekspertów od tenisa podkreśla, że Czech ma wszystkie atuty by wskoczyć poziom wyżej, ale nie ma do tego głowy. W ćwierćfinałowym meczu przeciwko Ferrerowi pokazał to dobitnie. Sam ich mecz stał na bardzo słabym poziomie (ponad 80 niewymuszonych błędów), komentatorzy Eurosportu porównywali ich spotkanie do rangi WTA, trudno się było nie zgodzić z taka opinią.
Po wyjściu na prowadzenie przez Czecha 2:0 w setach, później jego gra kompletnie się posypała, a w kościach czułem &quot;Oho! Już po Tomku&quot;. Strach w oczach Berdycha na widok Hiszpańskiego rzemieślnika kortu wiązały mu nogi i krzyżowały ręce. Jedynie wtedy gdy David Ferrer ewidentnie spuścił z tonu podczas 4 seta, a reprezentantowi Czech zaczął wchodzić serwis wszystko wróciło do stanu z przed początku meczu.
Czego można było się spodziewać to fakt, że Berdych słabo radzi sobie w dłuższych wymianach, a jak do tego nie wchodzi jeszcze pierwsze podanie co jest jego chyba największym atutem to w głowie gotuje mu się woda i zaczyna popełniać seryjnie błędy.
O Szwajcarze nie widzę sensu większego pisania, wystarczy fakt, że pokonał w trzech setach Tommiego Robredo z którym miał bilans meczy bezpośrednich na niekorzyść 1:6, a o zwycięstwie nad Novakiem Djokovicem każdy wie.
H2H 5:8, ale warto dodać, że na ich ostatnie 7 meczy to właśnie Wawrinka wygrał sześciokrotnie, a Tomas Berdych jedynie pokusił się o zwycięstwo na Davis Cupie (tuż po Australian Open). Na US Open w meczu do 5 wygranych setów już górą był Szwajcar wygrywając mecz w 4 setach.
Doceniam klasę obu tenisistów, ale właśnie moim zdaniem &quot;gorąca głowa&quot; reprezentanta Czech spowoduje, że zwycięsko z tego meczu powinien wyjść Wawrinka który zrobi wszystko by znaleźć się po raz pierwszy w karierze w finale Wielkiego Szlema.
Mowy o zmęczeniu tutaj nie ma, bo dzisiaj mamy 21 stycznia, a półfinał planowany jest na 23 stycznia czyli całe 2 dni na regenerację sił.
✅76

Otrzymane punkty reputacji: +24
maer 420,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Zjednoczone Emiraty Arabskie ( Pro League )
Spotkanie: Al Ahli Dubai - Al Nasr
Typ: 1
Kurs: 1.75
Data: 23.01.2014
Godz: 17.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam do najwyższej ligi w Zjednoczonych Emiratach Arabskich.
W mieście Dubaj liczącym ponad dwa miliony mieszkańców w meczu na Al-Rashid Stadium zagrają ze sobą miejscowy Al Ahli Dubai a gościem będzie Al Nasr jednakże są to derby tego ogromnego miasta.
Al Ahli Dubai rozegrał w lidze piętnaście meczy w których zdobył trzydzieści trzy punkty po dziesięciu zwycięstwach, trzech remisach oraz dwóch porażkach i zajmuje obecnie pozycję lidera tabeli z bilansem bramek 26-16.
Al Nasr zdobył dwadzieścia trzy oczka w swoich piętnastu meczach zagranych w tym sezonie ligowym po siedmiu zwycięstwach, dwóch remisach oraz sześciu porażkach co obecnie daje siódmą lokatę w tabeli, bilans bramek 29-23.
Gospodarze rozegrali na swoim Al-Rashid Stadium osiem meczy i zdobyli w ich osiemnaście punktów po sześciu wygranych, jednym remisie oraz jednej porażce, bilans bramek u siebie 16-10.
Goście na wyjazdach zdobyli siedem punktów w swoich siedmiu wyjazdowych meczach po dwóch zwycięstwach, jednym remisie oraz czterech przegranych, bilans bramek na wyjazdach 10-12.
W tym meczu derbowym typ jest łatwy do przewidzenia i jest nim jedynka, Al Ahli Dubai w tym sezonie gra bardzo dobrze co obecnie dało pozycje lidera tabeli a Al Nasr na wyjazdach gra słabo i moim zdaniem nie wygra w tych derbach a nawet nie wywiezie punktu z Al-Rashid Stadium.
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +3
nafciarz 1

nafciarz

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Bucks - Pistons (02:00)
Typ: Alternatywny Handicap Under 190.5
Kurs: 3.40
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Bucks latarnia ligi z bilansem 7-33 zagrają dzisiaj z Tłokami 17-24. Bucks w domu mają bilans 3-15. Wygrali tylko z Cavs, Celtics i 76ers. Obcnie notują serię 9L ???? Pistons na wyjazdach są 10-10. W tym sezonie ekipy grały dwukrotnie ze sobą i oba razy wygrali Pistons 113-94 i 105-98. Także w obu przypadkach padał overek. Bucks w tym sezonie Underek 190.50 mieli 17 razy, Pistons mieli Underek tylko 9razy. W ostatnich 5 meczach Bucks rzucają średnio 88pkt, tracą 104 co daje wynik 192 na mecz. Pistons natomiast rzucają 104, tracą 106 co też daje nam overek. Ja jednak będę skłaniał się ku Underkowi, poniewa Bucks będa musieli zagrać dobrze w obronie żeby nie było serii 10L. Mogą zwalniać tercet Drummond, Monroe i Smith. Mają Sanders i Hensosa więc mysle że pod koszem walką będzie wyrównana i zobaczymy wolne widowisko ze słabą skutecznością a tym samym wynik Under 190.50. ????
⛔100

louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Cóż ja w tej samej sprawie co kolega wyżej:)
Agnieszka Radwańska - Dominika Cibulkowa
Typ Agnieszka Radwańska wygra pierwszego seta i cały mecz
kurs 1.72
Zaczne od tego że wczoraj na mecz z Azarenką postawiłem przysłowiowe 6 euro zupełnie bez wiary w zwycięstwo i jaka mila niespodzianka :) kurs był 5 do 1 więc dzisiaj ide za ciosem i mogę przegrać:) bo wczoraj wygrałem ale dzisiaj kurs na to zdarzenie juz nie taki wysoki.Nie zgadzam się z kolegą wyżej że Azarenka nie miała wczoraj dnia , grała zupełnie normalny tenis na swoim normalnym poziomie to Aga wzniosła się wczoraj na wyżyny swoich umiejętności.Aga to taka zawodniczka która nie ma zbyt wielu atutów na pewno nie ma siły i muskulatury na poziomie Azarenki Cibulkowej czy juz na pewno Wiliams ma za to nieustępliwośc technike wytrzymałość umiejetność czytania gry ale żeby wygrywać mecze na tym poziomie wszystkie te elementy muszą funkcjonować na 110 procent i cały czas tak wczoraj było.W tenisie dość powszechną sprawą jest że po meczu życia następny mecz nie wychodzi i tu widzę niebezpieczeństwo .Panie mają ze sobą porachunki Cibulkowa pokonała Agę w Usa w zeszłym roku na turnieju przed US open i to własnie na twardej nawierzchni , potem Aga się zrewanżowała bodajrze w Chinach.Za przysłowiowe 2 euro jako ubezpieczenie zagram też Zwyciężczynii Turnieju Australia Open Dominika Cibulkowa tylko dlatego że placą 10 do 1 a uważam że obie panie jesli wyjdą dzisiaj zwycięzko będą w gazie i mogą pokonać Li Na w finale .Zgadzam się z kolegą wyżej że dzisiejszy mecz 50na50 ale jak dla mnie z lekkim wskazaniem na Agę .Znają się obie dobrze , oba timy maja też dobrze rozpracowane przeciwniczki taktycznie ale nakreślić taktyke a ją wykonać to dwie różne sprawy.Cibulkowa ma podobny styl do Azarenki z tą rożnica że jak zauwarzyłem ma zawsze lepszy początek a słabszą drugą faze pierwszego seta , Azarenka odwrotnie ma zawsze słaby poczatek a jak się juz rozgrzeje i wejdzie w mecz jest coraz bardziej niebezpieczna , podobnie Li na .Myślę że czeka nas zacięty poczatek ale pierwszy set dla agi.Drugi set bardzo wyrównany i na dwoje babka wrózyła , prawdopodobnie zakończy się tajbrekiem.Bardzo prawdopodobne Over 21.5 gema 6do 4 i 7 do 5 juz pokrywa.Powodzenia wszystkim:)

// Typ pozakonkursowy
⛔100

makaveli23 938,1K

makaveli23

Użytkownik
NBA
Los Angeles Clippers @ Charlotte Bobcats
Los Angeles Clippers -5.5
1.90
Pinnacle

Clippers wizytują u Bobcats i są zdecydowanymi faworytami do zwycięstwa. Handicap -6 to nie tak duża linia do pokrycia i spodziewam sie o wiele wiekszej wygranej gosci. Bobcats wygrali pierwszy mecz bez Kemby Walkera, ale sie temu nie dziwie. Toronto Raptors ma spadek formy i jak tylko zobaczylem co grali z Lakers, od razu zrezygnowalem z grania na nich w meczu z Bobcats, mimo ze myslalem ze bez Kemby Bobki beda mieli problemy. Jednak jak to czesto bywa pierwszy mecz bez swojego najlepszego zawodnika to druzyny sie niesamowicie motywuja co bylo widac na poczatku meczu Bobcats-Raptors, kiedy to Bobki wyszly na prowadzenie w pewnym momencie okolo 23 punktowe. Co jednak zwiastuje to ze przegraja kolejny mecz, to to że widocznie stracili paliwo w koncowce i pozwolili Rapsom na dogonienie i prawie doprowadzenie do dogrywki (gdyby nie ten nietrafiony rzut wolny Lowrego w koncowce) a nawet wygrania tego meczu przez Raptors. Spodziewam sie ze ze tej energii juz nie odzyskają i na poczatku to Clippers beda ich katem który wypracuje sporą przewage i w koncowce na niewiele pozwoli dogonic gospodarzom. Tak -6 wydaje sie tu byc bezpieczne. Clippers wygrali pierwsy mecz u siebie az 27 punktami i nic nie stoi na przeszkodzie by zrobili sobie kolejny blowout for fun, choc moze troche mniejszy. jak pokazuja ostatnie mecze Clippers wiedza ze takie spotkania z druzynami tankujacymi bez Paula trzeba wygrywac ale nie stopuje to ich przed pograniem wesolej a zarazem skutecznej koszykowki. Clippers in a rout.
⛔100

kocurro84 92

kocurro84

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Australian Open
Spotkanie: Radwańska - Cibulkova
Typ: Radwańska wygra 2:1
Kurs: 3,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W odróżnieniu od kolegi powyżej, nie przewiduję łatwego zwycięstwa Radwańskiej tylko dlatego, że dość łatwo odprawiła Azarenkę.
W tamtym meczu Radwańska zagrała mecz życia, wychodziło jej prawie wszystko.
Pytanie, czy taki mecz może się trafić 2 razy z rzędu. Śmiem wątpić.
Oczywiście Agnieszka jest tenisistką lepszą od Cibulkovej, co udowodniła wielokrotnie w bezpośrednich pojedynkach. I choć wszyscy pamiętamy blamaż Słowaczki w finale turnieju w Sydney rok temu (2x 0:6), to ostatni finał turnieju (Stanford) wygrała Cibulkova.
Dlatego też przewiduję, że Słowaczka urwie Polce jednego seta, ale to wszystko, na co będzie ja stać. Bo Agnieszka udowodniła na tym turnieju, że potrafi grać efektywnie, jak i efektownie.
Oczywiście nie obrażę się, jak Agnieszka wygra 2:0, jednakże kurs zachęca, by dać szansę Cibulkovej na 1 seta, tym bardziej, że są ku temu podstawy. To jest półfinał AO i tu nie ma już słabych zawodniczek. A Cibulkova sprzed roku, to już nie ta sama Cibulkova, co obecnie.
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Meksyk
Spotkanie: Altamira-Monterrey
Typ: x/x
Kurs: 5.50
Bukmacher: Expekt
Analiza: Jutro o godzinie 2:00 czasu polskiego odbedzie się spotkanie ligi meksykańskiej , pomiędzy ekipami Altamiry oraz Monterrey, pierwsze spotkanie pomiędzy tymi drużynami zakończyło się wynikiem 1:0 dla zespołu Monterrey, którzy tamto spotkanie grali jako gospodarze, mecz był grany 15.01.2014, czyli stosunkowy niedawno, nie sądzę aby to spotkanie aż tak bardzo odbiegało od tego sprzed tygodnia. Faworytem według bukmacherów w tym spotkaniu jest drużyna gości, ja jednak uważam że pomimo tego że u siebie wymęczyli to zwycięstwo to teraz jadą na dużo trudniejszy teren, gospodarze u siebie remisują straszne rzadko i dlatego tez postawiłbym w tym spotkaniu na remis do połowy jak i na koniec spotkania, dla Monterrey to też będzie nie najgorszy wynik, a jak juz mówiłem gospodarze spotkania łatwo tego meczu , tym bardziej że graja przed własną publicznością przegrać nie mogą. Monterrey w spotkaniach wyjazdowych gra w kratke i nie wiadomo jak poradzi sobie w kolejnym wyjazdowym spotkaniu, ostatnio remis , wcześniej wysoka wygrana i porażka, jednak wszystko zweryfikuje boisko.
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL, Hokej.
:hokej: Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens - 1:00
Over 5,5 goli |2.12|
▶ Unibet !
Po wczorajszym nieudanym moim becie, gdzie Nutki zagrali najgorszy mecz w sezonie, dziś pora spojrzeć nie co obiektywniej i bardziej realniej, by tylko wygrać. Siłą Pingwinów jest ofensywa, która zbija z tropu rywali i sieje pustoszenie, ale po drugiej stronie Habs. Ekipa, która gra solidnie w defensywie, ale i posiadają znakomity powerplay. Pacioretty w formie, dzisiaj może jakąś bramkę strzelić, a po drugiej stronie Fleury który też nie zawsze broni wszystkiego. W Bramce Canadiens Price, który jak ma dzień konia wyłapie wszystko. Ale po ostatnim meczu, dość niespodziewanym dla Pingwinów, dzisiaj w końcu wyciągnąć odpowiednie wnioski i od pierwszych minut atakować. Bo mecz powinien być naszpikowany szybkimi akcjami i gradami goli. Dla obu ekip to nie będzie do końca spacerek, ale tak jak pisałem Pingwiny mają po ostatnim meczu uraz, więc i dziś trzeba o zapomnieć o tamtym meczu, bo jest już historią a dziś podejść do tego tak jak najlepiej potrafią, a bramki się posypią. Nie wierzę by Montreal w tym meczu nic nie strzelił, Pingwiny u siebie mają genialną średnią bramek, także over jak najbardziej prawdopodobny.
✅112

Otrzymane punkty reputacji: +11
damian671 151

damian671

Użytkownik
Dyscyplina: WTA Australian Open
Spotkanie: Cibulkova- Radwańska
Typ: 2
Kurs: 1.44
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Dziwi mnie że nikt przede mną nie zagrał jeszcze tego typu. Wczoraj na mecz z Azarenką Isi dawałem 1%, lecz zaskoczyła mnie w olbrzymim stopniu, dlatego wierzę że jest ona w stanie odnieść kolejne zwycięstwo. Najpierw chciałbym powiedzieć parę słów o meczu ćwierćfinałowym, gdyż uważam że jest on jak najbardziej wart komentowania. Radwańska zagrała w nim najlepszy tenis na jaki było ją stać, nie zgodzę się ze zdaniem niektórych, że Azarenka miała słaby dzień. Ona również grała profesjonalnie i dobrze, jednak to Polka wykazała większą finezję i zimną krew demolując przeciwniczkę szczególnie w ostatnim 3 secie. Teraz wróćmy do czwartkowego spotkania. Dojście i Radwańskiej i Cibulkowej do finału Australian Open to nie lada niespodzianka. Obie jeszcze tydzień temu nie były wymieniane na tych stanowiskach. Lecz sprawiły one miłą niespodziankę i pokrzyżowały szyki innym zawodniczkom. Co do meczu to uważam, że Radwańska powinna wygrać. Powód mojego rozumowania jest dość prosty a są nim statystyki. Na 6 spotkań pomiędzy obiema paniami Radwańska wygrała 5 razy, tylko raz ulegając przeciwniczce. Warto również spojrzeć na grę Polki. Jest ona u szczytu formy i uważam, że jest w stanie nie tylko wejść do finału tego turnieju ale i wygrać Wielki Szlem. Z drugiej jednak strony Cibulkova też prezentuje dobry poziom, dlatego uważam, że meczu tego nie będzie Agnieszce łatwo wygrać i po walce zakończy się on wynikiem 2:1, dającym Polce wejście do finału Australian Open 2014! Początek spotkania o 5:00 czasu polskiego.
⛔100

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Australian Open
Spotkanie: Bouchard E. (Can) - Li N. (Chn)
Typ: 1 +5.5 Games
Kurs: 1.68
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Wspaniałą niespodziankę sobie i nam sprawiła Agnieszka Radwańska, przełamując złą serie z Azarenką i awansując do Półfinału Australian Open po kapitalnej grze, gromiąc w ostatnim secie Białorusinkę 6:0. Mam nadzieję, że tym spotkaniem zamknęła usta wszystkich krytykom, którzy twierdzili, że tenis Agi jest nudny dla oka i ledwo można go oglądać. Tyle w ramach wstępu, półfinałowy mecz Isi odpuszczam, ponieważ rywalka, Cibulkova jest w niesamowitym gazie, w tym spotkaniu może się wszystko wydarzyć, a kurs na Isię nie zachwyca, więc odpuszczam i tylko z całego serca będę kibicował naszej rodaczce. Zajmę się drugim spotkaniem, ponieważ duży prezent, wg Mnie sprawili bukmacherzy, wystawiając kursy na mecz Kanadyjki z Chinką, twierdząc, że jest ona mocną faworytką w tym starciu, ale czy kurs 1.20 na Li jest warty grania. W tym etapie, a mianowicie 1/2 finału jest to śmiech na sali i granie po tym kursie jest nei warte świeczki. Może na papierze Chinka jest faworytką, wyższy ranking, spore doświadczenie, łatwo wygrane spotkania, jednak trzeba spojrzeć na to, że rywalki nie miała za trudne, lub po prostu zagrały słabe spotkanie. Jedyną zawodniczką, która postawiła się Chince była Czeszka Safarova, która zagrała dobry mecz i była o krok od sprawienia niespodzianki, dosłownie kilka centymetrów. Gdyby główka pracowała jak należy to prawdopodobnie Na Li oglądała by z trybun lub z obrazu telewizora pojedynki swoich rywalek w AO. Za Na Li przemawia oczywiście dobra forma, oraz doświadczenie Wielko Szlemowe i mając 32 lata chciałaby wygrać na zakończenie kariery turniej w Melbourne, gdzie gra Jej się dobrze. Jednak jej rywalce, kończącej w lutym zaledwie 20 lat nie straszna presja i ranga tego turnieju, pokazała to w meczu z Aną Ivanovic, grając kapitalne zawody i przede wszystkim wytrzymała tempo i presję tego spotkania. Oczywiście w zwycięstwie troszeczkę pomogła Ana, która pod koniec 2 seta nabawiła się lekkiego urazu i Jej gra siadła, co pomogło Kanadyjce pewnie wygrać 3 seta i cały mecz. Nie zmienia to jednak faktu, że to Kanadyjka zagra w kolejnym spotkaniu. Oczywiście niepokoją DF i niewymuszone błędy, ale przy tak szybkiej grze, jaką prowadzi Bouchard, są to błędy wliczone w margines. Nie sądzę, że Chinka będzie nieomylna, też Jej się zdarzają niewymuszone błędy i to seriami. Kanadyjkę stać, przy tak szybkiej i skutecznej grze na urwanie seta, a na pewno na pokrycie HC, jaki zagrałem. Kto wie, może sprawi kolejną niespodziankę, bo w tym Turnieju wszystko jest możliwe. Za grosze pograłem również czysty win Kanadyjki, bo widzę w tym spore Value. Po cichu liczę na Finał Radwańska - Bouchard, ale to, kto zagra w finale dowiemy się ok 7 rano. Początek spotkania o 3:30. GL.
⛔100

kostek876 32

kostek876

Użytkownik
NHL, Hokej.
Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens
Bukmacher - Sportingbet
Typ - Pittsburgh (-1,5)
Kurs - 2.70
Analiza :
/B]
Po ostatniej wpadce na wlasnym lodowisku ( 1-5 z Florida Panthers ) Pingwiny podejda do tego spotkania bardzo zmotywowani , gdyz beda chcieli zmazac plame na honorze. U siebie sa piekielnie niebezpieczni i strzelaja duzo bramek. Canadiens ostatnimi czasy graja w kratke i mysle , ze polegna na tym &quot;goracym terenie&quot;. Stawiam , ze gospodarze wygraja wiecej niz jednym trafieniem.
kiepska analiza
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
// waham sie co wybrac cz 7-6 dla RADWANSKIEJ W PIERWSZYM SECIE KURS PONAD 5 POWINIEN BYC A JEST DOKŁADNIE @11,00 BET365/ CZY CELTOW JECHAC/ CZY LI ZE PRZEGRA 1-2 DW @9,00 BET365 LUB ZAKŁAD ZE KANADYJKA WYGRA 1 SETA I WYGRA MECZ @5,5 BET365 W SETACH CZY TEZ ZE PARA rpa_usa CZYLI MOJ DEBEL WYGRA POLFINAL/ BO TAK ZE FINAL RAD-KANADYJKA BEDZIE I NADAL-WAWRINKA TO MI SIE WYDAJE I ZE USA-RPA Z FRANCUZAMI TO TEZ W DEBLU/ CZY BOSTON OGRA WASHINGTON TO TO POWINNO WPASC ALE CO WPADNIE TO NIE WIEM ... GENERALNIE MAM DO WYBORU KILKA KURSOW I TAK SOBIE MYLE ZE .. ZE DO TYPOW DNIA WEZME RADWANSKĄ NA 7-6 W PIERWSZYM SECIE/ ALE ZE JESTEM W GORĄCEJ WODZIE KOMPANY TO BIORE ZE BOSTON OGRA WASHINGTON ALBO NIE TO ZE DEBEL SERBSKO-KANADYJSKI //
wIEC MOJ TYP DNIA JEST NASTEPUJACY: BET365 / bUTORAC/ KLAASEN WYGRAJA 2-0
KURS 4,50
BUK BET365
wIEC TAK/ PRZEWIDUJE ZE BEDZIE 6-3 6-3 DLA PARY USA/RPA - CO PRAWDA FAWORYTAMI SA KANADYJCZYK I SERB LECZ JAKOS TO MI SIE NIE DO KONCA UKLADA / NIBY KAN I SERB TO WAŁKONIE Z PUHARU DAVISA CO SWOIM 2-3 I CHYBA 4 H GRA NIE JEDNEGO WYWALOWALI POLFIANL SERBIA / KANADA / GENERALNIE MYSLE ZE Z RPA PARE BOINGOW NA FINAL DEBLA PRZYLECIE DO MELBERN BO ONI SOBIE LUBIA TAK POLATAC MIESY RPA A AUSTRALIĄ CHOCBY RUBBYSCI, MYSLE ZE SZYBKIE 2-0 I PARA WCHODZI DO FINALU I FANI RPA Z RPA JUZ MAJA OKAZJE POSZALEC W AUSTRALII/ SPORTOWO MYSLE ZE SA LEPSI I NIE ROZUMIEM TYCH KURSOW ZA BARDZO 2,75-1,40 / SA LEPSI I NIE MA BATA I POWINNI NWYGRAC SPORTOWO/ ALE SPORT KONCZY SIE TAM GDZIE SIE ZACZYNAJĄ PIENIADZE
KURS CO PRAWDA NIE ZA WIELKI TJ PONIZEJ 5,00 ALE SZANSE ZE WEJDZIE WIDZE SPORE JAK ZAWSZE ????
typ k o n k u r s o wy
forma posta (ja jestem bardzo tolerancyjny, ale bez przesady.. co to ma niby być??)
POLECAM PRZECZYTANIE REGULAMINU
⛔100

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dyscyplina: Kolarstwo - TDU
Spotkanie: Cadel Evans - Geraint Thomas
Typ: Cadel Evans
Kurs: 1,426
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dzisiaj pójdziemy po najniższej linii oporu i postanowiłem zagrać tylko jeden typ który moim zdaniem nie ma prawa nie wejść.
Może zacznę od tego że profil ostatniego podjazdu jest następujący:

Co to oznacza? Oznacza to tyle że będzie selekcja na 30 chłopa no może max 40. Będą szły mocne harce co oznacza porwanie się głównej grupy, oraz to że sprinterzy ewidentnie tutaj odpadają.

Ciekawostką jest to iż jeśli wpiszemy w google maps &quot;Corkscrew Road, Montacute, Australia Południowa, Australia&quot; zaznaczymy tego chłopka to przeniesiemy się do Australii i możemy zobaczyć jak to w rzeczywistości wygląda. A powiem tylko tyle że na mniejszych podjazdach odpadali sprinterzy. Wracając do typu.
Cadel Evans - Geraint Thomas 1 @1,426 Pinnacle

Dlaczego? dlatego że Evans widać że zależy mu na dobrym wyniku, dzisiaj bardzo pozytywnie zaprezentował swoją formę meldując się na 3 miejscu. Sam mówi że zabrakło niewiele do wygrana, po prostu za szybko zafiniszował. Po pagórkach potrafi jeździć i dla niego jutrzejszy podjazd nie będzie przeszkodą. Dla Thomasa może już być, Brytyjczyk na mniejszych wzniesieniach nie dawał rady, po drugie ma Porte w drużynie i ani mu się śni pojechać na własną rękę. Do tego bez błysku, na finiszu Evans go łyknie. Pod górę Evans jest mocniejszy także wszystko przemawia za Australijczykiem. Bo w pójście w trupa Gieranta nie wierzę.
Tutaj finisz dzisiejszego etapu:
http://www.youtube.com/watch?v=UNZi9oatSTY

✅42
PO WIĘCEJ TYPÓW ZAPRASZAM DO DZIAŁU KOLARSTWO :!:

Otrzymane punkty reputacji: +5
stig 5

stig

Użytkownik
Piłka nożna - Hiszpania - Copa del Rey
Bukmacher: @Bet365
Atletico Madryt - Atletico Bilbao
TYP: Poniżej 2.5 gola
Kurs: 2.10
Obie drużyny trzymają się czołówki Primera Division. Jednakże to madrycka ekipa Diego Simeone przejawia w tym sezonie niesamowicie wysoką formę. O ile zwycięstwo Atletico Madryt w tym starciu stoi pod małym znakiem zapytania to można być pewnym jednego - nie padnie dużo bramek. W tym sezonie w PD Atletico Madryt straciło ich jedynie 12. Co prawda sporo też trafili, jednakże z mocniejszymi rywalami (co pokazuje ostatni mecz z Barceloną) grają mocno defensywnie i nie atakują tak zaciekle jak mogą to robić ze słabszymi rywalam. W meczach Atletico Bilbao pada za to dużo goli, ale tylko w tych, które wygrywają (wygrana jest możliwa, ale remis pewniejszy). Poza tym, nie sądzę, by w pierwszej rundzie któraś z ekip chciała dać przewagę drugiej. Będzie to najprawdopodobniej mecz nudny i monotonny. Under 2.5 wydaje się rozsądnym typem.
✅110

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Volleyball » Germany » 1. Bundesliga Women
Potsdam W - Stuttgart W
23 Sty 2014, 19:00
Stuttgart W @ 2,95 Unibet
Gospodynie dzisiejszego meczu, tj. Potsdam odpuszczają mecz z drużyną Stuttgartu. To już jest małą tradycją pomiędzy tymi drużynami.

Polecam !
⛔100

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej NHL
Spotkanie: P Penguins vs M Canadiens
Typ: Over 6.5
Kurs: 2.65
Bukmacher Bet365
Godzina 01.00
Canadiens są kojarzeni niezbyt ofensywnie i dlatego dziś wykorzystamy błąd przy kursach na to spotkanie dając dużą ilość bramek. Drużyna z Montrealu gra dobrze pod względem obrony, ma niezłego goalie i ma inny styl gry niż na przykład Penguins. Jednak przy takich silnych ekipach ofensywnych sama obrona nie wystarczy.
Canadiens nie będą szturmem atakować, ale na pewno zrobią coś z kontry albo przy PP. Potrafią strzelać bramki graczom z Pensylwanii i dziś wygrana gospodarzy nie jest taka pewna. Spory wpływ na grę ma Gionta i Plekanec i oni powinni tworzyć wynik Canadiens.
Penguins rzadko przegrywają w domu, a jeszcze rzadziej strzelają mało bramek. To taka ekipa dająca się lubić, bo nie gra konktatorsko, ma rozmach i moc ofensywną. Mniej kontuzji w ataku, jest Malkin, Crosby, Kunitz, wrócił Letang, Orpik i słaby mecz z Panthers poszedł w zapomnienie. Przegrana 1-5 była niespodziewana, słabo zagrali liderzy i dziś Canadiens mogą mieć problemy z obroną przed bramkami.
Ostatnie wyniki dośc solidne, bo Penguins mają sporo spotkań z dużą ilością bramek, a Canadiens z Leafs i Senators wysoko kończyli spotkania(5-3, 4-4).
Ostatnio 5-3 w Pittsburgu. Spodziewam się podobnego wyniku w granicach 7-8 bramek.
Polecam.
⛔100

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Piłka nożna - mecze towarzyskie
Chile - Kostaryka
Chile -1 HA @ 1.75
bet365

Towarzyski mecz, szybki opis, ponieważ zaraz się zaczyna. Chile min bez Sancheza, Vidala oraz Medela. Kostaryka bez Ruiza, Oviedo oraz Navasa, z wiadomych powodów - mecze ligowe/pucharowe. Zagrają młodsi gracie, będzie pare debiutów w drużynie Chile i na pewno młodzi będą chcieli się pokazać aby dostawać powołania regularnie, może nawet na Mundial. Chile w 2013 roku przegrało tylko dwa mecze, patrząc na zwycięstwa min z Anglią czy Urugwajem, a remisy z Kolumbią, Brazylią i Hiszpanią jestem dobrej myśli. Co prawda Kostaryka ma także bardzo dobry bilans w zeszłym roku, jednak nie zwyciężali z tak dobrymi rywalami jak Chile, może oprócz Meksyku czy USA.
✅75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom