matti843
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Puchar Francji
Spotkanie: Cannes - Plabennec
Typ : Poniżej 2,5 bramek
Kurs : 1.60
W tym meczu według bukmacherów faworytem jest Cannes, jak dla mnie granie tutaj zwycięzcy jest trudne, bo oba zespoły ostatnio prezentują podobną formę. Dodatkowo te drużyny mierzyły się ze sobą czterokrotnie, były 3 remisy i raz wygrało Cannes u siebie i ani razu nie padło więcej niż 2,5 bramki 2 remisy 0-0 1 remis 1-1 i wspomniane zwycięstwo 1-0.
Bilanse bramkowe w swoich ligach :
Cannes (u siebie): 6 meczy (3-2-1) 8:6
Cannes ( Na wyjeździe ) : 8 meczy (2-4-2) 10:10
Plabennec ( Na wyjeździe ) : 7 meczy (1-2-4) 5:8
Plabennec (u siebie) : 8 meczy (2-2-4) 8:15
Widać że te drużyny nie są królami ofensywy, i dużych ilości bramek nie strzelają. Na pewno Cannes jest faworytem, ale nie aż takim żeby pewnie grać ich zwycięstwo. Dlatego w tym meczu gram według mnie najlepszy typ, czyli under 2,5.
60
Spotkanie: Cannes - Plabennec
Typ : Poniżej 2,5 bramek
Kurs : 1.60
W tym meczu według bukmacherów faworytem jest Cannes, jak dla mnie granie tutaj zwycięzcy jest trudne, bo oba zespoły ostatnio prezentują podobną formę. Dodatkowo te drużyny mierzyły się ze sobą czterokrotnie, były 3 remisy i raz wygrało Cannes u siebie i ani razu nie padło więcej niż 2,5 bramki 2 remisy 0-0 1 remis 1-1 i wspomniane zwycięstwo 1-0.
Bilanse bramkowe w swoich ligach :
Cannes (u siebie): 6 meczy (3-2-1) 8:6
Cannes ( Na wyjeździe ) : 8 meczy (2-4-2) 10:10
Plabennec ( Na wyjeździe ) : 7 meczy (1-2-4) 5:8
Plabennec (u siebie) : 8 meczy (2-2-4) 8:15
Widać że te drużyny nie są królami ofensywy, i dużych ilości bramek nie strzelają. Na pewno Cannes jest faworytem, ale nie aż takim żeby pewnie grać ich zwycięstwo. Dlatego w tym meczu gram według mnie najlepszy typ, czyli under 2,5.
60