verno
Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 21:30
Spotkanie: NY Islanders vs Blues
Typ: Anders Lee powyżej 1,5 gola
Kurs: 26
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Analiza:
Ostatnio trochę motywacji spadło po tym jak grałem w stronę Robertsona mówiąc że gra dobrze i w końcu zacznie nadrabiać bramki i tak się działo, gol a nawet dwa a później był dzień gdzie nie miałem czasu pisać i zdobył hattricka więc kurs roczny poszedł w piach. Kilka dni na dojście i można lecieć dalej
. Dzisiaj szukam bramek u Andersa Lee, który jak Robertson ostatnio jest mocno pod kreską, zaledwie 3 bramki w 51 strzałów i w oczekiwanych bramkach powinien mieć prawie 6 więcej co stawia go jako największego "pechowa" w lidze. Islanders grają póki co bardzo dobrze w przeciwieństwie do rywali bo nutki praktycznie w żadnym aspekcie nie wyglądają dobrze a defensywa czy bramkarze mają mocne problemy. Blues w zasadzie mają już sezon z głowy bo nie wierzę że coś się tam może zmienić za to wyspiarze mogą powalczyć o PO. Lee co prawda w 3 linku oraz PP2 jednak często bardzo aktywny i te gole też będą się pojawiać a kurs bardzo wysoki.
Godzina: 21:30
Spotkanie: NY Islanders vs Blues
Typ: Anders Lee powyżej 1,5 gola
Kurs: 26
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Temat z analizami - NHL (National Hockey League) - Sezon zasadniczy 2025/2026
Boston Bruins - Carolina Hurricanes Typy: Boston Bruins (ML) (Super przewaga) @2,67 Superbet Boston Bruins lub remis @2,00 Superbet Boston Bruins over 1,5 (z dogrywką i karnymi) @1,30 Superbet Boston Bruins over 2,5 (z dogrywką i karnymi) @1,85 Superbet over 5,5 @1,65 Superbet Boston...
forum.bukmacherskie.com
Ostatnio trochę motywacji spadło po tym jak grałem w stronę Robertsona mówiąc że gra dobrze i w końcu zacznie nadrabiać bramki i tak się działo, gol a nawet dwa a później był dzień gdzie nie miałem czasu pisać i zdobył hattricka więc kurs roczny poszedł w piach. Kilka dni na dojście i można lecieć dalej