>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.11.2025 (sobota)

verno 1,4M

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 21:30
Spotkanie: NY Islanders vs Blues
Typ: Anders Lee
powyżej 1,5 gola
Kurs: 26
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Analiza:

Ostatnio trochę motywacji spadło po tym jak grałem w stronę Robertsona mówiąc że gra dobrze i w końcu zacznie nadrabiać bramki i tak się działo, gol a nawet dwa a później był dzień gdzie nie miałem czasu pisać i zdobył hattricka więc kurs roczny poszedł w piach. Kilka dni na dojście i można lecieć dalej :D. Dzisiaj szukam bramek u Andersa Lee, który jak Robertson ostatnio jest mocno pod kreską, zaledwie 3 bramki w 51 strzałów i w oczekiwanych bramkach powinien mieć prawie 6 więcej co stawia go jako największego "pechowa" w lidze. Islanders grają póki co bardzo dobrze w przeciwieństwie do rywali bo nutki praktycznie w żadnym aspekcie nie wyglądają dobrze a defensywa czy bramkarze mają mocne problemy. Blues w zasadzie mają już sezon z głowy bo nie wierzę że coś się tam może zmienić za to wyspiarze mogą powalczyć o PO. Lee co prawda w 3 linku oraz PP2 jednak często bardzo aktywny i te gole też będą się pojawiać a kurs bardzo wysoki.

Pablito91 2,7M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Tenis ATP Challenger Guayaquil
Godzina: 20:00
Spotkanie: Guillen Meza Vallejo
Typ: Guillen Meza wygra bez straty seta? NIE
Kurs: 1.40
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:

Analiza:

Dzisiaj brak czasu, więc na szybko proponuję challengera w Ekwadorskim Guayaquil. Zmierzą się reprezentant gospodarzy Guillen Meza, który zagra z zawodnikiem z Paragwaju Adolfo Vallejo. Typuję tutaj, że reprezentant Ekwadoru nie wygra tego 2:0. Mierzyli się ze sobą 9 dni temu i górą był Vallejo. Co więcej, ostatnie 3 pojedynki wygrał właśnie zawodnik z Paragwaju. Mierzyli się ze sobą 4 razy i tylko w pierwszym spotkaniu wygrał Meza, ale 2:1, resztę spotkań przegrał tak więc żadnego nie wygrał bez straty seta. Vallejo tutaj też dobrze gra, więc myślę że na przynajmniej seta go stać.

Do góry Bottom