>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.10.2022 (sobota)

Status
Zamknięty.
juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - niemcy-bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: hoffenheim-bayern
Typ: bayern
Kurs: 1.57
Bukmacher: sts
Analiza: zdecydowanym faworytem w tym meczu sa goscie,ktorzy maja dolek za soba i mysle ze teraz mocno odpala zeby przed przerwa na mundial wskoczyc na pierwsze miejsce w ligowej tabeli.po tej kolejce im sie to nie uda bo do unionu traca cztery oczka.trzy ostatnie mecze na wyjezdzie to bez zwycienstwa-duzo strzelaja ale punktowo srednio im to wychodzi.hoffenheim to dobra ekipa,poprzedni sezon srodek tabeli,w tym zaczeli bardzo dobrze bo sa na piatym miejscu ale kalendarz spotkan tez byl dla nich laskawy.dzisiaj przeciwnik bardzo mocny,ktory znowu sie rozpedza i dla mnie sa bez szans.licze na latwe zwycienstwo bayernu,kursik dobry i polecam do zagrania

57

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +1490
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna, Liga Profesional
Godzina: 21:30
Spotkanie: CA San Lorenzo de Almagro - Ca Aldosivi
Typ: handicap San Lorenzo (-1.5)
Kurs: 1,60
Bukmacher: Betfan
Analiza:
Tabela:
kup.jpg
San Lorenzo w meczach na własnym stadionie ma na koncie 4 zwycięstwa, 8 remisów i 1 porażkę, natomiast ich rywal Aldosivi na wyjazdach ma najgorszy bilans w całej lidze notując 1 zwycięstwo, 3 remisy i 8 porażek. W tym spotkaniu typuję na wygraną gospodarzy i to z handicapem -1.5 gola, bo myślę, że San Lorenzo wygra ten mecz łatwo i przyjemnie. Ich rywal przyjeżdża na to spotkanie mocno rezerwowym i młodzieżowym składem. Skład Aldosivi na to spotkanie pod tym linkiem:
twitter.com/AleDamboriana/status/1583574595986022400?s=20
Zespół gospodarzy jest i w wyższej formie notując w ostatnim czasie lepsze wyniki i dużo mocniejszym kadrowo zespołem i do tego atut własnego boiska i tej fanatycznej publiczności. Wszystko w tym meczu przemawia za gospodarzami i myślę, że trochę tutaj dziś postrzelają i można próbować ich wygranej z różnymi handicapami. Ja wybieram ten najbezpieczniejszy i tak po dobrym kursie jak na mocno rezerwowy skład gości i pozycję, którą zajmują.

60

Załączniki

Otrzymane punkty reputacji: +1490
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Ekstraklasa + UFC 280
Godzina: 17:30
Spotkanie: Legia - Pogoń (Ekstraklasa) i Gamrot - Dariush (UFC 280)
Typ: AKO BOOST: Legia wygra z Pogonią (Ekstraklasa) i Gamrot wygra z Dariushem (UFC 280)
Kurs: 5.00
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Moją uwagę przykuła dzisiaj całkiem ciekawa oferta dnia Fortuny, która wystawiła kurs 5.00 na to, że Legia odniesie zwycięstwo nad niegdyś zaprzyjaźnioną Pogonią, a polski zawodnik Mateusz Gamrot na arenie Zjednoczonych Emiratów Arabskich pokona Beneila Dariusha w gali UFC 280. Wojskowi byli o krok od objęcia fotela lidera, ale przegrali na wyjeździe z dobrze dysponowaną Wisłą Płock (z którą nota bene wygrali pewnie cztery dni później w ramach Pucharu Polski). Nie zmienia to jednak faktu, że w tym sezonie na wyjeździe wciąż jeszcze radzą sobie przeciętnie, ale przy Łazienkowskiej dają już pokaz skutecznej gry. Rozegrali jak dotąd sześć domowych spotkań i żadnego nie przegrali, czym zapewniają sobie obecnie miejsce w czołowej czwórce tabeli, z wciąż bliskim kontaktem do top 2. Pogoń bardzo podobnie - śmiało poczyna sobie na własnym stadionie, ale spotkania wyjazdowe nie są wciąż ich mocną stroną, i na sześć spotkań trzy zdążyli już przegrać. Obecnie dawałbym w miarę równe szanse obydwu zespołom na odniesienie zwycięstwa, z lekkim wskazaniem na Legię, natomiast biorąc pod uwagę fakt, jak w tym sezonie pomagają ściany, opowiem się za trzema punktami po ich stronie. Gamrat idzie po piąte z rzędu zwycięstwo. To już dwa lata gdy toczy boje na arenie UFC i po nieudanym debiucie, nieustannie triumfuje. W połowie roku pokonał po dość wyrównującej walce Armana Tsarukyana w Las Vegas. Dzisiaj stoczy walkę z Irańczykiem amerykańskiego pochodzenia, Dariushem. Ten ostatni jest niepokonany od dłuższego czasu (cztery lata), ale w akcji nie widzieliśmy go od wiosny ubiegłego roku ze względu na kontuzję. Szykuje się bardzo ciekawy event. Gamrot jest obecnie na 9. miejscu w rankingu UFC i przekłada się to na 3 pozycje niżej niż jego dzisiejszy rywal. Sądzę jednak, że to Gamrot, który obecnie jest w gazie i którego morale z pewnością pozwalają mu z chłodną głową podejść do walki, podniesie tu ręce w geście zwycięstwa.

100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina: 16
Spotkanie: Man City-Brighton
Typ: powyzej 3.5 gol
Kurs: 2.21
Bukmacher: Totalbet
Analiza: Na szybko. City jest duzym faworytem. Maja swietnie zbilansowany sklad. O bramki w ataku nie powinnismy sie martwic, majac w skladdzie tak dobrego Haalanda. Norweg strzela jak na zawołanie. Brighton tez pokazalo ze potrafi walczyc. City jednak to maszyna i spodziewam sie ofensywnego meczu. City u siebie jest bardzo aktywne w ataku i potrzebuja punktow.

121

Otrzymane punkty reputacji: +1830
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: MMA - UFC 280: Oliveira vs. Makhachev
Godzina: 21:30 CET
Spotkanie: Aljamain Sterling - TJ Dillashaw
Typ: Zwycięzca - TJ Dillashaw
Kurs: 2.55
Bukmacher: etoto
Analiza:

Dla mnie Sterling to papierowy mistrz, który tytuł zdobył po dwóch kontrowersyjnych walkach z Yanem (pierwsza po dyskwalifikacji Yana, w rewanżu wygrana po split decision po dyskusyjnej decyzji sędziów). Dość jednowymiarowy, opiera swój styl głównie o świetne zapasy, które jak widać potrafią doprowadzić do mistrzostwa. Stójka dość chaotyczna, która często bywa pretekstem do zwarcia i przejścia do klinczu gdzie jego domena. Mam wrażenie że jeśli Dillashaw będzie umiał utrzymać walkę w stójce, a sam przecież jest świetnym zapaśnikiem, to może mu to przynieść sporo punktów. Bo w walce na pięści jest po prostu bardziej skuteczny, wciąż ruchliwy, szybki, niestandardowy, bijący z różnych płaszczyzn. To może zrobić przewagę na kartach sędziowskich. Oczywiście zasięg Sterlinga może być problemem, nie będzie się łatwo dobić do jego twarzy, ale o punktacji danej rundy również decyduje (w przypadku wyrównanej w innych aspektach) kontrola oktagonu, czyli kto jest aktywniejszą stroną i tu może działa na korzyść Dillashawa. Niebagatelną rzeczą jest również dużo większe doświadczenie TJ-a w walkach mistrzowskich, czy na najwyższym poziomie i na najdłuższym dystansie. Dobrze to było widać w ostatniej walce z Sandhagenem, gdzie walcząc z kontuzją kolana przynajmniej 2 rundy potrafił punktować rywala i wygrać po decyzji. Dla Sterlinga walki premium to względnie nowa sprawa, w sumie te 2 walki z Yanem można tak nazwać, Dillashaw ma takich walk na koncie 5-6 co najmniej. Niby 36 lat na karku i określają go wszyscy weteranem, ale w żadnym razie nie wydaje się wypalony. Przecież 2 lata odpoczywał po zawieszeniu za doping, wcześniej też urazy sprawiały że walczył raz do roku. Mimo że Sterling jest o 3 lata młodszy to ma więcej walk na koncie (24-21), więc o bak paliwa Dillashawa bym się nie martwił. Zresztą widać po fotach i ważeniu że jest w świetnej formie fizycznej, on sam mówi że w życiowej. Fotki nie walczą, ale wielu młodszych by chciało być tak przygotowanym. Podsumowując, nie ufam Sterlingowi za grosz, dla mnie jest przypadkowym mistrzem, czemu winien jest głupek Yan. Nie zdziwię się jak dzisiaj były mistrz Dillashaw obnaży braki aktualnego mistrza i zabierze mu pas.

ZAPRASZAM DO DZIAŁU SPORTY WALKI

100

anzelmo 262,4K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: MMA - UFC 280: Oliveira vs. Makhachev
Godzina: 22:30 CET
Spotkanie: Oliveira vs. Makhachev
Typ: Charles Oliveira przez KO, TKO, DQ lub decyzję
Kurs: 4,4
Bukmacher: Lvbet

Gram Bronxa ale próbujemy mixowac różne opcje na różnych kuponach. Jest co grac bo obaj maja swoje argumenty .Islam na pewno ma swoje zapasy parter jest wstanie poddać może i ubić zmęczonego tymi zapasami Brazylijczyka - ja liczę ze Brazol mu zgasi światło. Wydaje mi sie ze ma lepsza stójkę poprawił boks i to będzie jego siła atut a jeśli Islam pójdzie po zapasy sprowadzenia tam także Charles z pleców jest cos wstanie cos zrobić. Liczę na szalona walkę z zmiennością akcji w decyzje nie wierze ale ....kto to wie .Brazylijczyk posiada większe doświadczenie z trudniejszymi rywalami i to dziś zaprocentuje.

100

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: EBL Koszykówka
Godzina: 17.30
Spotkanie: Czarni-Śląsk
Typ: Śląsk wygra (superkursy) oraz Kolenda poniżej 15,5 pkt
Kurs: 2,78
Bukmacher: betclic
Analiza:

Nie ma co ukrywać Śląsk jest faworytem tego meczu. Czarni w tym sezonie nie są już tak mocni jak w zeszłym. Gracze zagraniczni nie przekonują. Śląsk ostatnio zebrał oklep w Eurocupie, ale na naszą ligę to jest top. Czarni gdy grali w tym sezonie z mocnym rywalem, to przegrali 24 punktami.

Do tego dodaję under Łukasza Kolendy. Rozgrywający Śląska to jest zawodnik zagadka. Potrafi rzucić w jednym meczu 30 pkt, a w następnym 3 pkt. Śląsk jednak ma mocną rotację i Kolenda nie zagra tutaj całego meczu. Na innych bukmacherach linia na niego wynosi 10,5, także warto tutaj pobrać dużo wyższą.

178

Otrzymane punkty reputacji: +2134
toku-san 23,6K

toku-san

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 20:00
Spotkanie: Raków - Korona
Typ: Korona Over 2.5 rzutu rożnego
Kurs: 1.75 (grałem jak było po 2.00, popatrzcie może u innego buka jest jeszcze lepszy kurs tego nie sprawdzałem)
Bukmacher: STS
Analiza:

Taki kurs na over 2,5 rożnego?!?! JA to biorę !! Raków Częstochowa faworytem ? Tak i świetnie niech najlepiej strzelą szybko bramkę lub dwie a Korona będzie musiała chcą nie chcą prowadzić grę i powinna nabić kilka rogali. Ja wiem że chcieć a muc to dwie różne rzeczy no ale bez przesady 90 min siedzieć na połowie Korony Raków nie będzie w stanie. Do tego ostatnie 5 meczy Korony na wyjeździe to następująca ilość rożnych: 10,10,4,6,4 =(y). Nie ukrywam zamyka mi tripla więc pełny wiary zasiadam o 20:00przed TV.

Zieloności !

75

Otrzymane punkty reputacji: +1622
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Fiorentina - Inter
Typ: Inter i over 2,5 gola w meczu
Kurs:
3,50
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Fiorentina od 2017 roku nie potrafi ograć zespołu z Mediolanu i patrząc na obecną formę również dzisiaj będzie bardzo ciężko. W tym czasie rozegrano 12 gier w lidze i pucharze. Bilans to 6 wygranych Interu oraz 6 remisów. Co ciekawe Inter jest obecnie zespołem notującym najdłuższą passę bez remisu wśród wszystkich drużyn w Serie A. Seria ta wynosi już 19 gier. Ostatni ligowy podział punktów miał miejsce w marcu właśnie z Fiorentiną. Zawodnicy z Mediolanu wygrali swoje ostatnie dwa wyjazdowe mecze Serie A przeciwko drużynie z Florencji i liczę, że dzisiaj będzie kontynuacja tej serii. Nerazzurri są niepokonani w ostatnich 10 spotkaniach Serie A z Fiorentiną (5 wygranych i 5 remisów). Inter strzelał i tracił bramkę w każdym z ostatnich dziewięciu meczów wyjazdowych w rodzimej lidze. W każdym z tych wspomnianych spotkań strzelono co najmniej trzy bramki. Tak więc dla mnie wszystko jasne 1:2 lub 1:3 coś w tych okolicach.

250

Otrzymane punkty reputacji: +1880
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom