>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.08.2014 (piątek)

Status
Zamknięty.
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolskaEkstraklasa
Spotkanie: Zawisza - Lechia
Typ: Lechia -1
Kurs: 4.40
Data: 22.08.2014
Godzina: 18:00
Bukmacher: expekt
Analiza:
Lechia dwie porażki z rzędu. U siebie z Lechem 1-2 i w Krakowie z Wisła 3-1. Miały być fajerwerki i oklaski po kazdym meczu a narazie jest średnio.
Zawisza musi szybko zapomniec o ostatnim sezonie i wziac sie do gry, bo z takimi wynikami szybko znajdzie sie w 1 lidze. Po wygranej w pierwszej kolejce z jeszcze słabszą Koroną przyszły 4 porażki z rzędu. Lechia natomiast na koncie ma dwie wygrane i remis no i dwie wyzej wspomniane porażki.
Oba zespoły łączy chęc przerwania zlej passy, natomiast dzieli ich tyle, że Lechia ma na to możliwości i ambicje, a Zawisza jakaby zapomniała jak sie gra w piłkę.
Zawisza obok Korony to narazie najslabsze zespoly w tym sezonie, i mozliwe ze zostanie tak do ostatniej kolejki. Lechia natomiast za wszelką cene bedzie chciala wlaczyc sie w walke o mistrzostwo kraju lub chociazby gre w lidze europy. Mój typ na dzisiaj to 3-1 dla gości. pzodrawiam
✅340

Otrzymane punkty reputacji: +3
maciej_cfc 25K

maciej_cfc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna⚽Irlandia FAI CUP 1/8 Finału
Spotkanie: Derry City
- Malahide UTD

Typ: Powyżej 3,5 bramki
Kurs: 1.85
Data: 22.08.2014
Godzina: 20:45
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam.
Na dzisiaj wybrałem spotkanie pucharowe w Irlandii. Gospodarz zmierzy się z Malahide UTD.
Faworytem spotkania jest oczywiście gospodarz i słusznie. Zajmują oni 6 pozycje w lidze z dorobkiem 30pkt.
Ostatnie spotkanie pucharowe wygrali 0:2 na wyjeździe a gość u siebie wygrał 2:1.
A ostatnie 5 meczy w wykonaniu gospodarzy wypada nawet dobrze wygrali 3 spotkania 2x po 4:0 i raz 5:0 i przegrali 2 po 0:1.
Jako że przeciwnik nie jest wymagający to myślę że dzisiaj padnie grad bramek, ponieważ są to bardzo zróżnicowane klasowo drużyny.
Kurs na przeciwnika wynosi aż 17zł!
Dlatego nie widzę szans dla nich i myślę że Derry City rozstrzela się dzisiaj i będzie to jednostronne widowisko. Kurs jest w miarę interesujący i myślę że będzie powyżej 3,5. Pozdrawiam ????
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Winston-Salem
Godzina: 21:00
Spotkanie: Rosol L. - Lu Y.H.
Typ: Lu Y.H.
Kurs: 1.56
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Lukas Rosol bez wątpienia jest największym farciarzem z 4 półfinalistów. Wczoraj cały mecz poddał John Isner, o przebiegu spotkania Czecha z Andujarem nie warto wspominać. Lukas Rosol zapewne pokusi się tutaj o zwycięstwo skoro miał tak łatwo, to jednak bezsprzecznym faworytem spotkania jest tutaj Tajwańczyk Lu. Który już od Mastersów w Toronto i Cincinnati pokazał się z dobrej strony. H2H 0:1, bardzo pewne zwycięstwo z przed roku na hali w Bangkoku.

⛔100

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków
Typ: over 2,5
Kurs: 2,00
bwin
Na dzisiejszy wieczór zaplanowano pojedynek Pogoni Szczecin i Wisły Kraków. Jak dotąd obie ekipy są w tym sezonie niepokonane. Zarówno jedni jak i drudzy zapowiadają dzisiaj walkę o komplet punktów więc mecz zapowiada się na emocjonujące widowisko. Gospodarze bardzo dobrze zaczęli sezon pokonując w pierwszych dwóch spotkaniach Podbeskidzie trzy do dwóch i cztery do jednego Śląsk Wrocław. Potem było pasmo trzech remisów kolejno z Koroną Kielce, Piastem Gliwice i Lechem Poznań. Podopieczni Franza Smudy maja identyczny bilans spotkań trzy remisy z Ruchem Chorzów, Piastem Gliwice i GKS Bełchatów oraz wygrane z Lechem i Lechią Gdańsk. Po trzy na pięć spotkań zarówno u jednych jak i u drugich kończyło się wynikami overowymi. Obrona Wisły w tym sezonie nie spisuje się za dobrze. Ekipa zbyt często się odkrywa co powoduje że rywal łatwo kontruje i zagraża w ten sposób bramce strzelonej przez Michała Buchalika. W każdym z ligowych spotkań Wiślacy tracili bramkę co jest szansą podopiecznych Dariusza Wdowczyka na komplet punktów. Ja licze dzisiaj na dobry mecz i dużo bramek.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom