>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.03.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
zapalson 0

zapalson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Premier League
Godzina: 13:45
Spotkanie: Chelsea - Arsenal
Typ: Under 2,5
Kurs: 1,73
Bukmacher: bet365
Analiza:
Już dzisiaj na Stanford Bridge odbędą się wielkie derby Londynu. Podopieczni Jose Mourinho po ostatnim przegranym meczu z Aston Villą zmuszeni będą grać bez najwięcej biegającego gracza drużyny - Ramiresa oraz bez Wiliana. Arsenal również bardzo osłabiony, ponieważ nie zagra Walcot, Ramsey, Wilshare, Ozil oraz Diaby. Zakładam, że Chelsea zagra tak jak zawsze z dobrymi drużynami, czyli ustawi się w obronie, a to Arsenal będzie musiał atakować. Niestety duże braki kadrowe drużyny Arsena Wengera nie pozwolą na sforsowanie świetnej obrony The Blues.
Składy:
Chelsea:
Petr Cech - Branislav Ivanovic, Gary Cahill, John Terry, Cesar Azpilicueta-Nemanja Matic, David Luiz - Andre Schurrle, Oscar, Eden Hazard - Samuel Eto&#39;o
Arsenal:
Wojciech Szczęsny - Bacary Sagna, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Kieran Gibbs - Mikel Arteta, Alex Oxlade-Chamberlain - Santi Cazorla, Lukas Podolski, Tomas Rosicky - Oliver Giroud
⛔ 100

kueronarew 96

kueronarew

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Miami
Godzina: 21:00
Spotkanie: Istomin - Tursunov
Typ: Tursunov
Kurs: 1.83
Bukmacher: William Hill
Analiza: Oglądałem ostatnie występy Uzbeka i pozostawił po sobie opinie pusiaka. Trochę mu brakuje do Przysiężnego, czy Ebdena, ale podąża w dobrym kierunku :smile:. W zawodowym tenisie przy wyrównanym poziomie umiejętności wygrywa się głową. Zauważyłem, że Denis ma z nią spory problem, gdy występuję w roli faworyta. Jak nim nie jest to gra dużo lepiej, bez presji, iż powinien, np. mecz z Djokovicem w AO. Mógłby wygrywać swoje mecze ze słabszymi zawodnikami w zdecydowany sposób, ale w swojej solidnej grze ma ciągłe przestoje, czytaj seriami popełnia niewymuszone błędy. Nie będę opisywał każdego jego meczu, bo doszłoby do wypracowania. Dziś zapowiada się wyrównany mecz, tak na papierze. W rankingu lepszy Tursunov, h2h 3:2 dla Rosjanina.. ale dwa ostatnie mecze pomiędzy nimi wygrał Istomin i w mojej ocenie ten fakt bardziej mu przeszkodzi w dobrej grze, niż pomoże. Czuł będzie się lekkim faworytem, a wtedy gra słabiej. Niewątpliwie jest to trochę typ przeciwko Denisowi, ale Tursunow nie jest ogórkiem, nie słabszym od kolegi, a dodatkowo zmotywowany 2 porażkami z nim w tym roku + małą ilością zdobytych punktów w tym sezonie. Ostatnio na Indian Wells powalczył z Federerem przegrywając 6-7 6-7, a to już coś. Liczę na dobre zawody Tursunova, bo forma &quot;chyba&quot; rośnie oraz jak najwięcej swoich problemów Istomina.
⛔ 100

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Dyscyplina: Piłka Nożna - Algieria - Pierwsza Liga
Godzina: 15:00
Spotkanie: Harrach - Belouizdad
Typ: 1
Kurs: 2.20
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Algieria, nie wiem czemu takie kursy na gospodarzy, więc nie gram zbyt wysoką stawką. Harrach już ma w miarę pewne utrzymanie, Belouizdad cztery punkty nad strefą spadkową. Dlaczego gram na gospodarzy? Gdzieś 70% drużyn w tej lidze umie grać tylko u siebie, a jak przychodzą wyjazdy to nie potrafią zdobyć punktu. Właśnie tak jest z dzisiejszymi gościami, na wyjazdach zdobyli zaledwie jeden punkt, prawie jak nasz Widzew ???? bez zwycięstwa na wyjazdach od roku . Z drugiej strony Harrach u siebie 7/2/2, fajny kurs więc trzeba spróbować ???? .
✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +22
miki4g 68

miki4g

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Orlen Liga Kobiet
Godzina: 18:00
Spotkanie: PTPS Piła-GCB Centrostal Bydgoszcz
Typ: PTPS Piła (-2,5)
Kurs: 2.03
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Play out w polskiej lidze siatkówki kobiet. Piła kontra zespół z Bydgoszczy, który na wyjeźdach gra tragicznie, u siebie trochę lepiej, ale napewno nie jest to gra godna najlepszej klasy rozgrywkowej siatkówki kobiet w Polsce. Myślę, że dzisiaj Piła nie bedzie tracić czasu i wygra szybko 3:0. Bygdoszcz na wyjazdach cały czas przegrywa 0:3 lub 1:3, a ponieważ Piła lubi grać u siebie z Bydgoszczą typuję 3:0 dla Piły, czyli taki sam wynik jaki miał miejsce w lidze podczas rundy zasadniczej 7 stycznia 2014 roku.
⛔100

pandonald 2

pandonald

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Anglia, Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Cardiff - Liverpool
Typ: 1 połowę wygra Liverpool
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Analiza: Witam. Na dzisiejsze popołudnie polecam dość pewny typ. Moją analizę zacznę od gospodarzy. Cardiff na własnym stadionie rozegrali 15 meczy, gdzie do przerwy przegrali 2 razy, remisowali 6 razy oraz przegrywali 7 razy. Bilans bramkowy owej drużyny do przerwy wygląda nie ciekawie, ponieważ wynosi -9 bramek (strzelili 3 bramki, stracili 12 bramek). Forma też drużyny pozostawia wiele do życzenia (P-Z-P-P-P-R-P). Czas na wielki Liverpool. Każdy wie w jakiej dyspozycji jest teraz zespół gości. Liverpool najmocniejszy jest w pierwszej połowie, gdzie bardzo mocno naciska na rywala. Liverpool na wyjeździe do przerwy wygrywał 8 razy, remisował 3 razy oraz przegrywał 3 razy. Bilans bramkowy wygląda dość przyzwoicie, +7 (19 strzelili, 12 stracili). Ostatnie spotkanie tych drużyn zakończyło się pewną wygrana Liverpoolu 3:1, gdzie w pierwszej połowie The Reds strzelili 3 bramki. Polecam ten typ do zagrania. Życzę powodzenia ! ????
⛔ 100

denzel 144

denzel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia, Premier League
Godzina: 18:30 Spotkanie: West Ham - Manchester Utd Typ: West Ham 1x
Kurs: 1,95 Bukmacher: bet365
Analiza: Dziś w oko wpadł mi mecz między Młotami a Czerwonymi Diabłami.
Przewidywane składy:
West Ham: Adrian – Demel, Tomkins, Reid, McCartney – Noble, Taylor – Jarvis, Nolan, Downing – Carroll. Manchester United: De Gea – Evra, Jones, Ferdinand, Rafael – Fellaini, Carrick – Januzaj, Mata, Valencia – Rooney
Nieobecni:
West Ham: Joey O&#39;Brien, Marco Boriello
Manchester United: Robin van Persie, Nemanja Vidić, Javier Hernández, Chris Smalling?, Jonny Evans?, Nani? (ci ze znakiem zapytania mają drobne urazy)
Argumenty za typem:
  • większe straty u Czerwonych Diabłów, bez holendra ciężko się im strzela gole i myślę że dzisiaj może być z tym problem, a że na wyjazdach United nie grają za dobrze to myślę, że mogą tutaj stracić punkty

• United bardzo łatwo tracą gole, ich gra w obronie nie wygląda za dobrze i tutaj liczę na jakieś błędy tej obrony

• Młoty mają dobrą passę u siebie 3 zwycięstwa z rzędu, ostanie 2 mecze przegrali i myślę że będą chcieli podtrzymać przynajmniej passe u siebie, bo gdzie jak nie u siebie zdobywać punkty żeby bardziej się oddalić od strefy spadkowej

⛔ 100

niels 44

niels

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Zjednoczone Emiraty Arabskie, UAE League
Godzina: 17.30
Spotkanie: Al-Jazira - Al-Wahda
Typ: 1
Kurs: 2.05
BUkmacher: bet365
Po miesięcznej przerwie rozgrywki wracają do Zjednoczonych Emiratów Arabskich oraz Arabii Saudyjskiej. Ja zapraszam na spotkanie, które zaplanowane jest na jutro na godzinę 17.30 czasu polskiego.
Zespół Al-Jazira podejmować będzie na własnym boisku gości ze stołecznego miasta Abu Zabi, ekipę Al-Wahda. Gospodarze to przed tą kolejką trzecia drużyna UAE League. Na swoim koncie mają 36 punktów, wciąż bronią się przed goniącym Al Sharjah, lecz z drugiej strony z ambicjami na dwa pierwsze miejsca. Ale do rzeczy. W przerwie w rozgrywkach Al-Jazira zagrała cztery bardzo dobre spotkania. Wygrali między innymi w AFC Champions League w delegacji z Al Shabab (SAU) oraz zremisowali na trudnym terenie w Teheranie z tamtejszym Esteghlal.
Generalnie, żeby się nie rozpisywać, Al-Jazira to drużyna z dużym potencjałem przede wszystkim ofensywnym. W ekipie od tego roku grają Ekwadorczyk Felipe Caicedo (ex Lokomotiw Moskwa (52/11)) oraz Jucilei da Silva z Brazylii (ex Anżhi Machaczkała (74/1)). Ponadto w drużynie jest Marokańczyk Abdelaziz Barrada (ex Getafe (64/8)). Wszyscy wymienieni to napastnicy/ofensywni pomocnicy. Do tego dochodzą także bramkostrzelni krajowi piłkarze - Ali Mabkhoot i Amer Qasem.
Al-Wahda rozegrała dobre trzy spotkania przed miesięczną przerwą, jednak jakby się przyjrzeć bliżej to rywale jednak nie byli zbyt wymagający. Z wyjątkiem oczywiście ostatniego meczu przeciwko Al Sharjah, który stołeczni zremisowali 1:1. Na pewno ze strony sobotnich gości postraszyć może Sebastián Tagliabué, czyli najskuteczniejszy zawodnik z Abu Zabi rodem z Buenos Aires. Nie sądzę jednak, żeby Al-Wahda mogła po przerwie zagrozić miejscowym.
Co także może okazać się ważne, 2 marca oba zespoły spotkały się w meczu pucharowym i wówczas Al-Jazira wygrała 1:0. Z drugiej jednak strony na takie spotkania nie zwracałbym szczególnej uwagi.
⛔100

A 30,4K

atr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska EKstraklasa
Godzina:18:30
Spotkanie: Lech-Lechia
Typ: over 3.5
Kurs: 4
Bukmacher: Sportingbet
Spodziewam się szybkiego meczu jak zawsze w Poznaniu. W pierwszej rundzie w Gdańsku zdobyto 5 bramek. W ubiegłym sezonie w Poznaniu było ich nawet 6. W 13 domowych meczach Lecha w tym sezonie widziano 39 bramek co daję średnią dokładnie 3 bramki na mecz.
Lech nie ma zbyt wiele jakości ale zawsze gra ofensywnie u siebie. Wiadomo w grze obronnej do wirtuozów z pewnościa nie należą Możdzeń albo Trałka a nawet środkowi obrońcy nie są klasowi nawet jak na nasze warunki.
Lechia jest silniejsza niż w 1 rundzie głównie dzięki 2 transferom z Vojvodiny. Lekovic na lewej obronie gra ofensywie co dzisiaj będzie ryzykownie. Oualembo na drugiej stronie miał duże problemy z graczami gorszymi niż ci przeciw którym dziś będzie grał. Środkowi obrońcy Lechii to nie są pewnością
demony szybkości. Z kolei w ofensywie mają potencjał - oprócz Vranjesa i Tuszyńskiego są nieobliczalni - Makuszewski, Grzelczak czy Wiśniewski. Według mnie będą dziś mieli swoje szanse....
⛔100

goralzywiec13 172

goralzywiec13

Użytkownik
Dyscyplina: ATP miami
Godzina:18;55
Spotkanie: Isner - Young
Typ: ponizej 8,5 gema w 1 secie
Kurs: 5,5 ; Bukmacher: bet365
Analiza :
Dzisiaj kolo 19 zostanie rozegrany mecz pomeidzy swietnym w tym sezonie isnerem a Przecietnym zawodnikiem z USA Youngiem, Wedlug mnie jesli isner zaprezentuje swoj najlepszy serwis i bedzie gral i trafial blisko lini pilki i bedzie mial dobry celownik to spokojnie szybko wygra ten mecz a takze 1 seta, Young nie zachwyca swoja grą, za to isner swoim dobrym serwisem na twardej nawierzchni rzadzi i bedzie chcial rozgromic Amerykana jak najszybciej zeby miec sily na kolejne mecze z lepszymi juz przeciwnikami mysle ze w tym meczu pod presja Young gra ze swoim rodakiem i wie co to znaczy sila isnera i moze nie wytrzymac psyhicznie i fizycznie tego spotkania po prostu jest to zawodnik sredniej umiejetnosci przeciwienstwo isnera biore ten typ grubiej, i nie wiem czemu oldmasterzy dali taki maly kurs na Younga ???? gram takze za plaska stawka na ponizej 7,5 w 1 secie ???? pozdrawiam jesli pomoglem prosze like !!
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom