>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.03.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
J 43

jakuubiak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaPremier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Cardiff - Liverpool
Typ: 2/2 (HT/FT)
Kurs: 1.88
Bukmacher: Unibet
Analiza: Dzisiaj trochę inny typ. Liverpool można powiedzieć jest w szczytowej formie. Sposród 10 meczów, jakie The Reds rozegrali w tym roku wygrali 8, a zremisowali tylko 2 razy, nie ponosząc przy tym ani jednej porażki. Co ciekawe podczas owych 10 meczów, wygrali oni, aż 7 pierwszych połów (2 zremisowali, 1 przegrali). Jeszcze bardziej interesujący jest fakt, iż podopieczni Brendana Rogers&#39;a, każdy wygrany mecz zaczynali od wygrania pierwszej połowy (oprócz meczu ze Stoke HT (2:2). W meczu z drużyną walijską wszystko wskazuję na to, że to Liverpoolczycy wywalczą trzy punkty i nie pozwolą dogonić się Arsenalowi, czy też odjechać londyńskiej Chelsea. Na korzyść gości, przemawia fakt, że własnie Chelsea i Arsenal grają tego samego dnia razem i co najmniej jedna z tych drużyn straci punkty, co daję przyjezdnym dodatkową motywację. Jeśli chodzi o samo Cardiff to ich sutuacja jest lekko mówiąc słaba, gdyż zajmują przedostatnie miejsce w tabeli z bilansem ostatnich 5 meczów - P,Z,P,P,Z przy czym 3 punkty wywalczyli w boju z ostatnim w tabeli Premier League Fulham&#39;em.
⛔ 100

L 57

lnr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, I. liga
Godzina:
12:15
Spotkanie: Sandecja Nowy Sącz - Górnik Łęczna
Typ: 1X
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bet365
Analiza: Dziś w Nowym Sączu dojdzie do ciekawego pojedynku pomiędzy miejscową Sandecją, a Górnikiem Łęczna. Goście cały czas przewodzą w I-ligowej tabeli, ale trzeba szczerze powiedzieć że w dwóch ostatnich kolejkach po zimowej przerwie nie zachwycali... Niby mecz z Wisłą w Płocku wygrali, jednak kto widział mecz ten wie że było to dość wymęczone zwycięstwo. A tydzień później już tylko remis z Flotą u siebie. I tu też podopieczni Jurija Szatałowa mogą mówić o sporym szczęściu bo optycznie to Flota wyglądała zdecydowanie lepiej...
Boisko w Nowym Sączu to ciężki teren. Ostatnią drużyną, która wywiozła stąd 3 pkt była (obecnie zajmująca 3 lokatę w tabeli) Arka Gdynia. Arkowcy dokonali tego dokładnie 24 sierpnia 2013 r. A więc już sporo czasu minęło nim ktoś zdobył teren w Nowym Sączu. Nie wydaje się by Łęcznianie w prezentowanej ostatnio dyspozycji byli w stanie tego dokonać... W dodatku Sandencja po zimie wydaje się być w lepszej predyspozycji (zwycięstwo u siebie z GKS Katowice 1-0 i ostatnio remis z Miedzią na wyjeździe 2-2). Uważam więc, że typ 1X i to po takim kursie na ten mecz to bardzo dobry wybór. Polecam ????
⛔ 100 / zła data

Otrzymane punkty reputacji: +2
seboes 507

seboes

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka -Filipiny 7:45
Spotkanie: Barako E.C. Masters - San Miguel Beerman
Typ: over 193
Kurs: 2.08
Bukmacher: pinnacle
Analiza:Spotkanie 5 kolejki rozgrywek Commissioners Cup na Filipinach. W spotkaniu tym zmierzą się zespoły Barako Bull oraz San Mig Beerman. Faworytem spotkania są goście. Zespół ten ostatnio występował pod nazwą Petron Blaze. Zawsze ten zespół ceniłem w lidze najbardziej mimo, że zwykle po świetnej grze w sezonie zasadniczym w play offach coś nie grało. W zespole tym wyrózniają się filipińsko-amerykańscy gracze tacy jak: Ross, Fajardo, Lassiter Santos. Do tego doszły transfery mającego za sobą grubo ponad 200 meczów w NBA Boonea oraz 25-letniego Kevina Jonesa przed rokiem będącego w składzie Cleveland. Powinni oni wygrywać tutaj mecz za meczem notując ponad 100 pkt. Goście to najgorsza obrona ligi. Wygrali do tej pory tylko raz na 4 spotkania. Ściągneli oni niejakiego Dollara, który notuje w tym sezonie średnio ponad 40 pkt. Na nim opiera się ich cała gra. Reszta zespołu to typowi średniacy filipińscy. Bukmacherzy wiedzą co się święci i niestety wystawiają tylko jedną standardową linie na to spotkanie. Będę mocno zniesmaczony jak tutaj San Mig nie pociągnie gry i nie wygra notując przy okazji pokaźny over. Polecam pograć koniecznie w sobotni poranek.
✅ 108

Otrzymane punkty reputacji: +5
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Niemcy Bundesliga
Data :
22.03.2014 / godz. 15:30 /
Spotkanie -
VfB Stuttgart : HSV Hamburg
Typ -
rzut karny w meczu ? Tak
Kurs -
3.70
Bukmacher -
Betsson
Analiza :
Dziś na Mercedes-Benz Arena niezwykle ważne spotkanie pomiędzy VfB Stuttgart a Hamburgiem , obie drużyny z nożem na gardle gdyż widmo spadku z elitarnego grona coraz bliżej , gospodarze są na 17 miejscu czyli spadek natomiast goście tuż nad kreską spadkową bo miejsce 15 jednak różnica jaka dzieli obie drużyny to tylko 2 pkt , w obu drużynach fatalna postawa doprowadziła do zmian na stanowisku trenerskim i dla nowego trenera VfB Huuba Stevensa będzie to debiut w roli trenera na Mercedes-Benz Arena , w pierwszym ich pojedynku w Hamburgu kibice mieli full wypas bo wynik 3:3 i czerwień dla VfB dziś także liczę na parę bramek no bo obie drużyny jeżeli popatrzymy na gole stracone należą do najgorszych i tak VfB stosunek br. 39:52 natomiast HSV 41:54 .
Zawody dzisiejsze poprowadzi pan doktor Felix Brych i gdy zajrzymy do jego dorobku to lubi on pokazywać na 11 metr boiska , w tym sezonie sędziował 13 spotkań i ma dorobek 45 żółtych 3 czerwone i 4 rzuty karne a ogólnie to 584 żółtka 34 czerwone i 52 karne , bilans pana doktora kiedy sędziował spotkania VfB i HSV :dla VfB Stuttgart pokazał 55 żółtych 4 czerwone i podyktował 5 rzutów karnych na korzyść VfB dla przeciwników VfB 52 żółtka 4 czerwienie i też 5 rzutów karnych , teraz HSV - dla nich 31 żółtych 3 czerwone i na ich korzyść 5 rzutów karnych a dla przeciwników HSV 40 żółte i 4 karne , tak więc zauważymy że sporo tych 11 dla i przeciwko dzisiejszym drużynom . W tym sezonie VfB strzeliło 2 rzuty karne a straciło też dwie bramki po karnych natomiast HSV strzeliło 3 bramki a straciło tylko 1 , no może ta statystyka nie jest zbyt zadowalająca ale ja jednak liczę że pan doktor pokaże dziś na 11 metr boiska !
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Hiszpania
Godzina: 18:00
Spotkanie - Barcelona B-Alaves
Typ -wygra Barcelona B ( AH-1)
Kurs - 2,6
Bukmacher - bet365

Barcelona B znajduje się na 8 miejscu z 41 pkt. Ich dzisiejszy rywal to dopiero 21 miejsce czyli strefa spadkowa. I patrząc na ostatnia formę nie daje im cienia szansy na utrzymanie się w lidze. Na 5 ostatnich meczy 4 porażki i 1 zwycięstwo a wygrali z Alcorcon ( miejsce 20) czyli nie Alaves zabłysną a przeciwnik był kiepski. Dodatkowo Alaves z brakami kadrowymi. Nie zagra Guzman ( atak 25/2), Velez ( atak 22/6)Toti ( pomocnik 23/4),Luciano ( obrona 16/0) oraz Delgado ( pomocnik 18/0)
zwrot / 0

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS ITF SZWAJCARIA F1
Godzina: 13.30

Spotkanie:
Laaksonen - Burquier
Typ: Laaksonen
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet 365
Analiza: O Szwajcarze piałem przy okazji jego meczu z Nielsenem, którego ograł łatwo 2-0. Wczoraj swoją formą mnie do siebie przekonał wyjątkowo ogrywając gładko 2-0 bardzo mocnego na tym poziomie (ten ITF przy takiej obsadzie można śmiało uznać za Challenger) Olivettiego potwierdzając tym samym, że ma chęć wygrać ten turniej. Dziś dostaje kolejnego Francuza, który jednak jest znacznie gorszym (na twardych nawierzchniach) graczem od Olivettiego i nie posiada zbyt wielu atutów, którymi mógłby zagrozić Laaksonenowi. Obaj nie stracili jeszcze tutaj seta, ale Laaksonen ograł lepszych zawodników w tym 2 potężnie serwujących rewolwerowców świetnie sobie radząc na returnie. Trzeba iść za ciosem i dać na faworyta miejscowej publiczności, tym bardziej po takim kursie.

✅ 72

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: HokejRosja, KHL
Spotkanie: Barys Astana – Ufa
Typ: over 4.5
Kurs: 1.70
Buk: Pinnacle
Godz. 12:00
Analiza: Jak się nie udało wczoraj to uda się dziś. Wczoraj na tablicy po 60 minutach widniał wynik 2:2 a więc do szczęścia brakło jednej bramki która wpadła zaraz na początku dogrywki a jej autorem był Filatov co dało rzecz jasna zwycięstwo ekipie gości. Dziś idę znowu w tego overa i powinno być lepiej. Astana oddała w tym spotkaniu aż 37 strzałów jak na nich bardzo solidny bilans niestety fantastyczny dzień miał bramkarz gości Vasilevski który popisał się skutecznością ponad 94%, goście w tej statystyce byli słabsi o dziesięć strzałów ale jak wiadomo specjalistów w bramce to Kazachowie nie mają. Wkluczeń w tym spotkaniu nie brakowało ale jakoś jedni i drudzy nie potrafili tego wykorzystać.
Idę tutaj też trochę w pewną analogię, wszyscy widzieliśmy co się wczoraj działo w meczu Petersburga z Yaroslavem tak jak przypuszczałem pierwsze spotkanie to było badanie a w drugim bramki się zdecydowanie posypały i dziś w tym meczu widzę taki właśnie wariant. Na pewno tak świetnego dnia nie będzie miał na bramce Vasilevski, na pewno obie jeśli będą mieli ku temu okazję (o to jestem spokojny) zagrają znacznie skuteczniej w grze w przewadze. Astana w starciu z Ekaterinburgiem też w pierwszym meczu u siebie overa nie pokryła wygrywając po dogrywce 3:2 ale dzień później już było mega żywo i kibice zobaczyli aż osiem bramek idąc trochę tym tropem stawiam ponownie na bramki.
✅ 70

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Dyscyplina: Boks
Godzina: 23:00
Spotkanie: Jorge Paez Jr - Vivian Harris
Typ: 2
Kurs: 11.00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Kursy moim zdaniem zdecydowanie przesadzone. Weteran Harris najlepsze swoje walki toczył ok 10 lat temu, kiedy to udało mu się zdobyć WBA i pokonać takich rywali jak Hurtado, M&#39;baye czy Urkal. Gdy między 2010 a 2012 rokiem odniósł 6 porażek i tylko jedną walkę zremisował wydawało się, że powinien już zakończyć karierę, ale w ubiegłym roku odniósł dwa kolejne zwycięstwa, w tym nad rywalem o bilansie 23-1. Oczywiście rekord zawodnika nie musi świadczyć o jego klasie sportowej, ale była to spora niespodzianka w wykonaniu Harrisa. Jego rywalem będzie dzisiaj Jorge Paez jr, syn legendarnego Jorge Paeza, który oprócz nazwiska i niezłego rekordu właśnie nie ma dotąd specjalnych sukcesów na koncie. Na swojego rywala w jednej z dwóch ostatnich walk w karierze wybrał go Erik Morales. Panowie mieli spotkać się właśnie dzisiaj, ale legendarny Meksykanin odniósł kontuzję podczas przygotowań, a w jego miejsce wskoczył doświadczony Amerykanin. Morales karierę chciał zakończyć dwoma zwycięstwami i sam fakt, że na na rywala wybrał właśnie Paeza daje sporo do myślenia. Oczywiście Paez jest zdecydowanym faworytem, jest młodszy, mniej rozbity, walczy u siebie i przede wszystkim jest po pełnym obozie przygotowawczym, ale nie jest na tyle klasowym pięściarzem żeby faworyzować go w takim stopniu jakim czynią to buki. Weteran Harris pokazał, że stać go jeszcze na sprawienie niespodzianki. Po jego stronie zdecydowanie warunki fizyczne, jest 10 cm wyższy i ma 10 cm większy zasięg ramiom, z czego mam nadzieję będzie umiejętnie korzystał. Co prawda ostatnie zwycięstwo przed czasem zaliczył 5 lat temu, ale myślę, że jeśli trafi otwartego w ataku Paeza Jr to ma szanse na 20 KO w karierze. Mój typ: Harris przed czasem.
✅ 400

betowiec 12,7K

betowiec

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej- NHL 18:00
Tampa Bay Lightning @ Pittsburgh Penguins
typ: Penguins (HC -1,5)
kurs: 2,95zł
Bukmacher: bet365
Forma Pingwinów to istna sinusoida, która swój przebieg zmienia nie tylko z meczu na mecz, ale nawet w trakcie jego trwania. Ostatnie spotkanie na własnej tafli przeciwko Dallas Stars to poezja w wykonaniu Penguins. Dobra gra w obronie, jeszcze lepsza w ofensywie, błysk gwiazd (Crosby, Kunitz) i efekt mógł być tylko jeden w postaci wysokiej wygranej (5-1). Spotkanie z Detroit to już zupełnie inna bajka, tam Pittsburgh zaczął ospale, by nagle w niespełna 3 minuty za sprawą genialnego Malkina stanu 0-2 wyjść na 3-2, by po tym przegrywać 3-4, wyrównać do 4-4 by ostatecznie przegrać w OT po strzale z końcową syreną. Zespół Dan&#39;a Bylsmy przypomina mi trochę, aktualną sytuację zespołu FC Barcelona, gdzie są gwiazdy, są świetni zawodnicy, ale kiedy przychodzi co do meczu to bywa różnie, tak jakby uzależnione to było od tego na którą nogę wstaną z łóżka Pingwiny w dniu meczu. Dziś mam nadzieję, że większość z nich wstała na prawą :wink:.

O co właściwie jeszcze gra Crosby i spółka? Ano toczy się walka o 1 miejsce na wschodzie pomiędzy nimi a Bruins, z tym, że Miśki ostatnio są w genialnej formie i notując 11 wygranych z rzędu okupują w tej chwili z 6pkt przewagą fotel lidera. Ciężko sobie wyobrazić lepszą chwilę na pościg za Bostonem niż ta która nadarza się teraz. 4 spotkania z rzędy na własnej tafli to powinno być to, co przywróci jeszcze nadzieje w Pittsburghu na &quot;top seed&quot; przed play-offs.

Na start starcie z Błyskawicami, które ostatnio wróciły do swojej optymalnej dyspozycji. Można by się czepiać, że jeszcze dużo im brakuje w obronie, ale potrafią nadrobić to strzelając sporo bramek, co zaowocowało 5 wygranymi z rzędu. W formie jest Filpulla, do formy wrócił Stamkos, a do team&#39;u dobrze wprowadził się Callahan. Zmartwienie może być jednak jak już wspomniałem gra w defensywie, której zdarzają się często przestoje i która popełnia głupie błędy. Do tego regularnie w bramce stoi Bishop i prędzej czy później musi on zacząć odczuwać zmęczenie.

U gospodarzy na pochwałę zasługuje tercet z pierwszej formacji: Crosby-Kunitz- Stempniak. Nie spodziewałem się, ze przybycie tego ostatniego, wyjdzie aż tak na dobre ekipie z Pittsburgha. Gość w ostatnich meczach dwoi się i troi, a do tego jego współpraca z Kanadyjczykami wygląda tak jakby znali się od lat. Ta trójka to zdecydowanie obecnie największa siła Pingwinów w ostatnim czasie. Na dodatek w meczu z Detroit odblokował się Malkin, który w kilku wcześniejszych meczach grał jakby nie na 100% swoich możliwości. Liczę również na dobry mecz w defensywie, bo o ile na wyjazdach jest z nią słabo, o tyle na własnej tafli wygląda to całkiem nieźle. Ciekawi mnie na kogo postawi w bramce Bylsma. Jest Fleury, który ma świetne umiejętności, ale ostatnim czasem ma dziurawą rękawice, i jest ten nieobliczalny Zatkoff, który ma świetne staty i którego grę chwalą ostatnio eksperci.

Liczę dziś na Penguis i po cichu na to, że jeszcze uda się wykonać zryw i chociaż postraszyć Miśki w walce o 1 miejsce.
⛔ 100

suvi 107

suvi

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki narciarskie- Planica HS 139- Konkurs drużynowy
Godzina: 11:00
Spotkanie: H2H Słowenia- Polska
Typ: Słowenia ; Kurs: 1,50 ;Bukmacher: unibet
Analiza:
Wczorajszy dzień ze skokami bardzo udany, więc i dzisiaj próbujemy. Właściwie to ciężko w ofertach bukmacherów znaleźć coś o przyzwoitym kursie i żeby równocześnie nie zdawać się za bardzo na szczęście. Wybrałem taki oto zakładzik, którego jestem pewny na 99%, a taki kurs można spokojnie dodać do kuponu, całkiem niezły przemnożnik.
Zacznę od tego, że trener Kruczek wyselekcjonował na drużynówkę Stocha, Kota, Żyłę i Murańkę, więc raczej nie ma niespodzianek. Możemy być pewni Kamila, myślę że Kot również odda 2 skoki na równym, dobrym poziomie, ale już reszta to wielki znak zapytania. Forma Żyły ostatnio wzrosła, nie ma większych problemów z kwalifikacją do 30-stki, a wcześniej można powiedzieć, że m.in. zawalił nam medal w Soczi. W każdym razie poprawił się, ale to nadal nie jest forma Piotra z końcówki poprzedniego sezonu, może oddać jeden dobry skok, by drugi kompletnie zawalić. Murańka ostatnio w bardzo przeciętnej formie, ma duże problemy z awansami do 2 serii, chociaż wczoraj akurat działy się dziwne rzeczy. Skoczył 125,5m, a wyprzedzali go zawodnicy, którzy skakali dużo bliżej. Wiatr wiatrem, ale osobiście mam duże wątpliwości co do sprawiedliwości tych pomiarów, bonusów i kar za wiatr. No, ale wracając do tematu, po Murańce wiele spodziewać się raczej nie można, dobrze będzie jakby dzisiaj oddał dwa skoki na poziomie tego wczorajszego skoku konkursowego.
Co do Słoweńców, nie wiem w jakim składzie dzisiaj wystąpią, ale ktokolwiek to nie będzie to mają mocny skład, wczoraj mieli 7 zawodników w 30-stce, więc trener ma z kogo wybierać. Myślę, że można powiedzieć Prevc- poziom Stocha, Kranjec- poziom zbliżony do Kota, ale reszta składu, jakakolwiek będzie to ta dwójka moim zdaniem będzie przewyższać naszych. Dodatkowo motywująco, zwłaszcza dla młodych, mniej doświadczonych zawodników, może zadziałać doping kibiców i sam fakt, że skaczą u siebie.
Moim zdaniem, przy dobrym dla nich układzie, Słowenia jest nawet w stanie walczyć o zwycięstwo, Polakom będzie ciężko o podium, wszystko tu zależy od Żyły i Murańki, a i Kot tak do końca nie wiadomo, czy będzie skakał tak dobrze jak wczoraj.
⛔100

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Włochy Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie - Chievo - Roma : Margines zwycięstwa
Typ -Drużyna gości, jedną bramką
Kurs - 3,55
Bukmacher - Betsson
Faworytem tego spotkanie jest oczywiście AS Roma, która w ligowej tabeli zajmuje 2.miejsce, natomiast ich dzisiejszy rywal Chievo to aktualnie 16 drużyna ligowe tabeli, która zapewne do końca będzie w tym sezonie walczyć o uniknięcie spadku. Obie drużyny w ligowej tabeli nie tylko dzieli różnica miejsc ale również różnica punktowa, która wynosi 37 oczek na korzyść gości.
Ja postanowiłem owszem zagrać wygraną AS Romy ale tylko jedną bramką (margines zwycięstwa). Roma ostatnio bowiem nie zachwyca, szczególnie w meczach wyjazdowych w których mają spore kłopoty z odnoszeniem zwycięstw. Dość powiedzieć, że w ostatnich 8 meczach wyjazdowych AS Roma wygrała 2 razy, 4 razy dzieliła się punktami i 2 razy przegrywała. Dzisiejszy mecz z Chievo wcale więc nie musi być spacerkiem i spodziewam się bardzo ciężkiego spotkania dla gości z Rzymu.
Mimo wszystko uważam, jednak, że uda im się odnieść zwycięstwo. Dlaczego jednak jedną bramką? Ostatnie mecze Romy z Chievo nie były łatwe dla piłkarzy z Rzymu, wystarczy sobie przypomnieć znakomitą serię Romy z początku sezonu kiedy to wygrała 10 kolejnych spotkań z rzędu, właśnie w tym 10 grała z Chievo i był to naprawdę bardzo ciężki mecz, który ostatecznie Roma wygrała 1-0. Warto jednak pamiętać, że wtedy Roma była w topowej swojej formie, natomiast Chievo było na dnie ligowej tabeli. W poprzednim sezonie natomiast Chievo 2 razy wygrywało z Romą po 1-0, jeśli chodzi natomiast o zwycięstwa Romy to na ogół nie były one zbyt przekonujące jedną, górą dwiema bramkami, ostatni naprawdę efektowne zwycięstwo Romy nad Chievo to sezon 2005/06 i wygrana u siebie 4-0.
Warto również pamiętać, że Roma wciąż gra bez Daniele De Rossiego i Kevina Strootmana, a niepewny występu jest Federico Balzaretti . W drużynie gospodarzy natomiast nie zagrają Perparim Hetemaj i Leandro Paredes, a być może również Adrian Calello , Boukari Drame i Luca Rigoni.
Podsumowując forma Romy aktualnie sporo odbiega od jej najwyższej formy i widać to również po wynikach. Myślę, jednak, że dziś po trudnym meczu ale jednak uda im się zgarnąć komplet punktów. Myślę, że wygrana jedną bramką to dobry typ, bo patrząc na to co ostatni gra Roma ciężko spodziewać się wysokiego i efektownego zwycięstwa na boisku gości.
⛔ 100

R 6

radzioo95

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Czechy, Gambrinus Liga
Godzina:
16:45
Spotkanie: Banik Ostrava - Sparta Praga
Typ: 2
Kurs: 1.50
Dzisiejszy pewniak, na który myślę można postawić większą sumę.
W 21. kolejce czeskiej pierwszej ligi ostatnia drużyna podejmie na własnym boisku niekwestionowanego lidera rozgrywek.
Sparta idzie jak burza. Po 20 kolejkach ma na koncie 17 zwycięstw, żadnej porażki i 3 remisy. Według mnie niewykonalne jest to aby gospodarze, którzy wygrali zaledwie 3 mecze mogli wywalczyć choćby punkt. Obie ekipy dzieli przepaść. Teoretycznie piłkarzom z Ostrawy powinien pomóc fakt, iż grają u siebie. Ale tylko teoretycznie, bowiem ostatnio wygrali tutaj we wrześniu 2013.
Cóż więcej. Goście zdobyli w tych rozgrywkach już 33 bramki więcej niż gospodarze, a średnia traconych bramek na mecz to niewiele ponad pół.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Miami
Godzina:
17:30
Spotkanie:
Janowicz J. - Bautista-Agut R.
Typ:
Bautista-Agut R.
Kurs: 1.74
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Hiszpan imponuje mi formą w tym sezonie. Półfinał na turnieju w Auckland, 4 runda na Australian Open, czwarta runda na turnieju w Indian Wells. Bautista-Agut to waleczny solidny zawodnik który w roku 2014 jest w wybornej formie. O Janowiczu mam wyrobioną opinię, może na hali jeszcze sobie radzi, ale na hardzie gra bardzo przeciętnie (żeby nie powiedzieć słabo). W ubiegłym roku zaliczył tylko 5 zwycięstw nad tenisowymi przeciętniakami. Na Indian Wells odpadł już w pierwszej rundzie, dzisiaj pewnie znowu pokrzyczy na sędziów, wiatr i &quot;wszystko mu przeszkadza&quot;.

✅ 74

Otrzymane punkty reputacji: +13
devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
dyscyplina : piłka nożna
godzina: 18:30
spotkanie: Lech Poznań - Lechia Gdańsk
typ: Lech
kurs: 1.63
bukmacher: Oddsring
analiza: W dzisiejszym pojedynku LEC - LEC, tzn. Lecha Poznań z Lechią Gdańsk zdecydowanym faworytem są gospodarze. Nie bez powodu, ponieważ grają przed własną publicznością, która po niesamowitym thrillerze z Podbeskidziem Bielsko- Biała w jeszcze liczniejszym gronie zjawi się na na spotkaniu z zespołem trenera Probierza. A więc wspaniały doping na Bułgarskiej to jedno. Po drugie fani obu ekip nie przepadają za sobą, więc będą wymagać jeszcze większego zaangażowania i walki od swoich ulubieńców, ci z kolei powinni sprostać wyzwaniu. Lechia nie przyjeżdża do Poznania z myślą o remisie, zagrają o pełną pulę, dzięki czemu ekipie trenera Rumaka będzie dużo łatwiej grać swoją piłkę, niż rozgrywać mozolny atak pozycyjny. Ewentualne zwycięstwo nad Lechią zapewni Kolejorzowi wicelidera po 27. kolejce i doda skrzydeł w meczu na Łazienkowskiej za tydzień, kiedy włączą się jeszcze do walki o mistrzostwo Polski. Lech oddał dotychczas 430 strzałów na boiskach Ekstraklasy i jest to zdecydowanie najwięcej. Średnio na stadionie Lecha padają 3 bramki na mecz, przez co mam nadzieję obejrzeć ciekawe widowisko.

✅ 63

V 161

vogel22

Użytkownik
Dyscyplina : Żużel
godzina 20:15
Spotkanie : Testimonial M. Risagera w Ipswich, Anglia
typ: Niels Kristian Iversen - Kenneth Bjerre TYP 1 [1.80]
kurs : 1.80
Bukmacher STS
Oferta STS wystawiona, i widze niezły kurs na Iversena i myślę że trzeba skorzystać bo jak dla mnie prawdopodobienstwo że typ wejdzie jest bardzo duże,
we wczorajszym sparingu z Włókniarzem PUK prezentował wysoki poziom, jednak jesli chodzi o obsade to poziom nie był dla niego jakiś bardzo wygórowany, rywalizował z takimi zawodnikami jak Grzesiu Walasek oraz Peter Kildemand, i radził sobie na torze ponad przeciętnie.
Niels Kristian Iversen ma życiową forme i jego cele również celują wysoko, chce zostać Indywidualnym Mistrzem Świata i z tą formą jest to jak najbardziej zrozumiałe
A oto punktacja PUKA w wczorajszym sparingu z Włókniarzem Częstochowa.
Niels Kristian Iversen 3,3,3,3,1 [13] w tym że w ostatnim biegu coś kombinował ze zmianą motocykla, dlatego zapewne urwał tylko 1 oczko.
⛔ 100 / bukmacher

angelka 952

angelka

Użytkownik
dyscyplina : Hokej na lodzie
godzina: 16:00
spotkanie: Hammelina - Karpat
typ: Hammelina ( wliczając dogrywkę )
kurs: 2,35
bukmacher: sportingbet
Na dzisiaj sobie wybrałam spotkanie z fińskiej ligi hokeja, a dokładniej pojedynek w fazie play off pomiędzy Hammelina a Karpat. Pierwszy ich pojedynek skończył się wynikiem 3-1 dla gości. Dzisiaj wróże podobny wynik lecz dla Hammeliny. Pomimo tego ze odnieśli porażkę w pierwszym meczu to nie ma co się załamywać ich gra wyglądała dobrze zabrakło tylko skuteczności no i trzeba przypomnieć ze grali na tafli gości. Hammelinie na gazie, na własnej tafli gra wyśmienicie na 5 ostatnich spotkań u siebie 4 wygrane i tylko jedna porażka po dogrywce. Zdecydowanie leży jej przeciwniki co pokazują statystyki h2h:
Hämeenlinna Kärpät 4 : 3 (3 : 3)
Hämeenlinna Kärpät 3 : 2
Hämeenlinna Kärpät 3 : 0
Hämeenlinna Kärpät 1 : 2 (1 : 1)
Hämeenlinna Kärpät 2 : 1
Nie wyobrażam sobie tego żeby zespół Hammeliny nie powalczył o awans, szczególnie na własnej tafli . Kurs na moje trochę przesadzony jak na ten pojedynek no ale cóż dla mnie to i lepiej ???? Typuje zwycięstwo Hammeliny wliczając dogrywkę . Dla tych co lubią ryzyko polecam czystą jedynkę ;)
⛔ 100

scott99 4,6K

scott99

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna: Szkocja, Dywizja 1
Godzina: 16:00
Spotkanie: Morton - Hamilton
Typ: Hamilton
Kurs: 1.57
Analiza:
Witam, na dzisiaj jako typ dnia przygotowałem spotkanie szkockiej 2 ligi pomiędzy Morton a Hamilton.
Generalnie nie co tu się rozpisywać do tego typu, ale pokrótce postaram się przybliżyć w jakiej formie są oba zespoły i co najważniejsze o co grają w tym sezonie.
Rozpocznę więc od dzisiejszego gospodarz, czyli drużyny Morton, ich sytuacja przedstawia się następująco: ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem zaledwie 16 pkt. po 27 kolejkach z bilansem bramkowym 20-48. Strata do miejsca które daję utrzymanie to aż 18pkt! Spadek przesądzony, ostatnie 3 spotkania to 3 porażki. Należy dodać, że mimo, że stracili sporo bramek, to jednak w ostatnim czasie poprawili grę w obronie i w ich spotkaniach często teraz pada under 2.5 gola, dlatego też dzisiaj nie wchodzę w handicapy na Hamilton.
Hamilton, drużyna zajmująca 2 pozycję w lidze ze stratą tylko 1 pkt. do lidera Dundee FC, które w ostatniej kolejce straciło punkty u siebie i dzięki temu rywalizacja o 1 lokatę dającą bezpośredni awans jest bardzo zaciekła. Taka sytuacja sprawia, że dzisiaj o braku motywacji w szeregach Hamilton nie ma mowy, wręcz przeciwnie. Nic mi nie wiadomo na temat poważnych osłabień w Hamilton, także skłaniam się aby zagrać na nich. Wczoraj było 1.7 ale niestety zapomniałem pograć, dzisiaj 1.57 ale do dubla albo jakiegoś ako typ w sam raz.
✅ 57http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-scotta-94917-10.html#post4344508

A 11

adrews

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka Brazylia
Spotkanie: Sorocabana-Paulista
typ: over 160,5
stawka: 1,80
bukmacher: unibet

witam,znalazlem zajebisty typ do kuponu na over drużyna gości rzuca ponad 80 nawet 100pkt druzyna gospodarzy tez okolo 80-85 pkt wgl liga brazylijska w kosza jest w 90% overowa brać nie cackać sie,pozdrawiam ????
kiepska analiza / co to w ogóle jest ?

P 22

prograruleta

Użytkownik
ANGLIA: Championship
Derby - Nottingham
Typ 1 ; Kurs 2.15

Derby 3 miejsce w tabeli oraz Nottingham z miejscem 6 .
Goniące ciągle za plecami QPR Derby nie mogą pozwolić na zdominowanie w tym meczu i oddanie punktów .
Kurs Lekko spadający w stacjonarnym Sts daje do myślenia nad pewną wygraną Gospodarzy .
W dzisiejszym meczu gości zobaczymy w ofensywie Bamford zamiast Dawkinsa , który nie zachwyca w ostatnich meczach swoją formą .
Notingham zmienione ustawienie oraz przestawiona i wybrakowana defensywa .
Zbyt późno na rozpisywanie się nad analizą .
Można uznać za pewny mecz Derb na dzisiejszą wygraną .
⛔ 100 / co to jest ?

Otrzymane punkty reputacji: +4
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia ( League One )
Spotkanie: Brentford - Coventry
Typ: Brentford O1,5 bramek
Kurs: 2.30
Godz: 16.00
Na dziś wybrałem spotkanie na trzecioligowym poziomie rozgrywek w Anglii, czyli League One. Brentford zmierzy się z Coventry City. Obie ekipy bardzo ofensywnie nastawione, ale tylko jedna z nich - czyli gospodarze, z bardzo dobrym systemem obronnym. Gospodarze tego meczu to wicelider tabeli. W 35 meczach zdobyli 76 punktów,a więc forma przez cały sezon równa i powyżej 2 punktów na mecz to po prostu musi być faworyt w każdym meczu (5 porażek na 35 spotkań). Do tego pierwsze miejsce u siebie z 14 wygranymi w 18 meczach, a u siebie ostatnio stracili punkty z liderem z Wolverhampton. Reszte ostatnich 20 (!) meczów kończyli z wygranymi. Ciężko więc dzisiaj przepowiadać ich porażkę, choć mecz może obfitować w bramki. Sami strzelają po prawie 2 gole na mecz, ale tracą już poniżej 1 i jest to druga obrona ligi. Coventry za to ma trzeci atak w lidze (66 bramek), ale za to 22 obronę (na 24 zespołową stawkę), więc przy takim stylu gry można spodziewać się bramek. Oczywiście jednak ja tutaj liczę na gospodarzy, którzy jednak tą obronę trzymają dobrze, a ostatnio zachowali czyste konto w 4 spotkaniach pod rząd. Coventry za to traci zazwyczaj 2 bramki na wyjazdach, choć zdarza się im stracić i 3 i 4 z słabszymi zespołami niż Brentford, choć sami potrafią też dwie strzelić. Bardzo chaotyczna ekipa. Brentford jednak to jest klasowy zespół i moim zdaniem, jeśli stracą bramkę dziś to jedną, a strzelą te dwie. Ostatni ich mecz bezpośredni skończył się wygraną Brentford 2:0 na terenie rywala.
⛔ 100 / brak bukmachera

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom