>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 22.02.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
bzyq 216

bzyq

Użytkownik
Chelsea- Everton
typ: over 11 cornerow
kurs: 1.89
betsson
Dobra postaram sie bardzo szybko coś skrobnąć bo mecz dosłownie za pare minut. Chelsea po ostatniej porażce z Man City zapewne bedzie chciala sie odkuc na ekipie z Liverpoolu. W kapitalnej formie znajduje sie Hazard, który ciągnie i prowadzi całą grę Chelsea. Everton to drużyna, która nie skupia się na obronie dlatego bardzo fajnie sie ich ogląda w tym sezonie. Szkoda ze dalej niezdolny do gry jest Lukaku. Mecze druzyn z czołówki są zawsze trudne do grania. Skłaniam sie tutaj na granie overu w rzutach rożnych głównie dlatego że obie ekipy potrafią grać ofensywnie. Składy:
Chelsea: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Lampard, Matic; Willian, Oscar, Hazard, Eto&#39;o
Everton: Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Barry, McCarthy, Pienaar, Osman, Mirallas, Traore
Jak widać jest Willian- Oscar- Hazard czyli ofensywne ustawienie Chelsea. Do tego Lampard, który lubi strzelać z dystansu. Po drugiej stronie Mirallas i Traore. Także spodziewam sie otwartego meczu i wielu okazji po każdej stronie, a rzuty rożne beda tylko formalnoscia.
✅89

Otrzymane punkty reputacji: +1
I 2

inny007

Użytkownik
Piłka nożna, Hiszpania, 20:00
Mecz: Sociedad-Barcelona
Typ: Barcelona wygra
Kurs: 1,36
Buk: Bet365
Na spotkanie Sociedad-Barcelona czekałem, bo uważam, że dość łatwo wytypować zwycięzce, ale zacznijmy od początku.
Barcelona - drużyna z pierwszego miejsca w tabeli - świetny stosunek goli 69-17. Widać, że się starają. Ostatnie pięć spotkań to 4 zwycięstwa i jeden remis właśnie z Sociedad.
Barcelona ma świetną obronę i niezłą ofensywę - myślę, że bez problemu wbiją parę goli, a obrona poważnie utrudni ataki rywala.
Sociedad - aktualnie 6 miejsce w tabeli z bilansem 43-34. Jest to wynik wiele gorszy od Barcelony. Ostatnie pięć meczy - tylko jedna wygrana, dwa remisy, dwie przegrane.
Jak widać - mają słabszą zarówno defensywę jak i ofensywę. Bilans nie jest taki dobry.
Myślę, że o ile mogą coś zdziałać, to, Barcelona też nie da sobie w kasze dmuchać - w końcu nie mają pierwszego miejsca z przypadku.
⛔100

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis, Marseille
Tsonga - Struff
Typ : Struff
Kurs : &gt;&gt; 5,00
Bukmacher : Bet365

Półfinał najniższego jeśli chodzi o ranking turnieju ATP bo za wygraną można zgarnąć jedynie 250 pkt.
Od razu przejdę do sedna. Pisałem o tym już kilka razy, ale napiszę dla przypomnienia jeszcze raz.
Tsonga marnuje swoje świetne warunki fizyczne, on chyba nigdy nie dorośnie i nie wygra w karierze nic większego. Nie wiem jakim cudem utrzymuje się w pierwszej 10tce, ale nie ma senesu pisać o rzeczach dokonanych.
Francuz nie lubi grać z przeciwnikami, którzy grają w podobnym stylu co on, czyli siłowo. Twarda i konsekwentna gra pod linie końcową prowadzi do tego, że Tsonga nie potrafi złapać właściwego rytmu. Francuz jest bardzo niecierpliwy i kiedy wymiana się przeciąga on po prostu wariuje i chce jak najszybciej punkt wygrać przez większe ryzyko w zagraniach. Najczęściej kończy się to utratą punktu.
Tsonga to najlepszy przykład na to, że trener w tym sporcie jest ważny, ale Jo tego pojąć nie może i wątpię, że kiedyś to pojmie.
Struff jest czarnym koniem tego turnieju. W pierwszym spotkaniu był faworytem, ale w ostatnich dwóch meczach startował w roli &#39;przegranego&#39;.
Najpierw mecz z Benneteau, gdzie pokazał wolę walki i znalazł sposób na taktycznie grającego Francuza. Potem Llodra czyli serve&amp;volley. Tutaj również sobie poradził i to w dwóch setach.
Co więcej, po porażce w pierwszym secie z Bennetaeau nie stracił już potem swojego podania, mało tego, nie musiał nawet bronić breakpointów i to samo było w meczu z Llodrą. Z tego co napisałem w poprzednim zdaniu można wywnioskować, że Niemiec trzyma serwis.
Podsumowując, Tsonga jest i będzie niecierpliwy, presja wyniku jest ogromna, bo publika na niego liczy. Jeśli Gasquet przegra mecz - jeszcze bardziej wzrośnie z tego powodu, że nadzieje Francuzów zmniejszą się o połowę.
Struff dobrze serwuje, jest wysoki i ma duży zasięg ramion co pozwala mu na grę przy siatce.
⛔100

M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: pilka nożna
Edin Dżeko strzeli/nie strzeli
typ: strzeli
stawka: 2,00
bukmacher: milenium

Witam ostatnimi czasy nie powodzi mnie sie w obstawianiu wyników ,dziś po sięgnięciu po statystykach obstawiam czy strzeli gola czy nie,po skrócie przejde do wczorajszego dnia gdzie wachalem sie pograć na strzelca bramki dla Pogoni Marcina Robaka jednak strzelil i to nie tylko jedną bramke ale i pięć(stawka wachala się okolo 3,00-3,20) a więc dzisiej po troszkę glębszym zapoznaniu sie w statystki obstawiam ,ze Edin Dżeko strzeli gola jak wiadomo jest to napastnik ,który ma równą formę potrafi strzelić petarde z dystansu jak i dobrze strzelić glową jak wiadomo jest dosyć wysoki jest zwinny,teraz przejde do statystyk Edin strzelil gola ostatnimi czasy min. Newcastlowie czy Tottenhamowi te meczy byly na wyjazdach oraz strzelil bramke w meczu z Cardiff.W skrócie jeżeli strzelil gola New czy Tottkowi na wyjezdzie to czemu mialby nie strzelić dziś w meczu u siebie przeciwko Stoke.Pozdrawiam
nieregulaminowy bukmacher
⛔100

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna Primera Division
22.02.2014 20-00
Spotkanie: Real Sociedad San Sebastian - Fc Barcelona
Typ: 1 połowa Barcelona
Kurs: 1,83
buk: ComeOn
Analiza:
Barcelona po swoje kolejne trzy punkty w lidze udaje sie do San Sebastian na mecz z Realem Sociedad. Śladu po styczniowej zadyszce Blaugrany chyba nie ma juz żadnego śladu co obrazuja ich ostatnie wyniki - w lidze ostatnio wygrali w Sevilli 4-1, później pogrom Rayo u siebie aż 6-0, a w ciągu tygodnia wygrana w Manchesterze z City 2-0. Wczesniej awansowali do finału Copa del Rey kosztem dzisiejszego rywala wygrywajac w dwumeczu pewnie 3-1. Wyniki mówią same za siebie. Do tego do formy wrócił Leo Messi, który znów regularnie strzela gole za golem jak dawniej. Dzis znów liczę na to ze Barca nie zawiedzie. Z taką formą jaka prezentuja ostatnio nie powinno byc większego kłopotu, bo Sociedad ostatnio gra w kratkę. Poza meczami z Barcą ostatnio wygrali wcześniej z Malagą 1-0, zremisowali z Levante i ulegli Atletico aż 0-4. Z taką formą ciezko bedzie powtórzyc wynik z zeszłego sezonu kiedy to zajęli czwarte miejsce dające im prawo do gry w Lidze Mistrzów. Po dwudziestu czterech kolejkach maja tyle samo punktów co Villareal, ale cztery mniej od Bilbao, ktore narazie zajmują czwarte miejsce. Wlasniemiedzy tymi zespołami rozegra sie walka o miejsce premiowane gra w eliminacjach Ligi Mistrzów. Barca natomiast nie moze sobie pozwolic na strate punktów. Teraz nie maja juz marginesu błędu, bo zarówno Atletico i Real beda mocno parły na Katalończyków, a wiadomo jak wygląda tabela na dzien dzisiejszy. Wszystkie zespoły maja tyle samo punktow, wiec kazde kolejne niepowodzenie moze w konsekwencji miec skutki fatalne. Jeśli Barca zagra tak skutecznie w ofensywie jak ostatnio to gospodarze mimo dobrego zespołu nie beda mieli szans. Tym bardziej ze Barca znów potrafi zaskoczyc rywala niekonwencjonalnym zagraniem, znów potrafia seitnie wejsc w pole karne rywala i stworzyc sytuacje podbramkowa no i przede wszystkim napastnicy strzelaja gole. Do tego do składu wrócił juz na dobre Neymar i nie wykluczone ze dzis wyjdzie juz w podstawowej jedenastce a na pewno jak zagra to z pewnością bedzie chciał zaliczyc kolejne ligowe trafienei tak jak w poprzedniem z Rayo. Barca nie wygrala tu w dwoch ostatnich sezonach remisujac 2-2 i przegrywajac 2-3 w poprzednim sezonie. Jeżeli w sobotni wieczór powtórzy się remis na stadionie w San Sebastian, bądź co gorsza gospodarze wygrają, piłkarze Barcelony będą z pewnością niezadowoleni. Wcześniej swoje spotkanie rozgrywa Real Madryt, który podejmuje Elche i Królewscy raczej nie powinni mieć problemów ze zdobyciem kompletu punktów. Tak wiec nie ma mowy o stracie punktów w tym meczu. Stawiam na prowadzenie do przeryw i w ogólnym rozrachunku zwyciestwo Barcelony
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna, Włochy 2
Padova - Empoli
Over 3.5 gola
4.25
Expekt
Na dzisiaj wybrałem ciekawie zapowiadające się spotkanie z Seria B. O 15:00 zmierzy się ze sobą Padova i Empoli. Gospodarze po 24 meczach są na przedostatniej 21 pozycji w lidze. Goście z Empoli na zupełnie przeciwnym biegunie. Są na 2 miejscu w lidze i zmierzają po awans do Seria A. W dzisiejszym meczu typuję na over 3.5 gola. Do takiego typu skłania mnie przede wszystkim H2H czyli bezpośrednia historia spotkań między tymi dwoma włoskimi klubami. Otóż obie ekipy spotkał się ze sobą 9 razy i aż 6 meczy zakończyło się wynikiem 4 bramkowym i wyższym! Były to rezultaty 3:1, 2:2, 2:2, 2:4, 4:0 i 2:3. Jak widać kiedy spotykają się ze sobą Padova i Empoli to nie brakuje goli. Dzisiaj moim zdaniem kibice w Padwie zobaczą minimum 4 gole. Jeśli chodzi o staty z tego sezonu to Padova na 24 mecze miała 6 razy over 3.5 gola, a goście zaliczyli 4 razy over 3.5 gola. Mój typ na dzisiaj to 1&quot;3 dla Empoli i over 3.5 gola.
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Npower Championship
Leicester - Ipswich |1.60|
Unibet !
Biorę pod lupę spotkanie Leicesteru z Ipswich. Gospodarze na swoim terenie, są bardzo groźni, nieobliczalni i solidnie, dobrze pogrywają a co najważniejsze, nie poddają się przy stracie gola. Ostatnie dwa meczy Liderów, to dwa remisy ale dziś czas wyciągnąć wnioski i wygrać spotkanie, gdzie po drugiej stronie goście przyjadą w okrojonym składzie. Bo zabraknie podstawowego bramkarza u strony gości Gerkana i najlepszego napastnika drużyny gości McGoldrick&#39;a. Zawsze trudno się grało na tym terenie, ale i tu gospodarze nie mogą zlekceważyć Ipswich. Mimo przewagi w tabeli Leicester, musi dalej udowadniać swoją siłą i jaką to silną i solidną są ekipą, żeby żadnych rywali nie oszczędzać. A rywal tak jak pisałem jak najbardziej w ich zasięgu, aby zasilić 3 punkty na King Power.
✅60

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Ekstraklasa
Spotkanie : Widzew - Piast Gliwice
Typ: under 1.5
Kurs: 3.0
Buk: Unibet
Dzisiaj w naszej ekstraklasie pora na spotkanie &quot; głuchego ze ślepym&quot;. Czyli mecz drużyn, które nie potrafią grać w piłkę. Mecz o 15:30...
Wele osób omija ten mecz szerokim łukiem. Ja się skusiłem i typ na under pobrałem do dupla...1.65 drogą nie chodzi. Jak sobie myślę o grze obu drużyn to aż mi sobie trudno wyobrazić, że dzisiaj zobaczymy wiele bramek. Widzew jak i Piast w pierwszych meczach po przerwie zimowej przegrały swoje spotkania. W zasadzie żadna z zdrużyn nic ciekawego w swojej ogrze nie pokazała. Defensywy obu zespołów jeszcze jako tako wyglądały, ale &quot;gra do przodu&quot; to był dramat. Myśle, że dzisiaj będzie podobnie. Wszak potencjał tych zespołów jest bardzo mały... i nie sądze że do dzisiaj coś by miało się zmienić. Ja w tym meczu zdecydowanego faworyta nie widzę....o wyniku spotkania zadecydują blędy przeciwnika. Kto je popełni trudno wyrokować.. dla mnie jedno nie podlega dyskusji....dzisiaj zobaczymy mecz na słabym poziomie, w którym o larowne sytuacje podbramkowe będzie bardzo trudno. Tutaj nikt się nie rzuci od pierwszych minut na bramkę rywala Tak jak już na swtępie napisałem. W tym spotkaniu raczej wielu bramek bym się nie spodziewał. Zapowiada się macz z gatunku &quot;oglądnąć i zapomnieć&quot;
Dla mniej odważnych polecam typ na under 2.5 po kursie 1.65.. W obu zespołach można spodziewać się paru absencji.
Widzew.....z powodu kartek nie zagra E. Visnakovs, Urdinov, Lafrance..niegotowi do gry są Okachi oraz Jonatan de Amo
Piast..... Drużyna Piasta przyjedzie do Łodzi również bez kilku graczy. Mowa o Krzysztofie Królu oraz Carlesie Martinezie, którzy przechodzą rehabilitacje po odbytych kontuzjach. Niepewne są także występy Rubena Jurado, Heberta Silvy Santos oraz Rabioli. Pierwszy z nich narzeka na kłopoty z kolanem, a pozostała dwójka jest solidnie poobijana po meczu z Białą Gwiazdą.
⛔100

P 0

paw9191

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Ekstraklasa
Spotkanie : Widzew - Piast Gliwice
Typ: 2
Kurs: 2.5
Buk: expekt

Dzisiaj wybieram spotkanie 23 kolejki ekstraklasy. Piast Gliwice przyjeżdża do Łodzi aby pokonać dość słabą drużynę jaką jest widzew. Trener Brosz dokonał ciekawych zmian i zespół wydaje sie być bardziej poukładany. Piast zagra dziś w składzie: Szumski - Klepczyński, Hebert, Osyra, Matras, Nikiema, Murawski, Hanzel, Podgórski, Izvolt, R.Jurado.
Nowi Zawodnicy jak Osyra i Nikiema spisują się dobrze. Murawski który w koncu dostaje szanse na gre w 1 składzie jest dość szybki i jak najbardziej zasługuje na grę. Piast bedzie chciałsie przełamać po porażce z Wisłą, z którą grał dość nieźle. Jedynie głupi karny uratował Wisłę od remisu, a Piast pokazał że stać ich teraz na dobre kontry.
⛔100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka Nożna, Primera Division
Spotkanie: Real Sociedad - FC Barcelona
Typ: Real Sociedad strzeli gola w obydwu połowach
Kurs: 5,50
Bukmacher: Bet365
Analiza: Wielu zapewne spodziewa się łatwego zwycięstwa Barcelony, ja tu jednak widzę szanse na sprawienie niespodzianki przez gospodarzy. Real Sociedad u siebie jest piekielnie mocną drużyną, która przegrała na własnym terenie zaledwie jedno spotkanie i to niemal na samym początku sezonu z rewelacyjnym Atletico Madryt. Na własnym boisku Real Sociedad strzela bardzo dużo goli, gdyż w 11 meczach strzelili ich aż 27. Siłą gry u siebie Sociedad ustępuje tylko najlepszej trójce w lidze, czyli FC Barcelonie, Realowi Madryt i Atletico Madryt. FC Barcelona w meczach wyjazdowych nie jest już tak mocna jak u siebie. Ich remis z Levante to była ogromna niespodzianka na minus. Warto wspomnieć, że Barcelona bardzo nie lubi grać na boisku Sociedad. Ostatni raz Barcelona wygrała tam w sezonie 2006/2007. W zeszłym sezonie Sociedad wygrał u siebie z Barceloną 3:2 strzelając bramki w obydwu połowach, a w tym w pucharze zremisowali 1:1. Możliwe, że ten mecz będzie miał podobny scenariusz do tego z zeszłego sezonu i Barcelona zaliczy kolejną wpadkę na tym trudnym terenie.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 30,4K

atr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Anglia League One
Spotkanie: Walsall-Crawley
Typ: X/X HT/FT
Kurs: 5.16
Bukmacher: Oddsring
Gospodarze walczą o awans a goście o utrzymanie. Z ostatnich 10 meczów gospodarzy 5 zakończyło się remisem. Goście ich zawstydzili - w podobnym okresie zanotowali 6 spotkań bez rozstrzygnięcia.
A co najważniejsze H2H. W poprzednim sezonie dwukrotnie mecze między nimi zakończyły się wynikiem 2-2 (w tym w jednym z nich Walsall doprowadza do wyrównania strzelając 2 bramki w doliczonym czasie gry). W pierwszym meczu w tym sezonie mecz zakończył się wynikiem 0-0.
Przypadek? Nie sądzę.... ????
⛔100

xperia_xrs 14

xperia_xrs

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La liga
Spotkanie: Real Madryt vs Elche 16:00
Typ: U3.5
Kurs: 2,25
Bukmacher: BetClic
Analiza:

W dzisiejszym spotkaniu faworyt jest tylko jeden. Real nie może pozwolić sobie na stratę punktów z drużyną pokroju Elche na własnym stadionie. Jednak zwycięstwo typu 4:0 i wyżej nie będzie miało miejsca dzisiaj. Co więcej Elche na SB przyjedzie z zamiarem bronienie 0:0 nie atakowania, deff od pierwszych minut ze strony gości.
W ostatnich pięciu meczach REALU MADRYT na własnym stadionie padło 14 goli (średnia na mecz 2,8).
Ekipa Elche w pięciu ostatnich meczach na wyjeździe straciła 14 goli (2,8 średnia na mecz). Co prawda goli padło, aż 17 (obie drużyny) jednak dzisiaj mają małe szanse na strzelenie bramki.
Przewidywane składy:
Real: Lopez - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Isco, Illarramendi, Di Maria - Bale, Benzema, Jese
Elche: Manu Herrera - Mantecon, Botia, Lomban, Albacar - Perez, Marquez - Gil, Coro, Moral - Cristian Herrera
Jak widać Real przystąpi do tego meczu bez swojej gwiazdy, maszyny do strzelania bramek, więc o wynik tego typu jestem spokojny ????
Pozdrawiam!
&quot;Piłka nożna, spać nie można&quot;
✅125

Otrzymane punkty reputacji: +9
J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, ANGLIA
Spotkanie: York vs Southend
Typ: X/X
Kurs: 4.75
Godzina: 16:00
Analiza:
Zapraszam na mecz League Two gdzie York na własnym stadionie podejmuje Southend.Zostało mało czasu do meczu więc postaram się to zrobić jak najszybciej.Głównym aspektem powodującym ten typ jest to że dostałem informację o takim zakładzie który rzekomo jest &quot;very very sure&quot;.Gramy to jednak też z innego powodu.Obie drużyny w tym sezonie dość często remisują a szczególnie gopodarze którzy tych remisów nałapali w tym sezonie aż 12 przy 9 remisach gości.Obie drużyny są też jednymi z najbardziej underowych drużyn ligi dlatego w tym meczu padanie bramek będzie dość trudnym zadaniem.Moim zdaniem obie drużyny postawią bardziej na defensywę i zabezpieczą tyły.Southend to obecnie 7 drużyna tabeli a gospodarze z York zajmuja 11 pozycję tak więc obie drużyny mają nadzieję na awans do play-off League Two i późniejszy awans do wyższej klasy rozgrywkowej dlatego na pewno nie będą chciały rzucić się do ataku by nie zostać skontrowanym i nie stracić w głupi sposób 3 punktów.Tak jak powiedziałem głównym aspektem tego typu jest jednak fakt że dostałem o nim informację i dlatego próbujemy a kurs na pewno zachęca.Powodzenia!!!
✅375

Otrzymane punkty reputacji: +5
przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ NIEMCY: Bundesliga
Spotkanie: Wolfsburg - Leverkusen
Typ: Powyżej 4.5
Kurs: 5.50
Analiza:
Uwielbiam niemiecką bundesligę ze względu, że pomiędzy takimi zespołami i w takich sytuacjach jak teraz zawsze pada dużo bramek. Leverkusen po sromotnej porażce z PSG będzie chciało pokazać, że nie są klubem, który lubi przegrywać dość często. Ostatnio w spotkaniu między tymi drużynami padło łączenie aż cztery bramki. Leverkusen liczę, że będzie miało większą liczbę posiadania piłki oraz, że będą walczyć o każdy rzut rożny, z którego mogą wykonać szybką akcję bramkową. Dość dobrym typem jest tutaj też BTTS, ale dla mnie za mały kurs. Polecam również pograć powyżej 2.5 gola. Spotkanie na pewno będzie oglądało się przyjemnie, więc zapraszam serdecznie.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Holandia, Eredivisie
Spotkanie: NEC Nijmegen - PSV Eindhoven
Typ: Over 3.5
Kurs: 2,25
Bukmacher: Unibet
Analiza:
PSV Eindhoven wydaje się, że w końcu zaczął grać na swoim poziomie w 3 ostatnich spotkaniach zdobyli bowiem komplet punktów i dziś zapewne liczą na potrzymanie tej dobrej serii. Jeśli chodzi o Nijmegen to w tym sezonie drużyna ta bardzo rozczarowuje (aktualnie przedostatnie miejsce w tabeli Eredivisie) jednak jest to wciąż bardzo groźna i nieobliczalna drużyna.
Postanowiłem zagrać tutaj over 3.5 goli z kilku powodów. Pierwszym z nich jest, to, że NEC to w 18 zespołowej lidze jest najsłabiej broniącą drużyną - w 24 meczach stracili, aż 59 goli, w ostatnim czasie zostali rozbici m.in. przez Feyenoord Rotterdam 1-5. Oprócz tego NEC jest drużyną, która strzeliła do tej pory 39 goli - szczególną uwagę należy zwrócić na Higdon (9 goli w tym sezonie) - w całej lidze tylko 7 zespołów ma więcej goli strzelonych w tym sezonie, co chyba jest niezłym wynikiem jeżeli mówimy o drużynie, która zajmuje przedostatnie miejsce w tabeli. To wszystko sprawia, że Nijmegen to najbardziej overowa (jeśli mówimy o granicy 3.5 gola) w lidze, do tej pory 14 overów i 10 underów, i co chyba najciekawsze w spotkaniach Nijmegen pada średnio 4.1 gola na mecz (najlepszy wynik w lidze)!
Warto również zwrócić uwagę jakimi wynikami w ostatnim czasie kończyły się spotkania Nijmegen z PSV. Otóż w pierwszej rundzie PSV rozbiło NEC 5-0, w poprzednim sezonie natomiast PSV wygrało 4-2 (u siebie) i zremisowało 1-0 (na wyjeździe). Również we wcześniejszych sezonach trochę bramek w meczach między tymi ekipami padało i mam nadzieje, że dziś będzie podobnie. Wspomniałem bowiem, że PSV ostatnio nieco się odbudowuje i wygrywa i co ważne strzela sporo bramek - w 3 ostatnich meczach strzelili 7 goli, ale tracą przy tym 4, więc i defensywa PSV do najlepszych ostatni nie należy. Myślę, że to wszystko sprawi, że dziś padnie sporo bramek - ja typuję over 3.5 goli.
⛔100

S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Piłka Nożna - Hiszpania - Hiszpańska Liga BBVA
Spotkanie.Almeria - Malaga
Typ.x
Kurs.3,15
Bukmacher.Betsson
Data.22.02.2014 g.22.00
Analiza.
Spotkanie Hiszpanskiej Primiera Division pomiedzy zespolami Almeria - Malaga.Spotykaja sie tutaj sasiedzi z ligowej tabeli bowiem Almeria - 16 miejsce i 25 oczek na koncie ,natomiast Malaga17 pozycja i 24 oczka zdobyte.Oba zespoly walcza w tej chwili o utrzymanie sie w lidze i dlatego stawiam tutaj na wyrownany pojedynek i remis.W tej chwili na ostatnim miejscu spadkowym czyli 18 jest ekipa Valladolid ktora ma na swoim koncie 22 punkty,a wiec nawet remis zadowoli dzisiaj obie ekipy.Obie jedenastki w ostatnim czasie graja fatalnie,bo zaliczyly po 4 przegrane,a troche lepiej wyglada ekipa gospodarzy ktora ostatnio pokonala u siebie At. Madryt 2-0 i Getafe 1-0-oba mecze u siebie.Natomiast ekipa Malaga to ostatnio wygrana u siebie z Sevilla 3-2 i reszta to porazki.Widac,ze graja slabo,ale dzisiaj to juz chyba ostatni dzwonek by sie obudzic i zdobyc jakies punkty,tym bardziej,ze graja z rywalem do spadku.Historia spotkan raczej po stronie Malagi...

24/09/13 PD Malaga - Almeria 2:0
28/02/11 PD Malaga - Almeria 3:1
03/10/10 PD Almeria - Malaga 1:1
14/03/10 PD Almeria - Malaga 1:0
Na 4 ostatnie spotkania 2 wygrane Malagi,1 remis i porazka,ale w takiej formie na dzien dzisiejszy sadze,ze remis to dobre rozwiazanie.Tak wiec typuje tutaj zaciete widowisko i ostatecznie wynik remisowy 1-1.
✅215

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom