>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 22.02.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, League One
Spotkanie: Leyton - Swindon
Typ: Leyton
Kurs: @1.85
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Gospodarze walczą o awans do Championship, zajmują drugie miejsce, ale konkurencja jest duża, dlatego czeka ich jeszcze długa i ciężka walka o upragniony awans. W formie ostatnio są przeciętnej, ale wygrana nad Stevenage 2:0 w ostatnim meczu u siebie daje nadzieje na wzrost formy. Swindon też nie zachwycał w ostatnich tygodniach a patrząc na tabelę to są w walce o play offy o awans. Goście mają jednak ogromne problemy kadrowe, brytyjska prasa podaje, że zawieszeni są: Thompson (Obrońca 29M/1G), McEveley (Obrońca 19M) a kontuzjowani: Pritchard (Pomocnik 28M/5G), Hall (Obrońca 26M), Ranger (Napastnik 23M/8G), Mason (Pomocnik 18M/5G), L. Thompson (Pomocnik 18M) a na decyzję lekarza czy zagra czeka N&#39;Guessan (Pomocnik 20M/8G).W Leyton bez większych osłabień. Przy tak rozbitym składzie gości, wygrać musi LO.
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +9
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Polska T-Mobile Ekstraklasa
Górnik Z : Legia W
czerwona kartka w meczu ? Tak
4.00 / Unibet
Dziś znowu zaglądam do naszej T-Mobile Ekstraklasy , tym razem na stadion im. Ernesta Pohla do Zabrza i tu też myślę że &quot; będzie głośno , będzie zabawa &quot; bo miejscowy Górnik podejmuje Legię . Zabrzanie fatalnie rozpoczęli tą drugą część tego sezonu i dostali baty od Miedziowych 3:0 i dziś na pewno będą robić wszystko aby zrewanżować się przed swoją publiką za tą wpadkę , Górnik w tym sezonie gra bardzo dobrze na swoim terenie 7-2-1 i w bramkach 20:13 a z Legią grał 18.12.2013. w ramach PP i wygrał 3:1 no ale puchar to puchar a teraz trzeba wrócić do ligi , Legia natomiast tą drugą część sezonu zasadniczego rozpoczęła od zwycięstwa u siebie z Koroną 1:0 , skromnie bo skromnie ale trzy pkt zostały w Warszawie i takim sposobem ma 6 pkt przewagi nad Wisłą i 8 nad dzisiejszym rywalem z Zabrza , no ale wracam do czerwonej kartki !
Mecze Górnika z Legią zawsze były emocjonujące i myślę że ten dzisiejszy też taki będzie a osobiście liczę że ostrych pojedynków nie zabraknie i tak zaglądam na dorobek kartowy obu drużyn : Górnik w tym sezonie zarobił już 40 żółtek i 1 czerwoną natomiast Legia 43 żółte i 2 czerwone i w/g mnie na kartki w tym meczu możemy liczyć . Arbitrem na to spotkanie został wyznaczony pan Paweł Pskit a on również nie waha się w tym sezonie sięgać do kieszeni po kartoniki i w 16 spotkaniach które do tej pory sędziował pokazał 83 żółte i 7 czerwonych kartek oraz podyktował 2 rzuty karne , w tych 7 czerwonych karteczkach 3 były bezpośrednie , a komu pokazał czerwone kartki : w meczu Piasta Gliwice z Górnikiem w 90 min gry Iwan ( Górnik ) otrzymał 2 żółtą w konsekwencji czerwoną , Jagiellonia : Górnik aż 2 czerwone ... dla Jagi Dzalamidze 2 żółta w konsekwencji czerwona i bezpośrednio czerwona dla &quot;prezesa&quot; Nakoulmy tak więc dwa mecze z udziałem Górnika i 2 czerwone ( nie wiem może to o czymś świadczy , ale to takie moje zdanie ) . Zaglądając jeszcze do H2H to np. pierwszy mecz z tego sezonu w Warszawie zostało pokazanych aż 6 żółtych kartek natomiast sięgając wstecz do H2H to czerwień też między nimi była tak więc liczę na pana Pawła że dziś taki kartonik pokaże a kurs w/g mnie super !
⛔100

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie- ZIO Soczi
Spotkanie: Finlandia- USA
Typ: X
Kurs: 4,40
Bukmacher: Unibet
22.02.2014 16:00
Analiza:
Mecz o trzecie miejsce przed nami.Oba zespoły nieźle sobie radziły do etapy półfinałów jednak w grach o finał ulegli przeciwnikowi zaledwie jedną bramką.Dziś po południu zapowiada się więc bardzo ciekawie i zaciekle.Myślę że oba zespoły nie odpuszczą tego spotkania gdyż wagą jest medal igrzysk olimpijskich.Ja stawiam na wynik w którym po trzech tercjach nie poznamy zwycięscy.Sądzę że prawdopodobny jest wynik 2 do 2 po regulaminowym czasie gry.Mistrzostwa świata sprzed roku zakończyło się remisem.Oba zespoły mają gwiazdy w swoich składach i cięzko wskazac tu kto będzie przeważał i wygra bezpośrednio_Oba zespoły są po remisie w fazach grupowych.Finowie z Kanadą a USA z Rosją.Dziś kolejne takie spotkanie w którym nie sądzę że tak łatwo będzie miał jeden z zespołów.Nie liczę tu na grad bramek aczkolwiek w hokeju wszystko jest możliwe i jak się wstrzelą hokeiści to może być różnie z tymi bramkami.W każdym więc razie sądze że to spotkanie na remis i tego się trzymam!!!Powodzenia chłopaki!!!
⛔100

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Dyscyplina: Biegi narciarskie- ZIO Bieg na 30km Kobiet
Spotkanie: Marit Bjoergen
Typ: Wygra zawody
Kurs: 2,25
Bukmacher: William Hill

Zapowiada się ciekawy bieg. O medale zapewne powalczy trójka Norweżek ( Bjoergen,Johaug i Weng),Szwedka Kalla i nasza Justyna. Myślę,że zwycięsko wyjdzie tutaj Marit. Johaug będzie chciała nadać mocne tempo,bo dobrze wie,że to jej jedyna szansa. Musi zgubić rywalki,bo inaczej skończy się tak jak w biegu łączonym. Bjoergen będzie spokojnie wiozła się za plecami Teresy. Z wytrzymaniem tempa nie powinna mieć problemu. Za to Kowalczyk czy Weng mogą tracić. Jak dojdzie do finiszu to go wygra,bo w tym aspekcie jest bardzo mocna. Pokazała to w biegu łączonym. Dyspozycja Kall jest zagadką. Nigdy nie prezentowała się dobrze na królewskim dystansie,a na dodatek narzekała na drobne przeziębienie. Dobrze wiemy,że na tak długim dystansie osłabiony organizm może powiedzieć &#39;&#39;stop&#39;&#39;. Bieg będzie wyglądał bardzo podobnie jak skiathlon i zakończenie może okazać się identyczne. Dla Marit pewnie to ostatni start na igrzyskach. Warto ten rozdział zakończyć złotym krążkiem. Koncentracji i ambicji jej na pewno nie zabraknie.
✅125

Otrzymane punkty reputacji: +6
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Biathlon, Mężczyźni, Sztafeta 4x7,5 km
Typ: Rosja TOP3
Kurs: 2,00
bwin
Zimowe Igrzyska Olimpijskie małymi kroczkami dobiegają już do końca. Jutro nastąpi ceremonia zamknięcia. Na dzisiaj zaplanowano natomiast ostatnią konkurencję Biathlonową. O godzinie piętnastej trzydzieści rozegrana zostanie sztafeta mężczyzn cztery razy 7,5 kilometra. Pierwsza moja myśl zanim bukmacherzy podali kursy to zwycięstwo ekipy norweskiej ale kursy na nich są bardzo niskie nie warte ryzyka. Ole Einar Bjoerndalen i spółka są zdecydowanym faworytem tego biegu i mało prawdopodobne aby ktoś mógł im zagrozić dlatego ja zdecydowałem się na inny typ. Możliwe jest że Rosjanie wywalczą miejsce na podium. W dzisiejszym biegu mają wystawić następujący skład: Aleksiej Wołkow, Jewgienij Ustyugov, Dmitry Malyshkooraz Anton Shipulin. Na ostatniej zmianie Rosjanie maja wypuścić w trasę Szipulina który jest najmocniejszy z ekipy. Myślę że Rosjan stać jest na medal w tym biegu mają oni solidna ekipę która w tym sezonie już dwukrotnie stawała na podium i to w tym samym składzie w którym startuje dzisiaj. Spisują się oni dość dobrze na strzelnicy co w tak krótkim dystansie jaki ma do przebiegnięcia każdy z zawodników jest bardziej znaczące niż bieg. Atutem może być to że trasy z Soczi znają doskonale i to może zaważyć. Kandydaci do podium to przede wszystkim Niemcy którzy mają bardzo wyrównaną ekipę, Francuzi z Martinem Fourcade na czele oraz Austriacy z bardzo dobrymi Ederem i Landertingerem. Jeśli by przeanalizować wnikliwie starty tych drużyn które wymieniłem to Rosyjscy biatloniści mogą być w granicach piątego miejsca ale na zakończenie Igrzysk myślę że Szipulin i ekipa staną na wysokości zadania i staną na pudle.
✅100

kamilejro 32

kamilejro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Spotkanie: Real Madryt vs Elche
Typ: Real Madryt wygra do zera
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Cóż można powiedzieć o takim typie. Każdy choć trochę interesujący się ligą hiszpańską użytkownik wie, że jest duże prawdopodobieństwo powodzenia takiego typowania. Dlaczego?
Otóż, jak wielu mówi, budowanie drużyny należy rozpocząć od obrony. Wydaje się, że do serca wziął to sobie aktualny trener Królewskich, Carlo Ancelotti. Drużyna Realu Madryt w ostatnich meczach pokazuje równowagę, o której często wspominał Carletto, co przekłada się na dobrą grę zarówno w ataku jak i w obronie.
Wydaje się, że wiele rzeczy przemyśleli sobie Pepe wraz z Ramosem, którzy grają, zwłaszcza w tym roku, po profesorku, z chłodnymi głowami. Potrafią utrzymać nerwy na wodzy, co przekłada się na brak głupich kartek i niebezpiecznych sytuacji dla przeciwników.
Poza tym, do składu po kontuzji powraca Raphael Varane. Warto również dodać, że na lewej obronie zobaczymy zapewne Coentrao, który moim zdaniem jest lepszym obrońcą niż Marcelo w aktualnej formie.
Poza tym, błędem byłoby nieprzytoczenie statystyk:
Real Madryt, we wszystkich meczach tego roku, grając na własnym boisku rozegrał 6 meczy, w którym stracił, uwaga, TYLKO 2 bramki (Obie w ostatnim meczu z Villarealem) strzelając ich przy tym aż 15.
Jeśli chodzi o wyjazdowe mecze Elche:
Póki co, w tym roku rozegrali 3 mecze na wyjeździe, strzelając przy tym tylko 2 bramki (Obie w meczu z Valladolid)
Podsumowując uważam, że jest to typ bardzo pewny, dlatego szczerze go polecam. Każdy inny wynik, niż wygrana Realu do zera będzie dla mnie dużym zaskoczeniem
*
✅72

Otrzymane punkty reputacji: +3
adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Dyscyplina: Biegi narciarskie kobiet
Spotkanie:ZIO Soczi Bieg na 30km stylem dowolnym
Typ: Kowalczyk miejsca 1-6
Kurs: 1,59
Bukmacher:Unibet
Analiza:
Kurs może nie powala,ale w tym akurat biegu jest bardzo wiele niewiadomych, chyba najwięcej jeśli chodzi o biegi kobiece w Soczi.
Kilka razy wspominałem w typach dnia w lutym na temat moich faworytek w tym biegu i sytuacja była tutaj bardzo dynamiczna,jeszcze nie tak dawno byłem niemal pewny zwycięstwa Kalli, potem wydawało się,że Bjoergen wraca do formy,a w zasadzie jej &quot;smary&quot;. Jednak chyba w ciągu ostatnich 7-10 dni najbardziej poprawiła się sytuacja Justyny,od kontuzji minęło już sporo czasu i z tym na pewno jest z każdym dniem lepiej.
Wbrew wydawałoby się wszystkiemu wygrała złoto w klasyku,czym zdjeła na pewno z siebie olbrzymi ciężar. W tym czasie Norweżki przechodziły problemy z nartami/lekami a Kalla chorowała. Choroba Kalli może się dzisiaj odbyć na jej wytrzymałości na tak długim dystansie.
Co do Norweżek - w tej chwili temperatura na trasie to 6,4 C,śniegu -0,5 C i jest określany jako mocno ubity,jednak temperatury będą rosnąc w miare upływu czasu i warunki które aktualnie wydają się dobre dla Norweżek mogą się zmieniać na ich niekorzyść.
Gdyby jednak wszystko u rywalek było ok, to kto może wyprzedzić Kowalczyk która w biegach długich prezentuje się dobrze bez względu na styl rozgrywania - Bjoergen,Johaug,Weng,Steira,Kalla,Sarinen - realnie chyba nikt więcej, jeśli stanie się coś złego z Justyną to przegra nawet z Maciuszek ,ale jeśli wszystko będzie ok,nie sądzę,aby nie wygrała minimum z jedną zawodniczką z wymienionej 6tki,a to zapewni powodzenie typu.Start o 10:30 czasu polskiego.
⛔100

R 31

redman21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- Anglia- Premier League
Spotkanie: Chelsea- Everton
Typ: 1
Kurs: 1,58
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Chelsea rozdrażniona swoimi ostatnimi potknięciami z pucharze z city i pechowym remisem z west bromwich w lidze 1;1. Dziś zmierzy się z Evertonem. W pierwszej serii na stadionie evertonu doszło do niespodzianki i gospodarze wtedy wygrali. Dziś nadchodzi czas na rewanż i to będzie siedziało głównie w głowach zawodników londyńskiej drużyny. Poza tym zajmują pierwsze miejsce w lidze i chcąc powalczyć o tytuł takie mecze jak ten dziś to obowiązek ( zasrany) wygrywać. W zespole chelsea braków kadrowych praktycznie wcale, oprócz Van Ginkela, który to już dość długo jest nieobecny! Myślę, że mecz powinien wejść gładko i przyjemnie.
Polecam!
✅58

Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Dungannon-Cliftonville TYP 2 kurs 1,47 7/10 g.16.00
PS: Towarzyskie w Irlandii jak po grudzie to jedziemy Wielką Brytanię. Kurs na zwycięstwo mały ale dla mnie w miarę pewny. Zaraz skończy się sezon zasadniczy więc o punkty będzie trudniej. Goście dzisiejszego spotkania to jak wiadomo aktualni mistrzowie ale w tym sezonie obronić im tytuł będzie im bardzo ciężko. Linfield ma ogromne aspiracje ponieważ w tym sezonie odchodzi od nich ich wieloletni trener David Jefrey i zrobią wszystko żeby zdobyć dla niego tytuł. Gospodarze czyli popularne Jerzyki przegrały kolejnych pięć spotkań u siebie pod rząd ale manager Clifów Tommy Breslin ostrzega przed zbytnim optymizmem bo stać ich było na wyjazdowe zwycięstwo w Pucharze z Coleraine. Zresztą na oficjalnej stronie Dungannon pisze się tylko o tym, dzisiejszy mecz jak gdyby nie istniał.
Goście zmotywowani miażdżącym zwycięstwem w ostatnich derbach z Krzyżowcami 4:0 pojadą do hrabstwa Tyrone i zgarną 3 oczka.
✅47

Otrzymane punkty reputacji: +4
roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Turcja, TBL
Spotkanie:Gaziantep BB-Banvitspor
Typ:1
Kurs:3.60
Bukmacher:William Hill
Spotkanie walczącej o play -off zajmującej ósme miejsce w tabeli drużyny Gaziante BB,z liderem rozgrywek Banvitsporem.Drużyna gospodarzy ostatnio w wyśmienitej formie 12 zwycięstw z rzędu w rozgrywkach ligowych i pucharu Eurochallenge,ostatnią porażkę ponieśli 25.12.2013r z Pinarem Karsiyaka na wyjeżdzie.Goście w lidze spisują się wyśmienicie odnieśli 17 zwycięstw przy tylko jednej porażce zaskakującej z przedostatnim w tabeli Selcuk University.Widać po tej porażce ,że możnja ich pokonać,po za tym w Eurocupie tragicznie spisują się na wyjazdach przegrywając ostatnie cztery wyjazdy z niezbyt trudnymi rywalami.Następnie myślę,że najważniejsza sprawa Gaziante musi zbierać punkty w walce o czołową ósemka,a Banvitspor ma ,aż trzy zwycięstwa więcej od drugiego w tabeli Fenerbahce i w tym upatruje największą szansę gospodarzy.Liczę,że zmotywowani gospodarze podtrzymają passę zwycięstw i sprawiając niespodzianke pokonają dziś lidera rozgrywek.
⛔100

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Chamiponship
Spotkanie: Middlesbrough-Leeds
Typ: Leeds over 1,5 gola
Kurs: 3,5
Bukmacher: bet365
Tak trochę idę na ryzyko no ale mam ku temu powody. Mecz ekip które w tabeli dzieli tylko 3 pkt i okupują środek tabeli Leeds 12 miejsce Middlesbrough 14 miejsce. I pomimo że kursy faworyzują gospodarzy ja nie decyduje się typować zwycięzcy tego meczu ale myślę że goście mocno dzisiaj mogą &quot;poszarpać&quot; przeciwnika. W Middlesbrough widzę w kadrze lukę a dokładnie w bloku defensywnym gdzie braknie ważnego środkowego obrońcy Williamsa ( 23/0) oraz równie istotnych obrońców Gibsona ( 19/1) i Ayala ( obrona 16/3) co prawda trener ma za nich zastępstwo ale czy będą wstanie powstrzymać najlepszego strzelca ligi ??? R.McCormacka który już ma 22 bramki na kącie. Myślę że nie i stąd mój typ na ten mecz.
⛔100

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Polska
Spotkanie:AZS Koszalin (-12) - Kotwica Kołobrzeg
Typ:1
Kurs:1.80
Bukmacher: Expekt
AZS Koszalin jest zdecydowanym faworytem w derbach Pomorza Zachodniego. Kotwica Kołobrzeg jest od wielu tygodni czerwoną latarnią ligi i nic nie zapowiada by mogło się to zmienić. W pierwszym starciu obu drużyn zdecydowanie lepsi okazali się Koszalinianie. Koszykarze Kotwicy prezentują się w tym sezonie fatalnie z zaledwie trzema wygranymi meczami ligowymi. Goście zagrają już bez swojego dotychczasowego lidera - Jordana Callahana, który od kilku dni jest zawodnikiem Anwilu. Największym problemem gości była ostatnio bardzo wąska rotacja w meczu przeciwko Treflowi trener Kotwicy skorzystał z zaledwie sześciu graczy. Tylko wygrana w starciu z Kotwicą może sprawić, że Akademicy wciąż będą w grze o awans do czołowej szóstki. Kotwica przegrała siedem meczów z rzędu i jej wygrana w Koszalinie będzie uznana za sporą niespodziankę.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +2
denzel 144

denzel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Hamburg - Dortmund
Typ: Dortmund wygra obie połowy
Kurs: 2,75
Bukmacher: bet365
Analiza:
Hamburg: Adler - Diekmeier, Djourou, Rajkovic, Jansen - Westermann, Rincon, Arslan - Jiracek, Calhanoglu - Lasogga
Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, M. Friedrich, Sokratis, Schmelzer - S. Bender, Sahin - Aubameyang, H. Mkhitaryan, Großkreutz - Lewandowski
Zacznijmy od gospodarzy tego spotkania. HSV będzie musiało radzić sobie w tym meczu bez van der Vaarta, który w moim odczuciu jest kluczowym graczem tej drużyny. Jest to jedyny piłkarz który potrafi zrobić różnice w HSV. Dziś po raz pierwszy na ławce trenerskiej zasiądzie nowy szkoleniowiec Mirko Słomka. Według mnie miał za mało czasu by coś poprawić w grze tego zespołu więc przewiduje, że wiele się nie poprawi w ich grze. Jedyne co może zadziałać na plus to większe zaangażowanie piłkarzy, którzy będą chcieli pokazać się przed nowym trenerem. Jednak na tak dobrą drużynę jak BVB to będzie za mało.
Co do Borussii to po kontuzji wracają Reus oraz Hummels ale zapewne usiądą tylko na ławce rezerwowych. Według mnie brak Reusa nie będzie tak widoczny, gdyż i tak w ataku BVB ma kim straszyć. Liczę na Lewandowskiego oraz Aubamayanga.
HSV w tym roku rozegrała 3 mecze u siebie, wszystkie przegrała, nie strzelając gola a tracąc 11 goli. BVB za to na wyjedzie wygrała wszystkie 3 mecze strzelając 8 goli. W cały sezonie u siebie HSV straciło 23 gole na 10 meczy a BVB 23 strzeliła na wyjedzie na 10 meczy.
⛔100

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
AZS Koszalin vs Kotwica Kołobrzeg
Kotwica Under 69,5
Milenium
@ 1,85
Dziś małe derby pomorza choć to nie to samo co gra AZS z Czarnymi, to mecze tych dwóch drużyn elektryzują cały Koszalin.
Dziś pogram typ w stronę Kotwicy....
AZS jest w środku tabeli i musza wygrywać mecze w szczególności ze ostatni mecz przegrali.... Ale to nic dziwnego, prawda jest taka że wystawianie kursu na AZS w granicach 1,30-1,10 na wyjeździe jest śmieszne. Ta drużyna ma potencjał, ale tyko grając na własnym parkiecie, często na wyjazdach dają plamy...
Byłem ostatnio na paru meczach drużyny z Koszalina i muszę przyznać że naprawdę chłopaki dają rade.. Na początku myślałem że bd grać ( KUPĘ) po odejściu np.: &quot;WIŚNI&quot;, ale db grająca obrona ( na własnym parkiecie) umożliwia fajne konstruowanie ataków z przodu przez Seka Henrego ( nie wiem czy db odmieniłem) ostatni mecz tego pana był bd udany - 33 pkt.. Według mnie tak grający AZS może w pełni zdominować parkiet...

Drużyna z Kołobrzegu według mnie najgorsza drużyna PLK nie chodzi o miejsce w tabeli ( ostatnie) a o sposób grania, w ataku ta drużyna to KATASTROFA prawdę mówiąc koledzy na orliku lepiej kierują ofensywną piłką...
Ostatnie mecze z Azs Kotwica drużyna z Koszalina wygrywała do 0, 61, 68, 70, 88 ( ostatnie 2 mecze były parę lat temu kiedy Kotwa był w górnej części tabeli)
Z tak słabym atakiem i dobrze zorganizowana drużyną z Koszalina, goście z Kołobrzegu sobie za dużo nie porzucają.....:cool:
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +4
E 68

ewiszon26

Użytkownik
Anglia: Championship
Derby - Bournemouth
typ:1
kurs:1.84
Pinnacle
Pojedynek drużyny aspirującej do awansu i ligowego średniaka, który w zasadzie ma bezpieczna pozycję w ligowej tabeli. Nie będę się tu rozpisywał, Derby po małych zawirowaniach z początku roku zdaje się wróciło na właściwe tory i notuje dobre wyniki ( 6 spotkań bez porażki). Goście jedyne o czym mogą marzyć w tym meczu to remis, choć i to wydaje się być nieosiągalne przez fatalną obronę(50 straconych bramek!)
✅84

Otrzymane punkty reputacji: +2
kacperr1994 7

kacperr1994

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy, 3 Bundesliga
Spotkanie: Heidenheim - Saarbrucken
Typ: Heidenheim (-1)
Kurs: 2.15
Bukmacher: STS

Analiza: Gospodarze aktualni liderzy 3 ligi Niemieckiej grają dziś outsiderem tych rozgrywek ponadto w drużynie gości są duże braki
Maek(mf 9/1),Eggert(mf 13/0),Kreuels(mf 8/0),Marque(df 7/0),Fa;lkenberg(df 19/),Korte(mf 22/3 ,),Hoffmann(mf 21/5) and Rathgeber(att 18/4). Natomiast gospodarze bez żadnych osłabień. Przewiduje łatwe zwycięstwo drużyny Heidenheim.
⛔ 100 NIEREGULAMINOWY BUKMACHER

Otrzymane punkty reputacji: +1
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Zimowe Igrzyska Olimpijskie Soczi 2014 – Łyżwiarstwo szybkie mężczyzn
Spotkanie: Drużynowy bieg pościgowy – Finał B: Kanada vs Polska
Typ: Polska
Kurs: 1,60
Buk: Bet365
Data i godzina: 22.02.14 14:51
Stawka: 5/10

Dziś o godz. 14:51 rozpoczną się finały drużynowych biegów pościgowych mężczyzn w łyżwiarstwie szybkim. O brązowy medal powalczą Polacy oraz Kanadyjczycy.

Polacy w składzie Zbigniew Bródka, Jan Szymański i Konrad Niedźwiedzki w ćwierćfinale pokonali Norwegów 0,41s. Był to kluczowy wyścig dla naszej ekipy, bowiem Polacy musieli dać z siebie wszystko w starciu z równorzędnym rywalem. Zarówno Panie jak i Panowie zdołali uporać się z norweskimi rywalami i awansować pewnie do strefy medalowej.

W biegu półfinałowym Polacy trafili na Holendrów, więc stało się jasne że o złoto na pewno nie powalczymy. Jak mówili polscy panczeniści w wywiadzie po tym biegu, „spieli się” na pierwsze trzy okrążenia by wywrzeć presje na Władcach Łyżew, by potem w obliczu ogromnej siły Pomarańczowych odpuścić bieg. Tym samym Polacy przyjechali z ogromną stratą za rywalami, jednak zaoszczędzili siły, przećwiczyli elementy techniczne przed najważniejszym biegiem oraz jeszcze raz zapoznali się ze wszystkimi detalami olimpijskiego toru.

Kanadyjczycy w ćwierćfinale pokonali Stany Zjednoczone, natomiast w półfinale pojechali z Koreańczykami. Łyżwiarze z Kraju Klonowego Liścia i Mistrzowie Olimpijscy z Vancouver przegrali z Azjatami o 2,56s.

W wywiadzie po biegu półfinałowym Polacy mówili, że Kanada to ich wymarzony rywal i zauważyli że w indywidualnych zawodach wielokrotnie z nimi wygrywali.

W 2013 w Mistrzostwach Świata w Łyżwiarstwie Szybkim, rozgrywanymi w Soczi Polacy zajęli trzecie miejsce, Kanadyjczycy natomiast byli sklasyfikowani na siódmej pozycji.

Wierze w zwycięstwo Polaków i kolejny medal dla Polski.
✅60

Otrzymane punkty reputacji: +8
V 0

vcramera

Użytkownik
Dyscyplina: siatkówka, Plus Liga
Spotkanie: BBTS Bielsko-Biała - Asseco Resovia Rzeszów
Typ: Resovia -2,5
Kurs: @1,65
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dzisiaj zmierzą się obecny mistrz Polski Asseco Resovia Rzeszów z ostatnią drużyną ligi BBTS Bielsko-Biała. Resovia zajmuje obecnie drugie miejsce w lidze, jednak ma rozegrany o jeden mecz mniej niż prowadząca aktualnie w tabeli SKRA Bełchatów. Po dzisiejszym meczu wygranym oczywiście przez Resovię do zera, Resovia wróci na fotel lidera. Resovia jeżeli myśli o zakończeniu tej fazy rozgrywek na pierwszym miejscu musi wygrać najbliższe mecze do zera. Poza tym resoviacy po ostatnich dwóch porażkach z Jastrzębskim w Lidze Mistrzów i w Plus Lidze z ZASKĄ musi ratować swój honor Mistrzów Polski. Także, z 99% pewnością stawiam na 3:0 dla Resovi. Myślę, że warto zagrać. Powodzenia i życzę wysokich wygranych!
powtórzony typ
⛔100

crispycock 41

crispycock

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna (Championship)
Spotkanie: Middlesbrough v Leeds
Typ: X2
Kurs: 1.8
Bukmacher: William Hill
Formy obu zespolow wygladaja ostatnio nienajlepiej zeby nie powiedziec zle- zwlaszcza Middlesbrough ktore notuje serie 5ciu meczow bez zwyciestwa w ktorych nie zdolali zdobyc ani jednej bramki! Leeds tez nie moze zlapac rownej formy i gra w kratke rowniez majac problem ze zdobywaniem goli a nawet z kreowaniem sobie duzej ilosci okazji podbramkowych zwlaszcza w meczach wyjazdowych. Wynikiem ktory jest najbardziej prawdopodobny to remis, ale mimo bardzo kiepskiej formy wyjazdowej licze dzisiaj na Pawie- mysle ze beda mieli ogromna motywacje a po ostatnich zamieszaniach w klubie nie wiadomo czy ktos nie czyha na Brian&#39;a McDermotta za ktorym murem stoja gracze z Yorkshire. Po ostatniej nieobecnosci w meczu z Brighton do skladu wraca Cameron Stewart, ktory jest rodzajem zawodnika ktorego Leeds potrzebuje jak tlenu. najswiezszej historii czesciej gora byli gracze Leeds a juz na pewno strzelali w spotkaniach z Boro wiecej bramek a patrzac na ostatnia dyspozycje strzelecka gospodarzy zadanie aby zdobyc od nich wiecej bramek a juz napewno co najmniej zremisowac spotkanie wydaje sie byc proste, ale nic bardziej mylnego- szykuje sie bardzo wyrownany pojedynek gdzie kazda z druzyn bedzie chciala wkroczyc na zwyciezka sciezke bo jesli ktotkolwiek patrzy jeszcze w kierunku top 6, punkt nic nie daje zadnej z ekip. Z drugiej strony nikt nie wyobraza sobie ze zapisze na swoje konto kolejna porazke. Stawiam na remis, ale zeby dac sobie wieksza szanse zagram X2 liczac na The Whites. Szykuje sie rowniez under, ale zycze sobie aby Pawie wywiozly chociaz jeden punkt.
✅80

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Leyton Orient - Swindon / Leyton Orient wygra / 1.91 @ William
vs

Analiza: drużyna gości szpital a w nim tacy zawodnicy jak kluczowy środkowy obrońca Grant
Hall 26/0, najlepszy napastnik Nile Ranger 23/8, pomocnik Ryan Mason 18/5, pomocnik Alex
Pritchard 28/5, oraz pomocnik Louis Thompson 18/0 są kontuzjowani. Pomocnik N&#39;Guessan 20/8
nie jest pewny swojego występu w tym spotkaniu. Obrońca Nathan Thompson 29/1, oraz Jay
McEveley 19/0 są zawieszeni. Napastnik Nicky Ajose 16/6 opuścił klub. Vice lider podejmuje u
siebie 8 drużynę tabeli. Leyton 9/2/4 bilans u siebie ! Ostatnie spotkanie obu ekip :
23/11/13 Swindon Town FC 1 - 3 Leyton Orient FC
powtórzony typ
⛔100​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom