>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 21.12.2011 (środa)

Status
Zamknięty.
pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Holandii
Spotkanie: Ajax Amsterdam - AZ Alkmaar 21.12.2011r. 20:45
Typ: Over 3.5
Kurs: 2.52
Bukmacher: Pinnacle
W Pucharze Holandii szykuje się klasyk, gdyż zagrają Ajax Amsterdam z liderem holenderskiej ekstraklasy AZ Alkmaar. Nagrodą za wygraną w dzisiejszym meczu będzie podwójna awans do kolejnej rundy - ćwierćfinału oraz wyeliminowanie jednego z głównych faworytów do sięgnięcia po to trofeum. Nie ma mowy dzisiaj o jakiś rezerwowych składach, gdyż po tych meczach drużyny holenderskie czeka miesięczna przerwa zimowa. Ajax u siebie ogólnie strzela bardzo dużo goli i bardzo często pada over 3.5 bramki. W ostatnich pięciu meczach, aż czterokrotnie padały co najmniej 4 gole. AZ na pewno końcówkę rundy miało dość słabą, gdyż na wyjeździe nie wygrali już od 30 października, a w lidze w trzech ostatnich wyjazdowych meczach zdobyli zaledwie jeden punkt. W rundzie jesiennej obie ekipy spotkały się w lidze w Amsterdamie, padł wówczas remis 2:2. Warto spojrzeć kto ma dzisiaj strzelić te cztery gole, które zaproponowałem w typie. Wydawało się, że od kontuzji Sigthórssona Ajax będzie miał problemy w ofensywie. Jednak nawet bez Islandzkiego napastnika stołeczni radzą sobie bardzo dobrze. Najlepszym strzelcem drużyny jest Miralem Sulejmani, który zdobył 11 bramek. Mózgiem drużyny jest Christian Eriksen od którego zależy bardzo wiele w środkowej linii drużyny. Równie dobrze w środku pola spisuje się Theo Janssen strzelec pięciu goli. Najlepszym strzelcem drużyny z Alkmaar jest Rasmus Elm strzelec ośmiu goli. W przodzie bez większego szału, ale chyba najlepiej wypada reprezentant USA Jozy Altidore, który ma na koncie pięć trafień. Moim zdanie kurs na over 3.5 jest adekwatny do ryzyka. Na pewno łatwo i przyjemnie nie będzie, ale liczę, że w tym ostatnim meczu roku 2011 obie ekipy zagrają ofensywnie i nie braknie emocji oraz oczywiście bramek.
⛔100

dig 106

dig

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ligue 2
Spotkanie: Vannes - Red Star
Typ: X
Kurs: 3.55
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: Witam wszystkich. Na dziś postanowiłem przeanalizować mecz z drugiej ligi Francuskiej. O godzinie 20:00 Vannes podejmie Red Star. Faworyt ? No wg. bukmacherów są nimi gospodarze ale, no właśnie jest jedno ale, we wszystkich bukmacherach kurs na gospodarzy poszedł niesamowicie w górę. Dla przykładu, w betsafe początkowo kurs wynosił 1.40 a obecnie wynosi 1.70. A dlaczego ja typuję podział punktów ? Sprawa jest prosta. W Lidze Francuskiej, a w szczególności drugiej, często padają remisy. Jednak drużyna która zajmuje obecnie 19 miejsce w ligowej tabeli, w tym sezonie na 18 meczy jeszcze nie zremisowała. Jest to wynik co najmniej zaskakujący. Ich rywale, gospodarze, czyli drużyna Vannes w lidze ma już ( dopiero ) 5 podziałów punktów na swoim koncie, jednak na ostatnie 4 mecze również nie zremisowała. Gospodarze zajumją dobre 6 miejsce, a ostatni mecz przegrali z viceliderem 1:0. Dziś krótko mówiąc liczę na zakończenie passy bez remisu drużyny gości.
⛔100

figo17 48

figo17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Premiership
Spotkanie: Newcastle - West Bromwich (0-2)
Typ: x
Kurs: 5,6
Bukmacher: Tobet
Żeby dogonić czołówkę, trzeba ryzykować. Dziś wybrałem mecz Newcastle, którzy od kilku spotkań nie mogą zwyciężyc. Należy zwrócić uwagę, że ostatnie dwa spotkania na własnym boisku to w ich wykonaniu przegrana i remis. Jak do tej pory piłkarze Newcastle spisywali się bardzo dobrze u siebie. Ostatnio noyują serię wpadek, ale sa one z dość dobrymi drużynami. Dziś gospodarze zmierzą się z West Bromwich, którzy ostatni są w dość dobrej formie. Jednak jak do tej pory nie udało im się wygrac dwóch meczy z rzedu na wyjazdach. Ostatnio wygrali wyjazdowe spotkanie z Blackburn w bardzo szczęsliwych dla nich okolicznościach. Dziś czas na przegraną i wydaje mi się iż będzie to przegrana dwoma golami. Typ ryzykowny ale warto. Newcastle szanse na zwyciestwo ma bardzo duże i myślę że na jednym golu się nie skończy. Zakładany wynik 2:0
⛔100

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Belgia Puchar
Mons - Rumpel Boom
Over 4.5 gola
4.00
Tobet

W ćwierćfinale w pucharze Belgii spotka się ze sobą Mons i Rumpel Boom. Gospodarze są w Ekstraklasie. Goscie grają w trzeciej lidze. Stawiam w tym meczu na over 4.5 gola. Zacznę od tego, ze Mons jest najbardziej overową drużyna w Ekstraklasie belgijskiej. W meczach z ich udziałem pada średnio 3.61 gola na mecz. Zaliczyli w tym sezonie aż 5 meczy gdzie padało więcej niż 4.5 gola. Strzelają i tracą mnóstwo goli. Rumpel jest w czołówce w 3 lidze. Są bardzo bezkompromisowi (zaliczyli w tym sezonie tylko 1 remis). Moim zdaniem kibice zgromadzeni na stadionie Mons zobaczą dzisiaj sporo bramek. Stawiam 4:2 dla gospodarzy.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom