>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 21.02.2017 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na wtorek - 21. Lutego

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina : Piłka Nożna , Azjatycka Liga Mistrzów
Godzina : 11:00
Spotkanie : Brisbane Roar - Muang Thong United
Typ : Brisbane hc -1.0
Kurs : 2.05
Bukmacher : WilliamHill
Analiza :
Na dzisiaj postanowiłem wybrać dosyć oryginalny jak dla mnie bet, nie ze względu na dyscyplinę , a raczej z powodu rodzaju rozgrywek.
Azjatycka Liga Mistrzów to coś, co nie przykuwa mojej uwagi na co dzień , jednakże biorąc pod uwagę fakt że to dopiero początek tej edycji fazy grupowej postanowiłem spróbować swoich sil.
Zasady kwalifikacji są analogiczne jak w Europie i z urzędu awansują do nich zwycięzcy rozgrywek krajowych oraz zdobywcy krajowych pucharów z pośród 14 federacji , natomiast reszta drużyn bierze udział w kwalifikacjach ( niektóre najmocniejsze federacje mogą wystawić 3-4 drużyny ) .
W efekcie omawiana przeze mnie para jest takim właśnie przykładem . Gospodarze musieli przebrnąć kwalifikacje i po pokonaniu w finale chińskiego Shanghai Shenhua ( 2:0) stali się trzecią po ( WS Wanderers i Adelaide ) australijską ekipą grająca w tej edycji fazy grupowej.
O ile zespół Brisbane jest mi nieco znany z racji gry w A - League którą często pogrywam u bukmachera , o tyle dzisiejsi rywale z Tajlandii są dla mnie totalną egzotyką . Muang Thong United jako ubiegłoroczny zwycięzca rozgrywek krajowych znalazł się z urzędu w gronie drużyn biorących udział w fazie grupowej.
Skład drużyny oparty jest na zawodnikach rodzimej ligi głownie reprezentantów kraju z kilkoma wyjątkami , jak nie trudno się domyślić mającymi istotny wpływ na siłę drużyny. Pierwszoplanową postacią był najlepszy strzelec ligi ubiegłego sezonu Brazylijczyk Cleiton Silva ( 27 goli ) jednakże podpisał kontrakt z 2 ligowym chińskim SH Shenxin ( 2.63 mln EUR ) i nie zobaczymy go w drużynie gospodarzy . W związku z tym siła ofensywna drużyny będzie się opierała sie na barkach sprowadzonego w lipcu ub. roku z Cordoby 30 letniego Xisco ( 4 gole ) ,wspieranego przez reprezentanta Tajlandii Terrasila Dengde ( 11 goli ).
Dwoma innymi obcokrajowcami w drużynie tajskiej jest brazylijski środkowy obrońca Celio sprowadzony w lutym tego roku z koreańskiego Ulsan i grający również w obronie Japończyk Aoyama.
Z wypożyczenia powrócił brazylijski napastnik Junior Negao , z St. Trudine przyszedł natomiast na zasadzie wolnego transferu urodzony w WKS lewy napastnik Yaya Soumahoro.
To tylko niektóre najbardziej spektakularne jak na tamtejsze realia , z wielu ruchów transferowych jakie miały miejsce w drużynie w ostatnich tygodniach.
Obydwie ekipy znalazły się po losowaniu w grupie &quot; E&quot; z której finalnie wyjdą 2 zespoły do dalszej fazy rozgrywek
1.Brisbane Roar
2.Kashima
3.Ulsan Hyundai
4.Muang Thong United
Jak widać grupa jest mocno wyrównana i rywalizacja będzie bardzo ciężka w związku z tym uważam że zespół Brisbane dołoży wszelkich starań by w tym inauguracyjnym spotkaniu zdobyć komplet punktów , gdyż dwaj następni rywale wydają się być mocniejsi na tle dzisiejszego przeciwnika .
Jako ciekawostkę nadmienię że Tajowie nie dawno grali towarzysko z ekipą Ulsan wygrywając 1:0 , tak więc wszystko w tej grupie może się zdarzyć.
Mój typ opieram na tym iż jednak poziom ligi australijskiej uważam za zdecydowanie wyższy od tajskiej i gospodarze nie powinni mieć zbyt dużego problemu z odniesieniem przekonywującego zwycięstwa .
Powodzenia w typowaniu......
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna LM
Godz: 20:45
Spotkanie Leverkusen-Atletico
Typ: Bayer wygra dokładnie 1 golem
Kurs 4.70
Buk

Analiza: Już jutro powracają spotkania piłkarskiej Ligi Mistrzów, Atletico Madryt wybierze się na stadion Bayeru Leverkusen , jest to pierwsze spotkanie pomiędzy tymi dwiema ekipami w którym to goście są faworytem do awansu do kolejnej rudny tych elitarnych rozgrywek . Ja jednak nie postawię tutaj na ekipę gości bowiem grają ostatnio straszny piach , wygrana z zespołem Sportingu Gijon , który potrafił sobie stworzyć kilka dogodnych sytuacji do zdobycia bramki jakoś mnie nie przekonują , poza tym goście przez długie fragmenty nie potrafili przejąć kontroli nad tym spotkaniem, Atletico gra ostatnio słabo i chyba to już koniec tej ekipy, Simeone się wypalił w tym klubie i myślę że jak nie zatrzymają się w LM na Bayerze to będzie to następna ekipa z którą przyjdzie im się zmierzyć, Bayer na swoim stadionie jest mocny i na pewno zdaje sobie dobrze sprawę z tego że jak nie wygra tutaj to na wyjeździe będzie jeszcze znacznie ciężej , moim zdaniem gospodarze nie powinni tutaj przegrać, myślę że goście bramkę tutaj zdobędą , ale nie wygrają , bowiem nie idzie im na tym stadionie, do tej pory od roku 2010 spotykali się z Leverkusen 2 razy , zanotowali remis w 2010 oraz porażkę 1:0 w 2015 , myślę ze jutro Leverkusen wygra 2:1 i przybliży się do awansu do następnej rundy tych rozgrywek.
⛔100

qtz1 31

qtz1

Użytkownik
Typ: Griezmann strzeli gola
Kurs 2.62
Buk Bet365
Analiza
Mimo tego że Gameiro strzelil w ostatnim meczu 3 gole w 5min to dla mnie pewniakiem jesli o gola dla Atleti jest francuz. Czuje jakiegos karnego. Analiza sucha ale o czym tu pisac. Takie rzeczy sie czuje. Dziekuje
Na zachętę
✅162
Następnym razem za taką ,,analizę&#39;&#39; minus 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 4

szybki3

Użytkownik
typ: remis
3.25 Unibet
co tu pisac jest czuja na remis poniewaz oba zespoly nie sa w dobrej formie wyrazny spadek formy atletico pojedzie z mysla by niestracic gola i probowac kontr bayer bedzie chcial cos strzelic wiec 1:1
⛔100

jaszczii 413,6K

jaszczii

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Huddersfield - Reading
Typ: BTTS
Kurs: 1,90
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Idę dalej w stronę bramek - tym razem pod lupę biorę zaplecze Premier League. Spotkanie na szczycie w górnej części tabeli. Gospodarze jak i goście próbują gonić czołówkę co za tym idzie będą atakować. Huddersfield ma świetną passę siedmiu meczy bez porażki (między innymi remis z Manchesterem City). Reading ma także bardzo dobry sezon i nie odpuści tego meczu. Spotkanie o tzw. sześć punktów kto wygra wskoczy na trzecie miejsce. Liczę że mecz będzie obfitował w wiele bramek a przynajmniej po jednej z każdej drużyny. Powodzenia.
⛔100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA DUBAI
godzina 8.00
spotkanie ???? ominika Cibulkova - Ekaterina Makarova
Typ :
suma setów over 2.5
kurs 2.37
williamhill
Analiza:
Znowu w Dubaiu program dnia zaczynają z przytupem.Słowaczka z Rosjanką zazwyczaj toczą porywające , zacięte pojedynki które bardzo podobają się sympatykom damskiego białego sportu.
W H2H 3:1 dla Dominiki i w tych czterech meczach(wszystkie na hardzie) trzykrotnie padały sety po obu stronach.
Trochę martwi ostatni wynik na tegorocznym Australian Open gdzie było bardzo blisko wyniku 2:0 dla Rosjanki ale ostatecznie drugiego seta Dominika wygrała po Tiebreacku , ale ostatecznie mecz przegrała.
Dzisiaj na pewno Słowaczka będzie miała ochotę wziąć rewanż ale Rosjanka łatwo skóry nie sprzeda.
Pamiętam jeden mecz między nimi w sydney 2013 gdzie w trzech setach zagrały 2 Tiebreacki i oba wygrała Słowaczka.Więc dziaj może kolej by wreszcie Tiebreacka wygrała Makarova jeśli takowy padnie.A wcale się nie zdziwię nawet w pierwszym secie.Dominika świetny występ w Katarze i półfinał przegrany 2:1 z Pliskovą , więc wynik nawet lepszy niż Wozniackiej w finale.
Makarovej w Katarze nie było ale czwarta runda w Australian Open i dobre występy w Fed Cup więc też powinna być dobrze dysponowana.No zobaczymy.
Tańcowały dwa Michały
jeden mały
drugi mały
by 3 sety nam zagrały
co kupony by wygrały
a i bukom wyszły gały
taki sobie apel mały
żeby rakiet nie łamały
i po secie se przegrały
✅137

Otrzymane punkty reputacji: +35
rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Tenis,Rio de Janeiro, 1. round, clay
Godzina: 13:00
Spotkanie: Monteiro Thiago Moura(BRA) - Elias Gastao(POR
Typ: Monteiro Thiago Moura(BRA)
Kurs: 1.72
Bukmacher: bet365
Thiago rozegrał ostatnio kilka dobrych spotkań w Buenos.Jego gra,szczególnie w defensywie wyglądała bardzo solidnie. Na clayu gra swój najlepszy tenis.Teraz turniej w RIO i myślę,że będzie chciał się pokazać swoim kibicom.Patrząc na jego ostatnie mecze jestem pełen optymizmu.
Elias przeciwnie.Nie wygrał na mączce od lipca.Potrafi grać na tej nawierzchni,co nie raz udowodnił,jednak ostatnie pół roku wygląda słabo.
Stat W/L clay 2016/17 (49/21)-(42-20) H2H 2-1 Rank 84-79
Liczę,że doping brazylijskiej publiczności i ogranie Thiago w ostatnim czasie da mu przewagę i wygra ten mecz.
✅72

boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 3:00
Spotkanie:
Arizona Coyotes - Anaheim Ducks
Typ: Under 4,5
Kurs: 2,32
Bukmacher: bet365
Analiza:
Ducks mają ogromne kłopoty z trafianiem bramek. 3 bramki na 3 ostatnie mecze to naprawdę mało. Bardzo mnie to dziwi, zwłaszcza, że nie mają zbyt wielu kontuzjowanych, a przynajmniej nie czołowych zawodników. Strzałów oddają też dosyć mało, ale za to ostatnimi czasu dużo potrafią ich wybronić, 2 shutouty w ostanich 3 meczach. Arizona oddaje względnie sporo strzałow, jednak na swoich boiskach słabo im idzie trafianie. Dla mnie to będzie wolny mecz, o którym zadecyduje 1 bramka, lub nawet dogrywka. No i w statystykach h2h: 4 z bezposrednich spotkań na 5 pokryło under 4,5. No i oczywiście, cieszyłbym się także jakby Ducks to wygrali ????
⛔100

th3m4tr1x 194

th3m4tr1x

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna , Champions League
Godzina : 20:45
Spotkanie : Manchester City - AS Monaco
Typ: 1 i BTS
Kurs : 3.20
Bukmacher : Bwin
Analiza :
Witam, w wtorek dojdzie do spotkania City z Monaco. Są pewne konstelacje spotkań drużyn, przy których szansa na bramki po obu stronach rzuca się w oczy i prawdopodobieństwo takiego wyniku jest nie słychane wysokie. Jutro będziemy mieli z takim zjawiskiem do czynienia. Obie drużyny są aktualnie &quot;on fire&quot;, obie drużyny mają odpowiednich zawodników którzy strzelają jak na taśmie. Monaco w tym sezonie posiada szeroki &quot;sortyment&quot; grajków, którzy strzelają bramki. Nie jest to drużyna, w której dwa, trzy zawodnicy strzelają większość bramek. Oni mają ich aż 6, lub 7. Z 19 meczy na wyjazdach w tym sezonie jedynie dwa razy się zdarzyło, że nie udało się strzelić ani jednej bramki. W samej lidze francuskiej strzelili dotychczasowo 76 bramek. Po drugiej stronie mamy Manchester City, który na początku sezonu nie zyskał dobrych wyników, ale na przełomie jesieni-zima się ustabilizował i stał się głównym rywalem dla Chelsea London w PL. W LM w tym sezonie udało się pokonać Barcelonę u siebie 3:1. I podobnie widzę jutrzejszy wynik na poziomie 2 lub 3:1 dla gospodarzy.
✅ 220

Otrzymane punkty reputacji: +16
przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Ameryka Północna U20
Godzina: 02:30
Spotkanie: Meksyk U20 - Kanada U20
Typ: Poniżej 2,5
Kurs: 2,30
Buk: Sportingbet
Witam wszystkich w kolejnym dniu w którym zdecydowałem się tym razem na piłkę nożną i mecz z Mistrzostw Concacaf do lat dwudziestu, pomiędzy reprezentacją i obecnym wiceliderem Meksykiem, a Kanadą która zajmuje przedostatnie miejsce. Gospodarze rozpoczęli turniej od imponującego zwycięstwa 3:0 nad Antigua &amp; Barbuda chodź przeciwnik ten nie jest zbyt wymagający, trudno cokolwiek powiedzieć jaką obecnie formę prezentują utalentowani młodzi Meksykanie i jak będą prezentować się na tle reprezentacji pokroju chociażby Kanady, która w piłkę potrafi grać i nie pozwoli na swobodne rozgrywanie swoich akcji, jak miało to miejsce z Antigua. Kolejnym argumentem jest to, że Meksykanie którzy są dużo silniejsza reprezentacja na papierze nie wygrali meczu otwarcia wysoko bo zaledwie 3:0, porównując potencjał Kanadyjczyków a Antiguy górą są zdecydowanie Ci pierwsi którzy w liniach defensywnych mają kilku ciekawych i perspektywistycznych zawodników. W roku ubiegłym Meksyk wygrał z Maroko 3:0, zremisował aż trzy mecze pod rząd z Argentyna 1:1, Katarem i Kostaryka po 0:0. Kanadyjczycy na otwarcie imprezy przegrali z Hondurasem 1:0 oraz ulegli w meczu towarzyskim z Panamą takim samym rezultatem. Warto odnotować że w ubiegłym roku sprawili ogromna sensację pokonując Anglików 1:2 w meczu towarzyskim, to wszystko ukazuje że młodzieżowa reprezentacja Kanady w ostatnim czasie mocno się rozwinęła, dlatego nie sądzę aby mecz obfitował w szereg goli, tym bardziej jeśli dziś Kanadyjczycy przegrają swój mecz to żegnają się z mistrzostwami, więc na pewno od początku będą grali bardzo zachowawczo i liczyli na wyprowadzenie jakiś kontr atatków. Moim zdaniem będzie to mecz do góra jednej bramki, nie zdziwię się też jeśli na końcowej tablicy ujrzymy wynik bezbramkowy.
⛔100

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis, WTA, Dubai
Godzina : 14:00
Spotkanie : Kristina Mladenovic - Karolina Pliskova
Typ : Kristina Mladenovic wygra 2-0 w setach
Kurs : 5.83
Bukmacher : Pinnacle
Analiza :
Króciutko, bo tu nie ma o czym pisać. Przyznaje się, wczoraj popełniłem falstart typujac porażkę Mladenovic 0-2. Za dużo sobie wyobrażałem szukając słabej dyspozycji Francuski w pierwszej rundzie. Chciałem zaskoczyć wszystkich pozytywnie, a tu pozytywnie jedynie zaskoczyła Kristina Mladenovic. Jaką ona świetną dyspozycję zaprezentowała. Szkoda że trafiła odrazu w II rundzie na taką armatę jak Pliskova. Ale można to odebrać dwojako i uznać że to Karolina Pliskova jest w trudnej sytuacji będąc zmuszona do rywalizacji z tak dysponowana Mladenovic. Niesamowicie dobrze czuje się ona na tych kortach, wszystko jej wychodzi a kort wydaje się bardzo malutki przy jej grze. Serwis jak u chłopa. Te bomby z końcowej lini wchodzą po pięknych kierunkach. Ona gra swój najlepszy tenis. Widać po jej obozie (mam, tata itp) jak i jej samej że mają już dość tej szarpanej gry, a czas na sukcesy i wykorzystanie potencjału jaki ma ta tenisistka. Pliskova ma jeszcze lepszą bombę w łapie i gra podobnie. Ona jest już tam czyli w ścisłym topie, do którego zmierza Mladenovic. Pliskova miewa gorsze dni i duza szansa że będzie miała go w swoim pierwszym meczu turnieju, ponieważ wygrała poprzedni turniej i utarte schematy mogą się sprawdzić. Nawet bez pomocy farta te spotkanie powinno być zacięte a o zwycięstwie zdecydują pojedyncze zagrania. Ten mecz to jest 50/50 a nie jakieś 1.30 na niby faworytkę.
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +23
11martinez 129

11martinez

Użytkownik
Dyscyplina: WTA - SINGIEL: Dubai
Godzina: 9:30
Spotkanie: Mertens E. - Radwanska A.
Typ: Mertens
Kurs: 4.46
Bukmacher: Pinnacle

Dzisiaj rano na twardych kortach w Dubaju w ramach 2 rundy turnieju zmierzą się Belgijka Elise Mertens oraz obecnie 6 rakieta świata - Agnieszka Radwańska. Szukając dziś wysokich kursów, od razu w oczy wpadła mi nasza reprezentantka, której muszę przyznać - nie lubię, myślę że w związku z wiadomą sprawą. Jednak nie tylko stosunek emocjonalny decyduje o tym typie - również postawa na korcie Krakowianki, która szybko odpadła w Australian Open przegrywając w 2 swoim meczu z 29 rakietą świata Lucic-Baroni bez wygrania seta, wcześniej pokonując Pironkovą po 3 setowym meczu w 1 rundzie. Mertens mierzyła się z wspomnianą Bułgarką w 1 rundzie w turnieju w Dubaju pewnie wygrywając w 2 setach 6-2, 6-2. Mertens, na ostatnie 16 meczów przegrała jedynie z świetnie obecnie dysponowaną Mladenowvic!!! Agnieszka zdążyła przegrać jeszcze w Doha bez wygrania seta z Woźniacką. Gram dzisiaj w kierunku Belgijki, gdyż uważam że istnieje duże prawdopodobieństwo na pokonanie słabej Polki.

Powodzenia!!!
⛔100

C 172

chkaplan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - AZJA: Puchar AFC
Godzina: 12:30
Spotkanie: TAMPINES ROVERS VS. FELDA UNITED
Typ: 1
Kurs: 2.00
Bukmacher: Całoroczny
Analiza:

Witam,
dziś nie startuje liga portugalska, można więc poszukać innych ciekawych typów.
Wczoraj niepotrzebnie dałem sie wciągnąć w dyskusje nt. 2 ligi włoskiej - choć jak pisałem, mecz na odległość śmierdział mi remisem i to takim 0-0 [no i wykrakałem, a kurs na dw. 0-0, był bardzo ładny. Wniosek prosty: idź za głosem czucia, a nie podpórkami statystyk lub brać udział w sporach
Dziś idę wzorem Kamasutry (dla którego jak sądzę, po nicku tematy dalekowschodnie i azjatyckie są bliskie).
On wytypował azjatycki typ z LM Azji, a ja odpowiednik azjatyckiej LE, czyli Puchar AFC. Śledziłem, kiedyś rozgrywki obu tych konkurencji, i sądzę, że Tajlandzka piłka nie jest już tak mocna i dynamiczna, jak kiedyś - sądzę więc że typ Kamasutry ma sporą szansę powodzenia. (kurs na 1+BTS jest po 3,10). Tym bardziej, że piłka australijska obecnie przezywa swój renesans.
Wracając, dzisiejszy mecz to dla mnie zdecydowane zwycięstwo Tampines, który tradycyjnie jest jednym z liderów piłki singapurskiej.
Piłka singapurska jest ciekawa, gdyż na tym małym skrawku ziemi ścierają się różne okoliczne ligi, które Singapur wzięły sobie z miejsce spotkań, toteż chociaż kraik maleńki (Malezja jest pewnie z 500 razy większa od niego terytorialnie), to jednak nieporównywalnie odstaje poziomem rozgrywek piłkarskich.
Dziś także stawiam, na Singapur. Żałuję także, że ofercie na ten mecz nie ma oferty z BTS, bo kurs można by znacznie podwyższyć, a typowanie na ht/ft jest dosyć ryzykowne - ja sądzę że raczej będzie x/1 [kurs 5,00] (zespoły jeszcze nie grały ze sobą, więc myślę, że w 1 połowie może nie paść żaden gol lub tylko wymienią sie po 1 bramce, bo drużyny będą badać swoje możliwości i dopiero w drugiej połowie nastąpi rozstrzygnięcie), ale ryzyko jest zbyt duże, więc biorę bez mrugnięcia okiem kurs na czystą 1. Powodzenia ????
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +2
#10 31,9K

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka, Czechy
Godzina : 17:55
Spotkanie : Dukla Liberec - Pribram
Typ : Dukla Liberec - 1.5
Kurs : 1.57
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Dukla musi w końcu zacząć coś grać w lidze, bo sytuacja na razie nie jest zbyt ciekawa. Obecnie dopiero 7 lokata i łapią się do play-offów z niskiego miejsca, choć przewaga nad 8 miejscem duża. Co by jednak nie mówić u siebie grają bardzo solidnie, bo przegrali tylko raz na 9 meczów. Należy zauważyć, że od kilku meczów coś chyba drgnęło w tej drużynie, choć i dalej zdarzają się wtopy, ale ma to miejsce raczej na wyjazdach. W lidze w Libercu ostatnio za komplet punktów ograli zarówno drugie w tabeli Karlovarsko, jak i lidera Kladno. To już solidne wyniki i raczej nie przypadkowe. Do tego w Lidze Mistrzów strawili wcale nie mały opór naszpikowanej gwiazdami drużynie LUBE Civitanovej. Włosi musieli na prawdę trochę się napocić aby wygrać w tych czterech setach. Choć była taka sytuacja, że to gospodarze z Liberca mieli kilka piłek setowych aby wygrać swojej drugiego seta. Nie dali rady i w ostateczności przegrali 1:3 oddając ostatniego seta stosunkowo łatwo, ale urwali seta gościom z Włoch, a taka sztuka nie udała się choćby Resovii.
Pribram ekipa z górnej części tabeli, ale na pewno nie z czołówki. Liberec rozłożył za 3 punkty ostatnio mocniejsze od ich dzisiejszego rywala drużyny. Do tego bezposrednie starcia zdecydowanie przemawiają za Duklą. Pribram nie może Dukli w Libercu pokonać od lat. Z ostatnich 19 starć obu drużyn w Libercu wszystkie padły łupem gospodarzy. W trzech z nich był grany piąty set, a naturalnie w pozostałych spotkaniach Dukla zwyciężała albo do zera, albo do jednego.
⛔100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Piłka nożna
11:00
Brisbane Roar - Muang Thong
Typ: Brisbane over 3,5 gola
Kurs: 5,50
Buk: unibet
Spróbuję na bramki gospodarzy, dość dużo ale to jest ofensywna drużyna która strzela sporo, a że dziś gra z drużyną z Tajlandii złożonej niemal z samych Tajów i jednego znanego Hiszpana Xisco więc myślę że będzie szansa na postrzelanie. Brisbane Roar w ostatniej rundzie eliminacji do LM upokorzył Chińczyków z Shanghai Shenhua wygrywając tam 2-0, no i miliony które poszły na Teveza poszły się rypać. Wcześniej ograli Global 6-0, tam wtedy grałem over 5,5 gola na Brisbane i pięknie weszło. Później grałem overy 1,5 gola na Brisbane w lidze australijskiej i też pięknie podchodziły. Zatem dziś też liczę na Brisbane, gdzieś nie przekonuje mnie piłka tajska, a że Muang Thong to prawie sami Taje to wydaje mi się że to będzie łatwizna dla Brisbane.
⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / AFC Champions League
Godzina : 18:15
Spotkanie : Al Ahli SC - Bunyodkor
Typ : Bunyodkor over 1.5 gola
Kurs : 4.80
Bukmacher : Unibet
Sporo dziś meczy i to dosyć ciekawych , u nas mecze 1.8 LM natomiast w Azji rozpoczynają fazę grupową AFC Ligi Mistrzów i mój typ właśnie z tych rozgrywek , pojedynek zespołu Al Ahli SC z Arabii Saudyjskiej z Bunyodkor z Uzbekistanu i myślę że powinno być ciekawie no i oczywiście liczę na bramki .
Al Ahli w tym sezonie nie jest już tak skuteczne jak w poprzednim sezonie , w lidze zajmują po 19 kolejkach 4 miejsce z 7 pkt stratą do lidera , goście natomiast jeszcze nie rozpoczęli rozgrywek i w tej sytuacji gospodarze są w lepszej sytuacji ale wiadomo to już nie przelewki bo to faza grupowa i każdy pkt jest ważny , w poprzedniej edycji AFC Al Ahli SC nie wyszło z grupy bo zabrakło im zaledwie jednego pkt natomiast goście z Uzbekistanu również zakończyli rozgrywki w fazie grupowej i to na ostatnim miejscu z zaledwie 3 pkt na koncie ale zatrzymam się na gościach , w pierwszym pojedynku w fazie grupowej także rozegrali mecz na wyjezdzie i też z zespołem z Arabii Saudyjskiej AL-NASR RIAD a wynik 3:3 , do przerwy wygrywali 2:1 a wyrównującą bramkę AL-NASR RIAD zdobył w doliczonym czasie gry stąd uważam że pomimo iż Al Ahli SC są po 19 kolejkach w lidze a goście jeszcze nie zaczęli to chyba nie będzie miało aż tak dużego znaczenia , Bunyodkor musiało rozegrać już mecz w kwalifikacjach i pokonali Katarski El Jaish SC co prawda po rzutach karnych ale tym zwycięstwem awansowali do fazy grupowej , tak wiec liczę na dobre spotkanie i gole z obu stron a zaryzykuje na gole ze strony Bunyodkor .
⛔100

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka, Plus Liga
Godzina : 20:30
Spotkanie : Czarni Radom - Bełchatów
Typ : Czarni handi +2.5 seta
Kurs : 1.45
Bukmacher : Betsson
Analiza:
23 kolejka ligowej Plus Ligi, 8 w tabeli Czarni Radom, podejmują 4 w tabeli Skrę. Coraz ciekawiej w końcówce i walce o półfinały play -off, bo o ile Radom się już w tej walce nie liczy to jest jedną z tych ekip która może tu namieszać w meczach z najlepszą piątką a już na pewno u siebie.
Radom u siebie na 10 meczów zdobył 16 punktów, wygrywając 5 i 5 przegrywając, lecz żadnego z 5 przegranych meczów u siebie nie przegrał do 0! Zawsze zdobywał choć minimum jednego seta:
3:0 z Częstochową
1:3 z Bielskiem
2:3 z Effectorem
1:3 z ZAKSĄ
3:1 z Espadonem
3:1 z Gdańskiem
3:1 z Warszawską
1:3 z Jastrzębskim
3:1 z Będzinem
1:3 z Rzeszowem
Skra na wyjeździe w sezonie na 11 meczów : wygrała 7 i przegrała 4, lecz biorąc pod uwagę tylko 5 ostatnich to tylko z Effectorem wygrała 3:0 (który wtedy przegrał 9 lub 10 kolejnych meczów po 0:3), a następnie miała następujące wyniki:
3:2 z Będzinem
1:3 z Rzeszowem
1:3 z Warszawską
3:2 z Gdańskiem
Widać więc, że Czarni zawsze u siebie wygrywali minimum jednego seta a Skra z ostatnich 4 na wyjeździe zawsze przegrywała i to minimum dwa, super typ, bet dnia.
Ostatnie 3 sezony gdy te ekipy mierzyły się ze sobą w lidze w Radomiu wyniki też padały następujące:
1:3
2:3
3:1
✅45

Otrzymane punkty reputacji: +1
emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka / Liga Mistrzów
Godzina : 18:30
Spotkanie : AEK Ateny - Juventus
Typ : (+7,5) Juventus win
Kurs : 3,00
Bukmacher : Bet365
Witam,
Mój bet dnia skierowany w stronę Litwinów i to z kilku istotnych powodów.
Mianowicie na dzień dzisiejszy poziom prezentowany przez oba zespoły jest bardzo porównywalny, o czym również świadczy wynik pierwszego meczu 77-78 wygraną AEK.
Dziś spotkanie rewanżowe w Grecji ale ja nie jestem przekonany do aż takiego faworyzowania gospodarzy, niby Grecy swoje mecze wygrywają ale jest to w granicach +1 do +6-7 pkt, z drużynami ostatnio takimi jak Kymis, Lavrio czy Zastal, a ostatnio porażka z z Rethymno 72-65.
Patrząc zaś na gości nasuwa się tylko jedno stwierdzenie, że są w gazie, po minimalnej porażce z AEK grali 4 spotkania z drużynami top 6 ligi Litewskiej, Neptunas, Lietuvos, Vytautas, Lietkabelis, i przegrali tylko z ostatnimi.
Przewiduje że dziś może być bardzo wyrównane spotkanie, i kto wie czy nie dojdzie do niespodzianki.
Proponuje też zagranie jakiegoś underu w tym spotkaniu.
Powodzenia ????
⛔100

maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia - Championship
Spotkanie: Queens Park Rangers F.C. - Wigan Athletic F.C.
Typ: Queens Park Rangers F.C.
Kurs: 2.30
Bukmacher: WilliamHill
Zapraszam na zaległe spotkanie 28 serii gier angielskiej Championship.
W ciekawym spotkaniu na Loftus Road zmierzą się ze sobą miejscowe Queens Park Rangers Football Club a w gości przyjedzie zespół Wigan Athletic Football Club.
Queens Park Rangers F.C. w tym sezonie ligowym w swoich 32 meczach zdobyło 37 oczek co daje obecnie 16 miejsce w tabeli ligowej natomiast Wigan Athletic F.C. plasuje się na 22 pozycji ze zdobytymi 30 punktami w swoich 32 spotkaniach.
Gospodarze na swoim stadionie w tym sezonie ligowym 4 zwycięstwa, 4 remisy oraz 8 przegranych z bilansem bramkowym 15-24 zaś goście na wyjazdach 4 wygrane, 4 remisy oraz 8 przegranych i bilans bramek 17-20.
Mecz zapowiada się ciekawie gdyż oba zespoły na ten moment w dolnej części tabeli ligowej jednak mój typ to zwycięstwo gospodarzy którzy ostatnio potrafili pokonać na wyjeździe Birmingham które kelnerem u siebie nie jest i to aż 1:4 i do tego przebudził się ich najlepszy strzelec Idrissa Sylla a goście będą szukać swoich punktów ale myślę że na słabszych ekipach niż gospodarze tego spotkania którzy być może zaczynają wchodzić na dobre tory.
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom