>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 21.02.2017 (wtorek)

Status
Zamknięty.
r9_ronaldo 35,5K

r9_ronaldo

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Liga Mistrzów
Godzina : 20:45
Spotkanie : Bayern Leverkusen - Atletico Madryt
Typ : wynik po I połowie: 0:0
Kurs : 2,35
Bukmacher : bwin
Analiza :
Pomimo tego, że mój ostatni typ na Legie zdecydowanie nietrafiony, to ponownie powołam się na swoją intuicję. Ta podpowiada mi, że dzisiejszy pojedynek pomiędzy Bayerem a Atletico nie będzie obfitował w wiele bramek. Jeśli chodzi o statystyki: Leverkusen przeciętne u siebie w lidze 5 zwycięstw 2 remisy i 3 porażki. Daje to dopiero 12 wynik, jeśli chodzi o zdobycze na własnym boisku, z bilansem bramek 20:16. Ogólnie w tabeli ,,Aptekarze&quot; są na 8 miejscu. Dobre mecze przeplatają słabszymi, ostatnie 5 występów w lidze 3 zwycięstwa i 2 porażki. Co do formy u siebie 2 zwycięstwa, remis i porażka. Jeśli chodzi o ich rywali ze stolicy Hiszpanii, Atletico to obecnie 4 zespół LaLiga. Skupie się przede wszystkim na ich postawie w delegacjach, bo każdy, kto choć trochę piłka się interesuje, wie, że Atletico na swoim stadionie jest niezwykle mocne (8Z,2R,1P). Niby na wyjazdach są 4 najlepiej punktująca drużyną, ale bilans 5 zwycięstw 4 remisów i 3 porażek nie rzuca na kolana. Tym bardziej, że 4 z ich ostatnich 5 meczów ( licząc ligę i puchar) kończyło się remisami. Ostatni ich mecz na obcym stadionie, to wysokie zwycięstwo z Sportingiem Gijon 4:1, ale do przerwy był bezbramkowy remis. Warto dodać, że drużyny te spotkały się w Lidze Mistrzów w sezonie 2014/2015, także w 1/8 finału. Atletico awansowało po karnych, a w całym dwumeczu padły tylko dwie bramki. Pomimo tego, że było to prawie 2 lata temu to przypuszczam, że ten dwumecz będzie podobny. Tyle statystyk, a teraz to co podpowiada mi intuicja. Atletico znacznie wyżej ceniony klub w Europie niż Leverkusen. Sądzę jednak, że przewaga boiska sprawi, że ten mecz będzie wyrównany i nie zobaczymy w nim wielu bramek. Kwestia awansu rozstrzygnie się zapewne na Vincente Calderon, gdzie gospodarze są bardzo mocni i na własnym podwórku przechylą szale zwycieztwa na swoją stronę. Kusi mnie zagrać dokładny wynik 0:0 (kurs 6) lub połowa/koniec na X/X (kurs 4,1). Dla mniej odważnych polecam typ poniżej 2,5 gola (kurs 1,55).
⛔100

komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Liga Mistrzów
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Manchester City - AS Monaco
Typ:
x2
Kurs:
2,3
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
Dzisiaj powracamy do Champions League. W tym tygodniu zobaczymy, mam nadzieję, mnóstwo świetnych akcji i zagrań piłkarzy z najwyższej półki. Najciekawiej zapowiada się mecz pomiędzy City a Monaco. Buki chyba coś poprzestawiały w moim odczuciu. 1.67 na gospodarzy w takim meczu to strasznie mizerny kurs w stosunku do ryzyka. Monaco w tym sezonie idzie jak burza. W lidze pierwsza lokata z trzema punktami przewagi nad PSG. W fazie grupowej zajęli pierwszą lokatę z trzema zwycięstwami, dwoma remisami i jedną porażką (z Leverkusen gdzie grali już o pietruchę - zapewniona pierwsza lokata). Widzę tutaj duże szanse na pozytywny rezultat dla gości. W kadrze City brakuje:
Gabriel Jesus, I. Gundogan, V. Kompany może brakowac również: V. Clichy, A Kolarova.
Po stronie Monaco brakuje:
G. Boschilia i Emersona.
Pep w swoich wywiadach wypowiada się o swoich dzisiejszych rywalach z wielkim szacunkiem i nie ma się co dziwić. Uważam, że to Monaco dzisiaj jest delikatnym faworytem i gram w ich stronę. Pozdrawiam

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Angielska - Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Sheffield Wed - Brentford
Typ: 1
Kurs: 1,8
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Nie wiem, czy jeśli bym wiedział, że wczorajszy mecz Maritimo - Nacional to derby miasta Funchal to polecałbym 1, bo jak powszechnie wiadomo derby rządzą się własnymi prawami... Bilans analiz 4/8
Wtorek - poza dwoma spotkaniami Ligi Mistrzów nic ciekawego. Coś wybrać jednak trzeba, bo dzień bez &quot;bukmacherki&quot; to dzień stracony.
Zaplecze najwyższej ligi angielskiej, czyli Championship League, a w niej mecz Shffield Wed vs Brentford.
Gospodarze są obecnie na 6 miejscu w tabeli i wciąż liczą się w walce o awans do Premier League. U siebie radzą sobie całkiem dobrze (11-1-3) a w ostatnich 5 meczach zdobyli 13 z 15 możliwych punktów.
Brentford zajmuje 15 lokatę w tabeli ze stratą 21 punktów do dzisiejszych rywali. W meczach na wyjeździe goście spisują się kiepsko, co pokazuje ich bilans wyjazdowy (4-2-10).
Nie wiem, czy Sheffield Wed poważnie myśli o awansie do &quot;elity&quot;, ale jeśli tak to dzisiejszy mecz powinien wygrać.
Stawiam na gospodarzy - zobaczymy, co się stanie.
⛔100

B 3,1K

bonustagpl

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie : Man Cit. - As Monaco
Typ : AS Monaco
Kurs : 5.75
Bukmacher : Bet365
Analiza :
W mojej cenie jest to value bet. Dlaczego ? Kurs, no i drużyna która podejmie u siebie Gości jest poważnie osłabiona. Mowa tu o kluczowych zawodnikach:
- Gabriel Jesus
- Gundogan I
- Kompany V
Dodatkowo mogą nie zagrać:
- Clichy G.
- Kolarov A
Atutem gospodarzy jest natomiast boisko. Patrząc na statystyki, to Man City przegrało tylko raz u Siebie z Chelsea. Po drugiej stronie zasieków, jest tylko dwóch mniej znaczących zawodników kontuzjowanych. Obie drużyny są na fali wznoszącej i dlatego mecz może pójść w dwie strony. Jednak myślę że taki kurs w takim meczu jest do wzięcia. W As Monaco są zawodnicy klasy europejskiej na najwyższym poziomie, więc czemu nie zaryzykować.
⛔100

fahrenheit451 4,5K

fahrenheit451

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Czarnogóra, Pierwsza Czarnogórska Liga
Godzina : 14:00
Spotkanie : Sutjeska - Decić
Typ : remis
Kurs : 3.30
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Nieco przypadkiem wpadłem na ten typ. Jeszcze nie typowałem w tej lidze, ale korci mnie, żeby spróbować. Gospodarz u siebie ma bilans 3-5-0. Ostatnie cztery mecze w domu to remisy, poprzedni – wygrana 1:0. Goście na wyjeździe 2-4-2. Na ostatnich 5 spotkań 4 remisy, w tym trzy 0:0. Czysty minimalizm.
W tabeli Decić jest 3. (28 pkt.) z bilansem 8-4-5 i bramkami 16:16. Sutjeska na 5. miejscu (25 pkt, bilans 6-7-4, bramki 17:11. Czyli teoretycznie nieco silniejszy przyjeżdża do nieco słabszego, ale w praktyce wydaje się, że to zespoły na bardzo zbliżonym poziomie, preferujące minimalistyczny, defensywny futbol. Co prawda może się okazać, że początek rundy wiosennej to jakieś nowe rozdanie, ale przerwa zimowa to dwa mecze towarzyskie Sutjeski z klubami z Serbii (1:1 z Vojvodiną i 2:1 z Grbaljem) i 0 meczów Decicia. Będzie raczej po staremu.
✅230

fokkusu 67

fokkusu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna/Anglia/Championship
Godz: 20:45
Spotkanie: Derby County-Burton Albion
Typ: Darren Bent strzeli
Kurs: 2.43
Bukmacher:Unibet
Analiza:
Zespół
Niezwykle istotnym czynnikiem w tym konkretnym typie jest fantastyczna dyspozycja ofensywna gospodarzy. Derby w ostatnich dwóch meczach zdobyło aż 6 bramek. Powinien zagrać Thomas Ince, czyli bez wątpienia najlepszy zawodnik zespołu, co powinno utrzymać impet w ofensywie.
Zawodnik
Darren to nieprawdopodobnie doświadczona &quot;dziewiątka&quot;. Jego kunszt potwierdza niemal setka bramek na poziomie Premier League. Wydaje się, że ten sezon będzie jego najlepszym od lat. 4 gole w ostatnich 2 meczach nie są przypadkiem, mam nadzieję, że i w dzisiejszym meczu uda mu się strzelić. Szanse zwiększa oczywiście fakt wykonywania przez niego jedenastek.
⛔100

I 19

ignas

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Francja 2 Liga
Godz: 18:30
Spotkanie: Strasbourg - Tours
Typ: 1
Kurs: 1,74
Bukmacher: unibet
Analiza:
Zaległy mecz 21 kolejki zaplecza francuskiej ekstraklasy. Gospodarze zdobyli 40 pkt co daje im 6 miejsce, w przypadku dzisiejszego zwycięstwa wskoczą na 2 miejsce premiowane awansem. W meczach na własnym stadionie spisują się bardzo dobrze 8-2-2. Goście słabiutko zajmują ostatnie miejsce z 21 punktami, nie wygrali 6 ostatnich meczy ligowych. W pierwszym meczu tych drużyn Tours przegrało u siebie ze Strasbourgem 1:3. Zwycięstwo dzisiejszych gospodarzy wydaje się pewniakiem, a kurs 1,75 całkiem spoko.
✅74

Otrzymane punkty reputacji: +12
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Manchester City - AS Monaco
Typ: 1/powyżej 2,5
Kurs: 2,10
Bukmacher:

Analiza:

Przed nami kolejne emocje związane z ligą mistrzów. Monaco jest jednym z czarnych koni w tej edycji, grają kapitalną piłkę no i oczywiście nikt na nich nie stawiał przed meczami grupowymi. Dziś stają na przeciw &quot;Szejkom&quot; z City.

Na początku napiszę o osłabieniach obu ekip:

Manchester City - G. Jesus (kapitalne wejście do drużyny, od razu zajął miejsce w pierwszej jedenastce w miejsce S. Aguero i niestety nie zagra do końca sezonu), I. Gundogan, V. Kompany i prawdopodobnie nie zobaczymy G. Clichy i A. Kolarov

Monaco - Jemerson, G. Boschilia

City jeśli chce awansować dalej musi u siebie wygrać, obie ekipy są w dobrej formie, wydaje sie nawet, że Monaco jest w lepszej formie ale ja napisze to samo co w meczu Real-Napoli.. nie wiadomo czy Monaco sobie poradzi z City, bo mimo wszystko prócz meczów z PSG, Lyonem za bardzo nie ma we Francji mocnych drużyn i to właśnie dziś, ujrzymy na co stać Monaco. Jeśli dziś Monaco strzeli gola to już będzie to dobrą zaliczką przed rewanżem.
Gospodarze mają w swoim składzie super gwiazdy światowego futbolu i myślę, że dziś wygrają u siebie - Aguero, Sterlin, Silva, Nolito czy De Bryune są w s tanie sami wygrać takie mecze.

Liczę na otwarte widowisko z paroma bramkami, lecz to City wygra ten mecz.

Powodzenia.
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +12
S 13K

stonesour

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna – Azja AFC Liga Mistrzów
Godzina : 16:15
Spotkanie : Al Rayyan (Qat) - Al Wahda (UAE)
Typ : powyżej 2,5 gola w meczu
Kurs : 1,80
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Dzisiaj mecz Al Rayyan (Qat) zagra z Al Wahda. Faworytem do zdobycia kompletu punktów są gospodarze, jednak uważam że wpadnie tu przynamniej 3 bramki. Goście w ostatnich 5 meczach grają słabo w obronie tracą dużo liczbę bramek, w ostatnich tych meczach w każdym padło przynajmniej 3 bramki. Gospodarze natomiast w 2 na 4 meczach padało co najmniej 3 bramki. Biorąc pod uwagę te statystyki, uważam że padnie tu co najmniej 3 bramki czyli powyżej 2,5 gola w meczu.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +5
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Tenis - ATP Marseille
20:30

Zverev A. - Mahut N.
Mahut N. +1,5 seta

1,99 w Pinnacle

19-latek kontra 35-latek, stara gwardia zawodników typu Ferrer, Lopez, Mahut itd. powoli będzie odchodziła w niepamięć, a zastąpi ich świeżą krew z cyklu Coric, Zverev A., Kyrgios itd. To nieuniknione, ale dzisiaj widzę przynajmniej jednego seta dla doświadczonego Francuza.
Kto jak kto, ale w ostatnich sezonach to właśnie Mahut odpalał genialną formę na maksymalnie 1-2 turniejach ATP w ciągu roku. Znane już Hertogenbosch i rok temu np. 500 Rotterdam (meczowe z Klizanem, dramatyczny mecz). Mahut lubi szybkie korty, może czymś dzisiaj zaskoczyć Zvereva.
Młody Niemiec wygrał ostatnio turniej we Francji, co tylko potwierdza, że to będzie w przyszłości ktoś o kim będziemy rozmawiać. Statystyki są jednak takie, że w tym sezonie na 10 rozegranych przez niego meczów tylko w 3 nie stracił seta, z Tiafoe, z Arthur De Greef na Davis Cup i w finale z Gasquetem.
✅99

Otrzymane punkty reputacji: +6
kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Bayer Leverkusen - Atletico Madryt
Typ: Poniżej 1.5 gola
Kurs: 2.80
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam, na dziś wybrałem spotkanie piłkarskiej Ligi Mistrzów, w którym zmierzą się Bayer Leverkusen oraz Atletico Madryt. Mój bet to poniżej 1.5 gola w meczu. Według mnie mecz będzie typowym spotkanie Atletico w Lidze Mistrzów tzn. przede wszystkim obrona, byle nie stracić głupio bramek i jak się uda to coś tam trafić. Nie popieram takiej gry, ale cóż. Atletico jest drużyną, która ma najmniej straconych bramek w fazie grupowej ze wszystkich ekip, bo jedynie straciła ich dwie. Bayer też ich nie traci jakoś nie wiadomo dużo. Generalnie stawiam taki bet, ponieważ Bayer Leverkusen gra na własnym boisku i tutaj będzie na nich ogromna presja, aby nie stracić zbyt wielu bramek u siebie. Jak dla mnie dzisiaj jedna z drużyn z pewnością nie straci gola i spodziewam się nawet wyniku 0-0, bo do gry w stylu &quot;autobusu&quot; w lidze mistrzów Atletico już nas przyzwyczaiło. Zresztą dwa lata temu było takie same spotkanie w tej fazie rozgrywek i w meczu na stadionie w Leverkusen padła jedynie jedna bramka dla gospodarzy. Dzisiaj przewiduje bardzo podobny rezultat. Liczę na mecz z jak najmniejszą liczbą bramek. Polecam!
⛔100

belmondziak 48

belmondziak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Spotkanie: Manchester City - AS Monaco
Typ: OVER 2.5 i BTS
Kurs: 2,00
Bukmacher: BET365
Analiza:
Obie drużyny bardzo ofensywne. City - 2 gole/mecz, Monaco - 2,7 gola/mecz
Ostatnie mecze City w pucharze mimo podstawowego składu nic nie pokazały, wiadomo czemu. Tak samo wyjazdowy mecz monaco, jeden punkt dał im 3 pkt. przewagi nad PSG i skupienie się na LM.
Mecz trudny do oszacowania, aczkolwiek myślę że city tu wygra.
Monaco z racji swojej ofensywnej polityki powalczy na pewno o jednego gola co da im lepszą sytuację u siebie, w zależności czy stracą dużą ilość goli.
Ostatnie 6 meczy obu drużyn to 4 zwycięstwa i 2 remisy.
OBIE DRUŻYNY LUBIĄ OVERY!
CITY O 2.5 - 68%, MONACO - 76%

Ostatnie 5 meczy monaco to zwycięstwa i remisy, w tym remis z PSG na wyjeździe!
duży value!
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 2,8K

pan-szlachcic

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Rio de Janeiro
Godz: 23:30
Spotkanie: Dolgopolov A. - Ferrer D
Typ: Dolgopolov A.
Kurs: 2,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Po wczorajsze wpadce Pałacu Bydgoszcz, którego zawodniczki ewidentnie spaliły się w meczu z ŁKS-em, czas podreperować trochę bilans.
Dziś starcie dwóch zawodników w jakże odmiennej formie. Ukrainiec na przestrzeni ostatnich kilku tygodni prezentuje wysoki i równy poziom. W Buenos Aires kilka dni temu rozegrał fantastyczny turniej gdzie pokonał w finale Nishikoriego 2-0 !
Kursy na te spotkanie jak dla mnie to wielkie, wielkie zaskoczenie 1,50-2,50 ?! Coś tutaj jest nie tak. Przypomnijmy, że Ferrrer odpadł w turnieju w Argentynie już w pierwszej rundzie z Argentyńczykiem Berlocq, wtedy również grałem przeciwko Ferrerowi w kierunku Berlocq po kursie 3,50 i jak się okazało słusznie bo Hiszpan przegrał 2-0. Dziś widzę podobny scenariusz, zaważy dyspozycja dnia, warto dodać że podczas turnieju w Argentynie Dolgopolov nie stracił nawet seta ! Wygrywając wszystkie pojedynki 2-0. Jak dla mnie jest to ogromne value dzisiaj.
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +4
hangarius 134

hangarius

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Holandia, Eredivisie, kobiety
Godz: 20:00
Spotkanie: Achilles 29 - PEC Zwolle
Typ: 2
Kurs: 3.14
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Spotkanie 16 kolejki pomiędzy paniami może nie jest główną atrakcją dzisiejszego wieczoru, ale warte zagrania nawet za grosze. Obie drużyny zamykają tabele, w bezpośrednich pojedynkach zawsze lepiej wypadała ekipa Achilles, jednak w ostatnim czasie coś ruszyło &quot;kobitki&quot; Zwolle i forma jaką prezentowały wcześniej znacznie się poprawiła. Nie jest to mecz o złote rajstopy ale goście mają dziś do udowodnienia że są drużyną która mimo wielu porażek zaczyna procentować, także liczę na otwarte spotkanie z workiem bramek. Jak wpadnie pierwsza to potem już się sypnie. ( warto pograć live.. dobre kursy na over 2,5 ; 3,5 ) Oczywiście warto podkreślić że Nie ma tu pewniaka a sam kurs wystawiony na ten mecz jest interesujący ???? Nie jeden wie że kobiety zmienne są, w zasadzie temat rzeka. Coś mi jednak mówi że dziś na Sportpark De Heikant będzie walka do ostatnich minut i drużyna gości udowodni swoją wartość ????
Dobrej zabawy! ????
⛔100

lukas1958 412

lukas1958

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie : Bayern Leverkusen - Atletico Madryt
Typ : Javier Hernandez strzeli i Bayer Leverkusen wygra
Kurs : 5,00
Bukmacher : williamhill
Analiza :
Zapraszam na pierwsze spotkanie 1/8 Ligi Mistrzów pomiędzy Bayerem Leverkusen a Atletico Madryt. Minimalnym faworytem tego meczu będą poniekąd goście. Atletico wygrało swoją grupę wyprzedając Bayern Monachium, FK Rostov oraz PSV Eindhoven. Los Rojiblancos odnieśli w fazie grupowej pięć zwycięstw oraz doznali jednej porażki na wyjeździe 0:1 z Bayernem Monachium. Bayer w swojej bardzo wyrównanej grupie zajął drugie miejsce tuż za AS Monaco ale wyprzedzając Tottenham Hotspur oraz CSKA Moskwa. Aptekarze nie przegrali w fazie grupowej meczu, dwa wygrali oraz zaliczyli aż cztery remisy. Obie ekipy spotkały się do tej pory czterokrotnie, bilans tych potyczek jest wyrównany bowiem i Bayer, i Atletico po razie wygrali, poza tym dwa razy podzieli się punktami. Patrząc na ostatnie poczynania w lidze i jednych, i drugich, zauważymy, że obie ekipy są w gazie świadczą o tym wygrane Bayeru z Frankfurtem 3:0 i z Augsburgiem 3:1 oraz wygrane Atletico z Celtą Vigo 3:2 i Gijon 4:1. Tak na dobrą sprawę ciężko tu jednoznacznie wskazać zwycięzcę. Ja bym tu szedł raczej w stronę strzelca bramki a konkretnie, że Chicharito zdobędzie minimum gola. Meksykanin złapał genialną dyspozycję widać to było w dwóch ostatnich spotkaniach gdzie strzelił aż cztery bramki. Myślę, że przy takiej dyspozycji nie będzie miał najmniejszych problemów na zdobycie gola. A biorąc pod uwagę, iż Aptekarze grają na własnym obiekcie skłaniałbym się, że jak najbardziej są w stanie wygrać. Co do osłabień w obu ekipach to w drużynie prowadzonej przez Rogera Schmidta nie ujrzymy dziś kontuzjowanych Jonathana Taha oraz Larsa Bendera, a także zwieszonego do końca sezonu przez sąd arbitrażowy Hakana Calhanoglu właśnie brak Turka byłby jeszcze jakiś miesiąc temu sporym osłabieniem jednakże przez ten czas jego miejsce zajął mega utalentowany Kai Havertz i póki co spisuję się jak na swój wiek (17 lat) wręcz rewelacyjnie, świadczą o tym chociażby trzy asysty w dwóch ostatnich meczach, można powiedzieć, że złapał formę w tym samym momencie co Chicharito. Natomiast w ekipie prowadzonej przez Diego Simeone nie wystąpią dziś kontuzjowani Jan Oblak, Diego Godín, Juanfran, Augusto Fernández i Tiago, jak widać szczególnie linia defensywy będzie mocno osłabiona, gdzie zabraknie utalentowanego Słowaka w bramce oraz doświadczonych obrońców Godina i Juanfrana. Moim zdaniem gospodarzy jak najbardziej stać na wygraną, grają u siebie, są w bardzo dobrej dyspozycji i powinni to udowodnić na boisku, poza tym liczę na kolejne trafienia Javiera Hernandeza. Mecz rozpocznie się o godzinie 20:45.
⛔100

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Rio de Janeiro
Godz: 23:30
Spotkanie: Dolgopolov A. - Ferrer D
Typ: D.Ferrer - 2,5 gema
Kurs: 1,80
Dzisiaj idzie masówka na Ukraińca, sporo osób już pisało na ten temat i na chłopski rozum mają rację. Według mnie nie jest to takie oczywiste i bukmacher nie daje nam od tak zarobić. Dlaczego tak uważam ? Dolgopolov 2 dni temu grał turniej ,rozegrał 5 meczów w ciagu 6 dni według mnie to sporo podczas gdy Ferrer od 4 dni wypoczywa i sie regenruje. Uważam, że Dolgopolov poprostu nie da rady kondycyjnie, nie oszukujmy się 5 meczów w 6 dni, 2 dni przerwy i kolejny turniej, dzisiaj poprostu może &quot; dac sobie spokój&quot; a porażka z Ferrerm ujmy nie przynosi. Dolgopolov piekna seria 5 wygranych pod rząd, każda passa ma swój koniec. Z drugiej strony Ferrer 29 rakieta świata, widac że chłop gra przeciętnie i przez te pare dni miał czas na reset, odpoczął i dzisiaj może pokazać się z lepszej strony, wkońcu nie jest amatorem 29 miejsce do pewnej jakości w grze zobowiązuje. Podsumowując, uważam ze Ukrainiec, poprostu nie sądził, że w Argentynie wygra turniej i że bedzie miał 2 dni czasu na odpoczynek, jednak wygrał a fakty są takie, że dziś może byc nie pierwszej świeżości.
⛔100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Spotkanie: Oldenburg vs Saratov
Typ: Saratov Half Time/Full Time
Kurs: 6,25
Bukmacher: Oddsring
Data/godzina rozpoczęcia: 21.02.2017/20:00
Link do wyniku: http://www.flashscore.pl/mecz/tSii85b5/#szczegoly-meczu
Analiza:
Spotkanie rewanżowe 1/16 finału Ligi Mistrzów w koszykówkę. Przede wszystkim jestem zaskoczony tak wysokim kursem na przyjezdnych. Ekipa Saratov wygrała pierwsze spotkanie 87:84 i nie wolno ich dziś przekreślać. Prowadzili niemalże od początku do końca, ich przewaga w trzeciej kwarcie wynosiła 13 oczek, jednak w czwartej coś się przycięło w ich grze. Wynik szedł w stronę remis, ale ostatecznie wygrali na własnym parkiecie z minimalną zaliczką przed rewanżem. W przerwie między pierwszym,a rewanżowym spotkanie wyżej wymienione drużyny grały ligowe spotkanie. Saratov przegrało 118 do 109 z Khimki Moskwa, mecz obfitujący z niezwykle dużą ilość punktów, a przypomnę, że grają po 10 minut. Oldenburg wygrało na wyjeździe z Gottingen 83:63, a o zwycięstwie przesądziła głównie druga kwarta wygrana znaczną, bo 15-pkt-owa różnicą. W skuteczności rzutowej za dwa, trzy punkty procentowo lepsi są goście. Siła gości jest oparta na Minnerath, Fraizer, Adams, którzy mają najlepsze statystyki. Saratov będzie musiało zwrócić uwagę na Qvale i Kramera. Oldenburg u siebie jest mocny, niepokonany od sześciu spotkań, jednak każda seria nawet ta najlepsza kiedyś się kończy-powodzenia
⛔100

O 0

olo1982

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna LM
Spotkanie Leverkusen-Atletico
typ: remis
Analiza
Obstawiam remis 0:0. Zespoły ostatnio nie pokazują za wiele. Będą grali defensywnie.
PS
Z tego co podaje poratal SMSgol.com Legia przegrała z Ajax. Czy to prawda? Czy ktoś obstawiał taki wynik?
Nieregulaminowy zapis typu
Kiepska analiza

⛔100

wojtekroza 46

wojtekroza

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - League Two
Spotkanie: Newport - Morecambe
Typ: Remis lub Morecambe
Kurs: 1,65
Godzina rozpoczęcia: 20.45
Analiza:
Gospodarze z 25ptk w 31 meczach są na ostatnim miejscu w tabeli. Podejmują dziś 15-tą drużyne tabeli Morecambe, która bardzo dobrze sobie radzi na wyjazdach - zestawiając tylko te mecze są na 7 miejscu (!). Skoro są dobrzy na wyjazdach to dlaczego mieli by nie osiągnąć korzystnego wyniku z ostatnią drużyną w tabeli chciąło by sie zapytać.
Dla odważnych można grać 2. Jeszcze dzis widziałem kurs 4,00 na gości, teraz jest już 3,40. Ja osobiście zabezpieczam się X bo Newport lubi remisować, o czym świadczy ich forma..
Ostatnie 5 meczy:
Newport 1z-3r-1p
Morecambe 3z-1r-1p
✅65

barron 88

barron

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Polska
Spotkanie: Czarni Radom - Skra Bełchatów
Typ: Skra Bełchatów -1.5 seta
Kurs: 1.60
Bukmacher: Unibet
Godzina rozpoczęcia: 20:30
Typ, który podałem kilka dni temu na Skrę z Cuprum dość szybko i łatwo wszedł i podejrzewam, że dzisiaj będzie podobnie. Skra przyjeżdża do Radomia, gdzie zmierzy się z lokalną drużyną WKS Czarni Radom. Drużyna, która w tym sezonie spisuje się dość dobrze, ale raczej nie zakończy sezonu w pierwszej szóstce. Bełchatowie z kolei w dalszym ciągu walczą o TOP3. Mecz z Cuprum był bardzo ważny dla podopiecznych Philippe Blaina. Bełchatowianie w końcu zagrali kompletny mecz, bez straconego seta. Również i na tym forum wiele osób grało handicapy dodatnie i inne cudeńka w stronę Cuprum, a wszyscy wiemy jak się skończyło. Czarni Radom jak się okazuje jest drużyną momentami bardzo nieobliczalną szczególnie we własnej hali. U siebie byli w stanie wygrać seta z czołowymi drużynami PlsuLigi takimi jak Zaksa, Resovia czy Jastrzębski. Bez wątpienia będzie to jeden z czynników dlaczego ludzie pójdą w stronę gospodarzy, chociaż handicap +2.5 nie wygląda najgorzej, ale mimo wszystko zostanę przy swoim becie. Od 17 grudnia, zawodnicy Skry nie potrafią zakończyć meczu w trzech setach w spotkaniach wyjazdowych (w lidze i lidze mistrzów). Ostatni raz dokonali tego w Kielcach, kiedy pewnie pokonali Effector. Kurs na ten typ dość niski, ale w moim mniemaniu powinna go Skra spokojnie pokryć.
Powodzenia!
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom