>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 21.02.2013 (czwartek)

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 21 Lutego

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Europy
Spotkanie: Genk - Stuttgart
Typ: 2
Kurs: 2.5
Bukmacher: Bwin365
Analiza: Ja dziś zaryzykuję i obstawię zwycięstwo Stuttgartu. Oglądałem mecz sprzed tygodnia w Stuttgarcie i gospodarze naprawdę przeważali. Dłużej byli przy piłce oraz oddali więcej strzałów w światło bramki. Genk raczej ograniczał się do defensywy, grał głównie z kontry. Udało im się szczęśliwie strzelić bramkę w doliczonym czasie gry, co oznacza że to Belgowie są w uprzywilejowanej sytuacji. To oznacza, że podopieczni Bruno Labbadili będą musieli wygrać. Tak, użyłem słowa musieli, ponieważ Liga Europy to jedyne co im zostało w tym sezonie, no prócz Pucharu Niemiec. W Bundeslidze drużyna spisuje się słabo, traci sporo bramek. Kwestia spadku do 2. Bundesligi jest raczej przesądzona dla Augsburga, Furthu i Hoffenheim, o europejskich pucharach mogą sobie pomarzyć. Ostatnio Stuttgart w końcu wygrał w Bundeslidze, w dodatku na wyjeździe, w Hoffenheim. To dobry prognostyk przed rewanżem w Lidze Europy. Zawodnicy z pewnością będą w lepszych humorach i spróbują wygrać po raz drugi. Typ ryzykowny, nie polecam go na większe stawki. Pozdrawiam
✅ 150

Otrzymane punkty reputacji: +2
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Dyscyplina : koszykowka, nba
Spotkanie : LAL - Boston
Typ : Boston ML
Kurs : 3.74
Bukmacher : pinnacle
analiza : Dlugo sie zastanawialem co pograc z solidnym kursem i wypadlo na Boston. Nie oszukujmy sie Lakersi to nie jest ekipa ta z przed dwoch lat tylko jeden z najwiekszych obecnych niewypalow sezonu. Niby maja 2 all starow pelna geba i kilku znaczacych graczy jak Nash czy Gasol ale po prostu nie ma tego czym szczyci sie Boston przez wiele lat czyli team chemistry. W pierwszym spotkaniu Boston skompromitowal przyjezdnych 30 punktami wiec niby czemu nie mieliby wygrac dzisiejszego spotkania ? Kurs dla mnie strasznie smieszny [ spodziewalbym sie czegos max 2.50] wiec jak najbardziej probuje. Celtics pomimo strat trzech wartosciowych graczy jakos sobie radza a lawka zaczela naprawde dobrze dzialac. Co prawda Terry znowu wpadl w maly marazm i zablokowal swoje strzelby ale na tak charakternego gracza zawsze w najwazniejszych momentach mozna liczyc i mysle, ze na dzisiejsze spotkanie bedzie bardzo zmotywowany. Dodatkowo swietne minuty z lawki daje Green, ktory coraz bardziej splaca swoj ogromny kontrakt [10 mln za sezon] wiec widze swiatelko w tunelu dla Celtow. Niby byla przerwa na all star i ekipa mogla sie zgrac [ chodzi mi o LAL] ale skoro dwoch graczy KB i Howard brali udzial w calym weekendzie to ciezko zgrac ten caly mechanizm. Spodziewam sie co prawda zdecydowanie bardziej wyrownanego spotkanie niz te wczesniejsze w Bostonie ale dalej licze na zwyciestwo Celtow ????
⛔ 100

kasztun 17

kasztun

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Europy
Spotkanie: Viktoria Plzen -Napoli
Typ: Połowa/Cały mecz Napoli
Kurs: 4,95
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem bardzo ciekawy mecz pomiędzy Plzen a Napoli jak wszyscy wiemy w Neapolu drużynie Napoli przytrafiła się katastrofalna wpadka i łomot aż 3-0 . Ostatnio widać że forma Napoli spadła ale myślę że jutrzejszy mecz potraktują poważnie i z wiarą w awans przystąpią od pierwszych minut do ostrej walki. Liczę na to że Cavani jutro zagra jak to na niego przystało i choć wydaję się to nie możliwe powalczą o awans a co za tym idzie muszą od początku meczu przystąpić do ataku dlatego stawiam na Napoli że wygra do przerwy i w całym meczu ????
⛔ 100

przemek-1992 28

przemek-1992

Użytkownik
Piłka nożna: Liga Europejska
Spotkanie: Rubin Kazań - Atletico Madryt
Typ: Atletico powyżej 1,5 gola
Kurs: 2,65
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Jutro zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie. Rubin który pokonał w Madrycie Atletico 2:0 zagra teraz na własnym stadionie. Teoretycznie faworytem są gospodarze, lecz ja wierzę w to że Atletico da z siebie wszystko w tym spotkaniu i powalczą o awans. Atletico jest mocną drużyną, mają dużo większe doświadczenie na arenie Europejskiej niż Rubin. Moim zdaniem jutro zobaczymy bardzo ofensywną grę ze strony Atletico i uważam że strzelą co najmniej 2 bramki co są oczywiście w stanie zrobić.
⛔ 100

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka - NBA
Spotkanie:
Houston Rockets - Oklahoma City Thunder
Typ: 2 handicap(-4)
Kurs: 2.13
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
W czwartek o godzinie 2:00 polskiego czasu, zostanie rozegrane spotkanie NBA pomiędzy Oklahoma City Thunder(39-14), a Houston Rockets(29-26). Ostatnie dwa mecze Oklahomy to porażki kolejno z Utah Jazz i Miami Heat. W Western Conference zajmują obecnie drugą pozycję zaraz za Spurs, lecz LAC są tuż za ich plecami dlatego liczę na podwójną motywacje zawodników Oklahomy. Houston do zespół grający bardzo dobrze w ofensywie, jednak gra z tyłu pozostawia wiele do życzenia, co może mieć kluczowe znaczenie w pojedynku z atletą Westbrookiem i maszyną do zdobywania punktów Durantem. Rockets z Hardenem na czele, dwa razy już w tym sezonie dostali sromotne lanie od Thunder 98-120 i 124-94. OKC będzie chciało szybko zapomnieć o porażce z Heat i zrekompensują to sobie na Houston. Ekspertem od NBA to ja może nie jestem, jednak patrząc na poszczególnych zawodników, grę w defensywie i H2H można spokojnie wywnioskować kto jest faworytem tego pojedynku. Ja zaproponuję zwycięstwo Thunder z handi -4 w Pinnacle po bardzo dobrym kursie. Już dwa razy pokryli tą linie w tym sezonie z Rockets więc czemu by tego nie powtórzyć.
⛔ 100

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Copa Libertadores
Spotkanie: Fluminense - Gremio
Typ: Fluminense
Kurs: 2,05
Buk: Tobet
Analiza:
Dzisiejszej nocy mamy kolejny hit w Copa Libertadores i znowu będzie to starcie ekip z Brazylii. Tym razem na przeciw siebie stają Fluminense i Gremio. Z bólem serca muszę powiedzieć, że zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Fluminense. Przede wszystkim Fluminense to zespół, który jest do bólu efektywny, o czym pisałem przed ich spotkaniem w Wenezueli. Tam wiadomo nie zachwycili ale 3pkt zdobyli i to się liczy. Teraz Abel Braga ma do dyspozycji pełny skład, z powracającymi po kontuzjach Gumem i Deco. Jak sam Braga powiedział ma ogromny komfort wyboru składu ale na boisko wybiegnie praktycznie żelazna &quot;11&quot; którą już nie raz oglądaliśmy. Po drugiej stronie mamy Gremio czyli zespół, który był chyba królem polowania w Brazylii. Sprowadzono Wellitona, Vargasa czy Barcosa do ataku. Szkoda tylko, że zapomniano, że świat nie kończy się na ataku... W defensywie jest nie zby ciekawie, bo tak jak pisałem Para to nie jest zawodnik na miarę klubu o takich ambicjach. Ważne, że wraca Werley po 3 meczowej pauzie i zastąpi słabego Saimona ale ma obok siebie Crisa, który najlepsze lata ma za sobą. Jeśli nadarzą się okazje do kontr dla gospodarzy, to Wellington Nem będzie miał ogromną przewagę szybkościową, a i Fred tutaj nie powinien mieć problemów z walką o oboma stoperami. Na lewej obronie Andre Santos ale on jeszcze nie jest jakoś dobrze wkomponowany w zespół. W ofensywie jest naprawdę sporo świetnych graczy ale przed tygodniem w starciu z Huachipato wyglądało to tragicznie. Kompletne zero jeśli chodzi o stwarzanie sobie okazji. Nie wiem czy tak działa Arena Gremio na nich ale dzisiaj teren trudny, gdzie Flu nie zwykło przegrywać.
Na ten moment skład mocniejszy ma Fluminense, bo przede wszystkim na ich korzyść przemawia defensywa, która wygląda o niebo lepiej. W ofensywie jest podobnie, tyle że na ten moment zgranie jest także po stronie Fluminense. Do tego dochodzi własne boisko więc dla mnie wygląda to na zwycięstwo Flu, chociaż przyznam, że Gremio to mój ulubiony klub z Brazylii.
Fluminense: Diego Cavalieri; Bruno, Gum, Leandro Euzébio e Carlinhos; Edinho, Jean, Deco e Thiago Neves; Wellington Nem e Fred
Gremio: Dida; Pará, Werley, Cris e André Santos; Fernando, Souza, Elano e Zé Roberto; Vargas e Welliton
⛔ 100

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie: Bordeaux - Dynamo
Kurs: 3,50
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Bukmacherzy więcej szans dają Francuzom. Ja zagram na przekór. Żyrondyści szczęśliwie zremisowali na Ukrainie, po pięknym trafieniu Obraniaka. To Dynamo było jednak stroną przeważającą. Zespoł z Kijowa zmarnowała sporo sytuacji, przede wszystkim rzut karny. Bordeaux złapało zadyszkę, co było już widoczne w ich niedawnym meczu ligowym z Ajaccio. Po remisie z Dynamem przyszła klęska u siebie z Lyonem, który podobnie jak oni grał mecz wyjazdowy w LE. Zespół z Kijowa będzie musiał coś strzelić i moim zdaniem da sobie radę. Nic dwa razy się nie zdarza i tym razem Bordeaux szczęście nie pomoże. Ukraińcy na pewno zagrają bardziej skutecznie i przejdą do kolejnej rundy. Nie zdziwię się, jeśli ich zwycięstwo będzie wysokie.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Nba
Spotkanie: Houston-Okc
Typ: Harden over 27,5pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher:Tobet

Dzis w nocy w Houston miejscowa ekipa podejmie jednego z kandydatow do zdobycia zlotego pierscienia czyli Okc.Rakiety ostanio grają w kratke przegrali w Clippers ,a przedtem wygrali w Goldenach 9-scioma punktami 116-107.Durant i społka ostatnio przegrali w szlagierze z Miami i z Utah.Dzisiaj w Houston powinna krolowac ofensywa czyli szybki mecz obu ekip i duza liczba punktow.Stawiam ze liderzy ekip powinni pocisnac po 30pkt czyli Harden i Durant.James pewnie szczegolnie w 4kwarcie zapunktuje z linii rzutów wolnych.Czesto go faulują wiec pewnie kilkanascie rzuci.Stawiam ten bet na 6,5/10 wg mojej oceny i zgadzam sie z Maximus88 co do typu.
✅ 85

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Dyscyplina: Tenis ATP Buenos
Spotkanie: Ramos A - Mayer L
Typ: Ramos A
Kurs 1.48
PinnacleSports
Próbuję dziś tak. Ale że to jest oczywistość i będzie (jezeli będzie) łatwe zwycięstwo Ramosa, to wątpię tak więc nie szalejmy. Mayer wczoraj zaskoczył 2:1 ( 7:5, 3:6, 2:6 ) z Bolellim to godny niego wyczyn. Ale chłopak zły nie jest na cegle. Wczoraj 2błędy do 12asów serwis 79% i punkty z pierwszego podania tez ponad siedemdziesiąt procent. Szansa na przełamania 3/3. Czyli za wiele ich nie było i to były błędy Bolelliego, który na cegle nie ruszał się za pewnie w porównaniu z Mayerem, który lubi tą nawierzchnię. Teraz Ramos i spotkanie z Cipolla 2:0 ( 6:1, 6:0 ) a statystycznie nic - czyli lecę w spotkania dalej i widzimy Zeballosa zwycięstwie nad Rafą w Vina del. I spotkanie Zeballos - Ramos było bardzo równe, mało błędów, zagrania długie - więc jeżeli tylko Ramos przegoni trochę returnem który ma poprawny to zwycięstwo jest w realnym zasięgu. Moze nie 2:0, ale 1dynka ma sens.
✅ 48

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,AHL
Spotkanie: Syracuse Crunch - Toronto Marlies
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365
21.02.2013 01:00
Analiza:
Bardzo ciekawe spotkanie w którym myślę że dziś gospodarze nie będa mieli zbyt dużo do powiedzenia.Wygrała cztery spotkania na wyjeździe więc dziś mogą być już zmęczeni taką grą.Każda seria kiedyś się kończy więc myślę że dzisiejszej nocy to nastąpi dla Syracuse Crunch.Goście grają w kratkę.Raz wygrana raz przegrana.Ale ostatnie dwa spotkania między tymi zespołami to zwycięstwa Toronto. Dziś w nocy myślę że mogą to powtórzyć.Pokazali że potrafią grać wyjazdowe spotkania z Crunch więc dlatego też dziś nie mają tego udowowodnić. Mają tylko o pięć spotkań mniej wygranych bezpośrednich niż Crunch. Tak więc potrafią grać i wygrywać z przeciwnikami.Wydaje się ze to Crunch są murowanymi pewniakami ale ja tak nie myślę.Myślę że dziś to będzie mecz dla Toronto którzy zagrają bez kompleksów.A Syracuse są liderami tabeli i będą po czterech spotkaniach wyjazdowych wygranych grali z presją ze powinni wygrac. Sądzę że tak się nie stanie i to Toronto wyjedzie z kompletem punktów.
⛔ 100

S 7

slony33

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka Nożna - Liga Europejska Spotkanie Steaua Bucharest - Ajax Typ: 2 Kurs-2.7 Buk ; bet365
Analiza; Zastanawiałem się długo co zagrać LE myślę że to spotka nie zapowiada się dość ciekawie . Steaua zagrała w przerwie zimowej 10 spotkań tylko 2 wygrała 5 porażek i 3 remisy, Steaua wzmocniła się Cristian Tanase jest jednym z najbardziej utalentowanych zawodników rumuńskiej piłki w momencie ale myslę że nie będzie on wstanie pociągnąć gry do końca . Ajax jest w pełni sezonu i wygląda o wiele lepiej kondycyjnie niż Rumuni . Miałem kiedyś przyjemność oglądania Ajaxu na żywo na Aston w LE co prawda przegrali 2-1 lesz tylko na własne życzenie jeśli dalej grają tak przemyślany piłkę to co najmniej powinni zremisować ale myślę że Rumuni rzucą sie do odrabiania strat a goście będzie punktować , więc zaryzykuje minimalną wygraną Ajaxu kurs jest tego wart , jak dzędzię zobaczymy ....
⛔ 100

abbastanza 21

abbastanza

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie: CFR Cluj - Inter
Typ: 1
Kurs: 2,30
Bukmacher: Bet At Home
Analiza: Witam, na dziś wybrałem spotkanie 3 krotnego mistrza Rumunii z Interem Mediolan. Spotkanie zapowiada się bardzo interesująco ponieważ Cluj przegrał spotkanie w Mediolanie 2-0, dwa gole dla Interu strzelił Rodrigo Palacio.Inter przyjedzie do Rumunii bez kontuzjowanego Diego Milito dla, którego sezon już się skonczył.
Gdy patrzymy jak gra Inter na wyjazdach nasuwa się tylko jedno słowo beznadziejnie, ostatni mecz na wyjeździe zanotowany w sierpniu ubiegłego roku, z kolei Cluj u siebie prezentuje się u siebie bardzo mocno ostatnio wygrali u siebie z bardzo mocnym zespołem takim jak Braga, potrafili też mocno walczyć z Manchesterem United. Cluj u siebie to bardzo dobra drużyna i myślę, że stać ich na wygraną, Inter nie radzi sobie na wyjazdach + przyjedzie bez paru czołowych graczy, prawdopodobny skład na Cluj :andanovic – Jonathan, Juan Jesus, Chivu, Nagatomo – Cambiasso, Benassi, Pereira – Alvarez, Guarin – Palacio.
Moim zdaniem ryzyko jest, ale nie wielkie, Pozdrawiam!
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Liga Europejska
⚽ Rubin Kazan - Atletico Madrid
Poniżej 2,5 bramek 1,78 Pinnacle

Rubin wygrał na wyjeździe 0:2 i Atletico jest w trudnej sytuacji w sprawach awansu. W Rosji musieliby strzelić aż 3 bramki, żeby przejść do następnej rudny. Myślę, że gospodarze będą bronić korzystnego wyniku przez 90 minut. Na pewno Kazań będzie grał z kontry i przy ewentualnym strzeleniu bramki zaczną się murować. Rosja to trudny teren na zdobywanie bramek, a na pewno tym bardziej dla Hiszpanów. Atletico Madryt jedzie w okrojonym składzie (to tylko świadczy, że nie traktują aż tak poważnie LE). Ich drugi czołowy snajper Diego Costa jest zawieszony za czerwoną kartkę. Sprawdzałem też pogodę i jutro w Kazaniu ma być od -5 do -15 stopni, a to nie są na pewno dobre warunki na skuteczne rozprowadzanie akcji i dobrą celność.
✅ 78

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA
Spotkanie: Agnieszka Radwańska - Petra Kvitova
Typ: Agnieszka Radwańska
Kurs: 1.75
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Obrończyni tytułu, z przed roku, zmierzy się z bardzo dobrze dysponowaną leworęczną Czeszką, w której nie brakuję atutów, aby przechodzić przeciwniczki jak burze.. Aga, to już nie ta sama zawodniczka, co parę dobrych lat temu.. Teraz jest bardziej zdeterminowana, trener Wiktorowski ma na nią bardzo dobry wpływ.. I co najważniejsze, nie panikuje kiedy przegra swoje podanie. Petra, leworęczna, z Agą w ostatnich meczach wygrała niemal trzy razy.. ale wtedy Agnieszka dopiero się naradzała, do pierwszej piątki WTA. Spodziewam się w tym meczu większego nacisku po stronie Agi, bo rok temu wygrała ten turniej i ma tu wiele do udowodnienia. Nie wyobrażam sobie, żeby był to mecz gładki i lekki wygrany ku Adze, ale trzeba być obiektywny mimo wszystko i trzymać kciuki za swoją Rodaczkę. Jeśli tylko Iśce będą wychodziły skróty i nie będzie trafiała po nich w siatkę, to będzie bardzo mocny punkt zaczepienia dla Niej żeby mecz wygrać.. Petra, jest waleczna, ale nie lubi za dużo na kortach biegać, więc i Aga musi na nią znaleźć sposób, bo bardzo dobrze kryje kort i przeczuwa, zagrania przeciwniczek.. Spodziewam się wyrównanego meczu, z lekką nawiązką dla Agnieszki, w którym awansuje do półfinału...
⛔ 100

qish 80

qish

Użytkownik
Piłka Nożna LE
Spotkanie: Hannover - Anżi
Typ: BTS
Kurs: 1.65
BUK: Bet 365
Analiza:
Pierwszy mecz 3-1 niczego nie przesądza. Wystarczy 2-0 dla niemiaszków i to oni są w 1/8 LE. Hannover na ostatnich 5 meczy u siebie 4-1-0 i z bardzo dobry bilansem 9-5 ( w każdym meczu strzelali bramkę ). Z kolei Anżi średnio spisuje sie na wyjazdach 1-2-2, ale za to w każdym meczu strzelali bramkę ( bilans 8-6 ). Hannover powinien rzucić się do ataku i strzelić może nawet dwie bramki, co komplikuje sprawę rosjanom. Oni też bardzo będą chcieli zdobyć bramkę i mieć większy komfort psychiczny w grze. Myślę, że tak jak w pierwszym spotkaniu mecz będzie obfitował w gole z obu stron.
Pozdrawiam ????
✅ 65

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Houston Rockets - Oklahoma City Thunder
Typ: powyżej 230,5 pkt. w meczu
Kurs: 3,40
Bukmacher: William Hill
Analiza: Houston to jedna z najbardziej nieobliczalnych drużyn w lidze. Ich gra opiera się na bardzo szybkim tempie, bardzo wielu rzutach za 3 punkty. Kluczowym elementem dla tej drużyny jest skuteczność, jeśli &quot;siedzi im trójka&quot;, to mogą nie tylko wygrać, ale rozgromić każdą inną ekipę. Na własnym parkiecie Rockets spisują się dobrze, bo mają 18 zwycięstw, 8 porażek. Wiele z tych zwycięstw to pogromy. Oto wyniki ostatnich czterech spotkań u siebie Houston: 118:103 z Portland, 140:109 z Golden State, 109:95 z Charlotte, 119:106 z Brooklynem. Zdobycze punktowe Houston robią wrażenie i linia 114,5 jest przez nich często przekraczana. Ich przeciwnikami będzie Oklahoma, która też preferuje dość szybką grę. Oklahoma przeżywa obecnie jakiś kryzys formy. Bardzo słabo jak na ich możliwości wyglądają ostatnie wyniki spotkań wyjazdowych. Thunder na cztery ostatnie mecze wyjazdowe wygrali tylko jeden mecz ze słabiutkimi Phoenix Suns. Oklahoma przegrała 94:109 z Utah, 110:115 z Cleveland i 96:105 z Lakers. Oklahoma ma jednak jakiś patent na Houston, szczególnie łatwo idzie im rozpracowywanie ich defensywy, gdyż w dwóch ostatnich meczach z nimi rzucali 124 punkty i 120 punktów. Zanosi się tutaj na bardzo otwarty mecz typu cios za cios, z wieloma rzutami za 3 punkty i z bardzo wysokim wynikiem. Widzi mi się tutaj wynik powyżej 230,5 punktów.
✅ 240

Otrzymane punkty reputacji: +3
bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Piłka nożna: Liga Europejska
Spotkanie: Rubin Kazań - Atletico Madryt
Typ: Falcao strzeli i Atletico wygra
Kurs: 3.0
Bukmacher: WilliamHill
Jak wiemy pierwszy mecz w Madrycie Atletico przegralo 0:2.Wydaje mi sie ze wowczas nieco zlekcewazyli przeciwnika i tak to sie skonczylo.Dzis do awansu potrzebuja wysokiego zwyciestwa,nie maja nic do stracenia.W lidze hiszpanskiej zajmuja 2 pozycje,przed nimi tylko Barcelona.W Lidze ich celem jest wyzsza lokata nad Realem(obecnie 4pkt pprzewagi) bo dogonic Barce raczej nikt wierzy.Widze ze duzo osob mysli,ze w Rosji zimno a grajacy w goracej Hiszpani zawodnicy nie sa przyzwyczajeni,hehe to tak sobie mysle,ze beda musieli sporo biegac,co by sie rozgrzac ???? Przypomnijmy poprzednie sezony-Puchar Ligi Europy UEFA śmiało można nazwać Pucharem Falcao i Atletico Madryt. W roku 2010 wywalczyła go drużyna z Madrytu, w roku 2011 wygrało Porto z Radamelem Falcao w składzie, a rok 2012 należał do Atletico, którego gwiazdą był już kolumbijski napastnik.Na jutro typuje wiec gol Falcao i wygrana Atletico(2-0 i dogrywka nie wykluczone) pzdr all
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +1
szift13 0

szift13

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie Rubin - Atletico
Typ: 1
Kurs-2.6 Buk ; Expekt
Analiza:
Gospodarze przystąpią do tego meczu z dwubramkowa zaliczka z pierwszej potyczki. Zespoły Rosyjskie na swoim terenie w okresie zimowym sa mocne ze względów atmosferycznych. Jak już ktoś wcześniej wspomniał temperatura ma się utrzymywać na poziomie -5 stopni.Kolejnym Argumentem przemawiającym na korzyść gospodarzy jest fakt iż Diego Simeone nie zabrał ze sobą kilku kluczowych zawodników. Szansę odpoczynku dostali Diego Godin, Filipe, Juanfran, Tiago, Koke, Arda Turan. Za czerwoną kartkę pauzować będzie Diego Costa, w LE grać nie może Emiliano Insua.Czyli jest to 7 zawodników którzy w niedziele wybiegli w podstawowym składzie. Ewidentnie widać że Atletico nastawiło się na awans do ligi mistrzów, oraz utrzymanie pozycji vicelidera Primera Division. Liczę na skromne 1:0 dla gospodarzy. Powodzenia
⛔ 100

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Spotkanie: Calgary Flames - Los Angeles Kings
Typ: Los Angeles Kings
Kurs: 2.60
Buk : Unibet
Analiza:
Jeszcze dzisiaj rano kurs na Królów wynosił 2.35, a tu nagle taki prezent.Jest to spowodowane zapewne tym, ze królowie są b2b oraz ze dzisiaj w bramce Quicka zastąpi Berniere. Berniere w tym sezonie zagrał 3 razy. Z Anaheim grał 2 tercje i wpuścił 4 gole, ale był to jego pierwszy mecz w sezonie więc można go trochę wytłumaczyć, a poza tym sam Quick wpuścił 3 gole w pierwszej kwarcie, a to pokazuje w jakim gazie byli zawdonicy Kaczek. Póxniej grał z Nutkami i Kurtkami i wpuścił po jednym golu. Teraz zadanie cięzkie, ale nie takie, żeby sobie ten chłopak nie poradził. Obrona Królów powinna mu pomóc w tym meczu, a wiemy, że Królowie umieją ustawic się w obronie. Wczoraj trochę szalony mecz, popełnili kilka błędów i Edmonton miał kilka okazji do strzelenia gola, ale w bramce dobrze spisywał się Quick. Dzisiaj będzie cięzko jak defensywa Królów będzie popełniałą takie błełdy, ale ja w to wątpię, bo raczej wyciągną wnioski z tamtego meczu i zalepią dziury w obronie. Sami Królowie nie powinni miec problemu ze stwprzeniem sobie sytuacji do zdobycia bramki, a tej strzec będzie MacDonald, który równiez nie jest pierwszym bramkarzem i grał do tej pory 2 razu w sezonie tracąc łącznie 6 bramek. Dla królow to dobra wiadomośc gdyż oni w meczu oddają bardzo dużo strzłów na bramke, ale zawodzi ich czesto skuteczność. Z takim bramkarzem powinni sobie kilkukrotnie poradzic. Mimo gry b2b Królów stawiam na nich, bo musza sie piąc w górę tabeli, większośc zawodników mówi ze są mocno zmobilizowani i że do poprawy wiele im nie zostało, a wtedy pokaża swoją moc.
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom