>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 20.11.2021 (sobota)

Status
Zamknięty.
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Watford - Manchester United
Typ: Manchester + 2,5 gola + 8,5 rzutów rożnych
Kurs:
2,90
Godz: 16:00
Bukmacher: Fortuna

Manchester, który jest w dołku podejmuje na wyjeździe Watford, który również nie ma najlepszego okresu, ostatnie 5 spotkań to 4 porażki i dość niskie miejsce w lidze 17 czyli ostatnie dające utrzymanie w lidze.
Manchester traci już aż 12 punktów do lidera, gdzie nie tak dawno trzymali się bardzo blisko 1 miejsca.
Dziś w składzie Ronaldo, Rashford, Sancho, Bruno czyli naprawdę mocny atak i nie powinno zabraknąć bramek patrząc na to, że obrona jest dziurawa jak ser szwajcarski 19 bramek straconych w ostatnich 10 meczach.

Liczę na ataki bokami, które powinny również nam dać rzuty rożne, 9 rogów na spotkanie to nie aż tak dużo.
Kurs na taki typ jest atrakcyjny dlatego polecam go.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
tresorseba 4,9K

tresorseba

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska 1 liga
Spotkanie:Skara Korona
Typ: Korona
Kurs: 1.7
Godz: 20:00

Korona mimo że gra na wyjeździe to grają na swoim stadionie, więc 3 punkty zostają w Kielcach, Skra ostatnio dobrze gra i ograła Sandecje ale dziś Koroną musi wygrać. Dlaczego? Bo mi kupon nie wejdzie 🐗

100 - kiepska analiza. Następna taka leci do automatycznie do kosza.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: tenis ATP Finals
Godzina: 21.00
Spotkanie: Djokovic - Zverev
Typ: Zverev
Kurs: 3.25
Bukmacher: fortuna
Analiza: Spotkałem się różnymi opiniami dotyczącymi tego polfinalu, większość kierowała się ku zwycięstwu Djokovicia. Ja podejde do tego meczu w trochę inny sposób, ponieważ nie mam przekonania że to właśnie Sebr wygra ATP Finals. Bez wątpienia jest to starcie dwóch niesamowicie uzdolnionych tenisistów którzy na zawsze zapisza się w historii tego sportu. Tak naprawdę uważam że tu może wydarzyć się wszystko, Zverev przegrał w ostatnim czasie 2 mecze z Miedwiediewem ale Nole też przegrał z nim w finale US Open nie ugrywajac ani jednego seta, więc nie traktował bym tego jako wyznacznik formy tylko bardziej specyficzny styl gry Rosjanina. Djokovic ma już 34 lata, nie będzie robił się młodszy i jego uciekające lata wkoncu zaczną dawać się we znaki a przed Zverevem jeszcze długie lata gry jeśli nie wygarzy się coś niespodziewanego. Kto choć trochę interesuje się tenisem doskonale pamięta sytuację z Igrzysk Olimpijskich gdzie w Półfinale Zverev wygrał na hardzie z Serbem z którego psychiką stało się coś co wczesniej się nie zdarzało,co prawda potem ograł Niemca w półfinale US Open ale i tam stracił 2 sety. Osobiście uważam że Djokovic nie jest już taka maszyna, która wygrywa z każdym w niesamowitym stylu. Zgadzam się że Serb jest faworytem ale jak Niemiec będzie miał swój dzień oraz serwis nie będzie zawodził to nie widzę powodów dla których miał by dzisiaj nie wygrac. Hurkacz potrafił nawiązać kontakt w półfinale w Paryżu i nie wiele braklo i mógł wygrac z pierwszą rakieta świata, a doskonale widzieliśmy co się stało w ostatnim meczu ze Zverevem więc postawie po delikatnie zawyżonym kursie ze to Zverev zamelduje się w finale tego prestiżowego turnieju.

225

Otrzymane punkty reputacji: +614
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania La Liga
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Barcelona - Espanyol
Typ: Barcelona wygra, Powyżej 2,5 goli, Powyżej 9,5 rzuty rożne
Kurs:
3.80
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem taki to oto zakład łączony na wieczorne derby Barcelony. Barca po dwunastu rozegranych meczach jest dopiero na dziewiątej pozycji tracąc aż jedenaście punktów do liderującego Sociedad. Co ciekawe ich derbowy rywal zgromadził na swoim koncie taką samą ilość punktów. Działacze z Camp Nou w końcu stracili cierpliwość do Koemana i zatrudnili w jego miejsce legendę Barcelony Xaviego, który ma być zbawcą Katalończyków. Xavi jako piłkarz Barcy osiągał wielkie wyniki przeciwko derbowemu rywalowi (25 zwycięstw, 9 remisów i tylko 2 porażki) i wszyscy w Barcelonie liczą mocno na niego. Debiut nowego trenera w starciu z Espanyolem to chyba najlepszy możliwy moment dla tego szkoleniowca. Barcelona nie przegrała z tym derbowym rywalem 22 kolejnych spotkań ligowych, odnosząc w tym czasie 17 zwycięstw. Co więcej Barcelona wygrała kolejnych trzynaście starć z derbowym rywalem w lidze i krajowym pucharze grając na Camp Nou. Stawiam dzisiaj na podopiecznych Xaviego i na co najmniej 3 gole w tym meczu. Kurs podbiłem rożnymi ponieważ Blaugrana na swoim obiekcie nabija sporo "rogali" (Alaves 9, Real 7, Valencia 9, Levante 11, Granada 12). Średnia to 8 rożnych na spotkanie, myślę że spokojnie 10 rożnych wpadnie dziś wieczór, a odmieniona Barcelona rozbije swojego przeciwnika kontynuując świetną passę z Espanyolem u siebie.

100

ziroxxx 986,2K

ziroxxx

Znawca - Piłka nożna
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska - Ekstraklasa
Godzinna: 20:00
Spotkanie: Lech Poznań - Piast Gliwice
Typ: over 10,5 RR
Kurs: 1.92
Bukmacher: LvBet
Analiza:

Lech po dobrym początku sezonu pod względem nabijania rożnych dopadła zadyszka i mieli kilka meczy gdzie ich licznik już nie był taki wysoki. Lech często zamykał spotkania. Czyli strzelał bramki w pierwszej połowie, kontrolował spotkanie i już nie musiał tyle atakować. Skupiał się na szczelnej obronie i nie dopuszczał do akcji przeciwników. Ostatnie mecze jednak pokazały, że skuteczność zaczeła szwankować a to powoduje, że Kolejorz nabija wtedy wiele rożnych i pozwala też nabić trochę rożnych przeciwnikom. Ostatnie dwa mecze zremisowane, a Lechiści zdobyli 11 i 8 rożnych. Dziś przyjeżdza do Poznania Piast, który nie należy do łatwych i przejemnych drużyn. Piast gra w tym sezonie w kratkę, przeplata dobre mecze ze słabymi np. wygrana z Legią 4:1 i porażka 0:1 z Wartą Poznań u siebie. Piast nie należy do drużyn, która nabija wiele rożnych, ale średnio w okolicach 4 RR na wyjeździe wykonuje. Lech robi średnio 6,36 RR/mecz w tym sezonie. Spodziewam się, że Lech szybko prowadzenie nie obejmie, a to spowoduje, że Lechiści wraz z upływem czasu będą coraz częsciej atakować bramki Piasta Gliwice.

100

psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Champion of Champions 2021
Godzina: 20:00 CET
Spotkanie: Yan Bingtao VS John Higgins
Typ: Liczba frame-ów - Powyżej (10.5)
Kurs: 3.85
Bukmacher: STS
Analiza:

Co do dzisiejszego półfinału Champion of Champions to może nie po łatwym meczu, ale jednak Szkot. Bingtao lubię, fajnie się go ogląda, umiejętności topowe, może nawet na poziomie Dinga z najlepszych lat, a co ważniejsze ma idealnie skrojony pod ten sport charakter. Nie podpala się, ryzykuje kiedy to ma sens, no i nie ma dla niego różnicy kto jest po drugiej stronie stołu. Wiadomo, że w takim turnieju nie można mieć ogórków na rozkładzie, ale jednak łatwe odprawienie Murphy’ego (4-1) i zwłaszcza Selbyego (6-3) robi wrażenie i na pewno Chińczyk nie stoi na straconej pozycji, ale faworytem słusznie jest Higgins. W tym roku poza Mastersem w styczniu, gdzie Bingtao niespodziewanie rozbłysnął i wygrał turniej (w finale z Higginsem dodajmy) po miesiącach gorszej gry, to Higgins wyraźnie na plus w meczach bezpośrednich. I to niedawno ogrywał pewnie Bingtao w Northern Ireland Open (6-2) i w English Open (5-3). Dlatego ze wskazaniem na Higginsa, ale ja bym tu dzisiaj widział jakiś over, w tym ten najwyższy z możliwych.

ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER

285

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +785
Mordu 51,1K

Mordu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis | M-ATP Campinas challenger 2021
Godzina: 20:00
Spotkanie: Etcheverry Tomas Martin-Monteiro Thiago Moura
Typ: Dokładny wynik: 1-2
Kurs: 4.30

Bukmacher: STS
Analiza:

Monteiro Thiago Moura od września zagrał dużo meczów na korcie ziemnym i zapewne ma dryg do grania na Clayu.Wygrał 26.09.2021 r finał turnieju Braga challenger 2021 (Portugalia) z Milojevic N.Milojevic N. we wrześniu miał niezłą formę i nawet udało mu się zagrać finał turnieju Banja Luka challenger 2021, ale ja się nie dziwię, że na tym turnieju Milojevic N grał finał, ale to osobna historia.Monteiro Thiago Moura w październiku dotarł do finału Buenos Aires challenger 2021 (Argentyna) ale przegrał finale z Argentyńczykiem-Sebastianem Baez i chyba, jako że Sebastian jest Argentyńczykiem to, grało mu się na turnieju w Argentynie lepiej.Z tym że Baez Sebastian jest młodym dobrze zapowiadającym się tenisistom, wiele już udowodnił.Turnieje, w których Monteiro Thiago Moura grał finał ,odbyły się nie tak dawno temu.I ja sądzę, że nadal Monteiro Thiago Moura ma świetną formę ,równie świetną co na turnieju w Portugalii czy Argentynie,jak nie lepszą.Turniej Campinas challenger 2021 rozgrywany jest w Brazylii.A Monteiro Thiago Moura jest Brazylijczykiem, co według mnie dodaje Brazylijczykowi +10 do umiejętności.I gdy porównuję Monteiro Thiago Moura do Etcheverry Tomas Martina to, Brazylijczyk wyraźnie dla mnie jest lepszy.Etcheverry Tomas Martin wygrał na turnieju w Brazyli z Jarry.,Kuhn i Cid Subervi.I niewątpliwie ma formę, bo pokonał Nicolasa Jarry i mecze przed turniejem w Brazyli również mówią mi wiele o formie Etcheverry Tomas Martina, bo dotarł do półinału turnieju Guayaquil challenger 2021 (Ecuador) i półfinału turnieju Banja Luka challenger 2021 (Bosnia and Herzeg.) i Finałów, o których nie wspomniałem, a jakie wygrywał.Typuje dokładny wynik 2:1 dla Monteiro Thiago Moura.

330

Otrzymane punkty reputacji: +683
F 2,2K

Firn

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania La Liga
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Barcelona - Espanyol
Typ: Rzuty rożne handicap -3,5 Barcelona
Kurs: 2.15
Bukmacher: Totalbet
Analiza:

Dzisiaj pierwszy raz Barcelonę poprawi nowy trener Xavi, który od samego narzucił nowe standardy w drużynie i pilnuje każdego detalu. Stawiam, że sprawi to, że Barca będzie atakować od samego początku, a może co ważniejsze, do samego końca. W związku z tym liczę tutaj na olbrzymią przewagę w posiadaniu piłki oraz rozgrywanie akcji niemal wyłącznie na połowie Espanyolu, który na pewno będzie się starał skutecznie bronić i co najwyżej wyprowadzać pojedyncze kontry. A to wszystko sprowadzi się do olbrzymiej przewagi w rzutach różnych tak jak to była w meczach Barcelony z Dynamem 7:1; Alaves 9:1; Rayo 7:3; Dynamo 11:0; Valencia 9:3; Atletico 6:2 czy Levante 11:1.

Powodzenia

100

maciej_cfc 25K

maciej_cfc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia Serie A
Godzina: 23:00
Spotkanie: Fortaleza-Palmerias
Typ: Palmerias wygrana
Kurs: 2.55
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam. W dzisiejszym spotkaniu stawiam na drużynę gości. Jest ona 2 drużyną w kwesti zdobytych punktów na wyjeździe. Wystąpią oni prawdopodobnie w najlepszym składzie bowiem będą mieli dostępnych wszystkich podstawowych zawodników. Jeżeli chcą się bezpośrednio zakwalifikować do Copa Libaertadores to muszą to spotkanie wygrać z dryżuną według mnie słabszą patrząc na ostanie spotkania. Drużyna gospodarzy ma nie zaciekawy ostatni bilans spotkań, ostatnio wygrali 24.10.21r. Według mnie Palmerias po 2 porażkach z słabszymi drużynami będzie chciało udowodnić, że to oni są silniejszą drużyną i to oni okażą się lepszą drużyną w tym spotkaniu. Powodzenia :)

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom