>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.11.2024 (sobota)

bfred 506,2K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja Superettan - Kolejka 29
Godzina: 15:00
Spotkanie: Sandviken - Sundsvall
Typ: over 8,5 rożnych
Kurs: 1,46
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...ugoterminowe-typy.152929/page-12#post-7301156
Analiza: Mecz za chwilę Gra 5 z 15. W meczach tych drużyn pada sporo rzutów rożnych. U gospodarzy mamy kolejno 11, 8, 9 i 10 rożnych w 4 ostatnich spotkaniach ze statystykami a u gości 4, 9 ,4 8 ,15 - gorzej to trochę wygląda ale oczekuję ataków z ich strony ponieważ są na pozycji spadkowej z trzema punktami straty do baraży więc na pewno powalczą. Gospodarze z kolei z 5 pkt straty do miejsca premiowanego awansem do najwyższej klasy rozgrywkowej więc też pewnie mocno powalczą i spodziewam się ofensywnego meczu i ataków z przełożeniem na rożne. W ostatnim meczu h2h było tych rożnych aż 12 i dzisiaj liczę na powtórkę. Powodzenia:)

Mordu 39K

Mordu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy (Bundesliga ) Kolejka 9
Godzina: 15:30
Spotkanie: TSG Hoffenheim vs St. Pauli
Typ: powyżej 3.5 gola
Kurs: 2.61
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/threads/9-kolejka-bundesligi-1-11-2024-3-11-2024.172603/post-7301162
Analiza:
W nadchodzącym meczu 9. kolejki Bundesligi TSG Hoffenheim zmierzy się z FC St. Pauli na PreZero Arena. Obie drużyny walczą o cenne punkty, co zapowiada ciekawe i emocjonujące widowisko. Hoffenheim, plasujący się na 15. miejscu w tabeli, wykazuje dobrą formę, zwłaszcza na własnym terenie, gdzie w ostatnich czterech spotkaniach zdobyli średnio dwa gole na mecz. Z kolei St. Pauli, zajmujący 16. lokatę, zmaga się z niestabilnością, ale ich mecze często kończą się z dużą liczbą bramek.Analizując ostatnie starcia, zauważam, że Hoffenheim ma tendencję do wysokich wyników, a mecze St. Pauli obfitują w gole. W ponad dwóch trzecich ostatnich spotkań St. Pauli padło więcej niż 3.5 bramki, co sugeruje, że nadchodząca rywalizacja również będzie bogata w bramkowe emocje. Choć Hoffenheim ma niewielką przewagę w historii bezpośrednich starć, St. Pauli potrafi zaskoczyć i może zagrać na najwyższych obrotach.Mając na uwadze styl gry obu zespołów, prognozuje dynamiczne starcie z wieloma sytuacjami bramkowymi. Uważam, że w tym meczu padnie więcej niż 3.5 gola, co odzwierciedla dotychczasowe wyniki obu drużyn. Hoffenheim, grając u siebie, będzie dążył do zdobycia trzech punktów, ale St. Pauli nie zamierza łatwo oddać pola, co z pewnością zwiększy emocje na boisku. Widzowie mogą oczekiwać intensywnego meczu pełnego ofensywnych akcji.

Volleyball_Expert 517,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Liga włoska
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Verona - Modena
Typ: (Dokładny wynik meczu 3:0 dla Verona)
Kurs: 3.60
Bukmacher: forBET
Post w dziale:
Analiza:
Veronie od kilku sezonów zauważyłem duża stabilizację i ogranie jeśli chodzi o skład. Na pozycji atakującego Keita już od trzech sezonów w Veronie. Od sześciu sezonów trener Stochew. Na przyjęciu Džavoronok oraz Mozic. Na rozegraniu co prawda nowy rozgrywający z Lokomotivu Novosibirsk, ale bardzo doświadczony - Abaev. W tym sezonie Verona odnosi bardzo solidne wyniki. Wygrali ostatnio z bardzo mocnym zespołem z Milano za 3 pkt. Wygrana na swoim terenie z Lube Civitanova również za 3 pkt. Spokojna wygrana z bodajże beniaminkiem Grottazzolina bez straty seta. Modena sezon zaczęła od trzech porażek z czołowymi zespołami ligi włoskiej Trentino, Perugia i Piacenza. Sklad Modeny się mocno zmienił. Z zespołu odszedł Osmany Juantorena, Maksim Sapozhkov, Bruno Rezende czy Anton Brehme. Sklad aktualny wygląda według mnie o wiele słabiej niż w poprzednim sezonie. Set dla Modeny dzisiaj nie będzie jakas wielka niespodzianka i całkiem realne, że mogą go zdobyć jednak ja jednak idę w stabilizację i lepszą grę od początku sezonu Verony ponieważ wiem jak jest to bardzo solidny zespół u siebie.

K 79K

kossma

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Austria AVL
Godzina: 17:35
Spotkanie: Aich/Dob - Tirol Insbruk
Typ: 1 set liczba punktów 45.5 POWYŻEJ
Kurs:
1,86
Bukmacher: Go+bet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...żczyzn-i-kobiet-2024-2025.172269/post-7301177
Analiza:

Pojedynek na czubie austriackiej AVL. Pomiędzy tymi formacjami mecze najczęściej nie kończą się na trzech setach.
Dziś jest sytuacja, że gospodarze akurat dopiero co, dwa dni temu, jak rozgrywali mecz w ramach MEVZA z Mokiem Mursa na wyjeździe. Myślę że, owszem może to w jakiś sposób wpłynąć na wynik dzisiejszej konfrontacji, co prawdopodobnie uwzględnili w ofertach bukmacherzy, bowiem oszacowali kurs na zwycięstwo gości na coś koło 1.3. Jednak myślę, że sił gospodarzom przynajmniej na pierwszy set wystarczy. Dlatego przekornie, spróbuję to wykorzystać albowiem pierwsze odsłony pojedynków tych ekip były ostatnio zacięte: 23:25 (finał superpucharu), no i liga, faza ply-off: 28:26 - 21:25 - 25:23 - 25:27, wszystko z marca tego roku. Aich zagrają u siebie i myślę że nie oddadzą łatwo pola, bo takie mecze mogą ostatecznie decydować w ostatecznej klasyfikacji.

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Hokej na lodzie/NHL
Godzina: 17:00
Spotkanie: Florida Panthers vs Dallas Stars
Typ: Roope Hintz strzeli gola
Kurs: 3.30
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...sadniczy-2024-2025.172255/page-2#post-7301146
Analiza:

Spróbuję jeszcze z NHL i stawiam na Hintza. Można rzec, że dla Roope wczorajszy i dzisiejszy mecz jest wyjątkowy. Urodził się w okolicach Tampere i swoje pierwsze kroki w hokeju na lodzie stawiał w Ilves.

Pamiętam jego występy w fińskiej ekstraklasie kilka dobrych lat temu, jak zacząłem interesować się hokejem na lodzie i mocno wyróżniał się na tle swoich kolegów. Forma nadeszła jednak w innym zespole w IFK, ale do Rysi zapewne czuję sentyment.

Jak dobrze wiemy Rysie z Tapparą dzielą ze sobą hale w Nokia Arena i Hintz postara się dzisiaj zaliczyć trafienie w domowym spotkaniu. Wczoraj jego rodacy jak Barkov, Lundell czy Lindell cieszyli się z bramek, czas na Roope, który będzie dodatkowo zmotywowany w meczu przed swoją rodziną. Wczoraj oddał 3 celne strzały, była jedna groźna sytuacja, mam nadzieję, że celownik będzie teraz lepiej ustawiony

Do góry Bottom