>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

9. kolejka Bundesligi (1.11.2024 - 3.11.2024)

makaveli23 627,3K

makaveli23

Użytkownik
01.11
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Bayer Leverkusen - VFB Stuttgart
Typ: remis
Kurs: 4.75
Bukmacher: superbet
Analiza:
Mecz Bayeru Leverkusen z VFB Stuttgart. Na początku miałem typ na bts i over 2.5, ale po co taki mały kurs tu dawać, jak już sie bawić to na całego. 10 z 11 ostatnich meczy między tymi drużynami zakończyło się bts. Jeśli chodzi o over 2.5 gola to Bayer jest 2 w tabeli z bilansem 7-1 w tej kategorii a Stuttgart jest 3 z takim samym bilansem. Leverksuen ma 4.4 goli na mecz a Stuttgart 4.1. Najświeższy mecz tych drużyn był w superpucharze Niemiec 17 sierpnia i tam padł remis 2-2 w regulaminowym, a Bayer wygrał po karnych. Jeszcze wcześniej w tym roku padł taki sam wynik 2-2 w lidze 17 kwietnia w poprzednim sezonie. Myślę że będzie tu bramkowy remis.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1293
krzysiek74 138,9K

krzysiek74

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Bundesliga
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Bayer Leverkusen - VFB Stuttgart
Typ: obie strzelą
Kurs: 1,46
Bukmacher: Superbet
Analiza:

W piątek skromna oferta, jednak jeden mecz zwrócił moją uwagę.Mianowicie w Bundeslidze ciekawie zapowiada się spotkanie Bayeru Leverkusen z VFB Stuttgart.
Kolega powyżej opisał sporo o tym wydarzeniu ja jednak zagram tu spokojniej...
Leverkusen rewelacyjny mistrz poprzedniego sezonu zaś goście to wicemistrzowie.Obie ekipy ą bramkostrzelne a także tracą dość często gole.
Typ na ten mecz to obie strzelą.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dortmund - Lipsk
Typ: 1. gol: 1-30 min
@1.53 Fuksiarz

Trudno mi wyobrazić sobie to spotkanie jako nudne, bezbarwne, pozbawione sytuacji bramkowych i goli. Lipsk jest obecnie zrównany punktami z Bayernem i mają ex aequo po 20 pkt. Borussia nie miała aż tak udanego startu sezonu, bowiem w ośmiu meczach odnotowała trzy porażki. Dyrektor sportowy Borusii przyznał, że nie ma już żadnych punktów do oddania. Będą lecieć po swoje. W obecnej kolejce w ich wydaniu będzie trudny mecz - wszak Lipsk nie przegrał jeszcze spotkania w tym sezonie, jednak będą mieli atut własnego boiska. Mimo wszystko Lipsk z całą pewnością będzie starał się podtrzymać passę spotkań bez porażki. Widzę to spotkanie jako otwarte, w którym pojawią się bramki. Borussia to overowy zespół - w ośmiu meczach z ich udziałem padło 29 goli. Myślę, że w spotkaniu z Lipskiem pierwszy gol padnie w ciągu pierwszych 30 minut gry.

Ostatnia edycja:
L 2M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Bayer - Stuttgart, 1X i obie strzelą, @1.74 Superbet /// gol Boniface @1.91 Fuksiarz

Koledzy mnie już ubiegli z typami, więc trzeba zagrać coś, co nieco to połączy, czyli Bayer nie przegra, ale też obie ekipy strzelą. Zarówno Bayer, jak i Stuttgart rozgrywają niezły sezon i kazda z tych ekip ma spory potencjał w ofensywie i realne szanse na to, by przypieczętować ten sezon nawet jakimś trofeum. Bayer nieco zatracił magii po swoim fenomenalnym sezonie - coraz częściej zdarzają mu się potknięcia, ale generalnie nadal jest to ekipa, która może powalczyć o obronę mistrzostwa, puchar Niemiec czy być może i europejskie trofeum. W przypadku Stuttgartu tej magii nieco brakuje, co poniekąd obnażyły dwa poważne testy kolejno z Realem lub Bayernem, ale nadal jest to ekipa, która może napsuć krwi Aptekarzom. Idąc za tym co było w poprzednich latach w bezpośrednich rywalizacjach tych ekip, ale też za bieżącym sezonie - myślę że każda z ekip strzeli, ale też przy okazji Bayer nie przegra. Dodatkowo można spróbować gol Boniface, jako jednego z napastników Bayeru i w zasadzie najbardziej faworyzowanego kandydata do gola.

Ostatnia edycja:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/ 1. Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart
Typ: Victor Boniface + Deniz Undav strzelą gola
Kurs: 6.60 🟥
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Spróbuję dzisiaj z ryzykownym singlem na hit w Bundes, bo szykuje się meczycho. Jest to starcie lidera z wiceliderem i również rewanż za Superpuchar Niemiec. Tam lepszym zespołem był Stuttgart, ale Bayer zachował część swojej magii z poprzedniej kampanii i ostatecznie to ekipa z Leverkusen wywalczyła trofeum.

Ogólnie można mieć wrażenie, że drużyna prowadzona przez Sebastiana Hoeneßa na przestrzeni tego sezonu jest lepszym zespołem od Mistrza Niemiec. Pojawiały się słabe starcia, jak to w LM ze Spartą Praga, ale to Bayer nie przekonuje i nie jest to ten sam klub, co historycznych rozgrywkach.

Być może piłkarze są już nasyceni osiągnięciami i uważają, że spotkania same się wygrają, bo wpadki z Werderem Brema, Brest, czy też z Holstein Kiel jeszcze kilka miesięcy temu, by się nie zdarzały. Jeżeli VfB zagra tak jak w Superpucharze, to można spodziewać się kolejnej straty punktów przez Bayer.

Ja zdecydowałem się na trafienia Bonifacego i Undava. Victor po wypadku dalej strzela i jest presja ze strony Patrika Schicka, który w pucharowej batalii z Elversbergiem już w 9. minucie zanotował Doppelpacka. Z drugiej strony mamy Deniza, a więc napastnika, którym całe Niemcy się zachwycają. Skromy, prosty chłopak podbija Bundesligę, ale i reprezentację Niemiec.

Boniface ma 6 trafień na swoim koncie w tym sezonie Bundesligi, Undav 5 i ciekawostką jest fakt, że obaj zaliczyli po jednym golu w Superpucharze Niemiec, które rozegrane było w sierpniu. Liczę na powtórkę, bo na 0:0 się nie skończy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +236
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart

Obie drużyny może i nie zaczęły tego sezonu tak jak poprzedni sezon jednak nie można powiedzieć, że nadal nie są w formie. Ta forma na pewno dużo bardziej faluje.
Leverkusen zajmuje 3 miejsce z dorobkiem 15 punktów i ze stratą już 5 punktów do Bayernu i Lipska natomiast w lidze mistrzów radzą sobie bardzo dobrze 2 zwycięstwa i remis - remis mimo wszystko z najsłabszym przeciwnikiem Brest.
Stuttgart zajmuje 8 miejsce z dorobkiem 12 punktów natomiast w lidze mistrzów radzą sobie troszkę gorzej jednak mimo wszystko uzbierali 4 oczka. Ostatnio pokonali Juventus na wyjeździe 1:0.
Na ostatnie 10 spotkań Leverkusen ma 6 zwycięstw i 4 remisy natomiast Stuttgart 4 zwycięstwa, 4 remisy i 2 porażki.
Liczę, że Leverkusen u siebie pokona mocnego rywala ale również liczę na gole. Obie drużyny nadal prezentują bardzo dobrą strzelecką formę. Leverkusen na ostatnie 10 meczów w każdym strzelał co najmniej 1 gola natomiast Stuttgart tylko w 1 nie strzelił gola, przegranym 0:4 z Bayern Monachium.
Ostatnie 5 spotkań bezpośrednich to same BTTS'y.

Leverkusen + obie strzelą 2,44 Fortuna

bundesmajster 7,4K

bundesmajster

Użytkownik
Jeżeli co najmniej 3 użytkowników z reputacją powyżej miliona typuje bts wiedz, że będzie 0:0 🙂

Otrzymane punkty reputacji: +736
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Jeżeli co najmniej 3 użytkowników z reputacją powyżej miliona typuje bts wiedz, że będzie 0:0 🙂
Typy nie były złe - przebieg gry też wskazywał że będą liczne sytuacje bramkowe. 6 celnych strzałów, 11 niecelnych, 6 zablokowanych, 12 rzutów rożnych. Zabrakło jedynie bramek, choć akurat przy tych typach to było najważniejsze. Kierunek dobry 👍 Następnym razem pewnie padnie BTS 🙂

Otrzymane punkty reputacji: +351
jaroslav_ 655,2K

jaroslav_

Mistrz Typer MLB 2024
Członek Załogi
Forum jest miejscem, gdzie staramy się wspierać się nawzajem, dzielić wiedzą i pomagać sobie spojrzeć na dane spotkanie z różnej perspektywy. Każdy z nas może popełnić błąd, a typowanie wyników zawsze wiąże się z ryzykiem i niepewnością. Nikt tutaj nie jest światowej klasy ekspertem, nikt tutaj nie twierdzi, że z obstawiania zakładów buduje sobie domy bo wszystko trafia. Ilość punktów reputacji świadczy o wielu aktywnościach na forum - nie tylko o 100% trafności typów.

Z ciekawości przejrzałem sobie Twoją historię postów. Pamiętaj, że to co piszą tutaj inni użytkownicy jest tylko ich subiektywną oceną danego spotkania, a wytykanie komuś błędów po spotkaniu jest tak dziecinne, że aż nawet nie chce mi się kończyć tego zdania.

Zachęcam Cię do merytorycznego udziału w dyskusjach – jeżeli masz uwagi do czyjejś analizy, świetnym rozwiązaniem byłoby podzielenie się swoimi przemyśleniami przed rozpoczęciem meczu lub dorzucenie własnych analiz. Dzięki temu pomożesz innym lepiej zrozumieć ryzyko i podejmowane decyzje. Komentowanie typów innych użytkowników z perspektywy wyniku już po meczu może być odebrane jako mało konstruktywne.

Trzeba czasami zastanowić się po co się jest na forum czy w danej społeczności.

Otrzymane punkty reputacji: +2665
bundesmajster 7,4K

bundesmajster

Użytkownik
Forum jest miejscem, gdzie staramy się wspierać się nawzajem, dzielić wiedzą i pomagać sobie spojrzeć na dane spotkanie z różnej perspektywy. Każdy z nas może popełnić błąd, a typowanie wyników zawsze wiąże się z ryzykiem i niepewnością. Nikt tutaj nie jest światowej klasy ekspertem, nikt tutaj nie twierdzi, że z obstawiania zakładów buduje sobie domy bo wszystko trafia. Ilość punktów reputacji świadczy o wielu aktywnościach na forum - nie tylko o 100% trafności typów.

Z ciekawości przejrzałem sobie Twoją historię postów. Pamiętaj, że to co piszą tutaj inni użytkownicy jest tylko ich subiektywną oceną danego spotkania, a wytykanie komuś błędów po spotkaniu jest tak dziecinne, że aż nawet nie chce mi się kończyć tego zdania.

Zachęcam Cię do merytorycznego udziału w dyskusjach – jeżeli masz uwagi do czyjejś analizy, świetnym rozwiązaniem byłoby podzielenie się swoimi przemyśleniami przed rozpoczęciem meczu lub dorzucenie własnych analiz. Dzięki temu pomożesz innym lepiej zrozumieć ryzyko i podejmowane decyzje. Komentowanie typów innych użytkowników z perspektywy wyniku już po meczu może być odebrane jako mało konstruktywne.

Trzeba czasami zastanowić się po co się jest na forum czy w danej społeczności.
Nic z tego co napisałeś nie ma wspólnego z moim postem. Należałoby się raczej zastanowić skad bierze się tendencja, o której napisałem. A to już akurat może być bardzo pomocne dla typerów. Ponadto po spotkaniu również robi się analizę aby wyciągnąć wnioski z błędów. Tutaj to się nie dzieje.

Otrzymane punkty reputacji: +271
jaroslav_ 655,2K

jaroslav_

Mistrz Typer MLB 2024
Członek Załogi
Nic z tego co napisałeś nie ma wspólnego z moim postem. Należałoby się raczej zastanowić skad bierze się tendencja, o której napisałem. A to już akurat może być bardzo pomocne dla typerów. Ponadto po spotkaniu również robi się analizę aby wyciągnąć wnioski z błędów. Tutaj to się nie dzieje.
Odniosłem się do Twojego posta jak i pozostałych Twoich wypowiedzi w działach z analizami. Swoją drogą w dwóch ostatnich zdaniach przeczysz swojemu postępowaniu na forum ponieważ Twoje „analizy” po meczu sprowadzają się do wytykania błędów, a nie merytorycznej dyskusji. Forum samo w sobie nie wymaga analizy pomeczowej typu, jest to forma dowolna. Natomiast Twoje posty pomeczowe są całkowicie zbędne i pozbawione jakiekolwiek wartości.

Otrzymane punkty reputacji: +492
Mordu 39K

Mordu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy (Bundesliga ) Kolejka 9
Godzina: 15:30
Spotkanie: TSG Hoffenheim vs St. Pauli
Typ: powyżej 3.5 gola
Kurs: 2.61
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
W nadchodzącym meczu 9. kolejki Bundesligi TSG Hoffenheim zmierzy się z FC St. Pauli na PreZero Arena. Obie drużyny walczą o cenne punkty, co zapowiada ciekawe i emocjonujące widowisko. Hoffenheim, plasujący się na 15. miejscu w tabeli, wykazuje dobrą formę, zwłaszcza na własnym terenie, gdzie w ostatnich czterech spotkaniach zdobyli średnio dwa gole na mecz. Z kolei St. Pauli, zajmujący 16. lokatę, zmaga się z niestabilnością, ale ich mecze często kończą się z dużą liczbą bramek.Analizując ostatnie starcia, zauważam, że Hoffenheim ma tendencję do wysokich wyników, a mecze St. Pauli obfitują w gole. W ponad dwóch trzecich ostatnich spotkań St. Pauli padło więcej niż 3.5 bramki, co sugeruje, że nadchodząca rywalizacja również będzie bogata w bramkowe emocje. Choć Hoffenheim ma niewielką przewagę w historii bezpośrednich starć, St. Pauli potrafi zaskoczyć i może zagrać na najwyższych obrotach.Mając na uwadze styl gry obu zespołów, prognozuje dynamiczne starcie z wieloma sytuacjami bramkowymi. Uważam, że w tym meczu padnie więcej niż 3.5 gola, co odzwierciedla dotychczasowe wyniki obu drużyn. Hoffenheim, grając u siebie, będzie dążył do zdobycia trzech punktów, ale St. Pauli nie zamierza łatwo oddać pola, co z pewnością zwiększy emocje na boisku. Widzowie mogą oczekiwać intensywnego meczu pełnego ofensywnych akcji.

bundesmajster 7,4K

bundesmajster

Użytkownik
Odniosłem się do Twojego posta jak i pozostałych Twoich wypowiedzi w działach z analizami. Swoją drogą w dwóch ostatnich zdaniach przeczysz swojemu postępowaniu na forum ponieważ Twoje „analizy” po meczu sprowadzają się do wytykania błędów, a nie merytorycznej dyskusji. Forum samo w sobie nie wymaga analizy pomeczowej typu, jest to forma dowolna. Natomiast Twoje posty pomeczowe są całkowicie zbędne i pozbawione jakiekolwiek wartości.
W ogóle nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi ale dalej się mądrzysz. Nie wiem po co ciągniesz dalej te dyskusję, która zaraz się tylko zacznie zaogniać. To jest forum i mogę rowniez udzielać się pomeczowo, nie wiem co ma do tego fakt że sobie historię moich postów sprawdziłeś, bo nawet jakbym nigdy nic nie napisal to i tak mam prawo do wypowiedzi. Cały twój problem polega na tym że co do poniektórych użytkowników nie można w ogóle nic powiedzieć bo mają oni jakaś kosmiczną reputację.
Są natomiast użytkownicy, którzy zrozumieli mój post- gdy typ podawany jest zbyt często to powinna się zapalać czerwona lampka- to po pierwsze, a po drugie jak wielu się domyśla forum tworzone jest nie tylko w celach pomocy typerom ale też aby ich nagabywać na typowanie "oczywistych" typów przez ludzi którzy z bukmacherem współpracują. Uprzedzę też Twoje kolejne wypociny- nie interesuje mnie jakie masz zdanie na ten temat, to jest forum i MAM PRAWO do zwracania na takie aspekty uwagi szczególnie że nie robię nikomu krzywdy.

Do góry Bottom