Załączniki
-
328,8 KB Wyświetlenia: 0
Typy nie były złe - przebieg gry też wskazywał że będą liczne sytuacje bramkowe. 6 celnych strzałów, 11 niecelnych, 6 zablokowanych, 12 rzutów rożnych. Zabrakło jedynie bramek, choć akurat przy tych typach to było najważniejsze. Kierunek dobry Następnym razem pewnie padnie BTSJeżeli co najmniej 3 użytkowników z reputacją powyżej miliona typuje bts wiedz, że będzie 0:0
Forum jest miejscem, gdzie staramy się wspierać się nawzajem, dzielić wiedzą i pomagać sobie spojrzeć na dane spotkanie z różnej perspektywy. Każdy z nas może popełnić błąd, a typowanie wyników zawsze wiąże się z ryzykiem i niepewnością. Nikt tutaj nie jest światowej klasy ekspertem, nikt tutaj nie twierdzi, że z obstawiania zakładów buduje sobie domy bo wszystko trafia. Ilość punktów reputacji świadczy o wielu aktywnościach na forum - nie tylko o 100% trafności typów.Jeżeli co najmniej 3 użytkowników z reputacją powyżej miliona typuje bts wiedz, że będzie 0:0
Nic z tego co napisałeś nie ma wspólnego z moim postem. Należałoby się raczej zastanowić skad bierze się tendencja, o której napisałem. A to już akurat może być bardzo pomocne dla typerów. Ponadto po spotkaniu również robi się analizę aby wyciągnąć wnioski z błędów. Tutaj to się nie dzieje.Forum jest miejscem, gdzie staramy się wspierać się nawzajem, dzielić wiedzą i pomagać sobie spojrzeć na dane spotkanie z różnej perspektywy. Każdy z nas może popełnić błąd, a typowanie wyników zawsze wiąże się z ryzykiem i niepewnością. Nikt tutaj nie jest światowej klasy ekspertem, nikt tutaj nie twierdzi, że z obstawiania zakładów buduje sobie domy bo wszystko trafia. Ilość punktów reputacji świadczy o wielu aktywnościach na forum - nie tylko o 100% trafności typów.
Z ciekawości przejrzałem sobie Twoją historię postów. Pamiętaj, że to co piszą tutaj inni użytkownicy jest tylko ich subiektywną oceną danego spotkania, a wytykanie komuś błędów po spotkaniu jest tak dziecinne, że aż nawet nie chce mi się kończyć tego zdania.
Zachęcam Cię do merytorycznego udziału w dyskusjach – jeżeli masz uwagi do czyjejś analizy, świetnym rozwiązaniem byłoby podzielenie się swoimi przemyśleniami przed rozpoczęciem meczu lub dorzucenie własnych analiz. Dzięki temu pomożesz innym lepiej zrozumieć ryzyko i podejmowane decyzje. Komentowanie typów innych użytkowników z perspektywy wyniku już po meczu może być odebrane jako mało konstruktywne.
Trzeba czasami zastanowić się po co się jest na forum czy w danej społeczności.
Odniosłem się do Twojego posta jak i pozostałych Twoich wypowiedzi w działach z analizami. Swoją drogą w dwóch ostatnich zdaniach przeczysz swojemu postępowaniu na forum ponieważ Twoje „analizy” po meczu sprowadzają się do wytykania błędów, a nie merytorycznej dyskusji. Forum samo w sobie nie wymaga analizy pomeczowej typu, jest to forma dowolna. Natomiast Twoje posty pomeczowe są całkowicie zbędne i pozbawione jakiekolwiek wartości.Nic z tego co napisałeś nie ma wspólnego z moim postem. Należałoby się raczej zastanowić skad bierze się tendencja, o której napisałem. A to już akurat może być bardzo pomocne dla typerów. Ponadto po spotkaniu również robi się analizę aby wyciągnąć wnioski z błędów. Tutaj to się nie dzieje.
W ogóle nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi ale dalej się mądrzysz. Nie wiem po co ciągniesz dalej te dyskusję, która zaraz się tylko zacznie zaogniać. To jest forum i mogę rowniez udzielać się pomeczowo, nie wiem co ma do tego fakt że sobie historię moich postów sprawdziłeś, bo nawet jakbym nigdy nic nie napisal to i tak mam prawo do wypowiedzi. Cały twój problem polega na tym że co do poniektórych użytkowników nie można w ogóle nic powiedzieć bo mają oni jakaś kosmiczną reputację.Odniosłem się do Twojego posta jak i pozostałych Twoich wypowiedzi w działach z analizami. Swoją drogą w dwóch ostatnich zdaniach przeczysz swojemu postępowaniu na forum ponieważ Twoje „analizy” po meczu sprowadzają się do wytykania błędów, a nie merytorycznej dyskusji. Forum samo w sobie nie wymaga analizy pomeczowej typu, jest to forma dowolna. Natomiast Twoje posty pomeczowe są całkowicie zbędne i pozbawione jakiekolwiek wartości.