Pablito91
Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Koszykówka - Mistrzostwa Europy
Godzina: 20:30
Spotkanie: Włochy Hiszpania
Typ: Aldama poniżej 17.5 pkt
Kurs: 1.52
Bukmacher: superbet
Post w dziale:
Analiza:
Wszyscy skupiają się na meczu Polska Francja niemniej Hiszpania Włochy również zapowiada się na interesujące spotkanie. Hiszpanie słabo w meczach towarzyskich przed Eurobasketem. Jednak tutaj 2 pewne wygrane. Dzisiaj myślę, że będzie underowe spotkanie. Obie drużyny grają dobrze w defensywie. Tracą mało punktów. Zdecydowałem się pójść w under punktowy zawodniczka Memphis, Santiego Aldamy. Santi to zawodnik, który przede wszystkim próbuje rzucać trójki. Żeby zrobił dzisiaj 18 punktów myślę, że te minimum 4 trójki musiałby dzisiaj trafić. Spędza na parkiecie połowę czasu a więc około 20 minut. Strzelam w under.
0
Godzina: 20:30
Spotkanie: Włochy Hiszpania
Typ: Aldama poniżej 17.5 pkt
Kurs: 1.52
Bukmacher: superbet
Post w dziale:
EuroBasket 2025
Dyscyplina: Koszykówka Eurobasket Godzina: 17:00 Spotkanie: Islandia - Słowenia Typ Islandia poniżej 84,5 pkt Kurs: 1,48 Bukmacher: Superbet Post w dziale: Analiza: Pierwszy wrześniowy typ zupełnie przestrzelony, ale kto mógł się spodziewać tylko 47 punktów rzuconych przez Argentynę i jednak...
forum.bukmacherskie.com
Wszyscy skupiają się na meczu Polska Francja niemniej Hiszpania Włochy również zapowiada się na interesujące spotkanie. Hiszpanie słabo w meczach towarzyskich przed Eurobasketem. Jednak tutaj 2 pewne wygrane. Dzisiaj myślę, że będzie underowe spotkanie. Obie drużyny grają dobrze w defensywie. Tracą mało punktów. Zdecydowałem się pójść w under punktowy zawodniczka Memphis, Santiego Aldamy. Santi to zawodnik, który przede wszystkim próbuje rzucać trójki. Żeby zrobił dzisiaj 18 punktów myślę, że te minimum 4 trójki musiałby dzisiaj trafić. Spędza na parkiecie połowę czasu a więc około 20 minut. Strzelam w under.
0
Ostatnio zmieniony przez neutralny: