>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.09.2025 (wtorek)

Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Koszykówka - Mistrzostwa Europy
Godzina: 20:30
Spotkanie: Włochy Hiszpania
Typ: Aldama poniżej 17.5 pkt
Kurs: 1.52
Bukmacher: superbet
Post w dziale:
Analiza:

Wszyscy skupiają się na meczu Polska Francja niemniej Hiszpania Włochy również zapowiada się na interesujące spotkanie. Hiszpanie słabo w meczach towarzyskich przed Eurobasketem. Jednak tutaj 2 pewne wygrane. Dzisiaj myślę, że będzie underowe spotkanie. Obie drużyny grają dobrze w defensywie. Tracą mało punktów. Zdecydowałem się pójść w under punktowy zawodniczka Memphis, Santiego Aldamy. Santi to zawodnik, który przede wszystkim próbuje rzucać trójki. Żeby zrobił dzisiaj 18 punktów myślę, że te minimum 4 trójki musiałby dzisiaj trafić. Spędza na parkiecie połowę czasu a więc około 20 minut. Strzelam w under.

maarcin14 2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / Anglia / EFL Trophy Northern Group A
Godzina: 20:00
Spotkanie: Stockport County - Wolverhampton U21
Typ: Wolverhampton U21 strzeli gola
Kurs: 1.59
Bukmacher: Betclic
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/national-league-niższe-ligi-angielskie-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.157150/page-3#post-7356261

Witam, trwa przerwa na mecze reprezentacyjne więc grają tylko niższe ligi, w Anglii w EFL trophy Cup w Północnej Grupie A dwa spotkania, o 20 zagrają Stockport County z Wolverhampton U21 oraz Wigan z Salford, w pierwszym meczu typuję, że drużyna Wolverhampton strzeli gola po kursie 1.59 w Betclic. Myślę, że jest na to spora szansa, Stockport County traci sporo goli i ma aktualnie serię 7 meczów bez czystego konta. Stockport County to drużyna grają na poziomie League One, w tym sezonie rozegrali 7 spotkań, w których odnieśli 3 wygrane, 2 remisy i 1 porażkę. W tym czasie strzelili 10 goli, a stracili 7, więc jak widać w ich spotkaniach pada sporo bramek. Wolverhampton U21 gra w lidze U21 Premier League 2, mają za sobą 3 mecze, w których strzelili 7 goli. Dwa mecze zakończyły się zwycięstwem, oraz jeden remisem. Drużyna U21 jest bezpośrednim zapleczem pierwszej drużyny, i Ci zawodnicy są przygotowywani do gry w Premier League. Jak widać Wolverhampton U21 dotychczas sporo strzelało, liczę na ich gole dzisiaj.

159

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +1492
Do góry Bottom