>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 2.06.2016 (czwartek)

Status
Zamknięty.
marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Towarzyskie
Godzina: 20:45
Spotkanie: Anglia - Portugalia
Typ: remis
Kurs: 3,40
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

W maju reprezentacja prowadzona przez trenera Roya Hodgsona rozegrała dwa mecze towarzyskie. Oba zakończyły się ich zwycięstwem 2:1 najpierw z Turcją a potem z Australią. Ani razu w ostatnich pięciu towarzyskich meczach przeciwko Portugalii nie wygrali piłkarze reprezentacji Anglii. Aż cztery razy padł remis, a raz lepsi byli ich przeciwnicy.
W zeszłą niedzielę Portugalczycy pokonali towarzysko reprezentację Norwegii 3:0. Mimo że w składzie zabrakło m.in. Cristiano Ronaldo, to podopieczni Fernando Santosa nie mieli problemów z pokonywaniem bramkarza rywali. W ostatnim czasie nieźle prezentują się oni w spotkaniach wyjazdowych. Z siedmiu ostatnich spotkań przegrali tylko jedno, a sześć pozostałych wygrali.
Wydaje mi się, że reprezentacja Portugalii bez swojego asa Ronaldo może spokojnie powalczyć z Anglikami o korzystny rezultat w tym meczu, jak już pisałem spisują się oni bardzo dobrze na wyjazdach i z pewnością są mocniejszą ekipą od ostatnich rywali wyspiarzy, których ci pokonali zaledwie 1 bramką. Z historii wynika że remisy padają często pomiędzy tymi ekipami, jeśli już któraś wygrywa to sa to gospodarze i wygrywają 1 bramką, jedynie bodajże w 1961 roku Anglicy pokonali swoich dzisiejszych rywali 2:0. Uważam, ze będzie to dobre, szybkie spotkanie, które zakończy się remisem.
100

loki-3 2,8K

loki-3

Użytkownik
Dyscyplina: siatkówka
Godzina: 16.30
Spotkanie: Belgia - Chiny
Typ: Chiny -1,5 seta
Kurs: 2,15
Bukmacher: Betano
Analiza: Kolejny dzień prestiżowego turnieju towarzyskiego siatkarek w Montreux. Będące w bardzo silnym składzie Chinki spotkają się z Belgijkami. Belgijki do tej pory rozegrały jedno spotkanie z bardzo odmłodzonym zespołem Turczynek i wygrały 3-1, aczkolwiek nie pokazały ciekawej siatkówki. Chinki po zwycięstwie w pierwszym dniu z mistrzyniami świata U-23 Brazylijkami, wczoraj niespodziewanie uległy Turcji. Mimo wszystko zespół Chiński jest lepszy siatkarsko od Belgii i myślę (podobnie jak bukmacherzy), że faworytkami meczu będą azjatki. Liczę nawet na gładkie zwycięstwo 3-0, lecz na potrzeby zabawy w typy dnia pobieram -1,5. Zespół Chiński ażeby wyjść z grupy raczej musi wygrać, a jak będą zmotywowane (nie jak wczoraj) to Belgia nie będzie miała nic do powiedzenia.
✅115

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Afryka, Puchar Narodów Afryki - kwalifikacje
Godzina: 16:00
Spotkanie: Seszele - Algieria
Typ: HT/FT 2/2
Kurs: 1.59
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam. Dziś niestety nie mam czasu aby sie rozpisywać, ale zapewniam ze dobrze sprawdziłem i przemyślałem ten typ. Spotkanie inaugurujące piątą kolejkę rywalizacji grupy J kwalifikacji do Pucharu Narodów Afryki, pomiędzy Algierią a Seszelami. Algieria to nie tylko faworyt tej grupy, nie tylko faworyt do awansu do turnieju głównego, ale też obok WKS, Nigerii, Kamerunu no i Ghany faworyt do triumfu w całej imprezie. Dziś wygrywając Algierczycy zapewnią sobie awans do turnieju. W grupie J Algieria 3 razy wygrałą oraz raz zremisowała. W pierwszym meczu pomiędzy tymi zespołąmi Algieria wygrała pewnie 4:0. Dziś spodziewam się spotkania z podobnym scenariuszem do tego z inauguracji grupy, czyli od 1 do 90 minuty dominacja jednego zespołu i strzelane gole tylko w jedną stronę. Powodzenia!
✅59

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Dyscyplina ; Pilka Nozna Kw ME kobiet
Godzina ; 18,00
Spotkanie ; Polska-Szwecja
Typ ; Polska HA +2,5
Kurs ; 1,70
Bukmacher ; bet 365
Analiza ;
6 mecz Polek w kwalifikacjach do ME. Radza sobie dzielnie jak na swoje mozliwosci. Wiele zwiazkow pilkarskich zaczelo powaznie traktowac damski futbol. Poziom pomalutku sie wyrownuje , coraz wiecej ekip europejskich podnosi znacznie swoj poziom. Polki zagraja dzis ze Szwedkami , ktore kiedys byly potega , dzis sa czolowka europejska i swiatowa. Przegraly Polki w Szwecji 0-3 , jednak u siebie czuja sie znacznie lepiej. W kwietniu dobry zremisowany 0-0 mecz z silnymi Dunkami , i dziewczyny w tym meczu tez mialy swoje szanse na zwyciestwo. Dzis powinny udowodnic , iz warto stawiac w naszym kraju na kobieca pilke. Nie powinny przegrac 3 bramkami.
100

kubagkm 484

kubagkm

Użytkownik
Dyscyplina : zuzel ,liga angielska
Godzina : 20:30
Spotkanie : Swindon vs Leicester
Typ : Swindon -17
Kurs : 2
Bukmacher ; bet 365
Analiza : Dziś stawiam na wysokie zwyciestwo Rudzików,którzy wracają do wysokiej formy.Wczoraj 40 punktów na trudnym terenie w Poole.Dzis mierzą sie ze słabo spisującymi się zespołem z Lester.Nie przemawia za mną ich skład,a ostatni wynik Klindta który jechał z rezerwy , to tylko wypadek przy pracy + to że jechał prawie tylko z rezerwowymi. 54:36 jak najbardziej w zasięgu,nawet jak pojedzie Joker, a pewnie tak będzie to nie miałby za bardzo kto jechać.
100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom