>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.12.2011 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
A 0

ajron147

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia - Portugues Liga
Spotkanie: Olhanense - Braga
Typ: Under 2.5
Kurs: 1.826
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: Witam. Jest to mój pierwszy typ na tym forum, ale od razu zaznaczam, że nie jestem nowicjuszem...
W dniu dzisiejszym zostanie rozegrane ostatnie spotkanie 13. kolejki pierwszej ligi portugalskiej - dziesiąte w tabeli Olhanense podejmie u siebie teorytycznie lepszy zespół, plasujący się obecnie na czwartej lokacie - Brage. Onlhanense jest typowym średniakiem, który w tym sezonie nie powalczy o nic więcej niż walka o utrzymanie... Jego wyniki u siebie nie powalają na kolana (2w-2r-2p), a przy tym bilans goli 6-7, daje do zrozumienia, że drużyna ta zdecydowanie stara się grać defensywnie. To samo można powiedzieć o Bradze, która co prawda walczy o podium w lidze, ale cel ten będzie im zdecydowanie trudno osiągnąć, szczególnie biorąc pod uwagę jej grę na wyjazdach. Zaledwie 1 wygrana 3 remisy i 2 porażki sprawiają, że Braga jest dopiero na czwartym miejscu. Bilans bramek na wyjeździe 4-5 jak na 6 meczy nie powala na kolana, żeby nie powiedzieć że jest beznadziejny. Myślę, że w dzisiejszym spotkaniu nie powinniśmy zobaczyć więcej niż dwóch bramek, biorąc pod uwagę defensywną grę Olhanense, oraz taką samą grę Bragi na wyjazdach stwierdzam, że spotkanie zakończy się zapewne remisem 0:0 bądź skromnym zwycięstwem Bragi 0:1. Polecam
⛔ 100

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Koszykowka ABL 19.12 19:00
Klosterneuburg - Oberwart
typ: -4.5 pkt Klosterneuburg
2.13
Pinnacle
Analiza
Dziś w spotkaniu konczacym trzynasta kolejke w austryjackiej lidze ABL - Klosterneuburg na wlasnym parkiecie podejmie druzyne Oberwartu. Dojdzie wiec do spotkania na szczycie ligowej stawki, dzisiejsi gospodarze to wicelider, a Oberwart to czwarta druzyna rozgrywek. Faworytem bukmacherow, jak i moim wydaja sie byc gospodarze tego spotkania. Druzyna Klosterneuburga kontynuuje aktualnie serie czterech spotkan bez porazki i chcialaby ja potrzymac. Dzisiejsi gospodarze wygrywali ostatnie z Furstenfeld, Grazem dwukrotnie i BC Vienną. Oberwart ostatnimi czasy radzi sobie w kratke. Sposrod czterech ostatnich spotkan wygral zaledwie dwa, co jak na ta druzyne jest marnym wynikiem. Oberwart przegral zarowno z Kapfenbergiem jak i Wels. Rowniez ostatnie spotkania pomiedzy obiema druzynami wskazuja raczej w tym meczu na gospodarzy, ktorzy wygrali trzy sposrod czterech ostatnich spotkan z druzyna Oberwartu we wlasnej hali. Sadze, ze dzis powinno byc podobnie, gdyz biorac pod uwage dotychczasowa dyspozycje, jak i aktualna formę faworytami wydaja sie byc gospodarze.
✅ 113

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 2

cichyq

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Crystal Palace - Birmingham
Typ: Liczba goli: 0-2
Kurs: 1,6
Bukmacher: Betclic
Dziś o 20;45 w 22 kolejce Championship spotkają się drużyny na podobnym poziomie. Obie drużyny znajdują się w środku tabeli i dzieli ich jeden punkt różnicy.
W spotkaniach obu drużyn padają gole, ale nie ma ich zbyt wiele.
Wystarczy spotkać na ostatnie spotkania tych drużyn.
Crystal u siebie nie miał over 2,5 od 6ciu spotkań
[02/12] Derby County FC H 1 - 1
[26/11] Millwall FC H 0 - 0
[01/11] Portsmouth H 0 - 0
[29/10] Reading FC H 0 - 0
[25/10] Southampton FC H 2 - 0
[18/10] Bristol City FC H 1 - 0
Myślę, że można spodziewać się w tym meczu niezbyt wielu bramek, ostatnie trzy bezpośrednie pojedynki tych drużyn kończyły się underami 2,5.
Powodzenia
✅ 60

mastertypowski 383

mastertypowski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Olhanense -Braga
Typ: Braga(-1)
Kurs: 2.95
Bukmacher: bwin

Dziś o 21.15 spotkanie drużyn które dzieli bardzo dużo w tym sezonie. Zespół Bragi na pewno bedzie chciał gonić czołówke wiec musi wygrywać takie mecze jak dziś. Ostatnie cztery spotkania wygrala Braga 2 w domu i 2 na wyjezdzie, 3 z nich zakończyły sie zwyciestwem Bragi z przewagą 2 bramek licze na taki rezultat również dzisiaj.
⛔ 100

misieklemur 418

misieklemur

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Allsvenkan
Spotkanie: Malmo - Leksands
Typ: 2
Kurs: 3.00
Bukmacher: bet 365
Analiza:
Leksands walczy o grę w play-offach. Dziś powinni pokonać Malmo, które nie ma większych aspiracji. Malmo jest osłabione 3 ważnymi kontuzjami (ofensywa). Co do Leksands to skład jest pełny. Leksands mają lepszego bramkarza. Zawodnik jest naprawdę imponujący: ma świetny refleks. Co do bramkarza Malmo nie można tego powiedzieć. Aspekt własnego lodowiska to moim zdaniem za mało, aby dziś wygrać. Malmo powinno polec może 1-2 golami. Trudno orzec. Mecz na pewno ciężki do typowania, ale jak kogoś grać to Leksands. Tak też uczynię. Pozdrowienia.
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +5
coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Plus Liga kobiet
Spotkanie: Gwardia Wrocław - Pałac Bydgoszcz
Typ: Dokładny wynik: 3-2
Kurs: 4.50
Buk: Betsafe
Plus Liga kobiet. Spotkanie tzw. o 6 pkt ponieważ obie ekipy nie prezentują się najlepiej w obecnym sezonie, a znowu dzieli ich różnica tylko 1 pkt. Dokładniej w tabeli przedstawiają się tak: Gwardia zajmuje przed ostatnie miejsce z 10 pkt na koncie po 10 kolejkach w których zanotowały 3 wygrane i 7 porażek, podczas gdy Pałac ma taki sam bilans wygranych i przegranych meczy lecz mają 1 pkt więcej i ich miejsce to 6. Prawda taka, że w tym sezonie tylko 4 zespoły grają o wysokie cele, reszta będzie się bronić przed spadkiem i dzisiejsza wygrana jednej z drużyn na pewno pozwoli spokojniej podejść do kolejnych meczy. Trzeba zaznaczyć, że u siebie Pałac Bydgoszcz pewnie wygrał z Gwardią 3:0 ( 25:15 ; 25:18 ; 25:15 ). Jak widać była to sromotna porażka Gwardii, ale u siebie za pewne postawią dużo cięższe warunki bo po prostu sprzyja im gra u siebie gdzie stawiły czoła m.in Bielsku-Białej, a z drugiej strony Bydgoszcz często na wyjazdach ma spore problemy. Jednego możemy być pewni w tym spotkaniu nie powinniśmy zobaczyć jednostronnego szybkiego 3 setowego meczu, a w ogóle nie zdziwi mnie tie-break w którym liczę, że doping kibiców pozwoli Gwardii wygrac zacięte spotkanie. Oczywiście wynik może iść również w odwrotną stronę, ale Pałac w tym sezonie przegrał 3x tie-break i kto wie może i będzie ten kolejny raz.
⛔ 100

kmwtw 1

kmwtw

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna
Spotkanie: Guingamp - Sedan
Typ: Sedan strzeli gola w calym meczu
Kurs: 1.4
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Ten mecz był zawsze na wysokim poziomie strzegolnie ze strony Sedan ponieważ mimo porażki nie odpuszczali. W 5 meczach pomiedzy tymi drożynami Sedan strzelał bramki w kazdym meczu oraz w ostatnich 5 swoich meczach strzelał w 4 spotkaniach minimum 1 gola natomiast Guingamp w ostatnich swoich 5 meczach tracil za kazdym razem bramke wydaje mi sie ze jest to pewny typ
✅ 40

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka ręczna, Szwecja
Spotkanie: HK Aranäs - Lugi HF
Typ: 1
Kurs: 1.87
Bukmacher: Betfair
Analiza: Jest to spotkanie 18 kolejki szwedzkiej ligi Elitserien. Trudno wskazać tutaj faworyta, ale z racji miejsca rozgrywania stawiam na gospodarzy. Aranas jest na 11 pozycji w tabeli z 14 pkt. na koncie i bilansem 6-1-10. U siebie ten zespół wygrał 3 mecze z 8 rozegranych, w tym 2 ostatnie z wyżej notowanymi Kristianstad IFK i Drott HK. Goście na wyjazdach 2 wygrane w 8 grach, z Tumbą 22:21 i H43 Lund 35:27. Jest to zespół z 10 pozycji w lidze, z 7 wygranymi w 17 grach. Tak więc gospodarze w przypadku wygranej wyprzedzą swoich rywali w tabeli. W pierwszej rundzie w Lund było 28:25 dla Aranas. W poprzednim sezonie Aranas teżwygrali u siebie (35:31). Tym razem też liczę na podtrzymanie dobrej formy gospodarzy, którzy w ostatniej kolejce zremisowali na wyjeździe z wiceliderem Ystad.
⛔ 100

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Zdarzenie: Piłka nożna 1 liga Cypr
Spotkanie: Alki Larnaka – Omonia Nikozja
Typ: AHC gospodarze +1,5 bramki
Kurs: 1.77
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Bardzo interesująco zapowiada się nam pojedynek 14 kolejki I ligi Cypryjskiej w którym to zmierzą się zajmujący aktualnie 8 pozycję w tabeli zespół Alki Larnaka z 3 Omonią Nikozja. Gospodarze tego meczu rozegrali do tej pory 4 ligowe spotkania na własnym stadionie w których to zdołali 4x odnieść zwycięstwo a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 11 bramek a stracili 6. Goście natomiast w swoich 6 dotychczasowych występach ligowych rozegranych na wyjeździe zdołali 3x zwyciężyć a 3x zremisowali strzelając przy tym 7 bramek a stracili 3. Gospodarze tego spotkania w ostatnim czasie prezentują bardzo wysoką dyspozycję o czym świadczą 6 ligowych punktów w 2 ostatnich występach ligowych. Goście natomiast w ostatnich ligowych kolejkach zgromadzili zaledwie 1 punkt oraz 2 bramki a 4 stracone. Reasumując myślę, ze w ostatnim czasie to gospodarze są w lepszej dyspozycji i chodź kadrowo goście przewyższają Alki to jednak nie wiem czy będzie ich dzisiaj stać na wygraną co najmniej 2 bramkami o ile w ogóle wygrają stąd mój typ to handicap azjatycki w postaci +1,5 bramki dla gospodarzy.
⛔ 100

makaveli23 886,8K

makaveli23

Użytkownik
Crystal Palace - Birmingham
Typ: X
Kurs: 3.25
Buk: unibet
Patrząc na to spotkanie od razu widzę remis. Birmingham miało w poprzedni czwartek mecz w lidze europejskiej z mariborem (1-0). W lidze zajmują dopiero 14 miejsce ale maja 3 zaległe mecze i tylko 6 punktow straty do strefy playoff. Droga zatem otwarta do pnięcia się w góre tabeli. Crystal Palace dwie pozycję w góre tabeli w stosunku do swojego dzisiejszego przeciwnika. U siebie sa najbardziej remisującą drużyna w lidze (3-6-1). Birmingham na wyjazdach gra raczej defensywnie i myśle ze zobaczymy nudny mecz z mała ilością goli, gdzie Birmingham będzie czychało na błąd gospodarzy. Crystal palace raczej się nie otworzy i mamy wspaniały materiał na remis, nawet bezbramkowy. Gospodarze zagraja osłabeni brakiem Wilfried Zaha. W Birmingham do składu powraca napastnik Stephen Carr po tym jak nie zagrał z Mariborem.
⛔ 100

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Dyscyplina : Siatkówka Plus Liga Kobiet
Spotkanie: Gwardia Wrocław-KS Pałac Bydgoszcz
Typ: KS Pałac Bydgoszcz(+1,5seta)
Kurs: 1,60
Bukmacher: Unibet
Analiza:Należy zacząć od tego, że Wrocławianki bardzo słabo spisują się w tym sezonie, bo po 5 miejscu jakie zajęły na koniec rozgrywek plus ligi apetyt na ten sezon był znacznie większy. Zarząd klubu mówił o walce o czwórkę a tu co 9 msc i pozycja spadkowa. Wrocławianki moim zdaniem także wyglądają lepiej na tle Bydgoszczy.

Dorobek punktowy obu ekip jest porównywalny, ponieważ dzieli te drużny różnica 1 pkt. W 1 meczu Bydgoszcz bez problemu wygrał 3:0 i myślę, że dzisiaj na pewno postara się przełamać słabą passe i na pewno wywiezie z Wrocławia choćby 1 pkt.

Warto podkreślić że dzisiaj wejście na mecz będzie za darmo, dlatego myślę, że kibice powinni dopisać, ale o wygraną Wrocławianek będzie bardzo ciężko

Mecz będzie transmitowany przez POLSAT SPORT co dodaje smaczku:grin:
✅ 60

B 33

bodziorex

Użytkownik
hokej na lodzie, szwecja 2
spotkanie: Malmo- leksand
typ leksand wygra i over 5,5
kurs 5,5
gamebookers
analiza:
przed nami spotkanie 32 kolejki szweckiej 2 ligi hokeja na lodzie. naprzeciwko siebie stana malmo oraz leksand. gospodarze zajmuja aktualnie 7 miejsce z dorobkiem 49 pkt a ich dzisiejsi rywale maja tych oczek o 7 wiecej i okupuja 4 lokate. jesli chodzi o bilans spotkan na wlasnym terenie to malmo legitymuje sie bilansem 9 wygranych oraz 6 porazek. leksand na wyjazdach 10-6. gospodarze dzisiejszego meczu ostatnio prezentuja kiepska dyspozycje, poza srodowa wygrana po karnych z kiepskim sunswall seria 4 kolejnych porazek(bofors , vasteras, rogle , tisgryd). forma leksand nieco w kratke na wyjazdach dwa ostatnie zwyciestwa w vasteras oraz more a u siebie 3 kolejne porazki. kolejno z orebro, boras i tinsgryd. dobrze idzie im gra na wyjazdach i mysle ze dzis bedzie nie inaczej. oslabione malmo nie bedzie w stanie nawiazac walki. typuje wygrana gosci i over 5,5
⛔ 100

B 4

bot_13

Użytkownik
hokej na lodzie, Allsvenskan
spotkanie: Malmo- Leksand
typ under 4,5
kurs 2.42
betsson
Mecz hokeja między 7 w tabeli Malmo, a 4 Leksand będzie należał do ciekawego spotkania. W tym meczu stawiam na under 4.5. Forma obu drużyn na 5 ostatnich nie jest dobra. Goście zdobyli 6 pkt. 2 razy wygrywając i 3 razy przegrywając. A ich bilans bramkowy to 9-11, czyli średnia na mecz to 4 bramki. Natomiast gospodarze tego spotkania spisują się jeszcze gorzej. Na 5 ostatnich meczy zdobyli 2 pkt. a ich bilans bramkowy to 9-16, czyli 5 bramek na mecz. Sądzę, że obie drużyny skupią na obronie i nie padnie dużo bramek i dobrej kontrze. Tak więc under 4.5 jest bardzo możliwy.
✅ 142

B 71

bartus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna,Anglia Conference
Spotkanie: York-Kidderminster
Typ: 1
Kurs: 1.80
Bukmacher: bet365
Analiza:

Dzis o godz 20:45 na murawę wybiegna piłkarze York i Kidderminster.
York u siebie radzi sobie swietnie zajmujac 2 miejsce strzelajac 28 straconych 10 zdobytych 24 punkty bilans (7-3-2) W ostanim spotkaniu grali na wyjezdzie przeciwko Trelford i padł wynik remisowy.York zajmuje 4 miejsce strzelajac 49 straconych 22 bilans (12-8-4)
Kidderminster na wyjazdach radzi sobie przecietnie zajmujac 8 miejsce strzelajac 19 straconych 17 zdobytych 19 punktów bilans (6-1-4) W ostanim spotkaniu grali u siebie przeciwko Bath i wygrali 4:1. W tabeli zajmuja 8 miejsce strzelajc 44 straconych 34 zdobytych 39 punktów bilans (11-6-6) Mysle ze York wygra to spotkanie,ale jak bedzie zobaczymy.Pozdrawiam!
⛔ 100

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 2.Bundesliga
Spotkanie: St.Pauli - Eintracht Frankfurt (ilość goli w meczu)
Typ: poniżej 2.5
Kurs: 2.05
Analiza:
Dziś kibice obejrzą ciekawe widowisko w 2 Bundeslidze, 4 drużyna w ligowej tabeli St.Pauli podejmuje u siebie 2 drużynę i jednego z rywali w walce o awans - Eintracht Frankfurt.
Mecz ten zapowiada się moim zdaniem na underowe spotkanie, powodów by tak myśleć jest kilka. Przeanalizowałem formę z ostatnich meczy obu drużyn, moje wnioski są następujące:
* 2 ostatnie mecze St.Pauli to 1:1 z Paderborn (w) oraz 0:1 z Ingolstadt (w)
* 2 ostatnie mecze Eintrachtu Frankfurt: 2:0 z Karlsruhe (d) i 0:0 z Furth (d)
Jak widzimy w grudniu obie drużyny nie prezentują wybornej formy strzeleckiej, obie solidarnie zanotowały po 2 mecze under 2.5.
Kolejnym czynnikiem jest historia meczy obu tych drużyn;
* na 4 mecze (ligowe) dwa razy padł under i dwa razy padł over.
Także jak widać dzisiaj może się zdarzyć wszystko ale sądząc po ligowej tabeli myślę, że remis będzie korzystny dla obu stron. Atut własnego boiska będzie przemawiał za St.Pauli ale uważna i solidna gra w defensywie (co potwierdzają ostatnie mecze w lidze) Eintrachtu myślę, że wystarczy na wywiezienie punktów.
Liczę na mecz walki ale nie spodziewam się dzisiaj wielu goli.

✅ 105

erxone 10

erxone

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna 2 Bundesliga
Spotkanie - St. Pauli - Frankfurt
Typ - X / X
Kurs - 5.5
Buk - Bwin
Analiza :
Spotykają się trzecia i piąta drużyna drugiej Bundesligi. Jest to ostatni mecz w tym roku i zespoły na pewno będą walczyć do upadłego o korzystny wynik. Myślę że gracze obydwu drużyn zmobilizują sie i poprawią znacznie gre w obronie ponieważ tracą sporo bramek. Gospodarz plasuje sie na piątym miejscu i nadal walczy o szybki powrót do najwyższej klasy rozgrywkowej.Tak jak remis w przedostatniej kolejce z Paderborn 1;1 można przyjąć za udany wynik tak przegraną z Ingolstadt juz trzeba uznawać za wpadkę.
A wieć gospodarze muszą dziś wyrwać punkt Gością żeby zrechabilitować sie za ostatnią porażkę oraz żeby czołowe drużyny nie odskoczyły za bardzo.U siebie radzą sobie dobrze 6-1-2 .
Goście to trzeci zespół zaplecza najwyżej klasy rozgrywkowej w Niemczech. Ostatnio zremisowali z Furth (2 miejsce) oraz wygrali z ostatnią drużyną ligi. Na wyjazdach radzą sobie nieźle 6-2-1.
Będzie to ciężki bój i żadna drużyna będzie robić wszystko by nie stracić pierwsza bramki. Sugerował bym też Under lecz Piłka to Piłka może zdarzyć sie tu wszystko. Mój typ jest ryzykowny lecz bardzo prawdopodobny
⛔ 100

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna,Serie B
Spotkanie: Pescara Calcio - Sampdoria Genua
Typ: połowa/koniec XX
Kurs: 5.50
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Witam,z racji końca miesiąca nie pozostaje nic innego jak solidnie zaryzykować.Z dzisiejszej oferty wybrałem mecz II ligi Włoskiej.Gospodarz Pescara przed tym meczem zajmuje 5 lokatę z 33 punktami z bilansem 10-3-6 w tym u siebie z bardzo korzystnym bilansem 7-1-1.Goście,spadkowicze z Serie A grają co tu dużo mówić słabiutko dopiero 10 miejsce z 26 punktami.Ogólny ich bilans to 5-11-3,na wyjazdach wygląda to tak 3-5-1.Zauważalny na pewno jest fakt że na 19 meczów Sampa zremisowała aż 11 co tylko wspomaga mnie w moim typie.Biorąc pod uwagę bilans zespołu Pescary u siebie wydaje się być pewniakiem lecz mi tu śmierdzi X na tyle że postanowiłem zagrać i 1 połowę i cały mecz X.
⛔ 100

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy: Bundesliga2
Spotkanie: St.Pauli - Eintracht Frankfurt
Typ: powyżej 2.5 goli
Kurs: 1.75
Analiza:
Mecz na szczycie niemieckiej Bundesliga2. St.Pauli po dwóch meczach wyjazdowych,które nie były udane, remis z Paderborn i porażka z Ingolstadt, będą chcieli zyskać zaufanie kibiców i wygrać z Eintrachtem.
St.Pauli to ekipa własnego boiska, oczywiście zdarzają się im wpadki jak porażka z Dusseldorf 1-3 czy z Aue, o ile z Dussledorf można wytłumaczyć to z Aue nie bardzo.
Mecz o 6 punktów jak dla mnie dziś rozstrzygnięty zostanie na korzyść St.Pauli.
Eintracht przegrał ostatnio pierwszy mecz na wyjeździe, do tego męczyli się u siebie z Aachen i Aue, ale wygrali.
Patrząc na formę St. Pauli u siebie, to w ostatnich 5 meczach:
5 razy over z wynikami było różnie ;)
Frankfurt w tym czasie podczas 5 ostatnich wypraw na boiska rywali zanotował 3 razy over, moim zdaniem, podział punktów nie interesuje żadnej ekipa a zwłaszcza gospodarzy,którzy jak myślą o Bundeslidze to muszą kompletować punkty.
Powodzenia!
⛔ 100

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Ligue 2
Spotkanie: Guingamp - Sedan 19.12.2011r. 20:30
Typ: Over 2.5
Kurs: 2.28
Bukmacher: Pinnacle
W Ligue 2 na zakończenie rundy jesiennej spotkają się dzisiaj Guingamp z Sedanem. Gospodarze zajmują obecnie trzecią pozycję w tabeli i są jednymi z głównych kandydatów do awansu. Sedan zajmuje dopiero szóstą pozycję, ale ma zaledwie 1 punkt mniej niż ich dzisiejsi rywale. Dlatego też ten mecz będzie bardzo ważny dla obu drużyn w kontekście walki o awans. Gospodarze ostatnio przegrali na wyjeździe z Tours, aż 1:5. Wcześniej też overowali co na pewno dobrze dla mojego typu. Aż trzy razy w czterech ostatnich meczach przekraczali linię 2.5 bramki. Jak na ligę francuską to na pewno bardzo ciekawy bilans. Sedan w ostatnich trzech meczach zdobył 5 punktów, ale też warto podkreślić, że w pięciu meczach, aż czterokrotnie przekraczali linię 2.5 bramki. Jeżeli chodzi o najlepszych graczy to w drużynie gospodarzy najlepszym graczem jest 30 letni Thalibut Giresse, który zdobył 5 bramek. W drużynie gości taką ilością bramek pochwalić się może dwóch gracz Diaby oraz Diallo. W historii spotkań między oboma drużynami często padał over 2.5 bramki w ostatnich dwóch meczach, aż dwukrotnie padały co najmniej 3 gole. Liczę, że w dzisiejszym meczu może być podobnie. Kurs na pewno bardzo zachęcający, dlatego też proponuje od siebie over 2.5 wyceniany w Pinnacle na 2.28.
✅ 128

kuzkes 1

kuzkes

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia - Portugues Liga
Spotkanie: Olhanense - Braga
Typ: połowa/koniec spotkania X-2
Kurs: 3.65
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Na dzisiejszy wieczór wybrałem mecz ligi Portugalskiej pomiędzy zespołem Olhanense dla którego priorytetem w tym sezonie jest utrzymanie się w lidze, a pretendentem do jednego z trzech pierwszych miejsc w lidze. Forma drużyn z kilku ostatnich meczy jest dość zbliżona z przewagą jednak Bragi. Braga grała jednak z dużo mocniejszymi rywalami i teraz przyszedł czas żeby powetować sobie te mecze z teoretycznie słabszym przeciwnikiem. Myślę że mecz będzie miał bardzo wyrównany przebieg bo kibice z pewnością pomogą drużynie Olhanense. Niemniej uważam że sił do obrony wystarczy im tylko w pierwszej połowie i w drugiej będzie już wyraźna przewaga Bragi udowodniona bramką.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom