Dyscyplina:
Piłka Nożna, Mecze
Towarzyskie
Spotkanie:
Austria vs
USA
Typ:
Austria
Kurs: 2.20
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Witam! Zapraszam na mecz tworzyski zespołów które nie muszą się już bić o awans na MŚ bo jedna z tych drużyn (
USA) awansowała już na przyszłoroczny mundial a
Austria nie miała takiej szansy dlatego dziś walka będzie jednym z przygotowań dla
USA do mundialu, ja jednak zdecydowanie stawiam na Austriaków.Austriacy mają w swoich szeregach na prawdę dobrych zawodników takich jak Arnautovic czy Ivanschitz.
USA z tego co słyszałem ma nie zagrać w optymalnym składzie więc szczególnie na wyjeździe na pewno będzie im bardzo ciężko.Do tego dokłada się znaczna zmiana strefy czasowej która też może mieć swoje odzwierciedlenie w dzisiejszym spotkaniu.Austriaccy kibice po niepowodzeniu
w eliminacjach na pewno liczą na to że ich podopieczni postarają się dziś o zwycięstwo i jak dla mnie uda im się to w 100%.W eliminacjach do mundialu w Brazylii Austra zaprezentowała się bardzo przyzwoicie ustępując tylko pola dwóm świetnym reprezentacjom czyli Niemcom i Szwecji.Jak wiadomo strefa w której gra reprezentacja
USA nie jest taka wymagająca i wcale nie trudno jest tam awansować na MŚ tym bardziej takiej reprezentacji jak
USA która mimo że nie słynie jakoś bardzo z futbolu awansowała na spokojnie z 1 miejsca.Dziś myślę że mimo że jest to dla nich jeden z etapów przygotowań do brazylijskiego mundialu to jednak nie będzie to dla nich dobry mecz i przegrają z mocnym rywalem jakim na pewno tym bardziej u siebie jest
Austria.Stawiamy w Austriaków.Powodzenia!!!
120