>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.04.2021 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Leeds - Liverpool
Typ: poniżej 4 goli (4=zwrot)
Kurs: 1.40
Bukmacher: FORTUNA
Analiza:
Ja dziś przeciwnie typuję do kolegów. Nie sądzę abyśmy zobaczyli dziś grad bramek na Elland Road. W meczach Leeds u siebie tylko 3 razy na 15 rozegranych spotkań padł over 3,5 gola i średnio pada tam 2,6 bramek. W meczach Liverpoolu na wyjeździe over 3,5 był pokryty z kolei 6 razy na 15 meczy. W ostatnich 8 ligowych pojedynkach Leeds padał under 3,5 gola. Z kolei jeśli chodzi o Liverpool i mecze ligowe to od 7 spotkań również padał under 3,5 gola. Liverpool ma ogromne problemy ze skutecznością ostatnio i jeśli myślą dziś o zwycięstwie to muszą zagrać bardzo uważnie w obronie i starać się nie stracić gola, bowiem jak już wspominałem wykańczanie akcji w Liverpoolu ostatnio jest na bardzo niskim procencie.

40

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +230
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Argentyna, Cope de la Liga
Godzina: 23:00
Spotkanie: Banfield - Platense
Typ: powyżej 2,5
Kurs: 2,16
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Gospodarze na razie w środku stawki, ale jak dziś wygrają to mogą wskoczyć na 4 miejsce. Goście na przedostatniej pozycji ale tyle samo oczek co ostatni Arsenal Sarandi. Parrząc na statystyki ja typuje dziś over bramkowy. Banfield z 3 kolejnymi meczami z 4 golami lub nawet 5 z Velez. Goście przeplatają niskie wyniki z wysokimi ostatnio 2:4, trzy mecze temu 1:3. Liczę, że gospodarze chcąc wygrać zaatakują i zdobędą minimum dwa gole, ale również stracą bramkę. Na H2H nie ma co patrzeć bo od 20 lat nie grali ze sobą. Głównie typ trzeba oprzeć na liczbie bramek gospodarzy.

100

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Dyscyplina: Tenis, Challenger Tallahassee
Godzina: 23:00
Spotkanie: Brayden Schnur - JM Cherundolo
Typ: Schnur
Kurs: 3.15
Bukmacher: efortuna
Analiza:

Challengery w USA, szczegolnei na hardzie to ogolnie ostra napieprzanka i dobrze sie to oglada, zawodnicy wala na calego nie majac nic do stracenia i wala z calych sil, mecze sa zaciete

Juan Manuel moze wygral turniej u siebie w Cordobie dopiero co, ale to dzieciak, mleko pod nosem, dopiero co wygral swoj pierwszy mecz w ATP, 19 lat, w USA sie spali jak Robert Mateja w drugiej serii po swietnym pierwszym skoku.

Schnur 25 lat, 1,94 wzrostu, w USA to jakby u siebie, niewazne ze nawierzchnia jakis dziwny clay, walic dzieciaka po katach, on tam moze niesmialo sie rozgladac

troszke probley z koncentracja i konsekwencja zobaczcie to:

- Monte Carlo gramy porazke Hurkacza w 1 rundzie, wygrywa, po czym w drugiej odpada z leszczem
- Gramy porazke Djokovica wygrywa 2-0 po czym zaraz odpada nawet zapoomnialem bezpowrotnie z kim
- Gramy porazke Slovana w zeszla niedziele, utrzymuje remis po czym przegrywa wczoraj po kursie 8 u siebie
- Gramy CSA, zawodza ale wyrzucaja trenera

Czyli moje typy dzila sie na te ktore wchodza albo akurat wchodze w najgorszym momensie, juz za momencik wchodza albo sa piorunujace konsewkwencje dla druzyn

To tylko pokazuje jak trzeba byc konsekwentnym, pora na nalezna wygrana z tenisa bo poki co 0-2. Choc jedna wygrana mi sie po prostu nalezy, cytujac klasyka

Pozny powrot do domu, brak juz szerokich opcji wyboru plus jak zwykle wszyscy sie poloza na koniec przed Liverpoolem (mim oze jest superliga i tak beda dmuchac na zimne i znajda sie w czworce), co nie znaczy ze typ jest zly.

Gramy i ogladamy

215

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: tenis stołowy win cup
Godzina: 23:55
Spotkanie: Maleev-Kovalenko
Typ: 1 set -powyzej 18.5 pkt
Kurs: 1.97
Bukmacher: STS
Analiza: Ostatni mecz tenisa stołowego win cup w dniu dzisiejszym. Maleev jest nie bez powodu dużym faworytem tego spotkania-potwierdza to zdecydowanie h2h. Ale warto tez spojrzeć na formę obydwu graczy. Nie jest kolorowo,trzeba przyznać. Jeden i drugi gracz ma gorszy okres w grze. Dlatego tez wydaje mi się ze pierwszy set powinien byc dosc wyrównany. Kovalenko zawsze jest w stanie wygrać tutaj chociaż jednego seta chociaz pokazywal to pare razy przeciwko Maleevowi. Jak Maleev nie narzuci wysokiego tempa to mysle ze Kovalev ma umiejętności zeby ugrać wiecej niz 8 pkt w 1 secie.

97

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom