Dyscyplina:
Tenis,
Australia ITF (godz. 2:30 w nocy)
Spotkanie: John-Patrick Smith - Daniel Byrnes
Typ: 2
Kurs:
8.00
Bukmacher: Bet365
Witam

. Znalazłem ciekawe spotkanie z tenisa na noc (grają dziś w nocy o 2:30). Jest to Australijski
ITF i mecz jest dostępny do stawiania np. na Bet365. Jakoże w
ITF nie raz takie kursy wchodziły to i ja spróbuję taki mecz zaproponować. Wiemy, że
ITF to szansa na wybicie się dla słabszych, Ci faworyzowani czasami olewają mecze, odpuszczają, albo nie grają na 100% w przeciwieństwie do rywala. A to jest ogromna szansa dla lokalnych i młodych grajków. Co niektórzy niewiedzą, i cwane buki dają do oferty
ITF - bo faworyci bardzo często celowo odpuszczają mecze, są tego 2 powody: terminy innych turniejów sie ze sobą nie zgadzają (np. zawodnik gra w bardziej priorytetowym turnieju następnego dnia i musi/chce odpuścić, masówka idzie na faworyta po niezłym kursie i wtopa); po 2, lepiej się dorobić na boku, niż męczyć się wygrywając cały turniej i zgarnąć 1 tys dolarów... Tutaj znalazłem ciekawy mecz, bo Smith jest zupełnie bez formy, do tego ostatnio trochę po Challengerach jeździł i odpadał odrazu. Co prawda za rywala ma anonima, gracza lokalnego, który zawodowo gra bardzo mało, co oczywiście nie oznacza że nie gra w ogóle, bo gra w tzw. College (często zawodnik ma ograniczone możliwości i mimo, że gra nieźle nie ma np. kasy na podróżowanie po turniejach), a w tym turnieju pokonał już 3 rywali. Obaj są Australijczykami, Smith gra tutaj jako zawodnik rozstawiony i nie przebijał się przez kwale, wolny los również w 1 rundzie. Co o nim można powiedzieć, chłopak jest zupełnie bez formy. Na ostatnie 5 spotkań przegrał 4 i to z rywalami średnio mówiąc z nienajwyższej półki. Byrnes zaś w kwalifikacjach pokonał Drew'a 6-2 6-2, Feng'a 6-1 6-1, a w pierwszej rundzie Hortona 6-3 6-4. Co prawda są to młodzieńcy po 18-20 lat, ale w takich turniejach młodzi właśnie grają ambitnie, a taki Feng próbuje od czasu do czasu sił w Challengerach. Liczę tutaj na słabszą postawę Smitha, i ambitną grę 29 letniego Byrnesa, dla którego jest to najbardziej priorytetowy turniej w roku. Można próbować tego świetnego kursu, bo jest spora szansa, że wejdzie!
A co do
LM - wszyscy widze stawiają na Bayern, ja bym jednak polecał under 2.5 po kursie 2

.
Pomogłem, podziękuj, proszę i pozdrawiam

100