>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 19.02.2013 (wtorek)

Status
Zamknięty.
R 10

ryba-czewa

Użytkownik
dyscyplina: Piłka ręczna, Szwecja Elitserien mężczyzn
spotkanie: HK Aranäs - Lugi HF
typ: Lugi wygra różnicą 4-6 bramek
kurs: 3,60
bukmacher: bet365
analiza:
przed nami spotkanie 26. kolejki ligi szwedzkiej piłkarzy ręcznych, naprzeciw siebie stają drużyny znajdujące się na dwóch przeciwnych biegunach ligowej tabeli, a są to lider Lugi oraz drużyna znajdująca się na samym dnie Aranäs. Lugi swoje pierwsze miejsce zajmuje dzięki 33 punktom, które uzyskała odnosząc 15 zwycięstw, 3 remisy i 7 porażek. Ich bilans bramkowy wynosi 709:617. W meczach wyjazdowych Lugi nie spisuje się już tak rewelacyjnie w 12 spotkaniach odniosło 6 zwycięstw i 6 razy przegrało. Gospodarze dzisiejszego spotkania zajmują ostatnie 14 miejsce w tabeli z dorobkiem zaledwie 9 punktów, na ten dorobek złożyły się 4 zwycięstwa, 1 remis i aż 20 porażek. W meczach u siebie wywalczyli 4 punkty dzięki dwóm zwycięstwom. Sądzę, że Lugi wygra około 5 bramkami ponieważ na wyjazdach radzą sobie średnio.
⛔100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: FC Porto - Malaga
Typ: Powyżej 3.5
Kurs: 4.0
Bukmacher: WilliamHill
W 1/8 finału Ligi Mistrzów zobaczymy starcie dwóch ekip z Półwyspu Iberyjskiego - portugalskie FC Porto zmierzy się z hiszpańską Malagą. Sądzę, że będzie to piękny spektakl, pokaz południowoeuropejskiego futbolu, w którym główny nacisk kładzie się na ofensywę. Smoki od lat nie mają sobie równych na własnym podwórku, co roku zdobywają tytuł mistrza i z powodzeniem występują w LM. W tym sezonie jest podobnie, jednak zarówno w lidze portugalskiej jak i na arenie europejskiej na tym etapie rozgrywek nie mogą czuć się tak pewnie. W tabeli rodzimej ligi są liderem, ale po piętach depcze im Benfica, mająca na koncie tyle samo punktów, a w LM czeka ich trudny pojedynek z Malagą, która przebojem wdarła się na ten poziom zmagań. Ekipa z Hiszpanii nie znalazła pogromcy w fazie grupowej, mimo iż mierzyła się z takimi potentatami jak Zenit czy Milan. W Primera Division prezentują się również bardzo dobrze i zajmują wysokie czwarte miejsce.
Ufam, że oba zespoły zagrają na swoim najwyższym poziomie, a dzięki wysokiej skuteczności snajperów, zobaczymy sporą ilość goli.
⛔100

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Arsenal Bayern
Typ: X/2
Kurs: 5,0
Buk; Bet365
Analiza: o meczu powiedzianu już wiele. Myslę, że podrażniona ambicja graczy Arsenalu sprawi, ze zagrają bardzo ambitnie pierwszą połówkę. Dlatego nie rpzewiduje tutaj dużej przewagi Bayernu. Dopiero w drugiej części Bayern powinien dojść do głosu i pokazac na boisku swoją przewagę. A na tę przewagę wskazuja wszelkie statystyki. Arsenal ponadto jest bez formy, odpadli ostatnio z pucharu, Wenger sę wkurzył. Dzisiaj Arsenal powinien zagrać bardzo dojrzale w peirwszej połowie, muszą się wziąć w garsć. Sądzę jednak że zwyczajnie nie starczy im sił na cały mecz i z upływem czasu to Bayern będzie dochodził do głosu. Taki dopuszcza nawet gola dla Arsenalu w pierwszej połówce i remis bramkowy do przerwy. Więc myśle, że gra warta drobnych ;)
⛔100

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
powyższy mój post http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-19-02-2013-wtorek-88314-3.html#post3407128 proszę o przeniesienie do typów dnia na 20.02(środę), gdyz pogoda nie pozwoli na rozegranie tych wszystkich spotkań dzisiaj, a by 7spotkań szybko się skończyło jest mało prawdopodobne nawet dzięki trzem kortom.
Dyscyplina: WTA Bogota
Spotkanie: Birnerova Eva - Knapp Karin
Typ: Birnerova Eva
Kurs 2.73
Bukmacher PinnacleSports
Próbuję Eve. h2h wygląda 3:0 właśnie dla niej, ostatnie spotkanie z Bratchinkova to żadna ujma, ale tam też pokazała że jest mocna na cegle, więc nie rozumiem skąd takie kursy teraz z Knapp, przy obu historii nazwisk nie ma wielkich i o top 100już raczej żadna z nich nie myśli. Ale wróćmy do h2h. Twarda 6:2, 6:2. halowa 7:2, 7:5 i cegła 6:3, 7:6(6), ale spotkanie odbyło się bardzo dawno. I przez ten czas Knapp nie pokazała wcale, aby miała jakiś pomysł na Eve. W Paris jak i Tashkent statystycznie przeważała Birnerova począwszy od podania do returnu.
⛔100

master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
Spotkanie: FC Porto - Malaga
Typ: Handicap 0:1 X
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bwin
Dzisiaj nie typowo, nie zagram na kornery. Na Estadio do Dragao dojdzie do ciekawego pojedynku między Porto, a Malagą. Porto zajęło 2 miejsce i przegrało tylko z PSG, Malaga zaskoczyła wszystkich swoją fantastyczną grą i zajęła 1 miejsce. Dzisiejszy mecz będzie pod dyktandem Porto, to oni muszą dzisiaj wygrać, a Malaga będzie starała się strzelić bramkę, na co na pewno ich stać. W tej fazie rozgrywek liczy się doświadczenie, które osiągnęło się grając na tym szczeblu rozgrywek w latach poprzednich. Tutaj przewagę ma Porto, które jest w LM bez przerwy przez kilka lat, ale nie skreślajmy jeszcze Malagi. Porto miało cienką grupę i wygrane z Kijowem i Zagrzebiem nie robią na mnie żadnego wrażenia, a Malaga pokonała Milan i Zenit.
Prawdopodobne składy:
Porto: Helton - Sandro, Mangala, Otamendi, Danilo, Lucho, Moutinho, Defour, Varela, Martinez, Rodriguez
Malaga: Caballero - Sanchez, Demichelis, Weligton, Antunes, Camacho, Toulalan, Portillo, Isco, Joaquin, Saviola
Porto tego meczu nie przegra na pewno, bo kto pamięta kiedy ostatnio przegrali w domu w LM ? Ja sobie nie przypominam, a że Malaga to nie chłopcy do bicia stawiam na minimalne zwycięstwo Porto i wielkie emocje w rewanżu.
Inny typ na to zdarzenie to Jackson strzeli 1 bramkę w meczu.
Powodzenia
✅240

kasztun 17

kasztun

Użytkownik
Spotkanie:
FC Porto - Malaga
Typ: Obie drużyny strzelą gola w 1 połowie
Kurs: 5,25
Bukmacher: bwin
Analiza:
Na dziś wybrałem mecz FC Porto z Hiszpańską Malagą ogólnie dziwi mnie dlaczego bukmacherzy tak faworyzują zespół smoków, według mnie ich zwycięstwo nie jest aż tak oczywiste bo Malaga to bardzo solidny zespół który radzi sobię coraz lepiej w lidze i w lidze mistrzów .Mój typ opieram na fakcie iż gospodarze będą chcieli jak najszybciej objąć prowadzenie ale uważam że Malaga będzie przygotowana na grę z kontry i uda im się wykorzystać jakąś sytuację ogólnie uważam że w tym meczu padnie sporo goli ,ja stawiam że obydwie drużyny strzelą bramkę w 1 połowie kurs jest wyśmienity więc można zaryzykować za niewielką stawkę .
⛔100

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,Szkocja
Spotkanie: Falkirk - Livingston
Typ: X
Kurs: 3.50
Bukmacher: Pinnacle
19.02.2013 20:45
Analiza:
Typ sądzę że wejdzie już po pierwszej połowie.Oba zespoły jak ze sobą grają to często padają gole dla obu drużyn dlatego też myślę że dziś także mnie nie zawiodą i będzie grad bramek.Oba zespoły w tabeli są obok siebie i są wysoko bo miejsca czwarte i piąte.Oba zespoły ostatnie mecze wygrały.dawno w sumie już nie miały wyniku remisowego więc być może będzie on dziś między nimi ale zapewne jak już to będzie to wynik bramkowy. Bilanse bramkowe są bardzo okazałe więc dziś myślę że goście którym marzy się powrót do ligi wyżej będzie grało od początku o bramkę.A gospodarze tak łatwo skóry nie sprzedadzą i także będą próbowali coś strzelić.Liczę więc na to że dziś w tym spotkaniu nie obędzie się bez bramek.Myślę że to spotkanie będzie bardzo zacięte więc dlatego też trudno jest tu wskazać kto wygra.Myślę że obie ekipy także by się cieszyły z remisu ale takiego w którym będzie przynajmniej po jednym golu na koncie.
⛔100

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Dyscyplina:*Piłka Nożna Liga Mistrzow
Spotkanie: Arsenal-Bayern
Typ: 1
Kurs: 4,34
Bukmacher:* Pinnacle Sports
Analiza: Stawka tego meczu jest niezwykle wysoka. Szczególnie wysoka dla Wengera , ktory gra o posade i blamaz w tym dwumeczu moze sprawic , ze francuz pozegna sie po 17 latach z Arsenalem. Kreowany przez wszystkich na faworyta Bayern ma rozjechac londynczykow jak walec , pilkarze Heynckessa mowia , ze to bedzie dla nich rozgrzewka i formalnosc. Swietna obrona, swietna pomoc, nienajgorszy atak, goscie maja w zasadzie druzyne idealna. Nie mozna tego powiedziec na pewno o gospodarzach. Dziurawa jak ser szwajcarski obrona, daleki od najlepszej dyspozycji Szczesny, nieskutecznosc, zla atmosfera w zespole,8-letnie fatum zwiazane z brakiem wygrania czegokolwiek itd. Wymieniac mozna by tak dlugo. Jednak to jest liga mistrzow- w rozgrywkach tych druzyny bedace w wielkich kryzysach na krajowym podworku tu cudownie odradzaly sie. Arsenal przeciez pilkarzy ma jakosciowo dobrych i bardzo dobrych. Jezeli Wenger tylko odpowiednio nastawi ich do dzisiejszego spotkania i pouklada im w glowach to Arsenal moze walczyc jak rowny z rownym z Bayernem. Watpliwe by byl to mecz otwarty z cala kanonada bramek. Arsenal lubi otwarta gre i to moze byc ich problem. Jesli jednak przetrwaja poczatek i nie zostana zepchnieci do defensywy ktora jest ich najwieksza wada to moga pokusic sie nawet o zwyciestwo. Nie chce mi sie bowiem wierzyc, ze legenda Highbury Arsene Wenger powiedzial ostatnie slowo. Sadze, ze dzis zamknie usta wszystkich krytykow i zobaczymy inny Arsenal-zmotywowany, uwazny , a przede wszystkim pewny w defensywie. Choc taka przemiana jest raczej trudna i to w te kilka dni to ja w nia wierze- Liga Mistrzow to nie sa zwykle rozgrywki i mecze w niej czesto nie koncza sie tak jak wiekszosc przewiduje.
⛔100

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Dyscyplina;Tennis ATP Buenos Aires
Spotkanie;Ramierez-Hidalgo R. - Arguello F
TYP;Ramirez-Hidalgo R.
Kurs;3,05
Bukmacher;Expekt
Analiza;
Widze spory zawyszony kurs w tym meczu.Wiem że ranking Atp nic nie znaczy ale tych panów dzieli przeszło sto miejsc.Ramirez-Hidalgo jest obecnie 96 zaś Arguello 198.
To na początek opisze sylwetke hiszpana.Ulubiona nawierzchnia w całej karierze to clay gdzie rozegrał do tej pory 779 spotkań ,wygrał 468 z nich.W tym sezonie Ramirez zaczął słabo,ale też rywali miał wymagajacych na hardzie Lu czy Kamke mówia same za siebie,hiszpan nie jest wirtuozem na tej nawierzchni,tylko 53 spotkania 18 wygranych.Zaś na clayu dwa mecze tez przegrane z mocniejszymi rywalami od siebie Souzą czy Rufinem.W tamtym roku Ramirez-Hidalgo tu nie grał.
Arguello zas to reprezentant gospodarzy dlatego taki niski kurs na niego.Arguello jest o 14 lat młodszy od hiszpana dlatego tez bilans ma jak narazie 215 meczy 140 wygranych na clayu.W tym sezonie bilans 4-3,te cztery wygrane to wygrane w kwalifikacjach do turniejów głównych w Vina del Mer czy do Buenos Aires,rywale nie byli zbyt wymagajacy,Maila,Travaglia,Brown czy Trungoletti.Przegrał trzy mecze z przęcietnymi rywalmi Schwartzman,Gil i Naso.Napewno też bedzie miał wpływ 4 mecz pod rząd w ciądu 4 dni,troszeczke zmecznie.Bilans h2h to 1-0 na clayu,dla Ramireza Hidalgo,licze na przełamanie tego zawodnika dzisiaj i pierwsza wygrana w tym sezonie,rywal w zasięgu jest na pewno a kurs kusi.
⛔100 - nie ten dzień

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom