>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 18.01.2017 (środa)

Status
Zamknięty.
g-lupek 168

g-lupek

Użytkownik
Dyscyplina: Puchar , Cypr, piłka nożna
Godzina:
16:00
Spotkanie:
Achnas-Omonia
Typ:
1
Kurs:
5.50
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Achnas bardzo dobrze gra u siebie, nie przegrał już tu od 7 spotkań, pierwszy mecz w Nikozji odbył się bez bramek. Achnas nie wygrało z Omonią już od 2015 roku, dzisiaj puchar w którym mogą jeszcze coś ugrać, moim zdaniem mają też szansę aby być w ósemce która będzie walczyć o puchary. Omonia na wyjazdach gra dobrze, ale zdarzają im się wpadki, Ostatni mecz jaki grali przegrali z Apollonem u siebie. Kursy według mnie nie odzwierciedlają realnych szans na awans Achnas, więc warto najbardziej zagrać 1x.

⛔ 100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Siatkówka
18:00
Dąbrowa Górnicza - Bydgoszcz
Typ: 2
Kurs: 6,10
Buk: unibet
Mecz PP siatkarek. Na tym etapie widzę dwie możliwe sensacje, tj. w tym meczu wygrana Bydgoszczy oraz mecz Wisła Warszawa z Piłą, gdzie Warszawa to lider ligi niższej z zawodniczkami z Orlen ligi, kurs tam jest 4,00. Wracając do tego meczu no to Bydgoszczanki w poniedziałek pokazały świetną siatkówkę bijąc Piłę 3-0. Świetna jest w tym sezonie Krzywicka, do tego też na przyjęciu Materia - dziewczyna z mocnym uderzeniem. Jest reprezentacyjna rozgrywająca Pleśnierowicz i dobry środek. Siłą i znakiem firmowym Bydgoszczy jest zagrywka, widaxć tam rękę trenera, bo dziewczyny nie zagrywają blisko lini końcowej tylko daleko zza dziewiątego metra i ta piłka leci bardzo płasko i rywalki mają spore problemy. Dąbrowa to drużyna która dobre mecze przeplata z fatalnymi. Przegrywają z juniorkami z Legionowa, później leją Rzeszów 3x do 18, grają dobry mecz w LM po czym grają ze słabą Łodzią i notują kolejną kompromitację. Do tego grają jedną szóstką wszystko, zmęczenie może dać o sobie znać, a i trener dziś może będzie chciał kogoś oszczędzić. Bydgoszcz to młode i ambitne dziewczyny, one tego nie odpuszcza. Chciałem dać +1,5 seta na Bydgoszcz lecz póki co żaden buk nie ma tego.
⛔ 100

maer 326,2K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Grecja - Football League
Godz: 14:00
Spotkanie: Kallithea F.C. - Anagennisi Karditsa F.C.
Typ: Kallithea F.C.
Kurs: 2.10
Bukmacher: WilliamHill
Zapraszam na zaplecze najlepszej greckiej ligi a mianowicie Fottball League.
W ciekawym spotkaniu na Grigoris Lambrakis Stadium zmierzą się ze sobą drużyny miejscowego Kallithea F.C. a w gości przyjedzie drużyna Anagennisi Karditsa F.C..
Gospodarze w tym sezonie w swoich 10 meczach zdobyte 7 punktów i obecnie w lidze miejsce 15 natomiast goście plasują się na 14 pozycji ze zdobytymi 8 oczkami lecz w swoich 8 meczach.
Kallithea F.C. w tym sezonie na swoim terenie 2 zwycięstwa, 1 remis oraz 2 przegrane i bilans bramek 6-5 zaś Anagennisi Karditsa F.C. w delegacjach 1 wygrana oraz 2 remisy i bilans bramkowy 3-0.
Moim typem na ten pojedynek jest zwycięstwo gospodarzy którzy zdobywają punkty tylko na swoim terenie do tego potrafią grać z zespołem gości natomiast goście na wyjazdach nieźle ale z gospodarzami w meczach na ich terenie im nie idzie i moim zdaniem przegrają z nimi kolejny raz na ich Grigoris Lambrakis Stadium.
⛔ 100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Koszykówka - Liga Mistrzów
Godzina: 20:30
Spotkanie: Cimberio Varese - Usak Sportif (spread -3.5/+3.5)
Typ: 1
Kurs: 1,62
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
W ostatnich dniach miałem problemy z internetem przez co nie udzielałem się tutaj ale już wszystko gra i wracam dalej ze swoimi typami ???? Na dzisiaj mam typ z koszykarskiej Ligi Mistrzów. Sytuacja w tej grupie wygląda następująco:

Oba zespoły w swych rodzimy ligach są na dole ligowych stawek. Varese w Serie A jest ostatnie ale oni mieli w ostatnim czasie sporo problemów z kontuzjami. Teraz sytuacja jest znacznie lepsza i myślę, że zaczną wkońcu wygrywać i piąć się w górę. Usak Sportif w Turcji jest tuż nad strefą spadkową i jak zapowiadają w klubie to rodzima liga w tej chwili jest dla nich priorytetem. Do tego w grudniu z zespołu odszedł ważny zawodnik Mark Lyons, który przeszedł do Hapoelu Tel Aviv. Drużynę gości za 3 dni czeka ważne spotkanie ligowe na wyjeździe z Trabzonsporem, który wyprzedza ich 1 punktem i myślę, że przede wszystkim Usak Sportif będzie się szykował na to spotkanie a dzisiaj za specjalnie nie będą się tutaj spinać aby coś osiągnąć. Z Varese jest trochę inaczej i pisałem o tym już podczas ich ostatniego meczu w Lidze Mistrzów w Radomiu z Rosą. Sponsorzy naciskają na zespół aby powalczyli o 6 miejsce w grupie, które pozwoli im grać w FIBA Europe Cup. Myślę, że dzisiaj Varese zwycięży swego rywala bez większych problemów pokrywając tego spreada w zupełności. Polecam również spróbować wyższych linii po lepszych kursach. Ja biorę linię -3.5, bo to powinno wejść jak w masło i od siebie polecam to.
✅ 62

Otrzymane punkty reputacji: +2
elcactus 74

elcactus

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej MHL
Spotkanie: Jekaterinburg- chanty Mansijsk
Godz: 14:30
Typ: 2
Kurs :3,00
Bukmacher: unibet
Po wczorajszym dniu,gdzie tu niestety się nie udało a gdzie indziej pisałam, że w khlu wygra slovan, co się sprawdziło, postanowiłam już kompletnie wyrzec się lęku przed dużym kursem. Ten mecz oczywiście nie należy do pewniaków dnia, to jedynie moje osobiste przeczucie plus ostatnie wydarzenia w MHL ... Skoro Slovan wczoraj dał radę za 3,6 to idę dziś na żywioł. Polecam wam spotkanie gdzie słaby Jekaterinburg podejmował będzie również słabą Chanty, ale.... Za moim typem przemawia to, że gospodarze całkowicie stracili formę, nie grają z sercem, nie walczą, zdołali wygraç 1 spotkanie z Idą, która jest jeszcze niżej w tabeli niż Chanty, a dzień wcześniej z nimi przegrali. Na 10 spotkań wygrali jedynie 3, za to gości doznali przebudzenia, idą jak burza, a zdołali ich zatrzymać jedynie gracze z Mleka, ale Omsk to 7 siła w tabek, choć uwaga- dwukrotnie przegrali dopiero po dogrywce i karnych. Nie sądzę by Jekaterinburg dał radę ich dziś zatrzymać. Jeśli ktoś woli bezpieczniej to DNB albo X2. Ja dziś idę za ciosem, bo za każdym razem jak z znajduje taką perełkę to innym polecam, a sama cykorze..A potem żałuję.
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +17
K 61

krotarth

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Grecja - Super League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Asteras Tripolis - Olympiakos
Typ: BTS and over 2,5
Kurs: 2,5
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Krótko o Olympiakosie - lider, jedna przegrana na wyjeździe we wrześniu z AEL larissą(1:0, bramka w 92 minucie). Zabraknie podstawowego obrońcy Manuela da Costy(19/0) oraz Alaixys Romao(6/0) - obaj reprezentacje. Bramki olympiakosu na wyjeździe 11:4 co daję średnią strzelonych 1,6 na mecz. Poprzednie 2 mecze po przerwie świątecznej(na wyjeździe) to zwycięstwo 0:2(xanthi) i remis 2:2(platanias).
Teraz chciałbym większą uwagę zwrócić na Asteras. 10 miejsce w lidze na 16, ok nie jest kolorowo. Ale jeśli spojrzymy na mecze u siebie, to okazuje się, że twierdza Tripolis nie jest łatwa do zdobycia. Tylko jedna przegrana we wrzesniu z Paokiem 1:2. Faktycznie, może nie grali u siebie jeszcze z bardziej wymagającym przeciwnikiem, bo najlepszym był do tej pory AEK(zwycięstwo tydzień temu 3:2), ale na pewno pozytywnie działa to na morale. Jest osłabienie istotne można powiedzieć, młody Igor Corioca(18/1). W bramce Asterasu brat Gianluigiego Donnarummy - Antonio radzi sobie całkiem nieźle. Bramki Asterasu u siebie - 12/6 co daje średnią strzelonych 1,7.
Nie liczę na zwycięstwo Asterasu, ale przy tak dobrej passie u siebie liczę na postawienie się liderowi i strzelenie przynajmniej 1 bramki. Dla mniej odważnych BTS @1,95, bądź ostrożnie lecz zwycięstwo olympiakosu @1,8.
Powodzenia!
⛔ 100

diabel666 15

diabel666

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna | Anglia - FA Cup
Godzina: 20:45
Spotkanie: Newcastle - Birmingham
Typ: 1
Kurs: 1.57
Analiza:
Siemanko!
Spotkanie numeru 1 (Newcastle) z numerem 12 (Birmingham) w tabeli głównej. Analizujemy jednak dalej jak zespoły grają w roli gospodarza jak i gościa. Jak sprawa wygląda z Newcastle?
Newcastle w tabeli jako zespół gospodarzy jest na 7 miejscu. Na 12 spotkań strzelili 26 bramek i 13 wpuścili. Daje to średnio ponad 2 bramki na występ! Goście natomiast- Birmingham znajdują się 14 miejsu! Na 12 rozegranych spotkań strzelili 11 bramek a wpuścili 17. Jak widać w porównaniu do Newcastle mało strzelają i więcej wpuszczają niż gospodarze. Birmingham zremisowało ostatnio z zespołem na 15 miejscu (Newcastle 7) i przegrali z drużyną z 13 miejsca (przypominam Newcastle 7).
Na papierze wygląda to na pewną 1-kę.
Motywacja? Jest! Bo jeśli by cytować &quot; Newcastle United może zagrać w 4. rundzie FA Cup z Oxford United, ale najpierw musi pokonać w powtórzonym meczu 3. rundy Birmingham City.&quot;
Wygranych! Pozdrawiam
✅ 57

C 172

chkaplan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Portugalia - Puchar
Godzina: 19:30

Spotkanie: Covilha - Guimaraes
Typ: 2+BTS
Kurs: 4,75
Bukmacher: Całoroczny
Analiza:
Tak jak szacowałem, wczoraj była w pucharze Portugalii niespodzianka i ligowy tuz Sporting CP przegrał z kretesem 1:0 z Chaves. Nie był w stanie strzelić nawet jednej kontaktowej bramki, a wiec wypadł nawet gorzej niż szacowałem. Niespodzianka wypaliła Chavez przeszła do półfinału pucharu. Przeholowałem jedynie co do rezultatu (po zbyt dobrym kursie 11,00), sądząc że Sporting zdobędzie się na jakiś wysiłek i coś &quot;ustrzeli&quot;. Jednak sam typ &quot;1&quot; warty był w chwili mojego pisania 5,25 a spadał z 7,00. Myślę, że część z was postawiło na czystą jedynkę i upolowała piękny kurs (jak by nie było chyba kurs dnia).
Ale wracamy do dziś - a dziś dalsze emocje z drugą turą ćwierćfinału Taça de Portugal - i kolejne emocje !
Oczywiście pewniakiem na dziś jest Mecz Benfica - LeixĂľes Matosinhos ale kurs na zwycięstwo gospodarzy to na chwilę obecna jedynie 1,071 a na 1 i obie nie strzelą tylko 1,57, jeszcze gorzej wychodzi 1/1 (1,33), oczywiście można coś pokombinować z handi, ale to też niewiele daje bo łatwo się &quot;przestrzelić&quot; a Benfica może wyjść na to spotkanie &quot;lajtowo&quot; i zakończyć mecz 1-0 więc co by nie kombinować - idźmy nie w tę stronę.
Zajmę się drugim, równoległym, (nieco wcześniejszym niż mecz Benfiki) spotkaniem Sporting CovilhĂŁ - Vitória GuimarĂŁes.
Wszak i ono może dostarczyć - kto wie czy nie większych emocji niż Benfika, która z góry skazana jest na sukces (tak na marginesie w swej historii już 28 razy była finalistka tego pucharu).
Emocje wynikają z faktu, że dzisiejszy zwycięzca spotka się w półfinale z wczorajszym pogromca Sportingu, czyli Chaves.
Covilha tylko jeden raz potkał się z Guimaraes w 2009 roku w eliminacjach do Pucharu Ligi i rezultat łatwo przewidzieć, było to zwycięstwo Guimaraes 2-0.
Dziś także nie sądzę, aby miała być jakakolwiek niespodzianka, a po kursie znacznie wyższym niż zwycięstwo Benfiki.
Guimaraes gładko &quot;połknie&quot; zwycięstwo nad przeciwnikiem. Dzieli ich co najmniej różnica dwu klas. Guimaraes zajmuje 5 (premiowane europejskimi pucharami) miejsce w 1 lidze i radzi sobie doskonale. Ale ostatnio doznał dwu znaczących porażek. Obu ze strony Benfiki. Jedną w Lidze i jedną - eliminującą go z Pucharu Ligi. To ostry psztyczek w nos, więc będzie chciał odegrać się w eliminacjach do tego pucharu. A Covilha, cóż słabeusz niższej klasy rozgrywkowej przeplatający remisy z porazkami, łatwy dziś do &quot;pożarcia&quot;.
I właściwie typ powinien na dziś być 2 i NoBTS, ale tylko za 2,87 - więc warto zaryzykować wyższy kurs z BTS, tym bardziej, że za 3 dni czeka go ciężki mecz z Bragą, a stawka jest utrzymanie się na 5 premiownym miejscu, wiec przynajmniej &quot;remisik&quot; by wypadało zaliczyć. Sądzę więc, że bez ciśnienia podejdą do spotkania i dadzą sobie włozyć jedna bramkę.
Jezeli ktoś nie lubi alpejskich kombinacji, niech po prostu postawi na czystą 2, za 1,90. Też warto - a typ z grupy tzw. &quot;pewniaków&quot;
⛔ 100

betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 20:00
Spotkanie: Nantes - Caen
Typ: Nantes DNB
Kurs:1.43
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Nantes pod wodza nowego kolcza Conceicao gra duzo lepiej i wygralo 5 z 6ostatnich meczow ale wciaz potrzebuje punktow by oddalic sie od strefy spadkowej. Caen beznadzienie spisuje sie na wyjazdach notujac ledwie 1pkt i przegrywajac 8meczow, strzelajac ledwie 6goli i tracac 18 w delegacjach, do tego maja jeden dzien na odpoczynek. Kolejna dobra wiadomoscia jest, ze slaby Stepinski dostal wedke w ostanim meczu i pewnie nie pojawi sie na boisku od poczatku.
✅ 43

Otrzymane punkty reputacji: +3
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Polska,Tauron Basket Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Polfarmex Kutno - Miasto Szkła Krosno
Typ: Miasto Szkła Krosno
Kurs:1.91
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Koszykarze Polfarmexsu Kutno są po serii dziewięciu porażek z rzędu ich sytuacja jest już bardzo zła. Beniaminek PLK zajmuje obecnie 7. miejsce i jest na dobrej drodze, aby za kilka tygodni powalczyć o Puchar Polski.Podopieczni Michała Barana sprawili już w tym sezonie wiele niespodzianek. Krośnianie pokonali między innymi PGE Turów Zgorzelec, King Szczecin czy ostatnio MKS Dąbrowa Górnicza. Ewentualna wygrana w Kutnie z pewnością nie będzie żadnym zaskoczeniem.
✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 13K

stonesour

Użytkownik
WŁOCHY PUCHAR
godzina:17:30
Spotkanie: Sassuolo - Cesena
TYP: 1 Sassuolo wygra
bukmacher: Bet-at-home
kurs 1,61
Analiza:
W spotkaniu 1/8 finału Pucharu Włoch , zespół Sassuolo podejmować będzie drużynę Cesena .Faworytem tego pojedynku są gospodarze. Sassuolo występuje w Serie A , klasę wyżej od swojego rywala .W ostatniej kolejce spotkań pewnie pokonali Palermo 4-1 . Goście występują w Serie B,
gdzie spisują się bardzo przeciętnie . Zajmują 18 lokatę wśród 22 drużyn, w ostatniej kolejce spotkań ulegli 0-3 na wyjeździe Veronie .W meczach wyjazdowych spisują się bardzo słabo, w 11 rozegranych przegrali 8 z nich .W historii bezpośrednich spotkań obie ekipy spotkały się ze sobą 6 razy , 4 pojedynki wygrała drużyna Sassuolo i dwa razy był remis .
⛔ 100

S 1

stasko

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna | Anglia - FA Cup
Spotkanie: Newcastle - Birmingham
Typ: under 2.5
Kurs: 1.94
Bukmacher: eFortuna
Analiza:
Moim zdaniem, dziś na stadionie St. James Park, odbędzie się ciężki i twardy futbol o kolejną rundę Pucharu Anglii. Szkoleniowiec Newcastle - Rafael Benitez, tradycyjnie traktuje rozgrywki pucharowe całkiem poważnie. Mimo ubytków kadrowych, ekipa Srok postara się o kolejny krok w stronę pucharu. W kolejnej rundzie, czekają zawodnicy Oxford, wiec bardzo prawdopodobne jest by zawodnicy Newcastle sięgnęli co najmniej 1/8 FA Cup.
Ekipa z St. James Park, ma spore ubytki kadrowe, kontuzjowani są Dwight Gale, Vurnon Anita, Isaac Hayden, Jesus Gamez, Massadio Haidara, Rolando Aarons i Aleksander Mitrovic, a także na Puchar Narodów Afryki wyjechali Mohamed Diame, Christian Atsu i Chancel Mbemba.
W drużynie Birmingham, kontuzjowani są Clayton Donaldson i Greg Stewart, nie zagra również Craig Gardner, a wątpliwy występ jest Michaela Morrisona.
Podkreślmy tez, że szkoleniowcem Birmingham jest Gianfranco Zola, który nie wygrał jeszcze żadnego meczu z tą drużyną. Na dodatek w sobotę grają z silną drużyną w Blackburn, a niektóry zawodnicy narzekają na drobne dolegliwości i potrzebują odpoczynku.
NIEREGULAMINOWY BUKMACHER
⛔ 100

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia puchar
Spotkanie: Plymouth - Liverpool
Typ: Liverpool -2
Kurs:2,40
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Pierwsze spotkanie u siebie goście zaledwie zdołali zremisować z znacznie niżej notowaną drużyną bo grającej w league 2 więc poziom rozgrywek w której rywalizują oba zespoły się znacznie różni a to dlaczego zaledwie remis ? Może aż remis bo Klopp wystawił prawie młodziezowy skład (najmłodszy w historii tego pucharu) na mecz u siebie a mimo to Liverpool potrafił zdominować dzisiejszych gospodarzy mając 77 % posiadania piłki 28 do 4 sytuacji bramkowych i aż 18 rzutów rożnych więc gra toczyła się pod polem karnym Playmouth. Moje przewidywania są takie, że Klopp pewnie dzisiaj też nie wystawi pełnego składu znajdzie ze 2 - 3 miejsca dla młodzieniaszków jednak będzie walczył o ten puchar bo to trener który nie odpuszcza żadnych rozgrywek. Według mnie Liverpool po pierwszej połowie powinien prowadzić 0-2 i się cofnąć nie angażując się za bardzo w atak pozycyjny i czekać na kontrę. Dzisiejsi gospodarze raczej będą walczyć o bramkę bo przecież grają u siebie i czemu mieli by nie walczyć.
⛔ 100

fazer77 6,2K

fazer77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna
Godzina: 17:45
Spotkanie: Dania - Bahrajn
Typ: Dania H -8,5 I połowa
Kurs: 2.90
Bukmacher: Unibet
Analiza: Wybieram dziś mecz Danii z Bahrajnem, wydaje mi się najpewniejszy na pokrycie dużego handicapu. Dania odnosi dobre wyniki na tym turnieju, wygrali 33-22 z Argentyną, do przerwy 17-11, z Egiptem 35-28, do przerwy 21-15, więc z drużynami lepszymi od Bahrajnu dwa razy prowadzili 6 golami do przerwy. Bahrajn zagrał ze Szwecją było 33-16 oraz 17-5 do przerwy, z Katarem 32-32, do przerwy 19-9 oraz przegrali z Egiptem 31-29, do przerwy 17-15. Drużyny słabsze od Danii tj. Szwecja i Katar pokryły z nawiązką mój typ, uważam, ze dziś również zobaczymy około 10 goli przewagi do przerwy dla Danii. Można zagrać bezpieczniej h-6,5 I połowa po optymalnym kursie.
⛔ 100

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna - Hiszpania, Puchar Króla
Godz: 21:15
Spotkanie: Real Madryt-Celta Vigo
Typ: Real + over 3.5
Kurs 2.0
Analiza:
W ćwierćfinale Pucharu Króla Real spotka się dziś z Celtą Vigo.
Real Madryt po drodze w dwumeczu pokonał u siebie Sevillę 3-0, a na wyjeździe padł wynik 3:3.
Celta z kolei dostała się po wygranych z Valencią 4-1 i 2-1.
Real i Celta grały ze sobą w 2016 2 razy. Obydwa mecze wygrał Real. W marcu 7-1 a Ronaldo strzelił 4 gole. W sierpniu nie zagrał, ale Real uporał się z rywalem 2-1.
Liczę na to, że Real podobnie jak to było z Sevillą już dzisiaj będzie chciał zdobyć solidny zadatek przed meczem rewanżowym.
⛔ 100

carlitos32 3,6K

carlitos32

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Puchar Narodów Afryki
Godz: 17:00
Spotkanie: Gabon - Burkina Faso
Typ: Burkina Faso (Remis - nie ma zakładu)
Kurs 2.62
Analiza:
Gospodarze po kolejce remisów podejmują drużynę Burkina Faso. Wiadomo jak wygląda ten iście kolorowy turniej w Afryce, pod słabym poziomem piłkarskim i zabawą na trybunach. Dzisiaj zagra drużyna gospodarzy, która na każdym turnieju jest w pewnym stopniu faworyzowana przez sędziów. Drużyna Gabonu napędzana przez gwiazdę Borussi Dortmund, Pierra Emericka Aubameyanga w inauguracyjnym spotkaniu zremisowała z Gwineą Bissau, która na papierze wygląda najbardziej mizernie w tej grupie. Jednak nie było widać różnicy w poziomie gry, a obie drużyny wielokrotnie zagrażały pod bramką przeciwników. Z kolei Burkina Faso, zremisowała z solidnym Kamerunem, przy większym posiadaniu piłki i większej liczbie sytuacji bramkowych. Ja stawiam na drużynę Burkina Faso, która pokazała się naprawdę z dobrej strony w pierwszym spotkaniu. Dzisiaj z pewnością będą chcieli pokrzyżować plany gospodarzom, których jedyną szansą są Aubameyang i sędziowie. Moim zdaniem, pod wielką presją gospodarza, drużyna Gabonu tego nie udźwignie i dzisiaj ich sytuacją w turnieju mocno się skomplikuje.
zwrot

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka ręczna
Spotkanie: Chorwacja - Chile
Typ: Chorwacja -10,5
Kurs: 2,20
Witam wszystkich w kolejnym dniu, przeglądając dzisiejsza ofertę wypatrzyłem kilka ciekawych perełek i jedną z nich chciałbym się podzielić. Ponownie zdecydowałem się na Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej we Francji, a konkretnie spotkanie pomiędzy bardzo silną Chorwacją a przeciętną reprezentacją Chile. Chorwaci obecnie w grupie zajmują drugie miejsce za reprezentacją Niemiec wygrywając wszystkie swoje dotychczasowe mecze z Arabią Saudyjska 28:23, Węgrami 28:31 i Białorusią 31:25. Jeśli chodzi o Chilijczyków to na otwarcie wygrali sensacyjnie z Białorusią 28:32, wysoko przegrali z Niemcami aż 14:35 oraz ulegli Węgrom 34:29. Teoretyczne szanse Chile na awans są, gdyż muszą wygrać z Chorwacją albo Arabią Saudyjska, w przypadku pierwszej reprezentacji szanse są zerowe i na pewno takiej mega sensacji nie zobaczymy. Mój typ to opcja handicapu w stronę Chorwacji która jest bardzo doświadczona reprezentacją z zawodnikami wielkiego formatu, do tego świetna gra w obronie, na pewno Chilijczykom nie uda się jej szybko sforsować, dlatego myślę że dziś Chorwacja rozgromi Chile w podobnym stylu jak to uczynili nasi zachodni sąsiedzi z Niemiec.
✅ 120

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: koszykówka
Godz: 18:00
Spotkanie: Pinar Karsiyaka vs Khimik (ukraina)
Typ: 1 połowa Khimik (ukraina) (zwrot w przypadku remisu)
Kurs 5,25
Liga turecka w tabeli: 7 miejsce
liga ukraińska w tabeli : 2 miejsce
Liczę na zacięte spotkanie w 1 połowie -&gt; kurs jest duży, szanse teoretycznie duże. Mecz może się ułożyć 2 drogowo - lub w 1 połowie lub w 2 połowie gospodarze będą chcieli rozstrzygnąć mecz. Goście ostatnio zanotowali 2 wysokie zwycięstwa ( Khimik ) i liczę na nich że podejdą do meczu z pełnym zaangażowaniem. Niewątpliwie są w &quot;małym&quot; gazie stąd mój typ
⛔ 100

K 22

kabaczekgk12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna FA-Cup
Spotkanie: Plymouth - Liverpool
Typ: - 3 handicap rzuty rożne Liverpool
Kurs: 2,05
Analiza:
Liverpool drużyna która bardzo dużo atakuję i oddaję strzałów więc powinni pokryć ten handi spokojnie, ale zobaczymy.
Ostatnio Katar spokojnie pokrył handi po kursie 1.70, dzisiaj zobaczymy jak będzie z Liverpoolem pozdrawiam bukmacherskie świry
Więcej niż jeden typ w tym samym dniu
Kiepska analiza

⛔100

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata
Spotkanie: Szwecja - Katar
Typ: Szwecja -5,5
Kurs: 2,25
Bukmacher: Unibet
Analiza: Szwedzi po zmianie trenera zaczynają się równać z czołówką światową, a właściwie można powiedzieć, że już w niej są. Grają ładnie, widowiskowo dla oka, twardo w obronie oraz skutecznie. Zmietli na tych mistrzostwach Argentyna i Bahrajn, z Danią grali jak równy z równym i nie wiele brakło do sprawienia niespodzianki.
Co do drużyny Kataru to ewidentnie nie jest ta drużyna z 2015r, nowi zawodnicy (już nie ma wykupionych z innych reprezentacji gwiazd (co było niesamowicie dziwnym zjawiskiem)), został w sumie tylko Capote i Saric. Katarczycy grali póki co 2 mecze, wygrali ze słabiutko spisującą się drużyną Argentyny (2 bramki do przerwy) sami rzucili zaledwie 9 bramek, po przerwie dobili do 21. Nieskuteczność była rażąca, Argentyna tego nie potrafiła wykorzystać, ale to jednak zupełnie inny poziom niż Szwecja, jeśli drużyna z Azji nie wzniesie się na wyżyny swoich możliwości, to popłyną pewnie podobnie do reprezentacji Argentyny, które tak samo dostała baty od Szwedów.
✅ 125

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom