Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, kwalifikacje do Ligi Konferencji
Godzina: 19:00
Spotkanie: Austria Wiedeń - Legia Warszawa
Typ: Legia Warszawa awansuje
Kurs: 3,25
Bukmacher: Fuksiarz
Post w dziale:
Analiza: Jeśli ktoś lubi ryzyko i gra wyższe kursy to według mnie opcja na awans Legii jest dziś najlepszym rozwiązaniem. Ne jestem ani kibcem Legii, ani jakimś nadmiernym optymistą po prostu dla mnie ten kurs jest bardzo zawyżony i widziałbym tu okolice 2,00, więc sam też spronowałem taki zakład. Póki co ogromną bolączką Legii jest strzelanie samym sobie goli, bo tak było z Ordabasami w obu meczach i tak było w pierwszym meczu z Austriakami. Kluczem jest więc wyeliminowanie własnych błędów, bo odniosłem wrażenie, że taktycznie i piłkarsko Legia przewyższała rywali i ten wynik powinien być zupełnie inny. Tyle tylko, że podobne wrażenie miałem z Kazachami, a tam o mało nie doszło do dogrywki, a różnica optyczna w poruszaniu się obu zespołów była kolosalna, mimo to Legioniści u siebie wymęczyli 3-2. Obie ekipy mają za sobą ligowe mecze praktycznie w najmocniejszych składach, bo wszyscy czołowi gracze wystąpili zarówno w meczu Legii z Puszczą, a także Salzburga z Austrią. W obu przypadkach dzisiejsze zespoły zawiodły, a ekipa ze stolicy Austrii nie oddała ani jednego strzału nawet w kierunku bramki Salzburga, co jest absolutnym kuriozum. Legia również zawiodła z Puszczą, jednak tam mecz wyglądał trochę inaczej i podopieczni Kosty Runjaicia do końca próbowali wydrzeć w tym emczu wygraną. Nie zmienia to jednak wiele przed rewanżem. Dziś kursy na ten mecz są wyrównane, je jednak idę w kierunku przyjezdnych, a dla odważnych polecałbym również wygraną gości jedenym golem i dogrywkę, kursy na to zdarzenie oscylują w granicach 4,50.
650
Godzina: 19:00
Spotkanie: Austria Wiedeń - Legia Warszawa
Typ: Legia Warszawa awansuje
Kurs: 3,25
Bukmacher: Fuksiarz
Post w dziale:
III Runda Kwalifikacji Ligi Konferencji UEFA + Rewanże (09.08 - 17.08.2023)
Dyscyplina: Piłka nożna – Liga Konferencji Godzinna: 20:00 Spotkanie: Fenerbahce - Maribor Typ: Handicap Maribor +2,5 Kurs: 1.57 Bukmacher: Fuksiarz Witam, dziś jest czwartek 10 sierpnia, czeka nas bardzo wiele ciekawych meczy 3 rundy kwalifikacji do Ligi Konferencji Europy, jednym z nich jest...
forum.bukmacherskie.com
650
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: