>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.03.2014 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Liga ZON Sagres 2013/2014
Spotkanie: Nacional Funchal – Benfica Lizbona AHC (1,5:0)
Typ: 2
Kurs: 2,61
Buk: Pinnacle
Data i godzina: 17.02.14 21:00
Stawka: 4/10
W poniedziałek o godz. 21:00 zostanie rozegrany mecz 23. kolejki portugalskiej ekstraklasy pomiędzy Nacional Funchal a Benficą Lizbona. Gospodarze zajmują obecnie piątą lokatę, natomiast goście pewnie zmierzają po tytuł Mistrza Portugalii. Różnica punktowa między zespołami wynosi aż 21 punktów. Mecz w rundzie jesiennej zakończył się wynikiem 2:0 dla piłkarzy ze stolicy.
Gospodarze nie wygrali od 8 lutego, kiedy to na własnym stadionie pokonali przedostanie Belenenses. Od tego czasu piłkarze z Madery zanotowali trzy remisy i porażkę w ostatniej ligowej kolejce z Bragą. Na własnym stadionie Nacional rozegrał 11 spotkań ligowych – 5 z nich wygrał, 5 zremisował oraz raz przegrał.
Benfica rozegrała koncertowy mecz w Londynie gdzie pokonała Tottenham 3:1. Lizbończycy kontynuują passę 9 kolejnych zwycięskich meczów. Ostatni raz Portugalczycy przegrali w listopadzie ubiegłego roku - wtedy to pogromca Orłów był grecki Olympiakos. Na wyjeździe Benfika rozegrała 11 spotkań ligowych – 8 z nich wygrała i 2 zremisowała.
Liczę na to, iż przyszły Mistrz Portugalii utrzyma wysoką dyspozycję z meczu w Londynie i pewnie pokona niżej notowanego rywala.
✅161

peterkovic 150

peterkovic

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - Miami Masters Q. ATP
Godzina: 21:00
Spotkanie: Paolo Lorenzi - Alex Kuznetsov
Typ: Alex Kuznetsov
Kurs: 1.58
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Statystycznie, to Lorenzi jest wyżej w klasyfikacji, zajmuje 96 miejsce, a przeciwnik, Kuznetsov - 122. Nie jest to przepaść, można powiedzieć, że są na podobnym poziomie. Lorenzi ostatni mecz poddał, nie wiem dlaczego, nie oglądałem i nie dociekałem szczerze mówiąc. Ważne że miało to miejsce 13 marca, więc niedawno.
Kuznetsov ostatnio przegrał z Sijslingiem 6-3, 7-5, co może nie napawa optymizmem, ale wcześniejsze mecze wcale nie takie złe. Lorenzi w marcu na twardej bilans 4/2 (zwycięstwa/porażki). Z czego ostatni jak już pisałem krecz.
Być może ostatnie mecze lekko faworyzują Lorenziego, ale jednak ten krecz coś może znaczyć, do tego Kuznetsov gra u siebie, turniej Masters więc jest o co grać. Wydaje mi się, że szanse na wygraną Amerykanina są tutaj spore, dlatego celuję w ten typ, takie mam przeczucie, a takie typy na czuja mi ostatni wchodzą, więc dlaczego nie teraz?
Powodzenia
✅58

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna
Cracovia - Jagiellonia
Over 3.5 gola
4.50
Expekt
Na dzisiaj wybrałem mecz z polskiej ekstraklasy. W ostatnim spotkaniu 26 kolejki zmierzy się ze sobą Cracovia i Jagiellonia Białystok. Gospodarze z Krakowa po 25 meczach plasują się na 12 pozycji, a goście z Podlasia są na 7 miejscu w tabeli. Obie drużyny ostatnio na dwóch przeciwnych biegunach. Gospodarze notują serię porażek, a goście w ostatnich 5 meczach 3 zwycięstwa 1 remis i 1 porażka. Typuję w tym meczu na over 3.5 gola. Po pierwsze Cracovia jeśli myśli o awansie do najlepszej ósemki musi dzisiaj wygrać. Do tego ostatnie wyniki zmuszą ich przed własną publicznością do ataków od pierwszych minut meczu. Moim zdaniem ekipa z Krakowa już w pierwszych minutach strzeli bramkę co otworzy mecz i spodziewam się, że zarówno gospodarze jak i goście zagrają ofensywnie, do przodu co będzie sprzyjało golom w tym meczu. Jeśli chodzi o czyste statystyki to obie drużyny w tym sezonie miały po 8 rezultatów over 3.5 gola. Cracovia między innymi 3:1 z Wisłą, 4:1 z Legią czy 1:6 z Lechem. Jaga zaliczyła wynik co najmniej 4 bramkowy między innymi z Podbeskidziem (2:2) czy z Wisłą Kraków 5:2). Dzisiaj moim zdaniem wpadną minimum 4 gole. Mój typ to 3:1 dla gospodarzy i over 3.5 gola.
⛔100 // brak godziny

A 16

anaheim-ducks

Użytkownik
Hokej
Boston Bruins - Minnesota Wild
Typ:1
Kurs:1.85
Buk:Ekspekt
Analiza:
Wybrałem spotkanie nhl i postawiłem na Boston który jest w gazie ma 1 msc w konferencji wschodniej i seryjnie wygrywaja mecze u siebie także licze na dobra dyspozycje bramkarza bostonu tukki raska minnesota ogólnie jest jedna z najsłabszych drużyn grających na wyjazdach w konferencji zachodniej wiec szansa wygranej jest duża .

kiepska analiza

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom