>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 17.03.2014 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 17. Marca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja, Premier Liga
Godzina: 16:00
Spotkanie: Spartak Moskwa - Anzhi
Typ: x2
Kurs: 2.80
Bukmacher: bet365
Analiza:
Nie wierze, taki kurs ???? . Przecież to jak Spartak zacząłem drugą część sezonu to patologia, przegrana z Terekiem Grozny i w Pucharze z trzecioligowym Tosno. Nie przemawia też za mną dobra gra Spartaka u siebie i myślę, że Anzhi jest w stanie wywieść chociaż punkt z Stadionu Łużniki. Dlaczego? Przebudzili się po słabej postawie na początku sezonu, pokonali Genk w Lidze Europy, na inaugurację sezonu pokonali Rubin Kazań, w Alkmaar przegrali, ale nie grali tam aż tak źle. Myślę, że w Spartaku jest coś nie tak, sparingi im także nie wychodziły, a Anzhi ma motywację, walka o utrzymanie.
✅180

Otrzymane punkty reputacji: +11
leebo 236

leebo

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godzina: 00:30
Spotkanie: Detroit Red Wings @ Chicago Blackhawks
Typ: Hawks (regular time)
Kurs: 1.80
Analiza:
Dzisiaj spotkanie, w ktorym Jastrzebie beda podejmowac Skrzydla. Typ jest prosty i calkiem oczywisty. Skrzydla szpitalne - tak powinna brzmiec spolszczona nazwa ekipy z Detroit na chwile obecna. W tym momencie roster Wings jest skurczony do granic mozliwosci. Z roznych przyczyn pauzuja: Weiss, Zetterberg, Samuelson, Cleary, Datsyuk, Gustavsson, Anderson, Julco, Helm, Bertuzzi. Byc moze nie wszyscy gracze stanowia tutaj o sile zespolu, ale z pewnoscia byli druzynie potrzebni chociazby w celu przeprowadzenia zmian, ze kregoslup tej ekipy mogl chociaz przez moment odetchnac. Jastrzebie forma nie porywaja, ale w dzisiejszym meczu musza wygrac - to jest poprostu ich psi obowiazek, nawet dogrywka w tym meczu bedzie dla mnie sporym zaskoczeniem, o porazce moim zdaniem nie ma absolutnie mowy. Najwyzszy czas, zeby sie wreszcie obudzic. W glebokim letargu wlasciwie od igrzysk znajduja sie hokeisci z Chicago, wygrali trzy z siedmiu meczach po rozgrywkach w Soczi - liczby nie klamia, Hawks sa pod forma. Cztery porazki w siedmiu spotkaniach nie przystoja obroncy mistrzowskiego tytulu. Jezeli dalej beda tak grac to Puchar Stanleya beda mogli ogladac jedynie na zdjeciach, badz w telewizji. Jestem przekonany, ze dzisiaj notabene skrzydla zostana Skrzydlom podciete.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +4
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna
Godzina:
01:00
Spotkanie: AllBoys-River plate
Typ: X/2
Kurs: 5.40
Bukmacher: Unibet
Analiza: Witam ,a na jutro wybrałem spotkanie z Argentyńskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym na przeciwko siebie staną ekipy All Boys, oraz River Plate, faworytem według bukmacherów wystawiających kursy na to spotkanie jest drużyna gospodarzy, na których już bardzo mocno kursy poleciały w dół. Goście na wyjeździe nie wygrali żadnego z trzech ostatnich ligowych spotkań , Gospodarze natomiast graja bardzo nierówno i jesli w jednym spotkaniu zdobędą 3 punkty, to w drugi muszą przegrać lub zremisowac, co za tym idzie nie potrafią utrzymać równej formy w każdym spotkaniu, aktualnie gospodarze zajmuja 15 pozycję w ligowej klasyfikacji ,maja dwa punkty mniej od ekipy River Plate, ja postanowiłem w tym spotkaniu zagrać na wygraną gości, ale dopiero w drugiej połowie, uważam że do połowy będzie bezbramkowy remis, a dopiero na koniec spotkania goscie coś strzela i wywiozą tutaj 3 punkty.
⛔100

C 29

crusader

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Conference Premier
Godzina:
20:45
Spotkanie: Luton - Woking (+1,5)
Typ: 1
Kurs: 1.88
Analiza: Dzisiaj hokej na +, na jutro również chciałem dać coś z SHL, jednak ostatecznie wybrałem mecz z 5 ligi angielskiej w kopaną. Co mnie przekonało? To, że Luton u siebie gra wyśmienicie. Na 17 rozegranych meczy na własnym boisku 14 wygrali, 3 razy zremisowali i nie zaznali goryczy porażki. Wśród tych 14 zwycięstw aż 9 było różnicą 2 i więcej bramek!
Statystyki gości to 18 meczy rozegranych na wyjeździe, 6 zwycięstw, 2 remisy i 10 porażek. 8 z tych 10 porażek kończyło się różnicą 2 lub więcej bramek.
To właśnie mnie przekonało do zagrania z handi 1,5.
Na dodatek Woking nie walczy już praktycznie o nic, strata do miejsc dających awans za duża, przewaga nad strefą spadkową również, Luton za to pewnie kroczy ku wygraniu ligi.
Polecam!
⛔100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - MLS
Godzina: 00:00
Spotkanie: Chivas - Vancouver
Typ: Vancouver over 1,5 gola
Kurs: 2.45
Bukmacher: unibet
Analiza:
O północy w amerykańskiej lidze piłkarskiej MLS dojdzie do pojedynku pomięcy Chivas America a Vancouver Whitecaps. Buki oceniają szanse jako 50/50. Ja gram na over 1,5 gola w wykonaniu zespołu gości. Wczoraj grałem na Toronto over 1,5 gola po kursie 4,00 i liczę że kolejny mecz z MLS będzie na plus. Obie ekipy rozpoczęły sezon świetnie od zwycięstw u siebie. Chivas wygrało 3-2 z Chicago Fire, zaś Vancouver rozbiło mocne przecież New York RedBulls aż 4-1. Widać więc że obie te ekipy grają ofensywną piłkę, a na dodatek Chivas dało sobie strzelić dwie bramki przez Chicago, które raczej nie powinno liczyć się w walce o playoffy. Liga MLS co roku staje się mocniejsza i ciekawsza, coraz więcej znanych piłkarzy z europejskich boisk przenosi się do USA. I tak w Vancouver gra Szkot Kenny Miller który w meczu z NY RedBulls strzelił dwie bramki, inni najbardziej znani to reprezentant USA Jay DeMerit oraz znany z Premiership Reo-Coker. Ostoją defensywy Chivas jest Carlos Bocanegra, jednak mam nadzieje że nie zdoła powstrzymać zawodników Vancouver w zdobywaniu bramek. Licze dziś przede wszystkim na Kennego Millera i mam nadzieje że dołoży coś do swojego strzeleckiego dorobku. Widać po pierwszej kolejce że napastnicy którzy przybyli z Europy w MLS radzą sobie świetnie bo choćby Miller czy wczoraj Defoe który dla Toronto również trafił dwa razy.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
maer 323,7K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Czechy ( Gambrinus Liga )
Spotkanie: FK Mladá Boleslav - FK Dukla Praha
Kurs: 1.91
Data: 17.03.2014
Godz: 18.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam bardzo serdecznie na spotkanie kończące dwudziestą kolejkę Gambrinus Ligi u naszych południowych sąsiadów.
W mieście Mladá Boleslav liczącym ponad czterdzieści tysięcy mieszkańców na Stadionie Miejskim mogącym pomieścić pięć tysięcy widzów odbędzie się spotkanie pomiędzy miejscową FK Mladá Boleslav założona w 1902 roku a w gości ze stolicy Czech przyjedzie drużyna FK Dukla Praha założona w roku 1948.
FK Mladá Boleslav rozegrała w tym sezonie ligowym 19 spotkań w których zdobyła 31 punktów wygrywając 8 meczy, remisując 7 razy oraz 4 razy przegrywając i zajmuje obecnie 5 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 37-22.
FK Dukla Praha zdobyła w tym sezonie ligowym 30 oczek w swoich 19 meczach wygrywając 8 razy, zaliczając 6 remisów oraz schodząc z boiska pokonanym 5 razy co daje obecnie 6 pozycje w czeskiej Gambrinus Lidze z bilansem bramek 23-19.
Gospodarze na swoim Stadionie Miejskim zagrali w tym sezonie dziewięciokrotnie zdobywając 20 oczek a ich bilans 6-2-1, bilans bramkowy 23-8.
Goście na wyjazdach 4-2-3 czyli 14 punktów w swoich 9 spotkaniach w delegacjach, bilans bramek na obcych boiskach 9-9.
Mecz ten zapowiada się bardzo ciekawie gdyż spotykają się sąsiadujące ze sobą w tabeli ligowej zespoły które dzieli tylko jeden punkcik a w dwóch rozegranych między tymi zespołami pojedynkach ligowych w Mladej Boleslavi to gospodarze wygrywali w obu tych meczach i bilans bramek 6-1 na korzyść FK Mladá Boleslav.
Myślę że w tym meczu nie będzie tak jednostronnie jak ostatnio i po dobrym meczu wygrają gospodarze, FK Mladá Boleslav w tym sezonie ligowym u siebie gra bardzo dobrze potrafiąc strzelać bramki i nie dużo ich tracąc i na pewno maja gdzieś w głowach fakt że mogą powalczyć o awans do kwalifikacji Ligi Europejskiej a goście z tego meczu tez mają na to szansę to trzeba byłoby im odskoczyć a FK Dukla Praha w tym sezonie ligowym gra równo i u siebie i na wyjazdach lecz akurat w tym meczu będzie im bardzo ciężko chociażby o remisik z tak grającymi gospodarzami na swoim Stadionie Miejskim szczególnie że ostatnio przegrali 2 mecze z rzędu i wątpię żeby akurat w tym meczu zaskoczyli czymś FK Mladá Boleslav na ich terenie.
✅91

Otrzymane punkty reputacji: +5
assouncao 131

assouncao

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja, Premier Liga
Godzina: 16:00
Spotkanie: Spartak Moskwa - Anzhi Machaczkała
Typ: 2
Kurs: 7.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
21 serie spotkań rosyjskiej Premier Ligi zakończy spotkanie w Moskwie, gdzie Spartak aspirujący (przynajmniej przed wznowieniem rozgrywek) do walki o mistrzostwo, podejmie
zespół Anzhi, któremu przed tygodniem udało się w końcu zgarnąć trzy punkty w spotkaniu z Rubinem. Może pomogła w tym obecność Samuela Eto`o na trybunach, co prawda w spotkaniu z AZ nie było już tak kolorowo, ale &quot;żółci&quot; zaprezentowali się przyzwoicie, byli poukładani w obronie i skupili się na kontrach z których przynajmniej dwie mogły zakończyć się bramkami. Gadzhiev poukładał zespół w zimowej przerwie co teraz owocuje w postaci zdobyczy punktowych który tak brakowało, a przede wszystkim nienagannej postawy niemal we wszystkich meczach po wznowieniu sezonu w Rosji. Po 2 porażkach z rzędu, słabej postawie w meczach sparingowych ze Skandynawami zespół Valeriego Karpina ma fatalne morale, szczególnie po kompromitacji na własnym stadionie z FK Tosno (II liga - trzeci poziom ligowy). A piłkarze z Machaczkały muszą wyjść i walczyć jak o swoje, bo do bezpiecznego miejsca jeszcze daleka droga.
⛔100

K 13

klusekbwo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 2
Godzina: 20:30
Spotkanie: Lens - Arles-Avignon
Kurs: 2,00
Analiza:
Lens cały czas walczy o powrót do Ligue 1. Od 4 meczów nie wygrało u siebie (4 remisy), dlatego myślę, że to będzie mecz na przełamanie. Nie tylko remisów na własnym stadionie, ale też licznych remisów przeciwko Arles-Avignon. Każda seria ma swój koniec, tym bardziej, że Arles nie zachwyca na wyjazdach (1-5-7).
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +1
kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Koszykowka - Filipiny
Godzina: 13:00
Spotkanie: Air 21 Express - Alaske Aces
Typ: Air 21 Express -8,5
Kurs: 4.5
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Juz jutro mecz w lidze filipinskiej, ktora zaczalem sie ostatnio interesowac. Pod lupe wzialem spotkanie pomiedzy Air 21 a Alaska. Zdecydowanie moim zdaniem lepsza jest druzyna gospodarzy. Kursy jak dla mnie sa niezrozumiale. Bukmacherzy stawiaja na faworyta gosci. Alaska bardzo blado ostatnio wyglada, w tamtym sezonie dol tabeli. W tym roku na to samo sie zapowiada. Zagrali 4 mecze wygrali 1 z outsiderem. Air 21 zas stoczyl 3 spotkania i w 2 spotkaniach wygrali. Moim zdaniem kurs na gospodarzy powinien byc max 1,40. Ryzykuje tutaj handi -8,5. Zaś wygranej gospodarzy jestem niemal pewny kurs 2! Polecam!
Pojedynki bezpośrednie: AIR 21 EXPRESS - ALASKA ACES
04.12.13 PUC Air 21 Express Alaska Aces 91 : 97
(80 : 80)
22.09.13 GOV Air 21 Express Alaska Aces 121 : 107
14.11.12 PUC Air 21 Express Alaska Aces 104 : 103
13.04.11 COM Air 21 Express Alaska Aces 97 : 94
06.04.11 COM Air 21 Express Alaska Aces 92 : 83

Tu jeszcze jakby ktos mial jakiekolwiek watpliwosci.
⛔100

turi13 39

turi13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Portugalia
Spotkanie: Nacional - Benfica
Typ: 2
Kurs: 1.55
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Witam, Gospodarz tego meczu w gorszej formie, ostatnie 5 spotkań: 1wygrana, 3 remisy oraz 1 porazka, wyniki prezentują się następująco:
2014-03-08 Sporting Braga - Nacional 2-1
2014-03-02 Nacional - Rio Ave 1-1
2014-02-21 Académica - Nacional 0-0
2014-02-16 Arouca - Nacional 1-1
2014-02-08 Nacional - Belenenses 2-0
goście - 5 meczy = 5 zwycięstw:
2014-03-09 Benfica - Estoril 2-0
2014-03-02 Belenenses - Benfica 0-1
2014-02-24 Benfica - Vitória Guimarães 1-0
2014-02-16 Paços de Ferreira - Benfica 0-2
2014-02-11 Benfica - Sporting CP 2-0
W tabeli gospodarze zajmują dobre - 5 miejsce, goście natomiast są liderami z 7 punktową przewagą nad drugą drużyną, jaką jest Sporting CP.
Jak myślę wystarczająco udowodniłem - pewny typ, nie najgorszy kurs. Powodzenia ????
brak godziny // -100

Otrzymane punkty reputacji: +5
L 4

louku

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia, Liga I
Godzina: 20:00
Spotkanie: CS Pandurii Targu Jiu - CS Concordia Chiajna
Typ: CS Pandurii Targu Jiu
Kurs: 1.60
Bukmacher: bet-at-home.com
Analiza:
Witam, na dzisiaj chciałbym się podzielić moim typem z I ligii Rumunii. Pandurii Targu 6 miejsce w tabeli , natomiast Concordia Chiajna- miejsce 10. Patrząc na Pandurii można zauważyć, że ich gra specjalnie nie zachwyca - ostatnio trzy porażki oraz remis . Jednak przyjrzyjmy się drużynie gości - baaaardzo długa seria przegranych oraz remisów, widać, że ciężko im cokolwiek ugrać. Pandruii napewno będzie chciało skorzystać z szansy i przełamać złą passę, a Concordia to najlepsza okazja, żeby to zrobić . Można również przyjrzeć się historii wspólnych spotkań tych drużyn. Ostatnie 5-1 na korzyść gospodarzy! Drużynie gości tylko raz udało się wyrwać zwycięstwo i to stosunkowo dawno, co pokazuje przewagę gospodarzy. Bardzo ważne jest to, że Pandurii gra na swoim boisku, co na pewno im pomoże. Dlatego typuję gładką wygraną CS Pandurii Targu Jiu ????
⛔100

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godzina: 00:30
Spotkanie: Chicago Blackhawks- Detroit Red Wings
Typ: Blackhawks -1,5
Kurs: 2,5
Bukmacher: bwin
Analiza:
Jak widać powyżej w temacie, po IO kompletnie nie wychodzi mi typowanie zwycięzców poszczególnych meczów. Brnę jednak w to dalej i liczę na małe przełamanie. Tym razem mają je zapewnić hokeiści Blackhawks. Przełamanie nie tylko moje ale również swoje ponieważ ostatnio notują serię porażek. Na razie tylko 2 z rzędu i na tylu moim zdaniem się zakończy. Czarne Jastrzębie spadły na 5 miejsce w silniejszej konferencji czyli zachodniej. Myślę że jest to swoisty policzek dla trenera Quenneville. Wszyscy wiemy że Hawks bronią mistrzostwa NHL. Dlatego nie za fajnie byłoby już w 1 rundzie natknąć się na Avalanche czy Sharks. Dlatego dziś trzeba odnieść szybkie, łatwe i przyjemne zwycięstwo i dopisać sobie 2 punkty. Do składu wraca Marian Hossa a więc ogromne wzmocnienie ofensywy. Jeśli chodzi o Red Wings... hmmm... trener Babcock łata dziury jak może ale niedługo już nie będzie za bardzo kim. Jak wiemy nie zagra chociażby Bertuzzi, Andersson, Datsyuk, Cleary, Zetterberg a są to ogromne osłabienia ofensywne. Reasumując, Hawks postarają się zmazać plamę po ostatnich porażkach i mam nadzieję że im to się uda ponieważ potencjał mają ogromny.
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +7
P 6

paprotab

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - szwecja, shl( play off)
Godzina: 19:00
Spotkanie: HV 71 - Skelleftea
Typ: Skelleftea (zwyciezca (lacznie z dogr./karnymi))
Kurs: 1.55
Analiza:Juz dzisiaj o godzinie 19:00 czasu polskiego zmierza sie dwa zespoly ze szwedzkiej ligi hokejowej. Zdecydowanym
faworytem jest druzyna Skellefteå( ubeigloroczny triumfator tych rozgrywek). co do rpzeciwnika uwazam ze jak na poczatek lepiej trafic nie mogli. HV71 jest to raczej druzyna, ktora z reguly przegrywa. W tym sezonie zupelnie zawodza czego przykladem moze byc niska 10/12 lokata w rozgrywkach ligowych.
W obecnych rozgrywkach play off jest to ich drugie spotkanie (1sze- 3:1 dla
Skellefteå).
✅55

Otrzymane punkty reputacji: +2
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 00:00
Spotkanie: Buffalo - Montreal
Typ: 2ML+U6.5
Kurs: 2.95
Bukmacher: gamebookers
Analiza:
Powiem tak. Wczoraj Canadiens zagrali dość katastrofalnie do 3 tercji - nie oglądałem bezpośrednio, ale chociażby czytałem komentarze. Defensywnie ta drużyna jest bardzo słaba ostatnimi czasy. Wczoraj chyba wrócił Price do bramki po kontuzji i nie był do dobry powrót, ale ofensywa jednak potrafi zaskoczyć i tak z 1-4 wyciągnęli na 4-4 i w dogrywce ustrzelili Senators na 5-4. Pięknie? Dziś na pewno są podbudowani swoimi możliwościami, a Sabres jako chłopiec do bicia, najgorsza drużyna NHL - dziś nie sprawi im kłopotu. Tak przynajmniej sądze. Mecz już zaczyna się o północy (na pewno z małym poślizgiem) i powinien być to pojedynek jednostronny. Sabres w tym sezonie grają najgorszy hokej od wielu lat i choć po olimpiadzie zdarzyły im się bardzo dobre mecze i wygrane z mocnymi drużynami, to dziś wrócili do swojego, słabego poziomu i aktualnie mogą się poszczycić passą pięcu porażek z rzędu. Wczoraj chociażby 1-4 z Islanders, którzy są drużyną w power rankings tylko jedno miejsce wyżej niż Buffalo. W tych 5 meczach strzelili tylko 5 bramek, więc ofensywnie nie mają tu jak straszyć, a w obronie tracą do 4 bramek. Habs za to też w nie najlepszej dyspozycji bo od 27 lutego nie wygrali ani razu w regulaminowym czasie gry (po dogrywkach i karnych 3 razy), ale dziś w starciu z najgorszą drużyną mogą sobie wreszcie odbić. W spotkaniach bezpośrednich z ostatniego czasu trzy do zera dla Canadiens i w każdym z tych pojedynków Sabres nie strzelili więcej niż 2 bramek.
✅195

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Rumunia Liga 1
Godzina:
17:30
Spotkanie: Vaslui - Botosani
Typ:
Vaslui
Kurs: 1.65

Bukmacher: eXpekt

Analiza: g
oście mają w swoim składzie zawodników zagrożonych zawieszeniami,
którzy jeśli w tym spotkaniu otrzymają żółtą kartkę to będą pauzować przez następną
kolejkę. Są to m.in. Gabriel Vasvari, Andrei Patache, Razvan Tincu, Claudiu Codoban,
George Carjan, oraz Attila Hadnagy. W tym meczu ogólnie dla gości nie zagra środkowy
obrońca Milo Zivkovic, oraz nowy obrońca Ciprian Dinu.
- Zawodnicy gości będą się pilnować w tym spotkaniu i będą wg. mojego uznania grać
mniej agresywny football. Drużyna gospodarzy stoi w tabeli lepiej niż goście tak więc to
powinno się przyczynić lepiej dla waszego wyboru. Ostatnie spotkanie obu ekip :
29/10/13 --&gt; FC Vaslui 4 - 1 Botoşani
⛔100

jedziem 25

jedziem

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka NBA
Godzina: 00:05
Spotkanie: San Antonio Spurs - Utah Jazz
Typ: Utah +15.5
Kurs: 1.83
Bukmacher: unibet
Analiza: Na jakąś głębszą analizę nie ma zbytnio czasu, a nawet nie trzeba się rozpisywać otóż w meczach obu drużyn ostatnio spisuje się lepiej Spurs, ale nie o nich będzie mowa, w ostatnich meczach przeciwko Jazz, Spurs nie odskakiwało na więcej niż 16 pkt, zazwyczaj mecze kończyły się różnicą 5-7pkt, więc sądzę że handi +15.5 powinien spokojnie się zmieścić, jeszcze za taką stawkę.
⛔100

maxti 234

maxti

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Cracovia - Jagiellonia
Typ: BTTS- Tak
Kurs: 1.91

Mecz zapowiada wielkie emocje to pokazują bardzo wyrównane kursy, mimo że obie drużyny dzieli 5 pozycji w tabeli i zupełnie inne cele na ten sezon, to obydwa zespoły powinny się postarać by jutro o 18:00 dopisać do swojego dorobku kolejne 3 pkt., tak jak mówiłem dla Jagiellonii jest mecz szansy, jeśli jutro wygrają mogą odskoczyć Lechii na 5 oczek i być pewniejszym gry w czołowej ósemce, za to gospodarze na pewno za cel stawiają sobie utrzymanie, słabo zaczęli tą rundę (3 porażki i remis) i w dodatku na 4 spotkania zdobyli tylko jedną bramkę, a zdobył ją Ntibazonkiza w przegranym 1-3 meczu z Wisłą.
Jagiellonia za to na fali, ostatnie ich spotkania to 3 zwycięstwa (wliczając walkower w Warszawie), nie powinni mieć problemów żeby strzelić choćby jednego gola, liczę że spotkanie będzie bogate w bramki.
⛔100

finckaxl 7,8K

finckaxl

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga II
Godzina: 20:15
Spotkanie: Kaiserslautern - FC Cologne
Typ: x
Kurs: 3.25
Analiza:
Cześć. Na dziś proponuję spotkanie na zapleczu bundesligi między dwiema drużynami aspirującymi do awansu. Krótka i na temat. Za typem przemawiąją następujące fakty:
- Kaiserslautern nie zremisowało w lidze od 13 spotkań
- Gospodarze po prostu nie mogą przegrać, gości remis zadowoli
- Pierwsze spotkanie w Kolonii na 0:0
Zatem generalnie typ opieram na statystykach. Mogę dodać jeszcze że bezpieczniej można pograć 1x, jestem przekonany że po serii porażek gospodarze dziś powalczą, ale że grają z liderem, stawiam na remis.
✅225

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / 2 Bundesliga /
17.03.2014 / godz. 20:15 /
Spotkanie -
Kaiserslautern : Koln
Typ - drużyna 2 powyżej 0.5 gola do przerwy
Kurs - 2.40
Bukmacher : Sportingbet
Analiza : Lider 2 Bundesligi wybiera się dziś na Fritz-Walter-Stadion gdzie rozegra mecz z miejscowym Kaiserslautern i zapewne będziemy świadkami ciekawego widowiska , gospodarze znowu w tym sezonie wierzą że może uda im się awansować do Bundesligi , w poprzednim sezonie byli blisko osiągnięcia tego celu bo na koniec rozgrywek zajęli miejsce 3 ale w barażach musieli uznać wyższość Hoffenheim i marzenia się skończyły , w tym sezonie po 24 rozegranych spotkaniach zajmują co prawda 7 miejsce jednak gdyby udało im się dziś zgarnąć komplet pkt to awansowali by na 5 miejsce i do baraży ich strata była by tylko 2 punktowa no ale trzeba wygrać , ostatnio jednak im nie wychodzi ta gra bo na ostatnie 5 kolejek to 2 zwycięstwa i aż 3 porażki a bramki 5:6 no i jak już jestem przy bramkach to zaglądając do statystyk znalazłem dosyć ciekawą ofertę wystawioną prze buka bowiem po super kursie 2.40 za bramkę gości w pierwszej połowie i po przeanalizowaniu biorę ! co wychodzi z analizy ? popatrzmy jak to się ma u gospodarzy ( bramki ) ogólny stosunek br. to 37:26 i tak w pierwszych połowach strzelili 14 goli a stracili 13 , teraz goście ogólny stosunek br. 38:15 i w pierwszej połowie strzelili 16 a stracili tylko 4 , najwięcej goli Koln strzela w min 1-30 i tak 1-15 to 6 goli zdobytych a 16-30 aż 7 goli , zaglądając na ostatnie mecze Kaiserslautern to : w poprzedniej kolejce u siebie ciężko wymęczone zwycięstwo z Sandhausen ( i przegrywali już w pierwszej połowie 1:0 ) na wyjeżdzie porażka z Energie Cottbus 1:0 i gola tracą już w 3 min gry , wcześniej porażka u siebie z Aalen i gola tracą w 24 min i jeszcze wstecz to porażka na Aue a 1:0 a gol w 5 min ..... sumując sporą ilość goli strzelonych przez Koln i stratę goli przez Kaisersów wychodzi mi że goście zdołają strzelić gola w pierwszej połowie !
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom