>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.12.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
loj99 530

loj99

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna ŚWIAT: FIFA Klubowe MŚ - Półfinał
Godzina: 11:30
Spotkanie: Hiroshima - River Plate
Typ: Hiroshima
Kurs: 4.33
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Po małej przerwie powracam z silnym kursem. Jest dość duże prawdopodobieństwo, że siądzie. Przeanalizujmy czemu akurat Hiroshima ma wygrać w tym meczu. Po pierwsze grają u siebie więc są strasznie mocni. W lidze biją rywali po 3, 5 do 0. River Plate słabo gra w lidze ostatnio 2 porażki na swoim stadionie. Warto dodać, że w tym turnieju pierwszy mecz dopiero bd grał River Plate a Hiroshima już 3.
Poprzednie mecze na tym turnieju:
Hiroshima 2-0 Auckland City
Mazembe 0-3 Hiroshima
Dla odażniejszych Hiroshima wygrana do 0, ale myśle że bd tak z 2:1.
Dla tych co się boją warto zagrać 1X z kursem pow. 2 :]
Moje typy grudzień: 4/5 ✅⛔✅✅✅
⛔ 100

pawelpoznan 25

pawelpoznan

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka - Eurocup
Godzina: 19:00
Spotkanie: Besitkas - Zenit St. Petersburg
Typ: ZENIT
Kurs: 4.75
Analiza:
Witam!
Na dzisiaj,z calej oferty wszystkich dyscyplin wybrałem spotkanie Eurocup&#39;u a dokladnie besitkasu,ktory zmierzy sie z druzyna z petersburga. dla mnie te kursiwo ktore jest wystawione na druzyne z rosji,to wielki szok jak i wielka okazja. Dlaczego? opre sie tylko i wylacznie na jednej rzeczy,a mianowicie formie! obserwuje juz dobry kawal czasu poczynania zenitu,i jestem w szoku,w jakiej oni sa formie. Wygrana za wygrana i to nie z byle kim - Nizhny,PAOK,Saratov, BESIKTAS,enisey,volgograd... duzo by tak wymieniac,oczywiscie porazka tez sie pojawila ale z .... CSKA,co jest chyba wybaczalne. Moim zdaniem,pogranie na nich dzisiaj za taki kurs,nie ma co sie zastanawiac, a dla mniej odwaznych handicap,ktorym tez nie mozna gardzic.
Licze na piekna gre zenitu i zaliczenie PIEKNEGO KURSU!
⛔ 100​

X 52

xmagnatx

Użytkownik
Piłka nożna Championship Anglia
20 45
Hull - Reading
Hull i Over 2.5
3.40
B365
Witam. Wczorajszy mój typ na Alessandrie z kursem 7.00 praktycznie sie sprawdził. do 92 min bardzo ładnie prowadzili 0-1 i bronili wyniku. No ale 1-1 na koniec i po dogrywce drużyna z serie C awansowała tak jak sie tego spodziewałem! Na dziś zakręcę się w angielskiej champions gdzie hull city podejmuje drużynę z reading. Cóż patrząc na tabelki faworytem są oczywiście gospodarze. Hull jest trzecim zespołem co do najwięcej zdobytych pkt na swoim terenie i drugim który stracił najmniej goli grając u siebie. Między tymi drużynami ostatni over padł aż 10 lat temu i to drużyna z reading pokonała na wyjeździe hull 3-1. Dzisiaj formy obu drużyn są zupełnie inne i wydaje mi się że po tej dekadzie to hull zwycięży w podobnym stylu to spotkanie. Zastanawiałem się również nad Hull do zera no ale ten reading raz strzela raz nie i trudno powiedzieć jak dzisiaj będzie. W każdym razie wygrana moim zdaniem gospodarzy powinna być pytanie tylko ile. Reading wyjazdową formę prezentuje beznadziejnie ostatnie 4 mecze przegrane z czego 2 z nich powyzej 2.5. Ostatnio tylko 1-0 za preston i dlatego jest szansa ze moze przegrać więcej niż jednym golem. Typ uważam za jeden z pewniejszych w tym meczu , kurs oczywiście też łądnie wygląda. Naprawdę polecam
Jeśli pomogłem podziękuj ????
✅ 240

Otrzymane punkty reputacji: +8
P 22

praxedes

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Polski
Godzina: 20:00
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Zawisza Bydgoszcz
Typ: 2
Kurs: 4,75
Bukmacher: bet365
Analiza: Wrocławianie jak dotąd mieli łatwych przeciwników w Pucharze: najpierw pokonali 5:1 Stomil Olsztyn, a w kolejnej rundzie wygrali 1:0 z Podbeskidziem, które właśnie zmieniło trenera. W ćwierćfinale znów zagrają przeciwko drużynie pierwszoligowej. W pierwszym spotkaniu z Bydgoszczanami rozegranym jeszcze w październiku padł bezbramkowy remis. W lidze zespół Śląska ma jednak duże problemy, stąd niedawna zmiana na pozycji trenera: chwalonego dotąd Tadeusza Pawłowskiego zastąpił doświadczony Romuald Szukiełowicz. Drużyna ma przede wszystkim duże problemy ze strzelaniem goli: tylko Termalica i Korona w Ekstraklasie strzeliły mniej bramek. Wprawdzie gracze Śląska wygrali ostatnie spotkanie z Łęczną to i tak są nadal w słabej formie. Natomiast zdobywca Pucharu Polski sprzed dwóch lat Zawisza, który gra obecnie w pierwszej lidze dobrze radzi sobie w tegorocznych rozgrywkach gdzie wygrał jak dotąd dwa spotkania: z Chrobrym Głogów i Stalą Stalowa Wola. W lidze zajmują czwarte miejsce i choć drużyna czasem gra nierówno, to dzięki dwóm ostatnim zwycięstwom w tym efektownemu 6:1 z trzecim w tabeli Zagłębiem Sosnowiec zespół traci do lidera już tylko sześć punktów. Śląsk gra przeciętnie, natomiast forma Zawiszy zwyżkuje i liczę na niespodzankę.
✅ 375

Otrzymane punkty reputacji: +6
peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia » Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Hull City - Reading
Typ: Hull City
Kurs: 1,88
Bukmacher: uni
Analiza:
Dzisiaj zaglądamy na zaplecze Premier League. Gospodarze to zespół który w poprzednim sezonie zaliczył spadek z najwyższej ligi i jak najszybciej chcą tam wrócić, a że mają doświadczenie to wiedzą co trzeba. Wg mnie ten mecz to dla nich sytuacja &quot;must win&quot; są na 4tym miejscu ze stratą 5ciu pkt do lidera. Jeżeli dzisiaj zremisują lub przegrają to już czołówka im odjedzie i będą musieli walczyć w barażach a tego żadna drużyna nie chce.
Ostatnio Hull notowało słabsze wyniki ale było to spowodowane graniem w pucharach. Manchesterem City ładnie ich pogonił. Po tym meczu dostali zadyszki i oddali 3 pkt słabemu Leeds. Teraz wracają na odpowiednie tory. Hull u siebie ma bilans meczowy:
7Z-2R-1P
Rywalem Tygrysów będzie dzisiaj Reading czyli drużyna byłego gracza Legii - Orlando Sa. Lige zaczęli dobrze ale ostatnio są bez formy. Na 5 ostatnich meczy wyjazdowych zanotowali 4 porażki i 1 remis. Nic nie zwiastuje aby dzisiaj odnieśli zwycięstwo albo chociaż wywyźli 1 pkt. Drużyna pikuje w dół i jak tak dalej pójdzie to będzie musiała walczyć o utrzymanie.
Podsumowując - Hull u siebie jest bardzo silny i trzeba sporo się natrudzić aby z nimi wygrać. Nie widzi mi się aby drużyna bez formy sprawiła tutaj niespodziankę.
Jak dla mnie to dzisiaj zobaczymy pewną wygraną gospodarzy.
Oba zespoły bez absencji w składach.
✅ 88

Otrzymane punkty reputacji: +1
czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Termalica - Jagiellonia
Typ: Jagiellonia over 1.5 gola
Kurs: 2.50
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Jagiellonia po okresie słabej gry pomału wraca na właściwe tory, ostatnie 5 meczy to bilans 3-0-2, na wyjeździe od trzech spotkań nie zaznała porażki 2-1-0 br. 7:1 Termalica podąża w odwrotnym kierunku udało im się wygrać tylko raz w ostatnich 11 grach. Jako gospodarze w 5 najświeższych spotkaniach notują bilans 0-2-3. Goście to czwarta siła ekstraklasy jeśli chodzi o zdobyte bramki, szczególnie na wyjeździe strzelanie goli dobrze im idzie w każdym meczu przynajmniej jedna bramka, średnia 1.89. Gospodarze w ostatnich 5 spotkaniach stracili 10 bramek, a trzeba zwrócić uwagę że gole w tych meczach zdobyły Śląsk, Górnik Ł czy Podbeskidzie(2) czyli drużyny które pod względem wyjazdowych zdobyczy należą do najsłabszych w lidze.Termalica zapewne chciała by wygrać pierwsze spotkanie w Niecieczy, Jagiellonia walczy o grupę mistrzowską więc liczę na otwarte spotkanie i sporo bramek.
⛔ 100

tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael, puchar
Godzina: 19:30
Spotkanie: H.Beer Sheva-Beitar Jer.
Typ: 1
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Miałem dzisiaj napisać o Zawiszy, który dzisiaj wygra ze słabym Śląskiem. Następnie o Hercie z wysokim kursem 2.60, która też wygra, dlatego zajrzałem do Izraela gdzie H.Beer Sheva gra z Beitar Jerusalem. Ostatni mecz tych ekip zakończył się remisem 1:1. Dzisiaj powinno pójść gładko. HBS w lidze na 2 miejscu, walczą o mistrzostwo z M. Tel Aviv. Są z taką samą ilością punktów – 32. BJ ich dzisiejszy przeciwnik to dość solidna drużyna, w lidze na 3 miejscu, 25pkt. W 4 ostatnich meczach B. Jerusalem wygrał tylko 2 razy, strzelił tylko 2 bramki, stracił 6 i 2 razy przegrał. Beer, 2zw, 1r, 1p. 7 Bramek strzelonych. To są Play Offy, tak, więc faworytem jest dzisiejszy gospodarz i tyle. Kurs przyzwoity, bo 1,90zł. Powodzenia. Stawiam na 2:0
⛔ 100

S 5

sinnombre

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Finlandia - Liga
Godzina: 17:30
Spotkanie:Tappara-Ilves
Typ: 1
Kurs: 2.10
Bukmacher:
Analiza:
Przede wszystkim witam wszystkich na forum ????
Na dzisiaj proponuję hokej i ligę fińską gdzie grająca ostatnio w kratkę drużyna gospodarzy zagra u siebie z 13 drużyną ligi.
Goście w głębokim kryzysie od 5 spotkań nie wygrali. Gospodarze natomiast 8-2-2.
Ewentualnie można postawić ilość goli gospodarzy +2.5 kurs 1.9.
Powodzenia życzę wysokich wygranych
Zły zapis typu (brak podanego bukmachera)
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
leszeksxx 44

leszeksxx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - MŚ kobiet
Spotkanie: Polska - Rosja
Typ: Polska(+3,5)
Kurs: 2,85
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Zaskoczony jestem tak wysokimi kursami na Polskę po zwycięstwie z Węgrami. Faza grupowa może nie była najlepsza w wykonaniu Polek (porażki ze Szwedkami i Holenderkami), natomiast mecz z Węgrami pokazał siłę reprezentacji Polski. Nikt nie spodziewał się zwycięstwa w tym meczu, podobnie jak dzisiaj. Polki pokazały niesamowity charakter i wolę walki, dzięki czemu awansowały dalej. Podobnego meczu spodziewam się dzisiaj. Z pewnością będzie to wyrównane spotkanie, pełne walki do ostatniego gwizdka. Mam nadzieję, że Polki ponownie sprawią niespodziankę, a przekonany jestem o tym, że nie przegrają tego meczu więcej niż 3 bramkami. Polecam.
Powtórzony typ
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +15
unique 41

unique

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Boliwa Liga De Futbol Prof
Godzina: 20:00
Spotkanie: Ciclon - Oriente Petrolero
Typ: Ciclon
Kurs: 2,10
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Na dziś wybrałem spotkanie w lidze boliwijskiej. Gospodarze tego spotkania grają bardzo atrakcyjny football ostatnio czego dowodem są 4 zwycięstwa w 5 ostatnich pojedynkach. Oriente natomiast ostatnie 5 spotkań to 3 porażki w tym jedna dość bolesna z ostatnią w tabeli Real potosi 6-1 ! W tabeli ligowej obie ekipy dzielą zaledwie 2 punkty. Ostatnie zwycięstwo gości na obcym stadionie miało miejsce ponad 2 miesiące temu i wątpię aby dziś zmienili ten stan rzeczy. Kurs na gospodarzy zachęcający. Informacji o kontuzjach brak.
⛔ 100

D 15

dondiego

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Challenge CUP - K.
Spotkanie: Budapest - Olympiakos
Typ: Kto wygra 1 set / 2
Kurs: 1.55
Bukmacher: Fortuna
W pierwszym spotkaniu było gładkie 3:0 w którym Grecka maszyna odprawiła rywalki do 15, 11, 15. Dziś również spokojnie powinno być 3 do 0 lecz fortuna nie ma tego w ofercie tylko bezpośrednie zwycięstwo Olympiakosu po kursie 1.40 oraz rywalizacje na 1 set. które wydaje się formalnością jak całe spotkanie.
Kiepska analiza
Nieregulaminowy bukmacher

⛔ 100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Holandia KNVB Beker ( Puchar Holandii )
Godzina 18:30
- Achilles 29 : FC Utrecht
- FC Utrecht strzeli over 4.5 gola
- 7.00
Bet365
1/8 finału Pucharu Holandii i mecz drugoligowca Achilles z pierwszoligowcem Utrechtem i liczę na mecz do jednej bramki . Utrecht bardzo uskrzydlony powinien wejść na to spotkanie gdyż jak wiemy w ostatniej kolejce Eredivisie pokonali na swoim terenie Ajax 1:0 , skromnie bo skromnie ale jednak tego dokonali a Ajax przegrał dopiero drugi mecz w lidze ten pierwszy to z PSV no i Utrecht wpisuje się jako druga dopiero drużyna która ich pokonała tak więc jak wspomniałem powinno to dziś nieść Utrecht w tym meczu , Achilles w drugiej lidze po 17 kolejkach ma 17 pkt a bilans 4-5-8 i br. 18:27 i to też pokazuje o sile tej drużyny , wiem że to nie mecz ligowy a puchar i te mecze rządzą się swoimi prawami ale jednak liczę że do ćwierćfinału powinien awansować Utrecht , Utrecht w 1/32 pokonał po dogrywce Groningen 5:3 w regulaminowym czasie padł remis 3:3 , co do gospodarzy to ci pokonali w 1/32 trzecioligowca Spakenburg 2:1 , obie ekipy w tym roku w lipcu zagrali towarzysko i lepszy okazał się Utrecht pokonując rywala 3:0 dlatego liczę że i dziś powinni pokazać że są zdecydowanie lepszą ekipą !
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +9
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, 1/8 Pucharu
Godzina: 17:00
Spotkanie: Bordeaux - Monaco
Typ: Bordeaux
Kurs: 2.50
Bukmacher: betsson
Analiza:
Bordeaux podejmuje u siebie Monaco, które od dwóch lat nie wygrało na terenie rywala. Gospodarze traktują puchar poważnie, z tego powodu, iż w lidze jednak nie są skazani na sukces. Dziś przyjezdni, jak i Gospodarze w całkiem rezerwowych składach, jednakże namiastka podstawowej 11 zostaje. Ostatnimi czasy Bordeaux spisuje się całkiem nieźle, po momencie słabej gry, zremisowali oni dwukrotnie po ciężkim meczu na wyjeździe z Angers oraz w LE z Kazaniem, a Monaco po solidnych &quot;bęckach&quot; od Tottenhamu w LE podejmowało na własnej ziemi St. Etienne, w którym to meczu nie pokazali nic, co napawałoby optymizmem przed dzisiejszym wyjazdowym meczem. Strzelili tam doprawdy gola, ale dosyć szczęśliwie, z rzutu karnego, który dał im zwycięstwo. W pierwszym meczu tych drużyn wskazuję jako faworyta gospodarzy i liczę na ich zwycięstwo.
✅ 150

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
PN - Puchar Holandii - 18:30
Achilles vs. Utrecht
o2.5,
1.49
Oddsring
PeFFka z pucharu Holandii. Gospodarze to jedna z najgorszych ekip zaplecza Eredivisie. Nie mają potencjału, a odpowiednia determinacja i tak nie pomaga przy zdobywaniu oczek. Zespołowi brakuje kluczowych piłkarzy, opierają się na półamatorach - przynajmniej w jakimś stopniu. Jedynie czego nie można im odmówić to ambicji w meczach pucharowych. Obecnie wyeliminowali dwa zespoły. Jednak nie byli to wymagający przeciwnicy. W historii potrafili namieszać takim tuzom jak PSV (2:3) czy Twente (1:3). Zatem i dzisiaj powalczą o honorowe trafienie. Utrecht to natomiast silna drużyna, która odnalazła odpowiednią formę. Ostatnio ograli nawet lidera, Ajax Amsterdam. W poprzedniej rundzie odprawili Groningen po bardzo otwartym meczu (5:3). Dzisiaj na pewno część kopaczy odpocznie z podstawowego składu. Mimo to, jest potencjał i w rezerwowych, którzy będą chcieli się &#39;zabawić&#39; z defensywą outsidera. Drużyny zagrały towarzysko przed sezonem i Utrecht był lepszy (0:3). Dzisiaj liczę na co najmniej podobny rezultat.
✅ 49

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Polska - Ekstraklasa
Spotkanie: Termalica B-B. - Jagiellonia
Typ: typ 2, obydwie strzelą gola: NIE
Kurs: 4.75
Analiza:
W środę większość meczów to puchary, których nie lubię, bo zespoły olewają czasami te rozgrywki, wystawiają drugi garnitur lub grają na pół gwizdka.
Stąd biorę mecz polskiej ekstraklasy pomiędzy 13 w tabeli Termalicą a 9 Jagą.
Termalica nie ma dobrej passy, na ostatnich 5 spotkań u siebie bez wygranej: 3 przegrane ( Piast 3-5 i Podbeskidzie 0-2, Lechia 0-1), 2 remisy (z Górnikiem Łęczna 1-1 i ze Śląskiem 1-1).
Jagiellonia ostatnie 2 wyjazdy do zera: wysoka wygrana z Ruchem 4-0 i w Lubiniu 2-0 i tutaj upatruję szansy powodzenia typu.
Jeżeli chodzi o bezpośrednie spotkania, w lipcu Jagiellonia pokonała u siebie Termalice 2-0. Typuję wygraną Jagi do zera
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom