>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.12.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
Y 35

yanusz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Spotkanie: AC Milan - AS Roma
Typ: Milan
Kurs: 2,37
Bukmacher: bet365
Bukmacherzy przed dzisiejszym spotkaniem jako &quot;lekkiego&quot; faworyta wskazują drużynę Milanu. I chyba nie tylko ze względu na atut własnego boiska.
Czytając większość analiz, każdy prawie podnosi fakt, że Roma nie poniosła jeszcze w tym sezonie Seria A porażki.
Zgadza się, tylko że pomijając ostatnie ligowe spotkanie wygrane u siebie z Fiorentiną, Roma zanotowała serię 4 remisów i tak naprawdę ostatnie wyjazdowe spotkanie z Atalantą powinna przegrać. Tylko cud sprawił, że Roma wywiozła z Bergamo 1 punkt strzelając gola w 90 minucie.
Także mimo 2 miejsca w tabeli i braku dotychczasowej porażki na koncie, nie przesadzałbym z formą Romy, że musi z każdym już wygrywać, tym bardziej z Milanem i tym bardziej na wyjeździe.
Milan w lidze nie zachwyca i po 15 kolejkach ma na koncie tylko 4 zwycięstwa. I jeśli chce się jeszcze liczyć w walce o puchary musi zdobywać punkty i to nie za remisy, tylko sięgając po komplet oczek.
AC Milan jako jedyny zespół z tej ligi broni honoru Włoch w Lidze Mistrzów, zarówno Juventusowi, jak i Napoli ta sztuka się nie udała.
Fakt ten można znacząco wpłynąć na atmosferę w zespole i będąc już spokojnym do połowy lutego, wszystkie siły przeznaczyć na poprawę lokaty w lidze.
Dziś pierwszy akt. I myślę, że Milan stać na pokonanie Romy. Romy, która po piorunującym początku, w ostatnim czasie ma więcej szczęścia, niż formy.
Wierzę, że szczęście i umiejętności będą dziś po stronie Milanu.
⛔100

Z 1,4K

zdzichu_ropa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ekstraklasa
Spotkanie: Wisła - Pogoń
Typ: 1 (-1,5 AH)
Kurs: 3,7
Po takim kursie to aż wstyd nie zagrać chociażby zwykłej wygranej Wisły. Fakt że dziś zagrają ekipy którym ostatnio szło średnio (Wisła 2 porażki pod rząd, 2:5 z Jagiellonią i 0:2 z Lechem, a Pogoń nie wygrała od 6 spotkań) - ale mimo wszystko faworytem jest Wisła. Jest to typowy zespół własnego boiska, u siebie wygrali prawie wszystko co się dało (same zwycięstwa i tylko dwa remisy) i stracili tylko jedną bramkę. Pogoń to niezły zespół, ale skoro Wisła ograła i Lecha i Legię do zera, wątpię że Portowcy będą w stanie coś ugrać w dzisiejszym meczu. Ofensywa Wisły, którą napędzają będący w dobrej formie Brożek, Garguła i Guerrier, na pewno będzie w stanie strzelić kilka bramek Pogoni. Ich niepowodzenia na wyjazdach nie są dla mnie niepokojące, bowiem u siebie Wisła jest zupełnie innym zespołem. Grają szybką, efektowną i ofensywną piłkę niezależnie od tego z kim grają. Raczej nie powinniśmy dziś obejrzeć niespodzianki przy Reymonta, a taką byłoby zdobycie punktów przez Pogoń. Ostatni mecz u siebie Wisła wygrała 3:0 (ze Śląskiem) i liczę dziś na podobny rezultat. Pozdrawiam
⛔100

T 126

tajemniczy

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna, Ekstraklasa
spotkanie: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin
typ: Wisła -1 (Europejski Handicap : Wisła wygra różnicą więcej niż jednej bramki)
kurs: 3.60
bukmacher: Unibet
analiza:
Wisła w ostatnim meczu sezonu będzie chciała pokazać się z dobrej strony przed własną publicznością, po ostatnich dwóch bolesnych wyjazdowych porażkach. Wisła do tej pory u siebie nie przegrała tracąc tylko jedną bramkę! To pokazuje jak silna &quot;Biała Gwiazda&quot; jest przy Reymonta 22. Dzisiaj nie może grać tylko Bunoza pauzujący za kartki, więc trener Smuda ma pełne pole manewru przed ostatnim spotkaniem rundy. Dlaczego z handicapem? Ponieważ trener Smuda zawsze powtarza, że jak jego drużyna prowadzi 1-0 i jest 89minuta to nie gra na czas, tylko chcę by jego piłkarze podwyższali wynik. To widać w tym sezonie gry Wisły u siebie (3:0 ze Śląskiem, Widzewem, Piastem, Lechią na własnym stadionie).
Pogoń to nie ta sama drużyna co na początku sezonu. Spowodowane jest to dużą ilości meczy i krótką ławką Pogoni. Pogoń w zasadzie na dobrym poziomie ma max 13 zawodników. Gdy dwóch wypadnie z powodu kontuzji, lub gra słaby mecz z powodu zmęczenia - to Pogoń traci 40% swojej jakości gry. Widać to w ostatnich meczach. Portowcy nie wygrali od 6 spotkań, a ich gra wygląda zupełnie inaczej jak na początku rundy.
Myślę, że Wisła szybko strzeli bramkę i potem grając to co potrafi najlepiej, czyli kontry - strzeli kolejne i godnie pożegna się z kibicami przed przerwą zimową, jednocześnie awansując na 3 miejsce i zwiększając przewagę nad Pogonią do 7 punktów.
⛔100

betowiec 12,7K

betowiec

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- Serie A
Spotkanie: AC Milan- AS Roma
Typ: Francesco Totti strzeli gola
Kurs: 3,4
Mecz z cyklu, w którym obie ekipy muszą wygrać. Kibice Rosso-nerrich z utęsknieniem czekają na 3 pkt w jakimś ważniejszym spotkaniu a ich ulubieńcy muszą zacząć zbierać komplety punktów bo niedługo zapomną na dobre o walce o LM, natomiast zawodnicy ze stolicy również zapatrują się na trzy oczka by nie dać odskoczyć Juventusowi. Mam wrażenie, że będziemy świadkami dobrego widowiska i obejrzymy dziś kilka bramek. Do składu Romy powraca dziś Totti. Można by powiedzieć, że zawodnik już stary, wypalony, ale niezwykle dojrzały. Potrafi świetnie uderzyć z wolnego, z dystansu czy ze spokojem wykorzystać rzut karny. Przed kontuzją oglądałem mecze z jego udziałem i trafiał również z gry po akcjach całej drużyny. Myślę, że stary włoski lis dziś zwietrzy swoją okazję i w tym ważnym pojedynku trafi bramkę dla swojej drużyny. Ogólnie dziś na zawodników Romy bardzo wysokie kursy na gola. Najniższy to właśnie 3,4! i ja próbuję Tottiego, ale można też próbować Gervinho czy Ljajica po zbliżonych kursach.

⛔100 / brak bukmacher

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Impel Wrocław vs Budowlani Łódź
Typ: 1 set 2
Kurs: 4,90
Buk: William Hill
Data/godzina rozpoczęcia: 16.12.2013/20-30
Analiza:
Spotkanie kończące kolejną kolejkę Orlen Ligi. Po niespodziance jakim była porażka Chemika Police z Piłą, dziś w szranki do rywalizacji stanie Impel Wrocław. Zawodniczki z Dolnego Śląska z pewnością chciałyby wygrać dzisiejsze spotkanie za trzy punkty, by tym samym zrównać się z ilością punktów z Chemikiem Police, o wygraną dziś uważam jednak, że nie będzie łatwo. Łodzianki zajmują obecnie szóste miejsce w lidze. W ostatnim spotkaniu przegrały wygrany mecz, albowiem prowadziły 2-0 jednak jak się mówi, kto nie wygrywa 3-0, ten przegrywa 2-3 i również tym razem potwierdziła się stara siatkarska prawda. Porażka była bardziej dotkliwa zwłaszcza na własnym parkiecie. Środkowa Budowlanych Olga Tracz po tym spotkaniu mówiła: ,, Nie pierwszy raz mamy taki problem. Po drugim secie wychodzimy na parkiet i jesteśmy zupełnie innym zespołem. Bardzo nam zależy na zwycięstwach. Nie wiem co się z nami dzieje w tych ważnych momentach. Gdybym znała odpowiedź na to pytanie, pewnie byśmy wygrały&#39;&#39;. Jednymi z ważniejszych ogniw w drużynie Adama Grabowskiego są Tabitha Love, Anita Kwiatkowska, czy też Natalia Nuszel. Impel w przedostatnim meczu przegrał z pogromcą Chemika zespołem z Piły. Najwyraźniej mają sposób na siatkarki z czołówki. Ostatnio Impel w lidze wygrał pewnie 3-0 z Bydgoszczą, ale w środę grały w europejskich pucharach z Oudegem dając szanse rywalkom na ugranie zaledwie 37 pkt-ów. Makare Wilson spodziewa się zaciętego meczu. Bilans bezpośrednich spotkań nie jest zbyt korzystny dla Łodzianek, jednak pierwsze sety, a nawet dwa są zazwyczaj dobre w ich wykonaniu i dziś liczę na to, że będzie podobnie-powodzenia
⛔100

K 11

koli110

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primera Division
Spotkanie: Real Valladolid - Celta de Vigo
Typ: 2
Kurs: 3,00
Bukmacher: bet-at-home
Starcie dwóch drużyn dołu tabeli w hiszpańskiej ekstraklasie pewnie dla wielu kojarzy się z mało ciekawym spotkaniem, ale może uda mi się przekonać do mojego typu jak i zachęcić do obejrzenia tego meczu. Paradoksalnie Celta radzi sobie lepiej w meczach wyjazdowych niż na własnym stadionie (z 4 zwycięskich pojedynków aż 3 odbyły się poza ich stadionem). W ostatnim wyjazdowym spotkaniu goście napsuli krwi dobrze dysponowanym baskom z San Sebastian (Realowi Sociedad) grając w dziesiątkę przez część meczu i jedynie przez to przegrali (4-3).
Gospodarze natomiast dotknęli niemalże dna w tym sezonie, który jest dla nich niesamowicie nieudany. W takiej formie nie wydaje mi się żeby byli w stanie powalczyć o 3 pkt, przy ogromnym szczęściu może uda im się zremisować co będzie dla nich wyczynem.
Celta tez nie prezentuje życiowej formy ale ich gra wygląda na poukładaną po fatalnym początku sezonu i mimo że bukmacherzy stawiają gospodarzy jako faworytów, dla mnie dość pewnym typem na ten mecz jest 2. Udanych typów i pozdro
⛔100

panas89 95

panas89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Włochy, Serie A
Spotkanie: AC Milan - AS Roma
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1.99
Data i czas rozpoczęcia: 16.12.13 20:45
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Dzisiaj warto zagrać over bramkowy w meczu dwóćh czołowych, ofensywnie grających włoskich drużyn. Ciężko wskazać faworyta dzisiejszego meczu, mimo że nie przepadam ligi włoskiej, napewno staje się coraz mocniejszą ligą, o krok od awnsu do 1/8 finału Ligi Mistrzów było Napoli, do następnej rundy awansował grający dzisiaj Milan, zagra z Atletico Madryt. AS Roma zaskakuje w tym sezonie, zajmują obecnie 2 miejsce. Rozegrano już 15 kolejek, jak do tej pory drużyna Romy nie przegrała jeszcze mecze. Liczę że to będzie bardzo dobry mecz z wieloma akcjami podbramkowymi i przede wszystkim bramkami. W obydwu drużynach grają świetnie dysponowani gracze ofensywni, którzy strzelają dużo bramek, dzisiaj myślę że zawodnicy obydwu drużyn powiększą swoje dokonania strzeleckie. W drużynie Rossoneri w pierwszym składzie z ofensywnych grzaczy którzy mogą dzisiaj strzelać bramki to: przede wszystkim Balotelli i Kaka. Jak widać Milan zaczyna nieco defensywnie, obawiając się ataków Romy. W drużynie z Rzymu ofensywni gracze na dzisiejszy mecz to: Destro, Gervinho i Ljalic. Warto zwrócić na ofensywne wejścia prawgo obrońcy Romy, mianowicie Maicona, gra on bardzo ofensywnie, dużo dośrodkowań i silnych strzałów na bramkę, myślę że dzisiaj pokarze że wrócił do swojej dawnej dobrej formie, takiej jaką prezentował w Interze. Jeżeli miałbym postawić dokładny wynik to myśllę żę 1:2 albo remis 2:2, Polecam zagrać over 2,5 bramek.
✅99

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom