>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.12.2012 (niedziela)

Status
Zamknięty.
ekaga 238

ekaga

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy, Serie C
Spotkanie: Benevento Calcio - AC Pisa
Typ: Over 2,5
Kurs: 2,30
Bukmacher: Expekt
Jak dla mnie warto w tym meczu przyjrzeć się typowi na over. Pisa jest liderem, a Benevento zajmuje lokatę tuż nad strefą spadkową. Obie drużyny dosyć mocno overowe co można zobaczyć w tej tabeli. Dodatkowo szukając informacji o kontuzjach dowiedziałem się, że linia obrony u gospodarzy będzie wyglądała marnie, gdyż zabraknie podstawowych graczy takich jak Pedrelli (10 spotkań), Mengoni (12 spotkań), Siniscalchi (12 spotkań). Poza tym zabraknie kilku zawodników w środku pola oraz dwóch mniej znaczących napastników (mają po 1 bramce, zagrali w 5 meczach w sezonie). Ustawienie na dzisiejszy mecz, które znalazłem na stronie klubowej wygląda dosyć ofensywnie, a defensywa będzie kuleć.
Goście bez poważniejszych kontuzji (z tego co wyczytałem w sieci, gdyż ich klubowa strona nie działa). Myślę, że dzisiaj zapowiadana nam się otwarty mecz, gdyż Benevento nie ma nic do stracenia i będzie silnie atakowało, co może zakończyć się groźnymi kontrami przyjezdnych.
✅130

M 26

madridplayer

Użytkownik
Dyscyplina.Piłka nożna - TURCJA: Superliga
Spotkanie : Galatasaray - Fenerbahce
Typ : 1 (-1)
Kurs 3.50
Buk: Bet365
Analiza: Szlagier ligi tureckiej - derby Stambułu, najważniejszy pojedynek roku. Drużyna Galatasaray podejmuje na własnym stadionie ekipę Fenerbache. Gospodarze zajmują 1 miejsce w tabeli (bilans 8-5-2), natomiast ekipa gości zajmuje 3 miejsce (bilans 7-6-2).
W tym sezonie żaden zespół nie dominuje w lidze, cały czas jest ścisk w czołówce, o najważniejsze lokaty walczy dużo zespołów. Jednak najlepsze wrażenie sprawia zespół Galatasaray. Oprócz 1 miejsca w lidze, awansowali do rundy play off Ligi Mistrzów, pokonując po drodze Manchester United. Na swoim stadionie ostatnio złapali zadyszkę (remis i porażka) jednak na dzisiejszy mecz jestem pewien, że Galatasaray w pełni się zmobilizuje. Przechodząc do drużyny Fenerbahce, warto zaznaczyć, że ta drużyna bardzo przeciętnie gra na wyjazdach. Legitymują się bilansem 1:5:1, oraz 6:7 w bramkach. Są to bardzo przeciętne statystki na tle całej ligi i właśnie to może zaważyć w dzisiejszym spotkaniu. Kibice gospodarzy zrobią dziś istne piekło na stadionie, a przy takiej presji i dopingu kilkudziesięciu tysięcy ludzi Fenerbahce ten mecz może przegrać bardzo wysoko.
Jeżeli drużyna gości ma problem ze zdobywaniem goli na wyjazdach to dzisiaj wątpliwe jest by strzelili chociaż jedną. Uważam, że Galatasaray wygra mecz zdecydowanie, stawiam wynik 2:0.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - HISZPANIA: Primera Division
Spotkanie: Barcelona - Atl. Madrid
Typ: Atl. Madrid strzeli powyżej 1,5 gola
Kurs: 4,33
Bukmacher: Bet365
Analiza: Mecz na szczycie tabeli - Barcelona, kontra ekipa z Madrytu. Brzmi to znajomo i wdaje się być normą, która była wyrabiana przez ostatnie lata. Teraz jest podobnie, tyle tylko, że ekipą z Madrytu nie będzie Real Madryt, a Atletico Madryt. Atletico obecnie traci do &quot;Katalończyków&quot; - 6 pkt. Nie jest to duża strata, ale dziś muszą pokazać się z jak najlepszej strony, aby zniwelować tą stratę. Nie wierzę w to, że ekipa, która ma w swoich szeregach, kogoś takiego jak Falcao - nie strzeli bramki... Fakt, ostatnio grali z osłabionym Deportivo i Falcao strzelił wtedy 5 bramek, ale mimo wszystko trzeba być na prawdę dobrym napastnikiem, żeby strzelić tyle bramek w jednym meczu. Barcelona nie gra nic specjalnego, mimo tego, ze są na pierwszym miejscu w Primera Division.
Dziwią mnie kursy na gości. Fakt, Barcelona u siebie ostatni raz straciła dwie bramki z Realem Madryt - 07.10.2012, a Atletico na wyjeździe ostatni raz strzeliło więcej niż dwie bramki we wrześniu, grając z Betisem Sevilla. Jednak mimo wszystko, ta drużyna nie jest skazana na porażkę... Dlatego, że grają według mnie bardzo dobrze i jeżeli każdy z zawodników stanie na wysokości zadnia, mogą dzisiaj nawet pokonać Barcelonę na Camp Nou.
⛔100

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Dyscyplina: futsal, turniej towarzyski U-21
Spotkanie: Rosja U-21 - Iran U-21
Typ: Iran U-21
Kurs: 2,50
Bukmacher:
Kolejny dzień towarzyskiego turnieju futsalowego w kategorii U-21. Dziś dojdzie do ciekawie zapowiadającego się meczu Rosji z Iranem. Drugi z tych zespołów ma niesamowity potencjał, jednak nie zawsze potrafi to zaprezentować, przeplatając fantastyczne fragmenty gry z tymi całkowicie bezbarwnymi. Miałem okazję oglądać ich pojedynek z Czechami, w którym byli murowanym faworytem, lecz bardzo powoli wchodzili w mecz, w pierwszej połowie grając bardzo przeciętnie, by po zmianie stron udowodnić swoją klasę i uruchomić worek z bramkami (2-7). Irańczycy co prawda sensacyjnie wręcz przegrali ze Słowacją (0-1), ale wcześniej pokonali bardzo silną Ukrainę (2-1) i sprawili nie lada niespodziankę, ogrywając samą Portugalię po emocjonującym widowisku (6-5). Jeśli chodzi o dzisiejszą rywalizację z Rosją, opowiadam się po stronie Iranu, choć bukmacherzy większe szanse dają ich przeciwnikowi.
⛔100

G 0

glorymanutd

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy Lega Pro Prima Divisione, Girone B
Spotkanie: AS Gubbio 1910 - AS Andria BAT
Typ: 1
Kurs: 1,67
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam jako mój dzisiejszy typ wybrałem mecz w lidze włoskiej w którym to 5 w tabeli drużyna Gubbio (6-3-4; 21 pkt) podejmie 13 w tabeli ekipę Andrii (3-6-4; 13 pkt), zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze którzy dobrze czują się na własnym obiekcie (5-1-0) goście na wyjazdach co najwyżej przeciętnie 2-3-2.
Gubbio w ostatnich 6 spotkaniach zwyciężali 3 krotnie 1 dzielili się punktami oraz 2 razy ponieśli porażkę, natomiast bilans ten u gości prezentuje się tak 1 wygrana 2 remisy i 3 porażki.
w ostatnim spotkaniu Gubbio uległo na wyjezdzie Latinie 2:0 a Andira przegrała u siebie z Avelino 0:2.
liczę na spokojne zwyciestwo gospodarzy 1:0/2:0
polecam
⛔100

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna
Spotkanie;Aek Larnaca-Alki Larnaca
Typ -Alki Larnaca (w przypadku remisu zwrot)
Kurs - 4,20
Buk - Sportingbet
Analiza :
Dzis mamy derby w larnance ,naprzeciw siebie stana drużyny Alki i Aeku,
obydwie drużyny są w róznych nastrojch. To na początek o formie obydwóch ekip;pod lupę weżmy drużynę gospodarzy
AEK zajmuje trecią pozycje w tabeli ,tracac 10 pkt do Anarthosisu i 6 do APOELU i ma duże szanse zagrac w play -ofach o mistrzostwo,ostatnio ich forma nie zachwyca 3 zwycieztwa i 3 porażki,trzeba dodac że trzy porażki u siebie,natomiast Alki radzi sobie bardzo przecietnie w tym sezonie ,co można zaobserwowac po tabeli gdzie zajmuję 13 pozycję z 9 pkt,majac trzy pkt przewagi nad strefą spadkową,wygrana jest im bardzo potrzebna ,mając na koncie 12 pkt,bardzo to by ich przybliżyło aby zagrac o miejsca 5-8 ,a nawet na wiosnę w play-off o mistrzostwo,ostatnio ich poczynania to zwycięstwo,porażka i 2 remisy.Jak wiadomo derby rządzą się swoimi prawami i nie można wykluczyc tu wygranej Alki Larnaca, a przedewszystkim nie spróbowac zagrac po kursie 4,20 na gosci,w przypadku remisu zwrot.
Jak popatrzec na spotkania pomiędzy sobą to ,obydwie drużyny krzywdy sobię nie robili,dlatego też myśle że 3 pkt zgarną dzis goście,bardziej tego potrzebuja.
Kursy na gości troszeczke pospadały dziś. ????
⛔100

B 33

bodziorex

Użytkownik
pilka reczna ME kobiet
spotkanie:norwegia- czarnogora
typ czarnogora over 26,5
kurs 4,60
bwin
analiza:
noj doczekalismy sie finalu mistrzostw europy pan w pilce recznej. dotarly do niego reprezentacje norwegii oraz czarnogory.wczoraj bylismy swiadkami polfinalow. zwlaszcza ten jeden byl bardzo emocjonujacy z udzialem czarnogory. prowadzenie w nim zmienialo sie jak w kalejdoskopie by w ostatecznym rozrachunku reprezentantki czarnogory pokonaly gospodynie , swojego odwiecznego rywala 27-26. norwezki mialy z kolei nieco latwiejsza przeprawe. uporaly sie bowiem stosunkowo latwo z wegierkami 30-19 kontrolujac przebieg calego meczu.dzis faworytem do zlota ekipa ze Skandynawii. dziwic to jakos szczegolnie nie moze. ja jednak skupiam sie na dorobku bramkowym czarnogory. uwazam , ze mimo iz to jest final i stawka przeogromna to jednak zobaczymy spotkanie overowe. zwycieza w nim norwezki zapewne a rywal rzuci przynajmniej 27 oczek.
⛔100

anzelmo 261,2K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Houston Rockets-Toronto Raptors
TYP Houston Rockets 1H Money Line
Kurs: 1,73
Godz: 16.12.2012 19:00
buk Pinnacle
Typ dotyczy 1 polowy spotkania w przypadku remisu zwrot zakładu.Gra rakiet mi sie bardzo podoba kibicuje im. Fakt źle- słabo bronią dają dużo pkt przeciwnikom, ale jest spory potencjał w ofensywie.Toronto to drużyna jak dla mnie o mniejszym potencjale od rakiet - taki kurs na 1 polowe bardzo fajny warty ryzyka pogrania. Tym bardziej ze mamy tutaj opcje remisu czyli zwrotu, nie jest to zakład na 1 kwartę gdzie rożnie może być, myślę ze przy problemach kadrowych Raptors, przy słabej kwarcie 1 piątki rakiet różnice powinna zrobić ławka.Grali w tym sezonie juz ze sobą, nie tak dawno i dość pewne zwycięstwo HOU 117-101(wynik po 1 połowie 61-51).Rakiety na plus w ostatnich 10 spotkaniach 6-4. Toronto minus zdecydowany 2-8.Rakiety to zespól troszkę szalony nieobliczalny podtrawiwszy wygrać chyba z każda drużyna szczegolnie u siebie, ale tez mogą przegrać z każda ekipa. Zdecydowanie stawiają na ofensywny basket,Myślę ze kursy takie wysokie i w miarę równe na to spotkanie to zasługa ze w swojej hali Air Canada Centre ekipa Raptors podtrawi stawić czoła mocniejszym ekipa zdeklasowali Dallas 95-74, gdzie rakiety u siebie niespodziewanie przegrały z mavs. Powalczyli z Brooklynem,Zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie- obie ekipy raczej stawiają na atak, szybka grę zdecydowanie gorzej bronią.J. Harden powinien błyszczeć i robić różnice. Swoje powinni dorzucić C. Parsons i P. Patterson, ciekawy pojedynek będzie pod koszem gdzie O. Asik będzie toczył boje z J. Valanciunasem. Liczę ze rakiety zagrają dzisiaj w miarę rawno i pewnie pokazując swoja klasę i potencjał nawet przy słabszej obronie wygrają ten mecz atakiem.
z/0

zamek1984 10

zamek1984

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Serie A
Spotkanie:Napoli-Bologna
Typ -1 handicap azjatycki -1,-1.5
Kurs - 1.95
Buk - Bet365
Analiza :
Faworytem ostatniego meczu 17. kolejki Serie A na pewno są gospodarze, którzy są niepokonani w lidze na własnym obiekcie. Natomiast ich niedzielni rywale tylko raz wygrali na wyjeździe. Rossoblu w trzeciej serii spotkań ligi włoskiej pokonali na Stadio Olimpico tamtejszą Romę 3:2. Od tamtej pory Bologna poniosła sześć z rzędu wyjazdowych porażek.
szkoleniowiec Napoli jest w tej dobrej sytuacji, iż nie musi narzekać na braki w składzie. Wszyscy jego podopieczni są zdrowi i nie ma żadnych absencji w drużynie.
Zgoła odmienny nastrój ma dowodzący Bologną – Stefano Pioli. Opiekun Czerwono-niebieskich ma spory ból głowy, aby zestawić skład na Napoli. Wyłączeni z gry z powodu kontuzji mniej lub bardziej poważnych są: Aquafresca, Gimenez, Curci, Natali i Lombardi.
Biorąc pod uwagę braki kadrowe gości i fakt ,że Napoli wygrywając wskoczy na fotel lidera spodziewam się wysokiej wygranej.
Przewidywane składy:

Napoli: De Sanctis; Gamberini, Cannavaro, Britos, Maggio,Behrami, Inler, Zuniga, Hamsik, Insigne, Cavani
Bologna: Agliardi, Antonsson, Portanova, Cherubin, Garics, Pazienza, Taider, Morleo, Diamanti, Kone, Gilardino
⛔100

frombzg 241

frombzg

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael, Ligat ha&#39;Al
Spotkanie: Beitar Jerusalem - Shmona
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.33
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Oba zespoły aspirują do miejsc 1-5 i oba maja ku temu spore szanse. Beitar dość niespodziewanie utrzymuje równą formę i bardzo skuteczną grę ofensywną(trzeci najlepszy atak ligi). Shmona jeszcze aktualny mistrz po odejściu po kilku mocnych zawodników potrzebowali scementować skład, stąd dopiero od kilku tygodniu pokazują dobra grę, osiągając przy tym oczekiwane wyniki. Swoją dyspozycję dokumentują dobrą skutecznością - ostatnie 3 kolejki to 7 goli w ich wydaniu. Co istotne, oba zespoły nie należą do murujących się i grają ku uciesze oka, swoją grę. Dzisiaj wspierając ten typ dodatkowym czynnikiem, goście i gospodarze bez jednego ze swoich filarów obronnych, zawieszonych za kartki. Wysoka skuteczność powinna zaowocować przynajmniej dwoma gola którejś ze stron, choć wynik 2:2 bardzo tu pasuje. Tak czy inaczej 2:1 w którąkolwiek ze stron i tak nas urządza.
✅133

chick3n 67

chick3n

Użytkownik
Typ: x2
Kurs: 3,24
Przegladając typy na dzisiejszy wieczór wpadło mi w oko spotkanie Barcelony z Atleticiem Madryt. Zainteresował mnie kurs meczu ponieważ nie spodziewałem się że będzie on taki wysoki. Barcelona do tej pory w 15 kolejkach zremisowała tylko jeden mecz z Realem Madryt. Z doświadczenia wiem że żadna seria nie trwa wiecznie dla tego postanowiłem zagrać na przełamannie. Atletico ma dobrą offensywę liczę że przy wysokiej grze Barcelony Falcao będzie miał kilka okazji na strzelenie bramki a ponieważ przeciętnym napastnikiem nie jest to uda mu się przynajmniej jedną bramkę strzelić. Jest kilka analiz tego meczu w tym temacie dla tego nie będę sie zabardzo rozpisywał dodam że typ traktuje z gatunku 50/50 i gram go tylko dla tego że kurs jest mocno zawyżony traktując go jako dobrą okazję.
Prawdopodobne składy:
Barcelona: Valdes - Alba, Puyol, Pique, Adriano, Iniesta, Busquets, Villa, Messi, Pedro
Atletico: Courtois - Juanfran, Miranda, Godin, Kasmirski, Suarez, Gabi, Turan, Diego Costa, Koke, Falcao
⛔100

moonlight_shadow 87

moonlight_shadow

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie: Napoli- Bologna
Typ: powyżej 13 rzutów rożnych
Kurs: 3,40
Bukmacher: bet365
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 20:45 dojdzie do ostatniego pojedynku w ramach 17 kolejki włoskiej Serie A pomiędzy zespołami Napoli i Bologny. Faworytem tego pojedynku są oczywiście gospodarze, którzy obecnie zajmują 3 lokatę w ligowej tabeli, ale jeśli ten mecz wygrają będą już wiceliderem w rodzimej lidze. Jeśli chodzi o gości tego pojedynku to zajmują oni dalekie 16 miejsce we włoskiej Serie A, mając aż 18 pkt mniej niż gospodarze tego pojedynku. Dlatego faworyt wydaje się jeden, jednak ja bym popatrzył na to spotkanie przez pryzmat rzutów rożnych, których w moim odczuciu powinno być w tym spotkaniu sporo. Napoli w ostatnich spotkaniach sporo zdobywa rzutów rożnych- w ostatnim spotkaniu z Interem aż 9, wcześniej z Pescarą 7, ale również sporo zdobywają ich przeciwnicy choćby spotkanie z Torino, gdzie drużyna z Turynu zdobyła aż 11 rzutów rożnych. Dlatego wydaje mi się, że jeśli zespół z Napoli w tym spotkaniu zdobędzie 8-9 rożnych, to zespół Bologni powinien zdobyć te potrzebne do pokrycia linii 5-6 rożnych. Co ciekawe w ostatnich 3 spotkaniach pomiędzy oboma ekipami padało w tych spotkaniach kolejno 10, 9 i 14 rzutów rożnych. A więc na pewno warto zaryzykować choćby niewielką kwotę w powodzenie tego typu.
z/0

homel 918

homel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania premera division
Spotkanie: barca-atletico
Typ: roznica 2 goli wygra barce;lona
Kurs: 4,33
Analiza:
O tym, ze Barca najlepsza druzyna na swiecie jest kazde potrafiace mowic dziecko wie, wiec kiedy grac im sie chce niszcza ktokolwiek do nich zblizy sie. Nie ma nadzieji dla Atletico, pokozali z Rea;em ze jak ktos umie pressing zastosowac to oni zapominaja w co graja. Cierpia, cierpia meki, Falcao nie nie wie gdzie jest bramka przeciwnika, bramkarz puszcza wolne, Mozna wysnuc smiala teze ze Barcelona umie jeszcze lepszy pressing zastosowac od Realu ba jestem pewny ze w tym elemencie sa lepsi. Real wygral 2-0 wiec Barcelona minimum dzisiaj wygra dwoma golami. chociaz mozlwie jest ze wiecej ale kurs na powyzej 3 jest 5,50 a do konkursu licza do 5 wiec nawet szkoda sie wysilac. lepiej przytulic skromne. Takze Atletico mysli ze jest czolowka ale brakuje jej byle tylko ktos chcial z nimi grac, Barcelona i Real chca wiec dostaja baty takze pewne zwyciestwo dzisia. W poprzednich latach wyniki barceloiny u siebie z madrytem;
3-0
5-0
5-
2
✅333

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Typ: Remis
Kurs: 5.50
Mecz na szczycie hiszpańskiej Primera Division - lider podejmuję wicelidera. Jak co roku Barcelona gra z madryckim klubem. Jednak o dziwo nie jest to wielki królewski Real, lecz Atletico, które w tym sezonie gra nie tylko efektownie, ale i skutecznie - na 15 meczów wygrali aż 12, zaliczyli 1 remis i zaledwie 2 razy schodzili z boiska &quot;na tarczy&quot;. Do Blaugrany brakuje im 6 punktów, więc stosunkowo niewiele. Obecnie są w wysokiej formie o czym świadczą wysokie wygrane z Deportivo 6-0 czy Sevillą 4-0. Szczególnie błyszczy ich najlepszy snajper - Kolumbijczyk Radamer Falcao, który zajmuje drugie miejsce w klasyfikacji strzelców ligi. Atletico stoi przed realną szansą zdobycia tytułu mistrza, ale w przypadku przegranej, szanse te będą iluzoryczne, liczę więc, że Czerwono-biali zagrają z pełnym zaangażowaniem na najwyższym poziomie. Z drugiej strony Barcelona, która w tym sezonie jeszcze nie poczuła smaku porażki. Głównym motorem zespołu już od kilku sezonów jest Messi, bez którego Barca nie byłaby tak mocna - doskonale pokazał to mecz z Benficą, w którym Argentyńczyk zagrał niecałe pół godziny, a mecz zakończył się zaledwie bezbramkowym remisem(choć większe szanse na wygraną miała ekipa z Lizbony). Dziś co prawda Messi zagra od początku, liczę jednak na jego słabszą postawę i doskonałą defensywy Atletico, która skutecznie zablokuje dostęp do własnej bramki. Pragnę dodać, że oba kluby w lidze remisowały tylko po razie, więc dziś idealna okazja, aby poprawić statystyki w tej kwestii.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom