>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.11.2021 (wtorek)

Status
Zamknięty.
Vanish_07 16,2K

Vanish_07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - El. MŚ Afryka
Godzina: 17:00
Spotkanie: Algieria - Burkina faso
Typ: Powyżej 3,5 bramki
Kurs: 3.55
Bukmacher: fortuna

Jest to mecz o awans i jest to mecz o pierwsze miejsce w grupie, chociaż kolejka nie jest jeszcze ostatnia. Liderem grupy jest oczywiście Algieria - dzisiejsi gospodarze, a goście zajmują lokatę zaraz za nimi. Obydwa te zespoły w dotychczasowej grupie eliminacyjnej nie przegrały nic. Algieria u siebie nie przegrała już od prawie 3,5 roku, natomiast wszystkie 10 ostatnich spotkań przed własną publicznością zakończyło się zwycięstwem, często bardzo wysokim. Burkina Faso na ostatnie 10 spotkań zwyciężyła w 5, w tym w dwóch ostatnich. Gospodarze są w wysokiej formie i w ostatnich 3 meczach strzelali rywalom co najmniej cztery bramki. Burkina faso wygrała również z Dżibuti ostatnio aż 4:0, a na swoim koncie ma już 5 meczów bez porażki z rzędu. Na zwycięstwo szanse ma tutaj bardzo małe, ale może bramkę gospodarzom urwać. Myślę, że pod względem bramkowym może być ten mecz bardzo ciekawy.

255

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +1028
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Mistrzostwa Europy U-21 - kwalifikacje
Godzina 18:15
Spotkanie : Niemcy U-21 : San Marino U-21
Typ : Niemcy U-21 powyżej 6.5 gola
Kurs : 1.90
Bukmacher : ETOTO

Bardzo zimny delikatnie mówiąc kubeł zimnej wody wylał się na młodzież U-21 Niemiec po przegranym u siebie meczu z naszą reprezentacją , przypomnę bo warto że Polacy ograli ich 4:0 tak więc myślę że dziś San Marino może zostać rozbite w pył , w dotychczasowych meczach Niemcy bilans bramkowy 17:8 , najwyższe zwycięstwo to 6:0 właśnie z San Marino u nich , zagladając do H2H i szukając ile najwyżej wygrali młodzi Niemcy to 6 , 7 , 8 a nawet 11 , dawno bo dawne ale było , dzis liczę na pełną mobilizację przez 90 minut i jak największą wygraną w ramach zadośćuczynienia za tą klęskę u siebie z Polską !

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +126
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaEliminacje
Godzinna: 22:00
Spotkanie: Wenezuela – Peru
Typ: over 2 azjan bramki
Kurs: 1.88
Bukmacher: lvbet
Analiza:

Wenezuela ma tylko już jeden cel na te eliminacje, spróbować jeszcze powalczyć o to by nie zostać najgorszą ekipą eliminacji. Strata do następnej ekipy to 5 punktów i by ten cele osiągnąć ekipa potrzebuje zwycięstwa. Ekipa już nic nie musi powinno im się grać trochę luźnie, ale też myślę że u siebie pójdzie to także w odważniejszą grę. Ta gra u siebie znowu aż tak tragicznie nie wygląda, mają problemy w defensywie ale potrafili w tych eliminacjach w domu strzelać a udawała im się ta sztuka w meczach z Brazylią, Argentyną a to ekipy które tracą bardzo mało bramek. Peru ma jeszcze otwartą drogę do MŚ, ale to jest ostatni dzwonek by pozostać w grze, ekipa musi to po prostu wygrać i tutaj innego podejścia nie będzie jak ataki do samego początku. Nie idzie im kompletnie na wyjazdach ale dziś z takim rywalem innego wyjścia, sposobu gry nie może być. U siebie potrafią grać znacznie lepiej pod każdym aspektem a już na pewno są bardziej skuteczni, pora by to przenieść na delegację. Dwie bramki tutaj kupię bo dobrym kursie.

88

Otrzymane punkty reputacji: +412
C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis, ATP Finals
Godzina 18:30
Spotkanie : Ivan Dodig / Filip Polasek - Krawietz / Tecau
Typ: Ivan Dodig / Filip Polasek
Kurs : 1.56
Bukmacher : Fortuna
Analiza:

Bardzo ważne spotkanie dla układu tabeli. Przegrywający praktycznie wypady z gry o awans do półfinałów. Para Dodig/Polasek w pierwszym spotkaniu miała piłki meczowe jednak nie zdołali zamknąć spotkania. Dominowali nad parą Granollers/Zeballos, ugrali jednego seta. Dali im się przełamać tylko w jednym gemie, sami przełamując rywali dwukrotnie. Krawietz/Tecau ulegli parze Mektic/Pavic. Ani razu nie zdołali im zagrozić i nie uzyskali żadnej szansy na przełamanie. Natomiast sami dwukrotnie tracili swój serwis.
W spotkaniu zwycięzców górą okazała się para Granollers/Zeballos co jeszcze bardziej pokazuje kto z przegranych par w jakim znajduje się miejscu. W najlepszej dyspozycji z zawodników na korcie znajduje się Słowak Polasek, który ostatnimi czasy wykręcał niesamowite wyniki w parze z Peers'em. Na udział w ATP Finals zdecydował się jednak w parze z Dodigiem. Ogromną przewagę pary Dodig/Polasek upatruję w nawierzchni, na której będzie rozgrywane spotkanie. Gra toczy się w hardzie, czyli ulubionym miejscu Chorwata i Słowaka. Para Krawietz/Tecau to typowo zawodnicy na mączkę.

Rok 2021 hard

Dodig 27/16
Polasek 33/13

Krawietz 16/12
Tecau 16/11

Dobitnie pokazuje to jakim potencjałem dysponują pary. Ilość porażek porównywalna, jednak ilosc zwycięstw dwukrotnie wyższa. Do tego aktualna forma również zdecydowanie faworyzuje Ivana Dodiga i Filipa Polaska

56

Otrzymane punkty reputacji: +412
p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Bośnia - Ukraina
Typ: over 3,5 kartki
Kurs: 1.77
Bukmacher: sts
Analiza:
Dziś ważny mecz dla obu ekip, są to drużyna dla mnie które grają agresywna piłkę, wiec tutaj w meczu nie obejdzie się bez dużej ilości faulow a obu stron. Bośnia to zawodnicy którzy duża komentują gwizdanie sędziów za to tez będą dostawać kartki ! Sędzie mecz to obywatel Hiszpanii a jak wiemy sędziwie z tego kraju nie pozwalają na mocne faule wiec tutaj można śmiało wejść w gry na kartkę dziwi mnie taka niska linia po takim kursie .

100

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
DYSCYPLINA: dart
GODZINA: 20:30
SPOTKANIE: Cullen – Ashton
TYP: Cullen handicap -3,5
KURS: 2,75
BUKMACHER: STS
ANALIZA:

Powiedzmy sobie szczerze, faworyt w tym meczu jest jeden. Cullen to uznany zawodnik na darterskiej scenie. Tutaj pokonał 5:0 Hendersona i przegrał 5:2 z Van Gerwenem. Jego cechą charakterystyczną są rzucane 180. Po drugiej stronie jedna z dwóch pań w tych zawodach, czyli Lisa Ashton. Odstaje ona mocno od poziomu. Przegrała tu 5:0 z MVG i 5:2 z Hendersonem. Rzuca na niskiej średniej , a jeśli dojdzie do podwójnej to ma ogromny problem ze skończeniem lega. Faworyt w tym meczu jest jeden i myślę, że ten mecz wygra bardzo pewnie.

100

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Champion of Champions 2021
Godzina: 20:00 CET
Spotkanie: Neil Robertson VS Kyren Wilson
Typ: Handicap - Neil Robertson (-2.5) @ 2.50
Kurs: 2.50
Bukmacher: Lvbet
Analiza:

Po południowych meczach wiadomo jedno: Wilson nadal szuka swojej normalnej formy, masa błędów i trochę dawnego błysku. Na Browna to wystarczyło, ale ledwo ledwo, naprawdę niewiele brakowało żeby faworyt z 3-1 dał się dogonić i obudził się w decydującym frejmie. Z taką grą Wilson nie ma co szukać w meczu przeciwko Robertsonowi, które ledwie tydzień temu wygrał English Open, a dzisiaj poradził sobie z Williamsem (4-2), mimo wszystko dużo trudniejszym rywalem niż miał Wilson, bo ich mecz stał na dużo wyższym poziomie (mam wrażenie że Williams spokojnie ograłby Wilsona). Jeśli Kyren nie podniesie znacząco swojego poziomu gry to nie ma czego szukać w starciu z Robertsonem, zwłaszcza że teraz mecz już na solidnym dystansie do 6 wygranych frejmów, gdzie dużo trudniej o niespodziankę. Dla mnie Robertson jest bardzo pewnym faworytem tego starcia, w parę godzin Wilson nie jest w stanie poprawić swojej formy, a chyba tylko to dawałoby szansę na nawiązanie walki z Australijczykiem.

100

ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER

Otrzymane punkty reputacji: +138
ToBi77 57,8K

ToBi77

Użytkownik
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Boliwia - Urugwaj
Typ: powyżej 4.5 kartek (czerwona kartka=2)
Kurs: 1.75
Bukmacher: ForBET
Analiza:

Urugwaj jest po bardzo intensywnym starciu z Argentyną ,który spokojnie mogli wygrać -byli zespołem lepszym, a skończyło się porażką 0:1. 3 dni po takim boju z odwiecznym rywalem trzeba rozegrać kolejne spotkanie , tym razem w La Paz 3700 n.p.m z Boliwią, która nadal ma szansę na awans. Gospodarze dostali "trójkę " w Peru, ale u siebie to całkiem inny zespół, w dodatku odpoczywają dzień dłużej. Zapowiada się zacięte spotkanie ważne dla obu ekip ,więc spodziewam się walki i kartek z obu stron. Sędziuje Brazylijczyk Wilton Sampaio (śr. 5,09 żk, 0,25 cz) . Pozdrawiam !!!

100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Europa - Eliminacje
Spotkanie: Czechy - Estonia
Typ: 1 handicap 0:1
Kurs: 1.53
Godzina: 20:45
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 20:45 odbędzie się spotkanie w kwalifikacjach do Mistrzostw Świata pomiędzy drużynami Czech i Estonii. Jest to spotkanie bardzo ważne dla obu ekip. Drużyna gospodarzy jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli pokazac się jak najlepiej w dzisiejszym spotkaniu aby zdobyc punkty w dzisiejszym spotkaniu.Uważam że gracze gospodarzy maja dzisiaj szanse ponieważ ich forma z meczu na mecz wydaje się być coraz lepsza. Najlepszy moment na przełamanie to dzisiejszy mecz. Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow. zawodnicy obu druzyn z pewnością dadza z siebie wszystko żeby wypaść jak najlepiej.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych oraz twarda męska piłkę nożną. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo emocjonujące. Z biegiem rozwoju sytuacji na boisku gracze Czech będą kontrolować ten mecz i jeśli skuteczność nie zawiedzie to powinni strzelić dzisiaj conajmniej kilka bramek. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwyciestwo gospodarzy po bardzo ciekawym spotkaniu w stosunku 3:0

53

Otrzymane punkty reputacji: +237
fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Eliminacje
Spotkanie: Holandia - Norwegia
Typ: over 3 gole w meczu (3 bramki zwrot stawki)
Kurs:
2.80
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Idę podobnie jak wczoraj w gole bo moim zdaniem żadna z ekip nie może grać tu na remis tylko trzeba zgarnąć komplet punktów. Mimo tego, że reprezentacja Holandii ma tylko dwa punkty przewagi nad drugą Turcją i trzecią Norwegią to do pierwszego miejsca potrzebują w tym meczu tylko jednego „oczka”. Remis sprawi, że Norwedzy ich nie dogonią, a Turcy nawet jeśli wygrają swoje ostatnie spotkanie z Czarnogórą (choć ja tu widzę niespodziankę) to ich bilans bramkowy wygląda bardzo słabo w porównaniu do „Oranje". Norwegowie muszą ruszyć do przodu i spróbować strzelić bramkę jako pierwsi, ale moim zdaniem to będzie "woda na młyn" Holendrów. Gospodarze na "własnych śmieciach" wyglądają bardzo dobrze - cztery wygrane i bilans bramkowy 18:1. Norwegia w delegacji trzy wygrane i remis przy bramkach 7:1. Tu musi być over nie może być inaczej, chociaż obawiam się żeby stawka meczu nie przerosła obu ekip. Trochę statystyk na koniec. Holandia strzelała dwie i więcej bramek w 10 z 12 poprzednich spotkań w ramach kwalifikacji do mistrzostw świata. Natomiast przyjezdni w 13 z 14 poprzednich spotkań w delegacjach potrafili strzelić przynajmniej jednego gola.

100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Kwalifikacje MŚ
Spotkanie: Czarnogóra - Turcja
Typ: ponad 27,5 fauli
Kurs: 1,85
Bukmacher: Totalbet
Analiza:

Wczoraj Polacy przegrywając z Węgrami wyciągnęli pomocną dłoń m.in do Turków, którzy wygrywając zaczynające się za chwilę spotkanie będą pewni awansu przynajmniej do baraży w których to będę rozstawieni. Przy dobrych wiatrach mogą nawet awansować bezpośrednio na MŚ ale raczej nie zakładam aby Holendrzy ulegli u siebie Norwegom ale kto wie, Portugalia też miała awans na tacy a przegrała.
Turcy jak wspomniałem maja o co grać, kwestia jak do spotkania podejdą gospodarze, wydaje mi się że nie odpuszcza Turkom i zagrają na maxa. U siebie Czarnogórcy popełniają sporo fauli: 12 Gibraltar, 13 Norwegia, 17 Łotwa i 16 Holandia także jak widać grają dosyć twardo i ostro.
Turcy może już takich liczb w meczach wyjazdowych nie robią: 13 Norwegia, 6 Gibraltar, 7 Holandia i 13 Łotwa ale dzisiaj stawka dla nich konkretna.
W pierwszym meczu gdy Turcy byli gospodarzem było 31 fauli i na podobne liczby liczę dzisiaj.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom