>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.10.2014 (piątek)

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 16. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

bukmacheiro 77

bukmacheiro

Użytkownik
Dyscyplina:Siatkowka kobiet (Rosja)
Spotkanie:Omsk-Saratow
Godzina:15.00
Typ:1
Kurs:1.67
Buk:William Hill
Analiza:
Witam.Czarna rozpacz po wczorajszym meczu chlopakow Stefana.Wczoraj zaistnialy dwa czynniki,ktore zdecydowaly o naszej porazce.Mianowicie slowency zagrali dobre spotkanie ,a my zdecydowanie ponizej krytyki.Banalne,ale prawdziwe.Wystarczylo aby pokonac mistrzow swiata.Na Sloweni impreza ,w Polsce placz i zgrzytanie zebow.Co dalej? Z taka gra ciezko nam bedzie zdobyc kwalifikacje do Rio na styczniowym turnieju kwalifikacyjnymw Berlinie ,bo bedzie on dobrze obsadzony.A wiec na Swieta Bozego Narodzenia objada sie tylko Antiga,a chlopaki barszczyk i na sale ostro trenowac.Z calego serca zyczymy kwalifikacji i wierzymy ,ze sie uda.Teraz dwa zdania o typie na jutro.Ruszaja ligi europejskie i juz mi sie geba cieszy.Zobaczymy jaki bedzie bilans na koniec sezonu i czy dalej bede mial usmiech na twarzy.Omsk-Saratow? Tak gospodynie! W zeszlym sezonie jesli mnie pamiec nie myli to przegraly u siebie jeden lub dwa mecze w sezonie zasadniczym.Dobry bilans koncowy,4 miejsce w silnej rosyjskiej lidze.W bezposrednim pojedynku z Saratowem wygraly 3-2 na wlasnym parkiecie,a na wyjezdzie 3-0. Jak wiec widac bilans dodatni.W Omsku gubily punkty naprawde mocne ekipy.Kiedys o Amice Wronki mowiono(pisano) ze jest za mocna na slabeuszy i za slaba na mocne ekipy.Zawsze konczyla gdzies tam za Legia,Wisla itp Tu jest analogiczna sytuacja.Siatkarki z Omska spuszczaly lanie przecietniakom,sredniakom i slabeuszom,ale Kazan,Moskwa i Krasnodar okazaly sie silniejsze.Mysle,sadze,mam nadzieje ,zycze sobie i tym ktorzy jutro to zagraja ze gospodynie jutro dobrze zainauguruja sezon przed wlasna publicznoscia.Wazne jest to ze juz pograly troszke w meczach o stawke i kilka tygodni temu zajely 3 miejsce w pucharze Rosji.Dla mnie Omsk to faworyt,w Hillu jest jeszcze fajny kurs 1.67 ale widze ze u innych bukow leci w dol nawet do 1.5,zycze powodzenia,pozdrawiam
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Polska
Spotkanie Lechia - Górnik
Typ: Lechia dokładnie 1 golem
Kurs 3.50
Buk Unibet
Godz: 16/10.2015 / 18:00
Analiza: Jutro moim zdaniem najpewniejszym spotkaniem będzie rywalizacja ekip Gdańskiej Lechii, oraz Zabrzańskiego Górnika, gospodarze w chwili obecnej są w bardzo wysokiej dyspozycji, kilku ich zawodników grało w spotkaniach reprezentacji, pod względem piłkarskich umiejętności gospodarze również są zespołem zdecydowanie lepszym, posiadają również bardzo mocny wyrównany skład, który spokojnie jest w stanie powalczyć z Górnikiem , który zdecydowanie w tym sezonie ma spory problem szczególnie w spotkaniach które rozgrywa na wyjazdach, co pokazały ostatnie spotkanie , Zabrzanie zdobyli tylko 2 punkty w 6 meczach rozegranych właśnie na wyjazdach, Lechia na swoim stadionie ma bilans 2:two:1, według mnie w tej kolejce powinna dopisać następne 3 punkty do ligowej klasyfikacji, tym bardziej że właśnie teraz forma zawodników znad morza zdecydowanie się poprawiła i mają 6 punktów w dwóch poprzednich spotkaniach ligowych zdobyli w nich również 6 punktów , goscie bramki strzelać potrafią więc myślę że jutro bez gola też nie pozostaną,ale zdecydowanym faworytem jest ekipa z Gdańska, postawiłbym na wynik 2:1.
⛔ 100

tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Francja: Ligue 1
Godz: 20:30
Spotkanie: Monaco vs Lyon
Typ:2
Kurs: 3.10
Bukmacher: Bet365
Analiza
Jutro w Francuskiej Ligue 1 drużyna Monaco na własnym stadionie podejmie Olimpic Lyon, ostatnie spotaknie tych drużyn zakończyło się bezbramkowym remisem, mecz będzie napewno wyrównany ale ja jednak licze że po końcowym gwizdku to piłkarze Lyonu będą swiętować zwycięstwo, Lyon znajduje się na 6 miejscu w tabeli i napewno mają ambicje na lepsze miesjce dlatego taki mecz jak jutro muszą wygrać, Monaco na własnym stadionie w tym sezonie jest jeszcze bez zwycięstwa więc myśle że to obrazuje że grajom u siebie bardzo słabo, jeśli ktoś nie chce ryzykować zawsze może zagrać podwójną szanse na Lyon jednak ja sądze że jutro wygrają więc odemnie czysta 2.
⛔ 100

shop 504

shop

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - NHL
Godzina: 04:00
Spotkanie: Arizona Coyotes - Minnesota Wild
Typ: 1
Kurs: 3.35
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Miałam sobie zrobić przerwę bo idzie mi jak po grudzie,ale co mi tam.Wybrałem mecz Kojotów z Minesotą. Stawiam na kojoty , gdyż skusił mnie do tego kurs na nich . Choć obie drużyny nie zaznały jeszcze porażki to stawiam na kojoty.W 3 pierwszych meczach pokonali kolejno LA , pingwiny i kaczory (Topowe drużyny , które zaliczyły jednak falstart ). Wyniki Minesoty były zawsze na styku (wygrywali 1 bramką). Mam nadzieję że kojoty będą chciały jak najdłużej podtrzymać swoją passe, tym bardziej że grają przed własna publicznością , a przez ostatnie 3 sezony ich nie rozpieszczali nie łapiąc się do play off ( w ostatnim byli najgorsi w swojej konferencji )
⛔ 100

5xharoldx5 2,4M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna (Niemcy - Bundesliga)
Godzina: 20:30
Spotkanie: Mainz - Borussia Dortmund
Typ: Mainz strzeli gola w obu połowach
Kurs: 5,00
Analiza: Borussia Dortmund po genialnym początku sezonu straciła formę. Od trzech meczów Borussia nie odniosła ligowego zwycięstwa. Pierwszą niespodzianką był ich remis 1:1 z Hoffenheim. Potem było jeszcze większe zaskoczenie w postaci remisu 2:2 z Darmstadt. Mało kto przypuszczał, że Darmstadt ma jakieś szanse na punkty w Dortmundzie, a tu udało się wywalczyć remis i nawet strzelić gola w obu połowach. Jakie problemy ma Borussia Dortmund dobitnie pokazał mecz z Bayernem Monachium, który Borussia przegrała 1:5. Gdyby Bayern musiał, to by zdobył jeszcze więcej bramek, ale końcówkę meczu zagrali spokojnie. Obrona Borussii jest po prostu słaba. Mainz może to wykorzystać, bo potrafią przyzwoicie atakować. Mainz ma już cztery mecze, w których strzelili w obu połowach, a na tym etapie sezonu to sporo, bo dopiero osiem kolejek za nami. Udało to im się w meczach z Borussią M&#39;gladbach, Hannoverem, Hoffenheim, Darmstadt.
⛔ 100

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Szanghaj
Spotkanie: Wawrinka vs Nadal
Typ: Wawrinka +2 gemy
Kurs: 1.81
Bukmacher: Pinnaclesports
Godzina: 09:00
Analiza:
Zastanawiałem się przed wystawieniem kursów czy nie warto będzie pograć Wawrinki po kursie około 1.6-1.7 a tutaj mam wyższy kurs nawet na handicap dodatni +2gemy.Zdziwiło mnie to dość mocno że Nadal które niewątpliwie lata swojej świetności ma już chyba za sobą jest faworytem w starciu ze Szwajcarem.Ja rozumiem ostatnią dobrą formę Nadala ale nie grał na dobrą sprawę z nikim klasy Wawrinki a jak już trafił na takiego zawodnika w finale turnieju w Pekinie to dostał straszne lanie od światowej jedynki Novaka Djokovica.Wcześniej pokonywał takich graczy jak Sock, Pospisil czy też Fognini i jak dla mnie nie jest to wyznacznik tego czy Nadal jest w stanie pokonać Stasia.Tutaj w Szanghaju na dobrą sprawę już go mogło nie być w turnieju.W pierwszym meczu z Karlovicem wygrał po bardzo ciężkich dwóch setach a przypomnę że w 1 partii Karlovic miał przewagę przełamania co rzadko wypuszcza z rąk, tutaj jednak było inaczej i spotkanie poszło na konto Rafy.Co ciekawe lepiej Nadalowi wychodziło returnowanie 1 serwisu Chorwata niż drugiego.Niektóre minięcia zaraz po serwisie były najwyższej klasy światowej i aż miło się to oglądało.Dziś już dość pewne zwycięstwo 2-0 z Raonicem ale w mojej opinii Kanadyjczyk zagubił ten blask przez który był wskazywany na przyszły TOP3 rankingu.Przejdźmy teraz do Szwajcara.Ten bardzo udanie poczyna sobie w Asia Tour.Wygrał w ładynm stylu turniej w Tokio gdzie przegrał tylko 1 seta a tak to przeszedł przez turniej śpiewająco a tutaj w Szanghaju pokonał już dwóch rywali.Wczoraj ograł 2-0 Troickiego a dziś bo bardzo ładnym meczu pokonał 2-1 Marina Cilica.Ciężki był to mecz dla Wawrinki, bądź co bądź popełniał dużo błędów a Marinowi dziś służył serwis które w kluczowych momentach często ratował Cilica.Wawrinka dał jednak radę pokonać dobrze dziś dysponowanego Chorwata i kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa.Jak dla mnie numer 4 światowego tenisa jest jutro kandydatem do awansu bo jest obecnie lepszym tenisistą niż Rafa.Co jeszcze gra na plus to że gram handicap +2gemy więc np. nawet przy 2-0 dla Rafy możemy mieć zwrot pod warunkiem że będą 2 tie-breaki.Jak dla mnie dobry typ pogranie w kierunku Stasia i ja to pobieram.Powodzenia!
⛔ 100

W 91

walwoj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna (Niemcy - 2 Bundesliga)
Godzina: 18:30
Spotkanie: Sandhausen - 1FC Kaiserslautern
Typ: 1X
Kurs: 1,67
Bukmacher: Pinnacle
Typ emocjonalny trochę - więc ryzyko większe niż normalnie. Derby Badenii - pojedynek Dawida Z Goliatem. SVS to najbiedniejszy klub 2 Bundesligi z najmniejszego miasta (13 tys mieszkańców). 1 FCK to potentat, o niezrealizowanych wciąż ambicjach, sięgających czołowych lokat w Bundeslidze. Żeby wyrównać szanse na trybunach gospodarze wprowadzili restrykcje w kupowaniu biletów przez internet, ale pewnie fanów Lautern i tak będzie więcej.
Typ oparty na analizie stylu gry obu zespołów. SVS gra defensywnie, z kontry, lubi się bronić. Stąd dobre wyniki z czołówką, choćby ostatnie zwycięstwo z St. Pauli na wyjeździe. Odwrotnie Lautern, które nie potrafi grać z zespołami nastawionymi na obronę. Przegrywa u siebie do zera Norymbergą i Freiburgiem, a ogrywa lidera (Bochum) u niego na boisku. Jutro SVS może a Lautern musi. Dlatego liczę, że przy uważnej grze w obronie jakaś kontra czy dwie się udadzą (Kosecki gra jak z nut). Ale tak naprawdę, to najbardziej prawdopodobny jest niski remis, jak to w derbach wypada (wszystkich zadowoli).
Przeciw typowi przemawiają problemy kadrowe SVS - nie zagrają Hubner, Zeller i Zenga. Dodatkowo Wooten wrócił dopiero wczoraj z meczu kadry, więc nie wiadomo czy zagra. Ale to derby, więc wszystko możliwe.
✅ 67

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Serie A
Godzina: 00:30
Spotkanie: Corinthians - Goias
Typ: X/1
Kurs: 4.35
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie 30 kolejki brazylijskiej Serie A. Corinthians gra z Goias. Wczoraj wicelider Atletico MG gonił lidera Corinthians i udało im się wygrać mecz, przybliżając się do nich na 2 punkty. Dziś Corinthians ma teoretycznie łatwą szansę odskoczyć ponownie rywalom w walce o mistrzostwo. Nie do końca rozumiem tego, że kursy spadają na gości. Może mecz ustawiony? Bo logiczne fakty przemawiają tylko za gospodarzom, którzy u siebie na 14 meczów przegrali tylko raz tracąc tylko 8 bramek, co jest najlepszą defensywą sezonu. Dodatkowo forma jest całkiem niezła bo 10 pkt w ostatnich 5 meczach, mimo że 3 zawodników (m.in Elias i Renato Augusto) grało w reprezentacji. Dziś wracają więc siła rażenia powinna być jeszcze większa, nawet jakby zaczęli na ławce. Goście to jeden z kandydatów do spadku. 18 miejsce i 2 pktowa strata do Avai które ma ostatnie miejsce gwarantujące utrzymanie. Na wyjazdach tylko 2 zwycięstwa, a ostatnia forma to 4 porażki na 5 ostatnich spotkań. Nie widzę powodu by gospodarze mieli tego nie wygrać. Jedynie niesamowita obrona częstochowy może gościom pomóc i to może być taktyka na ten mecz.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL
1:30 am.
Florida Panthers - Buffalo Sabres
Powyżej 4,5 bramek
(1,65) Winmasters
Pantery kapitalnie weszli w tegoroczny sezon. Potrafią ubijać rywali w niemal każdej formacji. Są zdradliwi dla rywala, niebezpieczni i do tego bardzo regularni. U siebie jeszcze tak wysoko nie grali, mimo że te mecze się na dobre rozkręcają ale to jak oni grają to już gołym okiem widać co chcą osiągnąć w tym roku w sezonie. Jak widać, głodni są finałów, a do nich kawał czasu to i tak te mecze jakie rozgrywali ostatnimi czasy budzą wiele pozytywnych powodzeń. Bjustad, chyba zalicza sezon życia. Defensywa też na swoich śmieciach nie zawodzi. Podczas PRE_SEASON, aż tak nie zachwycali, wiec wzięli się do roboty w sezonie zasadniczym. Sam bilans spotkań między Panterami i Szablami, to zwykle wygrywane mecze dzisiejszych gospodarzy i to dość pewne te wygrane. Więc rywal ich dzisiejszy jest im bardzo dobrze znany. Poza tym, poprawili się w strzałach bo oddają ich o niebo więcej niż to było w poprzednim sezonie. Co też cieszy, bo ich strzały są kąśliwe i bardzo płynnie wpadają w sieć. Pantery są tutaj oczywistym faworytem, będą ekipą na pewno dominującą ale to od nich będzie zależało na ile pozwolą grać gościom. Sabres, mają Kane&#39;a z Jets, który jak dotąd jeszcze bramki nie strzelił w tym sezonie, a to jest maszynka do golenia bramek. Sam oddają mnóstwo SOG. Ennis powiedział na konferencji, że takich zawodników jak Evander potrzebują i widać było już podczas PRE_SEASON, że kapitalnie się rozumieją. Szable, to ekipa niższego formatu, nie jest to ekipa o doświadczonych trofeach, ale swoje na pewno dołożą. Idę w stronę bramek, że w słonecznej Florydzie, będzie idealne widowisko z gradem bramek.
✅ 65

Otrzymane punkty reputacji: +12
andie 333

andie

Użytkownik
Spotkanie: Djokovic N. vs Tomic B.
Typ: over 18,5 gemów
Kurs:2
Bukmacher: bet365
Godzina: 12:00
Analiza:

Przeglądając ofertę tenisa na jutrzejszy dzień natrafiłem na bardzo ciekawy typ.
Prawdopodobnie pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy to &quot;nie ma szans na wejście&quot;. Przecież Djokovic od 7 meczów niszczy swoich rywali i żaden z nich nie zdobył więcej niż 6 gemów a byli to kolejno (Nadal, Bolleli, Zhang, Isner, Ferrer, Nadal, Klizan, Lopez). Serb to kosmita, który jutro prawdopodobnie zmiecie Tomica z kortu. Być może..
Prawdopodobnie ominąłbym ten kurs szerokim łukiem gdybym nie oglądał meczu z Gasquetem. Według mnie obydwaj zagrali rewelacyjny mecz a wymiany między nimi były fenomenalne. W Shanghaju Tomic jest naprawde w bardzo dobrej formie, pokonał kolejno w dwóch setach Verdasco i Ferrera a dziś wygrał w imponującym meczu z Gasquetem.
Jeśli chodzi o h2h to nie ma co brać tego pod uwage bo panowie ostatni raz grali ze sobą 2 lata temu gdzie Tomic wygrał 0:2.
Zdaje sobie sprawę, że Djokovic to zupełnie inna liga, natomiast wychodzi na to, że w meczu Tomic musi zdobyć 7 gemów. Według mnie jest to bardzo realna opcja o ile zagra tak samo dobrze jak wczoraj. Poza tym każda passa musi mieć swój koniec ????
✅ 100

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - BELGIA: Jupiler League
Godz: 20:30
Spotkanie: Mouscron - Gent
Typ: 1X
Kurs: 2.41
Bukmacher: Oddsring
Analiza
Co prawda Gent w lidze nie przegrało jeszcze żadnego spotkania, jednak na wyjazdach w pięciu meczach zanotowało cztery remisy(miedzy innymi z ostatnim w tabeli Westerlo) notując bilans bramkowy 6:4
Mouscron po słabym początku notuje wzrost formy, ostatnie cztery mecze to dwa zwycięstwa i dwa remisy (+ pucharowe zwycięstwo z Deinze). Między innymi zwycięstwo u siebie z wicemistrzem kraju(obecnie szóstym w tabeli) Club Brugge 2:1, oraz remis także na własnym stadionie z liderującym Oostende 2:2( stracone bramki to samobój oraz karny,przewaga sytuacji bramkowych po stronie Mouscron). Ponadto liczę na to, że Gent mając na uwadze zbliżący się wyjazd do Hiszpanii i mecz w Lidze Mistrzów z Valencią będzie nieco oszczędzać siły co powinno pomóc gospodarzom w odniesieniu korzystnego wyniku.

⛔ 100

piotrovsky 55

piotrovsky

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: - NHL
Godzina: 01:30
Spotkanie: Florida Panthers - Buffalo Sabres
Kurs: 1.80
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Po ostatniej mojej wpadce w meczu Lotników z Chicago, jestem trochę zniesmaczony i bardzo zaskoczony, jak chyba większość i oświadczam, że jeśli dziś Pantery dadzą ciała to będzie mój ostatni typ na tafli.
Teraz do rzeczy, tak jak już wonderkido napisał Pantery wystartowały bardzo agresywnie i skutecznie. Bufflo jest uważane za jednych z najsłabszych i do tego jeszcze są dzisiaj gośćmi.
H2H; Zdecydowanie po stronie Panter. Pozwolę sobie użyczyć kawałek analizy wonderkido &quot;Sam bilans spotkań między Panterami i Szablami, to zwykle wygrywane mecze dzisiejszych gospodarzy i to dość pewne te wygrane.&quot;
Bilans Panter to 11:3 jest to nadzwyczaj dobry wynik z ich strony, i mam nadzieje, że dziś także nie spuszczą z tonu. Liczę na dobry mecz dużo bramek i wynik 5:2!
✅ 80

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: NBA preseason
Spotkanie: Cavs-Pacers
Typ: Cavs wygrają
Kurs: 2.55
Bukmacher: williamhill
Godzina: 01:05
Analiza: Dziś vice mistrzowie znów zagrają u siebie i już wiemy że nie zagra Lebron James. Nie wiemy natomiast czy zagra Paul George lider Pacers ale możemy być pewni że gospodarze bardzo będą chcieli wygrać bowiem nie przystoi na 2 najlepszą drużynę nie wygrać żadnego meczy przed sezonowego?! Mimo braku Jamesa wiadomo że wraca Mozgov jest Williams i nie jeden strzelec który jak odpali może wejść świetny kurs. Tak będzie myślę choć Pacers są faworytem. Kibice także są głodni wygranych w Ohio ale dziś myślę że będą cieszyć się z wygranej. Nie zagra Dellavedowa co też jest plusem moim zdaniem. W 2 dzisiejszym meczu nie dopatrywałbym się niespodzianki i porażka Rockets z Warriors raczej prawdopodobna bardziej niż wygrana.
⛔ 100

P 83

pms

Użytkownik
Spotkanie: Wawrinka vs Nadal
Typ: Wawrinka
Kurs: 2.20
Godzina: 09:00
Analiza: Wczoraj zagrałem na Stana i nie zalowalem. Dzis czuje, ze bedzie podobnie. Wedlug rankingu to wlasnie Szwajcar jest wyzej uplasowany (4) niz Rafa (7). Wsrod bukmacherow nie jest on jednak faworytem. Nadal nie gra tak swietnego tenisa jak kilka lat temu, ale nie mozna mu odmowic walki. Ogladalem ostatnie mecze obu tenisistow. Mocno obawialem sie o gre w nastepnej rundzie Nadala. Przegrywal sporo pilek na zyczenie. Dzisiejszego poranka moze byc tak samo. Wawrinka pokazuje ze ze czwarte miejsce w rankingu to nie szczyt jego marzen. Bardzo mocno walczy na korcie co moze dzis przesadzic o losach meczu. Mimo, ze w H2H prowadzi Rafa 3;2 w ostatnich meczach to jednak zagram na Szwajcara, bo kurs jest swietny, a forma nie jest zła, co pokazuja wyniki.
⛔ 100

X 52

xmagnatx

Użytkownik
Piłka nożna Bundesliga
20 30
Mainz-Dortmund
połowa/koniec Mainz - Mainz
9.5
b365
Patrząc na trochę tandetną formę Borussi ostatnie 3 spotkania to 2 remisy z druzynami z gorszej połowy tabeli no i wysoka porazką z monachium sądze że nie przełamią się i dzisiaj i zostawią 3 punkty gospodarzom. Mainz z kolei 4 zwyciestwa i 4 porazki w sezonie mysle ze na remis nie ma co liczyć. Mainz strzeli gola jako pierwszy zespoł i będą starać się trzymać wynik wykorzystując słabą formę gości tymaczasem wygrywając spotkanie jednym lub dwoma golami. takie jest moje zdanie .borussia od dluzszego czasu na początku traciła gole ale potem odwrót i wygrywali. Lecz dzisiaj tak nie będzie mają złą formę , stracą gola i gospodarze będą bronić wyniku.
⛔ 100

Semtex 329K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: IRLANDIA: Premier Division
Spotkanie: Cork City - Longford
Kurs: 1.44
Nie będę się szczególnie rozpisywał bo typ jest praktycznie pewny, Cork jest vice liderem tabeli, Longford zajmuje obecnie 8 miejsce w 15 meczach wyjazdowych maja 8 porażek. Patrząc dalej goście jeszcze NIGDY nie wygrali na stadionie w Cork. Powodzenia.
Kiepska analiza

plocczanin 70

plocczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie B
Godzina: 20:30
Spotkanie: Avellino - Brescia
Typ: X2
Kurs: 1.85
Analiza: Na zapleczu Serie A dojdzie do starcia pomiędzy ekipą ze strefy spadkowej a drużyną ze środka tabeli, która nie odniosła porażki od ostatnich czterech ligowych spotkań. Uważam, że ta pozytywna seria gości zostanie podtrzymana, jeśli tylko skutecznie wykorzystają osłabienia gospodarzy.
Poważnym brakiem z pewnością będzie defensor domowników, Davide Biraschi (7/0), który musi pauzować przez czerwoną kartkę. Poza tym od początku sezonu trener nie może korzystać z takich zawodników jak Luigi Castaldo, Eros Schiavon czy Davide Gavazzi. Stąd nie dziwi tak słaby start, gdy na boisku brakuje zawodników podstawowego składu. Na wszystkie siedem rozegranych dotąd spotkań udało się wygrać tylko raz.
Brescia bez poważniejszych osłabień poza Ismailem HMaidatem. Myślę, że ze Stadio Partenio-Adriano Lombardi przyjezdnym uda się bez problemu wyciągnąć co najmniej jeden punkt.
✅ 85

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Australia - A - League
Godzina: 10:40
Spotkanie: Adelaide United - WS Wandereres
Typ: over 4,5 kartki (azjan)
Kurs: 1,80
Stawka: 3j

Co przemawia za typem:

• sędziuje pan Chris Beath, Australijczyk jest sędzią który często wyciąga duże ilości kartek w meczach, jego średnia w lidze to 4,9 kartki/mecz, jeżeli chodzi o ostatnie 10 meczy ligowych to w aż 6 pokazał co najmniej 5 kartek

• faworytem tego spotkania są na pewno gospodarze którzy na swoim stadionie są bardzo trudnym przeciwnikiem, goście tylko raz na 5 prób wywozili stąd punkty, każdy z tych meczy był bardzo zacięty, myślę że dzisiaj będzie podobnie, obie drużyny grają agresywnie i często grają na granicy faulu, myślę że właśnie taką grę dzisiaj zobaczymy

• patrząc w statystyki to w sezonie 14/15 gospodarze mieli średnią 2,4 kartki/mecz, natomiast goście w sezonie 14/15 2,0 kartki/mecz, w większości meczy między tymi drużynami zawsze występowało co najmniej 5 kartek, liczę że dzisiaj będzie tak samo

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +18
alley 79

alley

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina:
10:30
Spotkanie:
Nadal - Wawrinka
Typ:
1
Kurs:
1.80
Bukmacher:
bet365
Analiza:
Idę tu lekko w stronę Rafy. Mecz może rozpocząć się jeszcze później niż wpisana tutaj przeze mnie godzina. Nadal zaczyna coraz lepiej grać. Z Raonicem to był bardzo dobry tenis. Pokonał solidnego Kanadyjczyka 2-0. Wcześniej mecz z Karloviciem wygrany 2-1. Rafa wraca do najlepszej formy, ale pytanie czy wróci? Ciężko powiedzieć, nie może się odnaleźć Hiszpan po kontuzjach. Ja jednak uważam iż gra z meczu na mecz coraz lepiej i może pokonać dzisiejszego rywala - Wawrinkę. Szwajcar wiadomo, że bardzo dobry tenisista, może pokonać każdego jeśli gra swój najlepszy tenis. Tak nie jest, gra dobrze ale i tak to jest tenis daleki od tego jaki potrafi zaprezentować. W poprzedniej rundzie grał z Ciliciem i wygrał 2-1. Brał medicala z powodu urazu barku choć nie wiadomo ile było prawdy w tej kontuzji. Dzisiaj przewiduje zwycięstwo grającego coraz lepiej Nadala, ale z pewnością będzie to ciężki pojedynek.

✅ 80

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom