Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 20:45
Spotkanie: OL Marsylia-Atletico Madryt
Typ: Marsylia over 4.5 RR w meczu
Kurs: 1,95
Bukmacher: milenium
Analiza:
Wydaje mi się że jutro linia podskoczy, bo już trochę kurs spadł
więc lepiej nie czekać i brać.
Marsylia potrzebowała dogrywki w spotkaniu z Salzburgiem, lecz gol w 116. minucie spotkania dał im upragniony awans.
Atletico mierzyło się z Arsenale i tu dodam, że spodziewałem się o wiele lepszej gry z ich strony, no ale się zawiodłem.
W Londynie można powiedzieć śmiało, że nie istnieli. Wymęczyli bramkowy remis i to stawiało ich w genialnej sytuacji przed meczem u siebie.
Drużyna z Hiszpanii przyzwyczaiła nas do swojej defensywnej gry i najprawdopodobniej w finale nic się w tym przypadku nie zmieni.
Diego ma tak dobrze ułożone zawodników pod tym względem, że ich głównym celem jest czekanie na błąd rywala w ataku i zadanie ostatecznego ciosu.
Ich wyniki również to pokazują, 1-0 to chyba najczęstszy z nich
btw ładnie można było zarobić w tym sezonie stawiając DW ^^
Jutro spodziewam się podobnego scenariusza, tzn Atletico jak zwykle skupi się na autobusie a drużyna z Marsylii będzie stwarzała sobie głównie sytuacje. Te mogą doprowadzić do licznych stałych fragmentów, no a linia jaką dają bukmacherzy w moim odczuciu to jeden z prezentów, obym się na nim nie zawiódł
Marsylia nabija średnio 6.3 rożnego na mecz, co więcej grając u siebie nabijają ich znacznie więcej,
Jutro zagrają tak jakby u siebie, gdyż finał zostanie rozegrany w Lyonie.
Jak wiemy, Marsylia z Lyonem za sobą nie przepadają, tym samym ewentualna zdobycz upragnionego trofeum mogłaby ładnie zaboleć kibiców rywala. To też jeszcze bardziej zwiększa ich motywację tak myślę.
Kibiców też większość powinno być właśnie z Francji, mimo iż nie wszyscy z nich będą za Marsylia, to jednak wygrana drużyny z własnego kraju jest priorytetem. Dopingu dla nich bankowo nie zabraknie.
Atletico od jakiegoś czasu nie jest w dobrej formie. Na 10 ostatnich spotkań w Primera Division mieli 4 wygrane, 4 porażki i 2 remisy, co jest wynikiem po prostu przeciętnym.
To praktycznie ostatnie ich spotkanie w tym sezonie i te resztki sił zawsze znajdą, niemniej jednak faktycznie trzeba przyznać że ten swój rytm trochę zgubili.
Ostatnio pisałem o Levante, że może być także, że strzelą pierwsze bramkę i Barcelona za wszelką cenę będzie goniła wyniku. Faktycznie tak było
Nie skończyło się na jednej ^^. Barcelona szybko nabiła nam naszą linię rożnych i typ wszedł już po pierwszej połowie.
Oby i tu było podobnie. Kto wie, może i tu się to tak fajnie ułoży, że Marsylia będzie musiała już od pierwszych minut gonić wyniku aaa akurat z Atletico ta pogoń może trochę potrwać.
Liczę na przynajmniej te 4 rożne z ich strony
Linia na milenium 3.5 po 1.57 Polecam
100