>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.03.2014 (niedziela)

Status
Zamknięty.
R 31

redman21

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka- Tauron Basket Liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Energa Czarni Słupsk- AZS Koszalin
Typ: 2 (włącznie z dogrywką)
Kurs: 3,30
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dziś derby pomorza! Niecodzienne wydarzenie w polskiej ekstraklasie koszykarzy! Nie dosyć, że jest to mecz derbowy to jeszcze decydujący o zakwalifikowaniu do pierwszej szóstki po rundzie zasadniczej! Czarni mają bilans 10-10 natomiast AZS 9-11. Jest to zakończenie przedostatniej kolejki. W przypadku porażki AZS nie mają już szans na górną 6. Myślę, że zdeterminowanie i umiejętności gości wezmą dziś górę i spokojnie sobie poradzą. W ekipie AZS doszło w ostatnim czasie do wymiany za Seka Henrego przyszedł czołowy polski rozgrywający Krzysztof Szubarga i to on właśnie dziś poprowadzi swój zespół do jak ważnej wygranej! Czarni jak to Czarni wielu określa ich jako &quot;marnych&quot; i tak właśnie wygląda ich gra bardzo marnie. Opiera się głównie na grze amerykanina Trice&#39;a, reszta to zlepek przypadkowych(średnich) koszykarzy na poziomie 1 ligi. Kluczem powstrzymać Trice&#39;a i odrobina szczęścia przy skuteczności z gry. Kurs wystawiony na czarnych jest śmieszny! I grzechem by było nie spróbować przy tak olbrzymim kursie 3.30 na gości. Gorąco polecam typ.
Jeśli komuś pomagam/ pomogłem niech kliknie magiczne &quot; dzięki&quot;
pozdro
⛔100

betowiec 12,7K

betowiec

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej: Czechy- Ekstraliga
Spotkanie: Pardubice- HC Slavia Praga
Godzina: 18:20
Typ: Pardubice (HC -1,5)
Kurs: 2,60
Buk: Bet365
Analiza: A więc doszło w walce o ćwierćfinał fazy play-off do starcia nr 5 pomiędzy Pardubicami a Slavią. Faworyt tego meczu dla mnie jest tylko jeden i są nim Pardubice. Stan rywalizacji 2-2:
14.03.14
Slavia PrahaPardubice1 : 013.03.14
Slavia PrahaPardubice2 : 411.03.14
PardubiceSlavia Praha3 : 410.03.14
PardubiceSlavia Praha3 : 0
Pardubice w obu wygranych meczach grały bardzo pewnie, spokojnie kontrolując spotkanie od samego początku do ostatniej syreny. W meczu nr2. (11.03) przez większość spotkania też tak to wyglądało, było 2-0 -&gt; 3-1 i nagle coś się posypało i z wygranego meczu zrobiło się 3-4. Dziś jednak nie ma miejsca na błędy i chwile dekoncentracji. Dla Pardubic jest to mecz sezonu, Slavia jak dla mnie swój mecz sezonu wygrała z Litvinovem w ostatniej kolejce sezonu zasadniczego ( w rzutach karnych, przed własną publicznością, w bólach i mękach), dzięki któremu załapała się do 1/8 play-off. Jako, że zarówno u mnie, jak i u bukmacherów faworytami tego meczu są gospodarze nie mam cienia wątpliwości, że to oni zdominują dziś to spotkanie. Myślę, że będzie to podobny mecz do tych ,które Pardubice wygrywały w tej rywalizacji. Stawiam, na ich wygraną co najmniej dwoma golami, ponieważ myślę, że będą chcieli rozstrzygnąć to spotkanie w regulaminowym czasie gry, bez nerwowej końcówki, bez pchania się w nieco loteryjną dogrywkę i jeszcze bardziej loteryjne rzuty karne. Warto dodać, że z końcem sezonu Pardubice osiągnęły całkiem wysoką formę, a uwagę przykuwają szczególnie wygrane mecze ze Spartą Praga (3-0) i Trzyńcem (7-5). Na koniec jeszcze, przypomnienie, że poza tymi dwoma meczami rozegranymi w tej serii play-off na własnej tafli, Pardubice mierzyły się, ze Slavią w sezonie zasadniczym pod koniec stycznia, kiedy to wygrały 3-1. Dziś stawiam, na pewną wygraną gospodarzy. Oczywiście wszystko zweryfikuje tafla.
✅160

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 12:30
Spotkanie: Twente Enschede vs AZ Alkmaar
Typ: Under 1,5 bramki
Kurs: 5,20
Buk: Sportingbet
Analiza:
Czas rozpocząć niedzielę w Eredivisie. W pierwszym spotkaniu dojdzie już do ciekawego starcia. Zagrają ze sobą czwartą z siódmą drużyną. Faworytami bukmacherów są wyżej notowani w tabeli gospodarze. Twente na przełomie stycznia i lutego byli w dobrej formie. W ciągu sześciu dni potrafili wygrać trzy spotkania z rzędu. Obecnie przyszedł mały kryzys formy. Ostatnie spotkanie wygrali w połowie lutego. W ostatnim meczu na wyjeździe przegrali dość niespodziewanie z G.A. Eagles. Mieli przewagę jeśli chodzi o posiadanie piłki, jednak w całym spotkaniu oddali tylko jeden celny strzał co przełożyło się na niekorzystny wynik dla nich. Twene jest niezwykle mocną drużyną grając u siebie, albowiem ostatnie spotkanie na własnym stadionie przegrali 23 maja. Również jeśli chodzi o bramki strzelane u siebie są drużyną wyjątkowo bramkostrzelną jednak kiedyś musi trafić się wyjątek, podobnie jak to sytuacja miała miejsce chociażby w meczach Realu Madryt i FC Barcelony. Dziś w drużynie gospodarzy zabraknie Luca Castaignosa i Wouta Bramy. AZ Alkmaar grało jeszcze w czwartek z Anzi. Wygrali ten mecz w ramach rozgrywek Ligi Europejskiej 1-0. Bramkę zdobył Johannsson po strzale z rzutu karnego. Jeśli chodzi o posiadanie piłki większe miał holenderski zespół jednak sytuacje podbramkowe były bardziej korzystne dla rosyjskiego zespołu. Alkmaar ma dobrą passę trzech zwycięstw z rzędu, na dodatek nie stracili ani jednej bramki. W zespole gości zabraknie Dirka Marcellisa, a pod znakiem zapytania stoi występ Simona Poulsena czy Stevena Berghuisa. Patrząc na bezpośrednie starcia pomiędzy tymi zespołami można odnieść wrażenie, że dziś również będzie sporo bramek. Gra ligi holenderskiej jest niezwykle ofensywna, jednak dziś może być inaczej. Sporym ryzykiem jest typ zaproponowany przeze mnie, jednak za dobrą opcję uznaję chociażby under 3,5 bramek do jakiegoś dubelka po 1,50-powodzenia
⛔100

goralzywiec13 172

goralzywiec13

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykowka ACB
Godzina : 12:30
Spotkanie : Barcelona - La Bruixa d&#39;Or
Typ : La Bruixa d&#39;Or z handi +16,5
Kurs: 2,75
Bukmacher : William Hill
Analiza : Dzisiaj o 12:30 rozpocznie sie spotkanie pomiedzy katalonczykami a La Bruixa, Barcelona 14 marca grala z Olimpiakosem bardzo meczacy mecz, i juz dzisiaj czyli w ciagu 48 godzin rozegraja kolejny mecz z wypoczetym La Bruixa czyli napewno barcelona w 100% nie bedzie swieża na ten mecz bo oni najbardziej sie skupiaja na Eurolidze gdyz maja szanse osiagnac tam wysokie miejscy a znowu LA bruxia broni sie przed spadkiem czyli bardzo wazne sa dla nich teraz wszystkie mecze niekiedy zaskakuja swoja dobra gra mysle ze dzisiaj tez zaskocza i beda grali na 100% swojej umiejetnosci i sily, Nastepnie trener barcelony Xavi Pascual napewno bedzie chcial oszczedzac swoja druzyne i nie bedzie meczyl najlepszych zawodnikow na boisku i bedzie chcial ich oszczedzac na kolejne mecze z lepszymi druzynami a w tym meczu postara sie wytgrac lekko nie wielka roznica bo po co mu wielka wygrana gdyz ma kolejne mecze o wiele wazniejsze mysle ze pomoglem kazdemu i moj handicap spokojnie pokryje i znowu bedzie ladna wygrana Pozdrawiam GORAL !! Jesli pomoglem prosze o +dzieki
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +10
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka Nożna - Premier League
Godzina:
14:30
Spotkanie:
Manchester United - Liverpool
Typ:
Manchester wygra i oba zespoły strzelą gola
Kurs: 4.0
Bukmacher: expekt
Analiza:
Pisząc analizę do takiego szlagierowego spotkania nie widzę sensu patrzeć na statystyki i pozycję w tabeli. Mecze tego typu rządzą się swoimi prawami.
Manchester United - Liverpool, to coś więcej niż derby. Fakt, od lat nie było sytuacji by to Manchester walczył o top 4, a zespół z miasta Beatlesów bił się i mistrzostwo Anglii.
Od wielu lat jestem kibicem Czerwonych Diabłów i choć rozum podpowiada, że to Liverpool jest w chwili drużyną z lepszą formą i lepiej zorganizowaną, to serce wciąz mówi by zagrać na chłopaków Davida Moysa, i po raz kolejny pójdę za głosem serca i zagram, że Diabły wygrają po ciężkim boju.
Rooney-VanPersie-Mata. Ta trójka zawodników może zadecydować o wyniku spotkania i szczerzę na nich liczę, obawiam się tylko fatalnej w tym sezonie postawy niektórych obrońców.
Miałem nie pisać o statystykach, ale chcę przytoczyć kilka ciekawostek przemawiających za drużyną z Manchesteru:
1. Liverpool zdobywał gola we wszystkich 11 meczach od sezonu 2008/09, ale Manchester United wygrywał wszystkie pojedynki na Old Trafford.
2.The Reds przegrali 3 z 6 wycieczek w tym sezonie na stadiony drużyn z TOP 8, wygrywając tylko raz.
3.Czerwone Diabły wygrały 5 z ostatnich 10 spotkań na własnym obiekcie z ekipami z TOP 6.
(Statystyki zaciągnięte z portalu DevilPage)
⛔100

merida1879 1,2K

merida1879

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis - WTP
Godzina : 20:00
Spotkanie : A.Radwańska : F.Pennetta
Typ : 0:2
Kurs : 4.7
Bukmacher : Fortuna
Analiza : Takie mecze i to z naszą zawodniczką w roli głównej to rzadkość, nigdy jeszcze Agnieszka nie podbiła publiczności w Indian Wells jak w tym roku. W 2013 przegrała z M. Krlenko w 1/8.
Ale to już było i trzeba o tym zapomnieć. Agnieszka od jakiegoś czasu prezentuje naprawdę porządny tenis, a statystyki pokazują, że wraca do dobrej dyspozycji. Po pokonaniu Niemki Back do zera i odesłaniu na odpoczynek Cornet czy dobrze dysponowanej J.Janković oraz świetnie grającej Rumunki Halep zapowiada się mecz który jest obowiązkiem każdego kibica zobaczyć i kibicować Agnieszce ( i ja też tak będę czynił).
Ale na drodze stanęła Włoszka Flavia Pennetta 21 w rankingu. Rozsądek podpowiada mi żeby postawić na Włoszkę, która jest obecnie na fali. Ma na rozkładzie takie zawodniczki z górnej półki jak LiNa, Stephens czy samą Agę w lutym na turnieju w Dubaju. Czyli mocne zawodniczki z którymi Agnieszka miała problemy. W przekroju meczy i moich obserwacji uważam Flevię za mocniejszą zawodniczkę, ale czy to wystarczy na sprytną Agnieszką zobaczymy.
Nie będę się rozpisywał nad zawodniczkami które są nam znane i opisywane, proponuje zasiąść wygodnie w fotelu i rozkoszować się meczem – pozdrawiam.
⛔ 100
Nieregulaminowy bukmacher

truskaweczka 3

truskaweczka

Użytkownik
Dyscyplina:Tenis iNDIAN WEELS
spotkanie: FEDERER-DJOKOVIC
godz: 22:00
typ:1
kurs: 2,6
bukmacher:Sportingbet
Analiza: Witam proponuje na dzis zagranie na Ferdka ???? ,Jak widac koncowka i poczatek nowego sezonu rewlacja,przeszedl na tym turnieju jak tornado bez straty seta nie sadze aby Djoko z taka forma mogl powojowac dzis na korcie ,chlopak nie jest w optymalnej,kazdy mu potrafi ukasac mu seta,nie bede sie odnosil do historyczny pojedynkow z wyjatkiem w tym roku w dubaju gdzie federer tez tam pojechal Djoke jak chcial tylko ze kursy wtedy byly o niebo wyzsze,Federer po zmianie trenera na plus Djoko z kolei na minus.Djoko jak Djoko powalczy w koncu rakieta top 2,wiec seta jednego moze ugrac ,lecz w tak dobrze dysponowanym Federerem to za malo,Dodam jeszcze ze w polfinale myslalem ze Dolgopolov urwie seta federerowi,bo forma zaskoczyl w tym turnieju ukrainiec lecz po gladkim zwyciestwie Federera,widze szwajcar ze jest w bardzo dobrej dyspozycji dlatego nie waham sie grac na starego mistrza ????
powtórzony typ
⛔100

spoxsik 305

spoxsik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 14:30
Spotkanie: Manchester United - Liverpool
Typ: under 3.5
Kurs: 1.45
Bukmacher: Bet365
Analiza: Przeglądając dzisiejszą ofertę szukałem i znalazłem coś dla siebie, mecz drużyn który dla fanów ligi Angielskiej dostarczy na pewno sporo emocji.Te mecze mają wielką historię ale tak naprawdę ciężko ocenić kto wygra to spotkanie ponieważ jak wiadomo deby rządzą się swoimi prawami,Skłaniałbym się ku jakiemuś remisowi . Ja postanowiłem pograć under 3.5 w tym spotkaniu. Manchester ma w środę 19 marca bardzo ważny mecz z Olympiakos w lidze mistrzów dlatego nie wierzę, że dziś rzucą się na liverpool całym zespołem atakując przez 90 minut spotkania. Oba zespoły zagrają zachowawczo czekając na jakiś jeden błąd przeciwnika, United tymi swoimi wrzutkami w pole karne jest w stanie strzelić max jedną bramkę ale jestem przekonany, że obrona liverpoolu będzie bardzo czujna, drużyna Liverpoolu chce powalczyć o TOP 4 i możliwość w kolejnym sezonie gry w Lidze Mistrzów jak pokazują statystyki ostatnie spotkania kończyły się własnie poniżej 3.5 bramki na mecz
25.09.13 Manchester Utd Liverpool 1 : 0
01.09.13 Liverpool Manchester Utd 1 : 0
13.01.13 Manchester Utd Liverpool 2 : 1
23.09.12 Liverpool Manchester Utd 1 : 2
11.02.12 Manchester Utd Liverpool 2 : 1
28.01.12 Liverpool Manchester Utd 2 : 1
Polecam również pograć over kartkowy, w tym spotkaniu napewno będzie sporo walki i &quot;kopania się po nogach.&quot; Kluby bez większych absencji i w bramkach dwaj dobrzy bramkarze. Jak to mówią siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy i startujemy.
✅45

Otrzymane punkty reputacji: +13
Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Derry-Cork TYP 1 kurs 2,20 2/10 g.16.15
Witam. Irlandia idzie słabo może dlatego że to początek rozgrywek, tak naprawdę nie mam pojęcia czemu. Dziś jest jeden mecz Derry-Cork i w tym meczu zagrałem za małą stawkę gospodarzy.
Derry gra pełnym składem natomiast Cork bez swoich podstawowych żądeł czyli Eldinga, Raftera i Morrisseya. Tych trzech graczy w tamtym sezonie strzeliło łącznie..33 gole !. Uważam również że jakieś znaczenie może mieć odległość między tymi dwoma miastami w linii drogowej bo dzieli je ok. 500 km.
Reasumując stawiam na drużynę z Irlandii Północnej..
⛔ 100 / out z konkursu

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: NHL Hokej
Spotkanie: Carolina Hurricanes - Edmonton Oilers
Godzina: 20:00
Typ: Alexander Semin to score
Kurs: |3.20|
Buk: Betsson !
Nie dziwi pewnie nikogo ten fakt, że znowu powierzam swoje pieniądze Aleksowi. Niezawodny i skuteczny Alex jest w gazie i trzeba na niego stawiać. Potrafi oddać w jednej tercji oddać trzy strzały, a potem już idzie jak z płatka. Wczorajszy mecz z Bruins, również zainkasował na jego korzyść bramką a sam oddał łącznie 7 strzałów! Jest kompatybilny, udowadnia wielu osobom jaką wielką jest firmą i co dla niego znaczą mecze mimo że Huragany o nic już nie grają. Powerplay nieco zawodzi, ale nie Alex.. Semin zagra w linii która nabiera rozpędu - z Tlustym i młodszym Staalem. W PP będzie ciężko, bo Canes grają tragicznie w tym elemencie, ale może podczas 5 on 5. Także zaufam mu ponownie i liczę na dobry jego występ! Wczorajszy mecz jasno pokazał, że dla niego żaden mecz, to nie przelewki i daję z każdego meczu wszystko aby napsuć krwi rywalom. Nie ma się co zbytnio rozpisywać bo już pisałem o nim wcześniej, także mecz o 20ej i liczę że Alex znowu mnie nie zawiedzie! Mecz o 20ej!
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina: 21:00
Spotkanie: Real Sociedad - Valencia
Typ: under 11,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.95
Analiza:
Cudu po meczu Sociedad - Valencia się nie spodziewam. Gospodarzy nie lubię oglądać, bo w wielu meczach są mało efektowni. Z kolejnym wymagającym rywalem powinni zagrać bardzo taktycznie. Byle nie stracić, a może uda się przy okazji coś strzelić. Początek meczu z Barceloną właśnie taki był - mdły. Rzutami rożnymi nigdy nie rozpieszczali, chyba że ze słabszymi przeciwnikami, kiedy po prostu ich cisnęli. Valencia będzie próbowała zdziałać coś na wyjeździe. Jeszcze im sporo brakuje, by regularnie grać wielkie mecze, ale z drugiej strony są za mocni, by łatwo poddać się Sociedad. Dużo taktycznej bieganiny, tak to widzę.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +5
przemek-1992 28

przemek-1992

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie MŚ w lotach Harrachov
godzina:14
spotkanie: Norwegia - Polska
typ: Norwegia
kurs: 1,5
bukmacher: Expekt
Analiza:
Dziś w Harrachovie odbędzie się drużynowy konkurs MŚ w lotach narciarskich.Norwegia według mnie jest jednym z faworytów do medalu a może nawet do zwycięstwa.Jeżeli chodzi o Polaków to dobrze radzi sobie tak naprawdę tylko Kamil Stoch i Maciej Kot. Gdyby porównać start Polaków i Norwegów w konkursie indywidualnym to Norwedzy wypadli lepiej od Polaków, jako drużyna z Bardalem na czele są bardzo mocni jeżeli chodzi o loty i myślę że dzisiaj to udowodnią zdobywając medal. Gdybym miał typować miejsce Polaków to stawiałbym na 5 lub 6,chociaż mamy młodą i silną drużynę to na medal drużynowy w lotach będziemy musieli jeszcze poczekać.
ZWROT

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: Europe - VTB United League - Men Basketball
Godzina: 16.00
Spotkanie: Krasny Oktyabr Volgograd - CSKA Moskwa
Typ: 1
Kurs: 3,96
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Spotkanie w rosyjskiej lidze VTB, w którym oczywistym faworytem jest zespół CSKA. Ale dzisiejsze spotkanie drużynie CSKA jest do niczego niepotrzebne. Na pewno zajmą 2 miejsce w grupie B bez względu na wyniki 2 pozostałych do rozegrania meczów. Ważne natomiast jest dla gości, którzy są na 7 miejscu w grupie z bilansem 6-9 i walczą jeszcze o udział w playoff. CSKA ma w tygodniu prestiżowy mecz w Madrycie z Realem więc na spotkanie z Krasnym nie wybierają się: N. Krstic 11.7 ppg, 2.6 rpg, M. Teodosic 11.4 ppg, 5.0 apg, 2.5 rpg, V. Khryapa 6.1 ppg, 4.2 rpg, 3.3 apg, A. Vorontsevich 6.0 ppg, 3.6 rpg. Gospodarze bez drugoplanowego gracza: A. Komissarov 3.0 ppg. Niedawno obie ekipy zagrały w Pucharze Rosji, w Wołgogradzie CSKA wygrało 6pkt., ale w Moskwie Krasny wygrał 9 pkt. W zespole gospodarzy są tacy gracze jak: V. Wafer (niedawno doszedł i świetnie się wprowadził do zespołu), B. King, W. Deane. Według mnie gospodarze powinni pokusić się dzisiaj o dobry wynik.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
kens 17

kens

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Wlochy Serie A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Ac Milan - Parma
Typ: 1
Kurs: 1.90
Bukmacher: Unibet
Analiza: Witam , mam ochote napisac analize do tego meczu , gdyz wydaje mi sie ze wiem najwiecej szczegolow na ten temat . Dzisiaj na San Siro o godz 15 Milan zmierzy sie z dobra grajaca Parma . Goscie wyzej postawieni w tabeli niz Milan .
* Parma 6 Miejsce . [ w ostatnich 5 meczach 3 zwyciesta dwa remis]
* dobrze grajacy &quot;slaby&quot; Milan , mamy tutaj maslo maslane ale taka prawda, gra Milanu wyglada dobrze , potrafia skonstruowac na prawde dobre akcje , taraabt ktory dysponuje znakomitym dryblingiem oraz strzalem wezmie dzisiaj razem z Mario ten mecz w swoje rece ( wierze ze w tym meczu Mario w koncu sie obudzi i zacznie &quot;siekac&quot; bramki) . Kaka z meczu na mecz jego forma wzrasta po meczu z Atletico mysle ze zagra jeszcze lepiej , Urbi obronca/pomocnik = sadze ze wiecej niz 60% akcji bedzie odbywalo sie lewa strona boiska , dla mnie Urbi jest kluczowym zawodnikiem milanu , moze nie radzi sobie tak w obornie jak Abate czy De Silio , ale potrafi sie zapedzic pod bramke rrywala i stworzyc sytuacje bramkowa , dla mnie swietny zawodnik lewonozny . Milan musi zaczac powaznie myslec o Serie A .

FORZA MILAN !
PS: pisane na telefonie .
⛔100

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Dania, Superligaen
Godzina: 17:00
Spotkanie: Aalborg - Midtjylland
Typ: Aalborg wygra do zera
Kurs: 4,00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza: Szlagier i mecz na szczycie duńskiej Superligi. W tym meczu prawdopodobnie gra mistrz sezonu 2013/14. To spotkanie może dać odpowiedź na to, kto z tej dwójki tak naprawdę jest mocniejszy i może dać zwycięzcy pozytywnego kopa na resztę sezonu. Aalborg jest jedną z tych drużyn, o których obronę nie trzeba się martwić, szczególnie kiedy grają u siebie. Na 11 spotkań stracili jedynie 5 bramek. U siebie przeważnie spychają przeciwnika do głębokiej defensywy. Oczywiście goście to lider ligi, więc tak łatwo nie będzie, ale myślę, że i tak Aalborg będzie przeważał i będzie trzymał grę z dala od własnego pola karnego. Nie spodziewam się szalonego meczu, raczej undera i zwycięstwa wicelidera 1/2-0. Zagrałbym &quot;Aalborg i poniżej 2,5&quot; po lepszym kursie @5,50 w Bet365, ale nie wiem jak gra może potoczyć się przy zakładanym przeze mnie 2:0, być może Aalborg rozgromi Midtjylland, jak Midtjylland to zrobiło przy 3:1 z Kopenhagą - poszli za ciosem i wygrali 5:1. Dlaczego uważam, że Midtjylland dzisiaj nie urwie punktów gospodarzom? Ciężko powiedzieć tak naprawdę dużo o ich formie. Na starcie przegrali 1:2 ze średnim Odense, potem wygrali z Kopenhagą, która przy 1-3 grała już w &quot;10&quot;, a poza tym drużyna ze stolicy jest w słabej formie, o czym pisałem nie raz, no i potwierdzili moje słowa w starciu ze słabym Sonderjyske (remis 0:0). No i Midtjylland pokonało 2:0 wspomniane Sonderjyske w ostatniej kolejce. Mecz bez historii. Aalborg za to prezentuje się świetnie na wiosnę: dwa razy rozgromili Aarhus (4:1 i 5:2), zremisowali 2:2 z groźnym Brondby, a stracili prowadzenie w doliczonym czasie gry. Jedyny słabszy wynik to 0:0 z Vestsjaelland u siebie mimo przewagi, ale beniaminek jest bardzo dobry na wyjazdach, potwierdził to wczoraj pokonując Nordsjaelland 2:1.
✅300

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid_m 218

dawid_m

Użytkownik
Dyscyplina: Pileczka
Godzina : 15
Spotkanie: AC Milan - Parma
Typ: Czy uda sie obudwu druzynom strzelic gola? TAK
Kurs: 1,72
Bukmacher: Bwin
Analiza: Krotko i na temat. Milan ostatnio nie zachwyca to fakt. Na ostatnie 5 spotkan ustrzelil zaledwie 3 bramki. Ale zadnej u siebie ! Parma z kolei na 9 spotkan 9 bramek z czego 5 na wyjezdzie ! Wiec o Parme jestem dzis spokojny. Natomiast co z Milanem ? Mimo ostatniego braku farta sadze, ze dzisiaj jest najlepszy moment na powrot &#39;dobrego&#39; Milanu. Zawodnicy sa glodni zwyciestw i mysle ze nawet z takim przeciwnikiem na Parma dadza rade ustrzelic co najmniej 1-2 ladne bramki. Stawka 3/10
kiepska analiza

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 30,4K

atr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia League One
Godzina:16
Spotkanie: Coventry - Port Vale
Typ: over 3.5
Kurs: 3
Bukmacher: WilliamHill
W 17 domowych meczach Coventry padło 67 goli co daje średnia prawie 4 bramki na mecz. W wyjazdowych meczach Port Vale pada średnio prawie 3 bramki. Szczególnie Coventry musi dążyć do zdobycia 3 punktów gdyż z powodu odjęcia 10 punktów muszą jeszcze sporo się napocić aby zapewnić sobie utrzymanie w League One. Z kolei sytuacja gości jest lepsza ale 9 punktów przewagi nad strefą spadkową na 11 kolejek przed końcem z pewnością nie oznacza dla nich wakacji.
W 1 rundzie Port Vale wygrało 3-2 teraz spodziewam się podobnego rozstrzygnięcia.
✅200

el_nino_bets 83

el_nino_bets

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina:18:00
Spotkanie: Milwaukee Bucks - Charlotte Bobcats
Typ: Bobcats -5pkt AH
Kurs: 1.83
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Obie drużyny b2b co może być lekkim problemem ale uważam, że Bobcats ten mecz wygrają bez większych problemów. Milwaukee Bucks grają fatalnie w tym sezonie zasadniczym, walczą jeszcze o najgorszy bilans w lidzę więc przegrać muszą. Charlotte to przecież bardzo solidna obrona i jedna z lepiej broniących drużyn NBA. Al Jefferson i Kemba Walker robią różnicę i w dużej mierze od nich zależy kształt gry. Są w formię więc i wyniki przemawiają za nimi. W ostatnich 5 meczach ponieśli porażkę tylko z Memphis Grizzles czyli ujmy na honorze nie mają. Ogrywali natomiast dość mocne Washington Wizards, , Clevland Cavaliers, Denver Nuggets, Minnesotę T-wolves. Co do potencjału i obecnej gry obu ekip to dzieli ich bardzo dużo. Kozły grają bardzo słabo i widać, że nie są w stanie za dużo poprawić. Do tego Mayo nie gra z nieznanych przyczyn co potwierdza tylko moją opinię o tankowania i chęci przegrywania tej drużyny. Cele dla obu drużyn są różne. Bobki walczą o jak najwyższe rozstawienie do Play offów a Kozłom pozostaje walka o najgorszy bilans ligi. Składem Bucks są nieporównywalnie słabsi, nie mają takich koszykarzy jak Kemba czy Jefferson którzy są pewnikami do zdobywania tych punktów w spotkaniu. Spotkania h2h mocno na niekorzyść dla gości ale ostatni rok to totalna odmiana u Bobków którzy z najgorszej drużyny NBA są teraz solidnym i pewnie wygrywającą drużyną.Notabene ostatnie dwa spotkania w Milwaukee to wygranę gości dość pewnie 76:83,72:96. Ostatnie spotkanie Bobki wygrały dość pewnie z Wizards więc liczę tutaj na podtrzymanie dobrej dyspozycji i spokojnego meczu w ich wykonaniu. Dla mnie Rysie są drużyną dużo lepszą, prezentującą powtarzalniejszą i dojrzalszą koszykówke. Roster mocniejszy i taktycznie stoją na level up od rywali.
✅83

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Genoa CFC - Juventus FC
Typ: Juventus FC -1.5 (AH)
Kurs: 2.38
Analiza:
&quot;Stara Dama&quot; pewnie kroczy ko obrony tytułu mistrzowskiego, w rozgrywkach ligowych w zasadzie nie mają sobie równych (23 zwycięstwa w 27 spotkaniach). Co prawda ostatnio piłkarze Juventusu nie zachwycili w spotkaniach z Fiorentiną i tym ligowym (wygrana 1-0) i tym w Lidze Europy (1-1) ale wydaje się, że akurat Viola to aktualnie drużyna, która sprawia najwięcej kłopotów drużynie Antonio Conte.
Dziś jednak rywalem &quot;Starej Damy&quot; jest drużyna Genoa CFC, drużyna, która co prawda grała nieźle i już niemal na 100% zapewniła sobie utrzymanie w lidze. Wydaje się więc, że cel tego zespołu został już zrealizowany na ten sezon, bo od strefy spadkowej są w bezpiecznej odległości, a i do miejsc dających prawo gry w europejskich pucharach mają dość daleko.
W pierwszym meczu tych ekip Juventus u siebie wygrał 2-0 i dziś liczę na podobne rozstrzygnięcie stąd też moja propozycja na zwycięstwo Juve z handicapem bramkowym. Juventus bowiem do dzisiejszego spotkania przystępuje w niemal najmocniejszym zestawieniu, brakuje jedynie Vucinica, Pepe i Marchisio, gospodarze natomiast muszą sobie radzić bez Gamberiniego, Kucki, Vrsaljko, Antoniniego i zawieszonego Cofie.
⛔100

angelka 952

angelka

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ; Indian Wells
Godzina: 22:00
Spotkanie: R.Federer - N.Djokovic
Typ: dokładny wynik : Federer wygra w setach 2-1
Kurs: 5,50
Na niedziele wybrałam sobie spotkanie z turnieju Indian Wells , a dokładniej finał pomiędzy dwoma znakomitymi tenisistami, Szwajcarem - R.Federerem i Serbem - N.Djokovic. W tym meczu moim faworytem jest Szwajcar. Pojedynki oby dwóch panów kończyły się różnie, raz wygrywał jeden, raz wygrywał drugi natomiast jeśli chodzi o formę jaką prezentują to zdecydowanie górą w tym pojedynku jest Federer. To co jeszcze można o nim powiedzieć to to ze w półfinale sobie poradził bez problemu z przeciwnikiem co tylko mnie umacnia w tym typie. Wczorajszy mecz półfinałowy Djoka mógł się skończyć różnie, gdyż Isner zmarnował wyśmienitą okazje w 1 secie na wygrana, Serb się męczył i popełniał dużo błędów. Łatwo go zdenerwować i sprowokować do prostych błędów. Mój typ troszkę ryzykowniejszy, typuje wynik 2:1 w setach dla Szwajcara. Dla tych co nie lubią ryzyka proponuje czystą 1 gdyż kurs jest naprawdę kuszący .
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom