>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 16.03.2014 (niedziela)

Status
Zamknięty.
denzel 144

denzel

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Hiszpania, ACB
Godzina: 13:00 Spotkanie: Gran Canaria - Bilbao Typ: Gran Canaria -5,5
Kurs: 1,90 Bukmacher: bet365
Analiza:
Dzisiaj wybrałem mecz pomiędzy 5 a 11 zespołem ligi hiszpańskiej. Moim zdaniem będzie to dość jednostronne widowisko. Oto moje argumenty:
  • na 10 meczy odbywających się na wyspie pomiędzy tymi drużynami wszystkie wygrał gospodarz (raz po dogrywce), zawsze co najmniej 6 punktami

• gospodarz u siebie wygrał w tym sezonie 8 meczy, 4 przegrał, goście na wyjeździe w tym sezonie mają bilans 3 wygrane, 8 porażek

• goście w tej chwili mają serię 4 porażek na wyjeździe

• gospodarze w ostatnim meczu u siebie ponieśli porażkę i myślę, że będą chcieli zrehabilitować się swoim kibicom dobrą grą

• gospodarze rzadko miewają więcej niż jeden mecz pod rząd przegrany u siebie, Bilbao to przeciwnik który im wyjątkowo leży na 20 meczy rozegranych z tym rywalem aż 15 rozstrzygnęli na swoją korzyść także polecam do AKO wygraną gospodarzy @1,40

✅90

Otrzymane punkty reputacji: +10
steve 55

steve

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 00:30
Spotkanie: Atlanta Hawks-Denver Nuggets
Typ: Hawks -7,5
Kurs: 2,05
Bukmacher: Bet365
Analiza: Z tego co zagłębiam się w tajne statystyki to widzę, że Nuggets tylko raz wygrali w tym sezonie będąc b2b. Mowa o meczu z Kings, którzy byli wówczas osłabieni brakiem Cousinsa. Teraz wracają z Miami po sensacyjnej wygranej nad Heat, która zapewne zabrała im niemało sił. A goszcząc w Atlancie nie mogą się spodziewać miło spędzonych 48 minut. W zasadzie to moja trzecia z rzędu analiza dotycząca meczu z udziałem Hawks, nie zawiedli mnie kiedy podejmowali Clippers, a dwupunktowa wygrana nad Jazz mogła być pięciopunktowa gdyby tylko Trey Burke dał sobie na wstrzymanie z rzucaniem trójki kiedy losy meczu są już przesądzone. Dzisiaj jednak po raz kolejny idę w stronę Jastrzębi, bo nie uważam drużyny z Denver za zdolną do seryjnego wygrywania meczy z solidnymi ekipami. Hawks wzięli się trochę za robotę, powrót Milsappa zrobił swoje, a zwycięstwa nad Jazz i Bucks są dobrymi prognostykami. Wiadomo- żadni z nich potentaci, ale zupełnie tak jak Denver. Zespoły te spotkały się na początku listopada, Nuggets wygrali zaledwie dwoma punktami, a Hawks w czasie trwania pojedynku roztrwonili dziesięciopunktową przewagę. Dzisiaj poza Teagiem i Milsappem można liczyć na Korvera, który 6 marca zakończył bicie rekordu meczy z rzędu z trafioną trójką.Licznik zatrzymał się na liczbie 126. Jednak wciąż zapewnia on porządne dystansowe wsparcie drużynie. Liczę dzisiaj na zwycięstwo Hawks co najmniej ośmioma punktami.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Godzina: 3:30
Spotkanie: Anaheim Ducks @ Los Angeles Kings
Typ: Los Angeles Kings (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Kurs: 1,72
Buk: PinnacleSports
Analiza:

Do kolekcji dokładam dziś jeszcze zwycięstwo Króli. Ogółem Kings dokonali dość zaskakującej rzeczy, gdzie po bardzo słabym okresie, w którym notowali kolejno 9 porażek na 10 rozegranych spotkań, nagle po przerwie olimpijskiej odpalili z pełnej pary wygrywając aż 8 spotkań z rzędu i zatrzymali się dopiero w starciu z &quot;red hot&quot; Leafs.
Dziś kolejny rywal z górnej półki, ale warto wziąć pod uwagę , że Ducks przystąpią do tego meczu back to back po trudnym meczu w Denver, gdzie zostawili sporo zaangażowania fizycznego i...... strzelonych bramek, co w zasadzie może podziałać w dwie strony; albo utrzymają dyspozycję, ale będą wypompowani. Zawiódł wspominany przez kolegę Chvasta penaltykill, ale Kaczory przyzwyczaili wszystkich w tym sezonie ze swoich bardzo nieregularnych specjalnych fragmentów.
Dochodzi tutaj również kilka braków, w szczególności dotkliwa może być absencja kontuzjowanego Fowlera. Ponadto Temu Selanne, który w tym sezonie nie rozgrywa dwóch spotkań z rzędu back to back, więc dziś najprawdopodobniej będzie poza formacją i poza tym brak Hillera, którego zastąpi niepewny ostatnio Andersen, który pewnie wciąż ma gorzki posmak zabawy ze strony chłopaków z Calgary sprzed kilku dni.
Wracając do Kings - wiele razy powtarzałem ,że ten zespół spina na jeszcze większy level podejmując ekipy wyższego rzędu, a potyczki Kalifornijskie to już w ogóle priorytet i w przeszłości zawsze wychodzili w tych starciach z podniesionym czołem. Co prawda nie zobaczymy dziś najprawdopodobniej Quicka w bramce, ale jego zmiennik - Jones to solidny, młody wilk który już zdążył posmakować kilku wielkich zwycięstw w tym sezonie. Ponadto brak kapitana Browna, ale w jego przypadku liczę w końcu na popis i udany debiut bramkowy w wykonaniu Mariana Gaborika.
⛔100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Premier League
Godzina: 17:00
Spotkanie: Tottenham - Arsenal
Typ: over 2,5 bramek
Kurs: 1,95
Buk: bet365
Analiza: Podejrzewam, że żadna z tych drużyn nie zagra na remis. Po prostu nie ma takiej opcji. W momencie kiedy Arsenal wygrywa - wciąż liczy sie w walce o mistrza zaś sytuacja Tottenhamu idzie w odwrotną stroną o LM. Zawsze wspominając mecze pomiędzy wspomnianymi ekipami byłem świadkiem bardzo ofensywnego spektaklu, owszem poprzednie dwa spotkania pod under, ale najwyższy czas żeby to zmienić. Arsenal ma kilku asów z przodu, to samo z Tottenhamem. W obronie różnie, Kanonierzy trzymają się z dobrym duetem Mertesackera i Koscielnego, jednak obawiam się że ten pierwszy może czasami nie nadążyć nad akcjami. Podopieczni Wengera z pewnością zagrają mocno w ataku, ponieważ nie potrafią się bronić jako drużyna przez większość czasu - poza tym nikt nie wyobraża sobie bronienia się w tak ważnym pojedynku. Wszystko tak naprawdę wskazuje na fajny i zjawiskowy wieczór, z mojego punktu widzenia z powyżej dwoma bramkami.
⛔100

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: ????Koszykówka, Niemcy, BBL
Godzina: 17:00 Spotkanie: Frankfurt - Bayern Typ: under 153,5
Kurs: 1,90 Bukmacher: Bet365
Analiza: Dzisiaj wybrałem linię w spotkaniu ligi niemieckiej, która nie powinna zostać przekroczona, przede wszystkim, że gospodarze to typowo waleczna drużyna jeśli chodzi o grę obronną. Szczególnie w takim meczu z liderem będą podwójnie zmotywowani bo to mecz prestiżowy a wszystko co najlepsze posiadają w obronie.Bayern też ostatnio z ofensywa ma problemy co przekłada się a ich postawę, dwie porażki w Eurolidze ostatnio i 55 i 64 pkt zdobytych chwały nie przynosi. Dzisiaj spotykają się z drużyną która ma fatalną passę, gospodarze 7 spotkań pod rząd i kiedyś wiadomo musi się ona skończyć, nie twierdzę że to będzie dzisiaj bo stoją przed mega ciężkim zadaniem, ale powinni solidnie im się postawić i to właśnie w obronie. Jest to drużyna która Albę nie wypuściła z 70. Dodatkowo spotkania bezpośrednie na mega plus we Frankfurcie:
29.12.12 Frankfurt - Bayern 59-73
18.02.12 Frankfurt - Bayern 68-49
Jak dla mnie linia taka w tym meczu to ukłon dla nas ze strony bukmacherów i wg mnie powinno po meczu być radośnie. Nic tylko uderzać w kiepską skuteczność i mocną obronę. Gospodarze skupią się na maksymalnym wybijaniu z rytmu faworyzowanych gości i pewnie nie raz im się powiedzie. ✅90

Otrzymane punkty reputacji: +2
jaquar 33

jaquar

Użytkownik
Piłka nożna - Anglia, Premier League
14:30, Manchester Utd v Liverpool
Typ: 2
Kurs: 2,70
Bwin
Na wstępie powiem, że to ryzykowny typ i nie jestem go pewien z kilku kwestii, ale..
Patrząc na to jak często wtapia się*kasę*na &quot;pewniakach&quot; pojedynczych lub złożonych na kuponie, to jednak może warto wybrać na niedzielę taki oto typ.
Najpierw zacznę od rzeczy wątpliwych co do Liverpoolu - ciężko stwierdzić czy wypadną*tak samo dobrze, jak w 70-80% meczów, które ma za sobą. Ostatni swój mecz ze Świętymi rozgrywali 1 marca, więc minęły 2 tygodnie, a taki czas bardzo różnie na nich zazwyczaj wpływał. Druga, ostatnia wątpliwość jest taka, że oni po kilku fantastycznych spotkaniach łapią*zniżkę, gorszy dzień i nie potrafią*rozegrać nawet dwóch dobrych akcji w 45 minut. Boję się, że ze względu na ostatnie dobre mecze i tę 15dniową*przerwę mogą zaliczyć*jutro taki właśnie występ.
Manchesteru za dużo nie oglądam, bo nie przepadam, jednak patrząc na nich ostatnio, czy miesiąc temu, czy 2 lub 4 miesiące temu, ciągle widzę chłopaków, którzy są zaskakująco słabi w tym sezonie. Nie wiem czy teoretycznie przegrana już*liga i jedyna szansa na uratowanie roku ligowego o nazwie Liga Mistrzów ma jakieś znaczenie i siedzi w ich głowach, ale podejrzewam, że trochę tak. Zatem to może zadziałać na plus tego zakładu. Chyba nikt w United nie wierzy, że dogoni szalone top4 i zapewni sobie udział lub kwalifikacje w Champions League. Zejdźmy na ziemię, to nie polska ekstraklaska, gdzie spadkowicz po 10 dobrych meczach na wiosnę*może zostać vicemistrzem. To oczywiście profesjonaliści, którzy wyjdą dziś zdobyć 3 punkty. Musiałem to napisać dla własnego spokoju, a teraz pamiętajmy, że niekoniecznie skupią się w 100% na tym meczu, wystarczy spojrzeć na wczorajszy występ Chelsea.
Teraz jako wielki sympatyk/fan The Reds, obiektywnie dodam:
Wymiatają, grają spektakularnie, agresywnie, zdecydowanie. Chcą zawsze wygrywać - trudno, aby było inaczej mając w drużynie najambitniejszego piłkarza świata obok C. Ronaldo - Luisa Suareza. Jeżeli przerwa meczowa nie wpłynie źle na drużynę, to mogą rozegrać kapitalne zawody i zwyciężyć ze słabym gospodarzem. Obawiam się o tę przerwę, a może zadziała ona wręcz odwrotnie? ;)
Nie dokładam żadnych statystyk, bo nie mają*one wielkiego znaczenia.
✅170

Otrzymane punkty reputacji: +3
kosmo70 130

kosmo70

Użytkownik
Piłka nożna - Włochy Serie A - godz. 15.00
Mecz: Cagliari (15) - Lazio (8)
Typ: BTS
Kurs: 2.00
Buk: bet365
Witajcie. Dziś zajmę się meczem w lidze wloskiej pomiędzy broniącym się przed spadkiem Cagliari, a mającym pucharowe ambicje rzymskim Lazio.
Cagliari to drużyna własnego podwórka, na swoim stadionie zdobyła aż 22 pkt z 29, które do tej pory zgromadziła na swoim koncie. W rankingu meczow wyjazdowych w lidze jest na przedostatniej pozycji. Znamienne dla dzisiejszego typu jest to, że CAgliari bardzo regularnie trafia do bramki przeciwników, w domu nie strzeliła tylko w meczu z Bolonią, przegranym 0:3. Ostatni mecz domowy wygrała w takim samym stosunku z Atalantą, co w kwestii wysokości wygranej było sporą niespodzianką. Zapewne ten mecz i ciągła walka o punkty potrzebne do utrzymania, Cagliari ma 8 pkt. przewagi nad strefą spadkową oraz świadomość, że to mecze domowe są kluczem do pozostania w lidze, zmotywuje drużynę w meczu z Lazio.
Lazio przyjeżdza do Cagliari mocno osłabione (Alfaro, Postiga, Cana, Perea, Ederson, Dias oraz zawieszony za kartki Candreva), ale nadal będzie niewygodnym przeciwnikiem, tym bardziej, że dobrze spisuje się na wyjazdach, ostatni wygrany nieoczekiwanie 1:0 z Fiorentiną, daje nadzieje na punkty w dzisiejszym meczu. Lazio również będzie zmotywowane, bo przegrało swój ostatni mecz domowy z Atalantą, więc czas na zmazanie złego wrażenia po tym meczu. Wygrywając mecz Lazio może wskoczyć na 7-mą pozycję, zbliżając się do upragnionej strefy pucharowej. Liczę na Klose, którego instynkt egzekutora może pomóc w trafieniu typu.
Dodoatkowym argumentem za BTS jest fakt, że Lazio regularnie strzela na wyjazdach - nie trafili tylko w meczach z Romą w derbach Rzymu, Bolonią z ktorą również Cagliari mialo problem oraz Torino.
Powodzenia.
⛔100

B 0

barni93

Użytkownik
Piłka nożna - Włochy, Serie A
20:45 Fiorentina-Chievo
Typ: X2
Kurs: 2,60
Bet365
Witam. Jestem początkujący na tym forum, ale w bukmacherce siedzę od paru lat. Jutro we Florencji dojdzie do spotkania bijącej się o puchary Fiorentiny i walczącego o utrzymanie w Serie A na kolejny sezon Chievo Werona. Faworytem bukmacherów i to zdecydowanym jest Fiorentina, lecz gdy przypatrzymy się ich ostatnim spotkaniom widać, że zgubili formę i są bez zwycięstwa od ostatnich 5 meczów. Chievo natomiast w ostatniej kolejce wygrało rzutem na taśmę derby Werony i zdobyło arcyważne 3 pkt w kontekście utrzymania. W siedmiu ostatnich meczach pomiędzy Fiorentiną a Chievo cztery razy górą byli piłkarze Violi, dwa razy szalę zwycięstwa na swoją korzyść przechylali piłkarze z Werony. Natomiast jeden mecz zakończył się remisem. Oba zespoły do swojego meczu podejdą solidnie osłabione. W ekipie gospodarzy z powodu kontuzji zabraknie: Hegaziego, Rebicia, Rossiego, Fernandeza. Borja Valero nie zagra z powodu zawieszenia za czerwoną kartkę. Tymczasem w drużynie Mussi Volanti nie będą mogli wystąpić: Paredes, Guana, Thereau, Drame i Canini. Typuje w tym meczu niespodziankę czyli wywiezienie jakiś punktów z Florencji przez Chievo.
⛔100

kueronarew 96

kueronarew

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP - Indian Wells
Godzina: 22:00
Spotkanie: Federer - Djokovic
Typ: Federer
Kurs: 2.4
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dlaczego nie na Djokovica:
- Przegrał 2 tygodnie temu w finale w Dubaju z Federerem 6-3 3-6 2-6
- Prezentuje słabszą dyspozycję w 2014, niż 2013
- Ma ujemny bilans z Federer 15-17
- W półfinałowym meczu z Isnerem grał przeciętnie, został przełamany dwukrotnie pod rząd jak serwował na mecz przy 5-4 oraz 6-5 w 2 secie.
Dlaczego Federer:
- Wróciła topowa forma, gra rewelacyjnie.
- W półfinale bardzo pewnie wygrał swój pojedynek 6:3 6:1 z będącym w formie Dolgopolovem.
- Przy wietrznych warunkach panujących w IW, techniczny Roger radzi sobie niezwykle dobrze
- Federer wygrał zawody rozgrywane na twardych kortach w Kalifornii w latach 2004-06 i w 2012 roku.
- Jeśli wygra, w poniedziałek awansuje z ósmego na czwarte miejsce w rankingu ATP. Jeśli okaże się gorszy, będzie piąty. W najnowszym zestawieniu na pewno wyprzedzi Juana Martina Del Potro, Tomasa Berdycha i Andy&#39;ego Murraya. Sukces w ostatnim spotkaniu turnieju, nazywanego przez wielu piątą częścią Wielkiego Szlema, pozwoli mu prześcignąć także Davida Ferrera i doskoczyć do trzeciego w rankingu Stanislasa Wawrinki na zaledwie 205 punktów.
⛔100

starytyper 4

starytyper

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - SWITZERLAND: Super League
Godzina:
13:45
Spotkanie:
Grasshoppers - Sion
Typ: 1
Kurs: 1.57
Bukmacher: Unibet
Analiza:
DZiś nie widze innej opcji jak wygraną gospodarzy
Grasshoppers , przemawia za tym bardzo dobra forma , ostatnia wygrana i pozycja w tabeli, spotkania z przeciwnikiem wygladaly roznie raz przegrane ,raz wygrane ,raz remis ,a ostatnio przegrane , dzis Grasshoppers, gra u siebie i bedzie chcial to odmienic i wygrac i inaczej tego meczu nie widze
kiepska analiza

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Niemcy - Bundesliga /
16.03.2014 / godz. 17:30 /
Spotkanie - Eintracht Frankfurt : Freiburg
Typ - czerwona kartka w meczu / Tak
Kurs - 4.00
Bukmacher - Betsson
Analiza : A ja swoje , znowu szukam czerwonej kartki , w wczorajszym meczu na który dałem czerwoną było aż 9 żółtych no ale najważniejszej sędzia nie pokazał trudno gramy dalej , dziś zaglądam do Bundesligi na Commerzbank Arena gdzie miejscowy Eintracht podejmuje Freiburg i trzeba przyznać mecz o stawkę bo o utrzymanie , co prawda gospodarze którzy zajmują bezpieczne 13 miejsce mają 7 pkt przewagi nad dzisiejszym rywalem który niestety zajmuje miejsce 17 czyli spadkowe dlatego przy ewentualnej wygranej wiadomo przewaga wzrasta już do 10 pkt no ale do końca sezonu jeszcze sporo tych meczy zostało i na pewno goście nie oddadzą pkt za darmo tylko nawiążą walkę , sędzią dziś jest Wolfgang Stark który także nie jest w tym sezonie hojnym jeżeli chodzi o czerwone kartki i na 11 meczy które sędziował tylko raz pokazał taki kartonik ( Schalke : Wolfsburg ) natomiast poprzedni sezon na 17 meczy pokazał 6 czerwieni a ogólne jego sędziowanie to w Bundeslidze 57 czerwonych tak więc liczę że dziś pan Wolfgang dopisze do swojej statystyki 2 czerwoną bo na pewno będzie to mecz walki a zaglądając do ich H2H to w ostatnim meczu tutaj na Commerzbank Arena 30.09.2012 czyli sezon 2012/3 Eintracht wygrywa 2:1 a Freiburg kończy mecz w 10 po czerwonej kartce dla Guede w doliczonym czasie gry tak więc może i dziś podobna sytuacja . OBY !
⛔100

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Ekstraklasa
Godzina : 15:30
Spotkanie: Zagłębie Lubin - Śląsk Wrocław
Typ: Over 2.5
Kurs 2.12
Buk: Unibet

Myślałem o tym spotkaniu jakiś czas....popatrzyłem na składy obu zespołów i doszedłem do wniosku że jedyną opcją na to spotkanie jest Over. Tutaj będą gole jak nic.
Dzisiaj w Lubinie zapowiada się dobre spotkanie. W tym meczu poszukam bramek z kilku powodów. Stawka spotkania jest bardzo duża, oba zespoły potrzebują bardzo punktów i nie wyobrażam sobie żeby dzisiaj ktoś tutaj zechciał odpuścić. Zapowiada się mecz walki, w którym oba zespoły nie cofną się do defensywy tylko będą szukały okazji do strzelenia gola. Oba zespoły są usposobione mocno ofensywnie, grają głównie &quot;do przodu&quot;
Śląsk pod wodzą Pawłowskiego poprawił organizacje gry i to nie podlega dyskusji...ale nie poprawił gry w defensywie. W moim odczuciu nic się na lepsze w grze Śląska w obronie nie zmienia z wyjątkiem lepszej dyspozycji Kelemena. Środkowi obrońcy robią wiele błędów, bardzo często gubią krycie, nie trzymają linii, są mało zwrotni. (patrz sytuacje Dudy w meczu z Legią. Druga sprawa dość ważna. Śląsk ma bardzo duży problem na prawej stronie obrony, gzie gra Ostrowski. Facet ma duże serce do gry, ale nie ma kondycji i lata już nie te. Właśnie w tym sektorze należy się spodziewać największego zagrożenia ze strony Zagłębia. Jak sobie pomyśle co dzisiaj z Ostrowskim może zrobić Abwo na tej stronie to od razu mój Over się do mnie uśmiecha. Tak więc jest to jeden z argumentów, że tutaj będą bramki. Trzeba też pamiętać o Piechu który też jest w dużym gazie i będzie siał popłoch swoją szybkością w szeregach Śląska.
Oczywiście Śląsk z &quot;przodu &quot; swoje atuty posiada i to bardzo duże. Wystarczy wspomnieć o Marco Paixao. Facet ma pojęcie o piłce, strzela bramki jak na zawołanie i dzisiaj też coś ma szanse ukłuć. Wspomagać Marco będą Pich, który w moim odczuciu bardzo dobrze się wkomponował do zespołu oraz jego brat Flavio, którego będzie to drugi mecz w zespole Śląsk. W meczu z Legią zagrał bardzo poprawnie i widać że gość ma papiery na granie.
Dzisiaj Śląsk swoje szanse dostanie....defensywa Zagłębia również popełnia błędy w moim odczuciu nie grzeszą techniką.
Kto tutaj wygra......nie umiem powiedzieć. Delikatnym faworytem jest Zagłębie, ale tylko na papierze. W tym spotkaniu wskazanie faworyta jest jak wróżenie z fusów. Dlatego dzisiaj decyduje się na over bo to jest pewniejsza opcja..........Tak dla ciekawości dwa ostatni mecze tych zespołów rozegrane w Lubinie skończyły się gradem bramek. Ostatnio Zagłębie wygrało 4-0 , a wcześniej Śląsk wygrał w Lubinie 5-1. Wiem że nei ma ta statystyka większego znaczenia ale pasuje pod mój over
✅112

Otrzymane punkty reputacji: +12
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka Nożna - Premier League
Godzina:
14:30
Spotkanie:
Manchester United - Liverpool
Typ:
Liverpool DNB
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza: 19 marca Manchester United ma u siebie bardzo ważny mecz, wręcz priorytetowy dla nich. Muszą odrobić straty z meczu wyjazdowego Ligi Mistrzów 2:0 z Olympiakosem Piraeus.
Wystarczy spojrzeć w tabelkę gdzie jest Manchester United, a gdzie jest Liverpool. Drugi najlepszy atak w lidze tuż po Manchesterze City posiada właśnie Liverpool. Świetnie grają, bardzo dużym presingiem czy to w ataku czy obronie, przez co dużo strzelają.
Statystyki Manchesteru w roku 2014 są dla nich brutalne. Tylko 4 wygrane mecze z przeciętniakami Ligi Angielskiej. Mecze na szczycie, te bardziej prestiżowe przegrali, albo zremisowali.
Ten mecz jest bardzo ważnym ciekawym spotkaniem dla United, ciąży na nich olbrzymia presja przed wszystkimi. Wysoka porażka na Old Trafford w &quot;Bitwie o Anglię&quot; przeciwko Liverpoolowi (np. 0:3) mocno by się odbiła nad dużym znakiem zapytania dla Moysa... Ile jeszcze?
powtórzony typ //
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +14
kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina : Pilka nozna Polska 1 liga
Godzina : 12:15
Spotkanie : Kolejarz Stróże - Termalica
Typ : Termalica/Termalica HT/FT
Kurs : 4.33
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Juz dzisiaj o godzinie 12:15 odbedzie sie spotkanie pomiedzy pierwszoligowcami. Mecz rozegrany zostanie w Stróżach na stadionie Kolejarza. Faworytem tego spotkania jest Termalica, ktora plasuje sie na 9 pozycji z dorobkiem 26 pkt. Gospodarze sa outsiderem ligi. Znajduja sie w strefie spadkowej a ich dorobek to zaledwie 21 pkt. Moim zdaniem jest to 1 druzyna do spadku zaraz po Rybniku. Decyduje sie zagrac w strone Termaliki, ktora przebudzila sie i wrocila do swojej gry. Wczesniej zawodzili, teraz odnotowali 3 wygrane z rzedu. Mysle, ze podtrzymaja to passe, a okolicznosci do tego sa dobre bo graja z przecietniakiem 1 ligi.
Pojedynki bezpośrednie: KOLEJARZ STRÓŻE - TERMALICA B-B.
11.08.13 LIG Termalica B-B. Kolejarz Stróże 2 : 0
26.05.13 LIG Kolejarz Stróże Termalica B-B. 0 : 1
28.10.12 LIG Termalica B-B. Kolejarz Stróże 4 : 2
20.05.12 LIG Termalica B-B. Kolejarz Stróże 1 : 2
23.10.11 LIG Kolejarz Stróże Termalica B-B. 0 : 3
A wiec widzimy, ze Termalice druzyna ze Stróż lezy. Gdy przychodzi im stanac na przeciwko siebie, pewnie wygrywaja. W kazdym z tych wygranych meczy Termalica wygrywala do przerwy a w rezultacie caly mecz. Dlatego decyduje sie dzisiaj zagrac taki typ
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
Godzina:
14:00
Spotkanie: Montpellier -Bordeaux
Typ: X/X
Kurs: 5.00
Bukmacher: et at home
Analiza: Na dziś wybrałem spotkanie z francuskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym na przeciwko siebie stana ekipy Montpellier, oraz Bordeaux.

Montpellier po remisach na początku sezonu, teraz zagra w spotkaniu z Bordeaux, Goście w aktualnej chwili maja 7 punktow przewagi nad zespołem gospodarzy tego spotkania, co jednak nie zmienia faktu że faworytem dla mnie jak i dla bukmacherów wystawiających kursy na to spotkanie, są gospodarze, którzy potrzebują tych punktów, ponieważ w lidze raczej już się utrzymali,ale teraz jest walka o jak najlepsza pozycję. Goście natomiast w dwóch ostatnich spotkaniach ligowych zanotowali dwie porażki z Lyonem, można jeszcze wybaczyć,ale ze słabym Sochaux, juz raczej nie , dlatego stawiam że Bordeaux , nie bedzie chciało 3 raz pod rząd zostać pokonane i zrobi wszystko,aby tutaj przynajmniej utrzymać rezultat remisowy.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +1
emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Francja Ligue 1
Godzina:
14:00
Spotkanie: Montpellier - Bordeaux
Typ:
Montpellier
Kurs: 2.00 --
➤ stawka 10/10 !
Bukmacher: eXpekt

Analiza:
goście bez pierwszego bramkarza Carrasso 28/0, obrońcy Planus 10/0, obrońcy
Brechet 4/0, pomocnika Belay 25/3, pomocnika Traore 9/1, pomocnika Guemo 21/1,
pomocnika Faubert 16/2, oraz bez najlepszego strzelca i napastnika Diabate 19/8.
Przed znakomitą okazją są zawodnicy
Montpellier gdyż Bordeaux to nie jest dobrze grająca
drużyna na wyjeździe w pełnym składzie a tu okrojony z zawodników.. Tacy gracze jak
napastnik Bakar 13/1, oraz pomocnik Saihi 8/0 to jedyne osłabienia drużyny gospodarzy.
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaHiszpania, Primera Division
Spotkanie: Elche - Betis
Typ: over 3.5
Kurs: 4.40
Buk: unibet
Godz. 12:00
Analiza:
W pierwszym niedzielnym spotkaniu 28. kolejki hiszpańskiej Primera Division beniaminek z Elche będzie podejmował czerwoną latarnię ligi, Betis Sevilla.
Zespół gospodarzy z dorobkiem 29 punktów plasuje się na bezpiecznym czternastym miejscu ale ścisk w dolnych rejonach tabeli jest strasznie duży. Ekipy od miejsc 12 do 19 mieszczą się w granicy tylko czterech oczek, tak więc co kolejkę mamy nowy zespół który spada do strefy spadkowej. Elche jak to zawsze w przypadku beniaminka znaczniej lepiej radzi sobie przed własną publicznością gdzie zdobyli 19 punktów wygrywając pięć spotkań, cztery remisując oraz przegrywając pięciokrotnie. U siebie nie przegrali od pięciu kolejek notując też serię ośmiu kolejnych meczy bez overa. Trener Fran Escriba nie będzie mógł dzisiaj skorzystać z usług trzech graczy a najbardziej odczuwalny będzie brak najbardziej doświadczonego defensora Edu Albacary który do tej pory wystąpił w 17spotkaniach w których strzelił 3 bramki.
Sytuacja Betisu jest dramatyczna, zespół który w poprzednim sezonie był jedną z rewelacji zamyka ligową tabelę z mizernym dorobkiem 18 punktów. Do bezpiecznej strefy tracą równo dziesięć oczek i tak na dobrą sprawę dzisiejszy mecz jest kluczowy jeśli tego nie wygrają moim zdaniem żegnają się z Primera Division. W sercach kibiców jednak pojawił się promyk nadziei. Dwie kolejki temu na mega trudnym terenie w Villarreal udało ugrać się punkt remisując 1:1, w ostatniej kolejce wygrali jeszcze ważniejsze spotkanie u siebie z Getafe 2:0 czyli zespołem który aktualnie zajmuje pierwsze bezpieczne miejsce. W czwartek natomiast dość sensacyjnie pokonali w derbach Seville na wyjeździe 0:2 w ramach Ligi Europejskiej, w tych rozgrywkach są największym zaskoczeniem. Tak więc chyba coś drgnęło ale czy nie za późno.
Gospodarze będą chcieli kontynuować swoją świetną serię w domu i trzy punkty dały by im jakiś komfort na tyłach, goście tak jak wspomniałem nie mają wyjścia muszą zaatakować i wywieź z tego terenu trzy punkty. W pierwszym meczu w Sevilli górą był beniaminek wygrywając 1:2 i jak dla bramka dla którejkolwiek z ekip otworzy ten mecz.
⛔100

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Dyscyplina : Tenis - ATP
Godzina : 22:00
Spotkanie : Roger Federer - Novak Djokovic
Typ : DW 2:0 Roger Federer
Kurs : 4.8
Bukmacher : Pinnacle
Analiza :
Federer gra tutaj jak natchniony, leje wszystkich równo, nie stracil jeszcze na tym turnieju seta, świetny 1st serve, który powoduje że od dwóch meczy nie stracił nawet swojego podania. Świetne poruszanie się po korcie, jednoręczny bh działa jak za dawnych lat, rzadkością są już tak popularne u niego w zeszłym sezonie odbicia ramą. Teraz uderzania są soczyste, mocne.Gra Novaka u odpowiada, Serb przebija piłki, które szczególnie na tym turnieju nie są jakoś kątowo zagrywane, jedynie z odwróconego fh można dostrzec kilka winnerów w caro serwisowe, poza tym uderzone piłki Nole nie beda sieć spustoszenia u Rogera w przeciwieństwie do np. topspinów Rafy, z którymi Szwajcar ma tyle problemów.
Ostatni ich odbył się tydzień temu, gdzie moim zdanie Novak grał w Dubaiu zdecydowanie lepiej niż tutaj a i tak przegrał z Rogerem. W Indial stracone sety z Gonzalezem, Cilicem, wczoraj z Isnerem, któremu dał się połamać, gdy serwował na mecz, rzucanie rakietą, to już nie ten świetne Nole, który nie dawał najmniejszym szans &quot;ogórką&quot;.
Dzisiaj Fedex jeśli tylko wejdzie w mecz bez takiego przestoju jak choćby w zeszłotygodniowym finale z Berdychem to spokojnie stać go na szybkie 2:0 z Novakiem.
⛔100

yayo 165

yayo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eredivisie
Godzina: 12.30
Spotkanie: Twente - Alkmaar(+1,5)
Typ: 2
Kurs: 1.58
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Twente podejmuje na własnym obiekcie zespół AZ Alkmaar. Twente zajmuje 4 pozycję w tabeli ligowej z dorobkiem 49 pkt., natomiast Alkmaar plasuje się na pozycji 7 z 40-stoma punktami na koncie. Twente przed własną publicznością w tym sezonie jeszcze nie przegrało - 7 zwycięstw i 6 remisów. Alkmaar zdecydowanie lepiej gra na własnym terenie niż u rywala. W spotkaniach wyjazdowych odnotował 3 zwycięstwa 1 remis i 9 porażek. W 15 ostatnich bezpośrednich starciach tych drużyn 7 razy zwyciężał dzisiejszy gospodarz, natomiast 5-krotnie Alkmaar. Trzeba zauważyć, że Twente aktualnie nie błyszczy - 3 ostatnie mecze to porażka i dwa remisy. Alkmaar w przeciwieństwie do rywala ostatnie mecze rozegrał bardzo dobrze - 3 zwycięstwa( 2 ligowe wygrane po 4:0 i w Lidze Europejskiej 1:0). Uważam Twente dzisiaj nie będzie miało łatwego zadania i zespół przyjezdny może ich pozbawić 3 pkt. Kursy na AZ Alkmaar wysokie i warto spróbować nawet czystą dwójkę.
✅58

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom