>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 16.01.2016 (sobota)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na sobotę - 16. Stycznia

:idea: Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: [Nazwa bukmachera]
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Obowiązkowe jest wyraźne zapisanie wszystkich elementów ze schematu, czyli: Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie ⛔100

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

:idea: Użytkownik otrzymuje karne ⛔100 punktów za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina. Piłka NożnaAngliaPremier League
Godzina. 18.30
Spotkanie. Aston Villa – Leicester
Typ. Goście wygrają
Kurs. 2.20
Bukmacher. Betsson
Analiza.

W sobotnim meczu angielskiej Premier League w ramach 22 kolejki drużyna Aston Vilii podejmie na swoim boisku drużynę Leicester. Gospodarze drużyna Aston Villi zajmuje ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem 11 punktów mając na koncie 2 zwycięstwa,5 remisów i 14 porażek a ich bilans bramkowy to 17-37. Gospodarze tego meczu w ostatniej kolejce dość niespodziewanie pokonali drużynę Crystal Palace 1-0 czym przerwali serię 16 meczy bez zwycięstwa. Dobrą wiadomością dla kibiców i trenera drużyny z Birmingham jest to że po kontuzjach do gry wracają Sanchez,Hutton i Agbonlahor ,ale dalej poza grą są kontuzjowani tacy zawodnicy jak Amavi, Trore. Goście drużyna Leicester w tabeli zajmuje wysokie 2 miejsce z dorobkiem 43 punktów mając na koncie 12 zwycięstw,7 remisów i 2 porażki a ich bilans bramkowy to 38-25. Przyjezdni w ostatniej kolejce pokonali Tottenham 1-0 na ich boisku czym przerwali serię 4 meczy bez zwycięstwa. Do drużyny gości po kontuzji powinien powrócić Vardy,co będzie sporym wzmocnieniem. Natomiast trener Lisów nie będzie mógł skorzystać z usług kontuzjowanych takich zawodników jak Schlupp, James.
Lisy chcąc walczyć z Arsenalem o Mistrza takie spotkania muszą wygrywać a kurs jest naprawdę wysoki to czemu nie skorzystać.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +32
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Auckland - FINAŁ
Godzina: 2:30
Spotkanie:
Sock J. - Bautista-Agut R.
Typ: Powyżej 23 gemów
Kurs: 1.85
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
H2H 2:2 z lat 2013-2015, w dwóch meczach padły 3 setówki, a do tego w 2014 roku już grali ze sobą na tym turnieju w ćwierćfinale gdzie wygrał Hiszpan 6:1 6:3. Teraz szczerze mocno wątpię, że tak niski wynik może się powtórzyć. Ten mecz to klasyczny przykład spotkania 50% na 50% szans. Kto je wygra? Nie mam zielonego pojęcia. Bautista-Agut na rozkładzie ma serwismana Isnera i Tsongę, za to Sock serwismana Andersona i Ferrera. 26 vs. 25 miejsce w rankingu. Nie ma sensu więcej pisać o tym meczu bo niczego nowego się nie wymyśli, liczę na zacięty mecz, być może 3 setowy lub z jakimś tie-breakiem. Żaden z nich nie powinien odpuścić spotkania o tytuł ATP.

zwrot

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka NBA
Godzina: 02:05
Spotkanie: Milwaukee-Atlanta
Typ: Atlanta
Kurs: 1.59
Bukmacher: williamhill
Analiza: Nie mam szczęścia do typów na forum ostatnio ale dziś się to musi zmienić. Atlanta po fatalnym meczu z Charlotte musi znów wrócić na ścieżkę zwycięstw. W tym sezonie na Bucks grałem wielokrotnie ale tym razem gram przeciwko. Grają u siebie po wygranej w niesamowitym meczu z Bulls po czym przegrali z Wizards właściwie wygrany juz mecz bo prowadzili w 3q znacząco. Bucks maja młody świetny zespół jak wiemy jednak ja zauważam tam spory kłopot na pozycji numer 1 tej najważniejszej. MCW nie gra nic nie gra jak w Sixers nie gra nawet na poziomie rozgrywającego w NBA. Co oglądam mecze Bucks to Carter-Williams przeważnie jest najsłabszym graczem pierwszej piątki bo nie zawodzi Monroe i Giannis a świetne gra Middleton, snajper co się zowie. Oprócz Michaela słabo gra po kontuzji ciągle nie potrafiący znależź rytmu Jabari Parker. Do tego na ławce nie ma Jasona Kidda i musi zastepować go zastepca co również nie sprzyja drużynie. Atlanta natomiast to bardzo poukładany zespół przez Budenholzera byłego asytenta Popovicha ze Spurs. Słaby bardzo jest w tym sezonie Korver słabiej gra Teague czy Horford. Ale oni są tak świetnie zgrani i tak poukładani i z tymi swoimi extra passami i dobra obroną bez większych problemów powinni pokonać Bucks. Handicapu nie gram bo Kozły mogą zaskoczyć i będziemy mieli końcówkę. wczoraj na konkurs nic nie dawałem to oczywiście trafiłem dogrywkę w Londynie a co ciekawe miałem jeszcze na dogrywke postawione w meczu Grizzlies-Pistons i było o włos, ale ten rzut Mario Chalmersa z ziemi praktycznie wpadł to ja nie wiem, całe NBA. I to samo Rudy Gay z 5 metra daje dwupunktową wygrana nad Jazz w ich hali po poscigu Jazzmanów przez cały mecz dochodzili by tak przegrać, NBA się rozkręca. Na dzis grałbym jeszcze Miami co są po 3 z z rzedu porażkach ale graja ciężki znów mecz w Kolorado. Indiana Pacers,OKC czy Boston to kolejne propozycje a także Pelicans o drugą wygrana z rzędu a jaaak!
⛔ 100

G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka - NBA
Godzina: 02.00
Spotkanie: Chicago - Dallas
Typ: Chicago - 3,5pkt
Kurs: 2.48
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dziś w nocy stawiam na zwycięstwo Byków przed własną widownią z drużyną Dallas co najmniej czterema punktami. Co prawda Chicago jest w sytuacji back-to-back i to po dogrywce rozegranej na terenie najsłabszej drużyny w całym NBA - 76ers, jednak udało im się przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść więc podróż do domu była miła. Dodatkowo Butler po raz kolejny udowodnił, że w tym sezonie wszedł na niebotyczny poziom - zdobył wczoraj 53pkt co jest największą ilością zdobytą przez jednego zawodnika dla Byków od czasów samego MJ! Dziś na pewno po raz kolejny będzie chciał udowodnić,że to on jest liderem tej drużyny. Zawodnicy dodatkowo mają w pamięci poprzedni mecz rozegrany między tymi drużynami tam podopieczni Hoiberga też byli back-to-back a mimo tego postawili bardzo trudne warunki wtedy grającym u siebie zawodnikom Dallas i przegrali dopiero w końcówce, chęć rewanżu może pokryć braki w sile + nie wierzę, że w drugim meczu z rzędu przeciwko Bykom Barea będzie miał taki świetny dzień rzutowy jak wtedy. Warto zauważyć też, że mimo ostatnich wpadek drużyna z Wietrznego Miasta gra najlepsze swoje spotkania przeciwko mocnym drużynom. Ograli u siebie Indianę, Toronto, Memphis czy też San Antonio. Potrafili też pokonać OKC na wyjeździe, warto wspomnieć że Mavs ostatnio też nie grzeszą formą. Z ostatnich pięciu spotkań wygrali tylko dwa i to z Minnesotą i Pelicans. Kurs bardzo przyzwoity i pobieram go.
⛔ 100

P 268

pawelek1086

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna, Francja, Ligue 1
Godzina: 20:00
Spotkanie: Ajacco - Reims
Typ: Ajacco
Kurs: 2.05
Bukmacher: bet365
Analiza:
Patrząc na tabelę trudno wyłonić faworyta tego spotkania. Gospodarze zajmują 14. miejsce w tabeli, goście zaś 17. a różnica między nimi to zaledwie 4 punkty. Patrząc jednak na formę faworyt jest tylko jeden ????
Ajacco ostatni mecz ligowy przegrało 17.10. Ostatnie mecze na swoim stadionie rozegrali naprawdę nieźle - 2 zwycięstwa i 3 remisy, przy czym udało im się sensacyjnie pokonać Lyon 2:1.
Reims z kolei dołuje. Ostatnie pięć ich meczów to 2 remisy i 3 porażki. Na 10 ostatnich meczów na wyjeździe wygrali 1, 2 zremisowali a 7 przegrali, przy czym w pucharze dostali baty 1:4 od trzecioligowca.
Jak dla mnie Ajacco jest pewniakiem. Punkty są im potrzebne bo tak naprawdę liga jest bardzo wyrównana i gdyby mieli 5 punktów mniej to byliby w strefie spadkowej, a gdyby mieli ich 5 więcej to realnie liczyliby się w walce o europejskie puchary. Oczywiście Reims też potrzebuje punktów, ale patrząc na wyniki to nie za bardzo mają argumenty by o te punkty powalczyć.
⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Spotkanie: Chelsea – Everton
Typ: over 2.5
Kurs: 1.81
Buk: unibet
Godz. 16:00
Analiza:
Hitem sobotnich zmagań na boiskach Angielskiej Premier League będzie starcie Chelsea Londyn z Evertonem, będzie to także pojedynek moim zdaniem największych rozczarowań na ten moment sezonu.
Mistrz kraju tego tytuł już nie odrobi, Londyńczycy rozgrywają katastrofalny sezon czego efektem było drugie pożegnanie Mourinho z klubem. Z nowym trenerem na ławce gospodarze zajmują 14 pozycję z 12 punktową stratą do czwartego miejsca o 6 punktami przewagi nad strefą spadkową po to też trzeba brać po uwagę. Problem The Blues jest dla mnie prosty całkowicie gdzie posypała im się ta wyśmienita gra w defensywie na swoim koncie mają już aż 31 bramek straconych!!. Nie potrafił tej tendencji powstrzymać taki trener jak Mourinho to tak sobie myślałem że nie będzie tego wstanie ogarnąć Hiddink i moim zdanie się nie myliłem czego dowodem są dwa remisy u siebie pod jego wodzą z Watford 2:2 oraz West Brom 2:2. Plusem jednak Holendra jest to że obudził ofensywę która wygląda pewnie i co ważniejsze strzela bramki. W tej chwili Chelsea to zespół który z każdym potrafią strzelić bramki i z każdym potrafi je stracić.
Everton i ich maraton grania z potentatami trwa nadal jak na razie te spotkania na korzyć bo bez porażki. Jednak nie zachwycają w tym sezonie, też problemem jest defensywa podobnie jak przed rokiem z tą różnicą że odzyskali atak dlatego ciągle są w grze nawet o czwarte miejsce, ale margines błędu już wyczerpali. Dla mnie cały opis gry w tym sezonie ekipy Evertonu obrazują te mecze: 3:3 z Barnsley, 2:3 West Brom, 6:2 Sunderland, 4:0 Aston Villa, 3:3 Bournemouth, 2:3 Leicester, 3:4 Stoke – dużo tego hokeja. Podsumuje to tak potrafią tak w przypadku Chelsea z każdym potrafią strzelić bramki i z każdym potrafi je stracić.
Forma, plusy i minusy opisałem wyżej, dodając do tego pogoń ekip za czołówką oraz to że potrafią grać między sobą w hokej zwiastuje dla mnie spotkanie z minimum trzema bramkami.
✅ 81

Otrzymane punkty reputacji: +8
D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Mecze towarzyskie
Godzina: 14:00
Spotkanie: Salzburg-LASK Linz
Typ: over 2,5 bramki
Kurs: 1.50
Analiza: Bardzo fajne spotkanie dwie drużyny z Austrii i wielki faworyt w tym meczu i na dodatek bardzo overowa drużyna jaką jest Salzburg. Linz gra w drugiej lidze i tam także często można zobaczyć duże wyniki. W tym meczu te 3 bramki nie powinny byc większym problemem. Ostatnie mecze austryjackich zespołów chociażby w piątek kończyły się takim overem. Według mnie ten mecz to taka perełka na sobotę.
✅ 50

Otrzymane punkty reputacji: +7
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Turów Zgorzelec - Polski Cukier Toruń
Typ: Polski Cukier Toruń
Kurs: 1.86
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Jedno z ciekawszych spotkań 16 kolejki TBL. Kurs na gości już spadł ale mimo tego ciągle warto pograć w ich kierunku. Bukmacherzy przy wystawianiu kursów kierowali się raczej dwiema porażkami z rządu torunian niżeli stylem gry obu zespołów. Były to mecze ze ścisłą czołówkę(Anwil, Rosa) a że podwinęła im się noga no cóż zdarza się najlepszym. Mecz zaliczany do tych który musi wygrać Toruń myśląc o wysokim miejscu w rundzie zasadniczej. Przeciwnik słabszy swoją grą nie zachwycają a skład też nie jest jakiś super hiper w porównaniu z poprzednimi sezonami. W ostatnich dniach w końcu podpisali kontrakt z nominalnym środkowym znanym z występów na polskich parkietach. Będzie to jego pierwszy mecz i raczej nie spodziewam się rewelacyjnego występu z jego strony. Wózek ciągnie Dillon Karolak i Tatum z Dylewiczem na czele. Myślę że zawodnicy Winnickiego będą specjalnie przygotowani na tych graczy. Ten mecz ma dodatkowy smaczek dla Wiśniewskiego który poprzednie sezony spędził w Zgorzelcu i z pewnością zagra na 101% swoich możliwości. Gracze pokroju Gibsona Kornijenki Michalaka Cummingsa powinni zrobić różnicę w tym meczu. Jeśli goście nie zaliczą postoju tak jak to miało miejsce z Anwilem i Rosą to powinni odnieść zwycięstwo.
✅ 86

Otrzymane punkty reputacji: +3
pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Championship
Godzina: 16:00
Spotkanie: Hull - Charlton
Typ: Hull (-1) (hand europejski)
Kurs: 2.00
Analiza:

Już wczoraj wiedziałem, że wezmę ten mecz pod lupę jeśli chodzi o handicap, jest to wspaniała okazja, żeby zagrać singielka z bardzo dobrym kursem lub dołączyć go do jakieś tasiemki.. ale do rzeczy. 27 Kolejka Championshim, a tam mecz między drużynami Hull i Charlton. Wystarczy zobaczyć na tabelę i od razu widać kto jest faworytem spotkania. Hull jest na premiowanym awansem do Premier League drugim miejscu jednak ich przewaga nad trzecim i czwartym zespołem to odpowiednio jeden i dwa oczka. Ich rywal jest na przeciwległej stronie barykady. Zajmuje przedostatnią pozycję w tabeli, do miejsca które daje mu pozostanie w lidze brakuje trzy punkty jednak w sobotę trudno będzie wywalczyć chociaż jedno oczko. Gospodarze u siebie grają rewelacyjnie - na trzynaście meczy dziesięć wygrali, dwa zremisowali i tylko raz ulegli aktualnie trzeciej drużynie Derby 0:2, Charlton natomiast na wyjazdach zdołał tylko raz wygrać w listopadzie z drużyną Birminham (ósme miejsce), a tak większość meczy to przegrane, oprócz tego od kilku spotkań nie umieją wygrać (nawet u siebie), ich bilans bramek z ostatnich pięciu meczy to 2:13, podkreślić należy fakt że Charlton jest najlepszą drużyną pod względem wyciągania piłki z własnej bramki, natomiast Hull jest jedną z skuteczniejszych drużyn w lidze (u siebie bilans 24:6). Hull bez wątpienia musi ten mecz wygrać, aby nie stracić swojej drugiej pozycji. Wydaję mi się że wynik tego meczu może graniczyć z wynikiem 2:0 / 3:0. Powodzenia.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +8
tykon90 333

tykon90

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 01:30
Spotkanie: Suns - Celtics
Typ: Celtics -3 (handicap 2-drogowy na wynik w 1 kwarcie meczu)
Kurs: 1,87
Buk: Betsafe

Analiza:
Celtowie są jedną z najlepiej rozpoczynających mecze drużyn w całej lidze. Średnia z całego sezonu plasuje się na poziomie 2,5 różnicy na korzyść Zielonych - jednak ta ze stycznia wynosi bardzo dobre 5,9 pktu różnicy. Dla porównania gracze GSW, czyli najlepszej drużyny w lidze otwierają mecze różnicą średnio 5,3 punktu na swoją korzyść. Te statystyki pokazują jak dobrą drużyną w tym aspekcie gry są Celtowie. Dziś za przeciwnika mają słabo grających ostatnio Suns, którzy od straty Bledsoe fatalnie grają w pierwszej kwarcie (-7,4 pkt). Dziś liczę na to, że C&#39;s jak to mają w zwyczaju dobrze wejdą w mecz, i już po pierwszej kwarcie będą w stanie zbudować bezpieczną przewagę nad Słońcami. Oczywiście, jako że jest to typ wyłącznie na pierwszą kwartę polecam nie szaleć ze stawką.
✅ 87

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Spotkanie Man City -Crystal Palace
Typ: over 1.5 gola do połowy
Kurs 2,38
Buk bet 365
Godz: 16:00
Analiza Na jutro znów pomęczę się z obstawieniem Ligi Angielskiej, ostatnio zawiodłem się mocno na zespole Londyńskiej Chelsey, który powróciła niby już do lepszej formy a nie może na swoim stadionie ograć zespołu z West Browmich, to samo tyczy się ekipy Manchetseru City , którzy zagrali słabe, głównie nieskuteczne spotkanie z zespołem Evertonu , spotkanie zakończyło się bezbramkowym remisem i pomimo iż goscie za wiele do powiedzienia w tamtym spotkaniu nie mieli to udało im się wywieźć punkt z z tego bardzo trudnego terenu, teraz rywalem będzie ekipa Crystal palace, która wydaję się być zespołem delikatnie słabszym , nie liczyłbym po raz kolejny na to iż gospodarze nie zdołają tutaj zdobyć bramki, tym bardziej iż taka sytuacja dwa razy pod rząd zdarzyć się praktycznie nie może , goscie grywali w tym sezonie niezle spotkania,ale myślę że tutaj faworyt jest tylko i wyłacznie jeden , będzie to ekipa Manchesteru City, która potrafiła sobie stworzyć multum sytuacji z zespołem z Liverpoolu w poprzedniej kolejce , liczę iż jutro będzie podobnie, tylko gospodarze zdołają coś w końcu przed swoją publicznością ustrzelić, stawiam wiec na wynik 2:1, dla zespołu The Citziens, oraz over do połowy spotkania.
✅ 138

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL
1:00 am.
Buffalo Sabres - Boston Bruins
Boston OT
(1,74) B365
Całkiem sporawy kurs jak na Niedźwiadków w dzisiejszym meczu. Rozumiem nawet dlaczego tak kurs podrósł. Dlatego, że miedzy słupkami Bruins zobaczymy nie Raska, ale Gustavssona. W sumie to dobry wybór. Niech Rask też trochę odpocznie, bo po ostatnich meczach ma prawo być wymęczony. Szabelki zwykle potrafią postawić najsilniejszym ekipom w lidze, ale zwykle to im idzie w delegacji. U siebie pomimo starania się z ich strony jakiejkolwiek dominacji, przychodzi chwila zwątpienia. Nie mają takiej regularności ze strzelaniem bramek u siebie, niż w delegacjach. Mimo, że są niezbyt silną drużyną, to wypadałoby z ich strony aby też te wyniki trochę poprawić na swoim terenie. Ale jeszcze nie dzisiaj. Dziś przylatują Niedźwiadki. Team, który jest usposobiony grą pełną agresji, ale i sporym oddawaniem strzałów na bramkę. Grają z faulami, z pełnym impetem ale trzeba im jedno przyznać. Są zdradliwi, niemal dla każdego rywala. Bo nigdy za bardzo nie wiadomo co dziś mogą pokazać. Ostatnie 3 porażki z rzędu, choć w meczu ze Strażnikami starali się zachować impas do samego końca. Zabrakło koncentracji w ostatnich minutach. Ale to już była historia. Dzisiaj trzeba w pełni zdominować Szabelki i pokazać ich miejsce. Przede wszystkim musi funkcjonować Bergeron, który mimo aktywności w meczach nie ma tych efektów, na które dzisiaj bardzo liczę. Liczę, na przełamanie barier i w końcu spokojną wygraną Bruins.
✅ 74

Otrzymane punkty reputacji: +19
F 34

farawayjoker6

Użytkownik
Cs:Go Starlader Finals
11.00
Fnatic vs LG
LG wygra pierwszą mapę
Kurs: 2.75
Buk: Bet365
Dlaczego tak stawiam? Ponieważ prawdopodobnie LG będzie pierwsze pikowało mape, nie ma żadnej porażki w tym turnieju. Fnatic prawdopodobnie wygra ten mecz, ale zrobi to według mnie tak, jak na finałach Faceit. Wygra. 2-1 po przegranej pierwszej mapie. Jest to bet na 70%. Fnatic swoją mape wygra na 200%, ale LG na swojej mapie jest niesamowicie mocne. Będzie to prawdopodobnie train, ale nie jest to pewne, bo fnatic może to odrzucić.
⛔ 100

dunker 94

dunker

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka - NBA
Godzina: 01:30
Spotkanie: Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers
Typ: Portland
Kurs: 1,6
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Myślę że dziś można spróbować zagrać coś w stronę Portland. Brooklyn nadal w dołku, absencja Jacka dość mocno osłabiła poczynania Nets, co prawda wygrali ostatnio w derbach z NYK ale goście grali bez Melo, za to dziś w Portland wszyscy gotowi do gry. Nie jest to jakiś silny zespół, ale na pewno oceniam ich wyżej niż Nets, prym w Portland wiedzie Lillard, bez niego ta drużyna by nie istniała, jest najlepiej punktującym jak i asystującym. Sporo zawodników Portland potrafi trafić zza łuku i dzisiaj myślę że to będzie ich główna broń przeciwko Brooklynowi, napędzenie tempa gry. W takich szybkich wymianach Nets nie będą mieli większych szans, według mnie Portland ma lepszych strzelów i mogą ich spokojnie wypunktować. Ogólnie Brooklyn pod względem zdobywanych punktów zajmuje przedostatnie, 29 miejsce. Dochodzi jeszcze fakt położenia obu ekip w tabeli, Portland zajmuje 9 lokatę na zachodzie co daje im nadzieje na walkę o Play-off, Brooklyn 14 na wschodzie. Reasumując Portland oceniam za lepszą drużyną, walczącą o coś, myślę że nie odpuszczą tego meczu bo pod koniec sezonu każde zwycięstwo będzie się liczyć, przeciwnik nie jest wymagający i po porostu takie mecze muszą wygrywać. Zamieszczę jeszcze link z meczu Portland vs Oklahoma, proponuję obejrzeć od 6:30.
https://www.youtube.com/watch?v=_ocsrDZwaRM
✅ 60

M 6

michal21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Championship
Spotkanie:
Wolverhampton - Cardiff
Typ: Wolverhampton
Kurs: 2,10
Bukmacher: expekt
Analiza: Witam , dzisiaj spotykają się dwie ekipy które zajmują środek tabeli na 9 i 10 miejscu posiadając taka samą liczbę punktów drużyna gospodarzy posiada świetną passe 4 zwycięstw pod rząd , natomiast goście w tym sezonie na wyjazdach wygrywali tylko 2 razy 5 razy remisowali i 6 przegrywali wiec idzie im na prawdę kiepsko . Do tego nowy nabytek Wolverhampton Michał Żyro już zdążył się wpasować do nowej ekipy i pokazał że warto na niego stawiać , według mnie nic nie stoi na przeszkodzie by wygrali kolejny raz ????

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna, Portugalia
Godzina: 21;45
Spotkanie: Estoril-Benfica
Typ: BTS i Benfica
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
Analiza
Po potknieciu sie u siebie Sportingu Benfica stoi przed ogromna szansa na zmniejszenie roznicy do ledwie 2punktow i jesli chca myslec realnie o mistrzostwie to musza ten mecz wygrac.A o tym, ze sa w formie swiadczy ich ostatnie 5 zwyciestw w lidze i 10bramek strzelonych w ostatnich 2meczach.Z tym, ze ich obrona do najlepszych nie nalezy a Estoril u siebie regularnie strzela gole, tylko raz u siebie nie zdolali strzelic gola w lidze i ogolemw ostatnich 19meczach na wlasnym boisku tylko raz nie trafili, bramkowe zwyciestwo Benfici jest tu wiec dosc mocno prawdopodobne.
✅ 275

Otrzymane punkty reputacji: +4
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
:hokej: NHL
01:30 CET
Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins
Penguins ML @ 2,13 Pinnacle

Dziś idę zdecydowanie w stronę Pingwinów. Tak naprawdę i Pens i Tampony grają zdecydowanie poniżej oczekiwań. Drużyny które po rundzie zasadniczej powinny mieć przewagę własnego lodu, na dzień dzisiejszy biją się o miejsce w ósemce z takimi tuzami jak Devils czy Bruins. W bramce gospodarzy zagra na pewno Vasilevsky. Jak ja odbieram tą decyzję kołcza Lightning? Jako sygnał że jeśli przegramy, nic wielkiego się nie stanie. Co prawda młody Rosjanin nie jest aż taki zły, jednak do Bishopa mu naprawdę daleko. W NHL rozegrał dotychczas zaledwie 30 spotkań z SV% .915 i GAA 2,48. W tamtym sezonie troszkę lepiej w tym troszkę gorzej ale nie sądzę by był udźwignąć wagę spotkania przeciw takim starym lisom jak Crosby, Malkin czy Kessel. Choć Kessel póki co zdecydowanie zawodzi, nigdy nie można o nim zapominać bo potencjał drzemie w nim ogromny. Crosby natomiast wraca do dobrej gry. Beznadziejny początek sezonu, ostatnio jednak troszkę lepiej a konkretniej 6 punktów na ostatnie 5 spotkań. Jeśli chodzi o Malkina, o nim można by pisać w nieskończoność. Zdecydowanie motor napędowy Pens. Pierwsza opcja w PP. Na tą chwilę aż 5 GWG, czyli nie boi się wygrać spotkania. Ten sezon zapowiada się jeszcze lepiej niż poprzedni. Do tego warto dorzucić Letanga który gra równie znakomicie. W bramce Fleury który broni naprawdę poprawnie i zaczynam się do niego przekonywać. Nie najgorszy PP (13 w lidze) i znakomite PK (5 w lidze). Jeśli chodzi o Błyskawice to słabiutkie PP (23 w lidze) i równie słabiutkie PK (22 w lidze). Ponadto mocno zawodzący Johnson i młodzian w bramce. Choć TB to znakomita ekipa i mimo wszystko trzeba ich doceniać, to jednak na tą chwilę nie są tą ekipą która dochodziła do finału w ubiegłym sezonie. H2H na korzyść Pensów, ostatnie 15 spotkań to 13 zwycięstw Pingwinów. Dziś znów 2 punkty pojadą do Pensylwanii a kurs mega apetyczny.
⛔ 100

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: Toronto Maple Leafs - Chicago Blackhawks
Typ: Blackhawks
Kurs: 2.25
Bukmacher: OTOBET
Analiza:
szybciutko, bo zaraz zaczynają. Liście ostatnio od słabeuszy - Kurtek 1:3 u siebie.. dzisiaj dostają za rywala Blackhawks którzy są najpewniejszą opcją w ostatnich dniach, wygrywając nawet te najtrudniejsze mecze. Liście 0:7 dotkliwe, ogólnie mają 3 przegrane z rzędu, natomiast już nie zliczyć wygranych gości. Dzisiaj przewiduję łatwe zwycięstwo Blackhawks po bardzo wysokim kursie. Nie zlekceważą przeciwnika, nie mają takiego zwyczaju.
✅ 125

Otrzymane punkty reputacji: +7
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Championship
Spotkanie: Derby - Birmingham
Typ: X/1
Kurs: 4.53
Bukmacher: oddsring
Analiza:
Spotkanie 27 kolejki angielskiej The Championship. Spotykają się Derby County z Birmingham City. Gospodarze to jeden z faworytów do awansu po tym sezonie. W poprzednim zajęli 8 miejsce tylko punkt poza strefą play-off. Teraz zajmują miejsce 3 mając całkiem ciekawe bilanse. 38:18, czyli trzecia ofensywa i druga defensywa. Punktów 49 czyli 6 mniej niz liderujące Boro z którym przegrali mecz bezpośredni na wyjeździe 2 kolejki temu. Poza tym meczem byli niepokonani w ostatnich 10 meczach. U siebie przegrali tylko raz na początku sezonu. Goście to druzyna Tomka Kuszczaka. Niezła w defensywie jak na te trochę gorsze zespoły poza strefą play-off. 5 wynik wyjazdowy z 5 zwycięstwami w 13 spotkaniach. Ostatnio niezła forma. 3 wygrane, remis i porażka. Licze tutaj ze Kuszczak przynajmniej do połowy nie wpusci gola, ale Derby jednak to mocniejsza druzyna. Jeszcze do tego wraca do skladu Thorne po 2 meczach bez gry. Bezposrednio padało sporo remisow z Derby ale tj pisałem licze ze taki wynik utrzyma sie tylko w 1 polowie.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom