>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 15.10.2013 (wtorek)

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 15 Października

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

wes_man 165

wes_man

Użytkownik
Dyscyplina: EliminacjeBrazylia
Spotkanie: AngliaPolska
Typ: Anglia 0:1
Kurs: 1.67
Bukmacher: Bwin
Ostatnie mecze kwalifikacji do Mistrzostw Świata w Brazylii. Postanowiłem dać upust swoim żalom i postawić typ przeciw naszej reprezentacji. Albo nie. Nie przeciw Polakom, a za drużynom, które są świetne piłkarsko i które na awans do Mistrzostw Świata zwyczajnie zasługują. We wtorek Ukraina pojedzie dać lanie San Marino, a liderzy grupy będą na Wembley podejmować Polaków.
Mój typ to wygrana przynajmniej dwoma golami chociaż szczerze mówiąc kusi mnie żeby zagrać handi na 0:2 bo skoro w takich rozmiarach Anglicy pokonali dużo od nas lepszych Czarnogórców to dlaczego mieli by nie wygrać w takim samym stosunku ze słabą, bez obrony, bez pomysłu Polską? Sytuacja w grupie przedstawia się następująco: Anglicy mają 19 oczek, o jedno więcej od Ukrainy także w takiej sytuacji remis z nami ich nie urządza. Nie sądzę też, aby pokusili się o jakieś kalkulacji typu strzelimy jednego gola i murujemy swoją bramkę. Anglia wie, że Polacy nie mają obrony i będą to chcieli z pewnością wykorzystać. Wiedzą również, że w równoległym meczu Ukraina nie da szans na wyjeździe San Marino. Dlatego od samego początku razem z Wembley siądą na nas i nie zejdą do dziewięćdziesiątej minuty. Co samej kadry pewne jest tylko to, że nie zagra Ashley Cole reszta wyjdzie w komplecie zwarta i gotowa. Mecz zapowiada się pasjonująco bo mimo różnicy klas na Anglikach jednak ciążyć będzie presja wygranej bo w przeciwnym wypadku czekają ich baraże, a tego przypuszczam nie chcą. Paradoksalnie grająca bez żadnej presji nasza reprezentacja może jakimś cudem spłatać figla, ale poprzednie mecze pokazały, że jednak w światowej czołówce nie mamy czego szukać. Powodzenia :)
✅ 67

Otrzymane punkty reputacji: +4
adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Eliminacje mistrzostw świata
Spotkanie: Rumunia - Estonia
Typ: over 4,5 bramek w meczu
Kurs: 5
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Jest to niejako kontynuacja typu z piątku, Rumunia goni bramkami Turcję, w tej chwili ma +5 globalnej różnicy bramek , a Turcja +9,jeżeli Turcja wygra z Holandią ( a kursy wskazują gospodarzy jako faworytów) będzie mieć minimum +10,ergo Rumunia potrzebuje wygrać minimum 5 bramkami z Estonią.Nie możliwe? Na Węgrzech przegrali 1:5.
Rumuni mieli awans do baraży jak na widelcu,po pokonaniu Węgier wystarczyło zremisować u siebie z Turcją,ale się nie udało,nie udało się także &quot;nastukać&quot; odpowiedniej ilości bramek w meczu z amatorami w piątek,jeśli jutro nie będą potrafili strzelić Sergiejowi przynajmniej 5ciu bramek,pozostaje im tylko ślepa wiara w Holandię,jesli to nie pomoże,będzie to dla mnie najbardziej sfrajerzona szansa na mundial w tych eliminacjach(wliczając w to kabaret z walkowerami w Afryce).
Widziałem większą część meczu Rumunia - Turcja,Rumuni wyglądali nieco bezbarwnie,bez wiary w siebie,zwłaszcza na tle mocno zmotywowanych Turków,ich reprezentacja przeszła od jesieni podobną metamorfozę jak kadra Ukrainy i z niemal beznadziejnej sytuacji ma szansę ugrać baraże.Ich gra,zaangażowanie i wiara w sukces końcowy,przypomina mi ich reprezentację z EURO 2008( jeśli ktoś pamięta - 3 mecze wygrane w samej końcówce).Z takim nastawieniem, ciężko liczyć na ponowną kanonadę w wykonaniu Holanedrów jak w piątek.Nie jestem przekonany kto wygra mecz w Turcji,ale wiem ,że nie będzie do przerwy jak z Węgrami,a to znaczy,że Rumuni do końca nie będą mogli liczyć na Holendrów,muszą wziąść sprawy w swoje ręce.
Jestem przekonany,że będą wywierać wielką presję na sędziach i rywalach dopóki nie ustrzelą koniecznej liczby bramek.
Estonia na wyjazdach z kolei nie wymiata,wymęczyli 1:0 z Andorą,ale w wyjazdowych meczach z Węgrami,Holadnią i Turcją strzelili łącznie jedną bramkę tracąc 11.
To już nie tak udane dla nich eliminacje jak do naszego EURO.
⛔ 100

S 6,4K

sopel1916

Użytkownik
Typ: Polska x2
Kurs: 3,87
Bukmacher: bet-at-home
Od soboty wróciłem do grania przez internet. Moim pierwszym typem jest mecz Anglia-Polska. Tak tak x2 dla polski dobrze widzicie. Chyba już nikt nie wierzy w tą drużynę, ale na trudne mecze potrafimy się mobilizować. Uważam że Anglia tego meczu nie wygra, a to dlatego że my Polacy potrafimy grać z drużynami mniej technicznymi a do takich na pewno należy reprezentacja Anglii. Anglia za wszelką cenę będzie chciała ten mecz wygrać aby uniknąć baraży co otworzy szanse przed polakami na skuteczną grę z kontry. Pewne większość się ze mną nie zgodzi ale upatruje niespodzianki w tym spotkaniu.
kiepska analiza

Otrzymane punkty reputacji: +5
czempion6 24

czempion6

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Eliminacje
Spotkanie: Norwegia - Islandia
Typ: 2
Kurs: 2.95
Bukmacher: PinnacleSports
Dzisiejszego dnia odbędą się mecze ostatniej kolejki fazy grupowej, eliminacji do MŚ 2014. Bardzo ciekawie przedstawia się sytuacja w grupie E, gdzie pierwsze miejsce zapewniła sobie Szwajcaria, zaś na zajęcie drugiego miejsca ma jeszcze szanse Islandia z dorobkiem 16 punktów i Słowenia która ma 15 oczek. Słowenia zmierzy się w ostatnim spotkaniu z liderem grupy w wyjazdowym spotkaniu w Szwajcarii, Islandia powalczy o komplet punktów z Norwegią. Obydwa spotkania rozpoczną się o godzinie 20:00 tak więc nie ma mowy o żadnej kalkulacji obie 11 (Słowenii i Islandii) wyjdą na boiska i będą walczyć o komplet punktów. Jak wiemy Szwajcaria już ma zapewniony awans, a Norwegia nie ma już szans na wyjście z grupy. W tym wypadku Szwajcaria może odpuścić a dla Norwegów z pewnością będzie to mecz bardzo honorowy. Dlatego Islandia musi brać realnie pod uwagę zwycięstwo Słowenii. Tak więc Islandia podejdzie do tego spotkania z nastawieniem na zwycięstwo i z ogromną motywacją na osiągniecie tego celu. Wiadome, że w Norwegii nie będzie łatwo bo Skandynawia to zawsze ciężki teren. Ale Islandia pokazała już, w meczu ze Szwajcarią, że walczyć potrafi (przegrywając 4:1 od 54’ zdołała zremisować 4:4 na o wiele cięższym terenie w Szwajcarii), oprócz tego na własnym boisku wygrała z Norwegią 2:0. Więc skoro Albania zdołała wygrać w Norwegii 0:1 to tak zmotywowaną Islandie zdecydowanie stać na komplet punktów.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +7
lakcer 3

lakcer

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EliminacjeBrazylia
Spotkanie: Azerbejdżan - Rosja
Typ: Czy drużyna 2 strzeli w obydwu połowach? - Tak.
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Reprezentacja Rosji już zapewniła sobie awans do Mistrzostw Świata w Brazylii, natomiast reprezentacja Azerbejdżanu dawno straciła szansę. Jest to jeden z najsłabszych krajów w Europie w piłce nożnej więc nawet nikt nie liczył na awans. Rosja ostatni mecz grała na wyjeździe i pewnie wygrała z Luksemburgiem 0:4. Azerowie natomiast niespodziewanie wygrali z Irlandią Północną 2:0. Sądzę że mieli ogromne szczęście oddając tylko 4 strzały. Rosja to pewny zespół ze wschodu i nie odpuszczą sobie na pewno. Nie mają także większych problemów ze składem. Przypuszczam że będzie wysoki wynik, podobnie jak ostatni mecz który rozegrali w piątek.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Spotkanie: Belgia - Walia
Typ: Belgia wygra min. 2 bramkami, 1 (-1)
Kurs: 1.55
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Drużyna Belgii przemknęła przez eliminacje jak burza. Wygrała 8 meczy i zremisowała 1 z Chorwacją. Ostatni mecz na trudny terenie w Chorwacji wygrali 1-2, po dwóch bramkach Lukaku, który jest w znakomitej formie. Walia gra słabo, po prostu słabo. Ostatni mecz wymęczyli 1-0 z Macedonią u siebie. Na wyjazdach grają też bardzo słabo, 3 przegrane i tylko wygrana ze Szkocją. Ekipa Wyspiarzy przyjeżdża bez kilku zawodników w tym Bale&#39;a (który notabene strzelił 4/8 bramek). Forma Belgów znakomita, dużo piłkarzy w formie co pokazują w ligach, i sądzę, że będą chcieli skończyć te elim. z przytupem, wieńcząc je okazałym zwycięstwem z Walią. Przewiduję 3-0/3-1/.
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kanada play-off
Spotkanie: Brampton-Waterloo
Typ:1/1
Kurs: 4.30
Analiza: Na jutrzejszy dzień wybrałem spotkanie Play Off w Kanadzie. W tym spotkaniu w roli gospodarza zagra ekipa Brampton, w roli gościa Waterloo. Kurs wystawione przez bukmacherów w tym momencie są w miarę wyrównane, ale spadają na wygraną ekipy Waterloo. Dla mnie jednak ekipą która ma wieksze szanse na zwycięstwo w tym spotkaniu jest ekipa gospodarzy. Teraz trochę statystyk: Gospodarze ostatnie 3 spotkania na własnym terenie zakończyli porażkami, przegrywajac kolejno spotkania z New York Astros 1:2, potem z York Region 2:3 a na koniec tej fatalnej passy dostali srogi łomot od Toronto Croatia, przegrywajac aż 0:4. Goście natomiast wygrywając mecz za meczem ostatnie 4 spotkania wyjazdowe zdobyli aż 12 punktów. Ale ja uważam że w tym spotkaniu to gospodarze zdobędą komplet punktów , sądzę tak ponieważ goście 2 ostatnie mecze na tym terenie przegrali 4:1 oraz 2:0, nie maja tutaj szczęścia a do tego gospodarze po tak fatalnej passie będą chcieli wkońcu cos wygrać, tym bardziej że okazją trafia im się na ich własnym stadionie. Stawiam na wygraną ekipy gospodarzy do połowy jak i na koniec spotkania.
⛔ 100

R 184

ramos4

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: Buffalo Sabres - Minnesota Wild
Godzina: 01:30
Typ: Minnesota Wild
Kurs: 2.25
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Szczerze to nie mam pojecia, dlaczego typuje zwyciestwo Wild. Moze dlatego, ze &quot;Szable&quot; nie wygraly jeszcze meczu w tym sezonie? Bilans 6-16 po 6 spotkaniach nie jest zbyt korzystny dla gospodarzy. Goscie wygrali dwa ostatnie spotkania i tylko na tym opieram sie stawiajac na ich dzisiejsze zwyciestwo. Kazda zla seria (mam na mysli Buffalo) musi sie kiedys skonczyc, ale mam nadzieje, ze to nie bedzie dzisiaj. Nie ukrywam, ze licze dzisiaj na dobra dyspozycje Matta Cooke&#39;a, Zacha Parise&#39;a i Jonasa Brodina (wszyscy Minnesota). Mam nadzieje, ze niejednokrotnie rozmontuja dzisiaj obrone graczy z HSBC Arena i ograja ich w regulaminowym czasie.
Powodzenia!
✅ 125

Otrzymane punkty reputacji: +1
kudel 303,3K

kudel

Znawca - Tenis

Szkocja - Chorwacja
typ: 1DNB
kurs: 2,50
buk: William Hill
analiza:
O godzinie 21:00 odbedzie sie spotkanie druzyn z grupy A, a mianowice Szkocja vs Chorwacja. Mecze pomiedzy tymi zespolami z reguly byly ciekawe i mysle, ze bedzie tak samo tym razem.
Chorwacja wywalczyla sobie 2 miejsce w tabeli, zdobywajac 17 pkt. A wiec Chorwatów bedą czekac baraże.
Szkoci zaś zajeli 5 miejsce w tabeli z dorobkiem 8 pkt. Nikt nie stawiał na to iż moga awansowac. No i nie sprawili niespodzianki.
Moj typ skierowany jest w strone gospodarzy, ponieważ:
Goście zapewnili sobie baraże(nie maja szans awansu z 1 miejsca)
Szkoci drużyna z charakterem, beda grali przed wlasna publicznoscia i na pewno beda chcieli pokazac sie z jak najlepszej strony zwyciezajac ten mecz.
H2H jest w strone Szkotów. Oba zespoly spotkaly sie 4 razy. Raz wygrali gospodarze a 3 przypadkach byly remisy. Ostatni mecz rozegrali wlasnie w Chorwacji i Szkocja wyszła zwyciesko.
Zwazajac na te wszystkie fakty, mysle ze typ jest bardzo rozsadny i godny uwagi.
✅ 150

Otrzymane punkty reputacji: +2
xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Typ: BTS
Kurs: 2,5
Analiza:
Dziś sprobujemy ponownie typu bts i tak tak to bedzie typ na mecz Anglia-Polska! Być moze jestem naiwny i moj typ jest wywołany przez pewien patriotyzm i nadmierny optymizm ale mimo wszystko wierze w chłopaków ze uda im sie strzelić choć jedna bramke! Mamy piłkarzy charakternych, z ogromna charyzma mam tytaj na mysli głownie Boruca i Błaszczykowskiego. Anglii Polska wcale tak dobrze nie leży na przestrzeni ostatnich kilku lat nie wiele gralismy z Anglikami ale ostatnie spotkanie w 2012r zakonczylo sie remisem 1:1 to taki niewielki element ze statystyk. Tak jak mowie ostatni mecz, mecz z Anglikami z ktorymi nigdy nie gra sie o pietruszke, piekny stadion i polscy kibice wierze w nasza reprezentacje ! powodzenia!
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Nhl Hokej.
Washington Capitals OT - Edmonton Oilers
(1.55) Unibet !
Na dziś pod lupę biorę jedyne spotkanie, które mnie ciekawi bo niestety za szerokiej oferty my tu nie mamy. Stołeczni sezon zaczęli bardzo &#39;&#39;humorzasto&#39;&#39; z racji tego, że najpierw trudzili się z Flames na swoich śmieciach i widać u nich było jednak ten fakt, brakiem paliwa.. i szybkości w meczu. Holtby, wtedy zagrał chyba swój najgorszy mecz w sezonie, po czym został zmieniony - później, kilka innych meczy, w których większość właśnie Stołeczni polegiwali. Ale dzisiaj w Stolicy przyjeżdża młoda dość silniejsza drużyna niż rok temu. W Toronto ostatnio potrafiła wbić 5 bramek! chyba nikt się nie spodziewał takiego scenariuszu. Widać, że nie przyjeżdżają po to by się bronić ale by urywać punkty przeciwnikom. Czy dziś to samo zrobią Stołecznym? Holtby na posterunku dzisiaj i mam wielką nadzieję, że już powoli będzie wchodził w swoje najlepsze obroty. Pamiętamy dobrze, jak bronił w PO, ze Strażnikami. Dziś rywal nieco słabszy od Rangersów, ale powoli muszą zacząć wygrywać, nawet jeśli jest to przeciwnik z dolnej półki. Owca, w formie co powerplay, to zamienia gumę na bramke dziś również, w podstawowym go zobaczymy. Stołeczni mają to do siebie, że dosyć &#39;&#39;długo&#39;&#39; wchodzą w mecz.. ale rywal jest w całkiem ich zasięgu i liczę na pewne ich zwycięstwo! Mecz o 1 polskiego czasu, nie obejrzę niestety ale rano mam nadzieje że wynik będzie po myśli.

✅ 55

Otrzymane punkty reputacji: +18
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Indian Open
Spotkanie: Dharminder Lilly v Mark Selby
Typ: Mark Selby wygra 4-0
Kurs: 2.75 Bukmacher: bet365

Sprawa dość jasna i klarowna. Hindus dziękuje swoim bogom, że Highfield wystraszył się huraganu i tym samym pozwolił Lilly’emu osiągnąć życiowy wynik i dzięki walkowerowi przebrnąć rundę dzikich kart. Niestety jutro boleśnie zderzy się z rzeczywistością, bo Selby nawet w swojej przeciętnej formie jest lepszy od zdecydowanej większości rankingu, a co dopiero od hinduskiego amatora bez praktycznie żadnego doświadczenia w zawodowym snookerze. Handicap nawet nie powinien być zagrożony, a nie od rzeczy będzie też spróbowanie DW 4-0 w stronę Anglika, bo kurs jest więcej niż zachęcający, a ryzyko niepowodzenia niewielkie.
✅ 175

Otrzymane punkty reputacji: +5
wolny-strzelec 232

wolny-strzelec

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: San Antonio Spurs - Denver Nuggets
Godzina: 01:00
Typ: Denver Nuggets (-6.5)
Kurs: 1.90
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Cóż tu wiele pisać, typ opieram przede wszystkim na bardzo możliwej sytuacji w której to trener Spurs Gregg Popovich nie będzie chciał ryzykować zdrowia swojej wielkiej trójki Parker-Duncan-Ginobili w dodatku że jest to dla nich mecz back-to-back po wczorajszej porażce z Phoenix Suns 106-99. Denver zremisowało dwu mecz z Lakers 1-1, bez Iguodali ale za to z Robinsonem Denver powinno wygrać ten mecz bez żadnych problemów. ;)
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
maer 326,2K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Argentyna ( Primera Division )
Spotkanie: Lanus - Godoy Cruz
Typ: 1
Kurs: 1.95
Data: 15.10.2013
Godzina: 01.30
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na jedenasta kolejkę argentyńskiej Primera Division.
W meczu spotkają się Lanus oraz Godoy Cruz.
Lanus w swoich do tej pory rozegranych dziesięciu meczach w lidze zdobyło trzynaście punktów po trzech wygranych, czterech remisach oraz trzech porażkach co daje obecnie dwunaste miejsce w lidze, bilans bramek 14-7.
Godoy Cruz zdobyło piętnaście punktów w swoich dziesięciu ligowych meczach po czterech zwycięstwach, trzech remisach oraz trzech porażkach co plasuje tą drużynę na ósmym miejscu w tabeli, bilans bramek 8-4.
Gospodarze u siebie zagrali pięć razy zdobywając dziesięć punktów po trzech wygranych, jednym remisie oraz jednej porażce, bilans bramek u siebie 11-2.
Goście na wyjazdach zdobyli dwa punkty w pięciu meczach, bilans bramek na wyjazdach 0-3.
Mój typ w tym meczu to jedynka, Lanus u siebie gra dobrze i potrafi karcić swoich rywali strzelanymi bramkami a Godoy Cruz na wyjazdach w tym sezonie nie potrafiło strzelić żadnej bramki.
⛔ 100

L 5

landzaat21

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: Buffalo Sabres - Minnesota Wild
Typ: 1
Kurs: 3.1
Data i godzina: 15.10.13 01:30
Analiza:
Dzisiaj tylko dwa mecze NHL w nocy, moją uwagę przyciągnął mecz Buffalo z Minnesotą. Gospodarze są obecnie czerwoną latarnią w lidze, z zaledwie 1pkt na koncie w 6 spotkaniach, Minnesota natomiast 6pkt w 5 meczach. Liczę jednak na przełamanie drużyny Sabres na własnym lodowisku, bo jak wiadomo każda seria się kiedyś kończy. A kurs jak najbardziej zachęcający do gry. W bramce Buffalo mają świetnego bramkarza Ryana Millera i liczę,że dzisiaj w końcu pokaże na co go stać i pomoże swojej drużynie w odniesieniu pierwszego zwycięstwa w tym sezonie. Obie drużyny grały ze sobą w marcu tego roku i drużyna Sabres wygrało u siebie 3-1. Goście grały w tym sezonie dwa mecze na wyjazdach i oba przegrali, z St.Louis 4-1 i z Nashville 3-2. Więc dzisiaj dojdzie do przełamania, którejś z serii. Jak dla mnie wyniki Buffalo są sporym zaskoczeniem, ale jak wiadomo sezon jest długi i ciężki i mam nadzieję,że od dzisiejszej wygranej zaczną marsz w górę tabeli
⛔ 100

pirat0010 1,1K

pirat0010

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje MŚ - Anglia Polska
Typ: over 3.5
Kurs: 2.45
Bukmacher: bwin
Analiza: Spodziewam sie malej strzelaniny w takich meczach czesto bywa over. Jedna druzyna musi wygrac druga gra aby sobie pograc czyli jak zawsze jest to Polska. anglikom tylko zwyciestwo daje bezposredni awans bo Ukraina nie straci punktow z San Marino. Polska zagra dosc ofensywnie jak na swoje mozliwosci wiec mysle ze mecz bedzie bardzo otwarty bez kopaniny w srodku pola co bedzie dawalo czeste akcje z oby dwoch stron. Spodziewam sie 1-2 bramek w pierwszej polowie a w drugiej spokojny over 3.5
kiepska analiza

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Chiny Super Liga
Spotkanie: Liaonning-Guangzhou
Typ: wygra Liaonnig w przypadku remisu zwrot ( 1DNB)
Kurs: 6,00
Kurs wysoki i z tego co widzę to bet365 trochę zaspał bo inne buki już skorygowały kursy na zwycięstwo gospodarzy. Drużyna gości ( Guangzhou) to nie kwestionowany lider tabeli. 26 meczy rozegranych 22 zwycięstwa 3 remisy i tylko 1 porażka z bilansem bramkowym 68 strzelonych i tylko 15 straconych. Gospodarze średniak ligowy 7 miejsce w tabeli 8 zwycięstw 10 remisów i 8 porażek. I w normalnych warunkach nigdy bym nie postawił na porażkę Guangzhou. Dzisiaj jednak Liaonning ma szanse na ugranie 3 pkt gdyż przeciwnik mocno osłabiony braknie w kadrze zawodników powołanych do reprezentacji swoich krajów i są to : Zheng Zi ( pomocnik 22/2), Zeng Cheng ( bramkarz 25/0),Sun Xiang ( obrona 21/1),Rong Hao ( obrona 22/2), Gao Lin ( atak 27/7) Feng Xiaoting ( obrona 23/0) plus do tego dochodzą kontuzje Zhang Lipheng ( obrona 23/4), Zhen (pomocnik 7/2), Zao Xuri ( pomocnik 20/2). Trzeba jednak ostrożnie podchodzić do tego meczu gdyż pomimo tak dużych osłabień ta drużyna ma jeszcze parę asów w rękawie jak np. Elekson ( napastnik 26/22). Myślę jednak że warto spróbować tak spore osłabienia na pewno będą miały duży wpływ na postawę Guangzhou.
0/zw

kocurro84 92

kocurro84

Użytkownik
Spotkanie: Chile - Ekwador
Typ: X
Kurs: 1.66
Analiza:
Rzadko kiedy na czysty X są tak niskie kursy. Ale gdy prześledzimy sytuację w grupie eliminacyjnej MŚ ze strefy Ameryki Południowej okaże się jasne, że ten wynik to najbardziej prawdopodobny scenariusz, a nie pomyłka bukmacherów przy ustalaniu kursów.
W chwili obecnej oba zespoły mają po 25 punktów i mają 3 punkty przewagi nad Urugwajem, który w tym samym czasie będzie podejmował u siebie Argentynę. W bramkach Ekwador ma 6 goli przewagi nad Urugwajem, Chile 5.
Co z tego wynika? A no to, że zarówno Chile, jak i Urugwajowi do szczęścia potrzebny jest remis, bez oglądania się na to, co zrobi Urugwaj.
Oczywiście gdyby Urugwaj prowadził do przerwy z Argentyną np 4:0, to w drużynach Chile i Ekwadoru wdałaby się nerwowość i pewnie wtedy walczyłyby jednak o zdobycie 3 punktów (tak dla świętego spokoju).
Jednakże takiego obrotu spraw się nie spodziewam. Argentyna to za dobry zespół, aby tracić tyle goli. W całych eliminacjach stracili tylko 12.
Dlatego zgodnie z przewidywaniami stawiam na remis, prawdopodobnie nawet bezbramkowy.
⛔ 100 / zła data

sebabocian 9

sebabocian

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej -1.Dania
Spotkanie: Esbjerg-Herning
Typ: 2
Kurs: 1,95
Bukmacher: bet365
Godzina: 19
Analiza:
Witam i zapraszam na hokej dokładnie ne ligę Duńską gdzie dzisiaj zagrają
Esbjerg-Herning,w tej lidze występuje 9 drużyn gospodarze zajmują 7 miejsce w tabeli z bilansem 2-0-3 w bramkach 17-16 i 6pkt, czyli raczej nie błyszczą w tym sezonie raczej bardzo średnia drużyna natomiast przyjezdni Herning to wicelider z bilansem 5-1-1 w bramkach 21-9 i 17pkt i 2 miejsce więc liczy się i będzie walczył o mistrza wiec powinien sobie spokojnie poradzić jak grają z takimi średniakami jak Esbjerg,ich bezpośrednie spotkania to 21-45 dla Herning a ostatnie ich 5 spotkań to 4 wygrane Herning i jedno w ostatnim meczu jakie rozegrali 25 lutego wygrał Esbjerg po dogrywce wiec teraz Herning będzie walczył i będzie chciał to wygrać! tylko pierwsza i druga drużyna z tabeli jak widać w tej lidze będzie walczyć o mistrza więc powinni sobie spokojnie poradzić na wjezdzie taki jest mój tym.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom