>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 15.09.2025 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1,2M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 15. Września

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 10:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Post w dziale: Link do swojego postu
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Betclic
- Forbet
- Betters
- AdmiralBet

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

R 2,3M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 19:00
Spotkanie: Raków - Górnik
Typ: superprzewaga: Raków
Kurs: 2,10
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-12-09-2025-15-09-2025.175027/post-7358338
Analiza:
Obie drużyny grają w tym sezonie bezkompromisowo i nie zanotowały jeszcze remisu, zatem i w poniedziałkowy wieczór w Częstochowie możemy spodziewać się walki o komplet punktów. Górnik dobrze wszedł w tegoroczne rozgrywki ale dobre mecze przeplata wpadkami jak choćby ostatnie 0:1 z Motorem w Zabrzu. Gra Górnika może się jednak podobać podobnie jak trzecia pozycja w tabeli. Raków zaangażowany w rozgrywki LKE zagrał dopiero pięć meczów ligowych ale bilans 2-0-3 kładzie się cieniem na faktyczną dyspozycję tej drużyny. Decyzja wypożyczenia Diaza i Rochy do Lubina wydaje się być błędem Papszuna, bowiem Raków potrzebuje szerokiej solidnej kadry. Zobaczymy co korzystnego do gry wniosą nowi piłkarze Rakowa. W ostatnich trzech starciach z Górnikiem padły zaledwie dwie bramki- teraz mecz powinien być bardziej otwarty i pod dyktando gospodarzy.

0

Ostatnio zmieniony przez deepred:
versa 1M

versa

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Raków - Górnik
Typ: Raków i poniżej 4.5 goli
Kurs: 2,25
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-12-09-2025-15-09-2025.175027/post-7358423
Analiza: Jak już wspominałem nie raz -jestem kibicem Górnika Zabrze, a zdecydowałem się typować przeciwko nim z paru istotnych względów.
Przede wszystkim wlasna satysfakcja albo wygram kupon albo moja drużyna wygra 😀
Ważnym aspektem jest również aktualna sytuacja w tabeli obu drużyn - Górnik dość niespodziewanie po siedmiu kolejkach zajmuję trzecią pozycję ze stratą czterech punktów do Wisły Płock i dwóch punktów do Cracovii, natomiast Raków Częstochowa przerwę reprezentacyjną spędził w strefie spadkowej z dorobkiem 6 punktów po pięciu kolejkach - tak, mają rozegrane dwa spotkania mniej, co nie zmienia faktu, że nadszedł czas na przebudzenie i wyjście ze strefy spadkowej, bowiem na jesień terminarz ligowy będzie się mieszać z ligą konferencji, a wtedy o punkty może być trudniej. Raków u siebie jeszcze nie wygrał w tym sezonie, jakoś dziwne byłoby dla mnie jakby ten trend się utrzymał po kolejnym meczu.
Kolejna kwestia to brak stabilizacji w składzie Górnika, ciągle ktoś przychodzi ciągle ktoś odchodzi co przekłada się na rotację i mieszane wyniki. Z racji, że typ na czyste zwycięstwo Rakowa jest już zagrany przez rr62dga to ja pobieram Raków z Interem 4.5 goli, wydaje mi się, że under na spokojnie powinien być pokryty.

0

makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Argentyna, Primera Nacional
Godzina: 01:00
Spotkanie: San Martin Tucuman - Atletico Atlenta
Typ: remis
Kurs: 2.75
Bukmacher: fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/argentyna-2024-2025.170914/page-6#post-7358455
Analiza:
Tutaj spotykają się drużyny 6 w tabeli San Martin z 2 Atletico Atlanta. San Martin u siebie ma bardzo remisowy bilans 5-7-3, co jest 3 od końca bilansem w tabeli meczy domowych, natomiast Atlanta na wyjeździe ma bilans 2-9-4, co z kolei jest o dziwo 4 w tabeli bilansem meczy wyjazdowych. Do końca pozostały 4 kolejki, Atlanta jest już pewna przynajmniej gry w Play Off o awans a San Martin musi uważać by nie tracić punktów. Oczywiście wygrana była by dobra ale ostatnio przegrali 2 mecze w słabym stylu więc więcej niż na remis bym z ich strony nie liczył.

0

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
stanley-63 1,6M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna, Szwecja, Allsvenskan
Godzina: 19:10
Spotkanie: Hacken : Goteborg
Typ: obie drużyny strzelą powyżej 1.5 gola
Kurs: 3.85
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...ugoterminowe-typy.152929/page-16#post-7358813

Aż trudno uwierzyć ale Goteborg w tym sezonie gra nadspodziewanie dobrze i chłopaki mają szanse na podium bo po 22 kolejkach co prawda są na 6 pozycji ale strata do 3-go w tabeli AIK to zaledwie 2 oczka tak więc liczę że dziś powalczą o dobry wynik i uda się wywieść jakieś punkty , Hacken z kolei w lidze nie zbyt udanie bo 11 miejsce i 26 pkt jednak jest to chyba spowodowanie większą uwagą w pucharach a konkretnie Lidze Konferencji gdzie zdołali awansować do fazy ligowej , pierwszy mecz jednak rozegrają dopiero na początku pażdziernika a teraz czas aby skupić się na lidze bo to końcówka sezonu a punkty są potrzebne bo pomimo 11 pozycji to przewaga nad zagrożonymi to 5 pkt stąd liczę na dobre widowisko i trochę bramek , obie ekipy kiedy się ze sobą spotykają to dwa ostatnie mecze najpierw Goteborga u siebie 2:3 a ostatni w Hacken 3:3 stad mój typ że każda z drużyn strzeli po dwie bramki !

0

W 261,3K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Como 1907 - Genoa CFC
Typ: 1
Kurs: 1,67
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...26-13-09-2025-15-09-2025.175031/#post-7358821
Analiza:
Po dwóch kolejkach Como ma na koncie wygraną z Lazio 2-0 u siebie i porażkę na wyjeździe z Bologną 0-1, natomiast goście tego meczu sezon rozpoczęli od remisu u siebie z Lecce 0-0 a następnie porażki u siebie z Juventusem 0-1. Genoa na starcie sezonu ma problemy ze stwarzaniem sobie sytuacji bramkowych i zdobywaniem goli. W tych dwóch pierwszych meczach oddali zaledwie 3 strzały na bramkę. O ile w defensywie nie wyglądało to źle to w ofensywie widać spore problemy. Como zrobiło na mnie bardzo duże wrażenie w meczu z Lazio, oglądałem cały mecz i muszę przyznać, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli na inaugurację sezonu. Potem przyszła wyjazdowa porażka z Bologną ale po wyrównanym spotkaniu na ciężkim terenie. Dzisiaj mecz z Genoa i ja stawiam na gospodarzy. Jeżeli chodzi o kreowanie sytuacji ofensywnych i siłę w ofensywie to tutaj dla mnie Como jest drużyną mocniejszą i myślę, że przynajmniej o tego jednego gola będa w tym meczu lepsi. Kadrowo gospodarze tego meczu są dla mnie osobiście zespołem ciekawszym do tego na początku rozgrywek wydają się być w lepszej dyspozycji.

0

Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Siatkówka
Godzina: 12:00
Spotkanie: Holandia Rumunia
Typ: Rumunia handicap +1.5 seta
Kurs: 1.61
Post w dziale:
Analiza:
Spotkanie rywali "naszej grupy". Holendrzy zagrają z Rumunami. Faworytami są Oranje, ale czy to jest aż tak pewne? No nie wiem. Bez Nimira, który zrobił sobie przerwę od reprezentacji do już nie tak mocna reprezentacja. Trener nowy i mlodzi zawodnicy. Ten zespół jest w budowie i wątpię by już były wyniki. W pierwszym meczu ledwo wygrali z Katarem 3:1 a w tych 3 z 4 setów to były na żyletki. W lidze Narodow również bez rewelacji. Ostatnie miejsce i tylko jedno zwycięstwo z 12 meczów. Rumunia bardzo fajnie pokazała się z Polską szczególnie w 1 secie, gdzie zakończył się 34:32 dla naszych. Na mistrzostwach już jest kilka niespodzianek jak chociażby 2 porażki Japonii czy porażka Kuby z Portugalią. Tutaj również Rumunii mogą sprawić niespodziankę i wygrać to spotkanie.

0

L 3,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania - La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Espanyol - Mallorca
Typ: over 1.5 goli
Kurs: 1.43
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-12-09-2025-15-09-2025.175029/post-7358845

Espanyol to nie jest ekipa skrojona pod europejskie puchary, ale na pewno nie można im odmówić walki. Już w poprzednim sezonie mieli bardzo wiele spotkań, w których m. in. zdobywali przynajmniej jednego gola i chociaż nie zawsze kończyło się to dla nich dobrym rezultatem, to nie robiło im wielkiej różnicy z kim grają i czy u siebie czy na wyjeździe. Ten sezon zaczeli jak dotąd bardzo dobrze, bo od dwóch zwycięstw i remisu, a terminarz? Wymagający - Atletico, Osasuna czy Real Sociedad. Mallorca miała jeszcze trudniej, bo już na start FC Barcelona, Real Madryt czy Celta i tutaj udało się tylko jedno oczko. Nastawiam się na wyrównany mecz w którym zobaczymy przynajmniej dwa gole. Kursy cały czas się wahają, także trudno przewidzieć faworyta.

143

Otrzymane punkty reputacji: +1504
pawelo2893 101,1K

pawelo2893

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaWłochy Serie A
Godzina: 18:30
Spotkanie: Verona - Cremonese
Typ: powyżej 0,5 gola w 1 połowie
Kurs: 1,55
Bukmacher: superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...026-13-09-2025-15-09-2025.175031/post-7358848

Analiza: W zgoła odmiennych humorach pierwsze tygodnie wspominają obie drużyny. Cremonese nie przestaje zaskakiwać, a triumfy nad Milanem i Sassulo nie mogą przejść bez echa. W spotkaniach beniaminka pada sporo bramek, a obie potyczki pokryły linię btts/2,5. Verona czeka na zwycięstwo, jednak do tej pory występowała tylko w delegacjach. Bramkowy remis z Udine i wysoka klęska z Lazio nie napawa optymizmem i sprawia, że trzeba szukać przełamania na Bentegodi Arena. Spodziewam się o otwierającego trafienia w premierowej odsłonie. Goście rozpędzeni i bezlitośni, gospodarze zaś muszą szybko wyciągnąć wnioski i powiększać dorobek. Dwa lata temu oba teamy grały w Serie A i dwukrotnie pokryły tą linie. Czy zrobią to kolejny raz?

0

successful 3,4M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - 2. Holandia
Godzina: 20:00
Spotkanie: Almere City - FC Eindhoven
Typ: FC Eindhoven + poniżej 3.5 gola + poniżej 11.5 RR
Kurs: 10.00
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/holandia-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.157371/post-7358853
Analiza:

Przed kilkoma dniami typowałem porażkę Almere City, gdyż są oni mocno faworyzowani z nie do końca zrozumiałych przeze mnie względów. Typ okazał się nietrafiony - Almere istotnie przegrało mecz, ale strzeliło dwie bramki ustalając finalnie wynik meczu na 2-4. Dziś również wg notowań bukmacherów są faworytem i nadal zastanawiam się, z czego to może wynikać. Eindhoven jest obecnie na piątym miejscu tabeli - dobrze zaczęli sezon, a dość specyficznym jest fakt, że są najbardziej underową ekipą w lidze. Jak dotąd przeciętnie w meczach z ich udziałem padało 0,8 gola. Sami stracili tylko jedną bramkę. Almere po obiecującym inauguracyjnym meczu przeciwko Emmen doznali trzech porażek z rzędu, co plasuje ich obecnie daleko w ogonie. Bukmacherzy uznają porażkę gospodarzy za niespodziankę, a ja uważam, że mają duże szanse na powtórzenie wyniku Jong PSV. Tym razem jednak idę w oszczędność w kontekście bramek i rzutów rożnych.

0

little-dj 438,7K

little-dj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Azja, AFC Liga Mistrzów
Godzina: 20:15
Spotkanie: Al-Ahli SFC - Nasaf Qarshi
Typ: Al-Ahli SFC (AH -1,5)
Kurs: 1.45
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: Analiza:
Obrońca tytułu z poprzedniego sezonu, Al-Ahli, podejmie dziś u siebie drużynę z Uzbekistanu, obecnego lidera tamtej ligi. Nie mam wątpliwości, że obie drużyny dzieli przepaść. Rozwój ligi saudyjskiej w ostatnich latach sprawił, że tamtejsze drużyny odjechały poziomem, czego dowodem była obecność trzech ekip z tego kraju w półfinałach w tamtym sezonie. Al-Ahli ma świetnie wyglądający atak z doświadczonymi z Premier League Mahrezem i Toney'em na szpicy, a środku obrony pilnują znani z Serie A Demiral oraz Ibanez. Na ławce znowu siedzi wyrwany z RB Salzburg, młody niemiecki szkoleniowiec, Matthias Jaissle. Drużyna gości jest niemal w całości złożona z tamtejszych piłkarzy, z wyjątkiem dwóch Serbów i jednego Nigeryjczyka, cała trójka bez sukcesów w karierze europejskiej, więc poszli tam po czek, bo pewnie na tle miejscowych jakkolwiek się wybijają. Mecz u siebie, więc spodziewam się gładkiego zwycięstwa. W tamtym roku w fazie grupowej Al-Ahli zakończyło z bilansem 7-1-0, więc bez porażki.

145

Otrzymane punkty reputacji: +1504
sunxl 2,6M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna/Super Lig
Spotkanie: Rizespor vs Genclerbirligi
Typ: Czerwona kartka
Kurs: 4.30
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/turcja-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.157412/page-12#post-7358879
Analiza:

Na sam koniec zostawiłem sobie rywalizację Rizesporu z Genclerbirligi. Oba zespoły znajdują się na dole tureckiej ekstraklasy i wydaje się, że są to kandydaci do spadku. O wiele więcej spodziewano się do tej pory po gospodarzach, bo ostatni sezon udało się zakończyć na wysokiej 9. pozycji. Początek nowych rozgrywek nie jest jednak łatwy dla faworyta i tylko 1 oczko zdobyte w konfrontacji z Alanyasporem nie jest zadowalającym wynikiem. Czas wziąć się do pracy, a dzisiaj nadchodzi dobra okazja, aby sięgnąć po pierwsze zwycięstwo. Czy Rizespor wywiążę się z roli faworyta?

Przyjezdni to beniaminek Super Lig, który na własnej skórze przekonuje się, jak trudny jest przeskok do wyższej ligi. W tej chwili na koncie gości widnieje okrągłe 0 punktów i trzeba sobie jasno powiedzieć, że łatwiej dla ekipy z Ankary nie będzie. W Genclerbirligi widzimy jednego Polaka i jest to Michał Nalepa, który już w 3. kolejce ujrzał czerwoną kartkę i musiał pauzować w konfrontacji z Fenerbahce. Zobaczymy, czy trener Eroglu postawi dzisiaj na naszego rodaka. Goście mają spore problemy w defensywie, ale wiedzą, jak zdobywać gole. Ta sztuka udała im się w 3 na 4 spotkaniach w tej młodej jeszcze kampanii. Czy teraz będzie ten 4. raz?

Przed nami mecz dwóch drużyn, które znajdują się na dole tabeli tureckiej ekstraklasy. Poszukam tutaj kartek. Może Rizespor i Genclerbirligi nie grają zbyt ostro, ale np. taki Michał Nalepa musiał już raz opuścić boisko z powodu czerwieni. Ważny jest arbiter. Zorbay Kucuk prowadził w tej kampanii już 2 spotkania w Super Lig i w nich sięgał do kieszonki 9 i 6 razy. Również wyrzucił jednego piłkarza. Wierzę, że będzie to ostre spotkanie.

0

Otrzymane punkty reputacji: +484
plaski 71,3K

plaski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Szwecja, Superettan
Spotkanie: Orgryte - Umeå
Typ: BetBuilder: Mecz:1, Liczba goli: powyżej 1.5, 1.połowa - liczba goli: powyżej 0.5
Kurs: 1,65
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/szwecja-dyskusja-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.152929/post-7358891
Analiza:
Dwudziesta druga kolejka i mecz Orgryte kontra Umeå. W tabeli przepaść, gospodarze zajmują drugie miejsce i są wśród czterech liderujących zespołów zainteresowanych bezpośrednim awansem (dwa pierwsze miejsca awansują bezpośrednio do szwedzkiej Allsvenskan), goście są na ostatniej pozycji z iluzorycznymi szansami na utrzymanie (choć do końca pozostało im jeszcze dziewięć spotkań). Stawiam w tym meczu na oczywistego faworyta i dorzucam gole do przerwy i w całym spotkaniu. Orgryte jest najlepiej strzelającym zespołem, ma w swoich szeregach lidera strzelców, Umeå straciła najwięcej, myślę, że ta kombinacja pozwoli na ciekawe spotkanie i gole już przed przerwą.

165

Otrzymane punkty reputacji: +2031
ferguson2 1,3M

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka nozna wlochy u20
Godzina: 15
Spotkanie:verona-cesena
Typ: over 5.5
Kurs: 5.25
Bukmacher: betclic
Post https://forum.bukmacherskie.com/threads/serie-b-i-niższe-ligi-włoskie-dyskusja-typy-zakłady-dłuterminowe-newsy.160040/post-7358899
Analiza: Cesena i Verona zaczęły sezon od wysokich wyników, w ich spotkaniach zdecydowanie przeważają strzelone bramki - Cesena strzeliła szesc bramek w dwóch ostatnich spotkaniach. Verona także nie wygląda gorzej. Myślę, że u siebie podkręcą tempo I obie ekipy stworzą mnóstwo sytuacji.

0

Przemkowsky. 309,6K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Dyscyplina: E-Sport, LOL
Godzina: 17: 00
Spotkanie: Fnatic v GIANTX
Typ: Zawodnik - Liczba śmierci - Mapa 1 & 2 - Isma Powyżej 6,5
Kurs: 1.95
Bukmacher: Betclic
Post w dziale: League Of Legends - sezon 2025 (LEC, LCS, LPL etc.)
Analiza:

Kursy jak w tej piosence: góra dół, góra dół. Widać, że bukmacherzy nie są pewni tego do końca co się wydarzy. Widziałem już nawet kursy ponad 1.60, więc znowu spadek mamy. Obecnie typuję na pełną wygraną FNC. Myślę, że Oscarinin i Upset spokojnie wyciągną tę grę, jak i całą drużynę. Ostatnie spotkania pokazały, że Poby potrzebuje jeszcze więcej czasu w drużynie, więcej gier. Pamiętam te nieudane akcje, które spowodowały, że przegrali z KOI - teleporty, flashe... Koreńczyk to dobry zawodnik, grał w dobrych akademiach, nawet chwilę w T1, więc tego stylu się nie zapomina. Wiadomo, że gra może zakończyć się kolejny raz w 4 mapach, ale ja tu nie widzę pełnej 5, no chyba, że Fnatic od początku zacznie trollować, a to zdarza się dość często. Chociaż teraz liczę na przemyślane akcje, w których będą pamiętali o co grają. Dziś myślę, że Fnatic mocno pozamiata z ilością zabójstw, dlatego takie moje typy na dziś. Przede wszystkim to Fnatic nie jest drużyną z łapanki, są to zawodnicy i gracze, którzy naprawdę mają ogromne doświadczenie, mamy tam na supporcie szalonego Mikyx'ego, który na pwno będzie latał po mapie i nie dawał drużynie GX za dużo opcji do popisu. Może zobaczymy go dziś na Tresh'u? Chociaż pierwsza mapa to myślę, że pójdą już agresywnie i Braum będzie automaycznie wybrany - albo Alistar. Myślę, że pierwsza gra będzie tak naprawdę pokazywała jaki mental będzie miała drużyna z UK.

Spotkanie będzie można oglądać tutaj od godziny 16:30.

0

maarcin14 2,1M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Holandia, Eerste Divisie
Godzina: 20:00
Spotkanie: Almere City - FC Eindhoven
Typ: FC Eindhoven strzeli gola
Kurs: 1.54
Bukmacher: Betclic
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/holandia-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.157371/page-13#post-7358927
Analiza:

Witam, dziś 4 spotkania w drugiej lidze holenderskiej, wszystkie rozpoczną się o godzinie 20, a jednym z nich jest starcie Almere City z FC Eindhoven. Faworytem według bukmacherów są gospodarze, ale ja uważam że drużyna gości mocno się postawi w tym spotkaniu i typuję, że FC Eindhoven strzeli gola po kursie 1.54 w Betclic. Jest to mecz 6 kolejki, Almere póki co nie spisuje się najlepiej, zanotowali jedną wygraną oraz 3 porażki. Almere City jest spadkowiczem z najwyższej ligi w Holandii. Almere City ma serię 14 spotkań licząc wszystkie rozgrywki ze straconym golem, liczę że ta seria zostanie dziś podtrzymana. FC Eindhoven ma rozegranych 5 spotkań w tym sezonie w lidze, wygrali 3, raz padł remis i jedna porażka w ostatniej kolejce z ADO. FC Eindhoven ma straconą tylko jedną bramkę, co sprawia że mają aktualnie najlepszą defensywę w lidze. Liczę na ciekawy mecz, goście są w niezłej formie, a Almere City po spadku ma problemy by się odnaleźć w Eerste Divisie. Typuję gola gości.

0

fanatyk022 4,7K

fanatyk022

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna , Primera Nacional
Godzina: 20:30
Spotkanie: Agropecuario Argentino - Gimnasia Mendoza
Typ: Agropecuario Argentino wygrana bez remisu
Kurs: 1.94
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/threads/argentyna-2024-2025.170914/post-7358934
Analiza :

Skłaniam się tutaj w kierunku gospodarzy tego meczu - Agropecuario.
Patrząc na linię wystawioną na ten mecz przez bukmacherów , duża część typujących może głowić się dlaczego mamy tak atrakcyjny kurs na zwycięstwo i przede wszystkim dostępną na papierze bezpieczną linię +0.00 na gości tego meczu i jedną z topowych ekip zaplecza argentyńskiej ekstraklasy - Gimnasie Mendoze.
Gimnasia do obecnej kampanii przystąpiła po znakomitych rozgrywkach , gdzie w sezonie regularnym 2024/25 w swojej grupie zakończyła go na 4 miejscu z zaledwie jednym punktem za ekipą numer 1 , Aldosivi by potem przejść 3 dwumecze z rzędu i znaleźć się w wielkim finale który decydował kto wywalczy promocję do najwyższej dywizji w Argentynie.Gimnasia po wykonaniu ogromu pracy , uległa w jednym jedynym meczu przeciwko San Martin , przegrywając go 0:2 i tym samym zostając z niczym.
Mendoza jednak nie złożyła broni i kontynuuje swoją świetną dyspozycję również i w tym sezonie przystępując do tego meczu jako lider Grupy B.
Agropecuario z drugiej strony to zespół środka tabeli , który w zeszłym sezonie nie miał nawet szansy zawalczyć o awans gdyż sezon zasadniczy zakończył na 10 miejscu.
W obecnych rozgrywkach Agropecuario jest w tym samym miejscu , obecnie znajdując się zaledwie oczko wyżej.
Jeszcze w czerwcu czy lipcu mieli oni ogromne kłopoty by punktować notując zaledwie 1 wygraną w 9 spotkaniach rozegranych w tym okresie.
Jednak od zremisowanego 0:0 meczu z Templario 3 sierpnia , coś ewidentnie zatrybiło w ekipie gospodarzy dzisiejszego spotkania i teraz przystępują do meczu z liderami na fali bardzo dobrej serii 6 meczów bez porażki z rzędu.
Rekreacyjni typerzy mimo ich dobrej serii wciąż widząc tak dobry kurs na Mendoze nie będą raczej szukać tu niespodzianki jednak ta linia jak wspomniałem już wyżej wygląda podejrzanie i na swego rodzaju pułapkę zastawioną przez bukmacherów.
Gimnasia według mnie jednak jest tu w niewygodnym położeniu.Mendoza grała ostatnio dwa spotkania z czołowymi ekipami : Nuevą Chicago która była w top 4 poprzednich rozgrywek i również była bliska promocji (remis 1:1) oraz Gimnasią Jujuy - 3 obecnie zespołem Grupy B który w ostatnim meczu Mendoza pokonała na własnym obieckie 1:0.
Bukmacherzy tymi kursami zachęcają do postawienia na Gimnasie jednocześnie wiedząc że mogą oni zapłacić za te ostatnie dwa emocjonalne mecze toczone na styku , jednocześnie wskazując że świetna ostatnio passa Agroprecuario nie jest przypadkiem i będą oni dziś w stanie wziąć na Mendozie rewanż za porażkę 1:2 z wcześniejszej części sezonu.

194

Otrzymane punkty reputacji: +2031
R 2,6M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Betclic 1 Liga
Spotkanie: Wieczysta – Stal Mielec
Typ: Wieczysta strzeli i Wieczysta powyżej 4,5 rożnego,
Kurs: 1,45
Bukmacher: Superbet (Betbuilder)
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/betclic-i-liga-dyskusja-typy-newsy-zakłady-długoterminowe-w-sezonie-2025-2026.174379/page-6#post-7358935
Analiza:

Poniedziałek o tej porze to już kilka fajnych tematów uciekło, ale na spokojnie jest, co wybrać. Zastanawiałem się na Bułgarią lub Rumunią przeciwko słabeuszom albo faule Como, ale ostatecznie zdecydowałem się na Wieczystą i ich ofensywne nastawienie. Gram Betbuildera, że Krakowianie strzelą gola i będą mieli przynajmniej 5 rogów w tym meczu. Wieczysta sporo rogów wykonywała w poprzednich meczach ligowych, choć raz zdążyła im się wpadka z Polonią Bytom, gdzie nie dość że rogów było mało to jeszcze przegrali mecz. Mielec w swoich meczach nie notuje dużej liczby rogów, ale linia ustawiona jest nisko i raczej powinno to wejść. Gola też gospodarze powinni strzelić patrząc, że Stal w 8 meczach straciła 17 goli, a Wieczysta w 7 meczach strzeliła 18.

145

Otrzymane punkty reputacji: +2069
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom