>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 15.01.2016 (piątek)

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 15. Stycznia

:idea: Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: [Nazwa bukmachera]
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Obowiązkowe jest wyraźne zapisanie wszystkich elementów ze schematu, czyli: Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie ⛔100

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

:idea: Użytkownik otrzymuje karne ⛔100 punktów za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Auckland 2016
Godzina: 5:00
Spotkanie:
Ferrer D. - Sock J.
Typ:
Ferrer D.
Kurs: 1.52
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
H2H 1:0 z 2013 roku gdzie padły w Sztokholmie 3 sety. Jack Sock jak już pisałem nie raz w ostatnich tygodniach ma naprawdę dobrą formę i fajnie wygląda, już na pucharze Hopmana zaprezentował się z niezłej strony, tutaj na rozkładzie ma Estrellę, Pospisila i Andersona. Z drugiej strony Ferrer na pewno jest mocno zmobilizowany po szybkim odpadnięciu z Doha gdzie bronił punktów za ubiegłoroczne zwycięstwo w turnieju. Do tego David wygrał ten turniej w 2011, 2012, 2013 roku i wydaje mi się, że w 2016 zdobędzie w Nowej Zelandii swój 3 tytuł. Oglądałem go w Abu Dhabi i wyglądał naprawdę nieźle. Doha to był wypadek przy pracy bo Marchenko miał swoją życiówkę podczas tego turnieju i grał tenis z innej planety jak na takiego zawodnika z pograniczna Challenger. Niewykluczone są tutaj 3 sety, ale koniec końców David powinien to wygrać - w końcu to zawodnik od lat utrzymujący się w top 10.
Fajnie jutro wygląda AKO: Tomic, Cornet, Polska w ręczną!
⛔ 100

G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 01.00
Spotkanie: Philadelphia 76ers - Chicago Bulls
Typ: Bulls - 8.0 ( Handicap Azjatycki )
Kurs: 2.04
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Bardzo wysokie kursy na Byków w tym spotkaniu. Rozumiem, że ostatnio odnieśli trzy porażki z rzędu i że z ich obozu dochodzą informacje o niezadowoleniu zawodników ( Noah ) ale mimo wszystko są dalej oni dalej czołową drużyną wschodu, która dziś w nocy wybiera się do WYBITNIE słabej drużyne 76ers. Mój typ na to spotkanie to wygrana gości co najmniej dziewięcioma punktami ( 8 = zwrot ). Dużo argumentów tutaj nie podam ponieważ jest to prosty bet. Po pierwsze jak już wspomniałem Chicago po serii trzech porażek będzie chciało odnieść zwycięstwo i wrócić na właściwą ścieżkę, po drugie mają zawodników którzy potrafią mocno punktować tak, że te 8 punktów przewagi mogą uzyskać w mig. Po trzech 76ers jeśli ma jakieś atuty to znajdują się one pod koszem gdzie zostaną szybko zatrzymane przez Gibsona i przećwiczone w ataku przez Gasola. Każdy inny wynik niż WIN gości będzie ogromną sensacją, czy pokryją handi ośmiu punktów? Myślę że tak gdyż w związku z ostatnimi wydarzeniami potraktują ten mecz mocniej niż w normalnych warunkach.
⛔100

tykon90 333

tykon90

Użytkownik
Godzina: 03:00
Spotkanie: Kings - Jazz
Typ: Rondo over 11,5 asyst
Kurs: 1,7
Bukmacher: Betsafe

Analiza:
Rondo to aktualnie najlepszy podający w lidze, i chyba nie ma osoby, która z tym się nie zgodzi. Regularnie robi ponad 10 asyst na mecz, jest jednym z niewielu Pass-First PG w NBA. Z całego sezonu jego średnia wynosi 11,6 asysty, ale już w styczniu (13,6) czy grudniu (12,1) ta średnia jest sporo wyższa. Na ostatnie 15 spotkań w których zaliczył przynjamniej 30 minut gry tylko 3 razy nie pokrył linii 11,5. Rondo jest świetnym podającym, czy to po pickandrollach, w kontratakach, czy w tzw. half-court offense. Operuje świetnym podaniem lobem, kozłem i sprzed klatki - słowem, jest podającym kompletnym.
Dodatkowo dochodzi aspekt wagi spotkania. Jeszcze jako zawodnik Celtics, Rondo był znany (i nadal jest), że w najważniejszych spotkaniach &quot;kręci&quot; najfajniejsze cyferki, dziś nie powinno być inaczej. Dlaczego jest to tak ważne spotkanie? Ano dlatego, że Jazz są bezpośrednim rywalem Kings do walki o playoffy, a jeszcze w tym tygodniu zostanie rozegrane kolejne spotkanie między tymi drużynami - Kings baaardzo chcieliby wygrać oba mecze (o wadze tych spotkań mówił m.in. trener Karl) i zmniejszyć straty do 8ego miejsca w konferencji. Podsumowując, Rondo powinien spokojnie ogarnąć linie 11,5, o ile nic mu nie odbije (mam na myśli przede wszystkim ejection, Rondo to typowy gracz z gorącą głową - nie raz był wywalany z boiska za dyskusje z sędziami/bójki itp)
✅70

Otrzymane punkty reputacji: +4
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Godzina: 01:00
Spotkanie: Philadelphia 76ers - Chicago Bulls
Typ: Dodatkowy Handicap // Philadelphia +6.5
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Ciekawe spotkanie - coraz lepiej grająca ekipa gospodarzy , kontra zaliczająca wpadki ekipa gości. Statystki spotkań w tym sezonie , nie da się ukryć na korzyść Chicago. Atut własnej hali jest czynnikiem, na którym opieram swój typ. Gram ten typ trochę przez przyjazny kurs, a także wydaje mi się, że Bulls przegrywają, bo nie mają już nieco sił, aby kontynuować grę na takim poziomie jak dotychczas, czego przykładem może być porażka z Bucks. Philadelphia ostatnio zagrała bardzo ładnie przeciwko Cavs, więc liczę, że poszukają tutaj swojej szansy - +6.5 wydaje mi się dość na miejscu, aby załatać ewentualną stratę punktową, o ile ofensywa Bulls zagra tak jak w ostatnim spotkanie.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +9
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAustralia, A-League
Spotkanie: Melbourne Victory – Brisbane Roar
Kurs: 1.77
Buk: unibet
Godz. 09:40
Analiza:
Hit otworzy 15-tą kolejkę Australijskiej A-League a zmierzą się w nim ekipy Melbourne Victory oraz Brisbane Roar.
Gospodarze to aktualny mistrz kraju i oczywiście i w obecnych rozgrywkach jest głównym kandydatem do obrony tytułu, bo nic personalnie na swojej wartości nie stracił. Mam tu na myśli szczególnie ofensywę bo z tego słynie ta ekipa – szyba kombinacyjna gra do przodu, pressing to to co dało im właśnie tytuł. To był zespół który od zawsze wiele strzelał oraz tracił. Ostatnio mieli kryzys gdzieś się zacięli w ataku, w którym brakowało szczęścia i skuteczności bo akcje jak zwykle były. To już moim zdaniem za nimi patrząc na ostatni mecz Central Coast zremisowany 3:3 – czyli mecz taki jak zwykle w wykonaniu gospodarzy. Ten mały kryzys sprawił że pozycja w tabeli jest niska jak na nich, dopiero piąte miejsce ale wszystko jeszcze przed nimi. Jeśli chodzi o grę u siebie to jest jak zwykle świetnie – stracili do tej pory tylko dwa punkty to co jednak dla mnie najważniejsze to tylko w jednym meczu nie strzelili minimum dwóch bramek.
Goście to aktualny lider rozgrywek jednak z jednym tylko punktem przewagi na wiceliderem. Widać efekty pracy nowego szkoleniowca, który na pewno poprawił grę w defensywie tego zespół ale tym się nie martwię to filozofia gry tej ekipy też bardziej oparta jest na kombinacyjne grze do przodu. Też stosują wysoki pressing, który nie zawsze pozwala czuć się pewnie w defensywie tym bardziej na tle takich rywal jak dzisiaj. Ich jeden punkt przewagi moim zdaniem będzie oznaczał że podejdą do tego spotkania w ofensywnym nastawieniem, będą czekali na kontry to na pewno ale też sami będą prowadzić grę. Mecz na szczycie, w którym zmierzą się ofensywny ekipy i jeśli Melbourne zagra swoje standardowe zawody to przy tych graczach w ofensywie to spotkanie nie ma prawa zakończyć się małą ilością bramek.
✅77

Otrzymane punkty reputacji: +15
sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, primeira liga
Data, godzina: 15.01.2016 21-30
Spotkanie: Sporting - Tondela
typ: Sporting -2,5
kurs: 2,05
buk: bet365
Analiza:
Na półmetku sezonu w portugalskiej Primeira Liga na czele chyba jednak dość niespodziewanie znajduje się Sporting Lizbona, który w meczu otwierającym rundę rewanżową podejmie zamykającą tabele Tondele. Faworyt jest oczywiście tylko jeden i jest nim lider, który z pewnością nie chce na początek zaliczyć jakiejś kompromitującej wpadki tym bardziej że w przeciągu całego sezonu spisują się rewelacyjnie. Dopiero w czternastej kolejce zaznali pierwszej ligowej porażki i to niespodziewanej, bo na Maderze. Wcześniej natomiast tylko dwukrotnie stracili punkty - z Boavistą i Ferreirą, natomiast potrafili wygrać u siebie z Porto 2-0 i z Benficą na wyjeździe aż 3-0. Dzieki tak swietnej postawie na półmetku mają cztery punkty nad najgroźniejszymi rywalami. Świetnie do składu wprowadzili się zawodnicy którzy dołączyli do zespołu latem - Ruiz swietnie współpracuje ze Slimanim, który w swoim trzecim sezonie w Lizbonie wkońcu gra rewelacyjnie - trzynaście goli w szesnastu występach daje mu drugie miejsce w klasyfikacji strzelców za Jonasem. I solidnie została wzmocniona linia defensywna, bo do składu od razu wskoczył sprowadzony z Udinese Naldo, a na prawej obronie świetnie prezentuje sie doświadczony JoaoPereira, który po dwóch sezonach w Valencii i jednym (nieudanym) w Hannoverze wrócił do Sportingu. Ciekawym uzupełnieniem jest też doświadczony Alberto Aquilani, który choć większość meczy wchodzi z ławki to i tak pozwoliło mu strzelić już trzy gole. Tondela natomiast jak na beniaminka spisuje się kiepsko i raczej trudno sie spodziewać by przygoda w Primeira Liga trwała dłużej niż jeden sezon. A nie tak wyobrażali sobie kibice Tondeli, którzy pewnie wygrali rozgrywki na zapleczu. Jednak ekstraklasowa rzeczywistość okazała się dużo trudniejsza bo beniaminek wygrał zaledwie dwa mecze, dwa kolejne zremisował i przegrał aż trzynaście, co daje bardzo skromny dorobek ośmiu oczek, co w perspektywie walki o utrzymanie nie napawa optymizmem, bo Academica, która zajmuje bezpieczne miejsce zdobyła szesnaście punktów. Raczej wątpliwe, by tę stratę udało się odrobić, a na pewno zdobycie punktów w meczu ze Sportingiem nie wchodzi w grę. Co prawda w pierwszym meczu Sporting wygrał zaledwie 2-1 strzelając gola w doliczonym czasie gry to uważam, że w Lizbonie bedzie juz dużo łatwiej zgarnąć komplet punktów. Stawiam na pewną wygraną Sportingu
⛔100

pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaFrancja Ligue 2
Spotkanie: Dijon - Bourg Peronnas
Typ: Dijon -1 (hand azjatycki)
Kurs: 2.43
Buk: Unibet
Godz. 20:00

Obok takiego meczu nie idzie przejść obojętnie. Już sam kurs na gospodarzy może wydawać się olbrzymi bo co jak co są faworytami tego spotkania. Dijon jest aktualnie na drugim miejscu w Ligue 2 i jest na dobrej drodze do awans do najwyższej klasy rozgrywkowej. Na swoim boisku gra naprawdę świetnie - w dziesięciu ostatnich spotkaniach na własnej murawie wygrali siedem, dwa zremisowali i tylko raz przegrali, ostatnio nie wiedzie im się najlepiej ponieważ od trzech spotkań nie umieją wygrać, ale to powinno się jutro zmienić. Przeciwnikiem gospodarzy będzie drużyna Bourg Peronnas, oni są odwrotnością gospodarzy ponieważ dwa ostatnie mecze wygrywali jednak patrząc na ich statystyki wyjazdowe to są one imponujące - w ostatnich pięciu spotkaniach nie wygrali oni żadnego, wszystkie przegrali a ich bilans bramkowy to 3:15, ogólnie na wyjazdach drużyna traci bardzo dużo bramek (średnia +2.0 na mecz). Jeśli chodzi o mecze bezpośrednie to nie ma czego tu oglądać bo myślę, że nie będą one miały wpływu na przebieg tego spotkania - fakt, w sierpniu ubiegłego roku goście wygrali na swoim stadionie 2:1 jednak jest do drużyna, która meczami na swoim boisku odrabia wszystkie stracone punkty na wyjazdach. Mecz powinien być jednostronny z przewagą kilku goli gospodarzy. W razie jakby Bourg zaskoczył to wole się zabezpieczyć jednak dla odważniejszych proponuje zagrać jeszcze typ 1 + over 2.5. Powodzenia.
✅143

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Spotkanie Nice-Angers
Typ: Gospodarze wygrają dokładnie 1 golem
Kurs 3.65
Godz: 20:30
Buk Unibet
Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie z Francuskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym drużyna Nice przed swoją publicznością podejmowała będzie druzynę beniaminka z Angers, goscie do tej pory radzili sobie bardzo dobrze w spotkaniach ze znacznie mocniejszymi rywalami, ale ostatnie spotkania wyjazdowe zespołu Angers to gra w kratkę , myślę że w dniu jutrzejszym też nie będą faworytem do zdobycia jakichkolwiek punktów , ponieważ nicea na swoim stadionie potrafiła grać na prawdę dobrę spotkania, pomimo iż na chwilę obecną to goście są wyżej notowani w ligowej klasyfikacji to nie są tutaj zespołem , który stworzy sobie wiecej sytuacji podbramkowych , tym bardziej że przecież ich limit farta w końcu musi się kiedyś wyczerpać. Nice ostatnio nie rozpieszczało swoich kibiców więc na pewno będzie tutaj chciało zdobyć komplet punktów , ogółem pomiędzy obiema ekipami jest 4 punkty różnicy i jeśli gospodarze wygrają w tym spotkaniu to zbliżą się do zespołu gospodarzy na tylko 1 oczko, stawiam wiec na wygraną zespołu gospodarzy jednym golem oraz na dokładny wynik 2:1.
✅265

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia
Spotkanie:Brentford - Burnley
Typ: Rzuty rożne/Brentford-2(AH)
Kurs: 1.9
Godz: 20:45
Buk: bet365
Brentford na własnym obiekcie wykonuje średnio 5.7 rzutów rożnych, Burnley na wyjeździe 3.5. Już tutaj różnica w wykonywanych kornerach jest zachęcająca,a biorąc pod uwagę ostatnie występy gospodarzy wygląda to jeszcze lepiej. Otóż patrząc od grudnia a więc 4 spotkania na własnym stadionie średnia rzutów rożnych wynosi w ich przypadku 8.25, a jeśli spojrzymy jeszcze na ich gry wyjazdowe z tego okresu to tam w czterech meczach rozegranych w tym czasie średnia wynosi 5.25 (przy 3.7 na cały sezon). Jako że Burnley ani razu nie przekroczyło 6 kornerów na wyjeździe(4/13 powyżej czterech rr), a zdarzył im się nawet pusty przelot to jestem skłonny zagrać ten typ.
⛔100

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - BBL
Godzina: 20:00
Spotkanie: Wurzburg - Mitteldeutscher
Typ: under 162,5
Kurs: 1.88
Bukmacher: Unibet
Analiza: Na jutro wybrałem mecz z ligi niemieckiej gdzie ekipa gospodarzy podejmuje outsidera ligi. To własnie ekipa Mitt przekonała mnie do tego aby wejść w under w tym meczu gdyż liczę na ich słabość w ofensywie. Drużyna z Wurzburgu raczej nie podkręca maksymalnie tempa. Na pewno gra up tempo to nie jest ich znak firmowy. Overy jakie wykrecali to z drużynami preferującymi taki styl. Dwa ostatnie spotkania tych drużyn również underowe więc liczę na podtrzymanie tej passy głownie dzięki gościom. Scenariusz na mecz to spokojna wygrana i kontrolowanie tego spotkania przez Wurzburg z wynikiem underowy w moim odczuciu. Ostatnio grali ze soba 2 tygodnie temu i goście rzucili 76 pkt, teraz myślę że gospodarze na tyle im nie pozwolą. Zobaczymy
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL
1:00 am.
Washington Capitals - Vancouver Canucks
Powyżej 5 bramek
(1,75) Betsson
Na dzisiaj wybieram spotkanie w stolicy, choć i tak pewnie będę oglądać spotkanie w Montrealu. Dzisiaj biorę pod lupę mecz, w którym Stołeczni będą gościć u siebie Orki. Caps, grają jak z nut. Wszystko im wychodzi, są nieustępliwi, zawzięci jak widać mierzą wysoko. Co również może się spodobać, byleby nie zluzowali hamulców podczas finałów. Bo to jak gra cały zespół, można bić brawa na stojąco. Ostatni mecz, pokazał jak cały zespól szanuje Ovieckina, który ukoronował 500 bramkę w karierze. Kwestia formalności to tylko była, w której tercji zaksięguję. Bo to że strzeli było PEWNE! Sami Capitals notują bardzo dobre mecze na swoim terenie, sporo bramek strzelają i do tego jeszcze nie odnieśli żadnej porażki na swoim terenie. Do tego bilans bramkowy też robi ładne cyferki 22-8. Jak widać, nie tylko Ovi tam gra, ale jest i Oshie którego Caps pozyskali z Nutek. Pewnie do dzisiaj sobie plują w brodę, że się tak kapitalnie odnalazł i też dużo punktuje. Z resztą cały zespół i jego gra odprawia rywali z kwitkiem i robią to bez żadnych skrupułów. Natomiast po drugiej stronie Orki. Niewygodny rywal, ale i do ogrania. Między słupkami Miller, który jest w mojej ocenie bardzo dobrym bramkarzem. Kiedy ma dzień konia ciężko go powstrzymać. Natomiast Orki, nie mają jakoś specjalnie silnej defensywy, żeby można było ich powstrzymać. Ryan, jeszcze z czasów kiedy grał w Buffalo też notował całkiem fajne wyniki. Mimo, że wtedy grał w Sabres. Którzy nie mieli nic do powiedzenia w lidze. Teraz też zbytnio nie mają, ale taki goalie Miller, powinien szukać miejsca tam gdzie może coś zyskać. Tak to też uczynił, przechodząc do Canucks. Tutaj może więcej zdziałać, niż wtedy w Sabres. Orki całkiem sporo bramek nastukali do tej pory. Trochę też ostatnio punktów nazbierali więc sytuacja w tabeli będzie napięta do samego końca. Nie są bez szans, ale nie uważam że dzisiaj wiele zwojują na terenie Capitals. Coś tam strzelą, ale to kwestia Stołecznych na ile im pozwolą. Gram overek!
ZWROT

saszix 86

saszix

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Mistrzostwa Europy
Godzina: 18:00
Spotkanie: Francja - Macedonia
Typ: Macedonia +5.5
Kurs: 2.05
Bukmacher: Expekt
Analiza:
MISTRZOSTWA EUROPY W PIŁCE RĘCZNEJ W POLSCE CZAS ZACZĄĆ !
Wybrałem spotkanie pomiędzy aktualnymi mistrzami świata, mistrzami Europy - Francuzami a Macedonią. Zapowiada się bardzo ciekawe widowisko gdyż Francuzi są faworytem do wygrania całego turnieju lecz w nie zapomnijmy o nieobliczalnej drużynie którą jest reprezentacja Macedonii mająca w swoim składzie wielką gwiazdę FC Barcelony Kirila Lazarova. To w nim pokładam wiarę w mój typ gdyż wierzę, że będzie on jednym z głównych faworytów do króla strzelców całego turnieju. Patrząc na H2H w ostatnich 2 spotkaniach tych drużyn Francuzi nie pozostawili żadnych złudzeń kto jest lepszą drużyną wygrywając w obu spotkaniach 35:24. Mnie jednak to w niczym nie zniechęciło do nie postawienia na ten typ, gdyż trzeba pamiętać, że jest to drużyna turniejowa, która w fazie grupowej nie pokazuje nic specjalnego wychodząc z grupy po niezbyt pięknej grze do której przyzwyczajają swoich kibiców w półfinałach bądź finałach. Dopiero po fazie grupowej odpalają armatę i zaczynają pokazywać, że nie przypadkowo przez ostatnie lata wygrywają wszystko co się da. Tak więc liczę na skromną wygraną Francji i nie wierzę by Macedonia nie podjęła równorzędnej walki bądź przegrała ten mecz większą różnicą goli niż 5.

⛔100

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaArgentyna , Torneos De Verano
Spotkanie: Estudiantes - Racing Club
Kurs: 2.88
Buk: bet365
Godz. 02:10
Analiza:
Witam bardzo serdecznie. Na dziś wybrałem typ z turnieju ligi argentyńskiej . Mecz jaki mnie zaciekawił to starcie ekipy Estudiantes z zespołem Racing Club. W tym meczu buki ciut większego faworyta widzą zespół gości lecz ja tak nie uważam bo moim zdaniem oba zespoły stać na wygranie tego meczu . Jednak myśląc dalej stwierdziłem , że grać na wygraną którąkolwiek z drużyn jest zbyt ryzykowne i proponuję Państwu grać zakład na to , że w meczu zobaczymy co najmniej 3 bramki . Kurs jak dla mnie bardzo fajny a i statystyki wiele mówią. W 6 z ostatnich 10 meczy wchodził over 2.5 gola i liczę , że dzisiaj będzie tak samo bo szansa na to jest spora. W starciach head to head bywało różnie ale wiele razy padały co najmniej trzy bramki i moim zdaniem dzisiaj również zobaczymy sporo bramek bo oba zespoły mają o co grać . Życzę powodzenia.
✅188

Otrzymane punkty reputacji: +15
M 6

michal21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - FRANCJA: Ligue 2
Godzina: 20:00
Spotkanie:
Creteil - RC Lens
Typ: Lens i poniżej 2,5
Kurs: 3,70
Bukmacher: expekt
Analiza: Witam dzisiaj spotkanie dwóch ekip Creteil - RC Lens czyli drużyny grającej u siebie która zajmuje ostatnie miejsce w lidze z drużyną z 8 miejsca walczącą o awans do wyższej ligi ,ostatnie 5 meczy w lidze drużyny gości na wyjazdach okazały się 3 zwycięstwami i 2 remisami co bardzo dobrze o nich świadczy , potrafią powalczyć na wyjazdach ,za to gospodarze u siebie z ostatnich 5 meczy 4 przegrali a jeden zremisowali i to też z drużyna z końca tabeli, lecz uważam że w tym meczu nie padnie za dużo bramek max 1 albo 2 dla tego stawiam że wygrają lecz będzie poniżej 2,5 bramki .
⛔100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Caps - Vancouver
Typ: 1 ml + Backstrom scores
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie Washington Capitals z Vancouver Canucks. Ciezko przejsc obojetnie wobec ostatniej serii Capitals. Jednym slowem graja kapitalnie, jesli mozna uzyc skojarzenia z ich nazwą. Na ostatnie 20 meczów przegrali tylko 4 razy. Wszystkie na wyjezdzie. U siebie nie przegrali od 10 spotkań i dosłownie demolują rywali. Ostatnio strzelali po 7, 5, 3, 5 bramek. Typowałem ostatnio strzelca Kutznesova i mimo 7 bramek nie strzelił, więc dzis zmieniam i gram na Backstroma który zagra w 1 linii (14 bramek). Ovechkina się nie opłaca bo kurs wynosi tylko troche ponad 3. Zespol gra druzynowo, a strzelcy maja mniej wiecej rowne statystyki. Ostatnio wlasnie centrzy nie strzelili wiec licze ze wezma sie do roboty. U gosci wraca Miller do bramki, Johansen do obrony. To sa na pewno wzmocnienia, ale nie wiadomo jak z formą u nich. Sami Canucks na wyjazdach wygrali tylko 3 z ostatnich 10, a razem 8 z 22. Caps są z kolei najlepsi u siebie i to w każdej statystyce. Ciezko postawic na przeciw tej druzynie. Jeszcze tylko strzelec zeby wszedł i bedzie dobrze.
⛔100

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Godzina: 03:00
Spotkanie: Utah Jazz vs Sacramento Kings
Typ: Under 200,5
Kurs: 1,90
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś trzeba korzystać z atrakcyjniej inni wystawionej przez buki w domowym meczu Utah.
Czemu trzeba korzystać, bo jest po prostu, wyolbrzymiona !!
Co więcej wyższa linia niż dzisiejsza, była tu tylko raz.
A co najlepsze tylko o 1 pkt. i tylko z powodu iż przeciwnikiem byli Golden State, które jak wiadomo rzuca potężne ilości pkt. każdemu zespołowi co nie zmienia faktu, że, grają koszykówkę, która wychodzi z założenia rzuć więcej niż przeciwnik, więc i obrona nie jest tam jakoś ważna.
Ale nie bd. nawijać o GSW. bo nie bd. uczestniczyć w tym meczu.
Jak każdy zdołał się już przyzwyczaić linię wystawiane w meczach Jazz są zazwyczaj między 182-200.
Więc co się rzuca w oczy to na pewno to że, buki wystawiają na ich mecze często wręcz mizerne jak na standardy NBA linie.
Ale są ku temu powody....
Nie mniej jednak, Jazzmani i tak na własnym parkiecie zdobyli aż 14 underów na 23 mecze.
Kolejne dobre info to takie że, zdobyli 8 meczy poniżej linii w 11 ostatnich meczach na własnym parkiecie, oraz w 13 na 19 ostatnich rozegranych spotkaniach.
Ja wiem że, ktoś może powiedzieć....
Zaraz, linia nie jest mała bo przecież gra też Sacramento !!
Ale im się tu nie gra łatwo i nie czują się jak ryba w wodzie, bo co aż, dziwne w 5 ostatnich tu rozegranych meczach wynik więcej niż 100 pkt. osiągnęli tu tylko raz !!
⛔100

vaen 1,8K

vaen

Użytkownik
:hokej: EBEL, godzina 19:15
HC Bolzano - Dornbirner EC
Bolzano &#39;60 @2.24 Pinnacle​

Dzisiaj zmierzam do włoskiego miasta Bolzano, gdzie Włosi zmierzą się z gośćmi z Dornbirn. Gospodarze tracą zaledwie jeden punkt do gości. Przy czym Lisom brakuje tego punktu do wskoczenia na miejsce premiujące uczestnictwem w Play-Offs. A jako że znajdują się obecnie w lepszej formie, a także posiadają atut własnego lodowiska przewiduję, że rozstrzygną spotkanie w czasie regulaminowym. Mam nadzieję, iż niewielu austriackich fanów przedrze się przez Alpy do Trydentu i tym samym w PalaOnda doping będzie jednogłośny. Patrząc szerzej na dziesięć ostatnich spotkań rozgrywanych na ww. lodowisku Włosi odnieśli osiem (jedno po OT) zwycięstw i zaledwie dwie porażki, kolejno z trzecim oraz drugim zespołem ligi (z Znojmo oraz z Linz). Jeśli chodzi o Buldogów to na ostatnie dziesięć spotkań wyjazdowych odnieśli zaledwie dwa zwycięstwa, a także aż osiem porażek. Sądzę, że Włosi skutecznie wykorzystają atut własnego lodowiska oraz chęć rewanżu za wysoką porażkę (5:2) w Austrii, która miała miejsce niecały miesiąc temu.
✅124

Otrzymane punkty reputacji: +9
loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina. Piłka NożnaFrancja- Ligue 2
Godzina. 20.00
Spotkanie. Nimes – Clermont
Typ. Goście wygrają
Kurs. 3.20
Bukmacher. Bet365
Analiza.

W dzisiejszym meczu francuskiej Ligue 2 w ramach 21 kolejki drużyna Nimes podejmie na swoim boisku drużynę Clermont. Gospodarze w tabeli zajmują ostatnie miejsce z dorobkiem 12 punktów mając na koncie 4 zwycięstwa,8 remisów i 8 porażek a ich bilans bramkowy to 21-27. Drużyna Nimes w ostatniej kolejce wygrała z Brestem 2-0 na swoim boisku czym przerwali serię 4 meczy bez zwycięstwa. Patrząc na wyniki meczów gospodarzy w tym sezonie nie mogę zrozumieć dlaczego według bukmacherów Nimes jest faworyzowany pod względem niższych kursów na ich zwycięstwo niż gości,przecież ostatnio nie mogli sobie poradzić z amatorami z Moulins przegrywając w pucharze Francji 0-1 czy po dogrywce wygrać z innym amatorskim zespołem Frontignan. Goście drużyna Clermont w tabeli 2 ligi zajmuje wysokie 3 miejsce z dorobkiem 34 punktów mając na koncie 9 zwycięstw,7 remisów i 4 porażki a ich bilans bramkowy to 32-24.
Przyjezdni mają serię 3 kolejnych zwycięstw i jeżeli zagrają na swoim poziomie to powinni bez problemów zdobyć 3 punkty w tym spotkaniu. Goście walczą w tym sezonie o awans do wyższej klasy rozgrywkowej i z takimi drużynami nie mogą pozwolić sobie na stratę punktów bo za plecami ze stratą 1 lub 2 punktów czekają na ich potkniecie kilka drużyn.
⛔100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Euroliga
Godzina: 20:40
Spotkanie:
Real - Żalgiris
Typ: Rodriguez ov 6.5 asysty
Kurs: 1.83
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Zamiast pisać nową analizę po prostu zacytuję post sprzed tygodnia na taki sam typ; &quot;Analiza jest prosta.Nie ma Llulla, więc długie minuty pogra Sergio bo zbyt wielu opcji Laso nie ma do rotacji (zostaje młody Doncic i Rivers). Z Brose Sergio pograł blisko 30 minut (8 asyst !!!) i dziś pewnie będzie podobnie (chyba, że Cska zrobi dużą przewagę i mecz szybko będzie ustawiony). Mecz powinien być bardzo ofensywny a ktoś przy zdobywaniu pkt musi brać udział jako asystent :smile:. Więc kto jak nie Sergio ? :smile:. Średnia z sezonu prawie 6 asyst na mecz, ale to podczas obecności Llulla. Bez niego z potencjalnie sporą ilością minut na parkiecie dziś tę linię Sergio powinien spokojnie przekroczyć.&quot;
Dodam tylko, że w tamtym meczu z Cska Sergio miał 13 asyst ???? . Polecam.
✅83

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom