>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 15.01.2016 (piątek)

Status
Zamknięty.
P 268

pawelek1086

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja, Ligue 2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Sochaux - Niort
Typ: remis
Kurs: 3.1
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Jak powszechnie wiadomo niższe ligi francuskie są bardzo &quot;remisowe&quot;. A typowany przeze mnie mecz jest remisowy aż do bólu.
Oba zespoły zajmują miejsce w dole tabeli i grają w tym sezonie tak sobie. Szczególnie żenująco wyglądają ich średnie bramek, która dla gospodarzy wynosi 0,7 na mecz, a dla gości 0,95 na mecz. Do tego obie drużyny zaliczyły w tym sezonie sporo remisów. Niort na 20 rozegranych meczów w lidze zremisował 12 razy, co daje mu pierwsze miejsce w tej kategorii w lidze wraz z FC Paris. Sochaux z kolei zremisowało 7 meczów na 20 czyli też całkiem sporo.
Biorąc pod uwagę pięć ostatnich meczów wygląda to również interesująco. Sochaux w tym okresie na swoim stadionie raz wygrało i cztery razy zremisowało (w tym dwa razy w Pucharze Francji). Niort na wyjeździe prezentuje się nieco lepiej, bo w ostatnich pięciu meczach wygrał trzy razy, raz zremisował i raz przegrał. Ciekawostką jednak jest to, że wcześniej mieli serię pięciu meczów wyjazdowych z remisami.
Zespoły te już w tym sezonie spotkały się w lidze. W sierpniu padł... remis ????
Biorąc pod uwagę specyfikę 2. ligi francuskiej i formę obu zespołów to właśnie remis wydaje się być najbardziej prawdopodobny ;)
⛔100

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - The Masters 2016
Godzina: 14:00 CET
Spotkanie: Judd Trump v Neil Robertson
Typ: Match to go to a Deciding Frame
Kurs: 4,50
Bukmacher: william hill
Analiza: Dzisiaj w Masters kolejny snookerowy klasyk. Trudno o bardziej wyrównany bilans bezpośredni niż w przypadku rywalizacji Trumpa z Robbo. W sumie w meczach remis 12-12, we frejmach 101-100 dla Anglika, ostatnie 5-6 lat to masa zaciętych overowych spotkań między nimi, również na najdłuższym dystansie, sporo również deciderów, w tym 2 ostatnie. Trampek po przegranym finale Shanfhai Masters mocno obniżył loty, ale dochodzą słuchy, że w końcu wziął się w garść. Przerwę świateczną spędził przy stole treningowym i trzeba przyznać, że w CLS poprawę było widać: w dobrym stylu wygrał 2 grupę, w playoffach przejechał się najpierw po Selbym (3-0, wykradziony frejm przy 2 snookerach!), a w finale po Williamsie (3-1), do tego parę setek. Czyżby szykowała się mała reaktywacja Trumpa? W 1 rundzie z dobrze dysponowanym Maguire’em wyglądał więcej niż solidnie, Ronniemu przetarcie w CLS wyszło na dobre, nie ma powodu, żeby w przypadku Judda miało być inaczej. W każdym razie powrót Anglika do swojej normalnej formy w połączeniu z ciasnym do bólu bilansem obu graczy uprawdopodabnia scenariusz ciężkiego meczu dla faworyta. Robbo w 1 rundzie nie miał z kim przegrać, bo ktoś się przebrał za Fu i grał jak amator bez rozumu. Wynik 6-0 oddaje wszystko a i tak Fu miał masę szans, po prostu nie był w stanie z nich skorzystać. Forma Robbo wcale nie taka błyskotliwa, moim zdaniem gorsza niż wyniki, trochę miał szczęście do rywali. To nie musi oznaczać od razu przegranej Australijczyka, ale już zacięty snookerowy klasyk bardzo prawdopodobny, chyba bardziej niż wygrana faworyta. Dla mnie wszystkie overowe typy do gry, włącznie z deciderem. ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER ✅350

Otrzymane punkty reputacji: +3
przem966 143

przem966

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Egipt, Premier League
Godzina: 14:00
Spotkanie: El Entag El Harby - Aswan SC
Typ: X2
Kurs: 1,72
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Wracam do ligi egipskiej. Typuję remis lub zwycięstwo gości.
Będzie to pierwszy bezpośredni mecz pomiędzy tymi zespołami. Obie w tym sezonie ligowym zdobyli w 13 meczach po 14 punktów. Jak zatem widać zagrają dwa przeciętne zespoły, które zarówno w tabeli jak i formą wiele się od siebie nie różnią. Mecz na neutralnym gruncie. Pisząc o El Entag El Harby, że grają u siebie mam na myśli mecze, w których wystąpili w roli gospodarzy - tak jak dzisiaj.
El Entag El Harby ostatnio nieco mnie zaskoczył. Na wyjeździe wygrał aż 3:1 przeciwko Wadi Degla. Nie spodziewałem się tak wysokiego zwycięstwa choć rywal ostatnio obniżył loty. U siebie El Entag gra bardzo underowo. W 6 takich spotkaniach padło 5 bramek. El Entag El Harby punktował tylko w jednym meczu. Jedyne dwa gole, które strzelił u siebie dały mu wtedy zwycięstwo nad El Geish (2:1). W pozostałych pięciu meczach nie strzelił ani jednej bramki sam tracąc zaledwie dwie. Ostatni mecz domowy to porażka 0:1 przeciwko Al Ahly.
Aswan ostatnie dwa mecze zagrał u siebie. Oba wygrał. Najpierw 2:1 przeciwko Wadi Degla a w poprzedniej 1:0 nad El Hodood. O ile Aswan u siebie potrafi grać dobrze to mecze wyjazdowe nieco mu nie leżą. Sześć meczy poza domem przyniosły im zaledwie dwa oczka (bilans 0-2-4). Jest jednak jedna rzecz, która skłania mnie do typowania w stronę Aswan. Ich gra w ofensywie. Na wyjeździe rozegrali sześć spotkań. Mimo iż nie wygrali ani jednego to w pięciu strzelał przynajmniej jedną bramkę. Ostatnie trzy przegrał ale rywalizował z drużynami silnymi, które w dodatku przed własną publicznością grają dobrze: ENPPI (2:3), Al Masry (2:3), Al Ahly (1:3). Jak widać mimo porażek mecze te były dość wyrównane i Aswan punktował regularnie.
Typuję, że gospodarz nie wygra. U siebie bardzo rzadko strzela gole (punktował tylko w jednym z sześciu takich spotkań). Ostatnio ograł Wadi Degla ale rywal nie wygrał poprzednich siedmiu meczy a dwa ostatnie przegrał (także jego forma nie najlepsza). Aswan na wyjeździe najlepszych wyników nie notował. Mimo to podoba mi się ich dyspozycja w ataku przeciwko ostatnim rywalom. Jak by nie było trzy ostatnie porażki z czterech w sześciu meczach na wyjeździe miały miejsce przeciwko zespołom zdecydowanie silniejszym niż El Entag El Harby. Sądzę, że gospodarz nie odniesie zwycięstwa w tym spotkaniu. Aswan ofensywnie wygląda nieco lepiej choć El Entag potrafi dobrze grać w obronie. Mój typ X2
⛔100

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
PN - JPL, 20:30
Genk vs. Zulte
BTS,
1.75
OtoBet
Wraca JPL, wracamy z typowaniem. Na początek mecz Genku z Zulte. Oba zespoły mogą zaliczyć obecny sezon do udanych, choć najważniejsze mecze przed nimi. Jedni i drudzy mają w zamiarze grę w TOP 6. Bliżej tego celu są kopacze Essevee, ale Genk nie odpuści i dzisiaj będą szukać bardzo ważnych trzech oczek. Gospodarze poczynili ciekawe kroki w oknie transferowym. Z Panathinaikosu Ateny przybył Nikolaos Karelis, który zdobył dla Koniczynek 8 bramek w 16 meczach. I według informacji z konferencji prasowej zagra w dzisiejszym meczu. Sądzę, że może to być odpowiedni nabytek wzmacniający szeregi ofensywne. Dodam, że do zespołu dołączył Ruslan Malinovskyi. To utalentowany Ukrainiec, który ostatnio występował w Zoryi Luhańsk i był jedną z ciekawszych postaci w tej ekipie. On dzisiaj także jest w kadrze meczowej, choć o jego grę w podstawowej jedenastce może być trudno. Genku nikt istotny nie opuścił, a to bardzo cenna wiadomość. Zulte ma jednak podobną strategię. Zespół opuścił ostatnio kontuzjowany Jorgensen, więc jego brak niczego nie zmieni, a do drużyny wstąpił inny Duńczyk, Daalsgard. Niezły obrońca, filar Aalborgu przez wiele sezonów. Powinien się przydać gościom. Mankamentem po stronie Essevee będzie brak Thiama (7 bramek) i strzelanie spoczywać powinno na barkach Leye, który gra bardzo dobry sezon. Ponadto na wypożyczenie trafił do zespołu Poletanovic z Gentu. Młody pomocnik, który ma potencjał. Kadrowo obie drużyny wyglądają solidnie przed tą batalią i BTS wydaje się być najrozsądniejszy tutaj. Genk musi walczyć o TOP 6, a i Zulte nie ma zamiaru tracić swojej lokaty. Statystycznie gospodarze tracą nieco ponad bramkę na mecz na włąsnej murawie, a Zulte na wyjeździe strzela ponad 1.5 bramki na spotkanie. Forma obu zespołów dopisuje, H2H nawet korzystne. Spodziewam się niezłego wejścia w nowy rok i sporej liczby trafień.
✅75

peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Serbia
Godzina: 18:00
Spotkanie: Vrsac - Borac
Typ: Borac
Kurs: 1,41
Bukmacher: 365
Analiza:
Borac to drużyna z czubu tabeli. Legitymująca się bilansem 11Z-4P. A 5 ostatnich pojedynków wyjazdowych to aż 4Z-1P. Widać drużyna poukładana i walcząca o tytuł. Dzisiaj bez znaczących braków w składzie.
Gospodarze to średniak 8 miejsce. 6Z-9P. Dzisiaj z poważnym ubytkiem w składzie. Bez najlepszego zawodnika. Na pewno nie zagra rozgrywający: Mladen Jeremic 17,9pkt, 4,1zbiórki, 4,0asysty.
Pojedynek widzi mi się dość zacięty dlatego nie decyduje się na handicapy w stronę gości ale kursy już spadają i pewnie linia się przesuwa. Do dubelka w sam raz.
Ps. Użytkownik BartezGambler poczuł się urażony, że mój wczorajszy typ nie wszedł. W związku z czym chciałbym wszystkich przeprosić prócz użytkownika BartezGambler. Tego użytkownika nie przepraszam, bo to jak widać pijawka(17 postów przez 8lat) która nic nie daje od siebie, a potrafi tylko krytykować innych za swoje typy. Kiedy przestaniesz być pijawką i zaczniesz podawać jakieś trafione typy ze skutecznością 100%?
✅41

Otrzymane punkty reputacji: +5
loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 2
Spotkanie:
Nîmes Olympique - Clermont Foot
Typ: X
Kurs: 3,25
Bukmacher: [Pinnacle]
Analiza:
Nie mogę zgodzić się z loki123, że Clermont jest tu zdecydowanym faworytem.
Ze wspomnianymi Moulins i Frontignan, Nîmes zagrało składem na wskroś rezerwowym. A wiadomo jak to jest z drużynami z niższych lig, motywacja sięga zenitu, żeby wygrać z faworytem. Trener Nîmes widocznie nie widział sensu walki za wszelką cenę o udział w Pucharze Francji.
Faktem natomiast jest, że różnica między obiema drużynami w tabeli jest znaczna, ale decydujący wpływ na dzisiejszy wynik może mieć fakt, kto tu jest gospodarzem.
Nîmes u siebie: 2-7-1, bramki 11:10 (ogólnie 4-8-8, 21:27).
Clermont na wyjazdach: 2-4-3, bramki 11:14 (ogólnie 9-7-4, 32:24).
Nîmes w tym sezonie mierzyło się już u siebie z innymi drużynami z czołówki:
Nîmes 2:2 Le Havre (5. miejsce, bilans na wyjazdach: 5-2-4, 16:14)
Nîmes 1:1 Red Star (7.miejsce, bilans na wyjazdach: 5-4-1, 9:4)
Nîmes 2:2 Nancy (1. miejsce, bilans na wyjazdach: 5-4-1, 13:7)
Nîmes 1:1 Dijon FCO (2. miejsce, bilans na wyjazdach: 4-3-3, 14:11)
Łatwo zauważyć, że drużyny te mają lepsze statystyki wyjazdowe, niż Clermont. Ponadto Clermont w tym sezonie na wyjazdach też grało z drużynami z dolnej części tabeli i notowało sporo remisów:
(11. miejsce, bilans u siebie: 5-2-2, 13:7) Stade Drestois 1:2 Clermont
(10. miejsce, bilans u siebie: 4-2-3, 10:7) Tours FC 1:1 Clermont
(14. miejsce, bilans u siebie: 2-6-3, 11:11) Niort 1:1 Clermont
(13. miejsce, bilans u siebie: 3-3-4, 13:9) Evian TG 2:2 Clermont
Składy wydają się być porównywalne ze składami przekrojowymi w tym sezonie:
Nîmes
B: Michel (20/0) Gallon (0/0)
O: Cordoval (20/0) Harek (11/0) Paquiez (1/0) Marin (13/0)
P: Azouni (17/1) Savanier (13/2) Briançon (10/0) Lacourt (5/0) Cissokho (11/1) Tchenkoua (15/2)
N: Mounié (15/4) Koura (17/5) Ripart (12/1) Maoulida (16/2)
Absencje: obrońca Barrillon (13/1), pomocnicy Sergio (10/0), Valls (12/0) i Fabre (6/1).
Clermont
B: Jeannin (18/0)) Caillard (3/0)
O: Agounon (14/0) Avinel (16/0) Bockhorni (8/0) Djellabi (19/0) Laporte (7/1) Martin (14/0)
P: Boulaya (18/5) Ekobo (20/0) Espinosa (15/0) Genest (16/1) Hunou (15/3) Jobello (15/0)
N: Diedhiou (19/18) Dugimont (20/2)
Absencje: pomocnik Reale (8/1), obrońca Rivieyran (10/0).
Także uważam, że najbardziej prawdopodobny jest tu bramkowy remis.
Dla odważnych: X+BTS za 4,00.
Powodzonka! ????
PS Myślałem jeszcze nad Twente - Heracles 2+BTS za 4,50, jakby ktoś chciał się zainteresować.
⛔100

tymexx 159

tymexx

Użytkownik
Snooker The Masters
20:00
Higgins vs. Bingham
Typ: Higgins -1,5 frame&#39;a
Kurs: 1,80
Buk: bet365
Aktualny mistrz świata Stu w tym sezonie daleko od mistrzowskiej formy, wydaje sie ze mial szczęście ze trafił w 1 rundzie na jeszcze slabszego Dinga, mnóstwo pomylek w tym meczu, jedyny przeblysk z atakiem ma maxa.
Johny natomiast jak widać świetnie przygotowany do Mastersa, chyba zrobil najlepsze wrażenie w 1 rundzie pokonując niezlego Wenbo i wbijajac 3 setki.
Uwzględniając aktualne dyspozycje obu panów nie pozostaje nic innego jak typować pewne zwycięstwo Higginsa, choć Binghama stac na przebłyski ; mysle, ze Jasiu na więcej jak 3-4 framy mu nie zezwoli
⛔100

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 2
Spotkanie: Dijon - Bourg Peronnas
Typ: BTS i Dijon
Kurs: 3.6
Buk: Całoroczny

Dwie najbardziej bramkostrzelne drużyny w Francuskiej drugiej lidze, Dijon 35 bramek, a Bourg 33 przy czym dzisiejsi gości również tracą sporo bramek, obecnie po 20 kolejkach ich bramkarz 34 razy wyjmował piłkę z siatki. Goście do vicelider, 4 pkt straty do Nancy. Ostatnie dwa mecze na stadionie dzisiejszych gospodarzy w starciahc z ekipą Bourg nie poszły po ich myśli bo były to dwie porażki 2:1 i 1:0, ogólnie h2h tych dwóch ekip zdecydowanie nie przemawia za stawianiem zawodników Dijon jednak ja idę w ich stronę, ponieważ obecnie są w bardzo dobrej formie i mają szansę na awans do Ligue 1, natomiast Bourg okupuje środek tabeli i słabo wiedzie im się na wyjazdach 2/1/6, bramki 9:19. Goście dzisiejszy mecz powinni spokojnie wygrać, ja jednak dorzucam do tego BTS, bo jak pisałem wyżej są to dwie najbardziej bramkostrzelne drużyny ligi.
⛔100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ???? Buenos Aires 3 challenger 2016 (Argentyna) Ćwierćfinał
Godzina: 17:30
Spotkanie:
Melzer Gerald - Silva Dutra Rogerio
Typ: 1
Kurs: 1.75
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Faworytem bukmacherów, jak i moim w tym meczu będzie Austriak, Gerald Melzer z 144 miejsca ATP, czyli jest tylko o 4 oczka niżej od swojego rekordu. Austriak większość swoich meczów gra na clayu i tam czuje się najlepiej. Jednak Gelard to nie jest typowy przebijak, nieco się wyróżnia od podstawowych grajków specjalizujących się w tej nawierzchni. Sezon jak na jego możliwości zaczął bardzo dobrze ponieważ wygrał challenger w Mendozie. W tym turnieju pokonał kolejnych dwóch przeciwników, czyli ma serię 7 meczów bez porażki. Melzer ma 188 cm wzrostu i bardzo mocny serwis, na mączce to nie robi takiej różnicy jak na hardzie, ale mimo wszystko jest to spory handicap dla niego. Dysponuje bardzo dobrym uderzeniem kończącym z forhendu, bekhend bardziej ubogi i do poruszania się na korcie również można się przyczepić.
Brazylijczyk obecnie jest na 126 miejscu ATP a najwyżej był 84. W tamtym roku tak naprawdę odżył, ponieważ poprzedni sezon miał fatalny. Rogerio, jeśli chodzi o wyszkolenie techniczne to jest znacznie wyżej niż przeciwnik. W przeszłości również grał z bardziej wymagającymi przeciwnikami także plusem jest rywalizacja na wyższym poziomie. Końcówkę 2015 roku również nie miał kolorowego, ponieważ w dwóch swoich ostatnich meczach musiał kreczować. Obecny sezon nie zaczął się dobrze dla niego, ponieważ w swoim pierwszym turnieju odpadł na dzień dobry z anonimowym raczej tenisistą w trzech setach gdzie wygrał pierwszego. W tym turnieju pokonał najpierw również jakiegoś &quot;no name&quot; 6:1, 6:2 i w drugiej rundzie stracił seta z mało wymagającym grajkiem. Moim zdaniem dzisiaj wygra Melzer ponieważ jest w dobrej formie no i Panowie grali w 2014 roku gdzie wygrał Austriak 6:3, 6:1.
⛔100

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka Nożna - Holandia 2
Godzina 20:00
Sittard - Den Bosch
Over 3.5 gola
2.85
Unibet

W piątkowy wieczór rozgrywki po przerwie &quot;zimowej&quot; wznawia 2 liga holenderska. Wybrałem mecz pomiędzy Fortuną Sittard, a Den Bosch. Gospodarze po 18 meczach są na 17 miejscu w lidze, a goście plasują się na pozycji numer 10. Typuję w tym meczu na over 3.5 gola. Skłania mnie do tego przede wszystkim statystyka drużyny gospodarzy, którzy na 18 ligowych spotkań zanotowali aż 10 razy powyżej 3.5 gola, co jest 2 wynikiem w obecnych rozgrywkach. Ekipa Fortuny Sittard zaliczyła między innymi takie rezultaty jak 2:2, 1:4, 3:1, 2:4, 0,6. Po drugie jest to rewanż za mecz w rundzie jesiennej, w którym co ciekawe padł wynik 2:2, a więc została przekroczona linia 3.5 gola. Dzisiaj moim zdaniem żadna z ekip nie zadowoli się remisem i od początku meczu będą grać akacja za akcję co przełoży się na zdobycie kilku goli. Mój typ to 1:3 dla przyjezdnych i over 3.5 gola.
⛔100

siwson 11

siwson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, National
Spotkanie: Frejus ₋ Consolat Marseille
Typ: 2
Kurs: 2,20
Bukmacher: [Bet365]
Analiza:
Na dziś wybrałem spotkanie 3 klasy rozgrywek we Francji pomiędzy Frejus Saint Raphael a Marsylia Consolat. Faworytem tego spotkania są goście z Marsylii którzy dziś zaliczą najkrótszy wyjazd w sezonie bo zaledwie 150km - 4 miejsce w tabeli z bilansem 7-5-5. Gospodarze spotkania zajmuja ostatnią 18 pozycję w tabeli z bilansem 2-8-7. Ekipa Frejus nie wygrała w lidze od 21.08.2015 - było to też ostatnie domowe zwycięstwo! Jeśli chodzi o przyjezdnych aktualnie są najlepszą wyjazdową ekipą w lidze (4-3-2) chciaż ostatnie 5 spotkań to zaledwie 1 zwycięstwo (1-2-2). Patrząc na mecze wyjazdowe widać że zdecydowanie lepiej radzą sobie z ekipami z dolnej części tabeli. Drużyna Consolat ma 1 punkt stary do 3 miejsca premiowanego awansem i jeśli chcą walczyć o awans do Ligue 2 taki mecz jak dziś muszą wygrać. Dodatkowo gospodarze na ten mecz zamykają jedną z trybun specjalnie dla kibiców gości i myślę że to oni po 90 minutach będą świętować zwycięstwo swojej drużyny. Powodzenia!
⛔100

F 34

farawayjoker6

Użytkownik
Starseries Finals
QM vs NaVi 16.00
Navi wygra 2-1
Kurs. 4.33
Buk Bet365
NaVi - drużyna którą keruje Guardian. Tak, można powiedzieć że nie zawsze ma najwięcej fragów ale takie sytuacje to rzadkość. Edward czasem coś ugra, tak samo seized, flamie czy Zeus. NaVi spokojnie wygrało z G2, za to QM przegrało z G2 Envy a póxniej z nie mającym kompletnie formy fnatic. QM wygra swoją mapę, ale przeciwnika i randomową już przegra. Można zaryzykować, albo postawić na NaVi a nie mapy, tak przegrałem już wczoraj na EnVy.
✅333

Otrzymane punkty reputacji: +1
xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja, Ligue 2
Spotkanie: Nimes - Clermont
Typ: BTTS i Clermont
Kurs: 5,0
Analiza: Może i ja dzis spróbuje swoich sił na forum. Spotkanie miedzy czerwona latarnia ligi a druzyną aspirującą do awansu (3 miejsce). Gospodarze ostatnie miejsce w lidze ale sezon zaczynali z ośmioma ujemnymi pkt gdyby nie to zajmowali by dziś 15 miejsce. Jedna jak i druga drużyna muszą walczyć o pkt, każdy ma swoj odrębny cel dlatego też upatruje w tym spotkaniu BTTS podpierając jeszcze go tym iż gospodarze w ostatnich 5 meczach u siebie w 4 z nich strzelali choć jedna bramke jak i rownież w 4 z nich ją tracili. Goście natomiast w kazdym z 5 ostatnich spotkań na wyjeździe tracili choć jedna bramke a w 4 z nich również i strzelali. Jak wspominałem obie ekipy mają motywacje do gry i mają o co walczyć! Dodam jeszcze ze ostatnie 2 pojedynki w Nimes miedzy tymi zespołami zakonczyły sie zwyciestwem gosci. Dlatego minimalnym faworytem sa tutaj dla mnie Clermont dlatego ide w ich strone. Typ i kurs wstawiony na potrzeby konkursu dla ostrożniejszych polecam BTTS i over 2,5 kurs kolo 2,25 jak i sam BTTS. Powodzenia!!
⛔100

naimad424 112

naimad424

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Spotkanie Nice-Angers
Typ: 2
Kurs 3.80
Godz: 20:30
Buk: Bet365
Analiza: Witam, postanowiłem zagrać 1 ligę Francuską gdzie Nice podejmuje na własnym stadionie drużynę Angers która zajmuje drugie miejsce w tabeli.
Drużyna Nice nie zaskakuje ostatnio w swoich meczach ponieważ w ciągu pięciu spotkań wygrali jedynie jeden mecz, reszta to remisy i porażki.
Naromiast goście grają ładną dla oka piłkę i pną się z meczu na mecz w górę tabeli.
Myślę że dzisiaj na boisku będą dominować goście, a gospodarze mimo atutu własnego stadionu będą jedynie chcieli zagrać ten mecz na remis.
Kurs na gości jest spory więc można ryzykować ;
Pomoglem? Kliknij Podziękuj! Dzięki ;)
⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
⚽ Holandia / Eredivisie
Godzina 20:00
Twente : Heracles
???? kartka w meczu / tak /
4.50 / Unibet
Zaczynamy drugą część sezonu w Holenderskiej Eredivisie , na początek mecz który ma duże znaczenie szczególnie dla gospodarzy gdyż ci w tym sezonie kompletnie zawodzą i po 17 kolejkach są na przedostatniej pozycji z zaledwie 13 pkt , ich bilans to 3-4-10 no i te bramki 18:41 i niestety te stracone nie przynoszą chluby i pokazują jak dziurawa jest ich formacja obrony , dziś podejmują rewelacyjnie spisujące się Heracles Almelo które jest na 4 miejscu , patrząc na H2H to wychodziło by na to iż gospodarze nie powinni mieć problemów z pokonaniem gości bo bilans zdecydowanie po ich stronie 8-1-1 i br. 24:8 jednak rzeczywistość na dziś jest inna bo pokazuje kryzys Twente , ale teraz o kartce - głównym powodem mojego typu jest sędzią a jest nim pan Kevin Blom który w swoim dorobku ma sporo czerwieni i tak w 416 meczach pokazał 110 czerwonych , w tym sezonie co prawda w 11 meczach pokazał 3 czerwone ale wszystkie bezpośrednie tak więc nie trzeba u tego pana dwóch żółtek , teraz jak zawsze bilans w/g klubów a tu jest super bo w meczach z udziałem Twente czerwieni było UWAGA 15 , co do meczów z udziałem Almeo to 7 takich kartoników dlatego też uważam że dziś również może być ostro na boisku bo jak mecz nie będzie się układał po myśli gospodarzy to emocje mogą zrobić swoje , stąd tez u mnie czerwień !
⛔100

D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna Mistrzostwa Europy
Godzina: 20:30
Spotkanie: Polska-Serbia
Typ: Różnica zwycięstwa: Polska 1-3
Kurs: 3.40
Bukmacher: bet365
Analiza: Kurs na zwycięstwo Polski strasznie zaniżony, Serbia nie jest przecież słaba, a nam zawsze z nimi ciężko szło. Wydaje mi się że to będzie mecz walki i wyrównana gra, a Polska już nas przyzwyczaiła do horrorów w końcówkach. Polska jest dobrze przygotowana do turnieju jak każdy zespół na tym turnieju. Pierwszy mecz jest bardzo ważny aby wygrać i dobrze wejść w te mistrzostwa. Wielki atut naszej reprezentacji jest to, że gramy u siebie, ponad 15 tys. kibiców powinno ponieść naszych do zwycięstwa. Polska powinna to wygrać, ale nie spodziewam się jakiegoś pogromu.
✅240

Otrzymane punkty reputacji: +3
kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Spotkanie Nice-Angers
Typ: X
Kurs 3.21
Godz: 20:30
Buk Pinnacle
analiza:
Jak cała liga francuska tak i te dwa zespoły lubią sobie zremisować. Gospodarze maja remisów 6/20 co daje 30% a goście 7/20 co daje jeszcze więcej bo 35% remisów w tym sezonie. Ostatnie 5 spotkań Nice to aż 3 remisy, ostatnie 5 spotkań Angers to 2 remisy. Co ciekawe zdecydowana większość tych remisów to mecze u siebie. Ostatni meczy miedzy tymi zespołami z początku sezonu. to również remis 1-1. Ponadto Angers strzela gole jak na lekarstwo a dodatkowo mało ich też traci. Stosunek U/O wynosi w ich przypadku 17/3, średnia bramek w meczach angers to jedynie 1,5 bramki i jest to najsłabszy rezultat. Wg mnie w tym meczu dość realny jest remis na co wskazuje potencjał obu zespołów.
⛔100

M 0

mariusz1972

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna Mistrzostwa Europy
Godzina: 18:15
Spotkanie: Islandia-Norwegia
Typ: Norwegia
Kurs: 3.00
Analiza: Kurs na zwycięstwo Norwegii bardzo wysoki. co prawda H2H wskazuje na faworyta meczu Islandię. A ostatnie mecze towarzyskie i zwycięstwa Norwegii nad Katarem i Francją dają duże nadzieje na udany występ na mistrzostwach Europy i zwycięski wynik w potyczce z Islandią. Islandia w kontrolnych meczach zanotowała między innymi wysoką porażkę z Danią a nawet czterobramkową z Portugalią. Ostatnie spotkanie towarzyskie między tymi drużynami zakończyło się jednobramkowym zwycięstwem Islandii. Każda seria kiedyś kończy się i po 6 porażkach Norwegii z Islandią nadszedł czas na zwycięstwo, zwłaszcza przy niepewnej formie zespołu Islandii.
⛔100

R 62

ricardos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaFrancja National
Godz: 20:00
Spotkanie: Beziers – Bastia CA
Typ: Bastia
Kurs: 2.80
Bukmacher: expekt

Analiza
Trudne typowanie bo liga jest nieobliczalna. Wziąłem pod uwagę Bastię.
Beziers (17) i Bastia (15) to sąsiedzi z dołu tabeli.
Bastia po kiepskim początku rozgrywek zaczęła grać w końcu na miarę oczekiwań. Ostatnie mecze to wygrane i remis z zespołami z góry tabeli

27.11. 20:00 Amiens - CA Bastia 1-2 (0-0)
11.12. 20:00 CA Bastia - Strasbourg 1-0 (1-0)
18.12. 20:00 Belfort - CA Bastia 0-0 (0-0)
08.01. 20:00 CA Bastia - Dunkerque 3-2 (2-2)

Bilans
Dom 2-2-4 bramki 5-9
Wyjazd 3-2-3 bramki 6-9

Beziers ostatnie mecze ma nieudane
27.11. 20:00 Beziers - Boulogne 2-0 (1-0)
11.12. 20:00 Chateauroux - Beziers 2-1 (2-1)
18.12. 20:00 Beziers - Consolat 1-4 (1-1)
08.01. 20:00 Lucon – Beziers 1-1 (1-0)

Bilans
Dom 4-2-3 bramki 13-11
Wyjazd 0-3-5 bramki 3-13

W rundzie jesiennej
14.08. 20:00 CA Bastia – Beziers 0-0 (0-0)

W Beziers rewelacyjny jest Kevin Fortune który strzelił 10 z 16 zdobytych bramek.
W Bastii rozkład jest równomierny J. Bru – 3 gole, A.Allart – 2 gole, S.Thioub – 2 gole.

Myślę że będąca na „fali” Bastia pokona Beziers.

PS
Vide wczorajszego typu Atletico – Rayo
- pierwsza myśl jest najlepsza :razz:
- „jak ja nie cierpię doliczonego czasu gry”:;/:

pozdro ;)
⛔100

anzelmo 266,3K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna POLSKA - SERBIA 15/01/2016 - 20:30
typ Player Most Goals Przemysław Krajewski ( 0) Karol Bielecki ( 0 ) 2
kurs 1.86
buk Betsafe
Tak na szybko i luźno i tak pewnie sie rozpisze... kursy na naszych ogólnie jak dla mnie do grania kompletnie-Mimo sporych osłabień Serbów( Marko Vujina, Rastko Stojkovicia i Momira Ilicia- Z dwóch pierwszych zrezygnował selekcjoner Dejan Perić, ostatni natomiast zawiesił reprezentacyjną karierę). To dla mnie zapowiada sie mecz walki imo może byc rożnie, bardziej przekonuje mnie over bramkowy 50,5 w tym meczu.Stawka duza presja ogromna- dwa doświadczone zespoły, które maja sobie coś do udowodnienia.Zadecyduje detale, dyspozycja dnia forma bramkarzy w szczególności sędziowie.Grupa bardzo ciekawa dla mnie niewygodna wyrównana pojedynek naszych zapowiada sie ciekawie.Wiadomo Karol zawsze groźny taka nasz lokomotywa jak wejdzie dobrze w mecz może byc szalenie groźny niebezpieczny z drugiej Lini. Ważny będzie ten pierwszy moment strzał jak trawi pójdzie z górki tak myślę... forma jest co udowadnia we wcześniejszych meczach. Bigler i kibice bardzo na niego liczą u nas atak może i powinien ładnie sie rozkładać na inne pozycje skrzydła, kolo ale głownie druga linia 9 metr. Z 4-5 bramek Karol rzuci, Krajewski wydaje sie pewniakiem na lewym skrzydle ma solidnego zmienika przy agresywnej obronie Serbów łatwo o bramki nie będzie zobaczymy jak z kontra no i za plecami obrony będzie nie byle kto bo Darko Stanić...ogólnie duzo więcej dowiemy sie po meczu, bo na razie to wróżenie z fusów, gdybanie i marzenia odnośnie kolejnego świetnego medalowego występu i tych niesamowitych emocji wiec zapinamy pasy i siadamy... może uda się zacząć pisać i powodować typy regularnie wielki powrót
ZWROT

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom