Spotkanie : Lille : CSKA
Typ : over 3,5
Kurs : 4,50
Buk : Sportingbet
Godzina : 20.45
Analiza :
Mistrzowie Francji - Lille rozpoczęli sezon niezbyt ciekawie od remisu 1:1 z Nancy a potem porażki 0:1 z Montpellier.
Było to jednak powolne rozpędzanie się i dążenie do odpowiedniej formy.
Kolejne mecze to już gra taka jak w poprzednim sezonie czyli genialna ofensywa, dużo goli i zwycięstwa - 2:1 z Caen, 3:2 z Marsylią i 3:1 z Saint Etiene.
Szczególnie mecz z Marsylią był dla nich ważny bo był to rewanż za porażkę w Superpucharze Francji gdzie do 85 minuty Lille prowadziło 1:3 i wszyscy już cieszyli się z Pucharu gdy nagle w w 85 i 87 Marsylia strzeliła dwie bramki i wyrównała, a w 90 objęła prowadzenie 4:3.
Lille jednak odstrzeliło bramkę na 4:4 i wszyscy szykowali się na dogrywkę gdy w ostatniej akcji meczu Marsylia strzeliła na 5:4 i wygrała mecz.
To było spotkanie jakie zdarza się raz na sto lat a w 10 minut padło 5 bramek.
Lille jak wiemy gra bardzo ofensywnie, ma kilka armat które spisują się świetnie w każdym meczu, jednak ma też kiepską defensywę która czystego konta w tym sezonie jeszcze nie utrzymała i dzisiaj też nie utrzyma.
CSKA to bardzo mocna drużyna, zresztą Rosyjskie drużyny już od lat pokazują moc, a za rok jak do
LM zakwalifikuje się naszpikowana gwiazdami Anzhi to wogóle będzie pogrom.
Ostatnio jednak CKSA dopadł kryzys formy i stracili pierwsze miejsce w lidze na rzecz Zenitha, chociaż mają tyle samo punktów - 46.
Nie mniej jednak ostatnie pięć spotkań to wygrana, dwa remisy i dwie porażki, przy czym wcześniej praktycznie tylko wygrywali przez pozostałe 18 spotkań (zremisowali 5 razy i raz przegrali).
Tak więc ostatnio przyszedł kryzys i trzeba go zażegnać najlepiej wygrywając efektownie z Lille na wyjeździe.
I ja wiem że oni przyjadą do Francji nie po jeden punkt i bronienie wyniku 0:0 a będą walczyć ofensywnie o trzy punkty, a to stworzy nam genialne widowisko z dużą ilością bramek.
Lille w pięciu meczach tego sezonu dwa razy miało over 3,5 - oba te overy w dwóch ostatnich spotkaniach, zaś CSKA miało taki lub wyższy over pięć razy z czego dwa w dwóch ostatnich spotkaniach.
Myślę że to wystarczająca ilość argumentów za tym typem.
Polecam

350