>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.11.2021 (sobota)

Status
Zamknięty.
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: tenis stolowy tt cup
Godzina: 19 35
Spotkanie: Naida-Pirveli
Typ: Naida
Kurs: 2.45
Bukmacher: sts
Analiza:Czy kursy wskazują na zdecydowanego faworyta w postaci Pirvellego, ofc jak na tenis stołowy nawet tak. Nie rozumiem jednak jednego. Pirvelli ma na koncie 2 porazki z rzedu i wygral tylko raz w ciagu ostatnich 6 pojedynkow. Naida nie jest lepszy ale wygral ostatni mecz. Nie ma zlej passy h2h z nim-wygrywal z Pirvellim dwukrotnie na 5 poprzednich starc. Mysle ze stac go ponownie na wygrana. Zna styl przeciwnika i powinien sprawic mu problemy

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaBrazylia, Seria A
Godzinna: 23:00
Spotkanie: Bragantino – Fortaleza
Typ: over 3 azjan bramki
Kurs: 3.30
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Goście zaskoczenie tego sezonu, przed rokiem do ostatnich kolejek walk o ligowy byt i w tym miało być podobnie a tutaj będzie walka co Copa Libertadores. Co zmieniło się w tej ekipie to na pewno zaczęli grać ofensywniej, ta ich piłka jest bardziej otwarta, jest to piąta ofensywa w lidze, potrafią przy tym swoje stracić, oraz mało remisują i to sprawia że są wyniki. Oni nic już o dłuższego czasu nie muszą i to im pomaga, a dodatkowo jadą do rywala który też lubi grać otwartą piłkę, a dodatkowe atuty to fakt że ekipa gospodarzy przegrała trzy mecze z rzędu i nie strzeliła w nich bramki. Tak więc ta ekipa jest mocno wkurzona tymi ostatnimi wynikami bo oddaliła przez to im się walka o miejsce na podium a teraz trzeba ostro walczyć o to by zagrać w Copa czyli mają ten sam cel co dzisiejszy rywal. Jak wspomniałem jest to ekipa która nie lubią bronić a dowodem tego jest to że w domu mają trzeci najgorszy wynik jeśli chodzi o bramki stracone ale są na plusie bo to wszystko nadrabiają skutecznością. Jeśli wrócą obie ekipy do swojej gry to powinniśmy tu zobaczyć bramki

zwrot

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, eliminacje MŚ - Europa
Godzina: 20:45
Spotkanie: Francja - Kazachstan
Typ: Francja liczba celnych strzałów powyżej 9,5
Kurs:
2.85
Bukmacher: Fuksiarz
Analiza:
Tak sobie poszperałem i wydaje mi się, ze udało mi się znaleźć fajne zdarzenie po fajnym kursie, a mianowicie liczbę celnych strzałów trójkolorowych w spotkaniu z Kazachstanem. Francuzi do tej pory nie zachwycają w tych eliminacjach jednak spokojnie przewodzą w grupie D eliminacji i w dzisiejszy wieczór wygrywając zapewnią sobie przepustkę na Mundial do Kataru. Nie typuję wyniku bo może być 2:0, jak i 6:0 idę w bezpieczniejszą opcję czyli strzały w bramkę strzeżoną przez Pokatilova. Stawiam na nieustanne natarcie "Les Bleus" z dużą ilością sytuacji podbramkowych a co za tym idzie strzałów w bramkę. W przypadku mojego typu sumujemy gole zdobyte przez Francuzów, jak również piłki odbite przez 'łapacza" z Kazachstanu.

185

Otrzymane punkty reputacji: +758
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom