>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.07.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na środę - 13. Lipca

Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Liga Światowa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Polska-Francja
Typ: Polska WYGRA 1 set i WYGRA cały mecz
Kurs: 3.20
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Według mnie właśnie maja szanse, graja u siebie, zagraja w koncu w tej lidze swiatowej pierwszy raz w 100% skladzie, trzeba zgrywac przed IO a argument ze odpuszcza bo sa igrzyska jest kiepski bo dla kazdego igrzyska sa numer 1 co 4 lata to jest wiadome, wiec czemu akurat my mamy z tego powodu przegrac? nie zapominajcie ze to my gramy u siebie a ostatni mecz z francja (we francji) zagralismy na prawde fajny i dobry, byly pilki setowe na 2:0 a gdyby udalo sie jakas wykorzystac bylo by ekstra, ja tu ide w strone Polakow. Polecam bardzo.
⛔100

D 0

dutra

Gość
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Serie A
Godzina: 01:30
Spotkanie:
Palmeiras – Santos
Typ: over 2.5
Kurs: 1.95
Bukmacher: bet365
Analiza:
Spotkanie w Brazyliano serie A. Drużyny w tym meczu mają jeden z najwyższych współczynników bramkowych, strzelone odpowiednio 29 i 23 bramki do tej pory. Palmeiras - lider tabeli jak i też największa liczba bramek, Santos siódmy ale z trzecią najwyższą liczbą goli. W meczach drużyn także pada sporo goli, 5/6 meczów Palmeiras pokryło over a z drugiej strony 4/5 gości. Brazylia bardzo często to jazda bez trzymanki i potencjał ofensywny a do tego ostatnie mecze pokryły over więc drużyny rozhulane :cool:
Co tu dużo mówić, jest forma zespołów i częste statystyczne overy, ostatni mecz h2h w pucharze (półfinał) 2:2 i karniaki.
Ja tu widzę over.
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna - LM Kwalifikacje
Godzina: 19:15
Spotkanie Rosenborg-Norrkoping
Typ: Rosenborg wygra do połowy dokładnie 1 golem
Kurs 3.30
Buk Unibet
Analiza: Wybrałem spotkanie w którym ekipa Rosenborgu w pierwszym spotkaniu przed swoją publicznością podejmowała będzie drużynę Norrkoping. Gospodarze w moim odczuciu się zdecydowanym faworytem do zwycięstwa już w pierwszym spotkaniu jak o do awansu do kolejnej rundy tych rozgrywek, ekipa Rosenborg bowiem na swoim stadionie ma bardzo dobry bilans w ligowych potyczkach gospodarze wygrali wszystkie 8 swoich spotkań i mają bilans bramkowy 22:5 , ogólnie są liderem rozgrywek z 6 punktami przewagi nad drugim w ligowej klasyfikacji zespołem odd, w tym meczu na pewno postarają się przybliżyć do kolejnej rundy , mogą to uczynić spokojnie bowiem drużyna norrkoping na wyjazdach nie czuję się już tak pewnie, ich poprzednie 15 spotkań w różnego rodzaju rozgrywkach to bilans 7 wygranych 3 remisów oraz 5 porażek, myślę że tu faworytem jest ekipa z Norwegii, która nie pozwoli sobie na stratę bramki i odrabianie jej w rewanżu, mój typ to wynik 1:0 do połowy , oraz 2:0 po 90 minutach tego meczu.
⛔100

makaveli23 702,2K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia Serie B
Godzina: 00:15
Spotkanie: Atletico GO - Londrina
Typ: X
Kurs: 3.27
Bukmacher: oddsring
Analiza:
W obydwu druzynach sporo kontuzji. U gospodarzy nie zagra w ataku Junior Vicosa drugi strzelec z 3 trafieniami, Gilsinho z jedna bramką. Ponadto nie zagra obronca z 10 spotkaniami na koncie Romario. U gosci sytuacja podobna bo rowniez watpliwi wystepu sa dwaj napastnicy Jo (14 meczy/3 gole), Itamar (9/2) jak i Obroncy Silvio i Leo (15 meczy). Szukam czegos po kursie 3+ na odrobienie ostatnich dwoch dni i chyba znalazłem z nawiązką bo remis w tym spotkaniu jest wyceniany na 3.27 przez bukmachera oferujacego najwyzsze kursy na remisy. Atletico Go jest faworytem ale krusy pewnie z wziazku z tymi absencjami na nich rosną, ale nie sadze zeby goscie wygrali. Na wyjazdach Londrina lubi remisy i ma ich juz 4 z 7 meczach. Atletico Go u siebie gra na 100 % innymi slowy nie godzi sie na kompromis i nie uswiadczylismy jeszcze remisu w ich domowych meczach (7-0-1). Za to lubia remisy tak jak Londrina czyli wyjazdowe remisy. Licze ze tutaj bedzie ich pierwszy domowy remis.
⛔100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Brazylia, serie A
Godzina: 01:30
Spotkanie: Palmeiras-Santos
Typ: Palmeiras do zera
Kurs: 4.33
Analiza:
Lider tabeli Palmeiras podejmuje 7 Santos.
Jeżęli spojrzymy na ogólny ich bilans Palmeiras 9-1-3, Santos 7-1-5.
Co do bramek, w 13 meczach straciły odpowiednio 13 i 12 bramek, więc bramek z obydwóch stron bym się nie spodziewał.
Wiadomo, ktoś tu jest w końcu gospodarzem. Spójrzmy zatem na bilans Palmeiras u siebie i Santosu na wyjeździe.
Palmeiras bilans u siebie 7-0 i bramki 20-4 (z tego 3 gole wbiło im w wygranym meczu 4-2 Gremio - 3 w tabeli).
Santos bilans na wyjeździe 2-1-4 i bramki 10-10.
Te statystyki już raczej przemawiają za gospodarzami.
W ostatnich 11 meczach u siebie (wygranych), w tylko w dwóch tracili gole, reszta to wygrane do zera.
W pojedynkach bezpośrednich na ostatnie 4 mecze, 3 wygrane Palmeiras (w tym 2x to wynik 1-0) i jeden bezbramkowy remis.
Wypadałoby grać na czystą 1-kę po kursie 2.4 (polecam), ale ja postawię, że wygrają do zera. Z 2 w tabeli Corinthians wygrali 1-0, liczę, że i w tym meczu nie dadzą sobie strzeli gola.
Pomogłem? Kliknij &quot;dzięki&quot;
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Japonia, J-League
Godzinna: 12:00
Spotkanie: Omiya Ardija - G-Osaka
Typ: over 3.5
Kurs: 3.45
Bukmacher: unibet
Analiza:
Powtarza się sytuacja z przed roku kiedy to Gamba Osaka zespół od zawsze nastawiony ofensywnie w drugiej rundzie łapie swój rytm ofensywny i gra bardzo otwarte i skuteczne spotkania w porównaniu do pierwszej części sezonu. Już ostatnie mecze pierwsze części sezony wskazywały na granie tego co lubią najbardziej min. dwa remisy 3:3 u siebie z Nagoya oraz Shonan czyli z żadnym wirtuozami gry ofensywnie tracili łatwo bramki. Drugą częściej rozpoczęli świetnie ograli faworyta rozgrywek Kashime na jej terenie 1:3 i w tej chwili najlepszą defensywę następnie to samo powtórzyli z Vegalta. Brazylijski duet napastników w ofensywie wykonuje bardzo dobrą pracę ale nie tylko na nich spoczywa ciężar zdobywania bramek są inni w tym defensorzy którzy świetnie potrafią odnaleźć się w stałych fragmentach gry. Nie byli nigdy wirtuozami gry w destrukcji ale nadrabiali to świetną i techniczną grą w ataku i tak w tej chwili wygląda ta ekipa. Gospodarze po powrocie do elity pierwszą część grali bardzo zachowawczo zresztą po reformie rozgrywek ta pierwsza cześć jest mało ciekaw i znacznie underowa. Dało im to wysokie miejsce więc teraz mogą grać dużo spokojnie i moim zdaniem ofensywnie bo jest to ekipa z gatunku tych która lubi wymianę ciosów co pokazali na zapleczu. Druga cześć wydaje mi się że będzie odważniejsza z jeszcze jednej przyczyny bo to defensywne granie ostatnio przestało przynosić zwycięstwa szczególnie u siebie gdzie zanotowali minus bramkowy. Personalnie jest kim straszyć w ofensywie dwa doświadczeni gracze Mrda oraz Pecnik, wspierani przez szybką drugą linie. Jeszcze jeden aspekt na koniec Omiya od sześciu spotkań bez overa długa seria jak na Japonię, która musi się dziś skończyć bo rywal idealny.
⛔100

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Typ: Norrkoping lub remis
Kurs 2.30
Buk Unibet
analiza:
Do norweskich drużyn nigdy nie będę miał przekonania. Niby obie Skandynawskie, ale świetną robotę odwala Norrkoping w lidze. W zasadzie tylko raz się na nich zawiodłem, kiedy zremisowali u siebie po raz pierwszy. A wtedy grałem ich na czysto. Mam wrażenie, że naprawdę mają potencjał na tegoroczną LM. Nie zachwycają w lidze w wyjazdowych meczach - sporo remisują. Natomiast Liga Mistrzów zobowiązuje. Myślę, że powalczą. Rosenborg to solidna drużyna, ale czasy ich świetności wg. mnie już minęły i jutro zobaczymy niespodziankę w postaci autostrady gości do kolejnej rundy LM.
⛔100

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Serie B
Godzina: 02:30
Spotkanie: Parana - Paysandu
Typ: 1
Kurs: 2,10
Analiza:
Jak pewnie każdy wie, a jak nie każdy to większość osób, że brazylijska piłka jest taka, że punkty zdobywa się głównie na własnym obiekcie. Dzisiaj na przeciwko sobie staną drużyny, które zajmują aktualnie 5 i 15 miejsce. Faworytem jest oczywiście gospodarz spotkania, nic dziwnego. Na własnym obiekcie wygrali 3 mecze, 3 zremisowali oraz 1 przegrali, strzelając przy tym 6 bramek, a stracili ich tylko 3. Paysandu w meczach wyjazdowych radzi sobie słabo - 1 wygrana, 4 remisy oraz 3 porażki, a jeżeli chodzi o gole to mają 5 strzelonych oraz 11 straconych - a to pokazuje tylko, że mają problem ze zdobywaniem, a obrona nie jest zbyt wymagająca dla przeciwnika. Na boisku Parany spotkali się do tej pory 5 razy, w ostatnim meczu padł remis, a w pozostałych 4 meczach wygrywali gospodarze, ale nie warto do tego wracać, bo to odległe czasy. Tak czy inaczej Paysandu nie mają dobrych wspomnień z tego obiektu. Jak dla mnie dzisiaj zwyciężą gospodarze i na nich właśnie stawiam, a kurs zachęca.
⛔100

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Zalgiris (Ltu) - FC Astana (Kaz)
Typ: 2 bez remisu
Kurs: 1.57
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Liga Mistrzów. Pierwsze mecze obu drużyn. Trafiły na siebie akurat takie, które sezon zaczęły w marcu, więc już są w czasie trwania rozgrywek, są w toku meczowym.
Kazachska liga może jest niewiele mocniejsza, ale i Astana w niej ładnie lideruje ostatnio. Obecnie 10 punktów przewagi (po 20 meczach). Tylko 11 goli straconych. Nie pamiętam już czy Żalgiris ma sztuczną murawę czy grają na zwykłej. Ale jeśli jest sztuczna to nie będzie to przeszkadzać Astanie, bo oni zdaje się też na takiej grają na co dzień.
Żalgiris nie ma tak mocnego sezonu jak rok temu. Po 16 kolejkach (na 28) stracili niemal tyle punktów co w całym tamtym sezonie. A skoro w tamtym sezonie odpadli po pierwszym pojedynku to myślę, że i teraz będzie podobnie. Wtedy przegrali 0-1 w dwumeczu z Malmo, które w grupie LM straciło łącznie 21 goli, zdobywając jednego. Astana pokazała się zdecydowane lepiej (pomijając, że jednak mieli słabszą grupę) - zdobyli 4 punkty po 4 remisach (m.in z Atletico). Zdobyli 5, stracili 11 goli.
Astana i Malmo są na podobnym poziomie a przecież Szwedzka drużyna nie dała wtedy szans Żalgirisowi (a to że było tylko 1-0 w dwumeczu to fart Żalgirisu!). + że Żalgiris jest teraz słabszy.
ZWROT

loki-3 2,8K

loki-3

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Misttrzostwa Azji Juniorów u-20
Godzina: 06:30
Spotkanie: Iran - Sri Lanka
Typ: under 133,5
Kurs: 1.83
Analiza:
Rozpoczyna się druga faza rozgrywek Mistrzostw Azji U-20 mężczyzn. Zwycięzca grupy B Iran spotka się z drugą drużyną grupy D Sri Lanką. Faworyt jest tylko jeden. Pytanie tylko jaką różnicą punktów wygra. Uważam, że zespół Iranu jest jednym z głównych pretendentów do mistrzostwa. Drużyna gra stabilnie i wygrywa pewnie sporą ilością punktów. Z Turkmenistanem 3-0 i +127, z Katarem 3-0 i +117, z Hong Kongiem 3-0 i + 120. Sri Lanka zajęła niespodziewanie drugie miejsce w grupie, pokonując Australię 3-1 Bahrajn 3-0 i przegrywając z Koreą 0-3. Młodzi siatkarze Iranu są zdecydowanie lepsi od Koreańczyków, o Bahrajnie i Australii nie wspomnę. Liczę tu na ich pewne i wysokie zwycięstwo. Mam nadzieję, że nie przytrafi i się chwila przestoju, bo umiejętnościami i organizacją gry przewyższają zespół ze Sri Lanki o dwie jak nie o więcej klas.
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +31
majekx 933,4K

majekx

Znawca A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - liga chińska
Godzina: 13:35
Spotkanie: Shandong Luneng - Shijiazhuang
Typ: Powyżej 2,5 gola i obie strzelą
Kurs: 2,5
Analiza:
Shandong powoli wychodzi z dołka od momentu gdy drużynę przejął F. Magnath. Od tego czau gospodarze rozegrali 6 spotkań (w tym jeden pucha ale go nie biorę pod uwagę w dalszej analizie). Może wyniki nie wyglądają dobrze bo w tym czasie mamy 1 wygraną, 1 remis i 3 porażki. Ale jak się bliżej przyjrzeć to pierwszy mecz po objęciu posady przez Niemca to wyjazd z Hebei (2:1 w plecy) - 4 zespół ligi. Remis 0:0 z SIPG - 3 zespół ligi. Porażka z Lifan 2:1 na wyjeździe -12 w lidze ale to akurat wpadka bo Shandong miał dużą przewagę i przegrał dość pechowo po golach w 9 i 93 min. Potem podejmowali lidera - Evergrande - i porażka 0:2, by w ostatniej kolejce pokonać wicelidera Jiangsu. Jak widać to ostatnie mecze to głównie gra z zespołami z czołówki. Teraz przyszła pora na podjęcie zespołu z końca tabeli. Shijiazhuang jest przed ostatnie. Zajmuje 15 miejsce w tabeli. W 16 meczach 3-4-9, bramki 15:25. Ostatnie 5 spotkań ligowych na wyjazdach to 0-2-3. Gdzie jedyny sukces to urwanie pkt liderowi i wiceliderowi (oba po 0:0). Pozostałe mecze to porażki: 1:0 z Yatai (16 w tabeli), 4:2 z R&amp;F (7 w tabeli), 2:1 z Liaoning (10 w tabeli). Jak widać goście jak nie murują bramki potrafią coś strzelić i na to liczę w tym meczu. A że gospodarzy uważam za zespół o klasę wyższą, który w końcu złapał formę i myślę, że są w stanie strzelić przynajmniej 2 gole.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
snaxi 165,4K

snaxi

Znawca - Koszykówka
Typ: Rosenborg
Kurs 1.6
Bukmacher: Expekt
Analiza: W II rundzie eliminacji spotkają się dwie drużyny skandynawskie, jednak dla mnie faworytem tej konfrontacji są gospodarze tego spotkania, jeśli chcą oni awansować do kolejnej rundy mecze na własnym stadionie muszą wygrywać, a to akurat potrafią robić jak mało kto wygrywając 10 kolejnych spotkań na własnym obiekcie. Za drużyna gospodarzy przemawia fakt że na własnym terenie są niepokonani od 10 spotkań, oraz przede wszystkim jakość składu, która w mojej opinii jest zdecydowanie wyższa niż drużyny mistrza Szwecji. Rosenborg jest już w rytmie meczowym, rozegrali już 2 spotkania ligowe, w meczu wyjazdowym przeciw Bodo/Glimt padł remis 0:0 , spotkanie domowe przeciw Sarpsborgowi zakończyło się wynikiem 5-2.W dodatku trener Rosenborga wypowiadał się, że jest niezadowolony z tego że stracili 2 bramki, to pokazuje jak dobrze przygotowani są do rozgrywek oraz jak pewnie czują sie w meczach domowych.Najważniejszym graczem gospodarzy jest skrzydłowy A.Helland który imponują szybkością i łatwością wygrywania pojedynków 1v1, w ostatnim spotkaniu zdobył 2 bramki. Jest to pierwsze podejście Norrkroping do LM, więc emocje napewno im się udzielają co może zle na nich wpłynąć.Mocno wierzę w 2 Duńczyków którzy robią czarną robotę, najlepszego snajpera gospodarzy GytkjĂŚr oraz Jensena. Drużyna Norrkroping zagrała 1 spotkanie ligowe mniej od Rosenborga po przerwie, to również może mieć wpływ na wynik spotkania. Goście będą osłabieni brakiem swojego bramkarza Mitov-Nilsson który jest kontuzjowany od kwietnia, oraz prawego obrońcy Tkalcic (więzadła krzyżowe). Norrkroping ma nowego trenera Gustafssona który przywitał się zwycięstwem 1-0 nad Djurgarden, jednak ja uważam że zmiana trenera przed tak ważnymi rozgrywkami to jest liczenie na efekt nowej miotły. Trener gości wypowiada się że widzi szanse na awans, ja jednak takim optymistą nie jestem patrząc na forme w meczach domowych gospodarzy. W drużynie gospodarzy również nie zagra bramkarz Hansen który leczy kontuzje od 2 lipca, jednak myślę ze jego brak nie będzie problemem gdyż zastąpi go doświadczony Londak. Rosenborg z pewnością zechce się dobrze pokazać , gdyż jest to ich 1 występ w LM od 2011 gdy zostali wyeliminowani przez Viktorie Pilzno. Goście wgl. nie mieli styczności z LM, dawno bo w sezonie 2000/2001 grali w Pucharze UEFA (sama nazwa pokazuje jak dawno to było) i zostali pokonani przez Slovan Liberec. Absencje podałem w analizie więc nie będę się powtarzał. Uważam że spotkanie zakończy się nieznacznym zwycięstwem gospodarzy.Powodzenia!
✅60

Otrzymane punkty reputacji: +20
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Hamburg 2016
Godzina: 13:00
Spotkanie:
Cuevas P. - Monteiro T.
Typ: Powyżej 20 gemów
Kurs: 1.75
Bukmacher: Pinek
Analiza:
H2H 2:0 z 2016 roku, z okolic lutego gdzie było tourne po Ameryce Południowej. Pablo miał wtedy mistrzowską formę, co zaowocowało wygranymi dwoma turniejami, teraz wydaje mi się, że delikatnie przygasł w Europie choć nadal prezentuje się bardzo dobrze.
Wracając do tamtych spotkań to raz padła 3 setówka, a w drugim spotkaniu rozgrywka tie-breakowa. Tym razem liczę na podobny scenariusz czyli zacięty mecz. Monteiro to młody 22-letni zawodnik z Brazylii, w tym sezonie osiągnął bardzo dużo jeżeli chodzi o jego ranking. W Hamburgu gra od kwalifikacji, łącznie na koncie ma już 3 zwycięstwa, a w lutym w ramach przypomnienia pokonał samego Tsongę.
Warto też wspomnieć, że od turnieju w Monte Carlo do French Open czyli europejskim tourne po mączce tylko w jednym spotkaniu nie pokrył linii gemowej (porażka z Paire w Barcelonie 6:2 6:4), rozegrał Cuevas mnóstwo tie-breaków tracił sety itd. Liczę tym razem na to samo.
⛔100

jedi_kpr 185

jedi_kpr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - LM Kwalifikacje
Godzina: 19:30
Spotkanie: Ludogorets Razgard - Mladost Podgorica
Typ: Hcp Ludogorets -3
Kurs: 3,9
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Wiem, wiem... wczorajsze mecze pokazały jak się kończy granie takich spotkań przy kursach zbliżonych do 1,15/1,2 na faworytów. I sam to wykorzystałem grając na Liepaja i Valletta hcp + 2,5, ale to spotkanie mam nadzieję zakończy się inaczej. Ludogorets ma 4 nowych piłkarzy (jeden od nich z u19) z czego 2 ma realne szanse zagrania. Są zgrani, nieźle się prezentowali w sparingach i po zeszłorocznej wpadce z Milsami (chodziły pogłoski, że mecz był ustawiony) są zobowiązani do rekompensaty. Jednak głównym powodem dla, którego stawiam wysokie zwycięstwo gospodarzy jest rewolucja jaka dokonała się w kadrze przyjezdnych. Chyba 14 na 27 piłkarzy dopiero dołączyło do klubu i pisząc z lekką przesadą jedyne co zdążyli wspólnie zrobić to pograć w dziada. W dodatku są to w dużej mierze młodzi zawodnicy nawet po 16 czy 17 lat i trudno mi uwierzyć, aby taki zespół był w stanie postawić się nieporównywalnie bardziej doświadczonej ekipie.
⛔100

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina. Tenis ziemny ATP Hamburg
Godzina. 18:00
Spotkanie. Paul-Henri Mathieu - Nicolas Almagro
Typ. over 9.5 gema w pierwszym secie
Kurs. 1.75
Bukmacher. Betano
Analiza.
Witam wszystkich, prze swa wczorajsza pazernosc na pkt wczorajszy moj bet na druzyne
z Aten okazal sie pudlem tym samym odpuszczam towarzyskie mecze pilki kopanej ...
Dzisiaj przenosimy sie do Hamburga gdzie w 1/8 finalu spotkaja sie dwaj doswiadczeni gracze i co ciekawe maja juz tyle wiosen na karku iz pierwszy raz grali ze soba 13 lat temu!
Po jednej stronie siatki 66-sta rakieta swiata 34 letni Francuz Paul - Henri Mathieu a jego przeciwnikiem bedzie 30 letni Hiszpan Nicolas Almagro ktory obecnie jest na 44 pozycji rankingu ATP. Obaj panowie grali ze soba szesciokrotnie a bilans ich dotychczasowych potyczek to 3:3, lecz biore pod uwage tylko trzy ostatnie spotkanie poniewaz byly one rozgrywane nie tak dawno bo w 2014/2015/2016 poprzednie starcia to odlegle czasy...
Obydwaj tenisisci raczej nie maja NIC przeciwko ceglanej nawierzchni na ktorej rozgrywany jest turniej w Hamburgu wiec szanse tym bardziej wyrownane. W szesciu konfrontacjach pomiedzy tymi graczami czterokrotnie over 9.5 gema w otwierajacym secie zostal pokryty wiec mam nadzieje ze tym razem nie bedzie inaczej ...
jesli moja analiza pomogla ci pomnozyc drobne kliknij &quot;dzieki&quot; to motywuje do pisania kolejnych ...
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +2
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Kolarstwo - Tour de France - Stage 11: Carcassonne - Montpellier
Godzina: 12:30 CET
Spotkanie: Michael Matthews - John Degenkolb
Typ: John Degenkolb
Kurs: 2,62
Bukmacher: sportingbet
Analiza: Degenkolb poniżej możliwości w tym sezonie, co zrozumiałe po perturbacjach w przygotowaniach. W TdF nie jest inaczej, nawet jeszcze nie był w dziesiątce i niewykluczone, że dzisiaj może być podobnie. W normalnych warunkach Matthews by go zjadł, ale okoliczności nie są normalne. Australijczyk wczoraj wreszcie wygrał swój pierwszy etap w Tourze więc siłą rzeczy motywacja do dzisiejszego sprintu już nie taka, poza tym gdzie mu na płaskim etapie do Kittelów czy Cavendishów. Tym bardziej, że wczoraj długo solidarnie pracował w ucieczce, dopiero na ostatnich 20km za niego robotę robili Dumbridge z Impeyem, a on się spokojnie woził za Saganem. Dlatego jest szansa, że popularny Bling nie będzie się dzisiaj zaginał i dzisiejszy etap potraktuje nieco ulgowo, na to liczę, druga dziesiątka, może nawet dalej, a Dege powinien być lepszy niż ostatnio i zakręcić się w okolicach top10. Zresztą dyrektor Gianta wspominał, że Niemiec w drugiej części wyścigu powinien być lepszy, no więc jesteśmy na półmetku i poza dzisiejszym etapem wielu lepszych szans już nie będzie.

ZAPRASZAM DO DZIAŁU KOLARSTWO
✅162

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Japonia J-League
Godzina : 12:00
Spotkanie : Kawasaki Frontale : Albirex Niigata
Typ : Kawasaki strzeli over 2.5 gola
Kurs : 2.90
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Ten sezon w wykonaniu Kawasaki jest nadzwyczaj udanym jak na razie i tak w pierwszej części zajęli drugą pozycję a ich bilans 11-5-1 no i przede wszystkim bramki 33:15 co daje im miano najskuteczniejszej ekipy pierwszej części , teraz w dwóch kolejkach drugiej części mają komplet 6 pkt a bramki 6:0 i jakby tego było mało oba mecze rozegrane na wyjazdach , dziś podejmują Albirex i chyba nie ma innej opcji jak kolejne 3 pkt gdyż goście nie błyszczą i po dwóch kolejkach zero na koncie i bez zdobytego gola natomiast pierwsza część w ich wykonaniu 4-6-7 i br 19:25 a wyjazdy 2-2-5 i 11:17 , no i H2H pokazuje iż tutaj na terenie Kawasaki gra im się nie za dobrze 12-0-5 i br 38:20 w poprzednim sezonie dostali tutaj 4:1 , sumując liczę znowu na parę goli gospodarzy !
✅190

Otrzymane punkty reputacji: +26
orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Zalgiris (Ltu) - FC Astana (Kaz)
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 2.98
Bukmacher: OddsRing
Analiza:
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dzisiaj czekają nas kolejne mecze II rundy kwalifikacji do LM . Litewski Żalgiris Wilno podejmować będzie u siebie mistrza Kazachstanu czyli FC Astanę. Ten mecz zapowiada się niezwykle ciekawie bo obie drużyny grają bardzo podobnie lecz moim zdaniem faworytem do awansu jest FC Astana bo prezentuję się znacznie lepiej i solidniej. Ja jednak na ten mecz proponuję grać zakład na over 2.5 gola. Moim zdaniem co najmniej trzy bramki są tutaj bardzo realne bo obie ekipy potrafią strzelać i udowadniały to nie raz. Dzisiaj każda z tych drużyn chciałaby zrobić sobie zaliczkę przed rewanżem , który odbędzie sie za tydzien w Astanie. Jak dla mnie po takim kursie warto pograć ten zakład. Życzę powodzenia.
⛔100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
dyscyplina/piłka nożna ,sp.towarzyskie
godz/18,00
spotkanie/PSG-West Brom.
typ/1
kurs/1,67
buk/BET 365
Analiza
PSG to jeden z najmocniejszych klubów Europy,WBA taki średniak angielski.Nie doczytałem się nic o składach,jednak przytoczę trochę statystyk.
Ostatnie 5 meczów obydwu drużyn
PSG
21 MAJ 16 Marsylia -PSG 2-4
14 MAJ 16 PSG-Nantes 4-0
11MAJ 16 Bordeaux-PSG 1-1
7MAJ 16 Ajaccio-PSG 0-4
29KW 16 PSG-Renes 4-0
WBA
Ostatnie 5 meczów to 3 remisy i 2 przegrane
Liverpool 1-1,Bournemouth 1-1,West Ham 0-3,Tottenham 1-1 i Arsenal 0-2
Co prawda są to zespoły z górnej półki,ale wyniki nie powalają na kolana.
PSG tylko raz zremisował,a w pozostałych zaaplikował przeciwnikom po 4 gole.Marsylia to też nie ,,chłopaki do bicia,,a stracili z PSG 4 gole.
Liczę,że nowy klub Krychowiaka poradzi sobie z WBA
67

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom