>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.07.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Towarzyskie
Godzina : 18:00
Spotkanie : PSG - West Brom
Typ : 1 ha -1,5
Kurs : 2.85
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Witam, dziś w spotkaniu towarzyskim zmierzą się mistrz Francji Paris Saint Germain z czternastą drużyną ubiegłego sezonu Premier League. Dziś po raz pierwszy za sterami francuskiej drużyny w meczu stanie Unai Emery. Na pewno będzie im zależeć na zwycięstwie. Na stronie klubowej PSG napisane jest że zespół wystąpi w miarę w optymalnym zestawieniu. Nie zagrają zawodnicy, którzy zakończyli nie dawno występ na Euro, czyli: Blaise Matuidi i Grzesiek Krychowiak oraz kontuzjowany Marco Veratti. Dziś spodziewam się jednostronnego spotkania i dość wysokiego i pewnego zwycięstwa podopiecznych Unaia Emerego. Powodzenia
⛔100

marfi 629

marfi

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzina : 19:15
Spotkanie : Żalgiris - Astana
Typ : 2 (AH -1)
Kurs : 3,30
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Ojej, skąd taki kurs? Astana to mistrz Kazachstanu stąpający po kolejne już trzecie z rzędu mistrzostwo. W zeszłym roku jak pamiętamy zagrali w Lidze Mistrzów ogrywając w eliminacjach Maribor, HJK i APOEL - wszystko to sporo lepsze ekipy niż Litwini. No może Finowie nie aż tak bardzo Astana co prawda najlepsza u siebie gdzie nie przegrali ani jednego meczu w tamtej edycji, a mierzyli się np. Atletico, Benficą czy Galtą. Wyjazdy już gorzej. Ale boisko to przecież nie wszystko - mówimy o piłkarzach, których nie potrafili ograć finaliści LM czy Benfica. Klub pod wodzą Stoiłowa staje się konkretną europejską marką. Żalgiris też co prawda rządzi na własnym podwórku, ale w Europie już zdecydowanie gorzej. Dwa ostatnie podejścia do LM to porażki w 2. rundzie. 0-4 w dwuczemu z Dynamem Zagrzeb i 0-1 z Malmo. Na transfermarkcie wyceniani na ok. 5 mln funtów - Astana na 12. Może i Astana nie wygrywa za bardzo na wyjazdach, ale to nie Atletico, a Żalgiris. 1-0 też prawdopodobne, ale nie widzę remisu chociażby. Ja gram handi, a nóż.
⛔100

kriss_7 290

kriss_7

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, USA Newport
Godzina: 17:00
Spotkanie: Dancevic vs Karlovic
Typ: Dancevic +1,5 seta
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bettson
Analiza: Cześć wszystkim. Dziś idę w stronę ugrania przynajmniej jednego seta przez Kanadyjczyka. W moich oczach kursy to nieporozumienie. Chorwat już na Wimbledonie pokazał, że jego forma na trawie pozostawia wiele do życzenia. Franek dysponuje mocnym serwisem, przy wymianie też będzie ciężko. Tie break również bardzo możliwy. H2H 2/2 na moją korzyść. :cool:
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +6
uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - kwalifikacje ligi mistrzów
Godzina: 20:30
Spotkanie: Olimpija Ljubljana - AS Trencin
Typ: Olimpija Ljubljana
Kurs: 4.20
Bukmacher: Bet365
Analiza: Dziwne, że jeszcze nikt nie typował tego spotkania. Tak naprawdę może tutaj być każdy wynik, jednak warto zaryzykować zwycięstwo gospodarzy. Po wczorajszej porażce Celticu już wszystko jest możliwe, a przecież Trencin nie jest znów nie wiadomo jakim mocarzem. Dlaczego typuję zwycięstwo gospodarzy? Zwłaszcza dlatego, że w ostatnich spotkaniach Trencin nie prezentował się najlepiej. Kolejno: przegrana z Nove Masto (niespodzianka), remis z FK Rostov (spokojnie mogli to spotkanie wygrać), zwycięstwo ze Spartą Praga - może się wydawać, że był to dobry wynik, ale Sparta grała w wysoko okrojonym składzie, więc tego meczu nie biorę pod uwagę.
Olimpija w meczach towarzyskich przegrała jedynie ostatnio 1:2 z Celticiem Glasgow, ale ten wynik nie był zasłużony dla Szkotów. Wiele błędów w defensywie przyczyniło się do tego, że Olimpija niezasłużenie przegrała spotkanie.
Zaryzykować jak najbardziej można.
⛔100

lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Liga Światowa
Spotkanie: Polska - Francja
Typ: Francja (-1.5)
Kurs: 2.33
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Typuję dzisiaj pewną wygraną Francuzów (3:0 ewentualnie 3:1). Patrząc na to jak Polacy radzili sobie w tej edycji Ligii Światowej doszedłem do wniosku, że grają średnio. Osobiście się nie dziwię ponieważ mogą się już skupiać nad IO. Mecze Polski z Francuzami są zawsze zacięte i zazwyczaj nam brak tego szczęścia (wystarczy spojrzeć na ostatnie mecze). Liczę na to, że dzisiejszy mecz będzie podobny do tych dwóch z końca czerwca i początku lipca i mój typ okaże się słuszny.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LM eliminacje
Godzina: 19:15
Spotkanie: Rosenborg vs Norrkoping
Typ: BTS
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bwin
Mecz eliminacyjny do elitarnej Champions League.
Ogolnie wiecej szans daje sie ekipie z Trondheim i nie mam tu na mysli jedynie dzisiejszego pojedynku,ale ogolnie szanse na awans.
Ja osobiscie nie skreslalbym rywali,zwlaszcza,ze obecny sezon jak na razie maja bardzo udany.
4 dni temu rozgrywki wznowila Tippeligaen,w ktorej Rosenborg zjadl ekipe Sarpsborga wygrywajac 5:2.
Mecz byl mocno ofensywny a sam przebieg meczu dziwny.
Rosenborg prowadzil po 21 minutach 1:0,ale pozniej dwie bramki strzelili goscie i bylo 1:2.
W 5 minut padly 3 gole,z czego Rosenborg przegrywajac 1:2 w zaledwie 3 minuty strzelil dwa gole i juz prowadzil 3:2...Co ciekawe do 90 minuty nie widzielismy zadnej bramki,dopiero w doliczonym czasie gospodarze wpakowali jeszcze dwie.
Rosenborg w rodzimej lidze lideruje i raczej nikt nie wytrzyma tempa i walki o tytul do ostatniej kolejki,na razie najwiecej szans ma Od Grenland,jednak raczej nie utrzymaja formy przez caly sezon a poza tym rowniez graja w pucharach.
Norrkoping w lidze radzi sobie bardzo dobrze.Jak na razie wiecej punktow ma tylko Malmo - roznica 3 punktow.
Podopieczni Jensa Gustafssona nie maja zbyt czesto takich okazji jak dzisiaj,czyli walki o LM.
Warto oczywiscie wspomniec,ze Norrkoping jest obecnym mistrzem kraju.
Tak jak w Norwegii tak i w Szwecji druga runda rozpoczela sie 4 dni temu,Norrkoping gral ciezki wyjazdowy mecz z Djurgarden i po golu z 67 minuty Anderssona udalo sie zdobyc komplet punktow.
Rosenborg wie,ze rewanz bedzie ciezki,tak wiec dzisiaj postaraja sie zrobic krok w przod i mecz wygrac a jako,ze graja u siebie to gol z ich strony raczej pewny.
Norrkoping w lidze gra madrze dzis na pewno czeka ich ciezkie zadanie,ale jesli chca myslec o awansie to przynajmniej jednego gola musza strzelic.
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +4
fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - LM Kwalifikacje
Godzina: 19:30
Spotkanie: Ludogorets Razgard - Mladost Podgorica
Typ: Goście zdobędą bramkę
Kurs: 2.36
Bukmacher: Bah
Jedi już nieco powiedział faktów o tym spotkaniu, i szczerze mówiąc nie miałem o tym bladego pojęcia, bo nie patrzyłem na składy, ani statystyki obu zespołów. Mimo to, kiedy spojrzałem na ten mecz i zobaczyłem kursy wystawione przez bukmacherów to stwierdziłem że na tym spotkaniu z pewnością będzie dało się zgarnąć dobry kursik. Teraz widzę, że ze składu gości z poprzedniego sezonu zostało zaledwie kilku graczy, lecz zdania swojego nie zmieniam. Sam postawiłem parę zakładów na to spotkanie, a do konkursu daję najbardziej pewne wg moich przypuszczeń.
Kim są gospodarze, żeby ich aż tak faworyzować? Czego dokonali? Ile klas dzieli ligi, w których występują?
Moim zdaniem takie kursy to zdecydowany błąd buków, ale czy będzie wystarczająco wielu chętnych żeby aż tak ich ogołocić? W to wątpię, jednak jak przygarniam taki kursik z radością.
⛔100

tipman 353

tipman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - towarzyskie
Godzina: 20.30
Spotkanie: Monaco - Sporting
Typ: over 4.5
Kurs: 6.00
Niestety pierwszy mój mecz został odwołany. W zamian za to daję kolejnego &quot;pewniaka&quot;. Oczywiście jak zwykle dla ostrożniejszych polecam niższą granicę.
Monaco ma rozegrane 4 mecze towarzyskie. W meczach tych padały następujące wyniki: 2:1, 3:3, 3:3 i 3:5. Chyba więcej nie trzeba pisać.
Jeśli chodzi o Sporting to strzelac równiez umieją. Meczy towarzyszkich jeszcze nie rozgrywali, ale ostatnie mecze ligowe to grad bramek: 4:0, 5:0 i 3:1. Dzisiaj będą mieli szanse równiez postrzelać, bo jak widać Monako nie bardzo przykłada się do obrony w meczach toawarzyskich.
Mój typ to 3:2 lub 3:3.
Inne typy na ten mecz to:
over 2.5 1.85(myślę, że szanse sa ok. 90%).
BTS 1.67
HT over 1 1.87
Powodzenia
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +9
glos-serca 1

glos-serca

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Liga Światowa
Spotkanie: Polska-Francja
Typ: 2 HP 3,5-0
Kurs: 1.80
Analiza:Witam jestem nowy na tym forum i warto by było zacząć od pierwszej udanej analizy.Ja dzis stawiam ze Francuzi wygrają w całym meczu minimum 4 punktami.Ostatnie 2 mecze na korzyść Francuzów przegrywaliśmy 3:1 i 3:0.Dziś zagramy optymalnym składem ale wątpie że coś ugramy.Dużym plusem będzie atut własnej hali.Nie wiem skąd te typy na Polaków w ostatniej konfrontacji grał nawet Kubiak i ugraliśmy ledwie seta.W tym meczu trójkolorowi pokazali na co ich stać.Kursik zacny i do grania.Ja upatruję Francuzów do końcowego triumfu w LŚ.Jeżeli skorzystałeś z mojego typu daj mi reputke ✅.Powodzenia!Szanse wejścia typu to 40/60 dla naszych przeciwników!
⛔100

J 1

janosz00

Użytkownik
Dyscyplina: Siatków Liga Światowa
Spotkanie: Polska - Francja
Typ: Franca -1,5
Kurs: 2.20
Bukmacher: bet365

Francja dzisiaj w najmocniejszym składzie z Rozuierem, Le Roux czy fenomenalnym N&#39;Gapeth. Na ostatnie cztery mecz rozgrywane w tym roku trzy razy była lepsza Francja, a jedno zwycięstwo odnieśli biało-czerwoni, a podana linia -1,5 seta była pokrywana w każdym z trzech wygranych przez trójkolorowych meczy. Jak wiadomo Polska występuję tylko w tym turnieju dzięki temu że jest gospodarzem, gdyż bezpośredniego awansu do finałów nie uzyskała.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom