>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 13.03.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Europa, Liga Europejska 1/8
Godzina: 19:00 Spotkanie: Basel - Salzburg Typ:Basel wygra i 2,5 więcej
Kurs:5.5 Bukmacher: Bwin
Analiza:O widze na dziś moze być ładny kwiatek.Ja nie wiem jaki będzie wynik tego meczu.Wiem natomiast że graja dwie drużyny z których jedna gra od kilku sezonów w LM i to co najmniej z przyzwoitym skutkiem.Druga zaś od wielu już lat o tej lidze mistrzów marzy ale jakoś dziwnym trafem nie jest im dane . Więc taki huraoptymizm juz choćby z tego względu jest nie uzasadniony. Jak widzę że ktoś gra grubo to zawsze mocno rozważam czy nie zagrać kontry za mniejszą stawkę. Ile razy już widziałem takich napaleńców którzy zostawiali po tysiąc i więcej u buka. Ludzie nie rozumieją że tych punktów bukmacherskich jest w Warszawie kilkanaście i one wszystkie na siebie zarabiają. A najlepiej zarabiają na tych co grają grubo. Nie wiem dlaczego tak jest ale jest. Tym bardziej zastanawia postawa kolegi który decyduje się grać grubo drużyne na wyjeździe,gra na handicap jak piszę, i jak już wcześniej pisałem przeciwko drużynie która potrafi kłaść na kolana Man Utd czy Chelsea. Ludzie ochłońcie przecież to grają Szwajcarzy z Austriakami. Może to głupota ale mimo że w obu klubach zagranicznych piłkarzy nie brakuje to ja tak to widzę. Po takiej masówce wątpie żeby Salzburg to wygrał a tym bardziej handicapem. Ktoś pisze że liga Szwajcarska jest słaba-no tak bo Austriacka to koty. Inny sam pisze że w Salzburgu nie gra ważny napastnik.Jeszcze inny o meczu z przed kilku tygodni z Ajaksem..... Nie wiem jaki ty będzie wynik ale ssądząc po tej masówce 1X pewne.

⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
Z 46

zaiebiaszczy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy 1/8 finału
Godzina: 21:05
Spotkanie: Alkmaar - Anży Machaczkała
Typ: 1 (handicap -2)
Kurs: 5,50
Bukmacher: Fortuna
Analiza
Ostatni mój wpis tutaj był podobny na zwycięstwo Genku w handi z Anży - niestety jak sie okazło nie którzy lubia przegrywac mecze na własne życzenie - zmiana trenera przed meczem Genku z Anży - wymiana zawodników nic nie przyniosła dla niemrawo grającego Genku i niespodziewanie nic nie grające Anży awansowało. Dzisiaj pora się odkuć Anży to zespół który w Lidze Europy ograł Tromso Szerif Tyraspol i Genk, który przegrał na własne życzenie teraz Anży wygrało nawet mecz w lidze ruskiej z Kazaniem, który po sprzedaniu ich najlepszego strzelca Rondona ten teraz zespół chyba się nie może odnaleść, za to jest szansa na to że dziś to Anży wreszcie ulegnie bo mi sie wydaję że Alkmaar to jest zespół, który w piłkę gra bardzo dobrze może za dużo powiedziane ale chociaż bardzo poprawnie lub dobrze . Teraz tak pacze na ostatnie wyniki Alkmaar to zwycięstwa po 4:0 w lidze holenderskiej a co do meczów w Lidze Europy to bywało że trener wystawił tam całkowicie drugi skład i Alkmarr też grało dobrze np z Paokiem w Salonikach 2:2. Hmm co jeszcze... ostatni mecz alkmarr grał w LE ze Slovanem Liberec ale końcówka była emocjonująca - do końca można powiedzieć że ważyły się losy awansu - myslę, że w dzisiejszym spotkaniu Almaar podejdzie zmobilizowany i ogra paroma golami Anży bo nie wiadomo co ich czeka w rewanżu w Rosji - chyba najlepiej dla nich będzie rostrzygnąc dzisiaj wszystko. NIe licząc tego przeklętego Genku Anży grało w tym sezonie z mocną druzyna europejską - mieli w grupie Totanham i dwumecz się zakończył 6:1 dla Totenhamu - myślę, że jak Alkmarr się chociaż trochę dzisiaj wysili to te 3:0 czy 4:1 jest w stanie zrobić i będzie już myślał o kolejnym przeciwniku.
nieregulaminowy bukmacher
⛔100

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - Czechy, godz. 18.20
Spotkanie: Liberec v Vitkovice
Typ: 1 [zwycięzca]
Kurs: 1.72
Bukmacher: bet365
Analiza: Trzecie spotkanie serii preplayoff w lidze czeskiej. Przed gospodarzami niesamowicie trudne zadanie. Po 2 spotkaniach w ČEZ Aréna (Ostrava) (Ostrava - Zábřeh) jest 2:0 dla Vitkovic i goście są w tej chwili jedną wygraną od awansu do ćwierćfinałów. Ale Liberec zagrał bardzo dobre 2 mecze w Ostravie i dzisiaj liczę na wygraną Liberca i że odbędzie się jeszcze spotkanie nr 4 jutro. Gospodarze mieli serię 7 kolejnych wygranych w 7 ostatnich spotkaniach sezonu zasadniczego i dzisiaj w zespole jest pełna mobilizacja. Bez sensu byłoby zakończyć sezon już na początku marca. Co ciekawe Liberec wygrał w tej serii na początku marca z Vitkovicami 3:1, strzelając 2 gole na początku 3 tercji, które dały wynik 3:1. Spotkania z Ostravy to walka defensywna i niestety dla Liberca w obu meczach grę ustawiała szybko tracona bramka przez ten zespół. W pierwszym meczu w 3 minucie, w drugim już w 43 sekundzie, a potem drugi gol w 21 minucie, czyli na początku 2 tercji. Tak czy inaczej ja stawiam dzisiaj na Tygrysy. To jest mecz o być albo nie być, a akurat u siebie Liberec prezentował się świetnie w końcówce sezonu, a i Vitkovice przegrały tutaj 1:3 i 2:5. Porażka eliminuje gospodarzy więc tym bardziej z pewnością warto grać na 1, bo nie chce mi się wierzyć, aby ta seria zakończyła się w 3 spotkaniach.
⛔100

suvi 107

suvi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna- Liga Europejska
Godzina: 21:05
Spotkanie: Sevilla- Betis
Typ: Sevilla -1,5 (HA)
Kurs: 2,38
Bukmacher:bet365
Analiza:
Kolega wcześniej już co nieco napisał. Betis poważne kłopoty w lidze, powinni skupić się na niej, chociaż z taką stratą do bezpiecznej strefy, mimo że teoretycznie do zdobycia jeszcze aż 33 pkt, nie wiem czy wciąż wierzą, że utrzymanie jest w ich zasięgu. No ale ostatnio bardzo ważne zwycięstwo nad Getafe. Myślę, że w klubie zdają sobie sprawę, że w LE wiele nie ugrają i nie będą walczyć na śmierć i życie, a powalczą jeszcze w lidze. Poza tym spore braki kadrowe, kontuzje, a także zawieszenie za kartki dla Nono. Sevilla, czy raczej Sevilla FC, bo oba kluby są z Sevilli, ostatnio 4 zwycięstwa z rzędu, a w lidze 7 miejsce i walczą o to, żeby za rok znów coś pograć w Europie. Myślę, że mogą powalczyć w tej edycji LE, mimo, że jest kilka naprawdę mocnych drużyn to żadna nie wydaje się niemożliwa do pokonania, tym bardziej, że różne kluby, różnie traktują LE. Przecież nie tak dawno temu, bo w 2006 i 2007 roku, triumfowali w wtedy jeszcze Pucharze UEFA, więc ambicje na pewno niemałe. Myślę, że dziś nie powinni mieć większych problemów z lokalnym rywalem i już po pierwszym meczu nie powinni zostawić wątpliwości co do tego, kto z tej pary awansuje do ćwierćfinału.
⛔100

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Finlandia
Godzina: 17:30
Spotkanie: Pelicans Lahti - Assat Pori
Typ: Assat Pori wygra (włącznie z dogrywką i karnymi)
Kurs: 5,00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dzisiaj ostatnia kolejka sezonu regularnego fińskiej Liigi. Zespoły z miejsc 3-11 grają o lepsze rozstawienie dla siebie w fazie play-off. Reszta (wśród nich zespół Assat Pori) nie gra już o nic i walczy co najwyżej o honor. A przydałoby się zagrać dla kibiców, bo ostatnio dali plamę, przegrali z Jokerit u siebie aż 2:7. Assat myślę, że dzisiaj łatwo nie odpuści i powalczy z Pelikanami o dobre zakończenie sezonu. Umieją sprawiać niespodzianki na wyjazdach, ostatnio pokonali wspomniany Jokerit na wyjeździe 4-2. Co do gospodarzy, to długo walczyli o play-offy i mają to. Zagrają w play-offach z IFK Helsinki. Rzeczą, o którą dzisiaj grają jest to, czy pierwszy mecz zagrają u siebie w Lahti, czy na wyjeździe. Myślę, że nie jest to tak wielka stawka, by narażać zdrowie zawodników i grać na maksimum możliwości. Oczywiście powalczą o zwycięstwo, ale myślę, że będą chcieli to zrobić jak najmniejszym nakładem sił. A taka gra często lubi się mścić. Liczę, że goście zmobilizują się na ten mecz i będą chcieli wynagrodzić fanom ostatnią kompromitację. Ciekawostka: Assat wygrał 7 z ostatnich 10 wyjazdowych meczów z Pelicans. Po tym kursie zdecydowanie warto grać na gości.
⛔100

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Koszykówka, MP u20 mężczyzn
13.03.2014 18:45
Rosa Radom - Start Lublin
Typ: AH(0:38,5) 1
Kurs: 1.75
bet365
W Radomiu Rozpoczęły się Mistrzostwa Polski do lat 20 mężczyzn w koszykówce. Rosa to główny kandydat do złotego medalu, w pierwszym meczu grali z ŁKS-em. Nie dali rywalowi żadnych szans wygrywając bardzo pewnie i wysoko 84:50. Należy dodać, że już po pierwszej połowie prowadzili 50:23 i trener dał grać rezerwowym, a jako, że Rosa ma silną ławkę i tak jeszcze powiększyli prowadzenie i wygrali bardzo wysoko. Start Lublin to bardzo slaby zespół, który nie ma najmniejszych szans w starciu z takim rywalem jak Rosa. W swoim pierwszym meczu z Zastalem przegrali aż 35:89, po trzeciej kwarcie rywale prowadzili już 73:24 i w ostatniej kwarcie grali rezerwami, ale i tak wygrali ją pięcioma punktami. Oczywiście należy dodać, że w drugiej połowie nie grał lider Startu - Hałas, ale nawet jeśli by grał na wiele by się to nie zdało.
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +7
czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Koszykówka - EuroChallenge
13.03.2014 17:00
Tsmokі Minsk (+13.5) - Gaziantep
Typ: 2
Kurs: 4.50
Bukmacher: William Hill
Turecki zespół jest drużyną dużo lepszą, poprzedni mecz z Tsmoki skończył się wygraną 59-58, Gaziantep przespało pierwszą połowe ale w drugiej już pokazali na co ich stać i wygrali mecz. Dzisiaj czeka ich łatwiejsze zadanie bo w drużynie gospodarzy nie zagraja dwaj podstawowi gracze Hunter i Benson. Bez tych dwóch zawodników myśle, że Tsmoki nie będzie miało dzisiaj żadnych szans a Turecki zespół od początku pokaże kto jest lepszy. Kursy już sporo poleciały w dół, ja próbuje dużego handicapu myśle że warto bo szansa na trafienie typu jest bardzo duża.
⛔100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Godzina: 19-45
Spotkanie: Skra Bełchatów vs Effector Kielce
Typ: Over 180,5 pkt-a
Kurs: 5,25
Buk: Betsson
Analiza:
Ćwierćfinałowe, ostatnie spotkanie Pucharu Polski w dniu dzisiejszym. Ten mecz zadecyduje o tym, która drużyna zagra w półfinale. Faworytem zdaje się być Skra Bełchatów, która przybyła do Ostrowca Świętokrzyskiego spragniona sukcesu. Pod odpadnięciu z Pucharu CEV rodzime rozgrywki są szansą dla nich na odniesienie sukcesu. Ostatni raz zdobyli to trofeum w 2012r. Do turnieju dostali się bez zbędnych eliminacji/kwalifikacji. Byłem rozdarty i zastanawiałem się nad tym typem, czy zaproponować +1,5 seta czy też over. Zdecydowałem się na over głównie ze względu na fakt, że w końcowych fazach seta może być różnie. Jak dla mnie over chociażby 137,5 pkt-a jest wielce prawdopodobny głównie ze względu na fakt, że w sześciu ostatnich meczach pomiędzy tymi drużynami w każdym z nich były przynajmniej cztery sety. Obie drużyny spotkały się ze sobą kilka dni temu na koniec rundy zasadniczej. Wygrana była potrzebna kieleckiej drużyny, aby awansować do finałowej ósemki i tak też się stało. Kursy wariowały, były spadki i wzrosty. W tamtym spotkaniu w Skrze nie wystąpili Mariusz Wlazły, Maciej Muzaj, Daniel Pliński, Andrzej Wrona. Falasca tak zadecydował, gdyż ten mecz był bez znaczenia dla bełchatowskiej ekipy. Stephane Antiga podkreśla, że będzie skupiał się na grze, później będzie analizował grę zawodników i wysyłał powołania. Takie mecze są ważne dla zawodników z tych teoretycznie słabszych drużyn. Daszkiewicz trener kieleckiego teamu zdaje sobie sprawę z faktu, że nie są faworytami meczu. Podkreśla, że przyjechali tu powalczyć. Chcą zagrać z zaangażowaniem i być może sprawić niespodziankę jednak będzie o nią bardzo ciężko. Kielce to może i nie jakiś zespół mający w składzie gwiazdy wielkiego formatu, jednak jest to dobry kolektyw. Effecotr jak również i Skra przystępują do tego turnieju po dwóch rozegranych spotkaniach w fazie play-off w całkowicie odmiennych nastrojach. Skra po dwóch zwycięstwach, natomiast drużyna z Kielc po dwóch porażkach z Resovią. Czas odbudować morale i sprawić trochę kłopotów wyżej notowanej drużynie-powodzenia

⛔ 100

finckaxl 7,8K

finckaxl

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Indian Wells
Godzina: 19:00
Spotkanie: Li N. - Cibulkova D.
Typ: Li N. DW 2:0
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Troszkę śmieszy mnie kurs na zawodniczkę z Chin. Ale to dobrze, można zarobić. W ostatnich 5ciu spotkaniach słowaczka ugrała tylko 1 seta i nie spodziewam się dzisiaj kolejnego. Niepokoić może to iż chinka popełnia ostatnio dużo ( jak na nią) błędów, ( w meczu z Wozniak aż 9 podwójnych), ale już w wymianach na korcie jest bezbłędna. Jeśli chodzi o Dominike, dosyć szybko rozprawiła się z Kvitową. Gra 12 rakiety wygląda nieźle, ale moim zdaniem na liderkę rankingu to nie wystarczy. Krótką mówiąc, 2:0
Pozdrawiam
⛔100

kosmo70 130

kosmo70

Użytkownik
Piłka nożna - Liga Europy - godz. 21.05
Mecz; AZ Alkmaar - Anzi
Typ: H&#39;cap rzuty rożne Alkmaar (-2)
Kurs: 2.00
Buk: bet365
Witajcie. Liga Europy to nie jest moja ulubiona liga, tu padają często dziwne wyniki, bo przeróżne jest podejscie drużyn do tych rozgrywek. Dziś poczekałem z typem, aby zobaczyć co będzie działo się w pierwszych trzech meczach. Zaznaczyła się na pewno agresywna gra drużyn, które stać na przejście do kolejnej rundy i chcą tę sprawę załatwic w pierwszym spotkaniu. Najlepszym przykładem jest tu FC Porto oraz Salzburg, obie drużyny uzyskały sporą przewage w polu, za tym poszła i ilość kornerów.
Wiadomo, że drużyny holenderskie grają mocno skrzydłami, AZ w ostatnim meczu z Herakles, pomimo wysokiego zwycięstwa 4:0, w zasadzie atakowała przez cale spotkanie, ich przewaga w polu zaznaczyła się sporym handi w kornerach (8:3).
Trudno przewidzieć z jakim nastawieniem wyjdzie do gry &quot;dawny wschodni tygrys&quot;, ale na pewno AZ Alkmaar będzie mialo trudnego przeciwnika, który zrobi wszystko, aby wywieźć jak najbardziej korzystny wynik z Holandii. AZ musi więc zaatakować i strzelić co najmniej dwie bramki, żeby w miarę spokojnie jechać na trudny teren Anzi.
Sądzę. że handi (-2) w kornerach jest spokojnie do grania, we wspomnianych przeze mnie wyżej meczach obecnie rozgrywanych, takie handi pokryte jest z nawiązką do przerwy.
Tyle dywagacji, życie niebawem skoryguje moje przemyslenia i obserwacje.
Powodzenia.
⛔100

smolinekk 24

smolinekk

Użytkownik
Tenis : Dolgopolov - A.Raonic M.
Typ: dokladny wynik : 2-1
Kurs: 3,60
Buk: fortuna

Analiza

Na dzisiaj wybrałem sobie spotkanie z tenisa: Indian Wells a dokładniej pojedynek pomiędzy Ukraińcem : Dolgopolov , a Kanadyjczykiem : Raonic . Bukmacherzy w tym pojedynku za zwycięzce typują Kanadyjczyka ja natomiast uważam ze będzie inaczej ze ten pojedynek po ciężkim boju wygra Ukrainiec. Oby dwaj tenisiści świetnie się spisują i wyeliminowali takich graczy jak Nadal czy tez Murray. Wydaje mi się ze o końcowym zwycięstwie zadecyduje doświadczenie które jest zdecydowanie większe u Ukraińca. Obstawiam w tym meczu wynik w setach 2-1 dla Dolgopolov.
zły zapis, nieregulaminowy bukmacher
⛔100

domel206 802

domel206

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Indian Wells
Godzina: 22:00
Spotkanie: A. Dologopolov vs. M. Raonic
Typ: -2.5 gema Dolgopolov
Kurs: 3.05
Bukmacher: Unibet
Analiza
: Poczekałem aż kursy urosną i tak się stało wiec zapraszam po raz kolejny do analizy mojego typu. Faworytem był Ukrainiec dziś faworytem jest Kanadyjczyk oczywiście mówię to sugerując się kursami wystawionymi przez buków ???? z doświadczenie wiem że jak te kursy tak spadają to później nie zawsze ma do odbicie w wynikach dlatego dziś idę za ciosem i stawiam na Dolgopolova. Moimi głownymi argumentami bedą ostatnie wyniki i gra Aleksandra który pokonał nawet Nadala ( pomijając kontuzje i dyspozycje Nadala wiadomo że nie był w szczytowej formie ale Rafa to w końcu nie byle kto). Wczoraj w 2 setach pokonał Foginiego który naprawde prezentował solidną formę więc tutaj nie ma przypadku Ukrainiec idzie jak burza i myśle że dziś powinnien poradzić sobie z Raoniciem który jest jeszcze młodym zawodnikiem zdarzają mu się momenty gry o których on sam czasami nie chce pamiętać. Ukrainiec to już jednak jakieś doświadczenie niby mała różnica miedzy nimi ale różnica która może okazać się zwycieska dla Ukrainca. Ktoś może powiedzieć że Raonic wygrał wczoraj z Andym ale nie oszukujmy się w tej chwili Muray to piach w porównaniu z tym co on potrafi grać, do tego Raonic od Australii nie grał nic więc na pewno nie ma takiego ogarnia kiedy trzeba grać mecz za meczem ???? ja typuje dziś 2:1 dla Ukrainca zachowując przewagę gemową które podałem jako handi ???? Jedyne co może pokrzyżować moje plany to serwis Raonica ale może dziś nie będzie to jego dzien ????
✅205

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom