>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 13.03.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
dawid_m 218

dawid_m

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Europa
Godzina: 19:00
Spotkanie: Basel - Salzburg
Typ: Salzburg (-1)
Kurs: 3,75
Bukmacher: Bwin
Mam wrażenie, że nikt poza mną nie zagrał mojego wczorajszego typu na Leverkusen (+2) a szkoda ;)
Apropos dzisiejszego mecz: dużo zostało napisane o tym spotkaniu. Salzburg według mnie jest murowanym faworytem dzisiejszego spotkania pomimo, że grają na wyjeździe. Zagrają dzisiaj na 110% jak to zwykli ostatnio w meczach ligowych. Jeśli mialbym obstawiać wynik to daję 0:2 dla gości. Jednakże do rzeczy: Salzburg jest typowo ofensywną drużyną. Ostatnie 5 spotkań Salzburg wygrywał minimum 2 bramkami w tym z Ajaxem u siebie 3:1 oraz na wyjeździe 0:3. Myślę, że dzisiej z typowo defensywną drużyną, która walczy tylko o dotrzymanie remisowego wyniku do końca. Ostatnie 5 spotakń Basel to 4 remisy i jedno skromne zwycięstwo. Dzisiaj ta seria się skończy a Salzburg pokaże i m jak się gra w piłkę.
Sądzę, że tak wysoki kurs na Salzburg wynika z faktu, iż w pojedynkach H2H wygrało Basel. Ale miało to miejsce w lipcu 2007 r.
Polecam typ. Ja stawiam grubo. Dziękuję. Dobranoc. Powodzenia ;)
⛔100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Euroliga
Godzina:
19:00
Spotkanie: Ulker - Unicaja
Typ: - 6 Ulker
Kurs: 1.7
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Bardzo ważny mecz dla obu zespołów w kontekście walki o awans. Nie będę przedstawiał tabeli bo tę każdy może sobie zobaczyć. Powiem tylko tyle, że dla Ulkeru to właściwie mecz ostatniej szansy. Tureccy właściciele jak co roku wpompowali w zespół gigantyczną kasę, ściągnięto wielką gwiazdę Linasa Kleizę, na ławkę trenerską zatrudniono legendę europejskiej koszykówki Zeljko Obradovica a wyników jak nie było tak nie ma. Wyników na miarę oczekiwań. Z takim składem, takim trenerem i taką publicznością aż trudno sobie wyobrazić brak awansu. Ulker jednak przede wszystkim fatalnie spisuje się na wyjazdach i to jest ich podstawowy problem. Za to we własnej hali przegrali jedynie 2 mecze (w 1 fazie w meczu o nic z Partizanem i w top 16 w 1 kolejce z Barcą). Potrafili ograć u siebie Laboral, Panatę i Olimpiacos a więc zespoły wg mnie lepsze od Malagi (no poza Laboral). W dzisiejszym meczu myślę, że dojdzie dodatkowa motywacja w postaci chęci rewanżu za bolesną porażkę w Maladze. Nic nie wiem o ewentualnych ubytkach po stronie gospodarzy. W Maladze natomiast ostatnio nie grali Hettsheimeir oraz Vasquez (dziś podobno są już do dyspozycji trenera). Jednak pod znakiem zapytania stoi występ
Caner-Medleya, Grangera, Vidala, Suareza i Urtrasuna. Ich brak lub niepełna dyspozycja mocno ograniczy możliwości rotacji a ta w meczu przeciwko posiadającemu tak mocną ławkę zespołowi jak Ulker, jest kluczem do jakiegokolwiek sukcesu. Myślę, że wobec takich okoliczności przed własną publicznością Ulker potwierdzi drzemiący w nim potencjał i ogra wyraźnie Malagę.

⛔100

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dyscyplina: Kolarstwo - Paris-Nice
Godzina:
12:00
Spotkanie: Michael Matthews - John Degenkolb
Typ: Michael Matthews
Kurs: 3,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:Nie spodziewałem się takiego kursu na Matthewsa. Wczoraj Australijczyk z Orica Greenedge pokazał że potrafi jeździć po wzniesieniach. Dzisiaj mamy również finałowy podjazd 2 kategorii także nie ma petardy i taki Matthews jeśli nie pójdą mocne skoki przetrwa i ma duże szanse na wysokie miejsce. Dobrze zjeżdża a to podstawa. Dzisiaj na tym trudnym etapie zameldował się na 4 miejscu także rewelacja. Degenkolb według mnie nie zrozumiale stawiany jako kandydat do wygrania tego etapu ja większe szanse dają np takiem Nibalemu (@91 kurs) który doskonale zjeżdża a nie Degenkolbowi który może i na zjazdach radzi sobie dobrze ale teraz już nie jedzie w koszulce lidera i nie ma sensu się bić o coś co jest raczej już nieosiągalne, lepiej pojechać spokojnie i zaatakować na ostatnich etapach gdzie będą liczyli się sprinterzy.

Po więcej typów zapraszam do działu kolarstwo :!:

✅250

Otrzymane punkty reputacji: +8
A 11

adrews

Użytkownik
Dyscyplina : pilka nozna
spotkanie: Fc Sevilla-Betis Sevilla
zdarzenie: czerwona kartka: tak/nie
typ: 1 tak
kurs: 2,40
bukmacher: bet
Witam na dzisiaj zaciekawil mnie typ na czerwień w meczu opisanym w poście.Na forach doszukalem sie informacji ,że obie drużyny nie odlożą nogi bo jak wiadomo jest to derbowe spotkanie i się z tym zgodzę ,ze nie odstawią nogi dodatkowo na 3 mecze z udzialem tych drużyn padla przynajmniej jedna czerwona.Innym powodem dlaczego stawiam taki typ jest taki powód ,że wole zagrać po wyższej stawce do tego duże prawdopodobienstwo,że typ może wejść wole takie stawiać niż denne overy ,które nie raz stawki sięgają nawet 1,45 przecież to jest śmiech na sali z taką stawką grać.Pozdrawiam
zły zapis, bukmacher?
⛔100

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Europy
Spotkanie: PFK Ludogorets Razgrad - Valencia CF
Typ: 2
Kurs: 2.10
Analiza:
Rewelacja tego sezonu Ligi Europy Bułgarski Ludogorets Razgrad dziś czeka kolejne ciężkie zadanie, tym razem na ich drodze staje Hiszpańska Valencia CF. W poprzedniej rundzie jak pamiętamy ekipa trenera Stoycho Stoeva wyeliminowała Lazio Rzym, a wcześniej w fazie grupowej okazała się najlepsza w grupie gdzie grały takie zespoły jak PSV Eindhoven, Odessa czy Dinamo Zagrzeb.
Ja jednak uważam, że ta dobra pasa beniaminka, bo tak chyba można nazwać bułgarski zespół dziś może się skończyć. Valencia to bowiem ekipa, która bardzo chce nieźle wypaść w Lidze Europy (nawet mówi się, że ich cel to finał) i na pewno odpadnięcie z zespołem z Bułgarii nie byłby dobrze przyjęte.
Warto zauważyć, że Valencia w fazie grupowej, na wyjazdach odniosła komplet zwycięstw, swoją dobrą serię meczów wyjazdowych potwierdzili również w 1/16 Ligi Europy gdzie to właśnie meczem wyjazdowym zapewnili sobie awans, bowiem pokonali Dynamo Kijów 2-0. Jeśli chodzi o Ludogorets to jest to drużyna, która również na wyjazdach jest jak na razie bezbłędna, u siebie natomiast dwukrotnie już remisowali.
Trener Nietoperzy powoła 20-osobową kadrę na to spotkanie, Juan Antonio Pizzi postanowił zostawić w Hiszpanii Pablo Piattiego i Oriola Romeu, a także Dani Parejo, który będzie pauzował za kartki. Jeśli chodzi natomiast o gospodarzy to tutaj dwaj zawodnicy podstawowego składu będą dziś pauzować za nadmiar kartek są nimi Cosmin Moti (środkowy obrońca) oraz Hristo Zlatinski (pomocnik środkowy).
Osobiście uważam, że jeżeli piłkarze Valencii nie zlekceważą dziś swojego rywala to powinni wygrać dzisiejsze spotkanie. Myślę, że Nietoperze pomni tego jak zagrało Lazio i jak dało sobie odebrać nie tyle zwycięstwo ale przede wszystkim awans to Valencia dziś takich błędów nie popełni. Zresztą wydaje się, że główny problem Lazio w tamtym spotkaniu to była postawa bramkarza, który &quot;zawalił&quot; Lazio bodaj dwie bramki. Myślę, że dziś w przypadku bramkarza Valencia tak sytuacja raczej się nie powtórzy, bo zarówno Diego Alves jak i Vicente Guaita są dość pewni w swoich interwencjach. Podsumowując więc myślę, że dziś w Bułgarii nie będziemy świadkami kolejnej niespodzianki i Valencia powinna to spotkanie wygrać i do rewanżu przystępować z pełnym komfortem.
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +11
H 4

harry309

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Challenger Kazan
Godzina: 10:45
Spotkanie: Ilija Bozoljac - Gilles Muller
Typ: Gilles Muller
Kurs: 1,55
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Gralem w strone Mullera w poprzedniej rundzie i teraz robie to samo, co prawda dzisiejszy rywal Bozoljac nie bedzie taki latwy do pokonania, on takze potrafi przylozyc kilka asow serwisowych ale Muller w tym aspekcie mu nie ustepuje. Luxemburczyk wg mnie na tej nawierzchni bedzie mial wiecej do powiedzenia i to on powinien wyjsc z tego pojedynku jako zwyciezca.
Warto dodac ze Serb w pierwzej rundzie stoczyl pojedynek z 16 letnim zawodnikiem gospodarzy i jego drugie podanie oscylowalo ponizej 50% gdy dzisiaj po drugiej stronie siatki stanie Luxemburczyk takie przewinienie bedzie nie do przejscia na co w szeczegolnosci licze i moze zawazyc w koncowym rozrachunku calego spotkania.

krecz-zwrot 0

starytyper 4

starytyper

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,SAUDI ARABIA: Division 1
Godzina: 14:45
Spotkanie: Al Khaleej - Al Baten
Typ: Al Khaleej 1
Kurs: 1,57
Bukmacher: Unibet, Bet365
Po moiej analizie nie widze innej opcji jak dzisiaj wygrana Al Khaleej,gospodarze maja 1pnkt dodati w tabeli , ostatni mecz skonczyl sie remisem i przedostatni przegrana ,wiec dzis beda chcieli udowodnic swoją wyższość ,tymbardziej ze graja u siebie.
kiepska analiza

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Haikou World Open 2014
Godzina: 12:30 CET
Spotkanie: John Higgins v Judd Trump
Typ: John Higgins -1.5
Kurs: 2.37
Bukmacher: bet365
Analiza:

Po wczorajszym pokazie nieudolności w meczu ze Stevensem faworyzowanie Trampka zakrawa na nieporozumienie. Buki zapewne kalkulują, że to był wypadek przy pracy i wystawiły kursy opierając się na jego formie z ostatnich tygodni, ale nie wiem czy to dobra kalkulacja. Trump już w pierwszym meczu nie zachwycał, a gładką wygraną zawdzięcza głównie słabości chińskiego amatora. Dzisiaj grał tragicznie, kilkanaście jak nie więcej pudeł na łatwych wbiciach, najwyższy brejk 49, ale zdecydowana większość nie przekraczała nawet 20. Na jego szczęście Stevens grał niewiele lepiej, bo z każdym innym graczem Anglik nie wyszedłby poza 2 frejmy. Z taką formą nie ma co szukać przeciwko Higginsowi, który już w CLS zasygnalizował zwyżkę formy, a tutaj tylko ją podtrzymuje. Jak na razie jedzie jak czołg, tylko jeden oddany frejm w dwóch łatwych wygranych z Daviesem i White’em pokazują, że stara gwardia trzyma się mocno. W normalnej dyspozycji obu graczy kurs na Szkota byłby value, ale teraz jawi się jako mocny faworyt i nawet handicap nie wydaje mi się zbytnim ryzykiem.
⛔100

P 22

prograruleta

Użytkownik
EUROPA: Liga Europejska - Play Offy
Godzina 20:45
Basel - Salzburg
Typ 2
Kus 2.1
Bet365

Kurs wystawiony na drużyne Salzburga ciągle spada .
Zacznijmy od poziomu tych 2 zespołów

Basel to drużyna rzemieślników piłkarskich twardy zespół z dobrą ofensywą .

Dobra gra na własnym boisku lecz mało punktowa .
Zakończmy tutaj analize tego zespołu określmy na grę [dobrą] .

Salzburg to zespół posiadający bardzo dobrych napastników .
Grający dzisiaj Soriano napewno pokusi się o 1 , 2 bramki w tym meczu .
Defensywa 4 zawodników nie do przejścia .
Obstawiam czyste 2

typ powtórzony
⛔100

kostek876 32

kostek876

Użytkownik
Hokej-Szwecja SHL
Leksands -HV 71
Typ-1
Kurs-2.45
Bukmacher-Bet365
Analiza:
Witam ???? Powtarzam moj typ z wczoraj poniewaz dal mi sporo zarobic ????
Wczoaraj napisalem tak : &quot;[IW 1/8 rywalizacji Play-off rywalizuja ze soba Leksands z HV 71. Drużyna gospodarzy zajela 7 miejsce w sezonie zasadniczym i zabraklo jej tylko 1pkt zeby znalesc sie od razu w cwiercfinale. Spowodowalo to,ze musza rywalizacje rozpoczac od wczesniejszej rundy Play-off. Mierza sie w niej z zespolem HV 71 , ktory uplasowal sie na 10-ostatniej dajacej awans do fazy pucharowej,pozycji. W pierwszym spotkaniu wyjazdowym Leksands uleglo przeciwnikom,ale mysle ze na wlasej tafli beda zdecydowanie grozniejsi i doprowadza do stanu 1-1 w rywalizacji. Ogolnie jest to para o bardzo zblizonym potencjale i umiejetnosciach. Kurs 2.40 zacheca jednak na postawienie 1 w tym spotkaniu, chociazby ze wzledu na atut wlasnego lodowiska. Powodzenia!][/i]&quot;
Dzis dodam tylko,ze gospodarze zmotywowani wczorajszym zwyciestwem i uskrzydleni dopingiem wlasnej publicznosci powinni wygrac i tym samym zapewnic sobie awns do kolejnej rundy, gdzie czeka juz na nich Frolunda. Powodzenia i pozdrowienia dla odwaznych ????
⛔100

skols13 573

skols13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Godzina: 21:05
Spotkanie: Olimpique Lyon - Victoria Pilzno
Typ: poniżej 2,5 bramki
Kurs: 1.61
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: Na dzisiaj wybrałem spotkanie Ligi Europejskiej, a mianowicie Olimpique Lyon z Victoria Pilzno. Nie miałem chwili napisac wcześniej typu, a dziś już dużo napisano o Salzburgu też wybrałem ten mecz. Lyon do tych rozgrywek podchodzi jak podchodzi, ich piorytetem jest własne podwórko i zajęcie jak najwyższe miejsce, dlatego też moim zdaniem dzisiaj nie będą &quot;gryźć za wszelką cenę trawy&quot;, aby już w pierwszym spotkaniu sobie zapewnić awans. Zagrają jak dla mnie spokojnie, a jak się uda odnieść korzystny wynik na własnym boisku to będą myśleć później o rewanżu i awansie. Olimpique w niedziele gra arcyważny mecz w lidze Francuskiej z AS Monaco i to na nim będą chcieli się bardziej skupić niż na dzisiejszym pojedynku z czeską ekipa. Co do Pilzno to myślę, że w dzisiejszym pojedynku zadowoliłby ich remis, a sprawy awansu będą chcieli rozstrzygnąć w rewanżu na własnym boisku. Dlatego też pewnie zagraja defensywnie, aby nie stracić bramki, a może coś z kontry się uda strzelić.
Lyon awansował do tej fazy rozgrywek pokonując Odesse, pierwszy mecz na wyjeździe zremisował 0-0(Lyon zagrał tam eksperymentalnym składem, dużo osób stawiało na Odesse, jednak zawiedli), a w rewanżu wygrał 1-0 i to on gra dalej w tych rozgrywkach. Co do Pilzna to wyeliminowali oni Shaktar Donieck, co jest moim zdaniem dużą sensacją. Pierwszy mecz u siebie 1;1, na wyjeździe wygrana 2-1 dała im awans.
Dlatego też myślę, że dzisiaj oba zespoły będą grały asekuracyjnie, więc kibice niech nie nastawiaja się zbytnio na bramki. Wyczuwam tu remis bezbramkowy, lub ewentualnie 1-1. Under 2,5 powinien wejść!
Lyon zagra bez: Bedimo(D/27/1), Grenier(M/25/4), Courcuff(M/14/3), Benzia(F/10/2), natomiast w Pilzno nie zagra: Kozacik(G/17/0).
⛔100

C 11

czarny944

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie: Tottenham - Benfica
Kurs: 2.50
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mysle ze w tym spotkaniu Tottenham przycisnie i postaraja sie wygrac jak najwyzej aby miec pewny awans. Benfica gra dobrze ostatnie 5 zwycięstw mowi samo za siebi. Gospodarze ligowy mecz z The Blues przegrali wysoko i nie ma sie co dziwic gdyz chelsea bedzie tegorocznym mistrzem Anglii. benfika bramke napewno strzeli jednak mysle ze to Gospodarze zwycieza. Mysle ze jest to dobry typ ze wzgledu na kurs jak i to ze ten mecz dla gospodarzy jest bardzo wazny
✅150

czarny_2pzr 117

czarny_2pzr

Użytkownik
Dyscyplina: Liga Europy
Spotkanie AZ Alkmaar- Anzhi Machaczkała
Typ: AZ Alkmaar (-1)
Kurs: 3.00
Buk: bet365

Analiza:
Na dzisiaj wybrałem jedno ze spotkań 1/8 LE a mianowicie AZ Alkmaar na własnym obiekcie będzie podejmować zespół Anzhi Machaczkala który moim zdaniem niespodziewanie w poprzedniej rundzie wyeliminował belgijski Genk.

Jednak faworytem tego spotkania jest drużyna holenderska która w swojej lidze radzi sobie nie najgorzej plasując się na 7 pozycji nie będąc zagrożona spadkiem i mając sporą stratę do góry tabeli. Dlatego uważam ze ekipa z Alkmaar skupi się właśnie na występach LE mając wielką szansę dostać się do ćwierćfinału tych rozgrywek.
Jeszcze dodam ze AZ bardzo dobrze radzi sobie w Eredivisie przed własna publicznością wygrywając aż 9 meczy z 14 rozegranych na własnym obiekcie zdobywając przy tym 32 bramki tracąc 15.

Coś o drużynie gości:
Drużyna Anzhi będąca w dołku po zmianie właściciela wciąż nie może się odnaleźć. W swojej rodzimej lidze zajmują ostatnie miejsce wygrywając w tamtym tygodniu swój pierwszy mecz w tym sezonie.
Jak widać faworytem tego spotkania bez wątpienia jest ekipa gospodarzy i myślę że bez problemu poradzą sobie ze słabo grającą w delegacjach drużyną gości.
Typ na AZ (-1) po kursie 3.00

zwrot

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Liga Europejska /
13.03.2014 / godz. 21:05 /
Spotkanie - AZ Alkmaar : Anhzi Makhachkała
Typ - czerwona kartka w meczu ? Tak
Kurs - 3.75
Bukmacher : Unibet
Analiza :
Tak jak to zwykle u mnie szukam czerwonej kartki , dziś myślę że zostanie pokazana w meczu pomiędzy Holenderskim AZ Alkmaar a Rosyjskim Anhzi M. , trochę na temat tego spotkania zdań padło i trudno się nie zgodzić że to gospodarze są w roli faworyta i patrząc na zdobycze jakie obie osiągnęli do tej pory w swoich ligach to bez wątpienia lepiej wyglądają gospodarze ale to nie mecz ligowy a pucharowy i Anhzi pomimo fatalnej postawy w lidze trochę zamieszania w LE narobiło i zapewne dziś nie położą się na boisku tylko zagrają przez 90 min aby uzyskać dobry wynik przed rewanżem u siebie , ja jak już wspomniałem szukam czerwonego kartonika i widzę go w tym meczu . Dlaczego ? a no obie drużyny w swoich ligach już trochę uzbierali kartek i to nie tylko żółtych bo np. AZ 47 żółtych i 2 czerwone a Anhzi 36 żółtych i 1 czerwona , jednak moją nadzieją nr.1 na czerwień jest sędzia tego pojedynku Włoch Daniele Orsato a to jego dorobek ( podaję tylko LE ) : sędziował w LE 7 pojedynków i pokazał 26 żółte 4 czerwone ( bezpośrednie ) i podyktował 2 rzuty karne ........ komu pokazał czerwoną : w tym sezonie sędziował 1 mecz i 1 czerwona / FC Thun : Partizan B /w poprzedniej edycji LE 3 mecze i 1 czerwona / FC Basel : Zenit P ... czerwień dla Zenitu / sezon 11/12 i 3 mecze i 2 czerwone jedna min. w meczu PAOK : Rubin Kazań i już w 13 min czerwona dla Rubin Kazań tak więc chyba nie lubi gry Rosyjskiej i dziś liczę na to że powtórzy czerwona w meczu z udziałem klubu Rosyjskiego !
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +6
R 2

runej83

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Europa, Liga Europejska 1/8
Spotkanie: Basel - Salzburg
Typ: Obie drużyny strzelą gola/TAK
Analiza:
Kolejny raz idę w typ na strzelenie bramki przez obie drużyny. Dziś przeniesiemy się do Szwajcarii a mianowicie do Bazylei. Przeciwnikiem miejscowych będzie Salzburg. Obie drużyny preferują ofensywny styl gry co mam nadzieję przełoży się na bramki. Faworytem tego spotkania wydają się Austriacy ale myślę że bramki padną z obu stron. Wszystkie braki w obu drużynach zostały wypisane przez kolegów wyżej tak więc nie będę powielał.
Polecam.
⛔100

P 2,4K

promark

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA - Singiel- Indian Wells
Godzina: 23:00
Spotkanie: Pennetta F. - Stephens S
Typ: 1
Kurs: 1,75
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Opisywałem już w tym turnieju Flavie przy okazji spotkania z Stosur i zagrała ona tak jak przewidywałem, potem świetny w jej wykonaniu mecz z utalentowaną Giorgi(pokonała Petkovic i Sharapova). Gra naprawdę dobrze, mądry tenis, serwis funkcjonuje a to jest najważniejsze. Stephens to młoda utalentowana tenisistka z USA, nazywana &quot;następczynią Sereny Williams&quot;. Serwis ma mocny, umie dobrze z niezłą siłą uderzyć, jednak popełnia sporo błędów. Ciężko jej zapanować nad emocjami i skupić się na grze. Przykładem może być tegoroczny mecz z Cetkovska, który zagrała w 1 secie kiepsko a w 2 secie fatalnie. Łatwo ją wybić z rytmu meczowego, a jeżeli to się uda to Amerykanka sama przegrywa mecze. Flavia bez problemu będzie przebijać piłki na drugą stronę i myślę, że Sloane nie wytrzyma tego meczu bardziej psychicznie niż fizycznie. Za Włoszką przemawia forma, doświadczenie i zaangażowanie w grę (łatwo się nie podda).

✅75

vebfan 7

vebfan

Użytkownik
Godzina: 21.00
Spotkanie: Sevilla- Betis
Bukmacher: Betclic.com
Analiza: Same kursy są przykładem tego kto jest faworytem. 1.57 do 5.60? A kursy spadają na gospodarzy ;)
W lidze na tym stadionie Sevilla wygrała 4-0. Ostatnie 5 meczy Sevilli to 4 zwycięstwa i remis 2-2 na wyjeździe w LE. Goście grają przeplatankę, ostatnio wygrana w lidze ALE (!) dlatego, że tam muszą wygrywać i to kolejny argument za tym typem.
Betis jest ostatni w ligowej tabeli jednak ta drużyna ma potencjał i jeszcze może wywalczyć utrzymanie. W tamtym sezonie zajęła wysokie miejsce w La Liga, więc liczę że się jeszcze przebudzą.
Sevilla miejsce 7, potrafiła strzelić Barcelonie gola i miała jeszcze z 4 świetne okazje do strzelenia.
Sevilla bez zmartwień kadrowych, najlepsi strzelcy- Carlos Bacca 12, Kevin Gameiro 10, Ivan Rakitić 9 w Betisie wygląda to tak- Ruben Castro 7, Jorge Molina 7, Salva Sevilla 2.
Za to w Betisie nie zagrają - Nacho 16 meczy, Verdu 19, Nosa 11, Torres 10, Chuli 11, Chica 15 i Matilla 19.
⛔100

F 2

filior

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy 1/8 finału
Spotkanie: Juventus - Fiorentina
Typ: 1 (handicap -1)
Kurs: 2,05
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Na początek chciałbym się krótko przywitać ,gdyż jest to mój pierwszy post na forum.Dziś wieczorem dojdzie do bratobójczej walki w Lidze Europy pomiędzy drużyną Juventusu i Fiorentiny.Obydwa zespoły miały okazje mierzyć się ze sobą 4 dni temu w rodzimej lidze ,gdzie po bramce życia Asamoaha mistrzowie Włoch skromnie zwyciężyli 1-0.Tylko cud może pozbawić starą damę 3 z rzędu Scudetto utrzymują oni 14-punktową przewagę nad drugą w tabeli Romą zatem mogą w pełni zaangażować się w rozgrywki europejskie.Turyńczycy na swoim stadionie utrzymują bardzo wysoką formę (w tym sezonie nie przegrali ANI RAZU).Do składu wracają pauzujący w miniony weekend Andrea Pirlo ,oraz Leonardo Bonucci a więc dwaj piłkarze pierwszego składu.Dodatkowym czynnikiem motywującym drużynę do zwycięstwa jest fakt ,że finał tegorocznych rozgrywek odbędzie się w stolicy Piemontu.Po przeciętnych meczach Fiorentiny w poprzedniej kolejce z Ejsborgiem spodziewam się pewnego zwycięstwa gospodarzy ,którzy w obecnej formie są jednymi z głównych kandydatów do zwycięstwa w Lidze Europy.Warto zaznaczyć ,że na 6 ostatnich spotkań pomiędzy drużynami 4 razy górą był Juventus.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
sergio1990 43

sergio1990

Użytkownik
Spotkanie: FC Porto-Napoli
Kurs: 2.3
Analiza: witam dzisiaj w LE najciekawszy mecz to moim zdaniem PORTO-Napoli. obie druzyny graja na podobnym poziomie ale liga Wloska jest liga silniejsza no i goscie maja lepszy sklad ale to nie zawsze daje wygrana czy awans. gospodarze awansowali do tej rundy po 2 remisach z Frankfurtem i lepszym bilansem bramek sa w tej rundzie.awans im sie nalezal bo w obu meczach byli lepsi od przeciwnika ale nie potrafili wygrac chociaz jednego meczu. Napoli zas wyeliminowali Swansea ale mieli duzo szciescia bo na wyjezdzie powinni przegrac minimum 2 bramkami a zremisowali 0;0. u siebie wygrali 3;1 ale na taki wynik z taka gra nie zasluzyli. w lidze tez Napoli nie zachwyca jest na tym 3 miejscu ale ich gra jest srednia w ostatnim meczu z Roma nie powinni wygrac bo nie zaslugiwali na wygrana a mimo to wygrali 1;0 choc Roma sie prezentowala lepiej. Porto zas wygralo zdecywodawnie swoj mecz ligowy 4;1 ale mieli slabego przeciwnika. dzisiaj gospodarze chca awansowac dalej powinni u siebie uzyskac dobry wynik zeby moc spokojnie pojechac na rewanz a czy tak sie stanie zobaczymy licze ze Quaresma pokaze swoje nie przecietne umiejetnosci i poprowadzi gospodarzy na wygranej
✅130

betowiec 12,7K

betowiec

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej- Czechy (Ekstraliga)
Godzina: 18:15
Spotkanie: Slavia Praga- Pardubice
Kurs: 2.25
Dzisiaj 3 runda 1/8 fazy play-off w lidze czeskiej. Słabiutka w tym sezonie Slavia zmierzy się z Pardubicami. Po dwóch pierwszych spotkaniach rozgrywanych w Pardubicach jest 1-1. Pierwszy mecz &quot;Pardubiaki&quot; wygrali ze spokojem 3-0, a w drugim mimo prowadzenia 2-0 -&gt; 3-1 ostatecznie polegli 3-4. Myślę, że było to spowodowane zbytnim rozluźnieniem i zlekceważeniem rywala. Cel Pradubic w najbliższych dwóch meczach to zapewne odzyskanie przewagi własnej tafli i na pewno na to ich stać. W przekroju całego sezonu to oni prezentowali się nieco lepiej. Slavia natomiast wymordowała w ogóle awans do playoff&#39;ów po szczęśliwie wygranym meczu z Litvinowem w rzutach karnych ( na własnej tafli) w ostatniej kolejce sezonu zasadniczego. Gdyby nie uśmiech od losu to dziś ten mizerny zespół z Pragi biłby się o utrzymanie. Dzisiaj stawiam na Pardubice. Myślę, że spokojnie mogą wygrać nawet oba mecze na tafli rywala. Ostatnie dwa mecze między tymi ekipami w praskiej O2 Arenie wygrała Slavia, ale te wygrane nie przyszły im łatwo (obie poza regulaminowym czasem gry). Dziś gorąco liczę na Pardubice po całkiem przyjemnym kursie.
✅125

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom