>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.01.2017 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 13. Stycznia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Godz: 20:45
Spotkanie : Lille- Saint Etienne
Typ: Lille wygra dokładnie 1 golem
Kurs 3.65
Buk UniBet
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie które zapoczątkuje nam 20 serię spotkań we Francuskiej ekstraklasie piłkarskiej, ekipa gospodarzy czyli Lille podejmowała będzie u siebie na stadionie drużynę Saint Etienne. Gospodarze są delikatnym faworytem do zdobycia kompletu punktów , nie dośc iż grac będą przed własną publicznością to gościom średnio w ostatnim czasie wychodziły ligowe spotkania wyjazdowe. Ogólnie Lille z Saint Etienne na terenie tych pierwszych radziło sobie znacznie lepiej, od roku 1998 obie ekipy grały ze sobą 16 razy, gospodarze wygrywali 9 razy , goście zaledwie 3 i 4 razy druzyny dzieliły się punktami, w tej serii spotkań moim zdaniem zobaczymy bramki z obu stron bowiem Lille nie przegrało od 3 kolejnych spotkań na swoim stadionie , bramkę strzelić powinno, goście natomiast którzy ostatnio na wyjazdach za kazdym razem over 1.5 bramki pokrywali sami zdobywali gole praktycznie w każdym spotkaniu,ale nie zmienia to faktu iż o punkty na wyjazdach było im niezwykle cięzko , moim zdaniem w tej kolejce albo Lille wygra dokładnie 1 golem albo ujrzymy podział punktów nie sądzę iż przyjezdni zdobędą w tej serii spotkań chociażby jeden punkcik do ligowej klasyfikacji.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
szu23 175

szu23

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Nba
Godzina:
02:00
Spotkanie:
Knicks-Bulls
Typ:
Knicks -4,5
Kurs:
2.1
Bukmacher: bet365
Analiza:
Przez jakiś czas odpuściłem sobie stawianie na Knicksów i dobrze na tym wyszedłem.Zawirowania w klubie ,kontuzje i z dobrego początku sezonu mało już co zostało_Ostatnie 10 spotkań to tragiczny bilans1-9(najgorszy w lidze).Nałożyło się na to sporo czynników.Kontuzje np.Porzingisa(wrócił do składu w ostatnich 2 spotkaniach ale nie odzyskał jeszcze pełni formy),zbity bark głównej strzelby Melo Anthonyego(gra z nim o dłuższego czasu)przez co nie daje drużynie pełnej jakości.Dla Knicksów Melo jet bezcenny.Dodatkowo w ostatnim spotkaniu z Nowym Orleanem z powodów osobistych zniknął Derek Rose(wyjechał na chwilę do rodziny do Chicago nikogo nie informując)Te zawirowania spowodowały wysoką porażkę z New Orleans.Dodając do tego 2 porażki jednym punktem w ostatnich sekundach z Milwaukee i wczoraj z Phili dają obraz nędzy i rozpaczy.Będąc kibicem Knicksów zostaje tylko trzymać się za głowę i liczyć nowe siwe włosy.
Dzisiejszej nocy do Madison Square Garden przyjeżdzają Byki z Chicago_Ostatnie 4 spotkania Knicksów na własnym parkiecie to 4 porażki.Chicago Jest drużyną zdecydowanie własnego parkietu.Z ostatnich 6 wyjazdów przywieźli tylko jedno zwycięstwo.Po kilku naprawdę bardzo dobrych spotkaniach ekipy z Chicago przez chorobę wypadł Ich najlepszy gracz Jimmy Butler(dzisiaj również nie zagra),a w ostatnim meczu z Wizzards również Wade.Skazywani na wysoką porażkę w tym mecz Bullsi zagrali naprawdę dobre spotkanie,pokazali charakter -pierwsze skrzypce grał Rajon Rondo i Byki niespodziewanie ulegli w końcówce tylko 2 punktami. Wszystko,więc wskazywałoby aby dziś stawiać na Byki.Fatalna forma Knicks i skuteczna,ambitna gra Bulls ale....ja myślę troszkę inaczej ,buki zresztą też.Nie ma chyba bardziej podrażnionej sportowo drużyny jak Knicksi.Rose po powrocie pokazał w 1 kwarcie,że chyba dobrze mu zrobiła wizyta u rodziny,zresztą cała drużyna mam nadzieję pokarze dziś pazur.W meczach bezpośrednich zdecydowanie lepiej radzą sobie nowojorczycy,w MSG Bykom gra się bardzo trudno.Liczę dziś na sportową złość,większą koncentrację i brak przestojów po stronie NYK i wreszcie przekonujące zwycięstwo przed własnymi kibicami,którzy tracą powoli nadzieję.Do konkursu podbijam powyżej 4,5.
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +32
L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Leeds United - Derby County
Typ: Leeds
Kurs: 2.70
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Jutro czeka nas bardzo ciekawe spotkanie w Championship. Leeds United podejmie u siebie Derby. Obie drużyny są wysoko w ligowej tabeli - Leeds zajmuje 5 miejsce z dorobkiem 45 punktów, natomiast ich jutrzejszy rywal jest na 7 miejscu i ma 5 oczek mniej. Sądzę, że jutro to drużyna gospodarzy będzie górą.
Leeds aktualnie jest w znakomitej formie. Ta drużyna nie przegrała od 6 spotkań z rzędu. Ostatni raz pokonał ich lider tabeli - Brighton. Warto zaznaczyć, że Leeds w czterech kolejnych spotkaniach u siebie nie straciło ani jednej bramki. Oto ich wyniki:
Leeds - Rotherham 3:0
Leeds - Brentford 1:0
Leeds - Reading 2:0
Leeds - Aston Villa 2:0
Szczególne wrażenie robi wynik z Reading, które w tym sezonie zajmuje 3 miejsce. Pokazuje to, że Leeds może osiągnąć bardzo dobry wynik i pokonać kontrkandydatów do awansu do Premier League. Leeds ma bardzo dobry bilans na swoim stadionie: 8-2-3 a ich bilans bramkowy to 18:9.
Myślę, że warto jutro postawić na gospodarzy, kurs na pewno kusi.
✅170

Otrzymane punkty reputacji: +15
B 417

bj69

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA Sydney
Godzina: 8:30
Spotkanie: Konta - Radwańska
Typ: over 9,5 gema w pierwszym secie
Kurs: 2,20
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Idę za ciosem i pozostaje w tenisie, już jutro o 8:30 polskiego czasu odbędzie się finał turnieju w Sydney a już nie długo rozpoczynamy na poważnie walkę z wielkim szlemem. Na jutro wybieram over gemowy w pierwszym secie, który jest bardzo realny do pokrycia, a kurs również niczego sobie. Jutrzejszy mecz będzie wyrównany i uważam, że Brytyjka wysoko zawiesi poprzeczkę i obejrzymy ciekawy mecz bez wyraźnej faworytki.
Trochę o Agnieszce, każdy zna styl Agnieszki, więcej techniki, mniej siły, często bezproduktywne przebijanie na drugą stronę i czekanie na błąd rywalki, kilka genialnych skrótów w meczu, średnia psychika i skwaszona mina przez cały mecz. Drugi serwis już chyba zawsze pozostanie jej największym problemem (pierwszy o dziwo fajnie wygląda na tym turnieju). Nie mniej jednak Aga ma tendencje do wygrywania takich właśnie turniejów żeby zaraz odpaść w 4 rundzie wielkiego szlema. Oby w tym roku było inaczej i oby powalczyła w Melbourne.
Trochę zejdźmy w stronę mojego typu, Aga nie jest zawodniczką, która gromi najlepsze rakiety świata w 6-8 gemach. Bardzo często są to zacięte pojedynki, czasem trzysetowe. A czasem i słabsze tenisistki pokroju chociażby przedwczoraj McHale podejmują solidną walkę i doprowadzają do Tie-Breaków w setach otwierających mecz. W ostatnich pięciu meczach Agi z zawodniczkami z czołowej &quot;10&quot; rankingu aż 4 razy mój over byłby pokryty. Wiem, każdy mecz jest inny ale tak jak napisałem wcześniej, Agnieszka nie ma tendencji do wygrywania gładko otwierających setów z najlepszymi tenisistkami świata.
O Brytyjce trochę napisałem parę dni temu w dniu meczu z Gavrilovą ale powtórzę się. Koncentracja, koncentracja i jeszcze raz koncentracja. Konta przez cały mecz jest niesamowicie skupiona, waleczna, nie podpala się, jest konsekwentna, agresywnie grająca i dobrze serwującą zawodniczką. Rzadko zdarza jej się źlę wejść w mecz, zawsze stawia solidny opór i tak podejrzewam będzie jutro. Poświęciłem parę minut i policzyłem pewną rzecz, w 42 spotkaniach rozegranych od lipca na kortach twardych, Konta w zaledwie 4 spotkaniach nie ugrała 4 gemów w pierwszym secie, a biorąc pod uwagę fakt, że Agnieszka skoro dotarła aż do finału, to na pewno nie będzie się oszczędzać i będzie grała na 100% swoich możliwości.
Napiszę o jeszcze jednej kwestii i robię to w osobnym akapicie bo uważam, że jest to ważne. Konta posiada zabójczą wg mojej opinii statystykę, mianowicie wygrywa ponad 60% punktów po drugim podaniu rywalek.
Przed dalszym czytam obejrzyjcie co dzisiaj zrobiła Konta po PIERWSZYM podaniu Bouchard.
Na 1 filmiku gorsza jakość, drugi z facebooka z fanpage WTA badziej polecam.
1) &quot;0:36&quot;
http://www.youtube.com/watch?v=mVfxAs6qFNI
2) http://www.facebook.com/WTA/videos/vl.1812055929043532/10155604351091102/?type=1
Chyba każdy wie jakim drugim serwisem operuje Agnieszka, jedno czego się obawiam to to, że Koncie wejdzie parę takich perełek co tylko ją napędzi do rozbicia Polki. Bo skoro 44 rakieta świata Alison Riske, mogła tydzień temu rozbić Polkę w decydującym secie 6-0, to uważam, że Brytyjka również ma do tego predyspozycje. Osobiście gram dodatkowo za drobne DW: Konta wygra 2-0 gdyż uważam, że kurs 4,10 jest mocno przesadzony.
Trochę odbiegłem od tematu więc na koniec podsumuje, jutro obejrzymy mam nadzieje zacięty pierwszy set i 4 typ z rzędu okaże się trafiony, a w drugim niech się już dzieje co chcę ;).
Pozdrawiam i powodzenia ;)
✅120​

Otrzymane punkty reputacji: +23
D 238

daw1910

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Auckland
Spotkanie: Baghdatis - Sousa
Typ: over 22,5 gema
Kurs: 1.83
Analiza: Zostajemy w Auckland. W tym meczu również będę szukał overu gemów ze względu dobrej formy obu zawodników. Sousa już wygrał 3 mecze bez straty seta i niejedna osoba już przytuliła na nim hajs. Bagieta stracił jednego seta z nieobliczalnym Brownem, wygrał pierwszy pojedynek z Mannarino gdzie nie był stawiany w roli faworyta. Z Veselym gładkie 2-0. Ze sobą nie grali więc tym bardziej sprzyja to overowi - będą się &#39;badać&#39; podczas meczu. Dobra forma w turnieju i szansa na finał czyt. duży sukces dla obu - uderzamy w overek ???? Powodzenia!
⛔100

biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Godz: 20:45
Spotkanie : Lille- Saint Etienne
Typ: Remis i obie strzelą bramkę
Kurs 5.2
Buk Unibet
Analiza:
20 kolejka Ligue1 rozpoczyna się w piątek właśnie tym meczem. 12 w tabeli Lille będzie podejmować znajdujący się na 8 miejscu Saint Etienne. Obie ekipy przystąpią do tego meczu z osłabieniami. Są one jednak dużo większe po stronie gospodarzy, gdzie 5 piłkarzy opuściło zespół w związku z Pucharem Narodów Afryki, a są to Sliti, Mendyl, Kone, Bissouma i Obbadi. Z powodu kontuzji nie zagrają Preville i Mavuby. Z drugiej strony nie obejrzymy pauzującego za żółte kartki, podstawowego środkowego obrońcę - Lacroixa, a także kontuzjowanych Tanname, Berica i Rouffiera.
Saint Etienne nigdy nie wygrało na boisku Lille w Ligue1. Szczerze mówiąc teraz też na to się nie zapowiada, szczególnie gdy patrzymy na ich bilans wyjazdowy 2-3-4, który nie powala na kolana. Z drugiej strony Lille u siebie bilans 5-1-4.
Patrząc całościowo na osłabienia, h2h i bilanse ligowe spróbuję pograć remis bramkowy. Patrząc na obecną sytuacje w lidze odnoszę wrażenie, że byłby to dla obu stron satysfakcjonujący wynik, a przy tych osłabieniach wierzę że zobaczymy przynajmniej po bramce z obu stron.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 61

krotarth

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Izrael, 2 liga
Godz: 14:00
Spotkanie : Hapoel Akko - Hapoel Katamon
Typ: Hapoel Akko/Hapoel Akko
Kurs: 2,2
Analiza:
Na tapecie ląduje mecz 2. zespołu 2. ligi z 2. od końca zespołem tejże ligi, czyli 2. najlepsza ofensywa z 2. najgorszą defensywą ????
1. Najlepsze jest to w tych drużynach, że obie drużyny są lepsze na wyjazdach niż w domu.
2. Akko stosunek bramek 33:17, Katamon 22:34.
3. Dwa poprzednie mecze Akko z zespołem pokroju Katamonu kończyły się wynikami 4:0 - prowadzenie od połowy do końca.
4. Poprzedni wspólny mecz tych drużyn w Katamonie zakończył się wynikiem 1:4.
5. Katamon na wyjeździe 3 ostatnie mecze stosunek bramek 0:11.
6. Wątpię, żeby Akko wyprzedziło Netanye w lidze, ale 2 miejsce jak najbardziej osiągalne i dobrze prosperujące przed dalszym cyklem rozgrywek.
7. Różnica między tymi zespołami to nawet nie jest klasa, tylko cała szkoła, więc myślę, że Akko powinno spiąć poślady i wybić football gościom z głowy.
8. Akko/Akko daję do konkursu - dlatego dla tych, którzy się boją polecam zagrać czysty win Akko @1,45 bądź over 2,5 @1,65.
9. Powodzenia!
⛔100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 04:00
Spotkanie: Phoenix-Dallas
Typ: -1.5pkt Phoenix
Kurs: 2.28
Analiza:
Idę w stronę Phoenix bo uważam, że to value.
Obydwa spotkania w tym sezonie wygrały Słońca, w tym 6 dni temu na parkiecie Dallas 102-95.
Udane zawody w ekipie wygrnych rozegrał Bledsoe (26pkt i 7 zbiórek) oraz młodziutki robiący postępy Devin Booker 22pkt (3/3 za 3pkt),Knight 17pkt w 26 minut na dobrym procencie.
W drużynie Dallas nowa nadzieja pozyskana z Golden State Harrison Barnes 19pkt, 6 zbiórek. Bez rewelacji, jak na gracza,który podpisał całkiem niedawno nowy kontrakt, który gwarantuje 22mln za sezon.
Nowicki za ostatni sezon otrzyma 25 mln, ale niestety Dirk to już nie to samo,co kiedyś, tylko 13pkt na 5 celnych rzutów na 14.
Matthews 17mln i tylko 9pkt. Oj lubi Mark Kuban płacić, oj lubi.
Słońca poległy u siebie z Kawalerzystami, co nie dziwi, ale wcześniej 3 domowe wygrane, m.in. z silnymi Toronto.
Dallas z 4 ostatnich wyjazdów tylko 1 wygrana, z cienkimi Lakersami.
W Dallas nie zagra Bogut, po stronie Phoenix nie znalazłem żadnego nazwiska.
Dlatego nie wiem dlaczego kurs na Dallas 1.74 a na Phoenix 2,15.
Można poczekać do czasu wyjścia zawodników na parkiet i zagrać na żywo.
Pomogłem? Kliknij &quot;dzięki&quot;
⛔100

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godz: 4:30
Spotkanie : GSW - Pistons
Typ: Curry under 4,5 trójki
Kurs: 1,75
Bukmacher: Betano
Analiza:
Jeszcze nie dawno można było w prawie każdym meczu zagrać linie 3 po podobnym kursie, jednak zawodnik który od początku sezonu raczej rozczarowywał w porównaniu do sezonu poprzedniego w rzucaniu z dystansu ostatnio się poprawił i linia znacznie wzrosła. Zobaczmy jak było w ostatnich meczach: z Maiami 4 z Kings 5 z Mephis 5 z Portland 5 z Nuggets 3 więc statystki ostatnich 5 meczów raczej nie przemawiają za tym typem jednak ważna jest też defensywa przeciwników a Detroits tylko jednemu zawodnikowi w ostatnich 5 meczach pozwolili pokryć linie trójek podanych przeze mnie.
✅75

drughi 430

drughi

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej,NHL
Godzina: 01:30
Spotkanie: Ottawa Senators-Pittsburgh Penguins
Typ: Sid Crosby strzeli gola-Tak
Kurs: 2.18
Analiza:
Cześć wam,dziś w nocy Pingwiny w b2b(wczoraj porażka z Capitals i przy okazji punkt nr 1000 w NHL dla Oviego-brawo!) udają się do Ottawy na mecz z Senatorami.Jak patrzę na statystyki meczów między Ottawą a Pitts rzuca się w oczy duża liczba goli-5:8,3:5,5:6,0:2,4:3 to ostatnie 5 wyników,zazwyczaj wygrywają Pingwiny ale ja nie o tym tutaj.Cudowne dziecko kanadyjskiego hokeja Sid coś się przyciął i nie strzelił gola już w 3 ostatnich meczach ale nie wydaje mi się żeby to miało trwać długo.W tym sezonie jest bardzo regularny,przewodzi strzelcom z 26 golami w lidze.Jeśli chodzi o potyczki z Senatorami to tutaj sprawa ma się bardzo dobrze,Crosby lubi im strzelać bo w tych pięciu meczach vs Senators strzelił im 6 goli(2x dublet,a tak to po raziku,tylko w tym 2-0 nie wpadło od niego nic).Dla mnie to zakład na przełamanie Sida,raczej nie zawodzi w tym sezonie dlatego mu zaufam kolejny raz,kurs też dobry,trzeba spróbować.
⛔100

K 168

kbak93

Użytkownik
Dyscyplina tenis Stołowy Challenger
Godz: 12:30
Spotkanie : Josip Huzjak vs Marc Duran
Typ: 1 wygra Josip Huzjak
Kurs 2,25
Buk Bet365
okej okej okej zagrałem 4 mecze od was i nic nie wyszło. przegrałem najwięcej pięniedzy odkąd wróciłem stawiać. W bukmacherce jest tak, że najlepiej grać swoje typy i żenująca jest moja postawa, a nie wasza, bo was słucham. Za to ja wam dam bardzo fajny bet na jutro. 174 zawodnik zagra z 400 zawodnikiem rankingu który nabija się tylko przez gre międzynarodową, jak jesteś hiszpanem to masz w sumie 4 zawodników: He Zhiwen Ranking 50 Robles Alvaro ranking 120 (przegrał z Huzjakiem pare razy) Carlos Machado ranking 90-100, no i jest Marc Duran- ranking najwyższy 120 teraz troche gorzej.
DO czego zmierzam- jak masz 30 lat to tych punktów w kraju gdzie nie ma konkurencji po prostu nazbierasz wiele.
Statystyki przedmeczowe Huzjak 5:0- wygrał z każdym zawodnikiem
Marc Duran- 5:1- przegrał tylko z Anglesem
Do rzeczy, Josip w drugiej połowie 2016 roku wziął się za siebie i zrzucił 10 kg i ma statystyki na poziomie 20 meczy wygranych i 2 przegrane w 3 lidze niemieckiej
i może to jest śmieszne ale jego zespół dzięki niemu jest prawie pewny przejscia do drugiej ligi niemieckiej.
Marc Duran jest niezły, dzisiaj na prawde pokazał charakter ale to jest ostatni mecz w fazie pucharowej i uważam, że nie będzie mu się chciało, a teraz wam powiem dlaczego. Cały ten challenger to niezła zabawa w totolotka, jeśli nie znasz tych ludzi i podejścia mentalnego ale znam zawodników z 2 ligi niemieckiej którzy tam grają - osobiście bo sam gram już przeszło 10 lat i każdy ale to każdy nie chce grać z obrońcą na tym czelendzeru jako ostatni mecz bo, zawodników jest 8, w tym 7 jest ofensywnych i w kompleksie treningowym ochsenhausen nie ma obrońców do grania.
to jest nic sprawdziłem statystyki obecnej ligi hiszpańskiej i jest tylko 6 zawodników z pierwszej 200. Jakby wyciąć 3 kluby
UCAM CARTAGENA TM
CAJASUR PRIEGO T.M.
DKV BORGES VALL
to poziom jest 2 ligi polskiej lub 4 bundesligi. Nie ma ani jednego obrońcy, sami zawodnicy co odcinają kupony. Co mogę napisać jeszcze o tym meczu,
jeśli wygra ten mecz Duran to najprawdopodbniej wpadnie na Anglesa z którym przegrał, jeśli przegra zagra z Akkuzu albo Arcila Carlos.Niby nic ale z nimi wygrał już/ Kurs warty grania do 1,66 dla Huzjaka poniżej wgl nie polecam grać. Proszę nie piszcie wiadomości priv. Zaufajcie mi
⛔100

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej, Czechy Extraliga
Godzina: 17.30
Spotkanie: Zlin-Mountfield HK
Typ: 2 Hradec Králové(łącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Bukmacher:bwin
Mountfield ostatnio świetna seria 5-0.Widać,że się rozkręcili.Ostatnio pewne wygrane.Szczególnie warto zwrócić uwagę na win z liderem z Trinca 5-1 i ostatni mecz wyjazdowy z Vitkovicami,gdzie po pierwszej tercji było 0-4,a skończyło się 3-6 bo bronili wyniku.Jest lekkość w ataku hokeistów z Hradca.
Zlin u siebie mocny.Ostatnio wygrane z Trincem i Olomoucem.W tabeli 15 punktów róznicy na korzyść Hradca i pozycje 11-5
HK ma większy potencjał, jest rozpędzony i myślę,że wygra jutrzejszy mecz
⛔100

maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Turcja - Super Lig
Godz: 18:00
Spotkanie: Bursaspor - Trabzonspor
Typ: Bursaspor
Kurs: 2.30
Bukmacher: WilliamHill
Zapraszam do Turcji gdzie odbędzie się 17 seria gier tamtejszej Super Lig.
W ciekawym meczu na Timsah Arena zmierza się ze sobą drużyna miejscowego Bursaspor Kulübü Derneği a w gości przyjedzie zespół Trabzonspor Kulübü.
Bursaspor obecnie w tabeli ligowej miejsce 5 ze zdobytymi 27 punktami w swoich 16 meczach zaś Trabzonspor zdobyło 18 oczek w swoich 16 spotkaniach tego sezonu ligowego co plasuje ich na 13 miejscu w tureckiej Super Lig.
Gospodarze na swoim terenie 5 zwycięstw, 2 remisy oraz 1 porażka z bilansem bramkowym 10-5 natomiast goście w delegacjach 2 wygrane, 1 remis oraz 5 przegranych i bilans bramkowy na wyjazdach to 3-11.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo Bursaspor Kulübü Derneği który u siebie w tym sezonie ligowym gra dobrze i potrafi wygrywać i jak będzie robić to nadal to mogą powalczyć o awans do pucharów w następnym sezonie natomiast Trabzonspor Kulübü na wyjazdach gra słabo i do tego traci dużo bramek co w tym akurat spotkaniu skończy się dla nich porażką na Timsah Arena z bardzo dobrze u siebie dysponowanym i zmotywowanym Bursasporem.
⛔100

pawelallmighty 29,9K

pawelallmighty

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania La Liga 2
Godzina:
20:00
Spotkanie:
CADIZ - VALLADOLID
Typ: 2 DNB
Kurs:
2.33
Bukmacher: UNIBET
Analiza: MYSLE ZE W MECZU BENIAMINKA CADIZ Z VALLADOLID DRUZYNA GOSCI POWALCZY O 3 PKT OBY DWIE DRUZYNY SA WYSOKIEJ FORMIE ,CHOC CADIZ WYGRAL 4 OSTATNIE MECZE STRZELAJAC PO 3-4 BRAMKI Z DOBRYMI DRUZYNAMI MECZ Z VALLADOLID BEDZIE BARDZO TRUDNY ! GOSCIE Z VALLADOLID TO POUKLADANA DRUZYNA I STAWIAM NA NICH ! ZAKLAD NA PEWNO WARTY ZAGRANIA WG MNIE SA LEPSZYM ZESPOLEM OD BENIAMINKA Z CADIZ A I KURS 2.33 DNB MEGA !!!
✅133

fahrenheit451 4,5K

fahrenheit451

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia, Erste Divisie
Godz: 20:00
Spotkanie : Eindhoven - Graafschap
Typ: Eindhoven strzeli w pierwszej połowie
Analiza:
Pierwszy mecz ligowy w nowym roku, więc obarczony pewną niewiadomą, jeśli chodzi o odniesienie do ostatnich wyników. Wiele przemawia za tym, że Eindhoven tego meczu nie przegra, bo jego przeciwnik pozostaje bez zwycięstwa w meczach wyjazdowych (bilans 0-2-7). W ostatnich 5 przegrał 4, a zremisował tylko z ostatnim w tabeli Achillesem 0:0. Przed przerwą za to Eindhoven zanotował zwyżkę formy w meczach u siebie (bilans 4-0-1), z czego wygrał ostatnie cztery spotkania pod rząd. W przywołanych spotkaniach gospodarze zawsze strzelali gola przed przerwą, a goście tracili je w tym czasie w 4/5 przypadków. Liczę na powtórkę.
✅83

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna, MŚ
Godz: 17:45
Spotkanie: Niemcy - Węgry
Typ: Niemcy handicap -3.5
Kurs: 2.50
Analiza:
H2H tych zespołów z lat 2014 i 2015 to 3-0 dla Niemców, wcześniejszych lat nie podaje bo to inne składy itp i nie widzę większego sensu, tym bardziej, że wcześniej mierzyli się w 2012.
04.04.2014 - Niemcy Węgry 28:24
05.04.2014 - Niemcy Węgry 31:24
22.01.2016 - Niemcy Węgry 29:19 (ost. ME w Polsce)
Dodatkowo trzeba dodać, że Niemcy to Mistrzowie Europy, więc słabsi nie są od tamtej pory. Dodatkowo to brązowi medaliści IO z sierpnia tego roku, gdzie w półfinale przegrali jedną bramką z Francuzami, a w meczu o brąz po pamiętnym meczu pokonali naszych Polaków 31:25, więc też dość wyraźnie.
Węgrzy nie są jakimś potentatem, a Niemcy są stawiani zaraz po Francuzach i Duńczykach jako głowni faworyci Mistrzostw Świata i ten mecz powinni spokojnie i pewnie wygrać, stawiam na minimum 4-bramkowe zwycięstwo! Życzę powodzenia! Pozdrawiam!
✅150

elcactus 74

elcactus

Użytkownik
Dyscyplina HOKEJ ???? KHL
Spotkanie: Magnitogorsk - Spartak M.
Godz 15:00
Typ: Jan Kovar strzeli gola TAK
Kurs: 2,28
Bukmacher: unibet
Witam, wczoraj fajnie się udało, mam nadzieję, że ktoś skorzystał. Dziś piątek 13 ego, ale oby szczęście dopisało. Dzisiejszy mój typ nie należy do mega pewniaków, ale ja zaryzykuję, bo sądzę, że warto. Mimo iż Magnitogorsk ostatnio przegrał macz, to Kovar strzelił już w 2 giej minucie. To nie jest dziełem przypadku, bo Kovar strzela niemal w każdym meczu, jest w snajperem w formie i póki to trwa, nalezy korzystać. Proponuję kupon maxi z takimi strzelacami jak Kovar, Mozyakin, Zaripov i Osala. Chcąc odrobić ostrzenią wpadke dziś mogą się rozstrzelać.Powodzenia
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: hokej :hokej: :hokej: KHL
Godz: 17;30
Spotkanie: St. Petersburg - Novokuznetsk
Typ: +5,5 bramek ot
Kurs: ▶ [1,70]
Buk: Betsson
O sile drużyny jaką posiadają gospodarze, nie trzeba wspominać. Mają zapewniony awans, do finałów, więc mogą podchodzić lekkomyślnie do niektórych spotkań, ale raczej nie z Novokuznetskiem. Dlaczego? a dlatego, że to są odwieczni wrogowie, którzy za sobą nie przepadają i dobić rywala w najbardziej dobitny sposób, jest receptą na sukces. Ska, gra w tym sezonie, na prawdę solidne zawody, mnóstwo goli seriami, jak już strzelają to już czasem minut brakuje, żeby tych bramek było znacznie więcej. 199 bramek na koncie, to jest piękny wynik. Ponadto, rywalizacja Kovalchuka jeśli chodzi o punkty, chyba Mozaykina już nie doścignie, ale kto wie może jakoś się uda. Pomimo, że Magnitka dziś o 15 ma mecz. Goście, to najgorszy zespół w konferencji wschodniej, nie widzę żadnych argumentów, żeby iść w ich stronę, chyba że jakiś wałek poleci... Dadonov, trochę stonował, to dzisiaj otworzy ogień, a jak nie on to będzie jednym z nich co dzisiaj coś wpakuje. Pozatym, Gusev też ostatnio się rozkręcił, nie mówiąc już o Shipachyov, który ma 42 asysty w lidze i jest najlepszy jeśli chodzi o asysty. 6 bramek, to formalność moim zdaniem.
✅70

Otrzymane punkty reputacji: +6
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia Eredivision
Godz: 20:00
Spotkanie : G.A. Eagles - AZ Alkmaar
Typ: AZ wygra i over 2.5 gola w meczu
Kurs: 2.30
Analiza:
W Holenderskiej Eredivisie zaczyna się druga część sezonu , na początek ostatnie w tabeli G.A Eagles podejmować będzie 5 w tabeli AZ i liczę że to właśnie goście powinni tutaj zgarnąć pełną pulę . AZ jeden z lepszych zespołów Holenderskiej Eredivisie jak na teraz czyli po 17 kolejkach ma zaledwie 3 porażki na koncie czyli nie jest żle , w delegacjach ma bilans 4-3-2 i br 12:10 , ostatnia porażka w delegacji miała miejsce w pażdzierniku w meczu z Groningen , ostatni mecz wyjazdowy to wygrana z lepszym zespołem niż dzisiejszy rywal bo pokonali Twente 2:1 , dziś liczę na coś podobnego bo wiadomo G.A będzie zapewne walczyło o każdy pkt gdyż nie ma innej opcji bo zamykają tabelę i każdy pkt dla nich jest cenny ale liczę że na gola ich będzie stać a AZ powinno z dwie strzelić stąd mój typ na over 2.5 gola i zwycięstwo gości !
✅130

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom